• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اتوئو با چلسی به توافق رسید

ساموئل اتوئو مهاجم کامرونی و اسبق بارسلونا برای امضای قرارداد با چلسی چهارشنبه شب وارد لندن شد.

به گزارش مشرق و به نقل از مهر، چلسی تقریبا که تقریبا قبول کرده در جذب وین رونی ناکام مانده امروز با قراردادی یکساله و با دستمزد سالانه 7 میلیون پوند ساموئل اتوئو را به خدمت می گیرد.
اتوئو 32 ساله که در آنژی ماخاچ کالا سالی 17 میلیون پوند دستمزد دریافت می کرد و پردرآمدترین بازیکن جهان بود کاهش 10 میلیون پوندی را قبول کرده به عنوان بازیکن آزاد به چلسی می پیوندد.

ژوزه مورینیو یکی از علاقمندان اتوئو است و در اینتر با او کار کرده است. مورینیو وقتی دید نمی تواند رونی را به خدمت بگیرد به سرعت برنامه دوم خود یعنی جذب اتوئو را اجرا کرد. مورینیو پیش از این اعلام کرده بود هر مربی که اتوئو را نخواهد یک دیوانه واقعی است.
اتوئو نیز که به همکاری با مورینیو بسیار علاقمند است در مورد آقای خاص می گوید: من زیر نظر مربیان بسیاری کار کرده ام اما هیچ شخصیتی مثل مورینیو ندیدم. دوست دارم دوباره بتوانم با او کار کنم چرا که وقتی او هست فوتبال برایم به هیچ عنوان خسته کننده نیست.

چلسی پیش از این نیز ویلیان برزیلی را از آنژی به خدمت گرفته بود و با جذب اتوئو هم به نظر نمی رسد خریدهای تابستانی چلسی به پایان برسد.

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
اتوئو اگه به اوج برگرده خیلی کارها واسه چلسی میتونه بکنه.دوستان این تیم انژی مال کدوم کشور هست؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه سوال

ویلیان در برزیل تو چه باشگاهی بازی میکرد؟

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کورینتیانس-شاختار-آنژی و اینک چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
26 بازیکن برای بازی با بایرن راهی چک شدند:

Cech, Schwarzer, Hilario, Blackman, Ivanovic, Cole, David Luiz, Michael Essien, Ramires, Lampard, Torres, Mata, Oscar, Mikel, Moses, Schurrle, De Bruyne, Van Ginkel, Hazard, Lukaku, Ba, Cahill, Terry, Azpilicueta, Kalas, Bertrand

CR.jpg

اتوئو گفته میشه دیشب وارد لندن شده ولی هنوز در مورد اتوئو باشگاه چیزی اعلام نکرده:

E1.jpg

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه سوال فنی:از الان مشخصه که تیم اول کدوم گروه ها به تیم دوم کدوم گروه ها میخورن یا قرعه کشی میشه؟کلا یه توضیحی بدید که چه جوری تیما به هم میخورن ممنون میشم.فکر کنم اگه قرعه کشی باشه تیمای اول سید1 میشن تیمای دوم سید 2 یعنی تیمای اول به هم نمیخورن و تیمای دوم هم به هم نمیخورن دیگه؟درسته؟
ممنون

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
یه سوال فنی:از الان مشخصه که تیم اول کدوم گروه ها به تیم دوم کدوم گروه ها میخورن یا قرعه کشی میشه؟کلا یه توضیحی بدید که چه جوری تیما به هم میخورن ممنون میشم.فکر کنم اگه قرعه کشی باشه تیمای اول سید1 میشن تیمای دوم سید 2 یعنی تیمای اول به هم نمیخورن و تیمای دوم هم به هم نمیخورن دیگه؟درسته؟
ممنون
قرعه کشی طوری انجام میشه که تیم اول یک گروه با تیم دوم از گروهی دیگه بازی میکنن و تیمها نباید از یک کشور باشن تو این مرحله.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تاریخ بازیهای چلسی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان:

Wednesday 18 September - home v FC Basel
Tuesday 1 October - away v Steaua Bucharest
Tuesday 22 October - away v Schalke 04
Wednesday 6 November - home v Schalke 04
Tuesday 26 November - away v FC Basel
Wednesday 11 December - home v Steaua Bucharest

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

هر دو مربی چلسی و بایرن جز بهترین ها هستند

ولی بعضی تیمها یک سری خواص استراتژیک
اون چیه ؟

اینه مثلا اگر ناداوری ای در کار نباشه چلسی مثلن اتوماتیک بارسلونا رو میبره
حالا خواه هر کسی مربی اون تیم باشه

یا به صورت اتوماتیک چلسی بایرنو میبره

پس شک به دلتون راه ندید که فردا شب چلسی بایرن و میبره . ناسلامتی 4 تا از بهترین مدافعین جهان و چلسی داره
بازی منچستر و دیدید ؟ وین رونی و فان پرسی دیگه میخواستن گریه کنن

پیتر چک هم که ماشالله مطمین ترین دروازه بان جهان هست

کاپیتان لمپارد مرد میادین بزرگ و کل کل خوابون لندن

من پیش بینی م اینه که یا 2-0 یا 2-1 میبریم

بالا