• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

فقط من دلم میخواست مثلن میکل بفروشیم یه تیمی د روسی رو بگیریم که تکمیل بشیم
البته لمپارد فوق العاده ست
ده روسی رو مورینیو همیشه تحسین کرده ولی از رم جدا نمیشه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
لوکاکو هم همینجور قرضش بدن بهتره من قبلا فکر میکردم بازیکن خوبیه کلا نظرم عوض شد تو تیمهای دیگه خوب بازی میکنه فقط
اونم با اون پنالتی زدنش دلم میخواست کلشو بکنه خوزه :p اینم رد کنن خیلی خوبه

30vil

Registered User
لایک‌ها
58
لوکاکو هم همینجور قرضش بدن بهتره من قبلا فکر میکردم بازیکن خوبیه کلا نظرم عوض شد تو تیمهای دیگه خوب بازی میکنه فقط
اونم با اون پنالتی زدنش دلم میخواست کلشو بکنه خوزه :p اینم رد کنن خیلی خوبه

به صورت قرضی رفت اورتون

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
میدونم قرضی رفته منظورم اینه تاوقتی هست همون بهتر قرضش بدن به تیمها واقعا خاطره بدی تو ذهنمون گذاشت و تورس هم داره به اوج بر میگرده ما دیگه بازیکن خوب ومهاجم کم نداریم
من فقط دوست دارم هر چه زودتر ترکیب جدید چلسی رو ببینم بی صبرانه منتظرم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

به نظرتون مورینیو میاد از ترکیب 2 مهاجمه استفاده میکنه ؟
یعنی تورس و اتوئو با هم ؟؟
و بیاد هازارد و شورله رو عقب تر نگه داره ؟

یا میاد اتوئو رو فیکس نگه میداره تورس تعویضی ؟

البته تورس به نظرم امسال بهتر از پارسال بشه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بله بهتر شده تورس و یادمون نره فصل پیشم گلهای حیاتی برامون زد
فقط گاهی اوقات پاس بده و خودش ضربه اخر رو نزنه بهتر میشه بازی با بایرن هم یادتون باشه دوموقعیت خوب بعد گلی که زد داشت که من فکر میکنم پاس میداد خودش بهتر نتیجه میگرفتیم
پیش به سوی اینده پر بار برای چلسی و بازیکناش

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

به نظرتون مورینیو میاد از ترکیب 2 مهاجمه استفاده میکنه ؟
یعنی تورس و اتوئو با هم ؟؟
و بیاد هازارد و شورله رو عقب تر نگه داره ؟

یا میاد اتوئو رو فیکس نگه میداره تورس تعویضی ؟

البته تورس به نظرم امسال بهتر از پارسال بشه

تو اینتر میلیتو و اتوئو با هم بازی میکردن, ولی الان با توجه به اینکه ماتا و هازارد و ویلین و دی بروینِ و شورله و اسکار رو داره بعیده که از اتوئو و تورس با هم استفاده کنه. اگر هم احیانا این 2 مهاجم با هم بازی کنن احتمالا اتوئو عقبتر از تورس بازی میکنه و همون نقش هازارد و... رو داره.
ده روسی رو که گفته بودی الان هافبکها رو گفتم یاد فن گینکل افتادم, اینم بازیکن خوبیه و احتمالا شماره 8 آینده خواهد بود.
در کل با توجه به زیاد بودن بازیها ترکیبهای متفاوتی رو میبینیم.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
بله بهتر شده تورس و یادمون نره فصل پیشم گلهای حیاتی برامون زد
فقط گاهی اوقات پاس بده و خودش ضربه اخر رو نزنه بهتر میشه بازی با بایرن هم یادتون باشه دوموقعیت خوب بعد گلی که زد داشت که من فکر میکنم پاس میداد خودش بهتر نتیجه میگرفتیم
پیش به سوی اینده پر بار برای چلسی و بازیکناش
فصل پیش تورس اون توپ هایی رو که خودش باید میزد پاس میداد
امسال برعکس شده

امسال هافبکامون بیش از اندازه زیادن در عین اینکه همشون عالین.... حتی ممکنه به ضررمون باشه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
پسر مورینیو به تیم جوانان فولام پیوست

پسر ژوزه مورینیو در سالهای اخیر در تیم کانیاس مادرید فوتبال بازی می کرد

سایت گل- ژوزه ماریو مورینیو، پسر ژوزه مورینیو که در سالهای اخیر دروازه بانی تیم کانیاس شهر مادرید را برعهده داشت، حالا به تیم جوانان فولام یکی از رقبای لندنی باشگاه چلسی پیوسته.

فرزند بزرگ ژوزه مورینیو حالا در تیم جوانان فولام بازی خواهد کرد. طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا ژوزه ماریو مورینیوی 14 ساله با قراردادی یک ساله به فولام منتقل شده.

این در حالی است که در طول مدتی که خانواده مورینیو در شهر مادرید زندگی می کردند و در زمانی که آقای خاص هدایت رئال مادرید را در دست داشت، ژوزه ماریو سنگربان باشگاه کانیاس شهر مادرید بود و بعد از انتقال این خانواده به لندن وحضور اقای خاص روی نیمکت مربیگری چلسی، پسر نوجوان او نیز به باشگاه فولام منتقل شد و بعد از یک ماه حضور آزمایش در کراوون کاتج، حالا با این تیم قرارداد رسمی به امضا رسانده. بدین ترتیب پسر مورینیو گام درمسیر پدربزرگش ژوزه مانوئل مورینیو فلیکس می گذارد که در دهه 1970 یکی از ستاره های زمین چمن بود

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ماتا: در چلسی خوشبخت هستم؛دو فصل گذشته بهترین فصلهای عمر فوتبالی ام بوده

ستاره اسپانیایی از اینکه در باشگاه لندنی احساس مهم بودن می کند خوشحال است

سایت گل- خوان ماتا ستاره اسپانیایی باشگاه چلسی از حضور دراین تیم راضی و خوشحال است. این درحالی است که در بازار تابستانی که اخیرا به پایان رسید گمانه زنی های فراوانی در مورد احتمال جدایی ماتا از تیم لندنی به گوش می رسید ولی حالا ماتا در گفت و گو با شبکه تلویزیونی رسمی باشگاه چلسی گفته:« این کاملا طبیعی است که با آغازبازار نقل و انتقالات چنین شایعاتی نیز قوت بگیرد.»

ماتا ادامه داد: «از حضور درچلسی احساس خوشبختی می کنم. » او که یکی از مهره های کلیدی باشگاه لندنی بود در هفته های اخیر به ندرت از سوی ژوزه مورینیو مورد استفاده قرار می گیرد. این ستاره اسپانیایی 25 ساله دراین فصل تنها 65 دقیقه به میدان رفته و این درحالی است که چلسی 3 بازی در لیگ برتر برگزار کرده و در فینال سوپرکاپ اروپا نیز مقابل بایرن مونیخ قرار گرفته. ماتا درادامه صحبت هایش دراین باره گفت:« دو فصل اخیر برای من خیلی خیلی خوب بودند. شاید بتوان این دو فصل اخیر را بهترین فصل های کارنامه ورزشی ام دانست و می خواهم این فصل هم مثل دو فصل گذشته باشد.»

ستاره اسپانیایی چلسی در بخش پایانی صحبت هایش گفت:« امیدوارم که مثل فصلهای گذشته جامهای زیادی فتح کنیم و امیدوارم که فصل جدید هم فصل خوبی برای همه ما باشد.»

مرتبط

siahkolah

Registered User
لایک‌ها
3
چک
کول، تری ، لوییز ، ایوا
لمپارد،رامیرس
هازارد،ویلییان،ماتا
اتوئو

این بهترین ترکیب برای امسال میتونه باشه

siahkolah