موقعی هم که مورینیو برگشت چلسی گفتم، الانم دوباره میگم، سال اول حضور مربی اتفاق خیلی خاصیه که تیم قهرمان بشه، در مورد کنته هم صدق میکنه، خیلی کار بزرگی کرده کنته اگه بتونه تو سال اول این تیمو قهرمان کنه، 2 امتیاز چیزی نیست، میشه تا آخرین لحظه امید داشت، بلاخره فوتباله و هر چیزی ممکنه
دیشب دقیقه 60 تونستم خودمو برسونم خونه، و فکر میکنم از دقیقه 60 به بعد کل بازی دست ما بود... نیمه اول رو ندیدم و نمیتونم چیزی بگم ولی نیمه دوم کلا بازی دست ما بود...
به یه دلیل من تکنیک سانتر و شوت از راه دور رو دوست دارم چون بلاخره امکان ریباند و رسیدن توپ به همتیمیا توی محوطه حریف زیاده و بلاخره دو سه تا از اونا رو میشه از توی محوطه گل کرد، الان وضع جوری شده اکثر تیما فقط پاس کاری و گردش توپ رو در نظر دارن، و معمولا کسایی که سانتر میکنن یا شوت میزنن همش رو مسخره میکنن، به اصطلاح میگن علی اصغری بازی میکنن
فقط میکشن زیر توپ!
البته از یه جهت هم نمیشه انتظار چنین سیستمی رو از چلسی حال حاضر داشت، چون نه دروگبایی هست اون جلو که رقیب نداشته باشه توی جنگای هوایی، و نه لمپارد و بالاکی هست که شوتای فوق العادشونو بزنن... ولی با این حال هنوز هم شوت و سانتر به نظرم نتیجه بهتری دارن تا پشت محوطه حریف پرسه زدن