• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

bixbox

Registered User
لایک‌ها
33
چلسی موفق شد اولین بازی خوددر لیگ برتر را در یک بازی خارج از خانه پیروز شود.

آبی های لندنی که به میهمانی ویگانی ها رفته بودند توانستند با درخشش ادن هازارد در دقایق ابتدایی بازی 2 گل مهم به ثمر برسانند و نخستین دیدار خود در لیگ برتر را با پیروزی پشت بگذارد.

ترکیب ویگان : الحسابی ، الکاراز ، کادول ، رامیس ، فیگوئروا ، مک کارتی ، مالونی (48- گومز ) ، موسز ، مک آرتور (80- واتسون) ، دی سانتو ( 67 - کانه )

بازیکنان استفاده نشده : پولیت، جونز ، کروسات ، بوسلی

کارت زرد : کادول ، مک آرتور

ترکیب چلسی : چک ، ایوانوویچ ، کول ، لوئیز ، تری ، میکل ، برتراند ، لمپارد ، هازارد ( 64- اسکار ) ، ماتا( 82- میرلس ) ، تورس

بازیکنان استفاده نشده : ترنیال ، فرییرا ، کیهیل ، اسین ، استوریج

کارت زرد : لوئیز ، لمپارد

گل : ایوانوویچ (2) ، لمپارد (7)

داور : جونز

آمار بازی

شوت: ویگان 12 – 5 چلسی

شوت در چارچوب : ویگان 4 – 3 چلسی

کرنر: ویگان 7 – 1 چلسی

خطا : ویگان 16 – 11 چلسی

درصد مالکیت توپ : ویگان 44 – 56 چلسی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دمت گرم داداش که تاپیکو آوردی بالا

هازارد عالی بوده یه پاس گل داده یه پنالتی گرفته :happy:

bixbox

Registered User
لایک‌ها
33
شما بازی دیدید ؟؟؟
ازکدوم شبکه ؟؟؟

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
تبريك به مناسبت عيد و برد در اولين بازي!
بچه ها با بردشون به مردم عيدي دادند!:دي
.
.
هي!!جووني كجايي كه يادت بخير!

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
بردیم بلاخره! :cool:
با اینکه بازی رو خوب شروع کردیم و حتی می تونستیم تو 10 دقیقه اول راحت جلو بیفتیم ولی بازی رو برای خودمون سخت کردیم! تو 20 دقیقه ی دوم تیم یهو افت کرد!! 2 تا گل خیلی راحت رو خوردیم! گل اول به نظرم اشتباه جایگیری گری کهیل بود! گل دوم هم که دیگه جای بحث نداره که چک چه سوتی بدی داد!!!
گل چهارم هم خیلی حال داد!:lol:

+++++++

* شایعه شده قراره چلسی برای آخرین بار برای به خدمت گرفتن کاوانی مهاجم ناپولی پیشنهاد 35 میلیون پوندی ارائه بده و همچنین هالک! و ایضاً شایعه شده چلسی یه پیشنهاد 12 میلیون پوندی برای به خدمت گرفتن مهاجم 24 ساله تیم متالیست اوکراین پیشنهاد داده! تا در صورت عدم توافق چلسی و پورتو بتونه این مهاجم برزیلی رو جایگزین کنه!
* همچنین گفته شده اومدن "سزار آزپیلکوئِتا" مدافع راست اسپانیایی مارسی با 7 میلیون قطعیه! شواهد هم دال بر همین موضوعه چون تو بازی دیروز هم بازی نکرده!!

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
هزارد باز هم فوق العاده بود! واقعاً داره عالی کاره می کنه. گل اول رو خودش گرفت تو بازی هم که سنگ تموم گذاشت. امروز اگه نبود شاید نمی تونستیم این نتیجه رو بگیریم! بازی قبل هم که بهترین بازیکن شد! تو این سن و با توجه به اینکه تازه داره بازی تو لیگ برتر رو تجربه میکنه واقعاً داره عالی کار میکنه!
رسانه های انگلیسی هم بدجور زوم کردن روش! باید یه اسفند چیزی دود کنیم براش!:lol:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
پسر این هازارد عجب بازیکنیه دو تا پاس گل داده بهترین بازیکن زمین هم انتخاب شده

ما ماهواره نداریم خیلی دوست دارم بازی های چلسی رو ببینم باید به فکر خرید یه ماهواره باشم این صدا و سیما هم که سال به سال بدتر میشه

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
پسر این هازارد عجب بازیکنیه دو تا پاس گل داده بهترین بازیکن زمین هم انتخاب شده

ما ماهواره نداریم خیلی دوست دارم بازی های چلسی رو ببینم باید به فکر خرید یه ماهواره باشم این صدا و سیما هم که سال به سال بدتر میشه

آره. من خودم به شخصه انتظار نداشتم به این سرعت با تیم مچ بشه! تو همون بازی اول با ویگان هم همون اول کار یه پاس عمقی فوق العاده داد و گل دوم هم که باز خودش پنالتی رو گرفت و فرانکی هم زحمت کشید گلش کرد!:D این جوریکه داره پیش میره من میترسم این مدافعای گوسفند لیگ برتر بزنن ناقصش کنن! مثل چک و تری و غیره!:(
درباره مورد دوم، من جای تو بودم می رفتم همین فردا اقدام می کردم! :دی واقعاً آدم اعصابش رو از سر راه آورده باشه بشینه منتظر صدا و سیما تا عشقشون بکشه واست یه بازی رو پخش کنن!:) انگلیس هم کشور دوست و همسایس! در نتیجه لیگش رو هم مرتب پخش میکنن!!! :p

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
عجب بازي:D
عقب افتاده بوديم ياد فصل پيش افتادم گفتم كه اين تيم فرقي نكرده با پارسال ولي درسته كه اول فصله ولي هميني كه تونستن 2-1 باخته رو ببرن نشون از روحيه بالا بازيكنا داره...
فقط نميدونم راميرس چرا اينقدر رو اعصاب بود:(

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
Azpilicueta_2807835.jpg

خوب، همونطور که صحبتش بود سزار ازپیلیکوئِتا مدافع راست اسپانیایی مارسی بلاخره با قرارداد 7 میلیون پوندی به چلسی اومد تا جای خالی بوسنگوا رو پر کنه تو اون پست!:D

AZPILICUETA SIGNS | News Article | Chelsea FC

++++++++++

یه خبر دیگه هم که هست اینه که گفته شده "موزز!" بازیکن ویگان هم بلاخره کارهاش انجام شده و چلسی و ویگان رو 9 میلیون با هم به توافق رسیدیم و عنقریبه که این بازیکن هم رسماً انتقالش تایید بشه! :D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
لوئیز هم توی توییتر شخصیش حرف از انتقال به بارسا رو زده ولی فکر کنم چرت باشه چون بارسا رسما تایید کرده بود که دیگه بازیکن نمیگیره و از طرفی سانگ هم برای دفاع خریده بیشتر تا هافبک دفاعی !!!

این مدافع اسپانیایی هم بازیکن بدی نیست اتفاقا منم توی فیفا 12 خریدمش ذخیره خوبیه برای راموس :D

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
لوئیز هم توی توییتر شخصیش حرف از انتقال به بارسا رو زده ولی فکر کنم چرت باشه چون بارسا رسما تایید کرده بود که دیگه بازیکن نمیگیره و از طرفی سانگ هم برای دفاع خریده بیشتر تا هافبک دفاعی !!!

این مدافع اسپانیایی هم بازیکن بدی نیست اتفاقا منم توی فیفا 12 خریدمش ذخیره خوبیه برای راموس :D

آره!
این عکس رو گذاشته بود:
Photo by davidluiz_4 • Instagram

که مشخص شد واسه یه برنامه شرکت نایک داره میره!
اینم اکانت تویترشه! https://twitter.com/DavidLuiz_4

بنایون و مالودا هم احتمالاً تا آخر هفته رفتی هستن!
احتمال رفتن اسین و یا مرِلِز هم هست با این ترافیکی که تو تیم ایجاد شده!

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
خبری هم که الان رو سایت باشگاه اومده زده جان تری تو بازی ردینگ از ناحیه گردن مصدوم شده و ممکنه به بازی فردا نرسه!:(

مارکو مِرین هم کماکان مصدومه! دیوید لوئیز ولی برگشته و به بازی فردا میرسه.

دی متئو هم تایید کرد که ویکتور موزِز الان داره مراحل پزشکی پست سر میزاره! اینم قطعی شد پس!:D

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
من هم طرفدار چلسی هستم. فرانک لمپارد رو هم خیلی دوست دارم البته دیگه پا به سن گذاشته ولی بلاخره سال 2005 بعد از رونالدینیو بهترین بازیکن بوده :)

Sent from my WT19i using Tapatalk

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
من هم طرفدار چلسی هستم. فرانک لمپارد رو هم خیلی دوست دارم البته دیگه پا به سن گذاشته ولی بلاخره سال 2005 بعد از رونالدینیو بهترین بازیکن بوده :)

Sent from my WT19i using Tapatalk

خوش اومدی دوست عزیز :D

=========

0,,10268~11154367,00.jpg

542531_335167476576984_1658436597_n.jpg A1D5AAYCMAAJ9a1.jpg

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
سعادت جان چطور میشه که تو هم طرفدار این آب های پولکی هستی و هم طرفدار بارسلون؟
مگر میشه آخه؟ بارسا و چلسی با هم مثل کارد و پنیر می مونن...کم تو استندفوربرج به اتوئو و رونالیدینیو فحش دادن این بی فرهنگها؟
کم جلوی تیم رایکارد و حتی گواردیولا ضد فوتبال بازی کردن؟
آخه مگر امکان داره؟

بالا