• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
انصافا تیمی که مورینیو ارنج کنه یه چیز دیگست و واقعا با برنامه ریزی دقیق و حساب شده تیم رو به اوج میرسونه ایخدا لیگ برتر امسال میشه از ان چلسی بشه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: لیگ برتر سخت ترین لیگ دنیاست

سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی معتقد است که در لیگ برتر 5تیم برای فتح جام قهرمانی می جنگند که این رقابت در لیگ برتر را فشرده تر از سایر لیگ ها می نماید

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی تجربه مربیگری در 4 لیگ بزرگ اروپا را در کارنامه مربیگری اش می بیند. پس وقتی که او درمورد سخت ترین لیگ برای فتح جامهای قهرمانی صحبت می کند، می توان راحت به حرف او اعتماد کرد.

این سرمربی 50ساله نه تنها در 4 لیگ برتر اروپا مربیگری کرده؛ بلکه در هر 4لیگ قهرمانی را نیز تجربه نموده. فتح جام قهرمانی با پورتو در لیگ پرتغال، قهرمانی با چلسی درانگلیس، موفقیت با اینتر درایتالیا و چشیدن طعم قهرمانی با رئال مادرید در اسپانیا مورینیو را مبدل به یکی از باتجربه ترین سرمربیان دنیا نموده.

حالا آقای خاص که برای دومین دوره مربیگری به چلسی بازگشته، بعد از برد 0-2 تیمش مقابل اینتر درجام گینس کاپ به خبرنگاران گفت:«فکر می کنم که لیگ برتر سخت ترین لیگ است.چون تیم های زیادی دراین تورنمنت هستند که می توانند به قهرمانی برسند.»

سرمربی پرتغالی با شمردن تیم هایی که می توانند به قهرمانی رقابت های داخلی در لیگ های مختلف برسند گفت:« دراسپانیا فقط 2 تیم شانس قهرمانی دارند؛درپرتغال هم همین طور. در فرانسه فقط یک تیم بزرگ داریم. شرایط الان ایتالیا را نمی دانم ولی وقتی من آنجا بودم 3 تیم برای جام می جنگیدند.درآلمان هم 2 تیم هستند ولی در انگلیس به نظر من 5 تیم برای قهرمانی مبارزه می کنند.به همین خاطر لیگ برتر رقابت سختی است.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
چلسی تورنمنت گینس کاپ را با برد 0-2 مقابل اینتر ده نفره آغاز کرد

سایت گل- گلهای اسکار و ادن آزارد باعث شد تا چلسی در اولین بازی اش در تورنمنت گینس کاپ با نتیجه 0-2 مقابل اینتر، تیم سابق مورینیو به پیروزی برسد.

در نیمه دوم این بازی، اوگو کامپانارو، بازیکن اینتر از زمین مسابقه لوکاس اویل استادیوم اخراج شد

چلسی حالا باید در بازی بعدی اش در این تورنمنت در روز 4 آگوست در نیویورک به مصاف میلان برودو اینتر هم در همان روز مقابل والنسیای اسپانیا قرار خواهد گرفت.

چلسی ژوزه مورینیو در اردوی پیش فصل اوضاع خوبی دارد و در 5 دیدار دوستانه پیشینشان 14 گل زده و تنها 3 گل دریافت کرده اند ولی اینتر تا به اینجا بزرگترین حریف تابستانی آنها بود.

در دقایق ابتدایی اینتر خطرهای متعددی را روی دروازه چلسی ایجاد کرد ولی درنهایت این چلسی بود که به اولین گل بازی رسید و اسکار در دقیقه 13 دروازه اینتر را باز کرد.شاگردان والتر ماتزاری دراین بازی عملکرد خوبی داشتند و تلاشهای زیادی انجام می دادند.

در دقیقه 27 بازی بود که چلسی به یک پنالتی بحث برانگیز دست یافت و ادن آزارد بلژیکی آن را مبدل به گل نمود. تصویر آهسته برخورد حکایت از آن داشت که برخورد در خارج از محوطه جریمه اتفاق افتاده. اما به تصمیم داور آزارد پشت ضربه پنالتی قرار گرفت و گل دوم تیمش را زد.

با آغاز نیمه دوم مورینیو بازیکنانی مثل مارک شوارتزر و مایکل اسین را به زمین فرستاد. تعویض های بین دو نیمه جان تازه ای به چلسی داد وحتی نزدیک بود که آنها کار را 0-3 کنند و روملو لوکاکو فرصت خطرناکی را خلق کرد . بعد از اخراج کامپانارو از زمین مسابقه به خاطر تکل خطرناکش برروی جان تری، کار برای اینتری ها سخت تر هم شد. با این اخراج آنها تصمیم گرفتند تا عقب نشینی کرده تا بیش از این از حریف عقب نیفتند.

دردقایق پایانی بازی چلسی این فرصت را داشت تا توسط فرناندو تورس به گل دیگری برسد ولی این اتفاق نیفتاد.

چلسی در دو بازی اخیرش (قبل از این بازی) در خاک آمریکا شکست خورده بود و در ماه می دو بار دراین کشور مغلوب منچسترسیتی شده بود.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: من رونالدوی واقعی را مربیگری کرده ام؛ رونالدوی برزیلی

روجر بنت و فرناندو پالومو در شبکه های اجتماعی یکی از جملات ویژه مورینیو دراین گفتگو را بازتاب داده اند که قطعا جنجال زیادی به پا خواهد کرد

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی روز جمعه گفتگویی با شبکه تلویزیونی ایی.اس.پی.ان انجام داد که هنوز این گفتگو به صورت کامل پخش نشده ولی رسانه های مختلف خبری بخش هایی از صحبت های خاص آقای خاص در این گفتگو را بازتاب داده اند.

روجر بنت و فرناندو پالومو در شبکه های اجتماعی یکی از جملات ویژه مورینیو دراین گفتگو را بازتاب داده اند که قطعا جنجال زیادی به پا خواهد کرد

سرمربی پرتغالی در بخشی از صحبت هایش راجع به دو رونالدوی دنیای فوتبال صحبت کرده: رونالدو لوئیس نازاریو د لیما و کریستیانو رونالدو. دو ستاره بزرگ دنیای فوتبال.

مورینیو در بخشی از صحبت هایش گفته:«من رونالدوی واقعی، رونالدوی برزیلی را مربیگری کرده ام.» صحبتی که قطعا به مذاق کریستیانو رونالدو و سران باشگاه مادریدی خوش نخواهد آمد. منظور مورینیو از این صحبت ها به دوران حضورش در بارسلونا و هدایت رونالدوی برزیلی دراین تیم برمی گردد

در آن زمان مورینیو در بارسلونا، دستیار سر بابی رابسون بوده و در همان زمان بود که هدایت رونالدوی برزیلی را در دست داشته. مورینیو در زمان حضورش روی نیمکت مربیگری رئال مادرید ، سرمربی کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی دنیای فوتبال را برعهده داشت.

13zzi4m.jpg

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دلیل پافشاری رونی برای جدایی؛ نگرانی از عکس العمل هواداران منچستریونایتد

گفته می شود یکی از دلایل اصلی که این بازیکن را برای جدایی از منچستریونایتد مصمم تر کرده، نگرانی او از واکنش هواداران باشگاه است.

سایت گل به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، که خواهان پیوستن به چلسی است، نگران است در صورت نهایی نشدن این انتقال، در آغاز فصل جدید با واکنش هواداران شیاطین سرخ روبرو شود.

این ملی پوش انگلیسی که به دلیل مصدومیت، تور آسیایی یونایتدها را از دست داد، روز گذشته برای اولین بار بعد از سه هفته با دیوید مویس دیدار کرد اما همچنان مصمم است که در این تابستان راهی استمفوردبریج شود.

پیشنهاد ابتدایی چلسی برای خرید رونی که 20 میلیون یورو بود، توسط باشگاه منچستریونایتد رد شد اما انتظار می رود که باشگاه لندنی به زودی پیشنهادی جدید برای خرید این مهاجم گلزن ارائه بدهد. مورینیو در مصاحبه ای اعلام کرده بود که در حال حاضر رونی تنها هدف آنها در بازار نقل و انتقالات است و تا پایان فصل نقل و انتقالات، برای خرید او تلاش خواهند کرد.

از سوی دیگر، قرار است رونی بار دیگر با مویس در مورد شرایطش جلسه ای برگزار کند. گفته می شود یکی از دلایل اصلی که این بازیکن را برای جدایی از منچستریونایتد مصمم تر کرده، نگرانی او از واکنش هواداران باشگاه است.

بعد از اینکه فرگوسن در پایان فصل گذشته اعلام کرد که رونی برای ترک الدترافورد، به مدیران باشگاه درخواست رسمی داده، هواداران باشگاه در جشن قهرمانی او را هو کردند و او اکنون نگران که این اتفاق در فصل جدید هم ادامه پیدا کند. به همین دلیل می خواهد هر طور شده تصمیمش را عملی کند.

البته مویس و مدیران منچستریونایتد بارها اعلام کردند که رونی فروشی نیست اما باید دید پیشنهاد چلسی و پافشاری رونی، تا چه حد می تواند موثر باشد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: در سال 2007 می توانستم سرمربی تیم ملی انگلیس شوم

سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی دوباره مروری به گذشته ها داشته است

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در صحبت هایی اعلام کرده که در سال 2007 و بلافاصله بعد از جدایی استیو مک لارن از نیمکت مربیگری سه شیر، به او پیشنهاد شده تا هدایت تیم ملی انگلیس را در دست بگیرد ولی او این پیشنهاد را رد کرده، چرا که حاضر نبوده که مدتی طولانی از بازیکنانش دور باشد.

مورینیو در صحبت هایی دراین باره گفت:«من برای این کار باید انگلیزه ای داشته باشم. من حس خوبی نسبت به سرمربیگری تیم ملی ندارم. چطور می توانستم این کار را انجام دهم؟ در طول روز بازیکنان را هدایت نکنی و مجبور باشی که به باشگاه های مختلف بروی تا ببینی که بازیکنان چه شرایطی دارند؟ بعد هم مجبور باشی تا مربی دروازه بانانت را به تیم های مختلف بفرستی تا ببیند که دروازه بانان منتخب چطور تمرین می کنند. در روزهای پایانی هفته هم به تماشای بازیهای لیگ بنشینی. برای این کار نیاز به یک آپارتمان خوب با چندین مانتیور پخش تصویر بزرگ داری تا بتوانی عملکرد همه فوتبالیست ها را آنالیز کنی.»

سرمربی پرتغالی در ادامه به این نکته اشاره کرد که درابتدا این کار برای او جذاب به نظر می رسید ولی درنهایت این شغل را نپذیرفت:« زمانی که به من این شغل را پیشنهاد کردند تیم ملی انگلیس در پاریس یک بازی دوستانه مقابل فرانسه داشت. با خودم فکر کردم که چه بازی هیجان انگیزی است. این کار می تواند کار خوبی باشد ولی بعد با خودم گفت:« خب بازی بعدی چیست؟ مصاف با قزاقستان؛ آن هم یک ماه بعد.» نه نه نه..نمی شد که بشود. من آن موقع جوان و مغرور بودم و نمی شد که این کار پیش برود.لازم بود که شغل بعدی ام به من انگیزه بدهد ولی پیشنهاد هدایت تیم ملی کاملا مرا راضی و خوشحال نکرده بود. »

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
شورله: شرایط چلسی خیلی خوب است

این ملی پوش آلمانی که در این تابستان از بایر لورکوزن به چلسی پیوست، اولین گلش برای آبی ها را در دیدار مقابل میلان در گینس کاپ به ثمر رساند.

سایت گل- آندره شورله، مهاجم جدید چلسی، مطمئن است با نتایجی که در پیش فصل کسب کردند، می توانند در فصل پیش رو نتایج خوبی بگیرند.

این ملی پوش آلمانی که در این تابستان از بایر لورکوزن به چلسی پیوست، اولین گلش برای آبی ها را در دیدار مقابل میلان در گینس کاپ به ثمر رساند.

با این پیروزی، روند پیروزی های پیاپی چلسی در پیش فصل حفظ شد و شورله معتقد است که در آستانه آغاز فصل جدی لیگ برتر، چنین نتایجی بسیار امیدوار کننده است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من بسیار خوشحالم که اولین گلم را به ثمر رساندم. این دیدارهای پیش فصل است اما گلزنی همیشه لذت بخش است. این اولین گلم برای چلسی بود و واقعا روز خوبی برای من رقم زد.

شرایط خیلی خوب پیش می رود؛ ما 5 بازی انجام دادیم و 5 بار شکست خوردیم.البته هیچ چیز کامل نیست اما در هر بازی خیلی خوب کار کردیم.

دو هفته به آغاز فصل باقی مانده و بخشی از این مدت را در اردوی تیم های ملی مان خواهیم بود. اما تیم در شرایط خوبی است. پیروزی همیشه برای افزایش اعتماد به نفس و روحیه خوب است."

چلسی در دیدار فینال گینس کاپ، چهارشنبه شب مقابل رئال مادرید قرار می گیرد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان مگه مورینیو راجب رئال چی گفته که انقدر گر گرفتن طرفداران و بازیکنان رئال؟

فکر کنم بیشتر برای این موضوع هست:

آقای خاص بار دیگر نشان داد که هنوز با ستاره های رئال سر جنگ دارد

سایت گل- ژوزه مورینیو که در آخرین روزهای حضورش در رئال با کریس رونالدو دچار مشکل شده بود، به تازگی ادعا کرد که رونالدو برزیلی، رونالدو واقعی است تا مشکلاتش با هموطنش بیشتر شود.

او به خبرنگاران گفته بود:" من در سال 2000 برای اولین بار سرمربی شدم اما پیش از آن در باشگاه های بزرگ کمک مربی بودم، با مربیان بزرگ و با بهترین های دنیا کار کردم. در 30 سالگی با رونالدو کار کردم؛ نه این رونالدو؛ با رونالدو واقعی، رونالدوی برزیلی."

کریس رونالدو هم در پاسخ گفت:" من به اینکه مردم در موردم حرف های نامناسب بزنند، عادت کرده ام. همان طور که ما در پرتغالی می گوییم " من در بشقابی که غذا می خورم، آب دهان نمی اندازنم" این تنها چیزی است که در این مورد می توانم بگویم."

302589.jpg

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: در فصل پیش رو از سیستم چرخشی استفاده می کنم

اکنون آقای خاص می داند که فصلی طولانی و دشوار را در پیش دارد و از اینکه بازیکنان خوب زیادی در تیمش حضور دارند، خوشحال است.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد که قصد دارد در طول فصل از سیستم گردشی استفاده کند.

آبی ها فصل گذشته در لیگ برتر سوم شدند و در لیگ قهرمانان نیز در همان مرحله گروهی کنار رفتند اما در جام حذفی به نیمه نهایی رسیدند و در لیگ اروپا عنوان قهرمانی را به دست آوردند.

اکنون آقای خاص می داند که فصلی طولانی و دشوار را در پیش دارد و از اینکه بازیکنان خوب زیادی در تیمش حضور دارند، خوشحال است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" امیدوارم در این فصل 60 بازی انجام بدهیم و به همین دلیل، ما مطمئنا از بازیکنان به طور چرخشی استفاده می کنیم."

او همچنین ویکتور موزس، ستاره نیجریه ای تیمش که در دو دیدار اخیر مقابل اینتر و میلان درخشان ظاهر شد را مورد ستایش قرار داد و گفت:" ویکتور فوق العاده بود. او یکی از بازیکنان تیم است که به سختی کار می کند. او حتی یک دقیقه از تمرینات را نیز هدر نمی دهد. فکر می کنم ویکتور گزینه خوبی برای تیم ماست. ما در پست او آزارد، کوین ده بروین و شورله را داریم و ما می توانیم در طول هر بازی در این پست تغییراتی ایجاد کنیم. او بازیکنی است که تیم را قوی تر می کند و به ما گزینه های بیشتری می دهد."

مورینیو همچنین در مورد مدعیان قهرمانی در فصل آینده لیگ برتر گفت:" فکر می کنم 6 تیم مدعی قهرمانی خواهند بود. هنوز یک ماه تا پایان بازار نقل و انتقالات باقی مانده است و بستگی دارد چه اتفاقاتی رخ بدهد. در این شش تیم اتفاقات زیادی ممکن است اتفاق بیفتد.

لیورپول یکی از این تیم هاست. چرا که نه؟ آنها مربی بزرگی مانند برندان راجرز دارند. تاتنهام هم تیم فوق العاده دارد. آرسنال هم تیم بهتری شده است. چلسی، منچسترسیتی و منچستریونایتد هم مثل همیشه مدعی قهرمانی هستند."

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
راستی دوستان این بازی رو پخش میکنن؟
نه بازی رو پخش نمیکنن.
اینکه چلسی 5 بازی رو برده و تو تورنمنت آمریکا گل نخورده خیلی خوبه. ولی یادمون باشه که مورینیو تو هر بازی از تمام بازیکنهای چلسی استفاده میکنه و نیمه دوم تقریبا تمام بازیکنها تعویض میشن (اتفاقی که تو این 5 بازی افتاد) و هدف فقط بردن نیست, بلکه آماده کردن تیم هست. این روال تو 2تا بازی دوستانه پیش رو هم ادامه پیدا میکنه و همونطور که مورینیو گفته چلسی 5 بازی رو برده ولی هیچ امتیازی نگرفته. اولین بازی مهمی که پیش روی چلسی هست این بازی هست که تیم با ترکیب اصلی میره تو زمین:

CH.jpg

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: موزس فوق‌العاده است

این ملی‌پوش نیجریه‌ای در پیش‌فصل درخشیده است. او سه گل مقابل اینتر و میلان ساخت.

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی چلسی از تلاش‌های فوق‌العاده ویکتور موزس در تور پیش‌فصل چلسی تشکر کرد.

این بازیکن 22ساله در اولین فصل در استمفوردبریج اکثرا به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت.

اما این ملی‌پوش نیجریه‌ای ممکن است در تیم مورینیو نقش پررنگ‌تری داشته باشد. او سه گل در دو مسابقه مقابل اینتر و میلان ساخته است.

مورینیو گفته: «ویکتور فوق‌العاده بوده است. او بسیار سخت تلاش می‌کند.

در پست او ادن آزار، کوین دبروین و آندره شورله را داریم. با ویکتور می‌توانیم در هنگام انجام مسابقه همه چیز را عوض کنیم و جان تازه‌ای به تیم ببخشیم.»

موزس در تمامی رقابت‌ها در فصل گذشته 44 بازی برای چلسی انجام داد. او البته تنها یک گل در لیگ زد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ماتا: مورینیو به من گفت بازیکن مهمی برای چلسی هستم

این ستاره اسپانیایی به عنوان بهترین بازیکن فصل قبل چلسی انتخاب شد اما با حضور مورینیو، شایعاتی در مورد آینده او منتشر شد.

سایت گل- خوان ماتا، هافبک چلسی، تاکید کرد که بعد از صحبت کردن با ژوزه مورینیو، مطمئنا در این باشگاه خواهد ماند.

این ستاره اسپانیایی به عنوان بهترین بازیکن فصل قبل چلسی انتخاب شد اما با حضور مورینیو، شایعاتی در مورد آینده او منتشر شد.

اما ماتا اعلام کرد که با سرمربی پرتغالی جلسه داشته و اکنون از نقشش برای فصل آینده کاملا مطمئن است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من اصلا نگران شایعاتی که در مورد جدایی ام گفته می شود، نیستم. من با باشگاه صحبت کردم و با سرمربی هم گفتگو داشتم. او به من گفت که بازیکن مهمی برای تیم هستم. پس حرف دیگری برای گفتن وجود ندارد.

این بسیار مهم است که بدانید برای باشگاه بازیکن مهمی هستید. همه می خواهند چنین احساسی داشته باشند.

من از شرایطم خیلی راضی هستم. زیر نظر سرمربی جدید تمرین می کنم و می خواهم نسبت به فصل گذشته پیشرفت کنم."

او همچنین در مورد رقابت با اسکار و ادن آزارد، دیگر هافبک های تیم گفت:" ما تنها باید روی کارمان تمرکز کنیم. 25 بازیکن در تیم حضور دارند و به ما ارتباطی ندارد که چه کسی به تیم اضافه شود. ما از بازیکنانی که در تیم داریم، راضی هستیم.

وقتی بیشتر و بیشتر در کنار هم تیمی های تان بازی می کنید، ارتباط بیشتری با آنها به دست می آورید. آزارد و اسکار فصل گذشته به تیم آمدند و این فصل هم شورله و ده بروین به این اضافه شدند. همه ما به ارتباط بیشتر نیاز داریم.

من واقعا منتظر شروع فصل جدید هستم و همه ما هیجان زده هستیم. ژوزه در چند سال اخیر فوق العاده کار کرده و فکر می کنم ما هم می توانیم این فصل بار دیگر به موفقیت برسیم."

sina021

Registered User
لایک‌ها
8
سلام . تازه عضو شدم . اومدم بگم کی امسال میخواد حریف چلسی شه ؟؟؟

بالا