اتوئو: دوست دارم دوباره با مورینیو کار کنم؛هیچ کسی مثل مورینیو نیست
مهاجم کامرونی دنیای فوتبال در صحبت هایی به تمجید از باشگاه چلسی پرداخته و اعلام کرده که زمانی که پیشنهادی روی میز داشته باشد درموردش تصمیم گیری خواهد کرد
سایت گل- ساموئل اتوئو ستاره کامرونی دنیای فوتبال تصمیم گرفته تا رختکن آنژی ماخاچ قلعه را ترک کند.
این طور به نظر می رسد که سلیمان کریموف،مالک ثروتمند باشگاه روسیه ای، آماده است تا تمام فوتبالیست های تیمش را به فروش برساند و اولین بازیکنی که ممکن است آنژی را ترک کند، ستاره کامرونی است که تمایل زیادی برای پیوستن به باشگاه چلسی دارد و دوست دارد تا دوباره زیر نظر ژوزه مورینیو که در اینتر مربی او بود، کار کند.
این ستاره 32 ساله حالا در صحبت هایی به تمجید از سرمربی پرتغالی پرداخته و گفته: «مورینیو بی نظیر است. من سرمربیان زیادی داشته ام ولی هیچ کسی مثل او نبوده.من دوست دارم تا این فرصت را داشته باشم تا دوباره با او همکاری کنم. هیچ وقت از کار کردن در کنار مورینیو خسته نمی شوی.»
این ستاره کامرونی درادامه صحبت هایش به دیلی میل گفت:« مورینیو یکی از بهترین سرمربیان دنیاست. ما در اینتر موفقیت های زیادی با هم کسب کردیم. »
او در ادامه در تمجید از چلسی هم گفت:« چلسی تیم بزرگی است. من با مدیربرنامه هایم صحبت می کنم و خواهیم دید که گام بعدی چیست.»
اتوئو که نام باشگاه ناپولی را نیز به عنوان یکی از گزینه هایش پیش رویش می بیند به این نکته اشاره کرد که سران این باشگاه پیشنهادی رسمی به او ارائه نداده اند:« سران ناپولی با ما تماس نگرفته اند. چلسی تیم بزرگی است و زمانی که پیشنهاداتی روی میزمان ببینیم، دراین باره تصمیم گیری نخواهیم کرد.»
اگر رونی به چلسی نرود، اتوئو ممکن است مهاجم جدید تیم مورینیو لقب بگیرد. تا کمتر از یک هفته دیگر فصل جدید رقابتهای لیگ برتر آغاز می شود و زمان زیادی برای قطعی شدن این انتقالات وجود ندارد.
مشکل اصلی برای جدایی اتوئو از آنژی و پیوستنش به تیمی دیگر، رقم دستمزد بالای اوست.