• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
کاش زودتر اقدام به خرید اتوئو و ویلیان میکردن معلوم بود رونی نمیاد بیخود وقت تلف کردن و الان بازی با بایرن این دو بازیکن بودنند
البته ای کاش لوکاکو رو از اول تو بازی بزاره خوزه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192

ویلیان: چلسی همیشه انتخاب اول من بود

این ستاره برزیلی، که در آستانه پیوستن به تاتنهام قرار داشت، در نهایت با انتقالی 37 میلیون یورویی از آنژی ماخاچ قلعه به چلسی پیوست.

سایت گل- ویلیان، خرید جدید چلسی، اعلام کرد که همیشه رویای بازی در این باشگاه را داشته و از اینکه زیر نظر ژوزه مورینیو کار خواهد کرد، ابراز خشنودی کرد.

این ستاره برزیلی، که در آستانه پیوستن به تاتنهام قرار داشت، در نهایت با انتقالی 37 میلیون یورویی از آنژی ماخاچ قلعه به چلسی پیوست.

ویلیان به سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" من همیشه بازی های چلسی را دنبال می کردم و هر بار که لندن می آمدم، تلاش می کردم تا یکی از بازی های چلسی را ببینم؛ ببینم آنها چطور بازی می کنند زیرا رویای من، بازی کردن در اینجا بود.

سرانجام این رویا به حقیقت تبدیل شد و وقتی این پیشنهاد را دریافت کردم، به هیچ چیز دیگر فکر نکردم. به خودم گفتم که باید به اینجا بیایم و خوشحالم که اینجا هستم. چلسی همیشه انتخاب اول من بود.

کار کردن زیر نظر مورینیو بسیار لذت بخش خواهد بود؛ گوش دادن به صحبت های او و یاد گرفتن از او. من مطمئنم که می توانم به عنوان یک بازیکن حرفه ای پیشرفت کنم و منتظر حضور در تمرینات هستم.

او به خاطر همه دستاوردهایی که داشته، یکی از بهترین مربیان دنیاست. من مطمئنم که از او چیزهای زیادی یاد می گیرم و پیشرفت زیادی خواهم کرد."

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو:این بازی دوئل چلسی و بایرن است، نه مورینیو و گواردیولا؛ بایرنی ها خیلی باتجربه اند

قدرت بایرن درانسجام آنهاست.آنها یک محصول تمام شده هستند وبا بازیکنانی که دارند دربهترین دوره تاریخی شان هستند.آنها خیلی باتجربه اند و تیم بی عیب و نقصی برای فتح جام سه گانه بودند

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی درآستانه دیدار حساس تیمش مقابل بایرن مونیخ که امشب در سوپرکاپ اروپا برگزار می شود، درمورد این بازی صحبت کرده و یادآوری کرد که این بازی مصاف دو تیم است و نه دوئل شخصی او با پپ گواردیولا. البته او در بخشی از صحبت هایش به شمارش دفعاتی که با تیم هایش مقابل تیم های گواردیولا به پیروزی رسیده پرداخت.

مورینیو در صحبت هایی گفت:« آمار را مرور کنید. با اینتر چه اتفاقی افتاد؟ در فینال کوپا دل ری؛ در سوپرکاپ اسپانیا، در رقابتهای لالیگایی که رکورد کسب امتیازات را شکسیتم؟» مورینیو این صحبت ها را در کنفرانس خبری اش قبل از برگزاری این بازی برزبان آورد.

آقای خاص با وجود یادآوری بردهایی که مقابل بارسلونای گواردیولا کسب کرده، تلاش کرد تا بازی جمعه شب را مبدل به یک دوئل فردی نکنه و گفت:« بازی جمعه شب مصاف یک تیم با تیمی دیگر است.»

سرمربی پرتغالی همچنین به تمجید از بایرن مونیخ، حریف تیمش در بازی جمعه شب پرداخت و گفت:« قدرت بایرن در انسجام و تیم بودن آنهاست. آنها یک محصول تمام شده هستند و با بازیکنانی که دارند در بهترین دوره تاریخی شان هستند.بایرنی ها خیلی باتجربه اند و تیم بی عیب و نقصی برای فتح قهرمانی سه گانه بودند. سال به سال آنها در رقابتهای بهتر حضور می یابند.بایرن قدرت فوتبالی فوق العاده ای دارد.»

مورینیو در مورد احتمال جدایی خوان ماتا از چلسی هم صحبت کرد:« من می خواهم که ماتا بماند. دراین باره حرفی نیست.ما بازیکنان زیادی داریم که پشت سرگلزنان تیم به کار بگیریم ولی آنها می توانند در پست های مختلف بازی کنند. درهر تیم بزرگی، گزینه های متعددی پیش روی مربی است. ما به 20 بازیکن نیاز داریم و به همین خاطر به تقویت تیممان می پردازیم.»

او دربخش دیگری از صحبت هایش درمورد احتمال انتقال وین رونی به باشگاه چلسی گفت:« من آنچه باید بگویم را گفته ام. خیلی روشن گفتم که رونی می خواهد قراردادش را بایونایتد لغو کند. این پروسه را ما شروع نکردیم و نباید چیزی به این ماجرا اضافه کنیم.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سرمربی بایرن مونیخ مشکلی در تمجید از عملکرد ژوزه مورینیو سرمربی باشگاه چلسی ندارد

سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ مشکلی در تمجید ازعملکرد و پروژه کاری ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی ندارد. بایرن گواردیولابه عنوان قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا امشب در سوپرکاپ اروپا مقابل چلسی ژوزه مورینیو که به عنوان قهرمان لیگ اروپا به این بازی راه یافته به میدان خواهد رفت.

گواردیولا: چلسی سرمربی بزرگی دارد و بایرن هم همین طور؛روزی درانگلیس مربیگری خواهم کرد

گواردیولا در کنفرانسی خبری در تمجید از گواردیولا گفت:« چلسی سرمربی خیلی بزرگی دارد و بایرن مونیخ هم همین طور. ما این شانس را داریم که وقتی داور سوت آغازین بازی را می زند توجهات برروی بازیکنان متمرکز خواهد شد. ما احترام زیادی برای مورینیو و پروژه کاری اش قائلیم.»

گواردیولا با اشاره به ضد حملات تمام تیم هایی که مورینیو هدایت آنها را برعهده داشته گفت:« زمانی که توپ را از دست می دهی، ضد حملات تیم های مورینیو مهلک است.» او در مورد شرایط فردی اش به این نکته اشاره کرد که انگیزه های زیادی با بایرن دارد و گفت:« من خودم را یک مربی جوان می دانم،4 سال است مربیگری می کنم و 2 سال تجربه حرفه ای دارم. دوست دارم که در آینده درانگلیس هم مربیگری کنم ولی الان می خواهم که در بایرن دراوج باشم.»

سرمربی کاتالان بایرن مونیخ گفت:« فوتبال زندگی است و باید در لحظه زندگی کرد. بازی جمعه یک چالش بزرگ است. گذشته ها گذشته ؛ چه در ذهنم و چه در قلبم. من برای تجربه خودم به عنوان سرمربی اینجا هستم و از سران بایرن متشکرم که به من اعتماد کردند.»

گواردیولا پاسخ برخی از سوالات را به زبان آلمانی می داد و یادآوری کرد که الان زود است که بخواهند درمورد عملکرد او در آلمان جمع بندی بکنند و گفت که بازیکنان بایرن به او بیشتر کمک کرده اند تا او به بازیکنان:«امیدوارم که این روند تغییر یابد.خیلی زود است. من به زمان نیاز دارم ولی ما در بازی اخیرمان مقابل فرایبورگ که با تساوی به پایان رسید موقعیت های زیادی خلق کردیم ؛ فشار زیادی به حریف وارد کردیم و خوب بازی کردیم.فکر می کنم که بازی کردن به سبک بارسلونا غیرممکن است ولی کیفیت تیم ما کاملا متفاوت است. من می بایست با بازیکنان جدیدم تطبیق پیدا می کردم»

او درنهایت درمورد مصدومیت تیاگو آلکانتارا به این نکته اشاره کرد که تیاگو بازیکن ویژه ای است:« تیاگو درمیانه میدان بازیکن باکیفیتی است و مهارتهای متفاوتی دارد و در ماه نوامبر به جمع ما بازخواهد گشت.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بایرن مونیخ - چلسی : ملاقات دوباره گواردیولا و مورینیو

سایت گل-پپ گواردیولا سرمربی سابق بارسلونا جمعه شب امیدوارست تا بتواند به عنوان سرمربی بایرن نخستین جام را برابر چلسی در سوپر جام اروپا کسب کند.

بایرن فصل گذشته نام خودش را در تاریخ فوتبال آلمان به عنوان نخستین تیمی که توانسته بوندس لیگا ، دی اف بی پوکال و لیگ قهرمانان را کسب کند به ثبت رساند.

با تمام این اوصاف گواردیولا در ژوئن گذشته جایگزین یوپ هاینکس شد تا دوران جدیدی در بایرن و دوران حرفه ای اش آغاز کند پس از آنکه موفق شد در بارسلونا به عنوان سرمربی سه قهرمانی در لالیگا و دو لیگ قهرمانان اروپا را طی سال های 2008 و 2012 تجربه کند.

ماریو گوتزه و تیاگو آلکانتارا پیش از شروع فصل به بایرن پیوستند تا بایرن بیش از پیش تقویت شود.

در سوی دیگر مورینیو نیز اسپانیا را به مقصد لیگ برتر انگلیس و چلسی ترک کرد و جمعه شب بار دیگر شاهد تقابل دو رقیب قدیمی یعنی پپ گواردیولا و مورینیو خواهیم بود

آخرین مصاف چلسی و بایرن به سال 2012 در فینال لیگ قهرمانان اروپا بازمی گردد که چلسی موفق شد برابر بایرن در آلیانز آرنا نخستین لیگ قهرمانان را در تاریخ باشگاهش کسب کند.در آن فینال بایرن در ضربات پنالتی بازی را به چلسی واگذار کرد

با تمام این اوصاف دیدار جمعه شب می تواند انگیزه های انتقام برای باوارایی ها به همراه داشته باشد چرا که در خانه ی خود لیگ قهرمانان را تقدیم چلسی کردند.این مصاف بین قهرمان یورو لیگ و لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود جایی که چلسی موفق شده بود فصل گذشته به همراه رافا بنیتس سرمربی سابقش یورو لیگ را فتح کند و بایرن نیز به همراه یوپ هاینکس لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرد.

چلسی برای این بازی می تواند تقریبا با تیمی کامل و توام قوا به مصاف بایرن مونیخ برود و داوید لوئیس تنها بازیکن مصدوم آبی های لندن محسوب می شود.

از جمله بازیکنان مصدوم بایرن می توان به باستین شواین اشتایگر و خاوی مارتینس اشاره کرد که حضورشان برای این بازی مشخص نیست در حالی که تیاگو آلکانتارا و هولگر بداشتوبر قطعا به دلیل مصدومیتی که دارند به این بازی نمی رسند.

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
الان مشکل چلسی دفاع کردن نیست.یکی از بهترین خط دفاع ها مال چلسی هست.مشکل حمله و گل زدن هست.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

گل نمیزنه این بشر گل نمیزنه گل هم که میزنه چه بازیهایی و چجورشم میزنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه چلسی بازی رو ببره بی شک مدیون پیتر چک و سیوهاش هست. واقعا دروازه بان خوبیه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
جناب مهرداد شما بازی خوب چلسی رو اصلا نمیگی 10 نفره قشنگ بازی کرد چه در دفاع و چه حمله وچند موقعیت که نویر و تیرک نجات داد بایرن رو بسنده کردین به چک فقط
همین بارین بارسا رو 6تایی کرد ولی جلو چلسی میرسه فقط تو پنالتی امیدواره
اگه اتوئو و ویلین به تیم قدرتمند چلسی دیشب اضافه میشدنند شاهد این بودید که چجور کاره بایرن رو تو همون وقت معمول تموم میکردن گرچه دیشب 10 نفره واقعا جنگیدن و پنالتی هم شانس هست معلوم نیست چه میشود
وداور احمق دانته رو تورس خطا کرده به تورس کارت میده و رامیرس حرکت اولش کرات نداشت و دومی زرد باید میگرفت ولی عقده ای قصدش اینبود یه بازیکن چلسی رو اخراج کنه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
چلسی فقط 12 ثانیه با قهرمانی فاصله داشت اونم 10 نفره اصلا لزومی هم نداشت که داور بعد از پایان 120 دقیقه 1 دقیقه وقت تلف شده اعلام کنه در کل واقعا مردانه ایستادگی کردن
این سرسختی و جنگندگی چلسی رو تحسین می کنم مثل لقمه ای که در دهان بایرن گیر کرده بود و در آستانه ی خفگی و مرگ بایرن پیش رفتن بر خلاف بارسلونا و یووه ,چلسی لقمه ی بزرگتری از دهان بایرن بود

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
شک نکنین پیروزی حق چلسی بود.لوکاکو هم بدرد زدن پنالتی پنجم نمیخورد.من نمیدونم چرا همه ناداوری ها در حق چلسی صورت میگیره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی شما اعتقاد داری خطای رامیرز مستحق کارت نبود؟

بی احتیاطی بدی کرد، خطاش میتونست مستقیما اخراج ذاشته باشه

اون گوتزه شانس اورد پاش نشکست

البته شکی نیست چلسی با وجود ده نفره شدن خوب مقاومت کرد که قبول کنید چک نقش اول بود و شب فوق العاده ای داشت

دیشب متوجه شدم چرا چلسی لوئیز رو نمیخواد از دست بده

تفاوت سطح لوئیز و دانته نشون میداد چرا یکیشون فیکس تیم ملیشونه و یکیشون ذخیره است

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
شما نگاه کن عزیز من اون خطایی که پشت محوطه رو تورس انجام دادن واقعا با اون شدت اون هم کجا پشت محوطه خدایی مدارا میکرد باید بهش زرد میداد.داوره حالا چیکار کرد به تورس کارت داد.در ضمن این رو هم اضافه کنم چلسی بازی خشنی نداشت ولی تقریبا به همه بازیکنا کارت نشون داد

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بازی خوبی بود, تیم خیلی منظم بازی کرد, اساس کار مورینیو تو این بازیها دفاع و ضد حمله هست, دفاع خیلی خوب بود, علاوه بر کل بازیکنا 4 مدافع عالی بودن, لوئیز واقعا مثل شیر میره سمت بازیکن حریف, خیلی از بازیش خوشم میاد, تو ضد حمله ها سرعت و دقت پاسها خیلی مهمه, با بهبودی ماتا و اضافه شدن بازیکنهای جدید وضعیت تیم در فاز حمله بمراتب بهتر میشه.
4تا پنالتی اول چلسی هم مهار نشدنی بود واقعا, در مورد لوکاکو این حساس ترین پنالتی بود که تو دوران بازیش میزد, میتونست محکمتر و جدی تر پشت توپ بایسته, خودشم واقعا ناراحت شد بعد از ضربه, این بازی دیگه تموم شده و همونطور که مورینیو تو اولین مصاحبه ش گفته بود فصل 2013/2014 چلسی مربوط به بازی سوپر کاپ نخواهد بود.
14 روز دیگه بازی با اورتون هست.

بالا