• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما نگاه کن عزیز من اون خطایی که پشت محوطه رو تورس انجام دادن واقعا با اون شدت اون هم کجا پشت محوطه خدایی مدارا میکرد باید بهش زرد میداد.داوره حالا چیکار کرد به تورس کارت داد.در ضمن این رو هم اضافه کنم چلسی بازی خشنی نداشت ولی تقریبا به همه بازیکنا کارت نشون داد

شاید حرفی زده بوده یا اعتراضی کرده بوده که به تورس کارت داد چون درگیری فیزیکی نداشت

ایوانویچ هم فکر کنم بخاطر اعتراض کارت گرفت

حالا باید ببینیم با اومدن دو تا خرید جدید مورینیو چطوری تیمشو ارنج میکنه

بازی بعدی تیمتون چه روزیه و با چه تیمیه ؟

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
وای بازی 14 روز دیگست چرا انقدر وقفه انداختن؟
حرف اخرم راجب بازی دیشب اینه فقط ای کاش اسکار اون توپ نازنین رو یکم بادقت میزد و اینکه دفاع فقط 12ثانیه دوام میاورد کارتموم بود خوده بایرن اصلا فکر نمیکرد انقدر توپ راحت جلو پاشون بیاد و گل بزنن با این حال دمشون گرم سخت بود 10 نفره و جنگیدن
راستی اون 1دیقه وقت اضافی لزومی داشت که بعد 120دیقه داور بگیره؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

به نظرم تنها باختی بود که از صد تا پیروزی برای من ارزش داشت

نشون داد چلسی که بهترین دفاع جهان و بهترین دروازه بان جهان و بهترین کاپیتان جهان متعلق به این تیم هست

واقعا دیشب ببینید چند تا حمله رو تیم دفع کرد . فداکاری کرد
اما دفاع بایرن شکننده بود . اینقدر میگن نویر نویر این بود ؟
به نظرم باید 2 سال بیاد پیش پت چک نوکری و مخلصی و شاگردی کنه

اون پنالتی رو هم باید گذاشت پای تفکر جوان گرایی مورینیو

به نظرم این مساوی ( باخت در پنالتی ) رو باید به فال نیک گرفت

به نظرم جام قهرمانان اروپا و جزیره انمسال مال چلسی هست
تیم واقعن عالی هست . ادن آزارد کاری که با توپ کرد رو گل دوم بازیکن بایرن شده بود مثل مترسگ چوبی . نویر هم که ....

من گفتم اگر بازی برابر یش بره چلسی میبره
اما دیدیم که بازی برابر پیش نرفت و چلسی 10 نفره شد

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
دیشب شاهد بازی خوب و جذابی بودیم....
چلسی واقعا دیشب شایسته پیروزی بود ولی حیف که چند ثانیه کم آوردن.....
پتر چک هم دیشب توی بازی فوق العاده بود...از لباساش آخر بازی می شد فهمید چقدر این بشر زحمت کشید دیشب....کاش نتیجه زحمتاش رو آخر بازی میگرفت...
اومدن لوکاکو داخل زمین واقعا در شرایطی که چلسی رو آورده بود به ضد حمله های سرعتی نمیدونم چه دلیلی داشت و دادن پنالتی آخر به او.....
جان تری هم خوب نبود در دقایقی که اومد تو زمین ...و روی صحنه گل هم از سر جاش تکون نخورد......
در کل بازی خوبی بود و بچه ها خیلی تلاش کردن ....و هدف ما امسال لیگ برتر هست.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: تلاشهایمان برای جذب رونی تمام شد
سرمربی آبی های لندنی در صحبت هایی اعلام کرد که تلاش تیمش برای جذب وین رونی به پایان رسیده و اتوئوتجربیات خود را به استمفورد بریج خواهد آورد

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در صحبت هایی اعلام کرد که تلاش تیمش برای جذب وین رونی مهاجم انگلیسی باشگاه منچستریونایتد به پایان رسیده و درعین حال یادآوری کرد که از تیم کنونی اش بعد از به خدمت گرفتن ساموئل اتوئو از آنژی ماخاچ قلعه راضی و خوشحال است.

تلاشهای سران چلسی برای به خدمت گرفتن وین رونی در بازار نقل و انتقالات تابستانی یکی از پرهیجان ترین اقدامات در بازار تابستانی بود ولی بعد از تشکر رسمی وین رونی از استقبال گرم هواداران یونایتد از او در جریان بازی تیمش مقابل چلسی در استمفورد بریج ،این طور به نظر رسید که باید رسما این قضیه را تمام شده دانست.

از سوی دیگر مورینیوی 50 ساله نیز مرد ناکام این بازی بود. او تلاش داشت تا ستاره ناراضی تیم دیوید مویس را به استمفورد بریج بکشاند وحالا بعد از ناکامی دراین مسیر ساموئل اتوئو را که پیش از این دراینتر شاگرد او بود به خدمت گرفت.

بعد از باخت چلسی مقابل بایرن مونیخ در سوپرکاپ اروپا، مورینیو به اسکای سپورت گفت:« نه، ماجرای انتقال رونی به چلسی برای تک تک طرفین به پایان رسیده است. یک بحث هست که تو می خواهی، می خواهی، می خواهی، خیلی هم می خواهی ولی در پایان روز.....»

آقای خاص ادامه داد:« این پایان این داستان است. ما تیم خوبی داریم و ساموئل اتوئو هم به کیفیت خط حمله تیم ما خواهد افزود. او بازیکن باتجربه ای است که به تیم ما اضافه شده و این درحالی است که تیم ما به چند بازیکن باتجربه نیاز داشت.»

مورینیو درادامه به این نکته اشاره کرد که از تصمیم رونی برای آنکه درخواست کتبی برای جدایی به دفتر باشگاه یونایتد ارسال نکرده ناامید نشده و یادآوری کرد که این بازیکن باید آن کاری که به نظرش برای فوتبال و زندگی اش خوب است را انجام دهد:« من حس خوبی دارم. هرکسی باید درمسیر زندگی و آینده اش حرکت کند و من به تصمیم و رفتارهای رونی احترام می گذارم.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192

اتوئو: این یکی از آخرین رویاهای دوران بازی‌‌ام بود

این بازیکن که چهار بار بهترین بازیکن سال آفریقا شده خوشحال است که دوباره زیر نظر مورینیو بازی می‌کند.

سایت گل – ساموئل اتوئو گفته انتقالش به لیگ برتر یکی از آخرین رویاهای او برای دوران بازی‌اش بود که به حقیقت پیوست.

این بازیکن 32ساله قهرمانی در لالیگا و سری آ را در کارنامه دارد و سه بار فاتح لیگ قهرمانان شده است (دو بار با بارسلونا و یک بار با اینتر). او جام باشگاه‌های جهان، و دو قهرمانی جام ملت‌های آفریقا را در کارنامه‌اش دارد.

اتوئو که چهار بار بازیکن سال آفریقا شده می‌ید: «پیش‌تر چند باری فرصت حضور در انگلیس را داشتم. از جمله اولین باری که ژوزه این‌جا آمده بود. اما به هر دلیلی این انتقالات روی نداد.

البته خوش‌اقبال بوده‌ام که توانسته‌ام قهرمانی‌های بسیاری را در کشورهای مختلف به دست آورم. یکی از آخرین رویاهای من بازی در انگلیس بود و می‌خواستم ببینم این‌جا هم می‌توانم موفق شوم یا نه.

این را البته چالش نهایی خود نمی‌دانم. من می‌خواهم از فوتبال لذت ببرم و با تیم به موفقیت برسم.»

او قراردادی یک‌ساله با چلسی امضا کرده است. اتوئو می‌گوید: «مدت قراردادم کمترین اهمیت را دارد و بعدتر درباره‌اش با باشگاه صحبت خواهم کرد. باشگاه باید از من راضی باشد تا سپس از من بپرسد می‌خواهم بیشتر بمانم یا نه.»

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
سلام
دیشب شاهد بازی خوب و جذابی بودیم....
چلسی واقعا دیشب شایسته پیروزی بود ولی حیف که چند ثانیه کم آوردن.....
پتر چک هم دیشب توی بازی فوق العاده بود...از لباساش آخر بازی می شد فهمید چقدر این بشر زحمت کشید دیشب....کاش نتیجه زحمتاش رو آخر بازی میگرفت...
اومدن لوکاکو داخل زمین واقعا در شرایطی که چلسی رو آورده بود به ضد حمله های سرعتی نمیدونم چه دلیلی داشت و دادن پنالتی آخر به او.....
جان تری هم خوب نبود در دقایقی که اومد تو زمین ...و روی صحنه گل هم از سر جاش تکون نخورد......
در کل بازی خوبی بود و بچه ها خیلی تلاش کردن ....و هدف ما امسال لیگ برتر هست.
تورس کاش 120دیقه ت.وزمین میموند وهازارد نمیرفت که جاش تری بیاد به زمین این دوتعویض اگه صورت نمیگرفت به نفع چلسی بود
چه کنیم بازی تموم شد و واقعا چلسی سنگ تموم گذاشت راضی ام ازت خوزه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
چلسی کریستین آتسو غنایی و 21 ساله رو از پورتو خریده. قرارداد آتسو 5 ساله هست و بلافاصله بصورت قرضی به ویتسه هلند فرستاده شد.

Atsu.jpg

ویکتور موزس هم الان در ورزشگاه آنفیلد هست و طبق اخبار منتشر شده بصورت قرضی 1 فصل برای لیورپول بازی خواهد کرد. باشگاه هنوز خبر مربوط به موزس رو تایید نکرده.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
خوب به سلامتی یونایتد هم که باخت

یونایتد مالی نیست امسال
سیتی و آرسنال شاخترن برای دومی و سومی

3 تا لیگ واسه خودمونه

اصلن شک به دلت راه نده
در اروپا هم فقط بایرن حریفه

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
من خودم تو قهرمانی لیگ کوچکترین شکی ندارم.ولی لیگ قهرمان رو نمیدونم.شک دارم البته چلسی بازی با بایرن واقعا منو امیدوار کرد

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

حالا آخر فصل میبینیم

آرستال واسه دوم سومی شانس داره
با اینایی که داریم مطمئنم که لیگو نمیتونیم بگیریم.و به احتمال 90درصد شایدم بیشتر مال چلسیه قبول.ولی گفتی 3 تا لیگ که فکر کنم منظورت لیگ و حذفی و اتحادیه بود که گفتم غیر ممکنه با وجود 5 تیم مدعی دیگه در انگلیس

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
برای بازیهای ملی:

Ram.jpg

رامیرز, اسکار, لوئیز به تیم ملی برزیل, شوارتزر به تیم ملی استرالیا, اسین به تیم ملی غنا, موزس و میکل به تیم ملی نیجریه, اتوئو به تیم ملی کامرون, KDB, هازارد, لوکاکو به تیم ملی بلژیک, ایوانوویچ به تیم ملی صربستان, لمپارد, کول, کیهیل به تیم ملی انگلستان, چک به تیم ملی چک و شورله به تیم ملی آلمان دعوت شدن.
ماتا, تورس و ازپلیکوئتا به تیم ملی اسپانیا دعوت نشدن.

بالا