• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
من هم طرفدار چلسی هستم. فرانک لمپارد رو هم خیلی دوست دارم البته دیگه پا به سن گذاشته ولی بلاخره سال 2005 بعد از رونالدینیو بهترین بازیکن بوده :)

Sent from my WT19i using Tapatalk

البته همون 2005 هم لمپارد برای ما بهتر از رونالیندهو بود:D الانم با این سنش بازم جسدش بعضیا رو مترسونه!:lol:

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
حالا فقط میمونه یه هافبک دفاعی خوب باید میکلو بفروشه و با پول اون یه هافبک دفاعی خوب و مشتی مثل فلینی,ام ویلا و... رو بخره یا اینکه لمپارد رو با اسکار تو میونه میدان بازی بده.این میکل گند میزنه به سرعت چلسی, خیلی کنده. رو بازی تاثیر بد میزاره و گاهی هم سوتی میده.

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
هافبک دفاعی که اصلاً جزو الویتهای چلسی نیست در حال حاضر! چون هم میکل هست هم اسین و هم رومئو و هم اینکه فصل قبل مِرِلز و لمپارد چند باری تو این پست بازی کردن و خوب هم از پسش بر اومدن!

الان اولویت باشگاه با مهاجمه! (بعد از خرید سزار و موزِز) چون فقط تورس و استاریج رو در حال حاضر به عنوان مهاجم داریم! تورس هم اگه مصدوم بشه که احتمالش کم نیست فقط میمونه استاریج که هنوز خیلی بی تجربه و خامه! و عملاً ریسکش خیلی بالاس!

الان هالک و کاوانی صحبتشون هست که بیان!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
به نظر من فقط یه مهاجم میخوایم البته دیگه فکر نکنم بازیکن بگیرن حداقل تا نیم فصل - میکل بازیش خیلی خوبه دست کم نگیرینش

نمیدونم چرا هر موقع حرف از کاوانی میاد یاد شوچنکو می افتم احساس میکنم بازیش یه چلسی نمیخوره :eek: هالک رو ترجیح میدم هر چند اونم یه مهاجم نوک نیست

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
من نگفتم اولویتشون با هافبک دفاعی منظورم این بود باید یه فکری به حال این پست کرد . moses رو خریدن که هم میتونه تو بال چپ و راست بازی کن هم مهاجم تو فصل پیش بازی های زیادی رو به عنوان مهاجم نوک کنار دی سانتو بازی کرد.من که فکر نمیکنم بازیکن دیگه ای بخریم چون تو حمله پیازون هم هست.اسلام فروز هم که تو اکادمی هست مهاجم خوبیه باید کم کم بهش تو fa cup وcarling cup بازی بدن.

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
به نظر من فقط یه مهاجم میخوایم البته دیگه فکر نکنم بازیکن بگیرن حداقل تا نیم فصل - میکل بازیش خیلی خوبه دست کم نگیرینش

نمیدونم چرا هر موقع حرف از کاوانی میاد یاد شوچنکو می افتم احساس میکنم بازیش یه چلسی نمیخوره :eek: هالک رو ترجیح میدم هر چند اونم یه مهاجم نوک نیست

آره اگه بتونیم تو این هفته باقی مونده یه مهاجم تموم کننده درست حسابی بگیریم دیگه تکمیل تکمیلیم!:D به نظر منم میکل خیلی بهتر و پخته شده! فصل قبل که عالی کار کرد مخصوصاً تو چندتا بازی آخر لیگ قهرمانان بی نقص بود! البته این فصل تازه شروع شده و هنوز به اون حد آمادگی کامل مثل فصل قبل نرسیده.
کاوانی خیلی خوبه! فصل قبل که عالی کار کرد واسه ناپولی و بعد زلاتان و میلیتو بهترین بازیکن بود از نظر گل زنی با توجه به سن پایینش! البته من خودم بیشتر دوست دارم هالک رو بگیریم!;)

من نگفتم اولویتشون با هافبک دفاعی منظورم این بود باید یه فکری به حال این پست کرد . moses رو خریدن که هم میتونه تو بال چپ و راست بازی کن هم مهاجم تو فصل پیش بازی های زیادی رو به عنوان مهاجم نوک کنار دی سانتو بازی کرد.من که فکر نمیکنم بازیکن دیگه ای بخریم چون تو حمله پیازون هم هست.اسلام فروز هم که تو اکادمی هست مهاجم خوبیه باید کم کم بهش تو fa cup وcarling cup بازی بدن.

تازه شروع فصله مطمئناً هر چی جلوتر بریم میکل و باقی بهتر میشن دقیقاً مثل فصل قبل! اسین هم هست! به شخصه هیچ نگرانی نسبت به این پست ندارم ولی برای مهاجم چرا! ولی همونطور که گفتی با اومدن موزِز میتونیم به عنوام مهاجم هم استفاده کنیم ازش، هر چند که پست تخصصیش همون جناهین زمین هست (RW/LW) پیزاان هم بنظر بازیکن آینده داری میاد ولی هنوز خیلی سنش پایینه و بی تجربه.
خود دیمتئو هم تو مصاحبه امروزش گفت انتظار نداره بازیکن جدیدی به تیم اضافه یا کم بشه برای این فصل! ولی امیدوارم هالک رو هم بتونیم بگیریم!:)

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
آره اگه بتونیم تو این هفته باقی مونده یه مهاجم تموم کننده درست حسابی بگیریم دیگه تکمیل تکمیلیم!:D به نظر منم میکل خیلی بهتر و پخته شده! فصل قبل که عالی کار کرد مخصوصاً تو چندتا بازی آخر لیگ قهرمانان بی نقص بود! البته این فصل تازه شروع شده و هنوز به اون حد آمادگی کامل مثل فصل قبل نرسیده.
کاوانی خیلی خوبه! فصل قبل که عالی کار کرد واسه ناپولی و بعد زلاتان و میلیتو بهترین بازیکن بود از نظر گل زنی با توجه به سن پایینش! البته من خودم بیشتر دوست دارم هالک رو بگیریم!;)

تازه شروع فصله مطمئناً هر چی جلوتر بریم میکل و باقی بهتر میشن دقیقاً مثل فصل قبل! اسین هم هست! به شخصه هیچ نگرانی نسبت به این پست ندارم ولی برای مهاجم چرا! ولی همونطور که گفتی با اومدن موزِز میتونیم به عنوام مهاجم هم استفاده کنیم ازش، هر چند که پست تخصصیش همون جناهین زمین هست (RW/LW) پیزاان هم بنظر بازیکن آینده داری میاد ولی هنوز خیلی سنش پایینه و بی تجربه.
خود دیمتئو هم تو مصاحبه امروزش گفت انتظار نداره بازیکن جدیدی به تیم اضافه یا کم بشه برای این فصل! ولی امیدوارم هالک رو هم بتونیم بگیریم!:)

انشا الله,من که از خدامه هالک رو بگیریم با اون شوتاش.فرض کن تو نوکمپ از اون شوتایه معروفش بزنه از 35-40 متری اوف اوف.تو هر بازی باید 1 گل به حسابش بزاریم چون واقعا شوتاشو هیچکی نمیتونه بگیره.

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
هافبک برزيلي رئال مادريد براي انتقال به باشگاه‌هاي انگليسي پيشنهاد شده است.

در حالي که هنوز هم از باشگاه ميلان به عنوان جدي‌ترين مقصد ريکاردو کاکا نام برده مي‌شود، در خبرهايي اعلام شد وي از سوي رئال مادريد به باشگاه‌هاي انگليسي منچستريونايتد، تاتنهام و چلسي پيشنهاد شده است.

به نقل از فارس ،خبرها در ايتاليا هم حاکي از آن است که نماينده‌هاي رئال و ميلان چندين بار بر سر بازگشت کاکا به سن سيرو ديدار داشته‌اند ولي هنوز هيچ چيز در اين زمينه قطعي نشده است.

رئال مادريد که قرار است به زودي با لوکا مودريچ، هافبک تاتنهام قرارداد امضا کند، مي‌خواهد از کاکا به عنوان بخشي از اين قرارداد استفاده کرده و وي را به وايت هارت لين بفرستد ولي ممکن است او در قراردادي قرضي به منچستريونايتد و چلسي نيز برود.

از سوي ديگر رئال مادريد علاقمند است به ازاي کاکا پول زيادي به جيب بزند زيرا اين بازيکن 3 سال پيش و زماني که از ميلان راهي سانتياگو برنابئو شد، 56 ميليون پوند خرج روي دست سران رئال گذاشت. به همين دليل رئالي‌ها دوست دارند کاکا را با قراردادي دائمي به تيم ديگري بفروشند.

رومن آبراموويچ، مالک چلسي که همواره يکي از ستايش‌‌کننده‌هاي کاکا بوده است، در حال حاضر بازيکنان جواني نظير ادن هزرد و اسکار را به خدمت گرفته است.

در نهايت حضور کاکا در منچستريونايتد مي‌تواند گزينه مناسبي براي قرض دادن اين هافبک تهاجمي کنار مانده برزيلي باشد.

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
دیروز دیلی میل نوشته بود که راجرز می خواد کارول بفروشه و استوریج رو بخره اگه اینطوری بشه چلسی 100% یه مهاجم خواهد خرید.استوریج بازیکن نسبتا خود خواهیه اما امسال نسبتا درست شده.من خودم فالکائو رو ترجیح میدم چون هم شم گلزنیش بالاست و هم خیلی تلاشگره هر طور که شده می خواد حتما گل بزنه حتی اگه سر ودستشم بشکنه و سرعت وتکنیک خوبیم داره فیزیکشم به لیگ انگلیس می خوره فقط قیمتش یکم بالاست.هالک چون زیاد CFبازی نکرده نمیشه گفت که تو این پست چطوریه.در ضمن لواندوسکی هم خوبه.;)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خدا رو شکر که این تاپیکم جون گرفته بچه ها نذارین تاپیک بره پایین به امید خدا امسال دیگه نوبت ماست قهرمان انگلیس بشیم باید حسابی حال این سیتی رو بگیریم

من به دلم افتاده امسال این تورس میره رو دور ایشالا همینجوری میشه دیگه نیازی هم به ریسک خرید مهاجم جدید نیست

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
انشا الله,من که از خدامه هالک رو بگیریم با اون شوتاش.فرض کن تو نوکمپ از اون شوتایه معروفش بزنه از 35-40 متری اوف اوف.تو هر بازی باید 1 گل به حسابش بزاریم چون واقعا شوتاشو هیچکی نمیتونه بگیره.

کلاً تیمی که توش یه دونه هالک داشته باید ازش ترسید!:lol:

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
دیروز دیلی میل نوشته بود که راجرز می خواد کارول بفروشه و استوریج رو بخره اگه اینطوری بشه چلسی 100% یه مهاجم خواهد خرید.استوریج بازیکن نسبتا خود خواهیه اما امسال نسبتا درست شده.من خودم فالکائو رو ترجیح میدم چون هم شم گلزنیش بالاست و هم خیلی تلاشگره هر طور که شده می خواد حتما گل بزنه حتی اگه سر ودستشم بشکنه و سرعت وتکنیک خوبیم داره فیزیکشم به لیگ انگلیس می خوره فقط قیمتش یکم بالاست.هالک چون زیاد CFبازی نکرده نمیشه گفت که تو این پست چطوریه.در ضمن لواندوسکی هم خوبه.;)

اگه استاریج رو بخوان من یکی که موافقم بدیمش بره! و یه مهاجم تراز اول جاش بگیریم و یا حتی بودجه بیشتر برای خرید هالک!:cool:

خدا رو شکر که این تاپیکم جون گرفته بچه ها نذارین تاپیک بره پایین به امید خدا امسال دیگه نوبت ماست قهرمان انگلیس بشیم باید حسابی حال این سیتی رو بگیریم

من به دلم افتاده امسال این تورس میره رو دور ایشالا همینجوری میشه دیگه نیازی هم به ریسک خرید مهاجم جدید نیست

منم امیدوارم ولی بازم با این حال بازم یه مهاجم تاپ نیازه! رو استاریج که نمیشه فعلاً حساب کرد حداقل نه بعنوان مهاجم اصلی! هنوز یه مهاجم کامل نیست ولی بعنوان مهاجم کمکی جواب میده فعلاً!

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
ظاهراً تو لندن به شدت داره بارون میباره و احتمال به تعویق افتادن بازی هم هست!!:eek:

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
:lol:

==========

jترکیب تیم:

Cech ©; Ivan, Cahill, D Luiz, Cole; Mik, Meir; Mata, Hazard, Bert; Torres

نیمکت:

Turnbull, Essien, Romeu, Lampard, Ramires, Oscar, Sturridge

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
این برتراندو چرا میذاره اونم تو LW لااقل تو دفاع می ذاشت یه چیزی برتراند بازیکنیه با خصوصیات تدافعی.البته شاید توش یه چیزی دیده که ازش به عنوان هافبک-مهاجم استفاده میکنه مثل گرت بیل که اونم اول دفاع چپ بود اما الان هافبک شده!حیف جای ازپی و موسز تو این بازی خالیه امید داشتم حداقل تو نیمه دوم به عنوان ذخیره بیان تو RDMزد تو ذوقمون. :hmm:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
:lol:

==========

jترکیب تیم:

Cech ©; Ivan, Cahill, D Luiz, Cole; Mik, Meir; Mata, Hazard, Bert; Torres

نیمکت:

Turnbull, Essien, Romeu, Lampard, Ramires, Oscar, Sturridge

یه مقدار ترکیبو دفاعی چیده

ایشالا که میترکونیمش این گربه ساه لعنتیو :دی