من هم طرفدار چلسی هستم. فرانک لمپارد رو هم خیلی دوست دارم البته دیگه پا به سن گذاشته ولی بلاخره سال 2005 بعد از رونالدینیو بهترین بازیکن بوده
Sent from my WT19i using Tapatalk
البته همون 2005 هم لمپارد برای ما بهتر از رونالیندهو بود
من هم طرفدار چلسی هستم. فرانک لمپارد رو هم خیلی دوست دارم البته دیگه پا به سن گذاشته ولی بلاخره سال 2005 بعد از رونالدینیو بهترین بازیکن بوده
Sent from my WT19i using Tapatalk
کاملا درستهالبته همون 2005 هم لمپارد برای ما بهتر از رونالیندهو بودالانم با این سنش بازم جسدش بعضیا رو مترسونه!:lol:
به نظر من فقط یه مهاجم میخوایم البته دیگه فکر نکنم بازیکن بگیرن حداقل تا نیم فصل - میکل بازیش خیلی خوبه دست کم نگیرینش
نمیدونم چرا هر موقع حرف از کاوانی میاد یاد شوچنکو می افتم احساس میکنم بازیش یه چلسی نمیخورههالک رو ترجیح میدم هر چند اونم یه مهاجم نوک نیست
من نگفتم اولویتشون با هافبک دفاعی منظورم این بود باید یه فکری به حال این پست کرد . moses رو خریدن که هم میتونه تو بال چپ و راست بازی کن هم مهاجم تو فصل پیش بازی های زیادی رو به عنوان مهاجم نوک کنار دی سانتو بازی کرد.من که فکر نمیکنم بازیکن دیگه ای بخریم چون تو حمله پیازون هم هست.اسلام فروز هم که تو اکادمی هست مهاجم خوبیه باید کم کم بهش تو fa cup وcarling cup بازی بدن.
آره اگه بتونیم تو این هفته باقی مونده یه مهاجم تموم کننده درست حسابی بگیریم دیگه تکمیل تکمیلیم!به نظر منم میکل خیلی بهتر و پخته شده! فصل قبل که عالی کار کرد مخصوصاً تو چندتا بازی آخر لیگ قهرمانان بی نقص بود! البته این فصل تازه شروع شده و هنوز به اون حد آمادگی کامل مثل فصل قبل نرسیده.
کاوانی خیلی خوبه! فصل قبل که عالی کار کرد واسه ناپولی و بعد زلاتان و میلیتو بهترین بازیکن بود از نظر گل زنی با توجه به سن پایینش! البته من خودم بیشتر دوست دارم هالک رو بگیریم!
تازه شروع فصله مطمئناً هر چی جلوتر بریم میکل و باقی بهتر میشن دقیقاً مثل فصل قبل! اسین هم هست! به شخصه هیچ نگرانی نسبت به این پست ندارم ولی برای مهاجم چرا! ولی همونطور که گفتی با اومدن موزِز میتونیم به عنوام مهاجم هم استفاده کنیم ازش، هر چند که پست تخصصیش همون جناهین زمین هست (RW/LW) پیزاان هم بنظر بازیکن آینده داری میاد ولی هنوز خیلی سنش پایینه و بی تجربه.
خود دیمتئو هم تو مصاحبه امروزش گفت انتظار نداره بازیکن جدیدی به تیم اضافه یا کم بشه برای این فصل! ولی امیدوارم هالک رو هم بتونیم بگیریم!![]()
انشا الله,من که از خدامه هالک رو بگیریم با اون شوتاش.فرض کن تو نوکمپ از اون شوتایه معروفش بزنه از 35-40 متری اوف اوف.تو هر بازی باید 1 گل به حسابش بزاریم چون واقعا شوتاشو هیچکی نمیتونه بگیره.
دیروز دیلی میل نوشته بود که راجرز می خواد کارول بفروشه و استوریج رو بخره اگه اینطوری بشه چلسی 100% یه مهاجم خواهد خرید.استوریج بازیکن نسبتا خود خواهیه اما امسال نسبتا درست شده.من خودم فالکائو رو ترجیح میدم چون هم شم گلزنیش بالاست و هم خیلی تلاشگره هر طور که شده می خواد حتما گل بزنه حتی اگه سر ودستشم بشکنه و سرعت وتکنیک خوبیم داره فیزیکشم به لیگ انگلیس می خوره فقط قیمتش یکم بالاست.هالک چون زیاد CFبازی نکرده نمیشه گفت که تو این پست چطوریه.در ضمن لواندوسکی هم خوبه.![]()
خدا رو شکر که این تاپیکم جون گرفته بچه ها نذارین تاپیک بره پایین به امید خدا امسال دیگه نوبت ماست قهرمان انگلیس بشیم باید حسابی حال این سیتی رو بگیریم
من به دلم افتاده امسال این تورس میره رو دور ایشالا همینجوری میشه دیگه نیازی هم به ریسک خرید مهاجم جدید نیست
آره مخصوصا با اون استيل خاصش...کلاً تیمی که توش یه دونه هالک داشته باید ازش ترسید!:lol:
:lol:
==========
jترکیب تیم:
Cech ©; Ivan, Cahill, D Luiz, Cole; Mik, Meir; Mata, Hazard, Bert; Torres
نیمکت:
Turnbull, Essien, Romeu, Lampard, Ramires, Oscar, Sturridge
آره مخصوصا با اون استيل خاصش...
سينو جلو...
باسن عقب!!:دي