در حاليكه تعداد بازيكن مصدوم تيم فوتبال چلسي انگليس همچنان در حال افزايش است، اما "ژوزه مورينيو"، سرمربي پرتغالي آبيپوشان لندن همچنان به آينده اميدوار است.
تيم چلسي يكشنبه شب ديدار پيش فصل ليگ برتر انگلستان معروف به جام خيريه را برابر منچستريونايتد واگذار كرد، اما شايد تعداد بالاي مصدومان اين تيم بتواند توجيهي براي اين باخت باشد.
مطمئنا مصدوميت كاپيتان "جان تري"، "ديديه دروگبا" و "كلود ماكلله" بسيار بيشتر از شكست برابر شياطين سرخ، ذهن مورينو را مشغول كرده است. علاوه بر آن، "ميشائيل بالاك" و "وين بريج" كه همچنان از مصدوميت رنج ميبرند، هفتهها دور از ميادين خواهند بود. اين در حاليست كه "آندره شوچنكو"، "آرين روبن"، "سالومون كالو"، و "پائولو فريرا" نيز به دليل مصدوميت نتوانستند در مسابقه پيش فصل حضور يابند.
در مورد "دروگبا" و "ماكلله" با اطمينان گفته ميشود كه مسابقهي اول تيم چلسي برابر بيرمنگام در روز يكشنبه هفتهي آينده را از دست خواهند داد و جان تري نيز حداقل براي يك ماه به دليل مصدوميت زانو دور از ميادين خواهد بود.
به گزارش فرانسپرس، حتي برخي از بازيكنان سالم تيم چلسي نيز دور از شرايط آرمانيشان هستند و اين از بدشانسي مورينو است. "فرانك لمپارد" به تازگي از مصدوميت شكستگي انگشت پايش رهايي يافته و "كلوديو پيزارو" نيز از ناحيهي گردن همچنان احساس درد ميكند.
اما با تمام اين بدشانسيها، مورينيو همچنان به آينده اميدوار است و اعلام ميكند كه بازيكنان سالم تيمش اطمينان دارد: «من از مصدوميت بازيكنانم نگران نيستم. هروقت كه برگشتند، از آنها استفاده ميكنم. من آمادهام. با همين پسرها نيز خواهم جنگيد. در شرايط فعلي فقط به بازيكنان سالم تيمم فكر ميكنم و با آنها كار خواهم كرد. من به آنها اطمينان دارم، پس هيچ مشكلي نخواهد بود.»
مرد مغرور چلسي افزود: «آماده شدن براي مسابقهي پيش فصل برابر منچستر يوناتيد به هيچ عنوان آسان نبود؛ آنچه مرا خوشحال ميسازد اين است كه منچستر با تمام قدرت آمده بود، اما اگر به چلسي نگاه كنيد، ميبينيد كه 50 درصد تيم خود را نداشتيم. اما مقابل آنها ايستاديم. منچستر بهتر از ما نبود و همين مساله به ما براي شروع فصل انگيزه ميدهد.»
منبع:
www.parsfootball.com