• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
لمپارد هم تو ترکیب اصلی هست؟

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
2-1 بازی رو باختیم, ویلین خیلی خوب داشت بازی میکرد, با ماتا تعویض شد گل مساوی رو خوردیم, لمپارد هم با دمبا با تعویض شد که گل برتری رو بزنیم که گل دومم خوردیم. کلا بازل 2تا حمله کرد 2تا گل زد. ترکیب اولیه این بود:

111.jpg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چی بگم والا یه طرف بازی رو نشون ندادن اعصابم خورد شد
از اونورم به بازل باختیم
خوزه باید یه جور جلوی نشتی خط دفاع رو بگیره
بازیکنی که داره خوب عمل میکنه نکشه بیرون

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سرمربی آبی های لندنی احساس می کند که تیمش می بایست از فرصت هایی که در جریان بازی ایجاد می کند بهره بهتری ببرد

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی به شاگردانش هشدار داده کسب موفقیت با این تیم، به اندازه موفقیتی که او در فصل اول حضورش در چلسی در سال 2003 به دست آورده بود ساده نیست.

چلسی شنبه شب و در دیداری خارج از خانه با وجود موقعیت های فراوانی که برای گلزنی داشت، در نهایت با نتیجه 0-1 مغلوب اورتون شد .تک گل این بازی را استیون نایسمیث به ثمر رساند .

تیم مورینیو در اولین حضورش در اولین دوره اش در چلسی تنها 7 امتیاز از سیزده بازی ابتدایی در لیگ از دست داده بود و در طول تمام فصل تنها یک بار تن به شکست داده بود ولی درحال حاضر او یادآوری کرده که امسال شرایط متفاوت است.

مورینیو به خبرنگاران گفت:« نه، امسال مثل سال 2004 نیست. آن سال ما فقط در ماه اکتبر مقابل منچسترسیتی شکست خوردیم و این تنها باخت آن فصل ما بود ولی الان این طور نیست. ما دیگر شکست ناپذیری نیستیم و تیم متفاوتی داریم.»

مورینیو که دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا کسب کرده در ادامه به این نکته اشاره کرد که نتایج ضعیف را از تیمش نمی پذیرد و گفت که تیمش تنها در صورتی پیشرفت می کند که بتواند فرصت هایش را مبدل به گل کند:« ما تیمی نیستیم که با خونسردی از اتفاقاتی که رخ می دهد استقبال کنیم و به دنبال برد هستیم. من برای کار کردن به اینجا آمده ام و اولی نفری هستم که دوست ندارم که در کمال صلح و صفا و آرامش بیش از حد کار کنم. ولی باید با گذشت زمان کارمان را انجام دهیم و رشد و پیشرفت کنیم و بازیکنان را پرورش داده و بهترین بازی ممکن را از آنها بگیریم.»

آقای خاص ادامه داد:« ما باید راندمان بالایی داشته باشیم و با بلوغ کار کنیم و ساده لوح نباشیم. باید روی این قضیه کار کنیم. ما باید فوتبال زیبایی که بازی می کنیم را به گل مبدل کنیم. ابتدای فصل سخت است. یک بازی خارج از خانه مقابل منچستریونایتد، یک بازی خارج از خانه در سوپرکاپ اروپا مقابل بایرن ویک بازی خارج از خانه مقابل اورتون. ولی شنبه شب داستان تیم ما داستان تیمی بود که 21 شوت به دروازه زد ولی نتوانست به گل برسد. این هم زیبایی فوتبال است.»

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

هنوز در شوک نتیجه ی دیشب هستم

باید نوع بازی عوض بشه . مثل زمان دی متئو اگر یکم بازتر بازی کنیم بهتره

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
یه سوال
جان تری مصدومه که خبری ازش نیست؟!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
یه سوال
جان تری مصدومه که خبری ازش نیست؟!

نه, تو این بازی روی نیمکت بود, از بین تری و لوئیز و کیهیل یکیشون رو نیمکت باید باشن. تو بازی با اورتون کیهیل ذخیره بود و تری بازی کرد.
تری در بازی بعدی که تو ترکیب چلسی باشه میشه 450 بازی که بعنوان کاپیتان چلسی بازی میکنه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مورینیو ضمن اشاره باینکه روز به روز بازیکنهای جوونش با تجربه تر میشن گفت: "ما چیزی رو از دست ندادیم, یک بازی رو تو لیگ برتر باختیم و اولین بازی رو تو لیگ قهرمانان, که بازی لیگ قهرمانان رو نباید میباختیم, شروع خوبی نبود ولی مهم اینه که چطور تمومش کنیم. قبل از بازی با فولهام بازیکنها تمرین متفاوت و مفرحی رو انجام دادن, در این تمرین بازیکنها هندبال و بسکتبال هم بازی کردن. تمام بازیکنها تو تمرین خوشحال بودن و از تمرین لذت بردن و تیم روحیه خوبی داره."

H.jpgHB.jpg

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بازی بعدی کی هست؟
کانون رسمی هواداران چلسی در ایران | Chelsea FC Iranian Official Supporters Club

[h=3]بازی بعدی[/h]
everton.png
logocfc.png
اورتون-چلسی
23 شهریورماه 1392
ورزشگاه : گودیسون پارک
ساعت : 21:00

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دادا این که مال قبل هست
امروز با فولام ساعت 9 بازی داره
من فقط کپی کردم وگرنه یادم بود با اورتون بازی کردید.چه بی دقتی ای کردم:D
چرا کانون رسمی هواداران چلسی تو ایران آپدیت نیست؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نه بابا اون صاحب سایتش کارش درسته یادمه چلسی تو اسیا بود رفته بود اونجا عکس با خوزه و بازیکنان داشت
مصاحبه کرده بود انلاین هست خبراش
متاسفانه همون بازیها رو یخورده دیر میزنه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من فقط کپی کردم وگرنه یادم بود با اورتون بازی کردید.چه بی دقتی ای کردم:D
چرا کانون رسمی هواداران چلسی تو ایران آپدیت نیست؟
تازه چلسی هم با 7 امتیاز اوله!!!
آرسنال 8 ام

بالا