توضیحات فنی مورینیو در مورد تاکتیک های چلسی
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینوی در اولین بازی دوره دوم حضور خود در استمفوردبریج امروز باید به مصاف سینگها آل استار برود. ترکیب تیم بدین شرح می باشد.
نیمه اول: چک، والاس، کالاس، تری، کول، لمپارد، اسین، پیازون، دی بروینه، شورله، لوکاکو
نیمه دوم: جمال بلکمن، ایوانویچ، کیهیل، چالوبا، برتراند، مارکو فان خینکل، رامیرس، دی بروینه، ادن هازارد، ویکتور موسز، بـا
مورینیو در گفتگو با گاردین گفت: "مسئله مثبتی که در مورد بازیکنان قبلی من وجود دارد مرا خوش حال می کند. من هیچ تفاوتی بین آن ها نسبت به قبل نمی بینم..وقتی چگونگی تمرین کردن تری، کول و لمپارد که به ترتیب 32،32 و 35 سال دارند را می بینم، کنترل تیم برای من راحت تر می شود و همین را از دیگر بازیکنان می خواهم. می توانم به جوانان بگویم: "به آن ها نگاه کنید، آن ها حتی یک دقیقه را هم از دست نمی دهند، آن ها رقابت می کنند، بنابرین شما که 18، 19، 21 سال سن دارید به من نگویید که نمی توانید این تمرینات را انجام دهید."
"این فوق العاده است. من خیلی خوش حالم. آن ها مرا می شناسند. آن ها می دانند که من نمی خواهم زندگی آن ها را آسان کنم، ولی می خواهم چیزی را به آن ها باز گردانم. به خاطر این که آن ها مرا می شناسند، از روز اول آن ها هرگز چیزی را زیر سوال نبردند و فقط به سختی کار کردند. این برای من خوب است زیرا آن ها آماده اند، همه آن ها آماده اند. تیم خوب است و 6 بازیکن دیگر (بازیکنانی که در جام کنفدراسیون ها بوده اند) وقتی برگردند چیز های خوبی می بینند. آن ها کار هایی که ما در چلسی انجام داده ایم را حس خواهند کرد. هنگامی که ماتا، اسکار و لوئیز برگردند، کار هایی که ما انجام داده ایم را حس خواهند کرد. آمدن به جمع ما برای آن ها ساده خواهد بود."
در تمرینات روز سه شنبه بیش از 4000 هوادار حضور داشتند، بیش از 48000 بلیط نیز برای بازی سینگها آل استار تایلند و چلسی که امروز (چهارشنبه) برگزار می شود فروخته شد.
هنگامی که از مورینیو پرسیده شد آیا از این که پس از چند ماه حاشیه و تلاطم در مادرید دوباره به چلسی آمده احساس احیا شدن می کند، مربی 50 ساله پرتغالی جواب داد: "همسر من درست می گفت. او در مورد فوتبال حرف نمی زند، ولی چندین بار در مادرید به من گفت که من برای این که هر چه در توان دارم بر روی کارم بگذارم باید خوشحال باشم. من باید خوشحال باشم و انگیزه داشته باشم تا بتوانم وقتم را برای سازماندهی تمرینات بگذارم و از آن ها و بودن با بازیکنان لذت ببرم. حالا من همه این ها را در چلسی دارم."
مورینیو در مورد نقل و انتقالات گفت: "اول از همه من نمی خواهم که باشگاه هیچ فروشی داشته باشد. ما ارتباط زیادی با همدیگر داریم، منظورم من، هیئت مدیره و مالک است و نمی خواهیم بازیکنی را بفروشیم. ما به خاطر تیمی که داریم خوش حالیم و فشار نقل و انتقالات را حس نمی کنیم. در موقعیتی هستیم که جای نگرانی ندارد."
مورینیو در مورد تاکتیک های چلسی گفت: "ما با سیستم 1-3-2-4 در بازی اول خود پا به میدان می گذاریم، سیستم مورد علاقه من این است. هرچند گاهی یک بازیکن را جلوی مدافعان می گذارم و جلوی او نیز دو بازیکن دیگر قرار می گیرد. در دیگر مواقع با دو هافبک میانی و یک بازیکن شماره 10 بازی می کنیم. در تیم ما 3 یا 4 بازیکن حضور دارند که علاقه فراوانی به پست شماره 10 دارند. دی بروینه، هازارد، اسکار و ماتا این پست را دوست دارند."
"با این حال در بازی دیگر این سیستم می تواند تغییر کند. اگر ببازیم، باید با دو مهاجم به میدان برویم. این چیزیست که بر رویش کار خواهیم کرد، من دوست دارم که این ظرفیت را داشته باشیم و آماده بازی کردن با این سیستم باشیم. به طور طبیعی در تیم من 4 مدافع حضور خواهد داشت و مهاجمان من مهاجم خواهند بود. برخی می گویند ما 1-3-2-4 بازی می کنیم و گاهی بازیکنان تهاجمی نقشی تدافعی بر عهده خواهند گرفت و سیستم ما 1-5-4 می شود. ولی این درست نیست، این سیستم در واقع 3-3-4 است."
"با حضور ماتا، لازم است که او را بهتر بشناسم. گاهی اوقات دوست دارم با سیستمی که نامش را بازی کردن با وینگر ها با پای مخالف گذاشته ام، بازی کنیم. یعنی بازیکن راست پا در سمت چپ قرار می گیرد و بازیکن چپ پا به سمت راست می رود. ماتا تنها بازیکن پا چپی است که می توانیم از او در سمت راست این سیستم بازی بگیریم، ولی رقابت سنگین خواهد بود. ما شورله، دی بروین، ماتا، اسکار، هازارد و موسز را برای این سه پست خواهیم داشت و بنابرین گزینه های بسیار بیشتری نسبت به چلسی سال گذشته خواهیم داشت. این سه پست برای من حیاتی هستند. دوست دارم که این بازیکنان به شدت سطح بالا بازی کنند. بنابرین ما 5 بازیکن برای این سه پست داریم که چیزی طلایی برای من است. این فوق العاده است."