تیبو کورتوا در مصاحبه با مارکا :
"من در چلسی تا سه فصل دیگر قرارداد دارم. در 2018 ، وقتی که وارد سال پایانی قرارداد بشوم ، مذاکره خواهیم کرد که آیا میمانم یا با قرارداد آزاد میروم...
توییت جدید فابرگاس :
این یک افتخار بزرگ بود که صدمین بازی خودم رو برای باشگاه عظیم چلسی در برابر لیورپول بازی کردم.
من عمیقا امیدوارم که صد بازی دیگر هم بتونم برای باشگاه انجام بدم.
به قول کانال چلسی، #خار_تفاوت :|
متن کامل :
"من در چلسی تا سه فصل دیگر قرارداد دارم. در 2018 ، وقتی که وارد سال پایانی قرارداد بشوم ، مذاکره خواهیم کرد که آیا میمانم یا با قرارداد آزاد میروم...
زمانی که اسپانیا را ترک کردم ، واضح بود که روزی به آنجا باز خواهم گشت.
من حس میکنم که نیمه اسپانیایی هستم.
زمانی که با آنها خداحافظی میکردم بسیار تلخ بود. بی روح بودم و گریه کردم .
اتلتیکو یک باشگاه خانوادگی است ، من هنوز عشق آنها را حس میکنم.
بله ، دوست دارم که به اسپانیا برگردم. نه فقط بخاطر باشگاه ، بلکه خود مادرید و تمام اسپانیا.
از لحظه ی اول حضور در اسپانیا ، عاشق مردم ، سبک زندگی ، غذا ها و... شدم.
هنوز هم مثل مردم اسپانیا بعد از شام یک استراحت کوتاه میکنم، نصف برنامه های تلویزیونی که میبینم اسپانیایی است و... "
بعد از پشت کردن باشگاه به پیتر چک برای راضی نگه داشتن کورتوا ، عوض شدن مربی دروازه بانها برای رضایت کورتوا ، عملکرد افتضاح فصل قبل کورتوا و دستمزد به نسبت بالایش ، هواداران چلسی انتظار دیگری از او داشتند. این مایه شرمساریست.
توییت جدید فابرگاس :
این یک افتخار بزرگ بود که صدمین بازی خودم رو برای باشگاه عظیم چلسی در برابر لیورپول بازی کردم.
من عمیقا امیدوارم که صد بازی دیگر هم بتونم برای باشگاه انجام بدم.
به قول کانال چلسی، #خار_تفاوت :|
متن کامل :
زمانی که اسپانیا را ترک کردم ، واضح بود که روزی به آنجا باز خواهم گشت.
من حس میکنم که نیمه اسپانیایی هستم.
زمانی که با آنها خداحافظی میکردم بسیار تلخ بود. بی روح بودم و گریه کردم .
اتلتیکو یک باشگاه خانوادگی است ، من هنوز عشق آنها را حس میکنم.
بله ، دوست دارم که به اسپانیا برگردم. نه فقط بخاطر باشگاه ، بلکه خود مادرید و تمام اسپانیا.
از لحظه ی اول حضور در اسپانیا ، عاشق مردم ، سبک زندگی ، غذا ها و... شدم.
هنوز هم مثل مردم اسپانیا بعد از شام یک استراحت کوتاه میکنم، نصف برنامه های تلویزیونی که میبینم اسپانیایی است و... "
بعد از پشت کردن باشگاه به پیتر چک برای راضی نگه داشتن کورتوا ، عوض شدن مربی دروازه بانها برای رضایت کورتوا ، عملکرد افتضاح فصل قبل کورتوا و دستمزد به نسبت بالایش ، هواداران چلسی انتظار دیگری از او داشتند. این مایه شرمساریست.