من فکر کردم دروگبا میره بارسا ولی هنوز معلوم نیست کجا میره
-----------
باشگاه چلسی اعلام کرد دیدیه دروگبا با پایان قراردادش بعد از ۸ سال از این تیم جدا میشود.
مهاجم ۳۴ ساله ساحلعاجی، که در دوران مربیگری ژوزه مورینیو در ازای ۲۴ میلیون پوند (حدود ۳۷ میلیون دلار) از مارسی به چلسی آمد، در ۳۴۲ باری که با پیراهن چلسی بهزمین رفته، ۱۵۷ گل زدهاست.
او شنبه گذشته (۱۹ مه) با چلسی فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد.
دروگبا در بازی فینال مقابل بایرن مونیخ با گلی که در دقیقه ۸۸ زد، باعث شد بازی به وقت اضافه و ضربات پنالتی کشیده شود.
او در پنالتیها هم آخرین ضربه چلسی را به گل تبدیل کرد تا تیمش را به اولین جام قهرمانی اروپا برسد.
دروگبا در دوران فعالیتش در چلسی ۳ قهرمانی لیگ برتر، ۴ قهرمانی جام حذفی و ۲ قهرمانی جام اتحادیه را به دست آورد و در سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ هم آقای گل لیگ برتر شد.
دروگبا امروز (۲۲ مه) به وبسایت چلسی گفت: "میخواستم به گمانهزنیها خاتمه دهم و تأیید کنم که از چلسی جدا خواهم شد. این تصمیم برایم بسیار سخت بود و به آنچه بدست آوردهایم افتخار میکنم، اما وقت آن رسیده که بهدنبال چالشی جدید بروم."
در روزهای اخیر خبرهایی در مورد علاقه باشگاه چینی شانگهای شنهوا به جذب دروگبا منتشر شدهاست.
ژو جون، مالک میلیاردر شانگهای شنهوا، پیش از این نیکلا آنلکا را هم از چلسی بهخدمت گرفته و فعلا نقش مربی- بازیکن را به او سپردهاست.
البته مشخص نیست کجا میره اما من فکر میکنم اگه بهش پیشنهاد بشه از طرف بارسا میره به این تیم. بارسا برای حل مشکل سیستم بازیش نیاز داره به بازیکنی مثل دروگبا
حس میکنم خیلی پولکی نیست. برای همین فکر میکنم 1 2 سالی در بارسا یا میلا توپ بزنه. چون در این تیمها امیدوار هست بتونه جام بگیره. البته این نظر شخصی من هست.