• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284

پیشنهاد 8.2 میلیون پوندی چلسی برای دوریا

ruhow0dc6cdavcrsqwft.jpg

به گزارش سایت خبری هواداران چلسی و به نقل از دیلی میل، چلسی با پیشنهادی 8.2 میلیون پوندی در آستانه جذب دوریا (Doria)، مدافع و کاپیتان زیر 20 ساله های برزیل و بوتافاگو (Botafogo) می باشد.

دوریا مدافع میانی 18 ساله بوتافوگو و کاپیتان تیم زیر 20 سال های برزیل است.

مبلغ رضایت نامه و فسخ قرارداد دوریا، 11 میلیون پوند است و به نظر میرسد که چلسی از شانس بالایی برای جذب این مدافع خوش آتیه برخوردار باشد.

بارسلونا، تاتنهام، یوونتوس و آث میلان نیز از باشگاه مشتری دوریا هستند.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مورینیو: به آرسن ونگر احترام میگذارم

um8c44qsigtusyed0f.jpg

به گزارش سایت خبری هواداران چلسی و به نقل از دیلی میل، ژوزه مورینیو فاش کرد که چگونه به دشمنی اش با ونگر با خوردن یک شام پایان داده است.

مورینیو وعده داده است که در این فصل بین او و ونگر مشکلی وجود نخواهد داشت. زمانی که مورینیو مربی تیم چلسی بود، این دو دشمنان قسم خورده ی یکدیگر بودند و جنگهای لفظی طولانی بین یکدیگر داشتند. اما مورینیو اذعان دارد پس از آنکه آنها یکدیگر را بوسیدند از این به بعد همه چیز بینشان متفاوت خواهد بود.

"آرسن ونگر مرد خوبی است.من شانس ملاقات با او را زمانی که انگلیس را ترک کردم داشتم.من با او ملاقات کردم زمانی که به یوفا، در یورو و به جام جهانی رفتم، ما با هم شام خوردیم. ما با مربیان دیگر در یوفا و در اروپا حضور داشتیم. خوب بود، فضای زیبایی بود و از صحبت کردن با او در مورد فوتبال لذت بردم. او فردی با فرهنگ و بزرگ است و نظراتش نسبت به همه چیز بسیار فراخ است. وقتی شما در یک لیگ رقابت نمی کنید و در برابر یکدیگر بازی نمی کنید راحت تر احساسات خود را بیان می کنید. ما به راحتی در مورد فوتبال حرف زدیم، او مرد بسیار خوبی است. در حال حاضر ما دوباره در یک لیگ حضور داریم اما او هنوز هم مرد خوبی است. من به او احترام زیادی می گذارم و احترامم را به او همیشه نشان خواهم داد. شرط بندی نمی کنم که یک مشکل بین مان نباشد. حتی اگر شما با یکدیگر دوست باشید وبه هم احترام بگذارید گاهی اوقات شما چیزی می گویید که دیگری دوست ندارد و واکنش نشان می دهند، اما من بسیار برای او احترام قائل هستم و من احساس می کنم او همان ارتباط را با من دارد. او به من یاد می دهد که چگونه یک باشگاه را برای مدتی طولانی اداره کنم زیرا من میخواهم برای 17 سال در چلسی بمانم. آخرین مکالمه بین ما این بود که من می خواهم برای 17 سال اینجا بمانم."

مورینیو در پاسخ به این پرسش که آیا می تواند برای هشت سال بدون جام بماند می گوید:

"نه، این بدلیل طرز فکر من است. من احساس عجیبی خواهم داشت. اما شما می توانید کارهای بسیار خوبی برای یک باشگاه انجام دهید بدون این که جام های زیادی برنده شوید. مردم احساسی هستند و حافظه ی فوتبالی شان معمولا کوتاه است. مردم زمان های زیادی فراموش می کنند که افراد چه کارهایی انجام دادند. آرسن ونگر مردی بزرگ و با تجربه است، او اعتماد به نفس دارد، می داند چه کاری انجام دهد و در حال انجام چه کاری است. احترام گذاشتن هیئت مدیره به شخصی مثل او واجب است و این بدلیل چهره زیبایش نیست، این بدلیل کاری است که او انجام می دهد و همچنین بدلیل احترامی است که مردم به او میگذارند. همانطور که می دانید، او همواره شانس هایی برای ترک آرسنال داشته، این همیشه خوب است. باشگاههای مهمی به او علاقمند بوده اند، بنابراین وقتی او از ترک آرسنال سر باز می زند و می خواهد در اینجا بماند این دلیلی است که او اینجا را دوست دارد."

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
هنگامی که از او پرسیده شد که آیا می تواند 50 میلیون پوند برای خرید یک مهاجم پرداخت کند، وی صراحتا پاسخ داد: "مهاجمی که من می خواهم 50 میلیون پوند نمی ارزد."
منظورش این نبود که رونی ارزش نداره, منظورش این بود که میشه با قیمت کمتر توافق کرد.
ازش پرسیدن مثل تورس که 50 تا براش دادین امکان داره الانم مهاجمی بگیرین که 50 تا قیمتش باشه؟ مورینیو گفت حدود 30 میلیون میتونه باشگاه هزینه کنه که میشه با باشگاه رونی توافق کرد و گفت چون نمیخوایم بازیکنی رو بفروشیم پس حدود 30 میلیون میتونیم هزینه کنیم. و قبلا هم گفته بود: It's Rooney or bust, یعنی تمام تلاشمون رو میکنیم تا رونی رو بگیریم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
پیشنهاد ۴۰ میلیون پوندی بایرن مونیخ به مدافع چلسی:hmm:

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در حالی که گفته می‌شد خریدهای بایرن مونیخ برای فصل جدید به اتمام رسیده است ولی پس از شکست 4 بر 2 باواریایی‌ها مقابل بورسیا دورتموند در سوپرجام آلمان پپ گواردیولا، سرمربی سرخپوشان مونیخ احساس ضعف در مرکز خط دفاعی خود کرده است.

براساس گزارش‌های منتشر شده بایرن مونیخ به درخواست گواردیولا برای پوشش ضعف‌هایش در خط دفاعی، خود را آماده می‌کند تا برای به خدمت گرفتن داوید لوئیز، مدافع برزیلی آبی‌پوشان لندنی پیشنهادی بیش از 40 میلیون پوند بدهد.

ژوزه مورینیو، سرمربی تیم فوتبال چلسی در تور آسیایی این تیم تاکید کرد داوید لوئیز فروشی نیست و گفت: لوئیز از پتانسیل بالایی برخوردار است و در تیم من او در دفاع میانی بازی خواهد کرد نه در خط هافبک.

مدافع برزیلی چلسی که در ماه ژانویه 2011 در ازای 25 میلیون پوند از بنفیکای پرتغال به چلسی آمد، ماه سپتامبر 2012 قرارداد خود را به مدت 5 سال با چلسی تمدید کرد.

روزنامه «اسپورت» نزدیک به کاتالان‌ها روز گذشته (یکشنبه) با انتشار خبری اعلام کرد که لوئیز در آستانه پیوستن به آبیواناری‌هاست. پیش از این باشگاه پاری‌سن‌ژرمن هم گفته بود در صورت پیوستن تیاگو سیلوا به بارسلونا علاقه‌مند به جذب مدافع برزیلی آبی‎پوشان لندنی است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بازیهای پیش رو با تاریخ میلادی:

ICC چلسی - اینتر 13/8/2،‏ 4:30 IRDT
EPL چلسی - Hull 13/8/18،‏ 19:30 IRDT
EPL منچستریونایتد - چلسی 13/8/26،‏ 23:30 IRDT
SC بایرن مونیخ - چلسی 13/8/31،‏ 0:15 IRDT
EPL اورتون - چلسی 13/9/14،‏ 21:00 IRDT
EPL چلسی - فولام 13/9/21،‏ 21:00 IRDT
EPL تاتنهام - چلسی 13/9/28،‏ 15:15 IRST
EPL نوریچ سیتی - چلسی 13/10/6،‏ 16:00 IRST

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بازیهای پیش رو با تاریخ میلادی:

ICC چلسی - اینتر 13/8/2،‏ 4:30 IRDT
EPL چلسی - Hull 13/8/18،‏ 19:30 IRDT
EPL منچستریونایتد - چلسی 13/8/26،‏ 23:30 IRDT
SC بایرن مونیخ - چلسی 13/8/31،‏ 0:15 IRDT
EPL اورتون - چلسی 13/9/14،‏ 21:00 IRDT
EPL چلسی - فولام 13/9/21،‏ 21:00 IRDT
EPL تاتنهام - چلسی 13/9/28،‏ 15:15 IRST
EPL نوریچ سیتی - چلسی 13/10/6،‏ 16:00 IRST
تو اون مسابقات ICC که گذاشتی علاوه بر بازی با اینتر 2تا بازی دیگه باید انجام بده, بعد یه مسابقه دوستانه انجام میده با رم تو همون آمریکا.
و بخاطر بازی با بایرن, برای اینکه چلسی از لیگ عقب نمونه بازی با استون ویلا رو انداختن جلو و چلسی از 18 آگوست تا 26 آگوست 3تا بازی باید انجام بده تو لیگ:

Sche.jpg

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
چلسی پیشنهاد بایرن برای لوئیز را رد کرد: ژوزه مورینیو مصّر است که داوید لوئیز علی رغم پیشنهاد 34.5 میلیون پوندی باشگاه بایرن مونیخ، بازیکن چلسی خواهد ماند.

منبع: Daily Mail

مورینیو، خدیرا را برای هافبک چلسی در نظر دارد: ژوزه مورینیو می خواهد بازیکن سابقش را به استمفورد بریج بیاورد. این بازیکن رئال مادرید می تواند برای آبی ها 23 میلیون یورو هزینه داشته باشد، در حالی که دستمزدی 4.6 میلیون یورویی نیز خواهد داشت.

منبع: Daily Mirror

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مهمترین اخبار امروز فوتبال انگلیس را با هم مرور می کنیم

سایت گل-

کمپانی: پیگرینی می تواند خط دفاعی منچسترسیتی را قویتر کند

ریو فردیناند: مویس می تواند روی حمایت بازیکنان باتجربه منچستریونایتد حساب کند

دیوید پلیت (سرمربی سابق تاتنهام): گرت بیل برای رفتن به رئال خیلی جوان است

غیبت بالوتلی در دیدار پیش فصل میلان مقابل سیتی

اعلام فهرست چلسی برای تور پیش فصل آمریکا

نصری تحت تاثیر کارهای روانشناسانه پیگرینی

آسپاس: امیدوارم تلاش ما در لیورپول، نتیجه بخش باشد

خوشحالی پاپیس سیسه از بازگشت به نیوکاسل بعد از حل شدن مشکل اسپانسرینگ

ماسچرانو: مطمئنم فابرگاس به پیشنهاد منچستریونایتد پاسخ منفی می دهد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستان این رونی بلاخره میخواد بیاد چلسی یا نه؟

اگه قرار باشه بیاد سران تیم رونی تا قبل از بازی رفت تیمشون با چلسی نمیدنش به چلسی.
تورنمنت 8 جانبه آمریکا باین شکل برگزار میشه:

Table.jpg

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
عکس روز: مورینیو وخالکوبی نام همسر و فرزندانش روی مچ دستش

سرمربی پرتغالی قبل از سفر به آمریکا با کاروان چلسی این کار را انجام داد

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی قبل از سفر به آمریکا با کاروان باشگاه لندنی، نام همسر و دو فرزندش را روی مچ دستش خالکوبی کرده.

روی مچ دست مورینیو، این نام ها درج شده است: تامی (نام اختصاری همسرش)، تیتا (نامی که مورینیو دخترش را این گونه می نامد ) و زوکا (نامی که مورینیو برای پسرش برگزیده)
1375298333_857766_1375298447_noticia_grande.jpg

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
106003_heroa.jpg

کاروالیو: مورینیو نمی تواند با شکست کنار بیاید

کاروالیو که در پورتو، چلسی و رئال مادرید زیر نظر مورینیو کار کرد، اعلام کرد که آقای خاص به هیچ وجه نمی تواند به شکست کنار بیاید.

سایت گل- ریکاردو کاروالیو، مدافع باتجربه موناکو، معتقد است انگیزه مورینیو برای موفقیت و پیروزی در دیدارهای مختلف، او را به یکی از بهترین مربیان دنیا تبدیل کرده است.

کاروالیو که در پورتو، چلسی و رئال مادرید زیر نظر مورینیو کار کرد، اعلام کرد که آقای خاص به هیچ وجه نمی تواند به شکست کنار بیاید.

او در گفتگو با دیلی میل گفت:" وقتی مورینیو شکست می خورد، نمی تواند با آن کنار بیاید. او از این نظر با هیچ کس قابل مقایسه نیست. وقتی در یک دیدار شکست می خورد، روز بعد نمی توان با او کار کرد. از نظر من، چیزی که او را به یک مربی خاص تبدیل کرد، جزئیاتی است که در کارش وارد می کند.

او می خواهد همه بازیکنان تیم زیر نظر او کار کنند و به دنبال پیروزی باشند. ما با هم به جام های زیادی دست پیدا کردیم."

کاروالیو در دوره همکاری با مورینیو به قهرمانی های مختلف در لیگ های پرتغال، انگلیس و اسپانیا رسید و همچنین با هم در سال 2004 قهرمان چمپیونزلیگ شدند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
یادداشت: رونی، مویس و مذاکرات سرنوشت‌ساز

این مهاجم قرار است این هفته با مربی‌اش در کارینگتون دیدار کند. او می‌خواهد به مویس بگوید قصد رفتن به چلسی را دارد.

سایت گل – دیوید مویس قرار است این هفته رودررو با وین رونی بنشیند و صحبت کند. این برای اولین بار در یک ماه گذشته است که این دو نفر قرار است با هم بر سر آینده رونی ملاقات کنند.

رونی پس از مصدومیت همسترینگ که دو روز پیش از تور پیش‌فصل آسیا و استرالیا متحمل شد در کمپ تمرینی کارینگتون باشگاه به سر می‌برد. او ظاهرا با باشگاه چلسی بر سر دستمزد 200 هزار پوند در هفته به توافق رسیده است. مویس البته اصرار دارد که این بازیکن 27ساله تحت هیچ شرایطی فروشی نیست و قهرمان لیگ برتر هم گفته خبر پیشنهاد 20 میلیون پوندی چلسی صحت ندارد.

قرار است این دو نفر با هم صحبت کند. مویس می‌خواهد به رونی بگوید که دوست دارد او را نگاه دارد. و رونی هم اصرار دارد به رفتن.

دنیای وین

آمار لیگ برتر (13-2012)
بازی
27
گل
12
پاس گل
10
ضربات به سمت دروازه
86
ضربات داخل چارچوب
35
ضربات بلوکه شده
20
ضربات خارج از چارچوب
31
دقت ضربات
53%

آنها همچنین باید تصمیم بگیرند که آیا این مهاجم با یونایتد در 6 آگوست به استکهلم سفر خواهد کرد یا نه. هرچند شایعات بسیاری رواج پیدا کرده اما مشخص نیست که رونی می‌تواند و می‌خواهد سفر کند یا نه.

برخلاف آن‌چه گفته می‌شود این دو نفر با هم صمیمی هستند. آنها از 11 جولای با هم دیدار نداشته‌اند که این به دلیل تور فرسایشی تایلند، استرالیا، ژاپن و هنگ‌کنگ است. اما آنها تلفنی با هم صحبت کرده‌اند و منابع نزدیک به باشگاه گفته‌اند حرف‌های آنها دوستانه بوده است. مویس از این فرصت استفاده کرده و این که گفته بود رونی ذخیره روبین ون‌پرسی خواهد بود را شفاف سازی کرده است. او گفته رونی باید این حرف او را در داخل متن و با توجه به زمینه بررسی می‌کرد و او البته عضوی کلیدی از تیم خواهد ماند.

رونی که پیش‌تر گفته بود حرف‌های مویس او را آشفته و خشمگین ساخته به خود مربی تیمش گفته که از این صحبت‌هایش قدردانی می‌کند، اما می‌خواهد برود. رابطه او با سر الکس فرگوسن و مقامات باشگاه در فصل گذشته خراب شد.

مویس تلاش کرده است که با چرب‌زبانی رونی را نگاه دارد. او گفته رونی بازیکنی درخشان، برجسته و استثنایی است. اما این تنها ظاهر قضیه است. رونی در سه هفته گذشته تنها تمرین کرده و به بازیابی خود پرداخته. او با باشگاه رفتاری دوستانه، هرچند دور داشته است. در همین حین مویس و اد وودوارد، نایب‌رییس باشگاه درباره جدایی او از باشگاه صحبت کرده‌اند.

برخی در کارینگتون بر این باورند که او دیگر از روزهای اوج فاصله گرفته است. باشگاه دیگر نمی‌خواهد قراردادی بلندمدت به او پیشنهاد بدهد.

هرچند دو هفته پیش شایعات بسیاری از یونایتد، چلسی و رونی به گوش می‌رسید اما اوضاع در منچستر و غرب لندن یکسان است. هیچ خبری نیست. اوضاع به بن‌بست رسیده است. ماجرا ظاهرا تا آخرین روزهای انتقالات ادامه خواهد یافت.

بازی پیچیده‌ای در راه است. چلسی می‌داند که باید بیشتر از 20 میلیون پوند پیشنهاد بدهد تا او را بخرد. اما آنها هم منتظر نتیجه مذاکرات رونی و یونایتد هستند. این مهاجم از فرانک لمپارد و اشلی کول، هم‌بازیانش در تیم ملی درباره ژوزه مورینیو پرس و جو کرده است. او به دوستانش گفته رسما به باشگاه منچستریونایتد درخواست انتقال خواهد داد. البته پال استرتفورد، مدیر برنامه‌های او از او خواسته فعلا صبر کند. او نگران وجهه عمومی موکلش است. همین حالا هم چهره او پیش بسیاری از طرفداران یونایتد لکه‌دار شده.

مویس می‌داند که رونی را نمی‌توان بدون دست کم یک خرید بزرگ فروخت. او تیاگو آلکانتارا را از دست داده و تلاش یونایتد برای خرید سسک فابرگاس روزبه‌روز بیهوده‌تر می‌شود. فصل انتقالات ممکن است برای یونایتد هم ناموفق باشد و هم خجالت‌آور. مربی سابق اورتون دوست دارد مروانه فلینی و لیتون بینز را به یونایتد بیاورد، اما هیئت مدیره یونایتد دوست دارند به دنبال نام‌های هالیوودی و بزرگ باشند. مویس گفت که ممکن است تلاش برای خرید فابرگاس به‌زودی به پایان برسد. او می‌خواست سطح توقعات هواداران را پایین بیاورد.

در این میان نقش اساسی ژوزه مورینیو را نباید فراموش کرد. مربی جدید چلسی به مقامات باشگاه، از جمله رومن آبراموویچ گفته که رونی هدف شماره یک او در تابستان است. آقای خاص تمام تلاشش را می‌کند که رونی را به چلسی ببرد.

او حس می‌کند سرعت و قدرت رونی باعث می‌شود او بتواند به‌خوبی در سیستم 1-3-2-4 چلسی جا بیفتد؛ سیتمی که مورینیو در گذشته با آن عالی نتیجه گرفته. رونی می‌تواند در کنار اسکار و ادن آزار نقطه محوری تیم جدید مربی پرتغالی شود.

اوضاع فعلی توفانی را برانگیخته که می‌تواند در نهایت به سود همه طرف‌ها باشد؛ رونی از یونایتد برود، یونایتد مهاجمش را بفروشد و پول به دست بیاورد، و چلسی هم به بازیکنی که می‌خواهد برسد. اما همه می‌خواهند توفان را به سمت خود بکشند و از آن سود بیشتری داشته باشند. ملاقات مویس و رونی گام بعدی در اتفاقات پیش رو است. مورینیو صبر خواهد کرد تا ببیند چه می‌شود. شطرنجی چندین میلیون پوندی در راه است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سران یونایتد حاضرند که درصورتی که رونی مقصدی غیرانگلیسی برای خود برگزیده باشد، ستاره 27 ساله شان را به فروش برسانند ودرغیر این صورت رونی باید دراین تیم بماند.
پیش بینی میشد

سایت گل- چندین هفته است که گمانه زنی ها در مورد احتمال جدایی وین رونی از منچستریونایتد آغاز شده واز تیم های مختلفی به عنوان مقصد آتی این ستاره انگلیسی یاد می شود. از زمان اعلام نام دیوید مویس به عنوان جانشین سرالکس فرگوسن در اولدترافورد این صحبت ها آغاز شد و با اشاره به اختلافات رونی و مویس در طول دوران حضور این دو نفر در اورتون همه جا صحبت از جدایی رونی از یونایتد بود.
دراین میان از چلسی به عنوان جدی ترین مشتری رونی یاد می شود و مورینیو تاکید فراوانی برای جذب او دارد و آبی های لندنی تلاش زیادی برای انتقال ستاره کلیدی یونایتد به رختکن تیمشان انجام می دهند.
در طول این مدت سران یونایتد همواره با فروش رونی مخالفت کردند و بعد از مذاکرات مویس با رونی به نظر می رسید که این قائله ختم به خیر شده؛ اما تلاشهای تیم های بزرگ برای جذب این مهاجم قدرتمند انگلیسی پایان نیافت و حالا به نظر می رسد که سران یونایتد برای فروش این ستاره نرم تر شده اند و برای او شرط گذاشته اند.
این طور به نظر می رسد که سران شیاطین سرخ حاضرند رونی رابه فروش برسانند ولی به او گفته اند که اگر می خواهد از این تیم جدا شود باید به تیمی غیر انگلیسی پیوسته و مقصدی به جز چلسی و آرسنال داشته باشد. یعنی او اجازه نخواهد داشت که به رقبای مستقیم یونایتد در مسیر قهرمانی در لیگ برتر بپیوندد . این در حالی است که چلسی ژوزه مورینیو و آرسنال آرسن ونگر برای جذب رونی پیشنهاداتی را به اولدترافورد فرستاده اند که تمام این پیشنهادها با پاسخ منفی سران یونایتد روبرو شده و مویس به سران این باشگاه ها اعلام کرده که رونی تحت هیچ شرایطی فروشی نیست
دراین میان ساندی میرر اسپورت در گزارش خود یادآوری کرده که سران یونایتد حاضرند که درصورتی که رونی مقصدی غیرانگلیسی برای خود برگزیده باشد، ستاره 27 ساله شان را به فروش برسانند ودرغیر این صورت رونی باید دراین تیم بماند.
اد وودوارد، نایب رئیس باشگاه یونایتد اخیرا در صحبت هایی اعلام کرده که خبری از تمدید قرارداد رونی نیست. این درحالی است که دستمزد هفتگی رونی در یونایتد 250 هزار پوند است و در حالی که تنها 2 سال دیگر از قرارداد رونی با این تیم باقی مانده، سران یونایتد می دانند که تدریجا از قیمت او در بازار نقل و انتقالات کاسته خواهد شد.
از سوی دیگر سران چلسی آماده اند تا پیشنهاد دوم خود برای جذب رونی با ارزش 30 میلیون پوند را روی میز بگذارند و این به معنای سود 5 میلیون پوندی یونایتد در مقایسه با مبلغی است که آنها نه سال پیش برای خرید رونی به اورتون پرداخت کرده بودند ولی یونایتدی ها سفت پای حرفشان ایستاده اند: شرط رفتن، پیوستن به یک تیم غیرانگلیسی است
به علاوه شنیده می شود که رئال مادرید هم تمایل زیادی برای جذب رونی دارد ولی این روزها آنها تمام هم و غم خود را برای جذب گرث بیل متمرکز کرده اند ومشخص نیست که آیا هنوز هم به خرید رونی فکر می کنند یانه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من جدا شدن رونی از یونایتد فقط در حالی اتفاق میفته که یونایتد یه بازیکن بزرگ جذب کنه.

در غیر اینصورت خریت محضه که بخوان رونی رو از دست بدن یه بازیکن درست حسابی نگیرن.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
هیلاریو با چلسی تمدید کرد

این دروازه بان پرتغالی در سال 2006 و در اولین مقطع حضور مورینیو در استمفوردبریج، از باشگاه ناسیونال خریده شد.

سایت گل- هنریکه هیلاریو، دروازه سوم چلسی، قراردادش را با این باشگاه برای یک سال دیگر تمدید کرد.

این دروازه بان پرتغالی در سال 2006 و در اولین مقطع حضور مورینیو در استمفوردبریج، از باشگاه ناسیونال خریده شد.

او که در این مدت تنها 39 بازی برای آبی ها انجام داد، از ادامه حضور در لندن راضی است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تمدید قرارداد با باشگاه برای یک سال دیگر، احساس خیلی خوبی دارد. از این اتفاق احساس غرور می کنم.

بسیار خوشحال هستم که عضوی از این تیم بزرگ هستم و منتظرم تا یک بار دیگر زیر نظر مورینیو کار کنم."

چلسی در درون دروازه، علاوه بر هیلاریو، پتر چک، مارک شوارتزر و جمال بلکمن را نیز در اختیار دارد.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
کوین: امیدوارم مقابل اینتر بازی کنم

کوین دی بروین که به دلیل آسیب دیدگی مجبور شد از آسیا به خانه باز گردد، از این که توانسته به همراه چلسی به امریکا سفر کند خوش حال است.

پس از این که در دیدار مقابل منتخب مالزی یک گل سیار زیبا به ثمر رساند، با مصدومیت از ناحیه زانو مواجه شد که باعث نگرانی همگان شده بود. با این حال خوش بختانه مشکل جدی نبود و دی بروین خیلی زود به تمرینات چلسی بازگشت.

هافبک جوان و آینده دار چلسی در مورد صحنه آسیب دیدگی خود گفت: "فقط یادم می آید که گل زدم، تعادلم را از دست دادم و سقوط کردم. در مچ پایم احساس درد کردم، زانویم قفل شده بود. بنابرین زیاد در مورد گل فکر نکردم و به فکر زانویم بودم. ولی در پایان همه چیز به خوبی تمام شد."

"وقتی که در راه لندن بودم نگرانیم کمتر شده بود. می دانستم که آسیب دیدگی جدی نیست، ولی کمی درد داشتم. دیدن بقیه تیم که به لندن برگشتند واقعا خوب بود. دوست ندارم که کنار پزشکان بنشینم، دوست دارم که بیرون باشم و به صورت عادی با تیم تمرین کنم."

"از وقتی به امریکا آمده ایم تمرینات خوب بوده اند. در جلسه تمرینی دوم کمی درد داشتم، بنابرین خواهیم دید که در آستانه بازی اینتر چه احساسی خواهم داشت. امیدوارم که بازی کنم. ولی نمی خواهیم که ریسک کنیم و اگر نشد تا زمان بهبودی کامل صبر می کنیم."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
استایپ پریکا به چلسی پیوست

dh11l0tu6ymcwc51kh7.jpg

به گزارش سایت خبری هواداران چلسی و به نقل از سایت رسمی باشگاه چلسی، استایپ پریکا (Stipe Pericاa)، مهاجم 18 ساله اهل کرواسی، از زادار (NK Zadar) به چلسی پیوست.

پریکا 18 ساله، اولین بازی خود با پیراهن زادار را در سپتامبر 2012 انجام داد و تاکنون در 23 بازی توانست 10 گل نیز به ثمر برساند.

وی در جام جهانی زیر 20 سال های ترکیه، توانست با پیراهن کرواسی در 3 بازی، یک گل نیز به ثمر برساند.

بالا