• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
به عنوان يك شيطان سرخ بهتون تبريك ميگم !
افتخار بزرگي بود ... و خوشحالم كه نماينده انگليس جام رو فتح كرد .
اين بايرني ها ( آلماني ها ) تا ابد بعضي خاطرات از ذهنشون پاك نميشه !
سال 2001
و حالا سال 2012

تبريك ميگم بهتون ...

باز دوباره یه سری پیدا شدن بیان بعد از باخت تیمشون چرت و پرت بگن... یارو اومده میگه امشب که چلسی قهرمان شد روح فوتبال ناراحت شد !!! یکی میگه بازی کثیف چلسی!!! یکی میگه مرگ فوتبال !!! ...به نظرم چلسی رو بخاطر اینکه بارسلون رو حذف کرد دارن می کوبند... مثل سالی که اینتر با حذف بارسلون قهرمان شد یه عده پیدا شدن حرف از فوتبال کثیف زدن...حالا که تیمت حذف شد فوتبال شد کثیف!!! وقتی نتونن به تیم حریف گل بزنن اون تیم فوتبال کثیف رو ارائه داده...

اين رو هم ببينيد بد نيست ...

چرا لیگ جزیره بهترین لیگ اروپاست!؟

رسانه خبری، تفریحی و سرگرمی سافتستان : تفاوت را احساس کنید!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوستان تبریک میگم.
واقعا از دفاع بی نقص چلسی لذت بردم.
بسی خوشحال شدیم از قهرمان نشدن بایرن!:دی

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
سلام!:D
بازم تبریک به همه طرفدارای چلسی. الان که دوباره به بازی دیشب فکر میکنم مو به تنم سیخ میشه! بدون شک بهترین شب زندگیم بود! اینقدر نصفه شبی داد و هوار کردم که گلوم درد گرفت! البته چهارتا فحش هم از ابوی گرام دریافت کردیم!:D ولی ارزششو داشت! حتی اگه کُتَکمم میزدن ارزششو داشت!

بازی به پنالتیها که رسید جداً دوتا پنالتی آخر رو نتونستم ببینم! از صدای گزارشگر متوجه شدم که دروگبا ضربه آخرو گل کردهt2318.gif

چک به دنیا نشون داد که بهترین دروازبان دنیا کیه! تمام ضربه ها رو درست تشخیص داد و 4 چهار تارم تونست روشون تاثیر بزاره منجمله ضربه اشتاینگر که جهت توپ رو تغییر داد! اون نوئر هم طبل تو خالی بیش نبود! اومده برا ما پنالتی میزنه !@##$@!:D

ما بدون شک مستحق قهرمانی بودیم، امسال. بعد از اون گل اشباح (Ghost Goal) معروف تو سال 2005 جلو لیورپول که نتونستیم بریم به فینال با مورینیو و سال بعدش تو ضربات پنالتی و دوباره سال بعد از او، سال 2009 که دیگه همه عالم دیدن یوفا چطوری حق مارو خورد! باید امسال جام رو میدادن به ما! اصلاً خود خدا هم همینو می خواست! مشاهده پیوست 149110
هر چند که من با تاکتیکی که دی متئو دیشب اتخاذ کرده بود موافقم نبودم، چون بایرن اصلاً در حدو اندازه ای نبود که بخواهیم جلوش اونجوری دفاع کنیم ولی کاملاً درک میکنم که اگه اون کار رو نمی کردیم ریسک بزرگی بود ممکن بود بازی رو از دست بدیم و این یعنی سال بعد بدون لیگ قهرمانان!! و این اصلاً برای من یکی حداقل قابل تحمل نیست! در هر صورت امیدوارم با دی متئو به قرار داد چند ساله ببندن چون واقعاً حقشه و همچنین با دروگبا یه قرارداد حداقل 2 ساله!

در ضمن حال کردم تاتنهام از لیگ قهرمانان حذف شد! مربی و بازیکناشون زیاد شعر میگفتن!:lol:

KTBFFH

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
راستی جریانش چی بود؟
من که گفتم حتما ایران اینو سانسور کرده!
مگر بازیکنی داشتن تو زمین؟

من فکر میکنم به خاطر قضایای جنگ جهانی دوم و یهودیت بود که نشون میدادن مخصوصا این که نماینده آلمان و انگلیس بودند و همیشه جدال فوتبالی این دو کشور یادآور جدالشون در جنگ جهانی دوم هست

شاید انگلیسی ها میخواستن اینجوری لج ژرمن ها رو دربیارن شایدم دو تا یهود بودن شایدم اصلا هیچ قصد و غرضی در کار نبوده و فقط نشون دادن پرچم کشورشون بوده :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سال 2001
و حالا سال 2012

تبريك ميگم بهتون ...

باز دوباره یه سری پیدا شدن بیان بعد از باخت تیمشون چرت و پرت بگن... یارو اومده میگه امشب که چلسی قهرمان شد روح فوتبال ناراحت شد !!! یکی میگه بازی کثیف چلسی!!! یکی میگه مرگ فوتبال !!! ...به نظرم چلسی رو بخاطر اینکه بارسلون رو حذف کرد دارن می کوبند... مثل سالی که اینتر با حذف بارسلون قهرمان شد یه عده پیدا شدن حرف از فوتبال کثیف زدن...حالا که تیمت حذف شد فوتبال شد کثیف!!! وقتی نتونن به تیم حریف گل بزنن اون تیم فوتبال کثیف رو ارائه داده...

البته معروفترین فینال اتگلیسی - المانی همون فینال 99 بین یونایتد و بایرن و اون 2 دقیقه اخر و گلهای شرینگهام و سولکسشر بود. اشکهای ساموئل اوسی کوفور رو یادم نمیره هیچوقت. عجب بازی ای بود اون شب.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
سال 2001
و حالا سال 2012

تبريك ميگم بهتون ...

این انگلیسی ها و منچستری ها هم خیلی چیزها هست که هیچ وقت یادشون نمیره
یک چهارم نهایی 2010 مقابل بایرن و اون حذف دراماتیک
یک هشتم نهایی جام جهانی و 4 - 1 مقابل آلمان
نیمه نهایی یورو 96 و حذف مقابل آلمان در خاک خود
و...

در ضمن شکست در ضربات پنالنی چیزی نیست که کم اتفاق بیفته و از اون شکست های خیلی بد هم نبود که جاودان بشه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
تبریک میگم قهرمانی چلسی رو در اروپا.

نمیشه گفت حقش نبوده یا شانسی و یه سری لقب دیگه که گفته میشه و شنیده میشه در سایتها و تلویزیون و ... / به نظر من شانس رو آدمها ( و در فوتبال تیمها) برای خودشون خلق میکنند. تلاششون عالی بود و خب جاهایی هم از شانس بهره بردند مثل همه تیمهای فوتبال دنیا.
تلاش دروگبا واقعا ستودنی بود و همینطور روح موفقیت چلسی.
انصافا امسال تیمهای زیادی شایسته قهرمانی بودند ولی از بین اونها تیمی اومد اول که شاید در اول کار از کمترین شانس ها برخوردار بود.
چلسی باز نشون داد که توی فوتبال گل ها رو میشمارند. بازم بازگشت بزرگی داشت. گل مساوی در دقایق پایانی و بعد وقتهای اضافه رو خوب طی کرد.

بهرحال تیم (به معنی تیم بودن) واقعی و خوبی بودند و به نظر خودم این نسل ستاره های فوتبال چلسی حق خودشون رو از فوتبال گرفتند. ستاره هایی که سنشون بالا رفت و تو این سالها توی چلسی با هم بارها تا مرزهای آخر اومدند ولی موفق نشدند.

پ.ن: آبروموویچ یه نکته جالب از خودش نشون داد. اینکه چه قدر نسبت به فوتبال و اتفاقاتش خونسرده. وقتی هم که میباخت همینقدر آروم بود و حالا با جام قهرمانی هم از خود بیخود نبود :دی آدم خاصیه واقعا

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
تبریک میگم . شاید بهترین جمله ای که بشه گفت همین باشه که راه ناتموم گاس هیدینگ و مورینیو رو دی متئو دیشب تو چلسی به انتها رسوند که کسی فکرش رو نمیکرد .

551092_468136649869621_113413618675261_101759314_1696311730_n.jpg

و چقد این دروگبا دوست داشتنیه ...

Didier+Drogba+holds+up+the+trophy+in+front+of+Roman+Abramovich.jpg

Didier+Drogba+celebrates+with+the+trophy.jpg

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نایب قهرمانی بایرن رو تبریک میگم:دی

البته معروفترین فینال اتگلیسی - المانی همون فینال 99 بین یونایتد و بایرن و اون 2 دقیقه اخر و گلهای شرینگهام و سولکسشر بود. اشکهای ساموئل اوسی کوفور رو یادم نمیره هیچوقت. عجب بازی ای بود اون شب.

تایید. چه داغی به دلشون گذاشتن :دی

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
پیشاپیش بابت سنگین شدن صفحه به خاطر حجم عکسها پوزش می خوام!:lol: در ضمن جای بهتری برای آپلود پیدا نکردم!:(

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام.

قبلا گفتم که از طرفدارای بایرن هستم.ولی در لیگ جزیره تنها تیم چلسی رو دوست میدارم.

اما خواستم یه چیز بگم اونم اینکه این صفحات اخیر هی میگن اینها رو داغ کردیم و حالشون رو گرفتیم و فلان...

راستشو بخواین ما (از طرف بایرنی ها) که مثل چلسی بار اولمون نیست که...خوب شد حالا منچستر جام رو نگرفته بود وگرنه الان شورتمون هم توی خونه همسایه بود از این حرفا:D

حضرت عباسی یه دقیقه فکر کنین که اگه بایرن اینهمه موقعیت خراب نمیکرد الان چی میشد؟قطعا چلسی از لاک دفاعی بیرون میومد...متاسفانه بایرن گلزن نداشت.اینو همه هم میدونن.

ضمن اینکه بایرن به اندازه چلسی پول خرج تیمش نمیکنه.

بهرحال قهرمانی مبارک همگیتون باشه چراکه یاران چلسی تلاش کردن و یکی از قواعد فوتبال همینه دیگه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این تیم با اینکه قهرمان اروپا شده اما تاپیکیش داره میره صفحه 2

بگذریم.

چیزی که فکر میکردم اتفاق افتاده.

دروگبا از چلسی خواهد رفت. امیدوارم بیاد بارسلونا. خیلی بازیکن خوبیه

خبر رو بخونید.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
این تیم با اینکه قهرمان اروپا شده اما تاپیکیش داره میره صفحه 2

بگذریم.

چیزی که فکر میکردم اتفاق افتاده.

دروگبا از چلسی خواهد رفت. امیدوارم بیاد بارسلونا. خیلی بازیکن خوبیه

خبر رو بخونید.

خب به هر حال چلسی نسبت به تیم های دیگه کمتر هوادار داره

دروگبا چندین سال برای ما خوب کار کرد و دیگه وقتش یود بره به خاطر این که هم خودش میخواست بره و میخواست این سال های آخر تجربه جدیدی کسب کنه و هم این که سنش بالا رفته و بازی توی لیگ انگلیس با این فشردگی اونم به عنوان مهاجم اول و تاپ خیلی سخته
واقعیت این بود که چلسی باید بره دنبال یه مهاجم تازه و گلزن چون دیگه نمیشد روی دروگبا به عنوان مهاجم اول و 90 دقیقه ای حساب باز کزد تورس هم که کلا تعطیل :دی
در هر صورت یه خداحافظی با شکوه کرد با چلسی و هوادارانش و امیدوارم در بارسا خوش بدرخشه
این خرید بارسا منو یاد خرید لارسن از سلتیک میندازه
چلسی فعلا دنبال فالکائو و لاوندوفسکی هست تا ببینیم چی میشه

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
اون چیزی که دوست نداشتم بلاخره انفاق افتاد!m1502.gif دوست داشتم بمونه. حداقل برای یک فصل دیگه.:(
دروگبا رفت!m1502.gif
دیگه معلوم نیست چند سال باید بگذره تا بتونیم بازیکنی مثلش پیدا کنیم! هر چند که بعیده دیگه همچین اتفاقی بیوفته. دروگبا واقعاً یه پدیده بود! !:(

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
من فکر کردم دروگبا میره بارسا ولی هنوز معلوم نیست کجا میره

-----------

باشگاه چلسی اعلام کرد دیدیه دروگبا با پایان قراردادش بعد از ۸ سال از این تیم جدا می‌شود.
مهاجم ۳۴ ساله ساحل‌عاجی، که در دوران مربیگری ژوزه مورینیو در ازای ۲۴ میلیون پوند (حدود ۳۷ میلیون دلار) از مارسی به چلسی آمد، در ۳۴۲ باری که با پیراهن چلسی به‌زمین رفته، ۱۵۷ گل زده‌است.

او شنبه گذشته (۱۹ مه) با چلسی فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد.
دروگبا در بازی فینال مقابل بایرن مونیخ با گلی که در دقیقه ۸۸ زد، باعث شد بازی به وقت اضافه و ضربات پنالتی کشیده شود.
او در پنالتی‌ها هم آخرین ضربه چلسی را به گل تبدیل کرد تا تیمش را به اولین جام قهرمانی اروپا برسد.
دروگبا در دوران فعالیتش در چلسی ۳ قهرمانی لیگ برتر، ۴ قهرمانی جام حذفی و ۲ قهرمانی جام اتحادیه را به دست آورد و در سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ هم آقای گل لیگ برتر شد.
دروگبا امروز (۲۲ مه) به وب‌سایت چلسی گفت: "می‌خواستم به گمانه‌زنی‌ها خاتمه دهم و تأیید کنم که از چلسی جدا خواهم شد. این تصمیم برایم بسیار سخت بود و به آنچه بدست آورده‌ایم افتخار می‌کنم، اما وقت آن رسیده که به‌دنبال چالشی جدید بروم."
در روزهای اخیر خبرهایی در مورد علاقه باشگاه چینی شانگهای شنهوا به جذب دروگبا منتشر شده‌است.
ژو جون، مالک میلیاردر شانگهای شنهوا، پیش از این نیکلا آنلکا را هم از چلسی به‌خدمت گرفته و فعلا نقش مربی- بازیکن را به او سپرده‌است.

بالا