• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
پتر چک، دروازه بان چلسي، معتقد است اتلتيکو مادريد در ديدار اين دو تيم در سوپرکاپ اروپا، نسبت به تيمي که دو سال قبل روبروي آبي ها قرار گرفت، خطرناک تر است.

دو تيم سه فصل قبل در مرحله گروهي ليگ قهرمانان همگروه بودند و چلسي توانست با کسب يک پيروزي در خانه و يک تساوي در خانه تيم مادريدي، در نهايت به عنوان تيم اول گروه به دور بعد صعود کند.

اتلتيکو بعد از پورتو، در مکان سوم قرار گرفت و نتوانست راهي مرحله بعد شود اما پتر چک معتقد است که اين تيم نسبت به سه سال قبل پيشرفت کرده و به رقيب سرسخت تري تبديل شده است.

او در گفتگو با سايت يوفا گفت:" من پيش از اين مقابل اتلتيکو بازي کردم اما زماني که ديه گو سيمئونه هدايت آنها را برعهده گرفت، سبک بازي آنها تغيير زيادي کرد.

آنها بسيار منظم بازي مي کنند؛ خط دفاعي مستحکمي دارند و در ضد حملات به سختي قابل مهار هستند.

همچنين چون يک تيم اسپانيايي هستند، همواره به دنبال کنترل توپ هستند و به راحتي با آن کار مي کنند.

با تغيير سبک بازي، اتلتيکو نسبت به تيمي که ما در فصل 10-2009 در ليگ قهرمانان با آنها روبرو شديم، بسيار خطرناک تر شده است."

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
Liverpool boss Brendan Rodgers will force Charlie Adam and Stewart Downing towards the Anfield exit in door in order to raise funds for a £15m deal for Chelsea forward Daniel Sturridge.

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
With Liverpool and Tottenham both believed to be keen on Daniel Sturridge, Chelsea have moved to ward off any bids by slapping a £25m price-tag on the 22-year-old. مثل اینکه قضیه جدیه!;)

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
اوه اوه!! مثل اینکه شوخی شوخی جدی شد!:D
اخه دیگه وقت هم نداریم واسه همچین کاری! 3 روز بیشتر تا پایان نقل و انتقالات نمونده!:eek:

Last edited:

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
البته ظاهراً هنوز تایید رسمی نشدن!

آها تری هم به علت محرومیت (کارت قرمزی که تو بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانانِ فصل قبل گرفته) نمیتونه تو سوپر کاپ بازی کنه!:hmm:

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
البته ظاهراً هنوز تایید رسمی نشدن!

آها تری هم به علت محرومیت (کارت قرمزی که تو بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانانِ فصل قبل گرفته) نمیتونه تو سوپر کاپ بازی کنه!:hmm:

اره می دونم ویکیپدیا نوشته شماره ها رو احتمال غلط بودنشم زیاده چون شماره ازاردو هم اول از خودش 11 نوشته بود اما الان 17 میپوشه. ronaldo)7+10(messi)=17 EDEN HAZARD)

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
در مورد غیبت تری مشکلی نیست چون اتلتیکو تو ضد حملات خیلی سریعه و تری هم سرعتش پایینه وقتی می خواد سریع بدوه زود سر می خوره اما گری ولوییز هر دو هم سریع ان هم پا به توپ.درسته که خیلی سخته اما دیگه کم کم باید به این زوج عادت کنیم چون تری داره پیر میشه.:(

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
اره می دونم ویکیپدیا نوشته شماره ها رو احتمال غلط بودنشم زیاده چون شماره ازاردو هم اول از خودش 11 نوشته بود اما الان 17 میپوشه. ronaldo)7+10(messi)=17 EDEN HAZARD)

تعبیر جالبی بود!:D

در مورد غیبت تری مشکلی نیست چون اتلتیکو تو ضد حملات خیلی سریعه و تری هم سرعتش پایینه وقتی می خواد سریع بدوه زود سر می خوره اما گری ولوییز هر دو هم سریع ان هم پا به توپ.درسته که خیلی سخته اما دیگه کم کم باید به این زوج عادت کنیم چون تری داره پیر میشه.:(

آره. خوشبختانه مشکلی در نبود تری برامون پیش نمیاد! اون که فینال جام قهرمانان بود و کهیل و لوئیز جفتشون تازه از مصدومیت اومده بودن عالی کار کردن این که دیگه نباید مشکلی باشه اصلاً!:D
آره کاپتان تری هم کم کم داره با به سن میذاره!:( امیدوارم حداقل تا 3-4 سال دیگه بتونه تو همین سطح کار کنه!

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
شماره های سزار اَزپیلیکوئتا و موزِز هم رسماً اعلام شد!

Azpilicueta, our new right-back who signed from Marseille on Friday, will be number 28.

Moses, the winger from Wigan who switched to Chelsea later the same day, is our new number 13.

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
هافبک ملي‌پوش قهرمان اروپا قصد دارد بعد از اينکه کفش‌هايش را آويزان کرد هدايت آبي‌هاي لندني را به عهده بگيرد.

فرانک لمپارد 34 ساله که از سال 2001 در چلسي حضور دارد و اکنون در آخرين سال قرارداد خود با اين باشگاه قرار دارد در گفتگو با روزنامه سان گفت: بعد از خداحافظي از فوتبال مي خواهم وارد عرصه مربيگري شوم اما فقط يک تيم وجود دارد که تمايل دارم هدايت آن را به عهده بگيرم و آن چلسي است.

اين بازيکن باتجربه افزود: شايد فکر کنيد اين خودخواهي باشد و يا روياي بسيار بزرگي است اما واقعا نمي خواهم با يک باشگاه کوچک مربيگري را شروع کنم و تنها به چلسي فکر مي کنم.

لمپارد زير نظر مربيان بزرگي از جمله کلوديو رانيري، ژوزه مورينيو، گاس هيدينک و کارلو آنچلوتي در چلسي کار کرده است.

لمپارد در پايان گفت: من زير نظر مربيان بزرگي کار کرده ام و چيزهاي زيادي از آنها ياد گرفته ام. مطمئنا از اين تجربيات استفاده مي‌کنم و چيزهايي که در ذهن خودم وجود دارد را نيز به آنها اضافه مي کنم.

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
آينده ديديه دروگبا بعد از اختلافات مالکان باشگاه شانگهاي شنهوا در هاله اي از ابهام قرار گرفته است.

"ژو جون" رئيس باشگاه چيني شانگهاي شنهوا تهديد کرده سرمايه گزاري هايش در اين باشگاه را قطع خواهد کرد و اين نگراني وجود دارد که ديديه دروگبا و نيکلا آنلکا دو ستاره گرانقيمت و پردرآمد اين باشگاه چين را ترک کنند.

گفته مي شود ژو هفته اي 200 هزار پوند به هر کدام از اين دو بازيکنان دستمزد مي پردازد اما اکنون تهديد کرده تنها 28.5 درصد (برابر با مقدار سهامش در باشگاه) از اين دستمزد را پرداخت خواهد کرد.

ژو بيش از 60 ميليون پوند در شانگها شنهوا سرمايه گذاري کرده و قرار بود بعد از اين سرمايه گذاري هنگفت 70 درصد سهام باشگاه را در اختيار بگيرد اما اين اتفاق نيفتاد و اکنون او نيز ديگر حاضر نيست به سرمايه گذاري اش ادامه دهد.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
الان چلسی توی لیگ برتر چندم هست ؟

بازی سوپر کاپ کی هست ؟ ممنون

bixbox

Registered User
لایک‌ها
33
نه فردا یعنی جمعه ساعت 23.15
تولیگ هم با 3 بازی 9 امتیاز اول