• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
a2147eff84fffcb5a33bdc458dbee75ad0b0a12f.jpg

چلسی به دنبال ستاره باواریایی ها

با توجه به اینکه جان اوبی میکل در تابسیتان به احتمال زیاد چلسی را ترک می کند، چلسی برای جانشینی وی لوییز گوستاو از مونیخ را در نظر دارد.

به گزارش تاک اسپورت، میکل که فصل گذشته قرارداد خود را برای 5 سال دیگر تمدید کرده است، پس از بازگشت مورینیو احتمال دارد چلسی را به مقصد ترکیه ترک کند.

مورینیو نیز هافبک برزیلی بایرن مونیخ، گوستاو را برای جایگزینی وی مد نظر دارد. لوییز که از قراردادش 2 سال دیگر باقی مانده است، ممکن برای چلسی تا 16 میلیون پوند آب بخورد.

شاید انجام این انتقال برای چلسی بسیار مشکل باشد چرا که این بازیکن 25 ساله، پیشتر اعلام کرد که در مونیخ خوشحال است و قصد ترک آلیانز آرنا را ندارد.

البته مسئولین چلسی معتقد اند که با انتقال تیاگو آلکانترا به مونیخ، گواردیولا اجازه خروج به گوستاو را می دهد.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
چلسی یک قدم به د روسی نزدیک تر شد

awggwatzt.jpg

با رسمی شدن انتقال کوین استروتمن به آ اس رم، چلسی به خرید دنیله د روسی یک قدم نزدیک تر شد.
استروتمن که در رادار دو تیم منچستر یونایتد و ناپولی نیز قرار داشت، سر انجام با مبلغی در حد 15 میلیون پوند راهی آ اس رم شد و به نظر جانشین مناسبی برای دنیله د روسی می آید.

انتظار می رود که چلسی پیشنهادی جدید برای این هابفک جنگنده ارسال کند، بازیکنی که تمام دوران بازی خود را در آ اس رم سپری کرده است.

د روسی بیش از 300 بازی در سری آ دارد و 90 بازی ملی نیز در کارنامه خود ثبت کرده است. حال به نظر می رسد که این هافبک 29 ساله چالشی جدید را پذیرفته و آماده رقابت لیگ برتر است.

پیوستن د روسی به چلسی می تواند دقایق بازی لمپارد 35 ساله را محدود کند و شاید خبر خوبی برای شماره 8 آبی ها نباشد. با این حال سایت "گیو می فوتبال" در مطلبی عنوان کرده که د روسی می تواند کلید قهرمانی های چلسی در فصل آینده باشد.

این هافبک جنگنده می تواند گزینه مناسبی برای حضور در چلسی تا زمان پختگی جوانان جویای نام استمفوردبریج باشد.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

چلسی اگر DEROSSI و رونی یا زلاتان و بگیره دیگه واقعن تیم کولاک میشهرقیبمون هم امسال سیتی هست چون اونم بازیکنای گرفته ولی کلاس کاری چلسی همیشه بالاتر هست

4 تا جام میگیره امسال مورینیو واسمون

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
Last edited:

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284

چلسی اگر DEROSSI و رونی یا زلاتان و بگیره دیگه واقعن تیم کولاک میشهرقیبمون هم امسال سیتی هست چون اونم بازیکنای گرفته ولی کلاس کاری چلسی همیشه بالاتر هست

4 تا جام میگیره امسال مورینیو واسمون

احتمال اومدن هر سه تاشون باتوجه به شرایطی که تو تیماشون دارن خیلی بالاست تنها بستگی به چلسی داره که یه پیشنهاد خوب بده که دیگه بازیکنا هوایی نشن

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
توضیحات فنی مورینیو در مورد تاکتیک های چلسی

article236.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینوی در اولین بازی دوره دوم حضور خود در استمفوردبریج امروز باید به مصاف سینگها آل استار برود. ترکیب تیم بدین شرح می باشد.

نیمه اول: چک، والاس، کالاس، تری، کول، لمپارد، اسین، پیازون، دی بروینه، شورله، لوکاکو
نیمه دوم: جمال بلکمن، ایوانویچ، کیهیل، چالوبا، برتراند، مارکو فان خینکل، رامیرس، دی بروینه، ادن هازارد، ویکتور موسز، بـا

مورینیو در گفتگو با گاردین گفت: "مسئله مثبتی که در مورد بازیکنان قبلی من وجود دارد مرا خوش حال می کند. من هیچ تفاوتی بین آن ها نسبت به قبل نمی بینم..وقتی چگونگی تمرین کردن تری، کول و لمپارد که به ترتیب 32،32 و 35 سال دارند را می بینم، کنترل تیم برای من راحت تر می شود و همین را از دیگر بازیکنان می خواهم. می توانم به جوانان بگویم: "به آن ها نگاه کنید، آن ها حتی یک دقیقه را هم از دست نمی دهند، آن ها رقابت می کنند، بنابرین شما که 18، 19، 21 سال سن دارید به من نگویید که نمی توانید این تمرینات را انجام دهید."

"این فوق العاده است. من خیلی خوش حالم. آن ها مرا می شناسند. آن ها می دانند که من نمی خواهم زندگی آن ها را آسان کنم، ولی می خواهم چیزی را به آن ها باز گردانم. به خاطر این که آن ها مرا می شناسند، از روز اول آن ها هرگز چیزی را زیر سوال نبردند و فقط به سختی کار کردند. این برای من خوب است زیرا آن ها آماده اند، همه آن ها آماده اند. تیم خوب است و 6 بازیکن دیگر (بازیکنانی که در جام کنفدراسیون ها بوده اند) وقتی برگردند چیز های خوبی می بینند. آن ها کار هایی که ما در چلسی انجام داده ایم را حس خواهند کرد. هنگامی که ماتا، اسکار و لوئیز برگردند، کار هایی که ما انجام داده ایم را حس خواهند کرد. آمدن به جمع ما برای آن ها ساده خواهد بود."

در تمرینات روز سه شنبه بیش از 4000 هوادار حضور داشتند، بیش از 48000 بلیط نیز برای بازی سینگها آل استار تایلند و چلسی که امروز (چهارشنبه) برگزار می شود فروخته شد.

هنگامی که از مورینیو پرسیده شد آیا از این که پس از چند ماه حاشیه و تلاطم در مادرید دوباره به چلسی آمده احساس احیا شدن می کند، مربی 50 ساله پرتغالی جواب داد: "همسر من درست می گفت. او در مورد فوتبال حرف نمی زند، ولی چندین بار در مادرید به من گفت که من برای این که هر چه در توان دارم بر روی کارم بگذارم باید خوشحال باشم. من باید خوشحال باشم و انگیزه داشته باشم تا بتوانم وقتم را برای سازماندهی تمرینات بگذارم و از آن ها و بودن با بازیکنان لذت ببرم. حالا من همه این ها را در چلسی دارم."

مورینیو در مورد نقل و انتقالات گفت: "اول از همه من نمی خواهم که باشگاه هیچ فروشی داشته باشد. ما ارتباط زیادی با همدیگر داریم، منظورم من، هیئت مدیره و مالک است و نمی خواهیم بازیکنی را بفروشیم. ما به خاطر تیمی که داریم خوش حالیم و فشار نقل و انتقالات را حس نمی کنیم. در موقعیتی هستیم که جای نگرانی ندارد."

مورینیو در مورد تاکتیک های چلسی گفت: "ما با سیستم 1-3-2-4 در بازی اول خود پا به میدان می گذاریم، سیستم مورد علاقه من این است. هرچند گاهی یک بازیکن را جلوی مدافعان می گذارم و جلوی او نیز دو بازیکن دیگر قرار می گیرد. در دیگر مواقع با دو هافبک میانی و یک بازیکن شماره 10 بازی می کنیم. در تیم ما 3 یا 4 بازیکن حضور دارند که علاقه فراوانی به پست شماره 10 دارند. دی بروینه، هازارد، اسکار و ماتا این پست را دوست دارند."

"با این حال در بازی دیگر این سیستم می تواند تغییر کند. اگر ببازیم، باید با دو مهاجم به میدان برویم. این چیزیست که بر رویش کار خواهیم کرد، من دوست دارم که این ظرفیت را داشته باشیم و آماده بازی کردن با این سیستم باشیم. به طور طبیعی در تیم من 4 مدافع حضور خواهد داشت و مهاجمان من مهاجم خواهند بود. برخی می گویند ما 1-3-2-4 بازی می کنیم و گاهی بازیکنان تهاجمی نقشی تدافعی بر عهده خواهند گرفت و سیستم ما 1-5-4 می شود. ولی این درست نیست، این سیستم در واقع 3-3-4 است."

"با حضور ماتا، لازم است که او را بهتر بشناسم. گاهی اوقات دوست دارم با سیستمی که نامش را بازی کردن با وینگر ها با پای مخالف گذاشته ام، بازی کنیم. یعنی بازیکن راست پا در سمت چپ قرار می گیرد و بازیکن چپ پا به سمت راست می رود. ماتا تنها بازیکن پا چپی است که می توانیم از او در سمت راست این سیستم بازی بگیریم، ولی رقابت سنگین خواهد بود. ما شورله، دی بروین، ماتا، اسکار، هازارد و موسز را برای این سه پست خواهیم داشت و بنابرین گزینه های بسیار بیشتری نسبت به چلسی سال گذشته خواهیم داشت. این سه پست برای من حیاتی هستند. دوست دارم که این بازیکنان به شدت سطح بالا بازی کنند. بنابرین ما 5 بازیکن برای این سه پست داریم که چیزی طلایی برای من است. این فوق العاده است."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
چلسی معاوضه لوئیز یا ماتا با رونی را رسما رد کرد
gawgwgyoy.jpg

چلسی پیشنهاد خود برای وین رونی را رسما تایید کرد، با این حال شایعه ای که عنوان می کرد قرار است داوید لوئیز یا ماتا در این معامله قرار دارند را قاطعانه تکذیب کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پیشنهاد چلسی برای وین رونی توسط منچستر یونایتد رد شد، باشگاه چلسی نیز در بیانیه ای که به اسکای اسپورتس ارسال کرد، قرار داشتن لوئیز یا ماتا در این پیشنهاد را قاطعانه رد کرد.

در بیانیه باشگاه چلسی آمده است: "باشگاه فوتبال چلسی تایید می کند که روز گذشته پیشنهادی کتبی به منچستر یونایتد برای به خدمت گرفتن وین رونی فرستاده است."

"اگر چه شرایط پیشنهاد محرمانه است، برای برطرف شدن هر گونه شک و تردید اعلام می کنیم که در پیشنهاد ارسالی ما هیچ بازیکنی چه به صورت قرضی و چه به صورت دائمی قرار نداشته و در این انتقال هیچ بازیکنی از چلسی به منچستر یونایتد نخواهد رفت."

ساعاتی پیش شایعه ای مطرح شده بود که ادعا می کرد چلسی پیشنهادی 10 میلیون پوندی به علاوه لوئیز یا ماتا برای منچستر یونایتد ارسال کرده که این مبحث توسط باشگاه به صورت کامل تکذیب شد. جالب اینجاست که قیمت ماتا یا لوئیز در ترنسفر مارکت بیشتر از وین رونی می باشد، با این حال رسانه های انگلیسی در کمال تعجب ادعا می کردند که چلسی یکی از این دو به علاوه 10 میلیون پوند را به منچستر یونایتد می دهد تا رونی به استمفوردبریج بیاید که باشگاه چلسی خیلی سریع چنین چیزی را از ریشه تکذیب کرد.

گفتنی است که مورینیو در مصاحبه روز گذشته خود صراحتا اعلام کرد که هیچ یک از بازیکنان چلسی در تابستان از این تیم جدا نخواهد شد و از لوئیز و ماتا نیز در تعریف برنامه های خود نام برد.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
:heart:بیانیه مورینیو پیرامون پیشنهاد به وین رونی

شایعه پیشنهاد چلسی برای رونی و قرار داشتن ماتا و لوئیز به عنوان بخشی از مبلغ رضایت نامه در آن به قدری عجیب و نا خوش آیند بود که وبسایت باشگاه چلسی مجبور شد مصاحبه ای با مورینی ترتیب دهد.

seggh.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینیو در مصاحبه با وبسایت باشگاه چلسی تایید کرد که رونی را می خواهد و به او پیشنهاد داده است. با این حال تاکید کرد که هیچ بازیکن دیگری در این معامله نقشی ندارد.

مورینیو اعلام کرد: "چلسی به رونی علاقه مند بود و برای او پیشنهاد داده، کاری که ما انجام دادیم رسمی بوده است. حالا هیچ چیز دیگری برای گفتن نداریم، ما بازیکن را می خواهیم و برایش پیشنهاد دادیم، بقیه اش به منچستر یونایتد مربوط می شود."

مورینیو خیال هواداران چلسی را راحت کرد: "نمی خواستیم این مسئله را رسانه ای کنیم. ولی پیشنهاد ما مقداری مشخص پول نقد بوده است و شامل هیچ بازیکنی نیست. نه خوان ماتا و نه داوید لوئیز."

مورینیو اضافه کرد: "حالا من تلاش می کنم که بازیکنان خودم را بهبود بخشم و خواهیم دید که چه رخ می دهد. از طرف من به احترام منچستر یونایتد، همکارم دیوید مویس و بازیکنانم دیگر چیزی در این مورد نخواهید شنید."

"من به بازیکنانم اطمینان دارم و از داشتن آن ها خوش حالم. در این پیشنهاد می خواهم فاکتور احترام را رعایت کنم."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مالودا به ترابزونسپور پیوست

هافبک سابق چلسی بعد از پایان قراردادش با این تیم، به لیگ ترکیه رفت.
maloudajsa.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مرد فرانسوی چلسی که با بی مهری مدیران و کادر فنی پیشین چلسی از این تیم دور بود و با تیم ذخیره و گاها جوانان چلسی تمرین می کرد، پس از اتمام قراردادش با این تیم راهی لیگ ترکیه شد و با قراردادی دو ساله با تیم ترابزونسپور، لندن را ترک کرد.

گفته می شود دو تیم ناپولی و المپیاکوس نیز بدنبال جذب این ستاره فراموش شده و 33 ساله چلسی بوده اند.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
خوزه مورینیو در کنفرانس خبری مالزی اعلام کرد که لوئیز و ماتا و به هیچ وجه از چلسی جدا نخواهند شد.

seheesh.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، چلسی به طور رسمی اعلام کرده که وین رونی هدف اصلی آن ها در نقل و انتقالات است، با این حال تکذیب کرد که ماتا و لوئیز در این انتقال احتمالی نقش خواهند داشت.

علاوه بر این، امروز در کنفرانس خبری مورینیو در مالزی، وی به طور واضح تاکید کرد که هیچ احتمالی برای جدایی این دو ستاره محبوب استمفوردبریج وجود ندارد.

هنگامی که از مورینیو در مورد احتمال جدایی خوان ماتا و لوئیز پرسیده شد، وی در پاسخ تاکید کرد: "به هیچ وجه، هیچ احتمالی برای جدایی این دو وجود ندارد."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
داوید لوئیز، ستاره جوان و متعصب باشگاه چلسی اعلام کرد که هیچ علاقه ای برای پیوستن به تیمی دیگر ندارد و در استمفوردبریج خواهد ماند.

geeh8.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، لوئیز در سال های اخیر به خاطر بازی های خوب و شخصیتی که دارد به یکی از بازیکنان محبوب هواداران تبدیل شده و حتی گفته می شود اصلی ترین گزینه کاپیتانی پس از بازنشستگی جان تری نیز می باشد.

با این حال گزارشاتی وجود داشت که ادعا می کردند این بازیکن مورد علاقه بارسلونا، پاریسنت ژرمن و چند باشگاه دیگر قرار گرفته است.

ولی لوئیز در گفتگو با روزنامه گلوبو اعلام کرد: "من شایعات پیرامون خود و احتمال جدایی از چلسی را اصلا دوست ندارم."

"من با چلسی تا سال 2017 قرارداد دارم و نمی خواهم با هیچ باشگاه دیگری صحبت کنم."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مورينيو: چلسي يک باشگاه ويژه است

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، با ستايش از تاثير اين باشگاه بر دوران حرفه اي اش، اين باشگاه لندني را "واقعا خاص" توصيف کرد.

اين مربي پرتغالي در اولين مقصع حضورش در چلسي بين سال هاي 2004 تا 2007، دو قهرماني در ليگ برتر، دو قهرماني در جام اتحاديه و يک قهرماني در جام حذفي به دست آورد.

او که بعد از 5 فصل حضور در باشگاه هايي مانند اينتر و رئال، به استمفوردبريج برگشته، تاکيد کرد که براي کار کردن در فوتبال، به يک شور نياز دارد.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مهمترين مسئله براي بازيکنان و مربيان، داشتن شور کار کردن و خوشحالي است؛ چيزي که ما در اين باشگاه آن را داريم. ما حرفه اي هستيم اما در عين حال، همه ما به شغل مان عشق مي ورزيم.

اگر بتوانيم ماموريت تان را انجام بدهيد، چه به عنوان بازيکن و چه به عنوان مربي، به اين خاطر نيست که به شما پول مي دهند يا اينکه اين کاري است که بايد انجام بدهيد، بلکه به خاطر خوشحالي و شوري است که احساس مي کنيد. اين مهمترين مسئله است.

مهمترين مسئله براي من است که عميقا احساس مي کنم در يک باشگاه واقعا ويژه هستم. اگر چلسي براي من يک باشگاه واقعا ويژه شده، پس براي همه مي تواند يک باشگاه ويژه باشد.

باشگاه هاي زيادي نيستند که اين ويژه را دارند؛ اينکه هواداران نام شما را فرياد مي زنند، نه تنها در استمفوردبريج، بلکه در سراسر دنيا. نمي توان احساسي بهتر از اين داشت."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284

قضیه رونی کسی اطلاع داره به کجا رسیده ؟

فعلا در حد اما اگره اما با توجه به اتفاقات افتاده احتمال اومدش زیاده چون== رونی با باشگاهش مشکل داره وعلنن گفته میخواد بره وگفته میخواد بره چلسی و مورینیو هم گفته هدف اصلیش رونی هست

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
اسین بار دیگر مهره کلیدی چلسی می شود

مایکل اسین اعلام کرد که آماده است تا دوباره در چلسی به همراه خوزه مورینیو بدرخشد
هافبک قدرتمند غنایی حدود یک سال است که برای چلسی بازی نکرده، او در فصل گذشته به رئال مادرید قرض داده شد و توانست بازی های خوبی را زیر نظر مورینیو انجام دهد.

اسین که آماده است تا دوباره به یکی از مهره های کلیدی چلسی تبدیل شود، در کنفرانس خبری چلسی در مالزی گفت: "استایل من تغییر نکرده است، من هنوز همانم. شما می توانید بگویید که من هنوز به همان اندازه قوی و آماده هستم."

"زانو های من در حال حاضر خوب هستند و مشکلی ندارند. فقط باید خودم را آماده نگه دارم و آماده انجام بازی هایی خوب برای تیم باشم."

"وقتی شما با چنین مصدومیت هایی مواجه می شوید، سخت است که به اوج برگردید، ولی من برگتشم. من هیچ فشار یا چیز دیگری را بر روی خودم قرار ندادم. فقط به دکتر ها گوش دادم و حالا آماده ام و در تمرینات همه کار می کنم."

اسین در مورد خوزه مورینیو که را پدر صدا می زند گفت: "ما رابطه خیلی خوبی داریم و یکدیگر را عالی درک می کنیم. او آقای خاص است. او می داند که چگونه با بازیکنانش صحبت کند و بهترین بازده را از آن ها بگیرد. اگر او را بفهمید، کار کردن با او بسیار آسان خواهد بود."

"فصل هیجان انگیزی خواهد بود و ما مشتاق آغاز آن هستیم. به نظرم می توانیم کارهایی را که در دوره قبلی مورینیو انجام دادیم تکرار کنیم و جام بگیریم. ما بازیکنانی داریم که این کار را انجام دهند، پس باید سختکوش باشیم."

مورینیو نیز در مورد مایکل اسین گفت: "من می دانم مایکل بهتر از هر کس دیگری است. او مثل فرزند من است. می دانم که می تواند در تمام پست ها به جز مهاجم نوک و دروزاه بان بازی کند. او برای ما بسیار مفید خواهد بود."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مصدومیت فرانک لمپارد از ناحیه آشیل

فرانک لمپارد تمرینات چلسی در کوالالامپور را به دلیل مدومیت از دست داد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آسیب دیدگی آشیل هافبک 35 ساله چلسی که باعث شد نتواند در دیدار مقابل سینگها آل استار چلسی را همراهی کند، ممکن است باعث شود که دومین بازی تور آسیایی چلسی که مقابل تیم منتخب مالزی برگزار می شود را نیز از دست دهد.

مورینیو نیز روز گذشته اعلام کرد که در مورد فرانک لمپارد ریسک نمی کند و به نظر می رسد که فرانکی یک بازی دوستانه دیگر را از دست دهد.

اولین بازی چلسی در تور آسیایی با پیروزی 1-0 مقابل سینگها آل استار به پایان رسید.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
پتر چک: مورینیو برای قهرمانی آمده
wafwf.jpg

دروزاه بان چلسی، پتر چک تاکید کرد که مورینیو آمده تا جام های بیشتری به همراه چلسی بگیرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینیو که از سال 2004 تا 2007 سرمربی گری آبی ها را به عهده داشت، روز های بسیار خوبی به همراه چلسی داشت و موفق شد پس از 50 سال چلسی را به قهرمانی لیگ انگلستان برساند.

پتر چک گفت: "مورینیو نمی تواند بیش از این تشنه قهرمانی باشد. او اینجا نیامده تا از زندگیش لذت ببرد. همه ما در چلسی هستیم تا آماده شویم و با یکدیگر قهرمانی جام های مختلف را تجربه کنیم."

"مورینیو همان است، تشنگی او برای قهرمانی همان است، انگیزه او مثل قبل است...شما می توانید ببییند که درخواست او از تیم هم مثل گذشته است. او می خواهد بهترین باشد، ما هم می خواهیم بهترین باشیم. ببییم آیا می توانیم انتظارات خود را براورده کنیم یا نه."

چک اضافه کرد: "برای ثبات ما به جام نیاز داریم. اگر به اهدافمان برسیم، قطعا مربی ما باقی خواهد ماند. تلاش می کنیم تا هرچقدر که بتوانیم ببریم. فصل گذشته لیگ اروپا را بردیم، این اولین باری بود که باشگاه در این رقابت ها بازی می کرد و موفق به قهرمانی شدیم."

"فصل موفقی بود، ولی به طور بدیهی هدف ما این است که در لیگ قهرمانان بسیار بهتر از فصل گذشته بازی کنیم. می جنگیم و برای قهرمانی در لیگ قهرمانان تلاش خواهیم کرد."

"ما همیشه می خواهیم قهرمان لیگ برتر باشیم. دو فصل گذشته لیگ برتر آن چیزی که ما می خواستیم نبود و فصل بعد در لیگ هم بهتر کار می کنیم."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مورینیو: تلاش می کنم تورس به اوج برگردد
1a7e741574be9e64481a299d1a415222b708bad8.jpg

طرفداری- سرمربی چلسی توضیح داد که چگونه قصد احیا فرناندو تورس را دارد، اما تنها نگرانی خود را کم شدن فرصت تورس در صورت خرید وین رونی دانست.

به گزارش سایت بین المللی گل، مورینیو، سرمربی چلسی اعلام کرد که تورس می تواند به روزهای اوج خود برگردد؛ اما در یک سبک بازی خاص.

مهاجم اسپانیایی، در 82 بازی که در لیگ برای چلسی انجام داده است، تنها 15 بار گلزنی کرده، در حالی که در باشگاه سابق خود یعنی لیورپول، 65 بار در 102 بازی گل زد.

در حالیکه صحبت های فراوانی پیرامون خروج این بازیکن 29 ساله از چلسی به گوش می رسید، مورینیو به این نکته اشاره کرد که امکان دارد دلیل افت تورس، عدم توانایی استفاده از وی، توسط مربیان پیشین چلسی بوده است.

مورینیو چنین گفت:" من مهمترین ویژگی های او را می دانم و می دانم که باید چگونه بازی کنیم که وی بیشترین بازدهی را برای تیم داشته باشد. "

" او یک مهاجم است. طبعا وقتی فضای خالی داشته باشد خیلی راحت تر است تا تحت فشار مدافعین باشد. هنگامی که وی تحت فشار باشد کار بسیار مشکل می شود. هنگامی که مدافعین فشار زیادی وارد کنند، او باید از فضاهای کوچک استفاده کند. "

مورینیو ادامه داد:" در لیورپول، نحوه ای که آنها بازی می کردند، تورس کمتر تحت فشار بود و راحت تر بازی می کرد. من تمام تلاش خود را برای کمک وی، و دیگر بازیکنان به کار خواهم گرفت. "

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بالا