• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

تری چند سالشه ؟؟؟
وزنه خیلی مهمی هست در خط دفاعی چلسی. به نظر من اگه بازی میکرد چلسی در بدترین حالت هم اینطوری نمیباخت.

اما خب فکر میکنم داره مثل پویول میشه. وقتی بازیکنا مسن تر میشن، مصدومیت ها بیشتر اذیتشون میکنه.

پویول هم با وجود اینکه اگه رو فرم باشه وزنه ای است در خط دفاعی بارسلونا اما جدیدا همش داره دچار مصدومیت میشه...

/////

Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان شرمنده تموم پستات از دم ریپورت شد :D

چطور ؟ مگه کل کل کردیم :) خب داشتم واستون گزارش بازی رو میکردم عزیز جان :)

حالا بگذریم. نهایتش ما رو بن میکنن و ما هم میریم از این فروم . شما رو حلال نمیکنیم در اون صورت :)

فقط به من بگو مصدومیت جان تری چطوریه ؟ و تا کی مصدوم هست ؟ میخوام ببینم تو لیگ برتر چه بازیهایی چلسی بدون جان تری بازی میکنه.

با این خط دفاعی پتانسیل باخت رو تو لیگ برتر دارید. البته بعید میدونم همیشه اینقدر خط دفاعی چلسی ناهماهنگ باشه.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
چطور ؟ مگه کل کل کردیم :) خب داشتم واستون گزارش بازی رو میکردم عزیز جان :)

حالا بگذریم. نهایتش ما رو بن میکنن و ما هم میریم از این فروم . شما رو حلال نمیکنیم در اون صورت :)

فقط به من بگو مصدومیت جان تری چطوریه ؟ و تا کی مصدوم هست ؟ میخوام ببینم تو لیگ برتر چه بازیهایی چلسی بدون جان تری بازی میکنه.

با این خط دفاعی پتانسیل باخت رو تو لیگ برتر دارید. البته بعید میدونم همیشه اینقدر خط دفاعی چلسی ناهماهنگ باشه.

داری کل میندازی :D بنت نمیکنن ولی پستاتو پاک میکنن :D

تری اووووم فکر نکنم زیاد طول بکشه توی همین یکی دو هفته میرسه بچه ها باید بدونند من دقیقا نمیدونم

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
خیلی بد بودیم دفاع افتضاح هافبک افتضاح بازی سازی افتضاح

لوئیز و کیهیل پس کی میخوان با هم هماهنگ بشن

لوئیز هم که کلا گند زد چیز خاصی هم که از هازارد ندیدیم ولی اشکالی نداره :D به فال نیک میگیریم اینجوری دی متیو نقاط ضعف تیم رو دید و حتما سعی خواهد کرد اونا رو برطرف کنه

در کلمه بخوای خلاصش کنی باید بگم: گ* بودیم! :) خط دفاع که چیزی نگیم سنگینتریم! کهیل که قسم خورده بود امشب تا میتونه سوتی بیده و گل به خودی بزنه که شکر خدا محقق شد! اوئیز هم که....! هافبکامون هم که کلاً تعطیل! فکر کنم فقط یک یا دوتا شوت تو چارچوب داشتیم!! خط حمله که عملاً هیچ! فقط خدا بهمون رحم کنه کل فصل رو قرار تورس یدک بکشه! کلاً همون یه کلمه جواب تمام سوالاس!:eek:
راستی رامیرس هم خوب نبود هفته قبل هم فکر کنم یکی از بچه های همین تاپیک بود گفت خیلی رو مخ بازی کزده کلا امشب چلسی نبودیم

رامیرز الان دو بازیه داره تو پست غیر تخصصیش بازی میکنه! یعنی به عنوان گوش راست!! چون پست اصلیش هافبک وسطه! :eek:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
داری کل میندازی :D بنت نمیکنن ولی پستاتو پاک میکنن :D

تری اووووم فکر نکنم زیاد طول بکشه توی همین یکی دو هفته میرسه بچه ها باید بدونند من دقیقا نمیدونم

باشه. هر چی شما بگی.. صاحب تاپیکیت دیگه :)

اما خب راستش خود من هم انتظار این بازی رو نداشتم. یعنی قبل بازی از من هم میپرسیدی به یقین میگفتم چلسی قهرمان میشه.

اما خب همه تیم ها روز خوب و بد دارند. حتی چلسی و دی ماتئو

تورس هم اصلا کاری نکرد باز اون هازارد یه چند حرکت مثبت انجام داد ولی در کل وقتی از بین 11 نفر 5 6 نفر بد باشند تیم کلا به مشکل میخوره.

راستی سیتی امروز باز هم بازیکن جدید خرید...

راستی به نظر من نبود دروگبا واقعا حس شد. دروگبا خودش به تنهایی اون جلو 4 نفر رو درگیر میکرد. ترسی که مدافعان حریف از دروگبا داشتند رو اصلا از تورس ندارند.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
باشه. هر چی شما بگی.. صاحب تاپیکیت دیگه :)

اما خب راستش خود من هم انتظار این بازی رو نداشتم. یعنی قبل بازی از من هم میپرسیدی به یقین میگفتم چلسی قهرمان میشه.

اما خب همه تیم ها روز خوب و بد دارند. حتی چلسی و دی ماتئو

تورس هم اصلا کاری نکرد باز اون هازارد یه چند حرکت مثبت انجام داد ولی در کل وقتی از بین 11 نفر 5 6 نفر بد باشند تیم کلا به مشکل میخوره.

راستی سیتی امروز باز هم بازیکن جدید خرید...

راستی به نظر من نبود دروگبا واقعا حس شد. دروگبا خودش به تنهایی اون جلو 4 نفر رو درگیر میکرد. ترسی که مدافعان حریف از دروگبا داشتند رو اصلا از تورس ندارند.

تورسم بنده خدا زیاد تغذیه نشد اصلا کلا روز روزمون نبود

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
خیلی با استرس وعجله بازی می کرد چلسی.دفاع ها هم که فقط به فکر جلو اومدن بودن ولی اصلی ترین دلیل باخت تیم انگیزه اتلتیکو بود که 100 برابر ما بود.خیلی راحت بازی می کردن فالکائو هم نشون داد که چلسی چی کم داره.درسته درصد مالکیت چلسی بیشتر بود(حتی در دقایق ابتدائی که گل نخورده بود باز توپ ومیدان در اختیار چلسی بود) اما خدایی حتی 1 فرصت مسلم گلزنی هم نداشت.چلسی داره تغییر می کنه, داره بیشتر با توپ کار می کنه و می خواد که فوتبال بازی کنه و دفاع نکنه و این امر کمی زمان می بره من که به دی متئو خیلی امید دارم.

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
من رو به عنوان یه تازه واردکه طرفدار چلسیه رو به تاپیکتون قبول کنید
راجع به بازی دیشب باید بگم چلسیه دیگه ای رو دیدیم نبود جان تری و دروگبا خیلی به تیم صدمه زد
پیتر چک هم اصلا خوب نبود
روی هر چهار گل مدافعا مقصر بودن یعنی عقب مونده بودن چون تاکتیک دفاع وضد حمله رو دیگه از چلسی نمیبینیم
امیدوارم تو لیگ روند خوبمون رو ادامه بدیم:)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
همونطور که میدونید علت این باخت مسلما برتری بازی آتلتیکو به چلسی نیست

نبود جان تری ( اصلا بعضی بازیکنا وجودشون 40 سالشون هم بشه یه خوفی تو بدن حریف میندازه )
اشتباهات فاحش دیوید لوییز

ایوانویچ در جناحین خوب هست ولی هنوز زیاد کارا نیست

روی فرم نبودن رامیرس . مطمین باشید این بازیکن + لمپارد روی فرم باشن اراده کنن 3 تا هم عقب باشه چلسی برمیگرده

هازارد و تورس هم خوبن . یکم باید بهشون وقت داد . وجود بازیکنانی مثل هازارد در انگلیس میتونه خیلی خوب باشه
تورس هم درسته با دروگبا هم از لحاظ بدنی و هم از لحاظ تمام کنندگی فرق داره ولی به نظرم میتونه خودشو به اون حد برسونه

دی متیو هم مربی عاقل . متفکر و مرموزیه . 100 درصد تیم رو ضعفشو برطرف میکنه

تری هم که 32 سالشه حداقل تا 3 سال دیگه هستش نگران نباشید

bixbox

Registered User
لایک‌ها
33
باختیم بدم باختیم ولی هیچی از عشق و علاقمون به تیم محبوبمون کم نمیشه بالاخره همه تیم ها روزای خوب و بد زیاد دارن دیشبم یکی از بدترین شبا واسه چلسی و هواداراش بود, این نتیجه بازی بسیار بدی بود که انجام دادیم!
دیگه تو این بازی نه از دفاع مست
حکم خبری بود و نه از خط حمله ی فرصت طلب!! یکم زمان لازمه تا تیم درست جمع و جور بشه و دوباره بتونیم هر حریفی رو به زانو دربیاریم ;-)
تازه اول فصله و وقت واسه جبران زیاد, ایشالاااا جبران میکنیم غمتون نباشه :|
با قدرت برمیگردیم............. :XXX
♥ BLUE.CFC ♥

199162_358920077517059_1182677187_n.jpg

مایکل اسین از چلسی به طور قرضی به رئال مادرید منتقل شد!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
راجع به بازی دیشب باید بگم چلسیه دیگه ای رو دیدیم نبود جان تری و دروگبا خیلی به تیم صدمه زد
پیتر چک هم اصلا خوب نبود
روی هر چهار گل مدافعا مقصر بودن یعنی عقب مونده بودن چون تاکتیک دفاع وضد حمله رو دیگه از چلسی نمیبینیم

خوش اومدی داداش :)

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
رسانه های ترکیه نوشتن احتمالا امروز میرلش می ره فنرباغچه.البته اینم بگم که روز اخر نقل وانتقالات تو ترکیه 1 روز بعد از 31 اگوست هست نمیدونم دلیلش چیه ولی 1 روز بیشتر وقت دارن.امیدوارم که نره چون اسین هم که رفته ممکنه تو خط هافبک با مشکل مواجه بشیم.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اسین هم رفت رئال البته قرضی و یک ساله

عاشق این بازیکن بودم ولی خب هم افت کرده بود و هم ترافیک شدیدی در خط هافبک داریم ایشالا خوش بدرخشه :wub:

امسال مد شده؟:دی همه قرضی میرن:دی

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
پیتر چک هم اصلا خوب نبود

خوش اومدی دوست عزیز.:happy:

همونطور که میدونید علت این باخت مسلما برتری بازی آتلتیکو به چلسی نیست

نبود جان تری ( اصلا بعضی بازیکنا وجودشون 40 سالشون هم بشه یه خوفی تو بدن حریف میندازه )
اشتباهات فاحش دیوید لوییز

ایوانویچ در جناحین خوب هست ولی هنوز زیاد کارا نیست

روی فرم نبودن رامیرس . مطمین باشید این بازیکن + لمپارد روی فرم باشن اراده کنن 3 تا هم عقب باشه چلسی برمیگرده

هازارد و تورس هم خوبن . یکم باید بهشون وقت داد . وجود بازیکنانی مثل هازارد در انگلیس میتونه خیلی خوب باشه
تورس هم درسته با دروگبا هم از لحاظ بدنی و هم از لحاظ تمام کنندگی فرق داره ولی به نظرم میتونه خودشو به اون حد برسونه

دی متیو هم مربی عاقل . متفکر و مرموزیه . 100 درصد تیم رو ضعفشو برطرف میکنه

تری هم که 32 سالشه حداقل تا 3 سال دیگه هستش نگران نباشید

موافقم. اصلاً نمی تونم بازی دیشب چلسی رو هیچ جوره تحلیل کنم! نه به شروع فوق العاده فصل نه به بازی دیشب! تا حالا چلسی رو اینقدر بی روحیه و بی انگیزه ندیده بودم!
خط دفاعی یکی در میون هی اشتباه میکردن. لمپارد اصلاً نای راه رفتن نداشت انگار! میکل خیلی متوسط بود. ماتا که اصلاً تو 90 دقیقه بازی معلوم نبود کجاست! (دی متئو باید یه استراحت درست حسابی به ماتا بده. کاملاً مشخصه دیگه خالی کرده بعد اون همه بازی لیگ و بعدش هم جام ملتهای اروپا و بعدش هم بلافاصله بازیهای المپیک و بعدش هم دوباره لیگ!! به نظرم باید یه چند بازی بهش استراحت بده چون واقعاً خیلی داغونه!) تورس عملاً هیچ کار نتونست بکنه هر چندکه درست تغذیه هم نمیشد تو کارای دفاعی هم شرکت نمیکرد! با توجه به اینکه هیچ مهاجم وسطی هم نگرفتیم امیدوارم در طول فصل به مشکل نخوریم.:) دیشب دلم بازم برای دروگبا تنگ شد! :( حالا نمیشد این فصلم میموند تا تمام جامها مثل این و جام باشگاههای جهان رو بگیریم بعد خداحافظی کنه؟! :(
در کل قبول دارم که تیم تو تغییره و وقت بیشتری میبره تا به آمادگی کامل برسه ولی 4 هیچ و این بازی سراسر بد از تیم اون هم تیمی مثا چلسی رو نمیشه فقط تغییر سیستم بازی و بازیکنها توجیه کرد!

باختیم بدم باختیم ولی هیچی از عشق و علاقمون به تیم محبوبمون کم نمیشه بالاخره همه تیم ها روزای خوب و بد زیاد دارن دیشبم یکی از بدترین شبا واسه چلسی و هواداراش بود, این نتیجه بازی بسیار بدی بود که انجام دادیم!
دیگه تو این بازی نه از دفاع مست
حکم خبری بود و نه از خط حمله ی فرصت طلب!! یکم زمان لازمه تا تیم درست جمع و جور بشه و دوباره بتونیم هر حریفی رو به زانو دربیاریم ;-)
تازه اول فصله و وقت واسه جبران زیاد, ایشالاااا جبران میکنیم غمتون نباشه :|
با قدرت برمیگردیم............. :XXX
♥ BLUE.CFC ♥

مشاهده پیوست 197017

مایکل اسین از چلسی به طور قرضی به رئال مادرید منتقل شد!

صد در صد وضعیت تغییر میکنه و مطمئناً به زودی به اوج برمیگردیم. مضافاً بر اینکه سوپر کاپ هم بازیه خیلی مهمی محسوب نمیشه (نمی خوام بازی بد و باخت رو توجیه کنم) ولی این بازی رو ببازیم و نقاط ضعف تیم رو الان درست کنیم بهتر از اینه که مرحله حذفی جام قهرمانان یا لیگ یا جام باشگاههای جهان این اشتباه ها رو مرتکب بشیم.:)
این انتقال قرضی اسین هم فکر کنم براش خوب باشه! بعد اون مصدومیت طولانی دو فصل قبل دیگه به اوج بازیش برنگشت! شاید مورینیو بتونه دوباره احیاش کنه!:)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
آره مثل این که :دی

خودمم تعجب کردم اسین 29 - 30 سالشه چرا قرضی فرستادنش عجیبه - نامردا بزخری کردن :دی

اخه از اینکه بتونه موفق بشه اطمینان ندارن به این خاطر ریسک نکردن وقرضی گرفتنش تا اگه خوب بود ساله بعد دائمیش کنن مطمئنا بند دائمی شدن تو قراردادش ثبت شده.

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
دل بوسکه گفته که چلسی ازش خواسته تا ماتا رو این سری به تیم ملی دعوت نکنه تا در زمان بازیهای ملی استراحتی کرده باشه و اونم دستش درد نکنه دعوتش نکرده.ماشاالله جوانمرد.:D

بالا