• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192

لمپارد: مورینیو به خانه بازگشته

ستاره 35 ساله چلسی با اشاره به جو فوق العاده حاکم بر استمفورد بریج در اولین بازی این تیم در فصل جدیدلیگ برتر، درمورد بازگشت ژوزه مورینیو به چلسی صحبت کرد

سایت گل- فرانک لمپارد ستاره 35 ساله باشگاه چلسی بعد از برد 0-2 تیمش مقابل هال سیتی در هفته اول رقابت های لیگ برتر به تمجید از ژوزه مورینیو و بازگشت او به رقابتهای لیگ برتر پرداخت.

گل اول چلسی دراین بازی را اسکار به ثمر رساند و بعد از آن هم فرانک لمپارد از روی یک ضربه ایستگاهی برای بار دوم دروازه حال را باز کرد تا چلسی در هفته اول لیگ برتر با نتیجه 0-2 در یک بازی خانگی از سد شاگردان استیو بروس عبور کند.

درپایان این مسابقه لمپارد به اسکای سپورتس گفت:« فوق العاده بود. فکر می کنم که هواداران واقعا این بازی را دوست داشتند. مورینیو در جریان مسابقه واقعا حرفه ای رفتار کرد و تمرکز زیادی روی بازی داشت. جو فوق العاده ای هم در درون ورزشگاه توسط هواداران ایجاد شده بود. مورینیو به خانه بازگشته. ما می دانیم که باشگاه چلسی چقدر برای او مهم است و او برای هواداران تیم چقدراهمیت دارد.»

ستاره انگلیسی به شدت تحت تاثیر بازی خوب تیمش در شروع فصل جدید لیگ برتر بود و حال ا حس می کند که آبی های لندنی باید تمرکزشان را برروی ارائه یک بازی خوب در طول 90 دقیقه قرار دهند:« ما در ابتدای بازی خیلی تند و تیز بودیم؛ به ویژه در نیمه اول خیلی خوب توپ را به حرکت درمی آوردیم. اگر ما بدین ترتیب بازی کنیم، قطعا در مقابل تمام تیمها، بازیهای خوبی را به اجرا خواهیم گذاشت. در نیمه اول آنقدر درخشان کار کردیم که شاید به همین خاطر، در نیمه دوم دچار کمی افت شدیم. روز بزرگی بود و شروع خوبی بود. ولی باید به حرکتمان دراین مسیر ادامه دهیم.»

شاگردان مورینیو در روز 4شنبه میزبان استون ویلا خواهند بود و دوشنبه هفته آینده مقابل منچستریونایتد قرار خواهند گرفت.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: چلسی به ندرت به این خوبی بازی کرده بود

مورینیو که بعد از 6 سال به استمفوردبریج برگشت، از نمایش تیمش مقابل هال سیتی ابراز رضایت کرد و تایید کرد که نمی توانند در تمام طول بازی، بر حریف مسلط باشند.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد نمایشی که تیمش در نیمه اول دیدار مقابل هال سیتی ارائه داد، در اولین مقطع حضورش در استمفوردبریج هم کمتر دیده شد.

در این دیدار چلسی در ابتدای بازی یک ضربه پنالتی را از دست داد اما خیلی زود توسط اسکار به گل رسیدند و دقایقی بعد لمپارد حساب کار را 2-0 کرد؛ نتیجه ای که تا پایان بازی پابرجا ماند.

مورینیو که بعد از 6 سال به استمفوردبریج برگشت، از نمایش تیمش ابراز رضایت کرد و تایید کرد که نمی توانند در تمام طول بازی، بر حریف مسلط باشند.

او به خبرنگاران گفت:" من بارها در اینجا تیمم را به میدان فرستادم اما در بازی های زیادی به این کیفیت نبودیم. من خیلی خوشحالم.

وقتی دیدم که نیمه دوم روند دیگری دارد، کمی ناراحت شدم زیرا به دنبال نمایش بهتری بودم اما بعد از 5 دقیقه به این نتیجه رسیدم که ما نتوانستیم این طور بازی کنیم چون نمی توانستیم. ما نمی توانیم 90 دقیقه آن طور بازی کنیم. ما انرژی لازم را نداشتیم و از نظر ذهنی هم شرایط بازی کردن به آن شکل را نداشتیم.

سه بازیکنی که پشت سر فرناندو تورس بودند، عالی کار کردند. آنها در نیمه دوم ناپدید شدند. همه آنها در دیدارهای ملی هفته قبل به میدان رفته بودند. ده بروین 85 دقیقه، اسکار 80 دقیقه و آزارد هم 80 دقیقه.

وقتی خلاقیت بازی ما از بین رفت، ما دیگر نتوانستیم خطرساز شویم. قبل از اینکه تغییری ایجاد کنم، بازی شور و حالش را از دست داد."

1376846130_287557_1376846763_album_grande.jpg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بنظرتون رونی میاد یانه ؟
بهت قول میدم 13 روز دیگه معلوم میشه رونی میاد یا نه;).
برای بازی فردا لوئیز و توماس کالاس مصدوم هستن و بازی نمیکنن. بقیه بازیکنها سلامت و در خدمت تیم هستن.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: لمپارد می داند در همه دیدارهای چلسی نمی تواند بازی کند/ اگر رونی نشد، گزینه های بعدی را بررسی می کنیم

این هافبک باتجربه که فصل گذشته رکورد گلزنی در این باشگاه را به نام خود ثبت کرد، به تازگی قراردادش را با چلسی برای یک سال دیگر تمدید کرد

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد که فرانک لمپارد با نقش تازه اش در باشگاه سازگار شده و پذیرفته که نمی تواند در همه دیدارهای چلسی به میدان برود.

این هافبک باتجربه که فصل گذشته رکورد گلزنی در این باشگاه را به نام خود ثبت کرد، به تازگی قراردادش را با چلسی برای یک سال دیگر تمدید کرد و در اولین دیدار فصل جدید آبی ها، یکی از دو گل تیمش را روی یک ضربه آزاد دیدنی به ثمر رساند.

مورینیو از اینکه لمپارد توانسته برای یک فصل دیگر برای چلسی بازی کند، خوشحالی است اما اعلام کرد که قرار نیست این بازیکن در همه دیدارهای فصل جدید چلسی حضور داشته باشد.

آقای خاص به خبرنگاران گفت:" ما رابطه فوق العاده ای با هم داریم. من اعتماد زیادی به او دارم اما او هم می داند که دیگر 25 ساله نیست. دیگر آن فرانک دیوانه ای که می خواست در هر دقیقه از دیدار تیم مقابل یک تیم کوچک در جام اتحادیه بازی کند یا پسرک دیوانه ی که می خواست رکورد بازی برای چلسی را بشکند، دیگر وجود ندارد.

اکنون می خواهد در بازی های که حضور دارد، در بالاترین سطح بازی کند. ما باید هوشیار باشیم و از بازیکنان بالای 30 ساله مان مراقبت کنیم. ما این کار را انجام خواهیم داد و من معتقدم که او بازیکن فوق العاده ای برای ما خواهد بود."

مورینیو همچنین ادن آزارد، ستاره جوان بلژیکی تیمش را مورد ستایش قرار داد و گفت:" من می خواهم که او مسئولیت بیشتری برعهده بگیرد و جاه طلب تر باشد. وقتی یک بازیکن معمولی هستید، باید خوشحال باشید که خوب بازی می کنید اما وقتی یک بازیکن خیلی خوب هستید، باید کیفیت تان را به نمایش بگذارید.

وقتی یک استعداد عالی هستید، نمی توانید آن را هدر بدهید. من تلاش می کنم تا این جاه طلبی و مسئولیت را به این بچه بدهم تا بهتر و بهتر شود و خودش را بازی به بازی بیشتر نشان بدهد."

مورینیو در مورد تلاش چلسی برای خریدن وین رونی و همچنین علاقه بارسا به خرید داوید لوئیز گفت:" شما تلاش تان را می کنید زیرا کسی این کار را برای شما ممنوع نکرده است. وقتی شما فکر می کنید به یک بازیکن علاقه دارید و بازار نقل و انتقالات هم هنوز باز است، ارائه پیشنهاد رسمی اشکالی ندارد. البته تیمی که بازیکن را در اختیار دارد، باید دقیقا همان کاری را انجام بدهند که ما در قبال پیشنهاد بارسا برای داوید لوئیز انجام دادیم.

ما پلن های بی و سی هم داریم. لطفا از من اسم نپرسید زیرا صحبت کردن در مورد بازیکنان سایر باشگاه ها دشوار است."

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
کسی میدونه بازی با با استون ویلا پخش میشه یا نه؟البته از شبکه ورزش.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
پسران لمبرت در مصاف اخیرشان برابر چلسی در لندن هشت گل دریافت کردند اما آنها موفق شده اند شروع فصل را با یک برد 3-1 شیرین برابر آرسنال جشن بگیرند

سایت گل-استون ویلا در بهترین شرایط تیمی اش چهارشنبه عصر راهی ورزشگاه استمفوردبریج لندن می شود تا برابر چلسی و تیم مورینیو قرار بگیرند در حالی که آخرین دیدار این دو تیم در این ورزشگاه با برد 8-0 آبی پوشان شمال لندنی همراه بوده.

در سوی دیگر شاگردان لمبرت در شرایطی به جدال چلسی می روند که موفق شدند شروع لیگ برتر جزیره یک برد تعجب آور 3-1 برابر آرسنال در ورزشگاه امیریتس کسب کنند اما این بار برابر تیمی قرار می گیرند که سنگین ترین شکست فصل گذشته را برای شان رقم زده .

با تمام این اوصاف چلسی نیز در آستانه این بازی که دومین بازی فصل در خانه می باشد در شرایط خوبی به سر می برد.انها موفق شدند تیم تازه وارد هال سیتی را با دو گل ببرند.

این بازی در اصل قرار بود در تاریخ 31 آگوست و در هفته سوم لیگ برتر جزیره برگزار شود اما به دلیل حضور چلسی در سوپرکاپ اروپا این بازی زودتر و در روز4شنبه برگزار خواهد شد

استون ویلا در چهار مصاف اخیرش در استمفوردبریج موفق شده تا یک تساوی و یک پیروزی کسب کند اما دو شکست آنها بسیار سنگین بوده ( باخت 8-0 و 7-1 ).آنها همچنین نتوانسته اند از سال 1998 به بعد در این ورزشگاه دروازه خود را بسته نگه دارند.

در عین حال مورینیو تنها یک بار در طول شروع دوران مربی گری اش به استون ویلا باخته اما بازگشت او به لیگ برتر جزیره با برد بسیار خوب 2-0 برابر شاگردان استیو بروس همراه بوده است.

این مربی پرتعالی می تواند با تیمی کامل به میزبانی از استون ویلا برود و تنها حضور داوید لوئیز مدافع برزیلی چلسی برای این بازی هنوز مشخص نیست . این بازیکن به دلیل مصدومیت بازی یکشنبه شب را نیز از دست داد.

از جمله بازیکنان مصدوم استون ویلا می توان به یاکوبا سیلا،کریس هرد و انزوگبیا اشاره کرد که همگی دیدار شروع فصل را از دست داده بودند و بعید است که در این بازی نیز بتوانند برابر چلسی تیم شان را همراهی کنند.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
کسی میدونه بازی با با استون ویلا پخش میشه یا نه؟البته از شبکه ورزش.
با توجه باینکه قرار بود دیشب بازی میلان رو شبکه 3 پخش کنه ولی پخش نکرد, تنها راهش اینه که ساعت 23:15 شبکه ورزش رو بگیریم و ببینیم که پخش میکنه یا نه.
شبکه 3 امشب گفته بازی فنرباغچه رو پخش میکنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله امشب سوتی ندادن. باز رو دارن پخش میکنن و چلسی هم 1 0 با گل بخودی بازیکن حریف جلو هست.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
تبریک عرض میکنم بازی دوم رو هم بردیم البته مدیون پتر چک هستیم که دوتوپ رو به خوبی مهار کرد
898d8095428e.gif
724b9124acc7.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: دلم برای پیروزی‌های سخت لیگ برتر تنگ شده بود/ به لمبرت گفتم لایق یک امتیاز بود

به گزارش خبرگزاری تسنیم، چلسی شب گذشته (چهارشنبه) در ورزشگاه استمفوردبریج در حالی برابر آستون‌ویلا به پیروزی 2 بر یک دست پیدا کرد که در این بازی گل اول آبی‌پوشان لندن به لطف گل به خودی آنتونیو لونا، مدافع تیم میهمان به ثمر رسید و گل دوم آنها هم توسط برانیسلاو ایوانوویچ که لحظاتی قبل از زدن گل با آرنج ضربه‌ای به صورت کریستین بنتکه مهاجم آستون‌ویلا زد و می‌توانست با کارت قرمز داور مواجه شود، وارد دروازه تیم میهمان شد.

مورینیو اما خطای مدافع صرب تیمش را کم اهمیت جلوه داد و گفت: خطایی ایوانوویچ را داور هم می‌توانست جریمه و هم می‌توانست از آن چشم پوشی کند. بنتکه مرتکب خطاهای فراوانی می‌شد و مدافعی که روبه‌روی او قرار می‌گیرد هم مجبور می‌شود خطا‌های فراوانی انجام دهد.

وی در ادامه خصوص پیروزی که تیمش کسب کرد نیز اظهار داشت: بازی سختی بود اما من دلتنگ همین ویژگی لیگ برتر شده بودم. زمانی که در رئال مادرید مربیگری می‌کردم، ما معمولاً تمام بازی‌های خود را در سانتیاگو برنابئو به آسانی می‌بردیم اما پیروزی که امشب برابر آستون‌ویلا کسب کردیم واقعاً سخت بود و این همان چیزی است که من دوست دارم. به پل لمبرت (سرمربی آستون‌ویلا) گفتم که حقش از این بازی یک امتیاز بود و بی‌انصافی نبود اگر تیمش یک مساوی می‌گرفت.

مورینیو افزود: پل لمبرت مرا یاد زمانی می‌اندازد که هم‌سن او بودم. الان اگر نسبت به برخی تصمیمات داوری اعتراض می‌کنم، زمانی که هم‌سن او بودم به همه تصمیمات داور اعتراض می‌کردم. پل هم الان دقیقاً همین کار را می‌کند، درست مثل من. بنتکه و ایوانوویچ 2 غول هستند. خطا‌های آنها برابر بود.

آقای خاص سپس اعلام کرد که چلسی موقتاً و تا زمان رویارویی‌اش با منچستریونایتد که دوشنبه هفته آینده در اولدترافورد انجام می‌شود، دست از تلاش برای جذب رونی، ستاره انگلیسی خط حمله شیاطین سرخ خواهد کشید. وی تصریح کرد: ما قبلاً برای خرید رونی پیشنهاد دادیم و دوباره این کار را انجام خواهیم داد. البته من نمی‌خواهم که چلسی این کار را قبل از رفتن ما به آنجا (اولدترافورد) انجام دهد، چون از نظر اخلاقی صحیح نیست.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مردان ژوزه مورینیو به امتیاز ششم خود در این فصل رسیدند.

سایت گل – گل نیمه دوم برانیسلاو ایوانوویچ چلسی را به پیروزی مقابل استون ویلا رساند.

ژوزه مورینیو چهار مسابقه بود که در لیگ برتر نتوانسته بود ویلا را ببرد اما سرانجام توانست این کار را انجام دهد.

مورینیو در این مسابقه خوان ماتا و دمبا با را جانشین کوین دبروین و فرناندو تورس کرده بود.

چلسی بازی را با حمله آغاز کرد و در دقیقه 6 به گل رسید. اسکار پاسی عمقی در مسیر ادن آزار انداخت و ضربه او را براد گازان دفع کرد، اما توپ به آنتونیو لونا برخورد کرد و به درون دروازه ویلا رفت.

چلسی بازی را در دست گرفت اما نمی‌توانست به گل برسد تا این که در دقیقه 3+45 کار مساوی شد. گابریل آگبونلاهور از ایوانوویچ گذشت و توپ را به کریستین بنتکه سپرد و او پس از استپ کردن توپ ضربه‌ای با پای چپ زد و توپ را در سمت تیر نزدیک‌تر به گل تبدیل کرد.

چلسی در نیمه دوم هم توپ را در اختیار داشت اما ویلا هم موقعیت‌های خوبی در اختیار داشت.

سرانجام چلسی در دقیقه 73 به گل رسید. روی یک ضربه ایستگاهی بود که فرانک لمپارد توپ را عالی ارسال کرد و بازیکن صربستانی با ضربه سری محکم و دقیق دروازه حریف را باز کرد.

بالا