آره مثل این که :دی
خودمم تعجب کردم اسین 29 - 30 سالشه عجیبه - نامردا بزخری کردن :دی
:دی
برای کسب تجربه:دیچرا قرضی فرستادنش
آره مثل این که :دی
خودمم تعجب کردم اسین 29 - 30 سالشه عجیبه - نامردا بزخری کردن :دی
برای کسب تجربه:دیچرا قرضی فرستادنش
فالکائو معتقد است که در ژاویه ی پیش رو می تواند در لیگ برتر بازی کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،مهاجم 26 ساله ی کلمبیا در دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل چلسی توانست هتریکی به یاد ماندنی از خود به جای گذارد و به نوعی قاتل چلسی در آن بازی لقب بگیرد.
رامدال فالکائو همچنین با پدرش در مورد علاقه به بازی کردن برای یکی از دو تیم منچستر سیتی یا چلسی صحبت کرده است.
پدر رامدال فالکائو گفت : "3 تیم علاقه مند به جذب فالکائو وجود دارند.چلسی،منچستر سیتی و یک باشگاه روسی.فالکائو همیشه می خواسته که در لیگ برتر بازی کند."
آقای فالکائو در مورد پسرش گفت : "از زمانی که رامدال بچه بود عاشق چلسی بود و همیشه فکر می کند که بازی برای یک تیم بزرگ انگلیسی یک افتخار است."
در چند روز گذشته روزنامه های کلمبیایی خبر از توافق اولیه چلسی با فالکائو داده بودند.پدر این بازیکن خوش استیل گفت : "نمی خواهم در باره ی هرگونه توافق قبلی صحبت کنم."
وی ادامه داد : "دیروز مختصرا با فالکائو صحبت کردم.حداقل مبلغ رضایت نامه ی او 55 میلیون یورو است،اما فالکائو نمی خواهد در مورد اعداد ارقام صحبت کند."
هنگامی که از پدر فالکائو درباره ی احتمال حضور فرزندش در لیگ برتر انگلستان،در هنگام باز شدن پنجره ی نقل و انتقالات زمستانی پرسیده شد وی جواب داد : "بله.این احتمال بسیار زیاد است."
فالکائو معتقد است که در ژاویه ی پیش رو می تواند در لیگ برتر بازی کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،مهاجم 26 ساله ی کلمبیا در دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل چلسی توانست هتریکی به یاد ماندنی از خود به جای گذارد و به نوعی قاتل چلسی در آن بازی لقب بگیرد.
رامدال فالکائو همچنین با پدرش در مورد علاقه به بازی کردن برای یکی از دو تیم منچستر سیتی یا چلسی صحبت کرده است.
پدر رامدال فالکائو گفت : "3 تیم علاقه مند به جذب فالکائو وجود دارند.چلسی،منچستر سیتی و یک باشگاه روسی.فالکائو همیشه می خواسته که در لیگ برتر بازی کند."
آقای فالکائو در مورد پسرش گفت : "از زمانی که رامدال بچه بود عاشق چلسی بود و همیشه فکر می کند که بازی برای یک تیم بزرگ انگلیسی یک افتخار است."
در چند روز گذشته روزنامه های کلمبیایی خبر از توافق اولیه چلسی با فالکائو داده بودند.پدر این بازیکن خوش استیل گفت : "نمی خواهم در باره ی هرگونه توافق قبلی صحبت کنم."
وی ادامه داد : "دیروز مختصرا با فالکائو صحبت کردم.حداقل مبلغ رضایت نامه ی او 55 میلیون یورو است،اما فالکائو نمی خواهد در مورد اعداد ارقام صحبت کند."
هنگامی که از پدر فالکائو درباره ی احتمال حضور فرزندش در لیگ برتر انگلستان،در هنگام باز شدن پنجره ی نقل و انتقالات زمستانی پرسیده شد وی جواب داد : "بله.این احتمال بسیار زیاد است."
البته منچستر سیتی ممکنه زگیل بشه!
با توجه به اینکه الان 2 تا مهاجم بیشتر نداریم که متاسفانه جفتشون هم کاملاً قابل اتکا نیستند، به نظرم باید یه مهاجم میگرفتیم. فقط امیدوارم حداقل تا نقل و انتقالات زمستانی زیاد به مشکل نخوریم از طرف مهاجمای تیم!
مثل اینکه میرلش هم امروز میره استانبول تا امضا رو بزنه.درسته من خودم فنرو خیلی دوست دارم ولی دوست داشتم تو چلسی بمونه.واقعا عاشق میرلشم.اگه بهم بگن 10 بازیکن مورد علاقت چیه مطمئنا یکیش میرلش هستش.دلم واسه خالکوبی هات,اون استیل خاصت,شوتای استثناییت,جنگندگی و دوندگی وخستگی ناپذیریت و از همه بیشتر به اون موهای فشنت تنگ میشه.آ..................................................ه:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::cigar:.
بد نیست بیاد لیگ برتر
ققط امیدوارم تیمایی مثل سیتی یا پی اس جی موی دماغتون نشن.
بد نیست؟ هیچ تیمی بدش نمیاد یه بازیکن مثل فالکئو تو تیمش باشه!
مشکل اینه که قیمتش خیلی بالاس! تو سایتها نوشته بود کمترین قیمت برای فعال سازی فسخ قراردادش با اتلتیکو 55 میلیون یورئه!
منچسترسیتی، نزدیکتر از چلسی به رادامل فالکائو
یعنی اینا رسما روانی ان یکی نیست بگه بابا این همه بازیکن واسه سر قبر عمه تون میخواین :hmm:
چلسی - یوونتوس
چهارشنبه
نظرتون چیه ؟ ب نظرتون میشه یووه رو شکست داد ؟
آره داداش غمت نباشه تیمای ایتالیایی مقابل تیمای انگلیسی مخصوصا این چند سال اخیر حرفی برای گفتن نداشتن
به نظر من یه تساوی بگیریم توی تورین نتیجه خوبی حساب میشه و بعد کارشونو تو لندن یکسره میکنیم :دی