• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر کردم دروگبا میره بارسا ولی هنوز معلوم نیست کجا میره

-----------

باشگاه چلسی اعلام کرد دیدیه دروگبا با پایان قراردادش بعد از ۸ سال از این تیم جدا می‌شود.
مهاجم ۳۴ ساله ساحل‌عاجی، که در دوران مربیگری ژوزه مورینیو در ازای ۲۴ میلیون پوند (حدود ۳۷ میلیون دلار) از مارسی به چلسی آمد، در ۳۴۲ باری که با پیراهن چلسی به‌زمین رفته، ۱۵۷ گل زده‌است.

او شنبه گذشته (۱۹ مه) با چلسی فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد.
دروگبا در بازی فینال مقابل بایرن مونیخ با گلی که در دقیقه ۸۸ زد، باعث شد بازی به وقت اضافه و ضربات پنالتی کشیده شود.
او در پنالتی‌ها هم آخرین ضربه چلسی را به گل تبدیل کرد تا تیمش را به اولین جام قهرمانی اروپا برسد.
دروگبا در دوران فعالیتش در چلسی ۳ قهرمانی لیگ برتر، ۴ قهرمانی جام حذفی و ۲ قهرمانی جام اتحادیه را به دست آورد و در سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ هم آقای گل لیگ برتر شد.
دروگبا امروز (۲۲ مه) به وب‌سایت چلسی گفت: "می‌خواستم به گمانه‌زنی‌ها خاتمه دهم و تأیید کنم که از چلسی جدا خواهم شد. این تصمیم برایم بسیار سخت بود و به آنچه بدست آورده‌ایم افتخار می‌کنم، اما وقت آن رسیده که به‌دنبال چالشی جدید بروم."
در روزهای اخیر خبرهایی در مورد علاقه باشگاه چینی شانگهای شنهوا به جذب دروگبا منتشر شده‌است.
ژو جون، مالک میلیاردر شانگهای شنهوا، پیش از این نیکلا آنلکا را هم از چلسی به‌خدمت گرفته و فعلا نقش مربی- بازیکن را به او سپرده‌است.

البته مشخص نیست کجا میره اما من فکر میکنم اگه بهش پیشنهاد بشه از طرف بارسا میره به این تیم. بارسا برای حل مشکل سیستم بازیش نیاز داره به بازیکنی مثل دروگبا

حس میکنم خیلی پولکی نیست. برای همین فکر میکنم 1 2 سالی در بارسا یا میلا توپ بزنه. چون در این تیمها امیدوار هست بتونه جام بگیره. البته این نظر شخصی من هست.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تو ورزش3 خوندم که میره به تیم از شانگهای! حالا تا چه قدر صحت داره و قطعیه معلوم نیست یا حداقل من نمیدونم! ولی بیاد یکی دو سال میتونه به درد بخور و گره گشا بشه و یه خداحافظی خوب هم با دنیای حرفه ای بکنه.

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
سلام
درود بر چلسي فن هاي عزيز!!!!!!!!!
واقعا داشتم اشك شوق ميريختم بعد پالتي ديدير!!!!!!!
همونقدرم ناراحت شدم از رفتنش!
هرجا ميره خدا كنه موفق باشه!!

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
اولین خرید باشگاه هم مشخص شد!

ادین هزارد تو تویتر اعلام کرد به چلسی خواهد اومد!:cool:
دیروز صبح (دوشنبه) توی توییتر اعلام کرده که تصمیمش رو گرفته که فصل بعد برای کدوم تیم بازی کنه و اسم تیم رو اعلام نکرد! ولی توی یه پیغام دیگه، ساعاتی قبل اعلام کرد که تیم بعدیش چلسی خواهد بود!

Hazard to join Chelsea - player - Yahoo! Eurosport

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اولین خرید باشگاه هم مشخص شد!

ادین هزارد تو تویتر اعلام کرد به چلسی خواهد اومد!:cool:
دیروز صبح (دوشنبه) توی توییتر اعلام کرده که تصمیمش رو گرفته که فصل بعد برای کدوم بازی کنه و اسم تیم تیم رو اعلام نکرد! ولی توی توییت دیگه ساعاتی قبل اعلام کرد که تیم بعدیش چلسی خواهد بود!

Hazard to join Chelsea - player - Yahoo! Eurosport

wow

اگه بیاد که فوق العاده است :eek:

البته مرین هم یک ماه پیش ما خریدیم :)

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
"I am signing for the Champions League winner," Hazard, 21, said on his Twitter feed (@hazardeden10).

خیلی بعیده که یه چی همیجوری پرونده باشه! چون صحبتش از مدتها قبل بود ولی با توجه اخبار اخیر و تویتهای خودش میشه نتیجه گرفت حتمیه!:cool:

مرین هم بنظر میاد بازیکن خوبیه و هزارد به مراتب بهتره! خیلی وقته صحبت خریدش توست تیمای مختلف بود. مهمترینشونم دوتا منچسترا و خودمون!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
انگار جدی جدی هازاردو گرفتیم :rolleyes:

عجب خریدی توپی دمشون گرم

یه مهاجم توپ هم لازم داریم اگه فالکائو بیاد عالی میشه

این هازارد پست اصلیش با ماتا یکیه حالا نمیدونم توی لیل کجا بازی میکرده البته راست پا هست و راست هم میتونه بازی کنه

احتمالا میره راست یا ماتا میره هافبک چپ و هازارد میره مهاجم چپ

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
انگار جدی جدی هازاردو گرفتیم :rolleyes:

عجب خریدی توپی دمشون گرم

یه مهاجم توپ هم لازم داریم اگه فالکائو بیاد عالی میشه

این هازارد پست اصلیش با ماتا یکیه حالا نمیدونم توی لیل کجا بازی میکرده البته راست پا هست و راست هم میتونه بازی کنه

احتمالا میره راست یا ماتا میره هافبک چپ و هازارد میره مهاجم چپ

به غیر از اینکه خودش تو تویتر تایید کرده، پدر و هم تیمهاش هم تایید کردن که میره چلسی!

من کاوانی رو ترجیح میدم به فالاکائو! البته احتمال اینکه چلسی هیچ مهاجمی نگیره هم زیاده! با وجود استاریج، تورس و لوکاکو! البته به نظر من بعد رفتن دروگبا، یه مهاجم کارآزموده حتماً می خوایم از اونجایی که استاریج و لوکاکو هنوز خیلی بی تجربن!
هزارد/هازارد! هافبک تهاجمی (Winger) محسوب میشه . یه چی تو همون مایه های ماتا با این تفاوت که بیشتر در جناهین بازی میکنه البته این قابیلت رو داره که وسط هم بازی کنه با توجه به اینکه با هر دوپا راحت میتونه کار کنه ولی در کل همش بستگی به استراتژی و ترکیب تیم داره!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
والا به نظر من حتما باید یه مهاجم بگیریم چون تورس که اصلا نمیشه روش حساب کرد استاریج هم هنوز یک مهاجم درجه یک حساب نمیشه و لوکاکو هم به قول خودت خیلی کم تجربه و جوونه و در حد لیگ برتر نیست و به نظرم باید برای اف ای کاپ و لیگ کاپ ازش استفاده کرد
استاریجو بگیریم به عنوان ذخیره مهاجم ها آخرش یه زوج که سرزن باشه برای تورس میخوایم اونم وقتی که درگیر لیگ برتر و جام حذفی و لیگ کاپ و چمینز لیگ باشیم 3 مهاجم واقعا کمه!!!

البته اگه دی متئو نخواد با یه مهاجم نوک ترکیب بچینه مگر نه هازارد و ماتا میتونند پشت تورس بازی کنند و از اون لحاظ مشکلی نیست

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
دقیقاً درست میگی. به هیچکدومشون اعتباری نیست! یه دونه دروگبا بود که همه کار می کرد (هم دفاع و هم حمله) که دیگه نیست. ولی میگم این احتمال هم وجود داره که مهاجم نگیریم! یا حداقل اگرم بگیریم مهاجم درجه یکی نباشه!

البته دی متئو هنوز وضعیتش مشخص نیست ممکنه اصلاً باهاش تمدید نشه!! چون اگه می خواستن باهاش قرداد ببندن 10 روز بعد از قهرمانی حتماً باید اینکارو میکردن! البته بازم هنوز هیچی مشخص نیست! اخبار حاکی از اینه که آبراموویچ هنوز داره تلاش میکنه گواردیولا رو متقاعد کنه!! من بشخصه که دوست ندارم بیاد.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]گفتگوي گوارديولا با مقامات چلسي[/h]
[h=2] سرمربي مستعفي بارسلونا پس از ديدار با مقامات چلسي حالا خواستار اين شده که نشست رو در رويي با "رومن آبراموويچ" داشته باشد.[/h]
00032489.jpg

روزنامه سان گزارش داده که چلسي بابت به خدمت گرفتن گوارديولا پيشنهاد ساليانه 11 ميليون پوندي به اين مربي ارائه کرده است.

مالک باشگاه چلسي همچنين قول داده در دو سال اول حضور گوارديولا در چلسي فشاري بر روي اين مربي براي بردن جام وجود نداشته باشد.

گوارديولا خواسته تا به طور رو در رو با آبراموويچ ديدار کند تا بتواند اين پيشنهادها را از دهان خود او بشنود.

يکي از نزديکان باشگاه چلسي گفت: اگر اين ملاقات بزرگ بين اين دو صورت پذيرد، آن اتفاقي که بايد مي افتد.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
[h=1]گفتگوي گوارديولا با مقامات چلسي[/h]
[h=2] سرمربي مستعفي بارسلونا پس از ديدار با مقامات چلسي حالا خواستار اين شده که نشست رو در رويي با "رومن آبراموويچ" داشته باشد.[/h]
00032489.jpg

روزنامه سان گزارش داده که چلسي بابت به خدمت گرفتن گوارديولا پيشنهاد ساليانه 11 ميليون پوندي به اين مربي ارائه کرده است.

مالک باشگاه چلسي همچنين قول داده در دو سال اول حضور گوارديولا در چلسي فشاري بر روي اين مربي براي بردن جام وجود نداشته باشد.

گوارديولا خواسته تا به طور رو در رو با آبراموويچ ديدار کند تا بتواند اين پيشنهادها را از دهان خود او بشنود.

يکي از نزديکان باشگاه چلسي گفت: اگر اين ملاقات بزرگ بين اين دو صورت پذيرد، آن اتفاقي که بايد مي افتد.

این بشر دیوانه است دی متیو چشه مگه
حداقل دی متئو رو نمیخوای دیگه چرا گواردیولا !!!!

به خدا این گواردیولا سرمربی بشه من چلسیو میذارم کنار هیچ جور نمیتونم با بارسا و بارسایی ارتباط برقرار کنم :hmm:

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
فرانک لمپارد بدلیل مصدومیت نمی تواند تیم ملی کشورش را در مسابقات یورو 2012 همراهی کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، فرانک لمپارد هافبک باتجربه چلسی و تیم ملی انگلستان بدلیل کشیدگی عضله ران پایش دچار مصدومیتی جدی شده است که این مصدومیت او را از حضور در یورو 2012 باز داشته است.

فدراسیون فوتبال انگلستان نیز در وب سایتش نوشت : "فرانک لمپارد بدلیل مصدومیت برای یورو 2012 از تیم جدا شده است."

روی هاچسون از جردن هندرسون ، هافبک لیورپول دعوت کرده است تا به جای لمپارد در تیم ملی کشورش حاضر شود.
منبع:کانون رسمی هواداران چلسی در ایران | Chelsea FC Iranian Official Supporters Club

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ستاره بلژیکی اعلام کرد که توصیه های جو کول، هم تیمی سابقش در باشگاه لیل، به او در تصمیم گیری برای پیوستن به چلسی کمک کرد :)

------------

اسکای اسپورتس – چلسی آماده است تا با پیشنهادی 6 میلیون پوندی متیو دِبوشی دفاع ملی پوش فرانسوی لیل را از زیر دست نیوکسل یونایتد برباید. نیوکسل مدت هاست بدنبال جذب دبوشی است. :cool:

------------

دانیل استوریج مهاجم جوان و آینده دار چلسی که از تیم ملی جا مانده است، دلیل این ناکامی را نیمکت نشینی در چلسی دانسته و اعلام کرد از آبی های لندن جدا خواهد شد. آرسنال، منچسترسیتی، تاتنهام و لیورپول خواهان استوریج هستند. :guilty:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
پیشنهاد خیره کننده باشگاه چینی به لمپارد؛ دستمزد هفتگی 230 هزار پوندی برای ستاره چلسی

-------------------

کالو هم رسما به لیل پیوست

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
خوب!

بازیهای پیش فصل شروع شده و چلسی امروز صبح (6 صبح به موقت ما!) اولین بازیش رو سیاتل ساندرز انجام داد که بازی رو 4-2 برد. گلها رو رومئو لوکاکو 2 بار و هازارد و مارین بازیکنایی که تازه خردیم به ثمر رسوندن! من بازی رو میدیدم! خریدهای چلسی تو بازی اول خیلی خوب نشون دادن! هازارد که به نظر من فوق العاده بود! واقعاً بازیش چشم نواز بود! امیدوارم تو لیگ هم بتونه همین روند ادامه بده.

* امروز شایع شد که اسکار هافبک 20 ساله تیم برزیل مراحل پزشکی رو پشت سر گذاشته و با قرار داد 25 میلیونی به چلسی اومده! که هنوز رسماً تایید نشده.
* خبر دیگه اینکه گفته میشه چلسی مزاکراتی رو با سزار، مدافع راست اسپانیایی مارسی انجام داده و قرار چایگزین بوسیگوا بشه تو تیم! این خبر در هاله ای از ابهام قرار داره!
* از اون و هم گفته میشه دی متئو با مالوودا صحبت کرده و اینطور به نظر میاد که مالودا رفتیه! بخاطر همین چند وقتی هست که صحبت سر به خدمت گرفتن "موزز" بازیکن تیم ویگان هست. حتی به گفته مالک باشگاه ویگان، چلسی پیشنهاد 5 میلیونی هم به ویگان داده ولی ظاهراً اونها فعلاً قبول نکردن! ولی از اونجایی که موضوع توسط دی متئو تایید شده باید قضیه رو حتمی بدونیم! چلسی فعلاً 3 بار پیشنهاد ارائه داده که هر 3 بار توسط ویگان رد شده!!
* ادیسون کاوانی مهاجم ناپولی هم صحبتش هست که چلسی دنبالشه ولی طبق اخبار رسیده تقاضای دستمزد 150 هزار یورویی در هفته داشته! یعنی هم اندازه تری و لمپارد! باشگاه ناپولی هم گفته نمیفروشیم!
* در مورد هالک هم فعلاً خبری در دسترس نیست!

:D

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
قرداد اسکار هم که تایید شد!:D

Oscar-dos-Santos.jpg

امشب ساعت 23:15 هم تیم المپیک برزیل با مصر بازی داره که اسکار هم حتماً تو بازی امشب بازی میکنه!

بالا