• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
گزارش تصویری: تساوی من یو- چلسی در پاگشای مویس

در شبی که دو تیم تلاش زیادی برای پیروزی نکردند، در نهایت بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید

سایت گل- اولین بازی مویس در الدترافورد اصلا چیزی نبود که هواداران منچستریونایتد انتظار داشتند؛ یک بازی کم هیجان و کم موقعیت، که در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید. البته سبک بازی چلسی هم در رقم خوردن چنین نمایشی بسیار موثر بود. شاگردان مورینیو نمایشی دفاعی ارائه دادند و حتی مورینیو در ثانیه های پایانی بازی، از داور می خواست تا زودتر سوت پایان بازی را به صدا دربیاورد تا مشخص شود آبی ها به یک تساوی از هم راضی هستند.
309884hp2.jpg
309882hp2.jpg
309899hp2.jpg
309890hp2.jpg
309889hp2.jpg
309893hp2.jpg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
طبق اعلام باشگاه, اگر در کمتر از 48 ساعت دیگه رونی تمایلش برای پیوستن به چلسی رو اعلام نکنه باشگاه بدنبال گزینه دیگری خواهد رفت.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
طبق اعلام باشگاه, اگر در کمتر از 48 ساعت دیگه رونی تمایلش برای پیوستن به چلسی رو اعلام نکنه باشگاه بدنبال گزینه دیگری خواهد رفت.
به احتمال زیاد اتوئو پلن بی هست
از طرفی تاتنهامم برای تلافی رفته دنبال هالک

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینو باید قبول کرد رونی کلا با مویس مشکل داره ودیگه اون رونی سالهای قبل منچستر نیست اصلا شوروشوق که درش دیده نمیشه

به زمانی هم رونالدو با انگلیسیها مشکل پیدا کرده بود. سر همون بازی پرتقال انگلیس که باعث اخراج رونی شد.

خبرهایی بود که رونالدو از منچستر میره اما این اتفاق نیفتاد.

حتی خود من فکر میکردم با اون تهدید هایی که شده بود و اینکه انگلیسیها گفته بودند رونالدو رو نمیبخشن وقتی برمیگرده به انگلیس هوادارا پدرشو در میارن اما اینطور نشد و رونالدو موند و بهترین بازیکن جهان هم شد و قهرمان سی ال هم شد.

اینکه رونی با مویس مشکل داشته درسته. اینکه الان هم رابطشون صمیمانه نیست هم درسته. اما خب این اروپایی ها بخصوص انگلیسیها کلا روابطشون با اون چیزی که بین ما ایرانیها هست فرق داره.

من اشناهای انگلیسی ای دارم که تعریف میکنن گهگاه. طرف ممکنه سایه ما رو با تیر بزنه یا اصلا تو روی شما بگه از شما خوشش نمیاد. اما وقتی که منافع مشترک در بین باشه و در یه زمینه ای با شما همکار باشه عین یه رفیق میشه. یعنی کم نمیذاره تو کار.

حالا باید دید. رونی یه مشکلی که داشت سر قضیه هوادارا بود که دیشب باید متوجه شده باشه هوادارا رونی رو دوست دارند.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
SC بایرن مونیخ - چلسی 13/8/30،‏ 23:15 IRDT
EPL اورتون - چلسی 13/9/14،‏ 21:00 IRDT
EPL چلسی - فولام 13/9/21،‏ 21:00 IRDT
EPL تاتنهام - چلسی 13/9/28،‏ 15:15 IRST
EPL نوریچ سیتی - چلسی 13/10/6،‏ 16:00 IRST
EPL چلسی - Cardiff 13/10/19،‏ 17:30 IRST
EPL چلسی - منچسترسیتی 13/10/27،‏ 17:00 IRST
EPL نیوکاسل - چلسی 13/11/2،‏ 16:15 IRST

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
رونی سکوتش را شکست: واکنش هواداران یونایتد باورنکردنی بود

مهاجم انگلیسی که در جریان تساوی بدون گل تیمش مقابل چلسی مورد تشویق هواداران یونایتد قرار گرفت از آنها تشکر کرده است

سایت گل- وین رونی ستاره انگلیسی باشگاه منچستریونایتد از هواداران این تیم به خاطر «واکنش باورنکردنی شان» در جریان بازی دوشنبه شب یونایتد مقابل چلسی در اولدترافورد که با تساوی بدون گل پایان یافت تشکر کرده است.

رونی دراین بازی برای اولین بار در طول این فصل در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفت و مقابل تیمی به میدان رفت که بی صبرانه خواهان به خدمت گرفتن اوست. در این بازی رونی نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشت و مورد تشویق و حمایت هواداران یونایتد قرار گرفت.

گل دات کام چندی پیش در گزارشی به این نکته اشاره کرده بود که رونی نگران آن است که در صورت انجام نشدن انتقالش به استمفورد بریج، با واکنش تند هواداران یونایتد مواجه شود ولی بعد از حمایت هواداران اولدترافورد از رونی، حالا این ستاره انگلیسی از طرفداران تیمش تشکر کرده است.

رونی در صفحه فیس بوکش نشود:« واکنش باورنکردنی ای از هواداران یونایتد را شاهد بودم. از شما متشکرم. واقعا از حمایت شما متشکرم. این برای من معنا و مفهوم زیادی داشت.»

درجریان دیدار دوشنبه شب که با تساوی بدون گل دو تیم به پایان رسید رونی یکسره مورد تشویق هواداران قرار می گرفت و البته هنوز مشخص نیست که آیا او درطول این فصل در یونایتد ماندگار خواهدبود و یا اینکه در روزهای پایانی بازار تابستانی یا در بازار زمستانی به تیم دیگری خواهد پیوست.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: ماتا فروشی نیست

نیمکت نشینی ماتا در دیدار مقابل منچستریونایتد، بار دیگر شایعات در مورد جدایی او از چلسی در این تابستان را قوت بخشید.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، بعد از صحبت های اخیر آرسن ونگر، بار دیگر تاکید کرد که خوان ماتا فروشی نیست.

نیمکت نشینی ماتا در دیدار مقابل منچستریونایتد، بار دیگر شایعات در مورد جدایی او از چلسی در این تابستان را قوت بخشید.

از سوی دیگر، آرسن ونگر، سرمربی توپچی ها، هم بعد از دیدار شب گذشته تیمش مقابل فنرباغچه اعلام کرد که علاقه زیادی به این بازیکن دارد.
اما مورینیو تاکید کرد که قصد فروش این بازیکن را ندارد.

او به خبرنگاران گفت:" هیچ احتمالی برای جدایی ماتا وجود ندارد. او بعد از جام کنفدراسیون ها به تیم اضافه شد و به همین خاطر، پیش فصل کوتاهی داشت. در طول پیش فصل هم دچار آسیب دیدگی شد.

او تمریناتش را دو روز پیش از اولین بازی ما در فصل جدید آغاز کرد. او برابر استون ویلا بازی کرد و من تصمیم گرفتم که او را در دیدار با منچستریونایتد روی نیمکت قرار بدهم."

ماتا فصل گذشته با به ثمر رساندن 18 گل و ارسال 34 پاس گل، عنوان بازیکن فصل چلسی را به دست آورد.

مورینیو: در باشگاه وکشوری هستم که دوست دارم

من از آنجا که می دانم که فتح یک قهرمانی سه گانه چقدر سخت است، به شدت تحت تاثیر قرار گرفته ام. تنها تیم هایی می توانند این افتخار را کسب کنند که ذهنیت فوق العاده ای داشته باشند

سایت گل – ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه رئال مادرید در گفتگو با وب سایت یوفا به برررسی شرایط کنونی اش در باشگاه چلسی و بازی پیش روی تیمش در روز جمعه در سوپرکاپ اروپا مقابل بایرن مونیخ پپ گواردیولا پرداخته.

مورینیو درمورد حضورروی نیمکت مربیگری چلسی گفت:« من در تیمی هستم که دوست دارم باشم. درکشوری هستم که دوست دارم باشم واز همین رو احساس برتری می کنم. چون گاهی وقتها ترجیح می دهی که دریک باشگاه یا یک کشور خاص باشی ولی شرایط به تو این اجازه را نمی دهند. به همین خاطر بعد از تجربه مربیگری درکشورهای مختلف حس می کنم که نمی توانم از این خوشبخت تر باشم.»

سرمربی پرتغالی درمورد بازی سوپرکاپ اروپا گفت:« این جام پرپرستیژی است. طبیعتا سوپرکاپ ها جام هایی هستند که به اندازه یک تورنمنت که در آن بازیهای زیادی برگزار می شود، ارزش داده نمی شود. این تورنمنت فقط یک بازی دارد و ازنظر فوتبالی معنا ومفهوم زیادی ندارد ولی جام با پرستیژی است. جامی که هر تیمی دوست دارد آن را در ویترین افتخاراتش داشته باشد و به همین خاطر برای فتح آن باید تلاش کنیم.»

آقای خاص در بخش دیگری ازصحبت هایش به تمجید از یوپ هاینکس پرداخت . سرمربی ای که فصل گذشته یک قهرمانی سه گانه برای بایرن مونیخ به ارمغان آورد:« من از آنجا که می دانم که فتح یک قهرمانی سه گانه چقدر سخت است، به شدت تحت تاثیر قرار گرفته ام. تنها تیم هایی می توانند این افتخار را کسب کنند که ذهنیت فوق العاده ای داشته باشند؛ تیم های باکیفیت ولی فقط همین کافی نیست. اینکه تیم بتوانددر سه تورنمنت انگیزه هایش را حفظ کند، فوق العاده است. این نکته درمورد بایرن هاینکس قابل بررسی است. آنچه درفصل گذشته آقای هاینکس به دست آورد فوق العاده است.»

مورینیو در پایان صحبت هایش گفت:« حالا ما مقابل بهترین تیم دنیا در سال گذشته بازی خواهیم کرد. بایرنی ها پارسال عالی بودند و فکر می کنم که این چالش بزرگی برای ماست. ما می توانیم خودمان را در مقایسه با بهترین ها محک بزنیم. چون این بازی در روزی برگزار می شود که قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا انجام شده است. »

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
310448_heroa.jpg
خبر رسمی: چلسی، ویلیان را به خدمت گرفت

این بازیکن در آستانه پیوستن به تاتنهام بود اما در نهایت با آبی ها قراردادی 5 ساله امضا کرد.

سایت گل- باشگاه چلسی اعلام کرد که ویلیان، مهاجم برزیلی آنژی ماخاچ قلعه را به خدمت گرفته است.
این بازیکن در آستانه پیوستن به تاتنهام بود اما در نهایت با آبی ها قراردادی 5 ساله امضا کرد.

ویلیان که یکی از محصولات سیستم جوانان کورینتیانس است، در سال 2007 به شاختار دونتسک پیوست و در ژانویه گذشته بود که راهی آنژی ماخاچ قلعه شد.

او بعد از دریافت مجوز کار و رسمی شدن انتقالش به چلسی، به سایت رسمی این باشگاه گفت:" از اینکه اینجا هستم، خیلی خوشحالم. آمدن به چنین باشگاهی رویای من بود. چلسی یکی از بهترین باشگاه های دنیاست و من اکنون قرار است زیر نظر بهترین مربی دنیا کار کنم. خیلی خوشحالم و بی صبرانه منتظر این اتفاق هستم. "

ویلیان در فهرست چلسی برای دیدار جمعه شب در سوپرکاپ اروپا مقابل بایرن حضور ندارد اما می تواند اولین بازی اش برای آبی ها را بعد از رقابت های ملی آینده مقابل اورتون انجام بدهد.

چلسی برای به خدمت گرفتن این بازیکن، 30 میلیون پوند هزینه کرد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مثل اینکه کار اتوئو با چلسی نهایی شده، حتی مورینیو هم خواهان بازی کردنش در برابر بایرن شده.

بالا