• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خواهش میکنم داداش .
تو این بازی پتر چک گلر نبود ...شوارزر تو گل بود و این اشتباه رو کرد.
میدونم شوارزر بود خوب این دروازه بان هم کم سابقه نیست بلاخره اشتباه در فوتبال ممکنه برای هر بازیکنی پیش بیاد وخدا کنه تو بازیهای رسمی شاهدش نباشیم

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اتوئو: زیر نظر مربیان بزرگی کار کردم ولی هیچ مربی مورینیو نمیشه. مورینیو یکی از بهترین مربیهای دنیاست و ما با اینتر تمامی جامها رو فتح کردیم و من میخوام دوباره برای مورینیو بازی کنم. چلسی هم باشگاه بزرگی هست. من و مدیر برنامه هام بعد از بررسی پیشنهادها تصمیم خواهیم گرفت.

Eto-o_2588864.jpg

باید ببینیم نظر مورینیو در مورد صحبتهای اتوئو چیه...

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
اگه رونی نیاد چلسی.در اون صورت اتوئو بیاد خوب میشه.بازی اول چلسی تو لیگ برتر تو چه تاریخی هست؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اگه رونی نیاد چلسی.در اون صورت اتوئو بیاد خوب میشه.بازی اول چلسی تو لیگ برتر تو چه تاریخی هست؟
دو تاشونم بیان بهترم میشه:).
یکشنبه هفته آینده ساعت 19:30 با هال سیتی تو استمفورد بریج.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
دو تاشونم بیان بهترم میشه:).
یکشنبه هفته آینده ساعت 19:30 با هال سیتی تو استمفورد بریج.

ما یه مهاجم خوب میخوایم
2تا میخوایم چیکار؟؟؟؟
یکی مثل رونی که در کنار لوکاکائو
تازه با و تورس رو هم داریم

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ما یه مهاجم خوب میخوایم
2تا میخوایم چیکار؟؟؟؟
یکی مثل رونی که در کنار لوکاکائو
تازه با و تورس رو هم داریم
چون صحبت اتوئو تا الان مطرح نبوده ممکنه مورینیو اتوئو رو به دمبابا و... ترجیح بده و بفکر فروختن یا قرض دادن یکی یا 2تا از مهاجما بیفته. باید منتظر مصاحبه مورینیو باشیم که حتما نظرشو راجع به اتوئو میپرسن.

7_MEHRAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ام با هم هست بازیکن خوبیه فکر کنم تو پیس 13که اینجوری بود:D

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اتوئو: دوست دارم دوباره با مورینیو کار کنم؛هیچ کسی مثل مورینیو نیست

مهاجم کامرونی دنیای فوتبال در صحبت هایی به تمجید از باشگاه چلسی پرداخته و اعلام کرده که زمانی که پیشنهادی روی میز داشته باشد درموردش تصمیم گیری خواهد کرد

سایت گل- ساموئل اتوئو ستاره کامرونی دنیای فوتبال تصمیم گرفته تا رختکن آنژی ماخاچ قلعه را ترک کند.

این طور به نظر می رسد که سلیمان کریموف،مالک ثروتمند باشگاه روسیه ای، آماده است تا تمام فوتبالیست های تیمش را به فروش برساند و اولین بازیکنی که ممکن است آنژی را ترک کند، ستاره کامرونی است که تمایل زیادی برای پیوستن به باشگاه چلسی دارد و دوست دارد تا دوباره زیر نظر ژوزه مورینیو که در اینتر مربی او بود، کار کند.

این ستاره 32 ساله حالا در صحبت هایی به تمجید از سرمربی پرتغالی پرداخته و گفته: «مورینیو بی نظیر است. من سرمربیان زیادی داشته ام ولی هیچ کسی مثل او نبوده.من دوست دارم تا این فرصت را داشته باشم تا دوباره با او همکاری کنم. هیچ وقت از کار کردن در کنار مورینیو خسته نمی شوی.»

این ستاره کامرونی درادامه صحبت هایش به دیلی میل گفت:« مورینیو یکی از بهترین سرمربیان دنیاست. ما در اینتر موفقیت های زیادی با هم کسب کردیم. »

او در ادامه در تمجید از چلسی هم گفت:« چلسی تیم بزرگی است. من با مدیربرنامه هایم صحبت می کنم و خواهیم دید که گام بعدی چیست.»

اتوئو که نام باشگاه ناپولی را نیز به عنوان یکی از گزینه هایش پیش رویش می بیند به این نکته اشاره کرد که سران این باشگاه پیشنهادی رسمی به او ارائه نداده اند:« سران ناپولی با ما تماس نگرفته اند. چلسی تیم بزرگی است و زمانی که پیشنهاداتی روی میزمان ببینیم، دراین باره تصمیم گیری نخواهیم کرد.»

اگر رونی به چلسی نرود، اتوئو ممکن است مهاجم جدید تیم مورینیو لقب بگیرد. تا کمتر از یک هفته دیگر فصل جدید رقابتهای لیگ برتر آغاز می شود و زمان زیادی برای قطعی شدن این انتقالات وجود ندارد.

مشکل اصلی برای جدایی اتوئو از آنژی و پیوستنش به تیمی دیگر، رقم دستمزد بالای اوست.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
در صورت نهایی نشدن انتقال رونی؛ مورینیو اتوئو را می خرد

نشریه دیلی استار ادعا کرد که مورینیو آماده است تا ساموئل اتوئو را به استمفوردبریج برود و بار دیگر به او فرصت بازی در بالاترین سطح فوتبال اروپا را بدهد

سایت گل- به گزارش رسانه های انگلیسی، در صورتی که ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، نتواند انتقال وین رونی را نهایی کنند، برای خرید ساموئل اتوئو، مهاجم آنژی ماخاچ قلعه دست به کار خواهد شد.

نشریه دیلی استار ادعا کرد که مورینیو آماده است تا ساموئل اتوئو را به استمفوردبریج برود و بار دیگر به او فرصت بازی در بالاترین سطح فوتبال اروپا را بدهد. این دو پیش از این در اینتر با هم کار کردند.

آنژی ماخاچ قلعه که در چند فصل اخیر هزینه های هنگفتی انجام داده بود، به تازگی اعلام کرد که سیاست هایش را تغییر داده و آماده است تا بازیکنان گران قیمتش از جمله اتوئو را بفروشد.

البته چلسی حاضر نیست دستمزد سالانه خالص 17 میلیون پوندی که اتوئو در حال حاضر از آنژی دریافت می کند، را به او بپردازد.

چلس یتاکنون دو پیشنهاد برای خرید رونی داده اما یونایتدها با جدایی او تاکنون موافقت نکرده اند. دومین پیشنهاد چلسی 30 میلیون پوندی بود و براساس آنچه دیلی استار گزارش داده، آبراموویچ حاضر نیست پیشنهاد بالاتری برای خرید این ملی پوش انگلیسی ارائه بدهد.

مورینیو پیش از این، از رونی به عنوان تنها هدف چلسی در بازار نقل و انتقالات یاد کرده بود.

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
سیتی یا یونایتد؟
یونایتد, قبل از اون هم چلسی با استون ویلا باید بازی کنه.
این لیست سرمربی های چلسی ( که بیش از 100 بازی سرمربی بودن ) از سال 1905 تا الان هست که بر اساس میزان پیروزی که بدست آوردن لیست شدن:

Sta.jpg

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
فصل جدید رقابتهای لیگ برتر شنبه شب با برگزاری 7 بازی آغاز می شود و در روز یکشنبه با 2 بازی و دوشنبه با برگزاری یک بازی دنبال می شود

سایت گل- فصل جدید رقابتهای لیگ برتر انگلیس شنبه با برگزاری 7 بازی آغاز می شود و تیم های لیورپول، آرسنال و یونایتد در این روز مقابل حریفان قرار می گیرند. چلسی و تاتنهام در روز یکشنبه با رقبای این هفته شان دیدار می کنند و آخرین بازی مهم هفته اول 2شنبه شب برگزار خواهدشد.

برنامه بازیهای هفته اول رقابتهای لیگ برتر انگلیس بدین ترتیب است:

شنبه 26 مرداد (17آگوست)

ليورپول - استوك سيتي (ساعت 15.15)

آرسنال - استون ويلا (ساعت 17.30)

نوريچ – اورتون (ساعت 17.30)

ساندرلند - فولام(ساعت 17.30)

وست برومويچ- ساوتهمپتون(ساعت 17.30)

وستهم – کارديف (ساعت 17.30)

سوانسي – منچستریونایتد (ساعت 20)

يکشنبه 27 مرداد (18 آگوست)

کريستال پالاس – تاتنهام (ساعت 16)

چلسی- هال سیتی (ساعت 18.30)