• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
تبریک به طرفداران چلسی..
فکر میکنم همون 4سهمیه باقی میمونه سهمیه انگلیس با این تفاوت که بجای تیم 4 جدول (تاتنهام) چلسی به لیگ قهرمانان میره و تاتنهام در لیگ یوفا شرکت میکنه..بخاطر همین موضوع بود که هری ردنپ سرمربی تاتنهام گفته بود شنبه طرفدار بایرن هستم.
اگه اینطوری باشه که خیلی مسخره است . قهرمان شدن حقشونه . اصلا سهمیه قهرمانی چه ربطی به سهمیه های کشوری داره

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
البته بگم من خودم طرفدار بایرنم ولی نظر من اینه که مستحق قهرمانی نبود. نه بخاطر اینکه موقعیت نداشت یا بازی دستش نبود بلکه دقیقا بهمین خاطر که نتونست از این همه در اختیار داشتن بازی و موقعیت و مزیت میزبانی و پنالتی در وقتهای اضافه و گل دقایق پایانی بهره ببره و کارش به پنالتی کشید که اونجا هم نتونست برتریش رو حفظ کنه .بهمین دلایل نظرم اینه که مستحق قهرمانی هم نبود

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
پخش جشن قهرمانی همچنان از JSC SPORTS +3 پخش میشه میتونین لذت ببرید:happy:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
تبریک به هوادارن چلسی
تا جاییکه یادمه از بعد از!!! برکناری "ویلاش بواش" دیگه پست نداده بودم.این پست هم فقط بخاطر "سعادت" و مابقی طرفداران چلسی هستش.
موفق باشید و خوشحال

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
ستارگان این مسابقه

i346896_20-may-02.42.54-.bmp

i346897_20-may-02.41.56-.bmp

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تبریک :heart:
خیلی وقت بود منتظر چنین روزی بودم

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
تبریک به هوادارن چلسی
تا جاییکه یادمه از بعد از!!! برکناری "ویلاش بواش" دیگه پست نداده بودم.این پست هم فقط بخاطر "سعادت" و مابقی طرفداران چلسی هستش.
موفق باشید و خوشحال

خیلی مخلصم :wub:

منم به شما تبریک میگم قهرمانی دلچسبی بود :cool:

• Like
Reactions: HoP

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باز هم تبریک میگم به دوستداران چلسی

نمیتونم بگم بحق اما بهرحال قهرمان شدید.

یه جورایی به نظرم خدا هم میخواست امسال چلسی جام بگیره. شاید به تلافی دفعات گذشته که تلاش کردند و به جام نرسیدند.

وقتی سریال تیر دروازه های چلسی رو (که اوجش اون 4 5 تا تیر دروازه تو بازیهای رفت و برگشت جلو بارسا بود) در بازیهای مختلف نگاه میکنم یه جورایی به این فکر میفتم که شاید اگه اون تیر دروازه ها اتفاق نمی افتادند و چلسی بازیهاش رو از دست میداد الان دی ماتئویی در کار نبود که تو این بازی چلسی رو قهرمان کنه

هر چند این بازی هم 2 تا تیر دروازه به داد چلسی رسید. یکی اون توپی که نیمه اول از دست پیتر چک در اومد و خورد به تیر دروازه. یکی هم اون ضربه اخر بازی که پنالتی شواین اشتایگر بود که خورد به تیر دروازه و باز هم چک تا حدودی شانس اورد که توپ به خودش نخورد و نرفت تو گل

شاید این حسن ختام تیر دروازه های پیتر چک بودند که به قهرمانی ختم شدند و از فصل بعد دیگه این سریال رو در تیم چلسی و دروازش نخواهیم دید.

یه نکته دیگه حرکت دروگبا نسبت به تماشاگران بود که یه جورایی شبیه خداحافظی بود. البته گزارشگر ایرانی یه حرفایی میزد که نمیشه بهش استناد کرد. اما حس میکنم دروگبا حالا که با چلسی هم قهرمان لیگ شده بود. هم جام حذفی گرفته بود و امسال هم گرفت و حالا هم لیگ قهرمانان رو فتح کرد. شاید دیگه فصل بعد اون رو در تیم چلسی نبینیم. البته شاید.

به هرحال
بازم تبریک میگم بهتون

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
خوب بنده هم بسیار تبریک میگم
53.gif

جالب اینجاست که مورینیو که 2 ساله توی رئال هست رئال رو قهرمان نمیکنه ولی دستیار دستیار مورینیو از نیمه های فصل میاد و چلسی رو قهرمان میکنه! البته چیزی از ارزش های مورینیو کم نمیکنه ولی نکته جالبیه

درود بر روبرتو دی ماتئو. نشون داد که یک مربی موفق و فوق العاده ست و آینده روشنی در انتظارشه ببینیم فصل بعد چه میکنه؟ (البته اگر آبراموویچ بیرونش نکنه!!)

پ.ن: گزارشگری که برای بازی انتخاب کرده بودن اصلا خوب نبود تماما از بایرن طرفداری میکرد! مراسم رو هم که درست و حسابی پخش نکردن. واقعا آدم پشیمون میشه توی تلویزیون اینا یک چیزی نگاه میکنه!!
45.gif

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
سلام
آقا ما دیشب اینترنتمون قاطی کرده بود

امسال فراموش نشدنی ترین سال فوتبالیم بود
اکثرا پیش بینی هام درست درومد

دیشب کنار هم بودن تورس و دروگبا هم زیبا بود

دیشب هم دفاع 4 تاشون عالی بودن + چک . دروگبا و تورس و لمپارد و همه و همه
قربونش برم دی متیو خیلی قیافه ی باهوشی داره

و در تیم هم ایشالا میمونه

از قیافه امید به آینده میباره واقعا از لحاظ روانی قوی هست . هیچ مربی واقعا نمیتونه اینقدر بالا باشه که همینجور بگن تو فصل دیگه نیستی ولی همچنان کار خودشو بکنه

ایول ایول تبریک به همه طرفداران چلسی چلسی

امید . غیرت . تعصب . تفکر . سیاست . التماس دعا ( دروگبا ) همه و همه در چلسی 2012

براوو

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
چلسی هم قهرمان شد ، نماینده انگلستان ، تبریک می گم به هوادارن چلسی.
فقط سال قبل رو یادتون هست که طرفدارهای چلسی و لیورپول بر ضد منچستر شده بودند ، جو ورزشگاه ویمبلی رو هم یادتون هست انگار بازی خانگی بارسا بود ، ولی ما باز هم برای چلسی خوشحالیم از اینکه قهرمان شده ، چون یک تیم انگلیسیه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نشون دادن پرچم اسرائیل هم دقت کردین ؟

تا توپ میومد وسط زمین دو تا تماشاگر پرچم ها رو نشون میدادن البته آخرش تی وی فهمید سانسور کرد :دی

راستی جریانش چی بود؟
من که گفتم حتما ایران اینو سانسور کرده!
مگر بازیکنی داشتن تو زمین؟

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
تبریک به طرفدارای چلسی.البته منم دیشب طرفدار چلسی بودم!
خیلی ستم بود اگه این نسل چلسی(چک،تری،لمپارد و دروگبا) که به نظر آخرین سالهای فوتبالشون رو هم میگذرونن قهرمان اروپا نمیشدن!
تیمی که از خوزه شروع شد و بعد از سالها با دی متءو قهرمان شد.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
راستی جریانش چی بود؟
من که گفتم حتما ایران اینو سانسور کرده!
مگر بازیکنی داشتن تو زمین؟
مهم نیست بازیکنی داشته باشن یا نه
طرف ملیتش اسرائیلی هست پا میشه میره بازی رو ببینه کشور خودشم پرچمشو میبره که مردمش دیدن حالی کنن
همینطور که ایرانیا پا میشن میرن پرچم ایرانو مثلآ بعضی موقع ها میبرن تو دوربین 90 نشون میداد ما ایرانی بودیمو این حرفا

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تبریک

این همه تصاویر جشن قهرمانی رو قطع میکردن به خاطر اون بازیکن لخت بود :دی (سیاه پوسته)

بالا