مورینیو: ویلیان به چلسی می آید، نه تاتنهام
تاتنهامی ها در این تابستان با خرید پائولینیو و سولدادو، دو خرید رکوردشکن انجام داده بودند، قصد داشتند ویلیان برزیلی را هم با انتقالی هنگفت به خدمت بگیرند
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد که ویلیان، هافبک آنژی ماخاچ قلعه، تصمیم گرفت که به جای رفتن به تاتنهام، به چلسی بیاید و تاکید کرد که خوان ماتا در این تابستان استمفوردبریج را ترک نخواهد کرد.
تاتنهامی ها در این تابستان با خرید پائولینیو و سولدادو، دو خرید رکوردشکن انجام داده بودند، قصد داشتند ویلیان برزیلی را هم با انتقالی هنگفت به خدمت بگیرند اما به نظر می رسد پیشنهاد 37 میلیون یورویی چلسی، مسیر این بازیکن را به سمت تغییر استمفوردبریج تغییر داد.
مورینیو امروز در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به سوالی در مورد نهایی شدن انتقال ویلیان، گفت:" او هدف دیگر ما، به جز رونی، است. باید تست های پزشکی را پشت سر بگذارد.
من از بازیکنانی که در اختیار دارم، خوشحالم اما همه مربیان این را می گویند. اما همه ما تا پیش از بسته شدن بازار نقل و انتقالات، به دنبال بازیکنان جدید هستیم."
ویلیان روز چهارشنبه، پیش از اینکه دو باشگاه تاتنهام و آنژی بر سر مبلغ انتقال او به توافق برسند، در تست های پزشکی باشگاه لندنی شرکت کرد؛ اتفاقی که مورینیو آن را یک اقدام نادرست از سوی تاتنهامی ها توصیف کرد.
" حضور در تست پزشکی پیش از توافق مالی، یک خطر است.
من به دنبال تیمی با 22 بازیکن هستم. اگر بازیکنی به تیم اضافه شود، یک نفر می رود. ما نیاز به فروش نداریم؛ احتمالا بازیکن مان را قرض می دهیم.
ماتا بازیکنی است که ما علاقه زیادی به او داریم و می خواهیم او را حفظ کنیم. ما به دنبال کیفیت بیشتر در تیم مان هستیم."