• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اگه ونگر هم میخواست میلیاردی خرج کنه مطمئن باش خیلی بیشتر از اینا قهرمانی داشت الآن.یه مربی خوب بازیکن سازه.تو بزرگی ونگر شکی نیست و مورینیو در جایی نیست که باهاش مقایسه بشه.یه نگاه به فصل پیش بنداز.فینال جام اتحادیه.میانگین سنی بازیکنان.میانگین قیمت بازیکنان و ... رو مقایسه بکن.بعد ببین چلسی با مورینیو اون بازی رو با دشواری برد.مورینیو بزرگ هست ولی نه در حد ونگر

دوستان به نظر من هر مربي كلاس خاص خودش رو داره و مقايسه ونگر و مورينيو به نظر من چندان صحيح نيست;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب چلسی اولین ضربه رو که خورد.

باخت 2 بر 0 در مقابل منچستر یونایتد

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من نمی دونم این گرنت چی داره که اومده تو چلسی ؟
واقعا" اعصابم ریخته به هم !
مورینیو هم که خیلی احمقه !

البته کلارک هنوز مونده ولی گرنت هیچ کاری نمی تونه بکنه !

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من نمی دونم این گرنت چی داره که اومده تو چلسی ؟
واقعا" اعصابم ریخته به هم !
مورینیو هم که خیلی احمقه !

البته کلارک هنوز مونده ولی گرنت هیچ کاری نمی تونه بکنه !
اینو بخونید !
Manchester, England (dpa) - Chelsea's new first-team coach Avram Grant struck a familiar note as he blamed the referee for his side's 2-0 defeat to Manchester United Sunday.

The former Israel national coach, who replaced Jose Mourinho on Thursday, highlighted three decisions that went against his team.

"Too many strange things happened today," he said. "Maybe it is coincidence, or maybe I am naive, but the referee affected the result."

He was unhappy with the 32nd-minute dismissal of Mikel Jon Obi for what referee Mike Dean saw as a two-footed foul on Patrice Evra, with the fact that United scored their opener in the third minute of first-half stoppage time when only two minutes had been indicated by the fourth official, and then with the late penalty awarded as Louis Saha tumbled over Paulo Ferreira.

United manager Sir Alex Ferguson suggested both the red card and the penalty had been "harsh," but pointed out that his side should have had a first-half penalty when Joe Cole fouled Evra.

He also claimed that Cole should have been sent off for a late foul on Cristiano Ronaldo midway through the second half.

"That's a clear case," he said. "That's the kind of tackle that ends careers."

Grant insisted that despite the defeat he was pleased with the attitude of his side.

"I'm proud of their behaviour and the way they trained," he said, although he admitted he was unsure whether the dressing room was united behind him.

A further complication arose when the League Managers' Association said it would give him only 90 days' grace to acquire the UEFA pro- licence required to coach in the Premier League.

Grant has several Israeli qualifications, but as yet they are not recognized by UEFA, and given the pro-licence requires 240 hours study, it is unlikely he could get it in time.

He insisted it is just "a matter of process" to have the Israeli badge ratified.

Grant was also keen to make clear that he, rather than club owner Roman Abramovich, is picking the team.

"If I pick (Andriy) Shevchenko, you say it is because I am told to," he said. "If I leave him out, it is because I want to assert my authority.

"It is the same with any player: if they play good, they play; if not, they don't."

After watching his side seal a comfortable victory through Saha's late penalty, Ferguson hailed the performance of Carlos Tevez, who glanced in Ryan Giggs's cross to open his account for United.

"He's young and he will get better," he said. "He is got a cocky confidence about him. He's tough as nails and as brave as a lion.

"I'm pleased he's off the mark. It can only help him."

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینی که نوشتی منظورش چیه ؟!؟!؟!؟!

کل مطلب چی میگه ؟!

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هیچی بابا ! نظرات گرنت رو در باره بازی گفته !
می گه داور رو نتیجه بازی اثر گذاشته !
به اخراج میکل اعتراض کرده !
چیز خاصی نگفته ! خبر در مورد بازی دیشب بود !

راستی :
AVRAM GRANT ملیت اسرائیلی داره :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر منم اخراج اشتباه بود اما یه پنالتی روی اورا رو نگرفت. (جو کول روی اورا خطای پنالتی کرد)

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تصميم "رونالدينيو" براي پيوستن به باشگاه چلسي:

یوفا: "رونالدينيو" ستاره برزيلي باشگاه بارسلونا اسپانيا از برادر خود كه نماينده وي و مديربرنامه‌هايش نيز است ، خواسته تا با باشگاه چلسي انگليس وارد مذاكره شود.

به گزارش یوفا: روزنامه ورزشي ماركا چاپ مادريد امروز دوشنبه گزارش داد: رونالدينيو صبرش از انتقادها لبريز شده است و احساس مي‌كند كه تحت پيگرد قرار دارد.

رونالدينيو از رفتار مقامهاي باشگاه و افراد خارج از آن خسته شده است و بر اين تصور است كه مقامهاي باشگاه خبر حضور وي را تا سحرگاه در يك محل تفريحي در هفته گذشته دو روز پيش از رقابت لاليگا پخش كرده‌اند.

رونالدينيو شنبه شب در جريان رقابت‌هاي لاليگا در ديدار تيم بارسلونا در برابر سوي يا شركت‌نداشت كه علت آن را آسيب ديدگي وي از ناحيه زانوي پاي راست اعلام كرده بودند.

پس از افشاي اين خبر هواداران تيم بارسلونا در رقابت اين تيم در هفته گذشته در جام قهرمانان اروپا از او انتقاد شديد كردند.

روزنامه ماركا نوشت: از طرف ديگر ميان رونالدينيو و "فرانك ريكارد" سرمربي هلندي تيم بارسلونا نيز فاصله محسوسي افتاده است.

بنابراين گزارش، تمام اين موارد آينده مشخصي براي رونالدينيو در تيم بارسلونا نگذاشته است.

اين روزنامه نوشت: همگان از علاقه "برلوسكوني" صاحب باشگاه آث ميلان ايتاليا در به كار گرفتن رونالدينيو آگاهي دارند، اما پس از رويدادهاي اخير در باشگاه چلسي ( اخراج "مورينيو" از سرمربيگري اين تيم) احتمال انتقال وي به اين باشگاه انگليسي بيشتر شده است.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آبراموویچ رونالدینیو را به خدمت می گیرد:

یوفا: مالک باشگاه چلسی در نظر دارد رونالدینیو ستاره برزیلی بارسلونا را در ماه ژانویه به خدمت بگیرد.

به گزارش یوفا: آبراموویچ از آورام گرانت مربی حال حاضر چلسی حمایت خواهد کرد تا در سال جدید خرید های میلیون دلاری انجام دهد و رونالدینیو در صدر فهرست خریدهای وی قرار دارد.

بنا به گفته منابع نزدیک به گرانت، آبراموویچ دست این مربی را برای خرید های بزرگ در فصل نقل و انتقالات باز می گذارد. این در حالی است که در 6 ماه آخر مربیگری مورینیو در چلسی، این مربی اجازه خریدهای بزرگ را نداشت.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اريكسون خطاب به مقامات چلسي: من در منچسترسيتي راحتم :

یوفا: اسون گوران اريكسون، سرمربي منچسترسيتي تاكيد كرد، در استاديوم ايسلندز راحت و خوشحال است و قصد ندارد به چلسي برود.

به گزارش یوفا: به رغم اينكه شايعه احتمال پيوستن اريكسون به چلسي به عنوان جانشين خوزه مورينيو، سرمربي سابق آبي‌هاي لندن در جريان است، اما اريكسون گفت: بازيكنان خيلي خوبي در اختيار داريم که فوتبال جذابي را به نمايش مي‌گذارند.

جوان، بسيار با انگيزه و تشنه يادگيري هستند و از همكاري با اين افراد خوشحالم.

3 سال با اين باشگاه قرارداد دارم و نمي‌خواهم در ميانه راه از اين تيم جدا شوم.

بنابراين اگر بخواهم تغييري در برنامه‌هايم بدهم، صبر مي‌كنم تا قراردادم با سيتي تمام شود.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
"مورينيو": رفتن از چلسي دردناك‌ترين تجربه زندگي‌ام بود

یوفا: "خوزه مورينيو"اعتراف كرد كه‌ترك باشگاه‌فوتبال چلسي انگليس، دردناك‌ترين تجربه زندگي‌اش بوده است.

به گزارش یوفا از لندن: وي روز پنجشنبه به دليل اختلاف با "رومن آبراموويچ" مالك روس باشگاه چلسي ، استمفوردبريج را ترك كرد.

اين مربي پرتغالي طي سه سال حضور خود در اين تيم ، آن را به يكي از قدرت‌هاي مطلق ليگ برتر انگليس تبديل كرد.

اگرچه مورينيو اعتراف كرده كه اختلاف با آبراموويچ هيچ راهي براي ادامه حضور در چلسي باقي نگذاشته بود،اما چهار روز بعد از رفتن از اين تيم، به سختي مي‌تواند احساساتش را كنترل كند.

وي به "نيوز آو دورلد" گفت: ما مدتي بود كه بر سر برخي از مسائل اختلاف داشتيم. بنابر اين حتي اگر مقابل بلكبرن پيروز مي‌شديم. هم در مسابقه بعدي شكست مي‌خورديم يا تساوي مي‌كرديم.هفته بعد از آن باز همان مشكلات وجود داشت. اين دردناك‌ترين تجربه زندگي من است. باور كنيد كه بدترين لحظه زندگي من در هر زمان و در هر باشگاهي است. اين مسئله بيشتر از هر چيز ديگري مرا رنج مي‌دهد.

گفته مي‌شود مورينيو بيشتر از اينكه "جان تري" كاپيتان چلسي در رفتن او نقش داشته است، ناراحت است.

بر اساس گزارش‌هاي منتشره، تري پس از اينكه مورينيو از كادر فني خواسته بود دلايل عملكرد ضعيف اين مدافع انگليسي را در اين فصل بگويند، با وي بحث كرده بود.

آبراموويچ نيز پيش ازاين اختلافاتي را بر سر "اندري شوچنكو" با مورينيو داشت و پس از انتشار خبر بحث اين مربي با تري ، به نظر رسيد كه ديگر همه چيز تمام شده است.

سپس "آورام گرانت" مربي اهل رژيم صهيونيستي كه روابط نزديكي هم با آبراموويچ داشت،جانشين وي شد اما مورينيو اهميتي به شايعات در مورد اينكه گرانت با گزارش‌هايي كه عليه وي به آبراموويچ داده رفتن او را تسريع كرده است، نمي‌دهد.

گرانت كه هرگزخارج از خاك رژيم صهيونيستي مربيگري نكرده است، به اصرار آبراموويچ در فصل گذشته به عنوان مدير باشگاه انتخاب شد و اكنون جانشين مورينيو شده است.

مورينيو در اين‌باره گفت: اهميتي نمي‌دهم كه از پشت به من ضربه زده‌اند.

مهم نيست كه اين خبرها حقيقت داشته باشد. نمي‌خواهم زمان و انرژي خود را به خاطر اين چيزها هدر بدهم. ديگر به اتفاقاتي كه در چلسي مي‌افتد اهميت نمي‌دهم. مهم نيست چه كسي را مي‌خرند، چه كسي را مي‌فروشند و سرمربي كيست.

وي كه تاكنون دو پيشنهاد مربيگري از جمله از تاتنهام داشته است، تصميم دارد به زودي به عرصه مربيگري باز گردد.

با وجود اين مورينيو با توجه به شرط باشگاه چلسي كه وي نبايد تا فصل آينده در يكي از باشگاه‌هاي مطرح ليگ برتر انگليس حضور داشته باشد، در اين ليگ مشغول نخواهد شد بنابراين احتمالا مقصد بعدي او ايتاليا ياآلمان است.

مورينيو ادامه داد: دو پيشنهاد دارم اما نمي‌گويم از كجا. فقط مي‌گويم كه علاقه‌اي به پذيرفتن آنها ندارم. به دليل شرايط فوتبال ، مدتي استراحت مي‌كنم. هيچ مربي در ماه سپتامبر يا اكتبر اخراج نمي‌شود بنابراين هر زمان كه پيشنهادي مطرح شود، آماده خواهم بود.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گرانت از عملکرد بازیکنان چلسی راضی هستم :

یوفا: آورام گرانت مربی جدید تیم فوتبال چلسی از عملکرد بازیکنانش در دیدار با منچستر یونایتد رضایت دارد.

به گزارش یوفا: پیش از دیدار چلسی مقابل منچستریونایتد شایعه شده بود که بازیکنان چلسی به دلیل جدایی مورینیو از استمفوردبریج قصد دارند در این دیدار شورش کنند.

اما گرانت گفت: صرف نظر از هر نتیجه ای که در دیدار با منچستر حاصل شده من از عملکرد بازیکنان تیمم رضایت کامل دارم. جدایی مورینیو برای همه از جمله من یک شوک بود با این حال ما واکنش مناسبی از خود نشان دادیم.

گرانت با انتقاد از داوری این دیدار افزود: تیم ما تا زمان اخراج میکل بازی خوبی را از خود به نمایش گذاشت اما به یک باره ورق برگشت.

به نظر من تصمیم داور مبنی بر اخراج بازیکن ما اشتباه بود ضمن اینکه گل این تیم در سومین دقیقه وقت اضافه صحیح نبود. این در حالی بود که داور فقط دو دقیقه وقت اضافه اعلام کرده بود.

تیم فوتبال چلسی شب گذشته در چارچوب هفته هفتم لیگ رقابت های لیگ برتر با نتیجه 2 بر صفر مقابل منچستریونایتد در اولدترافورد شکست خورد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
واقعا اين جناب آبراموويچ نشون داد از فوتبال چيزي نميفهمه.
من به عنوان يك طرفدار منچستر يونايتد از رفتن مورينيو واقعا ناراحت هستم . چون اون چيزهايي به ليگ برتر داد كه تا قبل از ورودش به جزيره وجود نداشت.
فقط خداكنه مربي تيم ضعيفي رو قبول نكنه و به اعتبارش خدشه وارد نشه.
شرط ميبندم چلسي ديگه روزهاي خوش زمان مورينيو رو نخواهد ديد.:(

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعا اين جناب آبراموويچ نشون داد از فوتبال چيزي نميفهمه.
من به عنوان يك طرفدار منچستر يونايتد از رفتن مورينيو واقعا ناراحت هستم . چون اون چيزهايي به ليگ برتر داد كه تا قبل از ورودش به جزيره وجود نداشت.
فقط خداكنه مربي تيم ضعيفي رو قبول نكنه و به اعتبارش خدشه وارد نشه.
شرط ميبندم چلسي ديگه روزهاي خوش زمان مورينيو رو نخواهد ديد.:(

آره باهات موافقم.
فرگوسن از رقابت با مورینیو راضی بود و یه جورایی رقابت با مورینیو رو دوست داشت.
همه از رفتن مورینیو شوکه شدن. کم کم هوادارای چلسی باید مورینیو رو فراموش کنند .
فقط در مورد اینکه چلسی روزهای خوش زمان مورینیو رو نمیینه موافق نیستم.
درسته برای بازیکنای چلسی سخته ولی اونا همشون حرفه ای هستن و فوتبالیست های حرفه ای زیاد به این مسائل اهمیت نمیدن. البته با این مربی که آوردن منم جای بازیکنای چلسی بودم برای آینده خودم و تیمم نگران میشدم.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
ميگن واسه رونالدينيهو مي خوان 58 ميليون پوند بدن!!!!!!!!!!!!!
24.gif

دوباره ولخرجي هاي ابراموويچ شروع شد
از اولم معلوم بود مورينيو اين فصل تو چلسی موندني نيست
1-اينكه بودجه كافي رو براي خريد بازيكن در اختيارش نذاشت
2-اينكه به سليقه خودش بازيكنايي رو خريد كه خيلي گرون بودن و به قول مورينيو تو پازل تاكتيكيش جا نداشتن يكيش همين شوچنكو بود...
اين اواخرم سر رونالدينيهو بحثشون شده بود

بي اعتمادي هيات مديره چلسي به شوا

به نظر مي‌رسد كه آندري شوچنكو سرانجام بايد از چلسي برود.

احتمالا رومان آبراموويچ، مالك چلسي زماني كه مي‌خواسته در پايان ديدار ناموفق تيمش مقابل منچستريونايتد استاديوم را ترك كند به اين فكر افتاده كه اختلاف شديدش با خوزه مورينيو بر سر امضاي قرارداد با شوچنكو اشتباه بوده است.
به نقل از منابع آگاه آبراموويچ به شدت از عملكرد اين مهاجم اوكرايني كه براي آوردن وي از ميلان به استمفوردبريج ضمن هزينه كردن بالغ بر 30 ميليون پوند رابطه‌اش با سرمربي سابق تيم را نيز خراب كرد در شكست 2 بر صفر آبي‌ها مقابل يونايتد در هفته هفتم ليگ برتر ناراضي است.
اين منبع آگاه گفته كه ظاهرا كار شوا در چلسي به پايان راه خود نزديك شده است و بايد از اين باشگاه برود.

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
این شوچنکو حالم رو بهم میزنه، هر چی بود مورینیو مرد فوتبال بود و حرفش قابل احترام، آبرامویچ نباید تو کارش دخالت میکرد. نمیدونم واسه آبرامویچ کلسیون بازیکن درست کردن مهم تره یا کلکسیون کاپ؟

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
"ماركو فان باستن"، نامزد سرمربيگري تيم چلسي:

یوفا: شنيده‌ها از باشگاه چلسي انگليس حاكي از ارايه پيشنهاد سرمربيگري اين تيم به "ماركو فان باستن" هلندي است.

به‌گزارش یوفا: سكوت باشگاه چلسي در مورد شرايط انتصاب "آورام گرانت" به جاي "خوزه مورينيو" پرتغالي، اين شائبه را تقويت كرده كه گرانت موقتا هدايت تيم را برعهده داردتا "رومن آبراموويچ"، مالك روسي‌باشگاه،بتواند درفرصت مناسب، يك سرمربي صاحب نام رابراي جانشيني مورينيو بيابد.

گزارش روزچهارشنبه روزنامه"سان"چاپ انگليس حاكي ازان‌است كه آبراموويچ پست سرمربيگري آبي‌پوشان را به "ماركو فان باستن" پيشنهاد داده است.

فان‌باستن درجريان باخت ‪۲‬برصفرچلسي مقابل منچستريونايتد،پشت آبراموويچ در جايگاه ويژه ورزشگاه اولدترافورد نشسته بود.

به‌نوشته اين روزنامه، ارتباط ميان آبراموويچ و فان باستن توسط "فرانك آرنسن"، مدير هلندي بخش جوانان و استعداديابي باشگاه چلسي ، برقرار شده و منبع خبر، "فابيو كاپلو" سرمربي سابق باشگاه يوونتوس، آث ميلان و رئال مادريد است.

كاپلو كه خودش نيز يكي از گزينه‌ها به حساب مي‌آيد ، گفته است: آرنسن از فان باستن خواسته سرمربيگري را قبول كند و او را به آبراموويچ پيشنهاد كرده است. اين دو از زماني كه در تيم ملي هلند همبازي بودند ، يكديگر را مي‌شناسند.

به نظر مي‌رسد فان باستن ‪ ۴۰‬ساله گزينه بسيار مناسبي براي چلسي است كه هم مي‌تواند عصبانيت هواداران از رفتن "مورينيو" را تسكين دهد و هم با توجه به عملكردش در تيم ملي فوتبال هلند، مي‌تواند فوتبال تهاجمي و سرگرم كننده مورد علاقه آبراموويچ را ارايه كند.

ظاهرا اين پيشنهاد فان‌باستن را وسوسه كرده اما بايد ديد آيا مي‌تواند تيم ملي هلند را كه در آستانه صعود به رقابتهاي جام ملتهاي اروپا ‪۲۰۰۸‬ قرار گرفته، رها كند.

انتصاب گرانت به جاي مورينيو به حدي ناگهاني بود كه وي فرصت نكرد كسي را به جاي اعضاي كادر فني كه همراه با مورينيو رفته‌اند،جايگزين كند و اميدوار است ظرف سه هفته اين كار انجام شود.

وي گفت: به يك مربي بدنساز و مربي دروازه بانان نياز داريم. در حال حاضر از كمك مربيان آكادمي استفاده مي‌كنيم كه كارشان را خيلي خوب انجام مي دهند.

گرانت معتقد است: سرمربيان مي‌آيند و مي‌روند و همه آنها نمي‌توانند مثل "آلكس فرگوسن" ماندني باشند. من براي خوزه احترام بسياري قايلم اما در مورد صداقت و وفاداري بازيكنان به باشگاه ترديد ندارم.

سرمربي جديد چلسي عليرغم تظاهر به روابط صميمانه‌اش با مورينيو، در ادامه مي‌گويد اين تيم را با مشكلات بسيار تحويل گرفته است.

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
کاپلو رو ترجیح میدم، نظر دوستان چیه؟

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هوووووووووورررررررااااااااااااااااااااااا
زنده باد چلسی.
والنسیا رو تو زمین خودش بردیم.
شنبه با bolton بازی داریم اون بازی رو ه ببریم دیگه عالی میشه.
کاروالیو برگشته ، دروگبا هم همینطور.

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هورررررررررررراااااااااااااااااا.
زنده باد چلسی.
چلسی 2 - 0 میدلزبرو .

بالا