• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

siahkolah

Registered User
لایک‌ها
3
امیدوارم اتوئو تو اولین بازیش گل بزنه تا مثل تورس نشه!!!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
لمپارد یازدهمین بازیکنی هست که سابقه بازی در چلسی رو داره و تعداد بازیهای ملیش به 100 رسیده:

fra.jpg

لیست کامل 11 بازیکن:

100.jpg

تو بازی فردا با اورتون, لوکاکو (در صورتیکه تو ترکیب باشه) برابر چلسی قرار میگیره.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو(1):من هم سرمربی چلسی هستم و هم هوادار تیم؛ بازیکن میانی ای نمی شناسم که اندازه لمپارد گل زده باشد
در این رده، نمی توانیم دوره های مربیگری را سپری کنیم. ما استادی نداریم و حتی جلساتی برای بررسی مشکلات وابهاماتمان وجود ندارد. پس بستگی به خودمان دارد تا بتوانیم این عشق راحفظ کنیم

سایت گل- کسب قهرمانی های متعدد در کشورهای پرتغال، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا از عطشی که ژوزه مورینیو برای رسیدن به موفقیت دارد نکاسته.

او همچنان درحال یادگیری است و می خواهد به روند موفقیت هایش ادامه دهد. ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در گفت و گو با یوفا از مسائل مختلفی صحبت کرده. متن این صحبت ها را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. این بخش اول این گفتگو است:

مورینیو گفت:« این پایه ای و اساسی است. در سطحی که ما هستیم، تنها راهی که برای یادگیری وجود دارد، از طریق تجربه کردن است.ما باید تجربیاتی که در جریان یک بازی به عنوان یک سرمربی داشته ایم را مطالعه کنیم. تجربیات هرروز در جلسات تمرینی و تجربیاتی که در جریان مسابقه روی نیمکت مربیگری داریم را بررسی نمائیم. در این رده، نمی توانیم دوره های مربیگری را سپری کنیم. ما استادی نداریم و حتی جلساتی برای بررسی مشکلات و ابهاماتمان وجود ندارد. پس واقعا بستگی به خودمان دارد تا بتوانیم این عشق و هیجانمان را حفظ کنیم؛ انگیزه نه، بلکه باید برای ادامه مطالعه و یادگیری عشق و هیجان داشت.»

سرمربی پرتغالی ازبازیکنان تیمش توقع دارد که این آنها باشند که انرژی لازم را برای بازگشت چلسی به اوج قله های فوتبال اروپا تامین کنند و نه شخص او. مورینیو از اعضای جوان تر تیمش توقعات بیشتری دارد:« بحث مهارت های جوانان است. ما باید تیممان را با استفاده از بازیکنانی از نسل های مختلف به تعادل برسانیم. ما بازیکنان فوق العاده ای داریم که از نسل قبل هستند ولی در حال حاضر تیم واقعا جوانی داریم. کیفیت اصلی تیم ما اینجا نهفته است که بازیکنان تیم ما همه پسربچه هایی هستند که مهارت های زیادی دارند و فضای زیادی هم برای رشد و پیشرفت پیش رویشان می بینند.»

مورینیو استاد انگیزه دادن به تیمش است و از نظر احساسی و روانی سرمایه گذاری های تمام وکمالی برروی بازیکنانش انجام می دهد. البته این بار اوضاع او روی نیمکت مربیگری چلسی کمی متفاوت است:« چلسی باشگاه من است. من سرمربی تیم هستم ولی درعین حال یک هوادار هم هستم.»

این طور به نظر می رسد که فرانک لمپارد با وجود بالا رفتن سنش هنوز یکی از مهره های کلیدی دربرنامه های آقای خاص است:« لمپارد بازیکن فوق العاده ای است.من بازیکن میانی دیگری را نمی شناسم که به اندازه لمپارد گل زده باشد. این تفاوت زیادی میان او و سایرین ایجاد می کند. فرانک با وجودی که یک بازیکن میانی است، این هدیه الهی گلزنی را دارد. این فوق العاده است.»

او مطمئن است که کسب تجربه درکشورهای مختلف باعث هرچه وسیع تر شدن دیدگاه های فوتبالی او شده و دراین باره ادامه داد:« افزایش آنالیز آماری در دنیای فوتبال اصلا روی شیوه کاری من تاثیری نمی گذارد. دراختیار داشتن مالکیت توپ وقتی مهم است که بازیکن مناسب برای حفظ توپ را داشته باشی. مشکل این است که گاهی وقتها افراد می خواهند مالکیت توپ را مبدل به اصل اساسی و اصلی نمایند و بازیکنان آماده این کار نیستند و یا حتی چنین قابلیت هایی را ندارند.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو(2):لیگ قهرمانان اروپا، "ال دورادو"ی دنیای فوتبال است؛ فوتبال از نظر تاکتیک ها به ثبات رسید

تو می توانی تیمت را 2-4-4 به میدان بفرستی و تیم دیگری هم شاید 2-4-4 بازی کند ولی شیوه عملکرد دو تیم از نظر اصول و فلسفه کاملا با هم متفاوت باشد. بیشتر بحث این است تا تاکتیک

سایت گل- کسب قهرمانی های متعدد در کشورهای پرتغال، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا از عطشی که ژوزه مورینیو برای رسیدن به موفقیت دارد نکاسته.

او همچنان درحال یادگیری است و می خواهد به روند موفقیت هایش ادامه دهد. ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در گفت و گو با یوفا از مسائل مختلفی صحبت کرده. متن این صحبت ها را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. این بخش دوم و پایانی این گفتگو است:

مورینیو بعید می داند که دانش در دنیای فوتبال تغییری کرده باشد و دراین باره گفت:« فوتبال از نظر تاکتیک ها به ثبات رسیده.من در شرایط کنونی تاکتیک جدیدی را در دنیای فوتبال نمی بینم و تغییر حالت و ساختاری را شاهد نیستم. تغییرات در ده های 1960 و 1970 بیشتر بود. سرمربیان تیم ها اصول بازی تیمهایشان را تغییر می دهند. تو می توانی تیمت را 2-4-4 به میدان بفرستی و تیم دیگری هم شاید 2-4-4 بازی کند ولی شیوه عملکرد دو تیم از نظر اصول و فلسفه کاملا با هم متفاوت باشد. بیشتر بحث این است تا تاکتیک.»

با وجودی که روبرتو دی متئو ، چلسی را به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2012 رساند، اما او درنهایت از سمت خود اخراج شد. دی متئو برای رساندن چلسی به فینال با موانع متعددی روبرو بود. آنها در نیمه نهایی بارسلونا را از پیش رو برداشته ودربازی فینال هم بایرن مونیخ را شکست دادند تا جام را بالای سرببرند. مورینیو به دید یک تماشاچی آن بازی را تحلیل می کند:« وقتی من مشغول تماشای آن بازی بودم، طرفدار چلسی بودم. آن تیم مملو از بازیکنانی بود که در زمان من هم در چلسی بودند و می دانستم که آنها سختی زیادی می کشند. چلسی شایسته قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بود.»

مورینیو درمورد لیگ قهرمانان اروپا ادامه داد:« جو خاصی بر رقابت های لیگ قهرمانان اروپا حکمفرماست.همه می خواهند به «ال دورادو»ی فوتبال برسند. این رقابت باشگاهی باشکوهی است که جادوی خاصی دارد.»

او در مورد بازگشتش به استفمورد بریج هم گفت:« من در باشگاهی هستم که دوست دارم باشم. من حضور در چلسی را دوست دارم و خوشحالم که اینجا دراین شرایط فوق العاده کار می کنم. اینجا فقط بحث کار کردن نیست، بلکه بحث عشق و علاقه هم هست.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
جان تری: مورینیو اتحاد را به چلسی برگرداند

فصل گذشته و با حضور رافا بنیتس به عنوان سرمربی چلسی، گروهی از هواداران باشگاه تا پایان فصل به حضور او اعتراض کردند اما با بازگشت مورینیو، بار دیگر جو استمفوردبریج آرام شد.

سایت گل- جان تری، کاپیتان چلسی، معتقد است که بازگشت مورینیو به استمفوردبریج، آبی ها را بار دیگر متحد کرد و می توانند این فصل برای قهرمانی در لیگ برتر بجنگند.

فصل گذشته و با حضور رافا بنیتس به عنوان سرمربی چلسی، گروهی از هواداران باشگاه تا پایان فصل به حضور او اعتراض کردند اما با بازگشت مورینیو، بار دیگر جو استمفوردبریج آرام شد.

تری تایید کرد که بازگشت آقای خاص تاثیر مشابهی بر روی اعضای تیم نیز داشت و اکنون تیمش را یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان می داند.

تری که در دیدار دوستانه دوستان استیلین پتروف (کاپیتان سابق استون ویلا) و منتخب سلتیک برای کمک به مبتلایان به سرطان خون شرکت کرده بود، به خبرنگاران گفت:" ما کاملا آماده و متحد هستیم؛ این چیزی است که ژوزه به چلسی آورد.

اکنون تنها رقیب ما، تیم های حریف هستند و فکر می کنم وقتی او دفعه قبل هم در تیم ما بود، چنین شرایطی به وجود آورد و اکنون ما بار دیگر به همان جو برگشته ایم.

مدیریت او عالی است و به همین دلیل، بازیکنان دوست دارند برای او بازی کنند. ما خیلی خوشحالیم که او برگشته است.

او به خانه برگشته و همه بازیکنان هم اکنون احساس می کنند در خانه هستند.

امیدوارم آنچه ما در مورد ژوزه می دانیم و آنچه ژوزه در مورد لیگ برتر می داند، برای ما در راه قهرمانی سرنوشت ساز باشد."

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
310572_heroa.jpg
سایت گل- ساموئل اتوئو، مهاجم جدید چلسی، تایید کرد که زمانی اعلام کرده هرگز زیر نظر ژوزه مورینیو کار نمی کند.

این مهاجم باتجربه که به تازگی از آنژی ماخاچ قلعه به چلسی پیوست، پیش از این در اینتر زیر نظر این مربی پرتغالی کار کرده است.

رابطه اتوئو و مورینیو زمانی بسیار تیره بود؛ به طوری که مهاجم کامرونی یک بار اعلام کرد هرگر زیر نظر او کار نخواهد کرد اما اکنون شرایط تغییر زیادی کرده است.

او به نشریه سان گفت:" قبل از اینکه به اینتر بروم، من و ژوزه از نزدیک یکدیگر را نمی شناختیم؛ به همین خاطر رابطه مان اندکی بد بود.

فکر می کنم حتی یک بار گفتم هیچ وقت به باشگاهی که ژوزه مربی آن است، نمی روم.

اما خدا بهتر از اتفاقات خبر دارد. او می خواست به من نشان بدهد که اشتباه می کنم و حالا من و ژوزه با هم دوست هستیم. او بار دیگر مربی من شده است."

چلسی این هفته در لالیگا مقابل اورتون قرار خواهد گرفت و اتوئو از اینکه بار دیگر زیر نظر مورینیو کار می کند، ابراز خشنودی کرد.

" اینکه بار دیگر با مورینیو در یک تیم هستم، واقعا لذت بخش است. او در تمرینات به اندازه زندگی عادی آدم خوبی است. این یک ویژگی نادر برای یک مربی است."

darvazehban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
آره ..ولی بازم از شانس من از شبکه ورزش :(

شنبه 23/06/1392 ساعت : 21:00
هفته 4 ليگ برتر انگليس : اورتون - چلسي
زنده از شبکه ورزش

چطور ميشه به شبكه ورزش دسترسي داشت؟ كسي ميدونه؟:wacko:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ساموئل اتوئو، مهاجم جدید چلسی، تایید کرد که زمانی اعلام کرده هرگز زیر نظر ژوزه مورینیو کار نمی کند.
اتفاقا تو مصاحبه دیروز مورینیو ازش پرسیدن راجع به این قضیه, گفت وقتی مربی لیریا بوده دکو تو پورتو بازی میکرد و موقع بازی بینشون درگیری لفظی ایجاد شده بود. بعد گفت فصل بعد که مربی پورتو شدم رفتم تو رختکن و اولین کاری که کردم این بود که تو چشم دکو نگاه کردم و دکو هم سرشو انداخت پایین و به زانوهاش نگاه کرد. گفت این مسائل طبیعیه و پیش میاد و مشکلی نیست.
برزیلی های تیم پیش از بازی با اورتون:

Liver.jpg

بالا