• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
تیبو کورتوا در مصاحبه با مارکا :
"من در چلسی تا سه فصل دیگر قرارداد دارم. در 2018 ، وقتی که وارد سال پایانی قرارداد بشوم ، مذاکره خواهیم کرد که آیا میمانم یا با قرارداد آزاد میروم...

توییت جدید فابرگاس :
این یک افتخار بزرگ بود که صدمین بازی خودم رو برای باشگاه عظیم چلسی در برابر لیورپول بازی کردم.
من عمیقا امیدوارم که صد بازی دیگر هم بتونم برای باشگاه انجام بدم.

به قول کانال چلسی، #خار_تفاوت :|

متن کامل :
تیبو کورتوا در مصاحبه با مارکا :
"من در چلسی تا سه فصل دیگر قرارداد دارم. در 2018 ، وقتی که وارد سال پایانی قرارداد بشوم ، مذاکره خواهیم کرد که آیا میمانم یا با قرارداد آزاد میروم...
زمانی که اسپانیا را ترک کردم ، واضح بود که روزی به آنجا باز خواهم گشت.
من حس میکنم که نیمه اسپانیایی هستم.
زمانی که با آنها خداحافظی میکردم بسیار تلخ بود. بی روح بودم و گریه کردم .
اتلتیکو یک باشگاه خانوادگی است ، من هنوز عشق آنها را حس میکنم.
بله ، دوست دارم که به اسپانیا برگردم. نه فقط بخاطر باشگاه ، بلکه خود مادرید و تمام اسپانیا.
از لحظه ی اول حضور در اسپانیا ، عاشق مردم ، سبک زندگی ، غذا ها و... شدم.
هنوز هم مثل مردم اسپانیا بعد از شام یک استراحت کوتاه میکنم، نصف برنامه های تلویزیونی که میبینم اسپانیایی است و... "
بعد از پشت کردن باشگاه به پیتر چک برای راضی نگه داشتن کورتوا ، عوض شدن مربی دروازه بانها برای رضایت کورتوا ، عملکرد افتضاح فصل قبل کورتوا و دستمزد به نسبت بالایش ، هواداران چلسی انتظار دیگری از او داشتند. این مایه شرمساریست.

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
بچه ها راستی دیروز سالگرد اولین گل اوبی میکل ! در طی سالیان سال ریشه دووندن در باشگاه چلسی بود، یادم رفت تبریک بگم
02.gif

میکل دیگه بخشی از باشگاه شده، جزو میراث فرهنگیمون به حساب میاد، دیگه الان نباید فروش بره !

9858826714_847d356fdf_o.gif

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
همونطور که همه میگن، مثل اینکه مساوی با سوانسی نحسی میاره واسمون
دقیقه 40 بازی اعلام میدارم فصل واسه ما تموم شد :|

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
کیهیل یه تنه چلسی رو نابود کرد ، اما اینطور نمیمونه ، کنته نمیگذاره بازیکن اینطور باقی بمونه ، مربی پرانرژی و جاه طلبیه .

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
یه زمانی کنار تری بهترین زوج انگلیس بودن، یه زمانی هم تری و کاروالیو بهترین زوج انگلیس بودن، الان وضع دفاعمونو نگاه کنین...
با غیبت کاپیتان که وضع بدتر هم شد، سه بازی و سه نتیجه افتضاح... موندم جان بره چیکار میکنیم...
کیهیل که دیگه با این حرکتش واقعا تموم کرد خودشو، اهل هر مدل اشتباهی بود اهل سوتی های اینجوری نبود دیگه! که این بازی این قابلتشم رو کرد!
کنته اگه واقعا شناخت درستی داشته باشه از فوتبال کل تلاششو میکنه کیهیل و ایوانوویچ رو جایگزین میکنه!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بعد از بازی با هال بازیهای ملیه و بعد از اون دیگه زومای غول پیکر به مرکز خط دفاع اضافه میشه و وضعیت دفاع بدون شک بهتر میشه.
داویدم شاداب و باغیرته ولی همچنان کمی سر به هواست. تو این صحنه عدم هماهنگیش با بقیه بازیکنا در آفساید گیری کاملا مشهوده:

upload_2016-9-25_21-49-40.jpeg
upload_2016-9-25_21-50-7.jpeg
upload_2016-9-25_21-50-26.jpeg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
"هر بازی داریم حداقل 2تا گل میخوریم! برای من اهمیتی نداره که 4تا مدافع دفاع بازی کنن یا 3تا یا 2تا. من باید سخت کار کنم تا راه حلی برای این موضوع پیدا کنم. این گل خوردن برای بازیکنا عادی شده و من باید با سخت کار کردن برطرفش کنم."
کونته در کنفرانس مطبوعاتی بشدت ناراحت بود و خشمی هم ته چهره ش دیده میشد.

upload_2016-9-26_17-48-30.jpeg

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
کنته: اگر موزس یا پدرو بتوانند به همین شکل بازی کنند این خارق العاده است. اینکه وینگرهایی داشته باشید که بتوانند در پست وینگ بک بازی کنند انتخاب بسیار خوبی است.

احتمالا ترکیب 3-4-3 رو باید طی بازیای آینده زیاد ببینیم

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
بیشترین پاس کلیدی تو 5 لیگ معتبر اروپا:

xyybxtwrxxg2zdee25b.jpg

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
461760246.0.0.jpg

والتر سباتینی جایگزین مایکل امنالو، تغییر بزرگی که میگن به زودی قراره اتفاق بیوفته توی باشگاه!
مقاله ککاملی به انگلیسی اینجا هست، خوندش خالی از لطف نیست:
کد:
http://www.tribalfootball.com/articles/walter-sabatini-to-chelsea-why-conte-has-now-made-his-move-4151049

947947

Registered User
لایک‌ها
238
461760246.0.0.jpg

والتر سباتینی جایگزین مایکل امنالو، تغییر بزرگی که میگن به زودی قراره اتفاق بیوفته توی باشگاه!
مقاله ککاملی به انگلیسی اینجا هست، خوندش خالی از لطف نیست:
کد:
http://www.tribalfootball.com/articles/walter-sabatini-to-chelsea-why-conte-has-now-made-his-move-4151049
کی هست ؟؟ قراره چی بشه ؟؟
اگه مقاله رو خوندی خلاصش رو بگو ببینیم چی گفته ؟؟

jb.NY

Registered User
لایک‌ها
488
کي هست ؟؟ قراره چي بشه ؟؟
اگه مقاله رو خوندي خلاصش رو بگو ببينيم چي گفته ؟؟

مدير ورزشي باشگاه رمه، يا بهتره بگيم مدير سابق، چون استعفا داده از باشگاه رم، قراره بياد جايگزين مايکل امنالو توي چلسي بشه و مديريت باشگاهمون رو به عهده بگيره
حقيقتش مثل اينکه حرفش برو داره و تو خريد بازيکنا بهتر عمل ميکنه، حالا بماند که اين سيگار کشيدنش هم کاراکتر خاصي ازش ساخته تو دنياي فوتبال! خوشم مياد از شخصيتش، با ابهته!

بخوام يه چندتا نقل قول بکنم از اون مقاله:

"با توجه به خبرهايي که توي لندن پيچيده راجب به تغيير بزرگ توي چلسي... به نظر اين تغيير موقعيت کونته رو به خطر نميندازه، اين خطر براي نيرو هاي بالا دست تر از کونته است! (اشاره به امنالو)"
"خبر هايي از مذاکرات کونته و ساباتيني در ايتاليا پيچيده. ساباتيني همين هفته گذشته از باشگاه رم جدا شد، هرچند که از سال قبل اظهار نارضايتي کرده بود نسبت به مديريت جيمز پالوتا"
"موقع مذاکرده کونته با چلسي در پايان فصل گذشته هم بحث هايي زيادي از ساباتيني در ميان بود، الان هم که ساباتيني استعفا داده از رم، کونته به قصد ساباتيني دست به مهره برده"
"اينکه رومن آبرامووچ به اين باور رسيده که دو نيروي ارشد باشگاهش يعني مايکل امنالو و مارينا گرانوفسکيا به نيروي کمکي احتياج دارند يا نه هنوز معلوم نيست، ولي اون چه که مشخصه اينه که آنتونيو کونته از اين دو نفر و عملکردشون راضي نيست و ساباتيني رو چاره کار خودش ميدونه"
"کونته مستقيما با ساباتيني تماس داشته و باهاش در مورد همکاري با باشگاه چلسي و کونته صحبت هايي کرده (به نقل از منابع ترايبال فوتبال)، نکته جالب اينجاست که ساباتيني نياز نداره مستقيما با باشگاه چلسي همکاري کنه و صرفا ميتونه نقش مشاور کونته رو داشته باشه، مثل کاري که لوئيس کامپوس مدير ورزشي سابق باشگاه موناکو و خوزه مورينيو مربي منچستر در حالا انجامند."
"چيزي که کونته رو عذاب ميده موفق نبودن چلسي در نقل و انتقالات اين فصله، چطور ممکنه باشگاهي مثل چلسي که در ميان قدرتمند ترين باشگاه هاي قرار داره در آوردن بازيکناني مثل راجا ناينگولان و کوستاس مانولاس از رم و يا کاليدو کوليبالي از ناپولي ناموفق باشه."
"عدم موفقیت چلسی در بازار نقل و انتقالات فقط یک حدس باقی میذاره، نبود هنر مذاکره بر سر میز مذاکره! چیزی که والتر ساباتینی با حضورش میتونه به چلسی بیاره"

و از این دست مطالب!

Last edited:

947947

Registered User
لایک‌ها
238
نظرتون در مورد بازی فردا چیه ؟؟

ماسفانه بازیا رو تلویزیون نشون نمیده....به نظر من که مساوی میشه...یا یکی از تیما با اختلاف یک گل میبره...

مورینیو معمولا توی بازیای مهم ریسک نمیکنه....

947947

Registered User
لایک‌ها
238
اوووووووووووووووووووووووففففففففففففففففففففففففففففففففف...... 4 تا زدیم.... :general707::general707::general707::general707::general707:

حیف که این بازیا رو نشون نمیدن..... :general208::general208:

947947

Registered User
لایک‌ها
238
چلسی ۴ - ۰ منچستر یونایتد؛ آقای خاص در بازگشت به استمفوردبریج تنبیه شد

sfsfsf.png

sdfsdfsd.png

sfsdfsfdsd_1.png

اینطور که از امتیازا معلومه هافبکای تیم ،هافبکای منچستر رو نزاشتن نفس بکشن.... :general707::general509:
این روزا مجبوریم از رو عکس بفهمیم تو بازی چه خبر بوده... :general208::general505:

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چه حالی کردم این خوزه له شد تو لندن
پست رزل چقدر ستاره هامون پرپر کرد تیم رو داشت میبرد دسته پایینتر مدیریت نبود نابود میشدیم
با این همه بازیکن غلطی نتونست بکنه

947947

Registered User
لایک‌ها
238
چه حالی کردم این خوزه له شد تو لندن
پست رزل چقدر ستاره هامون پرپر کرد تیم رو داشت میبرد دسته پایینتر مدیریت نبود نابود میشدیم
با این همه بازیکن غلطی نتونست بکنه
بازی رو چطور دیدی ؟؟ اینترنتی دیدیش ؟؟ یا رفتی خونه همسایتون با ماهواره اونا دیدیش ؟؟ ;);):)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
فکرشو بکنین کوین دبروین الان داشتیم یگه غم نداشتیم نامرد خوزه
دیگه کم کم تری هم نیمکت نشین شد
اگه بونوچی رو بتونیم بافابرگاس طاق بزنیم مبلغی سر چه شود

بالا