یه نکته جالب این بود که چلسی هر 2 باری که به فینال رسید با سرمربی موقت بود.
علت سانسور لخت شدن بازیکن چلسی هست:lol:
تو جریان بازی هم که دیگه شورشو در اورده بودند توپ رو دروازه بایرن بود یه دفه صحنه گل رو تکرار می کرد. یا بعضی صحنه ها رو دو سه بار تکرار می کرد .مسخره است بخدا.علت سانسور لخت شدن بازیکن چلسی هست:lol:
دقیقا. و دفعه قبل هم آبرام از مربیش حمایت نکرد در صورتیکه بهتر از مورینیو و اون قیل بزرگ و کارلتو نتیجه گرفتیه نکته جالب این بود که چلسی هر 2 باری که به فینال رسید با سرمربی موقت بود.
می گم من اصلا لینک لایک ندارم برای شما هم همینطوره؟!
یه بار از تاپیک رفتم بیرون دوباره اومدم درست شد. جل المخلوق!!
دلیلش بیشتر مزیت میزبانی و یه مقدار هم ترس چلسی از باخت بود . شرایط دی متئو و همچنین عدم کسب سهمیه باعث شده بود چلسی فقط به فکر نباختن باشه وگرنه از لحاظ پتانسیل بیشتر نباشه کمتر از بایرن هم نیستولى از حق نگذريم بايرن بهتر ىازى کرد,
من از صحنه پنالتى زدن دروازه بان بايرن حال کردم
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
ولی این ابرومویچ آدم وقاداری نیست آخرش هم با یکی دو نتیجه بد میره دنبال یه مربی اسمی. کلا سبک باشگاه داریش بیشتر شبیه عربهای حوزه خلیج فارسه. باید از این مربی و تیم حمایت کنه . چلسی نه تنها برای خودش که برای فوتبال انگلستان هم کار بزرگی انجام داده با این قهرمانی انگلیسی ها علاوه بر افتخار قهرمان شدن یک سهمیه اضافه در لیگ قهرمانان سال آینده دارند
نشون دادن پرچم اسرائیل هم دقت کردین ؟
تا توپ میومد وسط زمین دو تا تماشاگر پرچم ها رو نشون میدادن البته آخرش تی وی فهمید سانسور کرد :دی