• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
چلسی واقعا الان کمبود بازیکن و به خصوص تو خط حمله کمبود داره.باید فصل بعد تو یارگیری خیلی خوب کار کنه و بازیکنهای خوبی بیاره.

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها بنظرتون نباید جای دروگبا با روبن عوض شه ؟
آخه دروگبا تنبل شده ولی روبن خوب پا به توپ می شه ! اگه عوض شن خیلی خط حمله بهتر کار می کنه !

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من من من من من من من من من من من من من عاشق چلسی ام.
من می میرم واسه چلسی ... آخ چلسی ... می میرم برات چلسی ... چاکرتم چلسی...مخلصتم چلسی.
من می میرم واسه مورینیو ... آخ مورینیو ... می میرم برات مورینیو ... چاکرتم مورینیو ... مخلصتم مورینیو.
خانوم ها ... آقایون اگر می بینید که من جوگیر می شم واسه اینه که زیادی به چلسی علاقه دارم
چلسی زندگی منه ...
دوستام بهم می گن تو دیوونه ای آخه چلسی چی به تو می ده که انقدر دوستش داری؟؟ خودمم نمی دونم ... از بچگی عاشق چلسی بودم اون موقع عشق من ورون بودم.
از وقتی که ورون رفت چلسی من طرفدار چلسی موندم .
از این به بعد در خدمت این کلوپ هستم.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی خوب می شد اگه چلسی می تونست فرناندو توورس رو بخره.
کاش شوچنکو بر می گشت Ac milan .

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همین الان اجناسی که از سایت چلسی سفارش داده بودم ( به دختر داییم ) رسید !

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یوزر بار های ویژه طرفداران چلسی ! لذت ببرید :

ادیت شد !

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
در حالي‌كه تعداد بازيكن مصدوم تيم فوتبال چلسي انگليس همچنان در حال افزايش است، اما "ژوزه مورينيو"، سرمربي پرتغالي آبي‌پوشان لندن همچنان به آ‌ينده اميدوار است.

تيم چلسي يك‌شنبه شب ديدار پيش فصل ليگ برتر انگلستان معروف به جام خيريه را برابر منچستريونايتد واگذار كرد، اما شايد تعداد بالاي مصدومان اين تيم بتواند توجيهي براي اين باخت باشد.

مطمئنا مصدوميت كاپيتان "جان تري"،‌ "ديديه دروگبا" و "كلود ماكلله" بسيار بيشتر از شكست برابر شياطين سرخ، ذهن مورينو را مشغول كرده است. علاوه بر آن، "ميشائيل بالاك" و "وين‌ بريج" كه همچنان از مصدوميت رنج مي‌برند، هفته‌ها دور از ميادين خواهند بود. اين در حاليست كه "آندره شوچنكو"، "آرين روبن"، "سالومون كالو"،‌ و "پائولو فريرا" نيز به دليل مصدوميت نتوانستند در مسابقه پيش فصل حضور يابند.

در مورد "دروگبا" و "ماكلله" با اطمينان گفته مي‌شود كه مسابقه‌ي اول تيم چلسي برابر بير‌منگام در روز يكشنبه هفته‌ي آينده را از دست خواهند داد و جان تري نيز حداقل براي يك ماه به دليل مصدوميت زانو دور از ميادين خواهد بود.

به گزارش فرانس‌پرس، حتي برخي از بازيكنان سالم تيم چلسي نيز دور از شرايط آرماني‌شان هستند و اين از بدشانسي مورينو است. "فرانك لمپارد" به تازگي از مصدوميت شكستگي انگشت پايش رهايي يافته و "كلوديو پيزارو" نيز از ناحيه‌ي گردن همچنان احساس درد مي‌كند.

اما با تمام اين بدشانسي‌ها، مورينيو همچنان به آينده اميدوار است و اعلام مي‌كند كه بازيكنان سالم تيمش اطمينان دارد: «من از مصدوميت بازيكنانم نگران نيستم. هروقت كه برگشتند، از آنها استفاده مي‌كنم. من آماده‌ام. با همين پسرها نيز خواهم جنگيد. در شرايط فعلي فقط به بازيكنان سالم تيمم فكر مي‌كنم و با آن‌ها كار خواهم كرد. من به آن‌ها اطمينان دارم، پس هيچ مشكلي نخواهد بود.»

مرد مغرور چلسي افزود: «آماده شدن براي مسابقه‌ي پيش فصل برابر منچستر يوناتيد به هيچ عنوان آسان نبود؛ آنچه مرا خوشحال مي‌سازد اين است كه منچستر با تمام قدرت آمده بود، اما اگر به چلسي نگاه كنيد، مي‌بينيد كه 50 درصد تيم خود را نداشتيم. اما مقابل آن‌ها ايستاديم. منچستر بهتر از ما نبود و همين مساله به ما براي شروع فصل انگيزه مي‌دهد.»

منبع: www.parsfootball.com

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرد مغرور چلسي افزود: «آماده شدن براي مسابقه‌ي پيش فصل برابر منچستر يوناتيد به هيچ عنوان آسان نبود؛ آنچه مرا خوشحال مي‌سازد اين است كه منچستر با تمام قدرت آمده بود، اما اگر به چلسي نگاه كنيد، مي‌بينيد كه 50 درصد تيم خود را نداشتيم. اما مقابل آن‌ها ايستاديم. منچستر بهتر از ما نبود و همين مساله به ما براي شروع فصل انگيزه مي‌دهد.»

خیلی حرف درستی زده ! مربی یعنی این !

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خشم سرمربي ليورپول از تصميم بحث برانگيز داور ديدار با چلسي

یوفا نیوز: "رافائل بنيتز" سرمربي تيم فوتبال ليورپول نتوانست خشم خود را از تصميم بحث برانگيز داور ديدار مهم تيمش با چلسي در گرفتن يك پنالتي به نفع حريف مخفي نگهدارد .

به گزارش یوفا: اين تصميم "راب استايلز" داور ديدار يكشنبه باعث شد تا پيروزي يك بر صفر ليورپول در خانه خود در ورزشگاه آنفيلد به لطف گل ديدني دقيقه ‪۱۶‬ " فرناندو تورس " به تساوي يك بر يك تبديل شده و تيم ميزبان دو امتياز از سه امتياز بازي را از دست بدهد .

پس از ارسال يك پاس عرضي از جناح راست ، "فلوران مالودا " مهاجم چلسي به سمت " استيو فينان " بازيكن ليورپول پريد و داور حكم داد كه فينان در داخل محوطه جريمه مرتكب خطاي پنالتي شده است . فرانك لمپارد هافبك چلسي اين پنالتي را به گل تساوي تبديل كرد .

در پايان بازي ، بنيتز اين تصميم داور را نادرست خواند و گفت كه اين مالودا بود كه مرتكب خطا شده و مي‌بايست با گرفتن دومين كارت زرد از زمين اخراج مي‌شد.

سرمربي ليورپول گفت: "به عقيده من، اين تصميم اشتباه و باورنكردني بود . چگونه مي‌توان چنين تصميمي گرفت ؟ بازي تحت كنترل بود و اين گونه تصميم گيريها چيزي است كه نمي‌توان به آن احترام گذاشت ."

خوزه مورينيو سرمربي چلسي از اينكه تيمش با خوش شانسي صاحب يك پنالتي شده مطمئن نبود .

وي اظهار داشت :" من نمي‌دانم. خيلي مواقع تصميمات داوران بويژه در اين ورزشگاه باعث بدشانسي مي‌شود . براي داوران قضاوت اين بازي دشوار بود. "

مورينيو ضمن ابراز خوشحالي از كسب يك امتياز بازي در آنفيلد يادآور شد كه منچستر يونايتد و آرسنال نيز موفق به پيروزي نشده‌اند ." سرمربي چلسي گفت :" به عقيده من ، براي ما اين نتيجه يك نتيجه مثبت بود بويژه اينكه ما در حال باختن بوديم . من مي‌دانم كه منچستر يونايتد شكست خورده و آرسنال مساوي كرده است و اگر يك امتياز در اينجا مي‌گرفتيم مهم بود".

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خبر داغ ! :D

به گزارش روزنامه دیلی میل چاپ انگلستان با آنکه مقامات دو باشگاه چلسی انگلستان و بارسلونا اسپانیا در طول گفتگوهای غیررسمی خود در مورد مبلغ قرارداد انتقال رونالدینیو، ستاره برزیلی بارسلونا، به چلسی به توافق نرسیدند. اما به نظر می‌رسد سرانجام در این باره به توافقی دوجانبه دست پیدا کرده اند و رونالدینیو ۱۱ ماه دیگر و در ابتدای فصل آینده راهی لندن خواهد شد.

خوب اینم یه خبر نسبتا" خوب !

لینک خبر :
http://www.bbc.co.uk/persian/sport/story/2007/09/070901_bd-sotheysay.shtml
فقط ف . ی . ل . ت . ر . هستش !

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
متاسفانه اعلام می دارم :
چلسی بر Aston Villa با نتیجه 2 بر 0 مغلوب شد !
کارت های زرد بازی :
Chelsea :
Didier . Drogba
Aston Villa :

N. Reo-Coker
G. Barry
G. Agbonlahor
J. Carew

گل ها :
Chelsea
-----------

Aston Villa :
47' [1 - 0] Z. Knight
88' [2 - 0] G. Agbonlahor

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چلسی تقریبا تمام بازی رو در اختیار داشت ولی کلا دو تا موقعیت خطرناک تو نیمه اول داشت که رایت - فیلیپس یه توپ صددرصد رو زد تو اوت

چلسی در خط حمله مشکل اساسی داره دروگبا خوبه ولی تنهاست وجود یه مهاجم کلاسیک دیگه مثل شوچنکو ( اگه آماده باشه ) می تونه مشکل چلسی رو حل کنه پیزارو هم به نظر من در حد و اندازه های چلسی نیست امروز اصلا توپ به پاش نخورد.

البته از حق نگذریم که استون ویلا هم بسیار خوب و هوشمندانه بازی کرد مارتین انیل قبلا هم ثابت کرده که مربی بزرگیه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر نکنم موفق باشه.

به نظر من روتالدینیو بیشتر به خاطر فرار از مالیات دادن و تنوع هست که تیم عوض می کنه....

در ضمن لیگ انگلیس قدرتیه و مصدومیت برای بازیکنان تکنیکی زیاده...

هر چند نباید فراموش کرد که تو لیگ انگلیس دریبل زدن برای یک بازیکن تکنیک بالا راحت تر از لیگی مثل ایتالیاست

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بابا چرا روبن رو فروختن.من خیلی روبن رو دوست داشتم.خیلی حیف شد.

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
ُسلام به جماعت بدون مربی :دی

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مورينيو چلسي را ترك مي‌كند :

یوفا: مقام‌هاي باشگاه چلسي مي‌گويند:خوزه مورينيو مربي تيم فوتبال اين باشگاه طي توافقي دوجانبه تيم را ترك كرده است.

به‌گزارش یوفا: اين خبر تنها ‪۲۴‬ ساعت پس از نتيجه مايوس‌كننده اين تيم در برابر روزنبرگ در جام قهرمانان اروپا اعلام مي‌شود.

تيم چلسي سه شنبه شب در جام قهرمانان اروپا مقابل تيم نه چندان مطرح روزنبرگ نروژ به تساوي يك بريك دست يافت.

مورينيو كه پرتغالي است در تابستان ‪ ۲۰۰۴‬به چلسي ملحق شد و در دو فصل اول پس از مربيگري ، اين تيم را به عنوان قهرماني ليگ برتر باشگاه‌هاي انگلستان رهنمون ساخت.

فصل گذشته چلسي پس از منچستر يونايتد به نايب قهرماني رسيد اما در جام حذفي انگلستان و جام كارلينگ قهرمان شد ، مقامي كه در سال ‪ ۲۰۰۵‬نيز كسب كرده بود.

وي در سال‌هاي ‪ ۲۰۰۵‬و ‪ ۲۰۰۶‬به خاطر موفقيت‌هاي خود بهترين مربي سال ليگ برتر شناخته شده بود.

با اين حال اين مربي و تيمش در اين سال‌ها به جام قهرماني باشگاه‌هاي اروپا دست نيافتند و فصل جاري اين بازي‌ها نيز با نتيجه مساوي يك بر يك مقابل تيم نروژي روزنبرگ برابر تنها ‪ ۲۵‬هزار تماشاگر آغاز شد.

اين سومين بازي پياپي بدون برد چلسي پس از شكست دو بر صفر مقابل آستون ويلا و تساوي بدون گل با بلكبرن در ليگ برتر بود.

اين نتايج چلسي را در رده پنجم جدول،دو امتياز عقب تر از آرسنال، قرار داده است. اين تيم روز يكشنبه براي ديدار به خانه منچستر يونايتد خواهد رفت.

يكي از ركوردهاي منحصر به فرد مورينيو اين بود كه هرگز هيچ بازي‌اي را در خانه خود، استامفورد بريج، واگذار نكرد.

قرارداد ‪ ۲۰۰۵‬او با چلسي پنج ساله بود اما از يك سال قبل شايعاتي قوي در مورد ترك چلسي در پايان فصل توسط وي وجود داشت.
منبع : uefa.com

بالا