• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
پترچک: مورینیو برای لذت بردن از زندگی به انگلیس نیامده
215573_heroa.jpg

دروازه بان 31 ساله چلسی از عزم راسخ آقای خاص برای موفقیت مجدد با چلسی خبر داده و گفته که چلسی به جامهای قهرمانی نیاز دارد

سایت گل- پترچک، دروازه بان باتجربه چلسی در صحبت هایی اعلام کرده که ژوزه مورینیو ، سرمربی پرتغالی تیمش برای تکرار موفقیت ها با چلسی به این تیم بازگشته است.

آقای خاص در دوره اول حضورش روی نیمکت مربیگری استمفورد بریج با این تیم دو قهرمانی در لیگ برتر، دو جام قهرمانی لیگ کاپ و یک جام قهرمانی در اف ای کاپ را کسب کرد و حالا مجددا به لندن بازگشته است. دراین میان پتر چک براین باور است که سرمربی 50 ساله تیمش تمایل زیادی دارد تا روند موفقیت هایش با چلسی را ادامه دهد.

چک در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« مورینیو نمی تواند تشنه تر از این باشد. او برای لذت بردن از زندگی به انگلیس بازنگشته و همه ما اینجا هستیم تا تلاش کنیم با هم به جام های قهرمانی بیشتری برسیم. او مثل قبل است و انگیزه هایش هم مثل قبل است. عطش موفقیت او مثل همیشه است و می توانید ببینید که خواسته های او از شاگردانش مثل همیشه است. او می خواهد بهترین باشد و می خواهد تیمش هم بهترین باشد. باید ببینیم که آیا ما می توانیم توقعات موجود را برآورده کنیم یا نه.»

دروازه بان ملی پوش چک در ادامه به این نکته اشاره کرد که چلسی به دنبال موفقیت در تک تک تورنمنت هایی است که در فصل 4-2013 در آن شرکت خواهد کرد.

چک ادامه داد:« ما به جامهای قهرمانی نیاز داریم. اگر بتوانیم به اهدافمان برسیم، قطعا با همین سرمربی به کارمان ادامه خواهیم داد. باید به حرکتمان ادامه دهیم. ما تلاش می کنیم که تا جای ممکن موفقیت های بیشتری به دست بیاوریم و در پایان فصل جامهای قهرمانی مان را خواهیم شمرد. تیمی در ابعاد چلسی باید برای بهترین شرایط ممکن برنامه ریزی کند و باید ببینیم که آیا می توانیم این خواسته ها را محقق کنیم یا نه. پارسال ما قهرمان لیگ اروپا شدیم. این اولین باری بود که تیم ما در این تورنمنت شرکت می کرد و درنهایت موفق شدیم که به قهرمانی برسیم.»

دروازه بان موفق چلسی ادامه داد:« فصل موفقی بود ولی قطعا هدف ما ارائه بازیهای بهتری در لیگ قهرمانان اروپا در مقایسه با فصل پیش است. اگر بتوانیم با تیم های دیگر به رقابت پرداخته و به قهرمانی برسیم، قطعا این کار را خواهیم کرد. ما همیشه می خواهیم قهرمان لیگ برتر شویم. در دو فصل گذشته در لیگ برتر نتوانستیم به این موفقیت برسیم ولی حالا می خواهیم این کار را انجام دهیم و می خواهیم که بهتر از قبل باشیم.»

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مورینیو: می‌خواهم پدرخوانده فوتبال انگلیس شوم

به گزارش سایت خبری هواداران چلسی و به نقل از سان، پس از بازنشستگی الکس فرگوسن به نظر می‌رسد لقب پدرخوانده لیگ برتر انگلیس باید به ژوزه مورینیو برسد.

مورینیو در گفتگو با خبرنگاران گفت: "می‌خواهم پدرخوانده فوتبال انگلیس شوم. تغییر بزرگی که در لیگ انگلیس رخ داده که به ما مربی‌ها برمی‌گردد این است که رییس ما دیگر در فوتبال حضور ندارد. کسی بود که همه به او احترام می‌گذاشتند. قابل ستایش و به مانند پدر تمامی مربیان لیگ بود. او اکنون رفته و به نظر من بزرگ‌ترین تغییر در لیگ جزیره است."

مورینیو در ادامه افزود: "اکنون من یکی از کسانی هستم که زمان بیشتری در فوتبال دارم. تنها کسی هستم که تمامی جام‌ها در انگلیس را فتح کرده‌ام و قهرمان لیگ قهرمانان شده‌ام. مسئولیت بیشتری روی شانه‌هایم احساس می‌کنم و می‌توانم تجربه‌های بسیار بیشتری در زمینه فوتبالی داشته باشم."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
پیشنهاد لیورپول برای برتراند رد شد

باشگاه فوتبال چلسی خیلی سریع پیشنهاد لیورپول برای رایان برتراند را رد کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، برتراند که با قرار گرفتن در ترکیب اصلی چلسی در فینال لیگ قهرمانان 2012 مقابل بایرن مونیخ تعجب همگان را بر انگیخت، در فصل گذشته موفق شد 38 بار برای چلسی به میدان برود تا کارنامه قابل قبولی در این زمینه داشته باشد.

از برتراند به عنوان جانشین اشلی کول در چلسی و تیم ملی انگلستان یاد می شود، اشلی کولی که قراردادش را یک سال دیگر با چلسی تمدید کرده است. این اتفاق باعث شده بود که چند باشگاه لیگ برتری برای خرید برتراند از چلسی دست به کار شوند که در راس آن ها لیورپول قرار داشت.

براندان راجرز که زمانی در چلسی سرمربی تیم جوانان بود و با برتراند کار کرده بود، علاقه فراوانی به این بازیکن 23 ساله دارد، با این حال چلسی صراحتا اعلام کرده که این بازیکن فروشی نیست.

چلسی به جز جان تری، در سال های گذشته هیچ ستاره ای نداشته که از آکادمی خود به ترکیب اصلی تیم راه پیدا کرده باشد. جان تری که حالا 32 سال سن دارد.

سه سال از قرارداد برتراند با چلسی باقی مانده و یکی از سهمیه های چلسی به عنوان بازکینانی رشد کرده در باشگاه می باشد. مورینیو اعلام کرده که دوست دارد به این بازیکنان که در چلسی فوتبال خود را آغاز کرده اند شانس درخشش بدهد.

برتراند در گفتگو با دیلی میل گفت: "می خواهم دفاع چپ شماره 1 چلسی باشم، وقتش که رسید این اتفاق می افتد. همه کاری که من می توانم انجام دهم این است که بازی کردن را ادامه دهم و آماده باشم و صبور باشم. به هیچ چیز دیگری فکر نمی کنم. صادقانه بگویم، من تنها بر روی دفاع چپ شماره 1 شدن در چلسی فکر می کنم. من تنها به بازی هایی که به من داده می شود تمرکز می کنم."

"در سال های اخیر موفق بوده ام و این تنها هدف من است. شما باید برای رقابت کردن توانمند باشید. این راهیست که شما را به یک بازیکن حرفه ای و درجه یک تبدیل می کند."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
شورله: بالاک به من گفت جایی جز چلسی نرو

اندره شورله عنوان کرد که همان فصل قبل می خواست به چلسی بیاید و بالاک به او هشدار داده که جز چلسی به باشگاه دیگری نرود.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، دو فصل پیش آندره ویلاس بواس به مسئولان چلسی گفت که آندره شورله را زیر نظر داشته باشند، فصل بعد نیز روبرتو دیمتئو برای خرید این بازیکن تلاش کرد، ولی در نهایت مورینیو توانست پس از مذاکره با رودی فولر، مدیر باشگاه لورکوزن شورله را آبی پوش کند.

شورله در آستانه بازی دوستانه چلسی با منتخب مالزی گفت: "من همیشه امیدوار بودم که این انتقال رخ دهد. سال پیش می خواستم به چلسی بیایم ولی نشد. آغاز فصل گذشته واقعا برای من سخت و ناگوار بود. من خیلی خیلی چلسی را می خواستم."

"این یک فرصت از دست رفته بود، ولی به خودم گفتم که باید بهترین بازی ها را انجام دهم و امیدوار بودم که این فرصت بار دیگر برایم پیش بیاید.
مطمئن بودم که این انتقال رخ می دهد. وقتی مشخص شد مورینیو به چلسی می آید، اولین چیزی که شنیدم این بود که مرا می خواهد."

شورله ادامه داد: "میشائیل بالاک به من همیشه می گفت که چلسی باشگاهی بزرگ به همراه کارکنانی فوق العاده است که مثل یک خانواده بزرگ هستند. او به من گفت که اگز مجبور شدم از لورکوزن بروم، باید به چلسی بیایم. همه می دانند که مورینیو برای بازیکنانش عالی است. این چیز هایی بود که میشائیل به من گفت. او مرا متقاعد کرد که مورینیو می تواند از من بازیکن بهتری بسازد."

شورله اضافه کرد: "فشار زیادی به خاطر این که آن ها پول زیادی برای من پرداخت کرده اند رویم وجود ندارد. این بیشتر یک افتخار است. این باعث افتخار من است که باشگاه تا این حد مرا می خواهد."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
منتخب مالزی 1-4 چلسی

چلسی موفق شد با 4 گل منتخب مالزی را شکست دهد تا مورینیو به دومین پیروزی خود در دومین بازی دوستانه تور آسیایی برسد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، چلسی با ارائه بازی با کیفیت و زیبا موفق شد میزبان خود را شکست دهد. چلسی در سال 2011 و به همراه ویلاس بواس موفق شده بود با یک گل این تیم را شکست دهد، ولی با مورینیو توانست 4 گل بزند تا امید هواداران نسبت به تیم جوان چلسی بیشتر شود.

8lrl.jpg

در نیمه اول این مسابقه، آبی های لندن خیلی زود نبض بازی را بدست گرفتند و به طور کامل توپ و میدان را در اختیار خود در آوردند. چیزی از بازی نگذشته بود که کوین د بروین با یک سانتر زمینی ترائوره - بازیکن تیم جوانان چلسی که مورینیو به او شانس بازی کردن در تیم اصلی داده بود- را صاحب توپ کرد و این بازیکن جوان به سان مهاجمی با تجربه عمل کرد و گل اول چلسی را با ضربه ای حرفه ای و نرم به ثمر رساند.

پس از این گل شاگردان جوان مورینیو دست از تلاش بر نداشتند. آن ها موفق شدند روی ضربه فوق العاده زیبا و قدرتمند کوین د بروین که درخششی خیره کننده ای داشت به گل دوم برسند. متاسفانه در صحنه گل زانوی هافبک بلژیکی آسیب دید و مورینیو مجبور شد که ستاره تیمش را با ستاره جوانی دیگر یعنی ایسلام فروز تعویض کند. مشخص نیست که مصدومیت د بروین از چه ناحیه ایست، با این حال این نگرانی وجود دارد که آسیب دیدگی از ناحیه رباط صلیبی باشد.

گل سوم چلسی هم در اواخر نیمه به تور نشست. ترائوره جوان که به نظر می رسد آینده بسیار درخشانی دارد، با پاس در عمق لوکاکو را با دروازه بان مالزی تک به تک کرد و او نیز با ضربه ای فنی و با خونسردی خاص توانست دومین گل خود در دو بازی اخیر برای چلسی را به ثمر برساند. فرار لوکاکو از تله آفساید در این صحنه دیدنی بود.

در این نیمه تمامی بازیکنان چلسی بازی بسیار خوب و هماهنگی جلوی این تیم از خود به نمایش گذاشتند.

در نیمه دوم ترکیب چلسی عوض شد و تنها فان خینکل و هازارد در تیم باقی ماندند که آن ها نیز در اواسط نیمه دوم تعویض شدند.

در این نیمه ابتدا شورله با ضربه ای محکم قصد باز کردن دروازه مالزی را داشت که دروزاه بان این تیم موفق به مهار این شوت شد. پس از آن چلسی حملاتی کرد، ولی به اندازه نیمه اول سازمان یافته نبودند.

در اواخر بازی بود که ویکتور موسز با یک ضربه سهمگین گل چهارم چلسی را به ثمر رساند. چند دقیقه بعد یک ضربه آزاد برای مالزی گرفته شد که چک موفق به مهار ضربه اول شد، ولی توپ برگشتی توسط فادهیل شاه به تنها گل منتخب مالزی تبدیل شد.

در پایان بازی با همان نتیجه 4-1 به اتمام رسید تا آبی های لندن در دومین بازی خود در تور آسیا باز هم پیروز میدان باشند. سفر بعدی آبی ها به اندونزی خواهد بود

5lwl.jpg

ترکیب چلسی در نیمه اول: شوارزر، ایوانویچ، تری، چالوبا، برتراند، فان خینکل، اسین، د بروین (31- فروز)، ترائوره، هازارد، لوکاکو

ترکیب چلسی در نیمه دوم: چک، والاس، کالاس، کیهیل، کول، رامیرس، فان خینکل (67- مک ایچران)، موسز، هازارد (97- پیازون)، شورله، با
گل: ترائوره، د بروین، لوکاکو، موسز

ترکیب منتخب مالزی: فاریزال، ماهالی (45- فادهلی)، مت رز (46- فادهلی)، اسرارودین (83- رئوبن)، زافوان (81- پوترا)، نورشهرول (67- سافی)، شکیر (67- نازمی)، گوروسامی (55- سفیق)، کونانلان (71- نزرین)، عمری (87- زوبیر)، شهرول (55- نورفرهان)
گل: فادهلی

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مورینیو: مصدومیت کوین جدی نیست

خوزه مورینیو پس از پیروزی 4-1 تیمش در کنفرانس خبری حاضر شد و در مورد وضعیت کوین د بروین که همه را نگران کرده است توضیحاتی داد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی ها امشب موفق شدند با 4 گل منتخب مالزی رو شکست دهند. در اواسط نیمه اول بود که کوین د بروین پس از به ثمر رساندن یک گل فوق العاده، بلافاصله بر روی زمین نشست و زانوی خود را در دست گرفت و درخواست تعویض داد.

xfx.jpg

در ابتدا بسیار فکر می کردند که این مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی اوست، با این حال مورینیو اعلام کرد که فکر نمی کند مصدومیت او چندان جدی باشد.

مورینیو درر کنفرانس خبری گفت: "وقتی که کوین روی زمین افتاده بود و درخواست تعویض داد، همه بدترین فکر را می کردند. ولی ارزیابی های اولیه دکتر نشان داد که آسیب دیدگی از ناحیه رباط نیست و اگر در ناحیه مینیسک باشد، باید آسیب دیدگی بسیار جزئی باشد. بنابرین من بر این باورم که مصدومیت چندان مهمی نیست و امیدوارم که جدی نباشد. زیرا این پسر بازیکن فوق العاده ایست. یک بچه، ولی یک مرد روی زمین فوتبال. امیدوارم هیچ چیز مهمی نباشد و به زودی کوین آماده خواهد بود."

"فردا دکتر چند ارزیابی دیگر بر روی زانوی او خواهد داشت، اگر لازم بود به لندن بر می گردد. ولی دکتر احساس خوبی دارد و فکر می کند که چیز مهمی نیست و کوین در طول هفته آینده ریکاوی می کند. من به او (دکتر چلسی) بسیار اعتقاد دارم، زیرا خیلی با تجربه است."

مورینیو در مورد بازی خوب شاگردانش گفت: "در نیمه دوم بازی متفاوت بود، آن ها تعویض های فراوانی داشتند، 20 بار بازی متوقف شد و بسیاری از زمان بازی تلف شد. ولی در نیمه اول ما فوتبال بسیار خوبی مقابل یک تیم خوب انجام دادیم و آن ها نیز با ضد حملات، سرعت و خلاقیت خود به ما فشار آوردند."

"آن ها برای ما مشکل ساز شدند و این جیز خوبیست تا مشکلات را حل کنیم. ما سبک بازی را که می خواهیم را نشان دادیم و نیمه اول خیلی خوب بود. حتی اگر شما سعی کنید که دو تیم خوب را با رعایت تعادل به بازی بفرستید، تیمی که در نیمه اول بازی می کند، زمان بیشتری برای گرم کردن و آماده سازی دارد و بازی را از 0-0 شروع کرده است. بنابرین آن ها شرایط بهترین داشتند تا یک عملکرد فردی خوب از خود به نمایش بگذارند."

خوزه در مورد بازی بعدی چلسی که در اندونزی خواهد بود نیز توضیح داد: "در بازی جاکارتا دمبا از اول بازی می کند. لوکاکو این دو بازی را از ابتدا بازی کرد و دمبا در جاکارتا فیکس خواهد بود. آن ها در حال یادگیری سبک بازی هستند که من می خواهم. هر مربی ایده های شخصی خود را دارد و روملو لوکاکو برای یاد گرفتن حرکاتی که من می خواهم بسیار مناسب است. نقش او در زمین خوب بود، زیرا این همان حرکت هایی است که ما از او می خواهیم، قرار نیست مهاجم تنها بین مدافعان بازی کند."

"خوش حالم زیرا این یکی از قسمت های تمرینات ما بود. ما جلوی اندونزی و مالزی تمرین کردیم. این یک جلسه تمرین بود، جایی که ما هر آن چه را که هر روز تمرین کردیم تکرار کردیم. به دلیل این که جلسات تمرینی پشت در های بسته انجام می شوند، شما نمی توانید احساس کنید که در بازی فوتبال هستید، ولی من می توانم و چیز هایی را در فاز های تهاجمی و تدافعی می بینم که بر روی آن ها تمرین می کنیم. این برای من و بازیکنان که به این روش اعتماد کنند مهم است."

"در حال حاضر نسبت به نتایج نگران نیستیم، ولی به طور کلی نگران نتایج هستیم، زیرا پیروزی یک بخش از دی ان ای تیم است. احترام به باشگاه و هواداران بخشی از دی ان ای ماست و اگر بتوانیم بازی را ببریم، حتما می بریم. ما 6 امتیاز نداریم، ولی تلاش می کنیم تا بار دیگر در جاکارتا هم برنده باشیم و با احساسی خوب به خانه برگردیم."

مورینیو در مورد جوان 17 ساله چلسی، برتراند ترائوره، بازیکن بورکینا فاسوئی که به صورت آزمایشی در چلسی است و امروز یک گل زد و یک پاس گل داد تا تعجب همگان را بر انگیزد توضیحاتی داد. لازم به ذکر است که بازیکنانی که به لیگ انگلیس میایند حتما باید در تیم ملی کشورشان بازی کنند تا اجازه حضور در لیگ برتر را داشته باشند. مورینیو گفت: "ما می خواهیم که او را نگه داریم، ولی باید صبر کنیم تا 18 سالش شود تا قراردادی دائمی به او ارائه دهیم. اگر این امکان وجود نداشته باشد، باید او را به صورت قرضی به جای دیگر بفرستیم. ما این ضمانت را داریم که او برای تیم ملی کشورش بازی خواهد کرد. دیر یا زود کمیته باید به او اجازه بازی کردن در انگلستان را بدهد. کشور او یکی از مهم ترین کشور های آفریقا در عرصه فوتبال است. اگر او در کاپی آفریقایی بازی کند، به او اجازه بازی کردن در انگلستان را می دهند. این فوق العاده است که به اینجا بیایی و برای چلسی بازی کنی، البته خوب هم بازی کنی!"

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
کاریکاتور: آقای خاص، پدر خوانده لیگ برتر

297891.jpg

او اکنون که به استمفوردبریج برگشته، می خواهد پدرخوانده لیگ برتر باشد.

سایت گل- مورینیو در اولین مقطع حضورش در چلسی، یک لقب ماندگار برای خود انتخاب کرد؛ آقای خاص.

او اکنون که به استمفوردبریج برگشته، می خواهد پدرخوانده لیگ برتر باشد.

آقای خاص به خبرنگاران گفت:" من در حال تبدیل شدن به پدر خوانده هستم. فرگی که همه او را به چشم پدر می دیدند و به او احترام می گذاشتند و تحسینش می کردند، از لیگ برتر رفته و برای من هم شرایط تغییر کرده است.

با رفتن او، حالا من به یکی از باتجربه ترین مربیان لیگ برتر تبدیل شده ام. من تنها مربی ای هستم که در لیگ قهرمانان به موفقیت رسیده و همه جام های جزیره را نیز فتح کرده است. به همین دلیل شاید کمی مسئولیتم بیشتر باشد. شاید باید از همه نظر الگویی برای بقیه باشم."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
تحت فشار قرار گرفتن جان تري از سوي مورينيو

طرفداري – مورينيو اعلام كرد كه جان تري كاپيتان چلسي همانند ساير بازيكنان تيم براي قرار گرفتن در تركيب ثابت آبيها مي بايست بجنگد و جايگاه هيچ كس در تركيب اصلي تيم، تثبيت شده نيست.

در كنفرانس خبري كه در حاشيه تور آسيايي چلسي در كوآلا لامپور مالزي برگزار شد مورينيو اعلام كرد:" جان تري نمي تواند نسبت به جايگاه ثابتش در تيم مطمئن باشد. به تنها چيزي كه وي مي تواند اعتماد كتد، دوستي بين ماست." درادامه وي تاكيد كرد كه تنها بازيكناني در تيم جايگاه ثابتي خواهند داشت كه بتوانند خودشان را به وي ثابت كنند.

مورينيو همچنين خود را جانشين و وارث سر آلكس فرگوسن به عنوان نماد مربيگري در ليگ جزيره دانست و اعلام كرد:" هم اكنون من يكي از با تجربه ترين مربي ها در ليگ جزيره به حساب مي آيم و تنها كسي هستم كه ليگ قهرمانان و تمامي رقابتهاي داخلي انگلستان را فتح كرده ام. من مي بايست الگوي اشخاص ديگر باشم نه تنها به خاطر پيروزيها و موفقيت هايم، بلكه به خاطر رفتارم."

در پايان مورينيو ضمن تمجيد از سر آلكس فرگوسن افزود:" بزرگترين تفاوت نسبت به سالهاي گذشته اين است كه ديگر رئيس در ليگ نيست همه مي بايست به سر آلكس فرگوسن احترام بگذارند.او براي همه الگوست"

در بين بين سالهاي 2004 تا 2007 مورينيو در مجموع موفق به كسب 6 جام در انگلستان با تيم چلسي شد و ي با همچنين با تيمهاي پورتو و اينترميلان نيز ليگ قهرمانان اروپا را فتح كرده است. اين مربي پرتقالي در مجموع موفق به فتح 20 جام مختلف شده است.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
دروگبا به عنوان مربي-بازيکن به چلسي بازمي‌گردد

ژوزه مورينيو به تازگي هدايت چلسي را براي دومين بار به دست گرفته است. او قصد دارد مهاجم مورد علاقه‌اش را به اين تيم بازگرداند ولي اين بار به عنوان بازيکن - مربي تا شايد از اين راه بتواند ديديه دروگبا ساحل عاجي را به حضوري دوباره در استمفورد بريج ترغيب کند.

به گزارش فارس، دروگبا اکنون در گالاتاسراي ترکيه توپ مي‌زند و يک سال هم از قراردادش باقي مانده است. مورينيو قصد دارد دروگبا را در تابستان جاري به چلسي باز گرداند ولي اگر با مخالفت تيم ترکيه‌اي مواجه شد، حاضر است 12 ماه هم براي او صبر کند.

مورينيو بر اين باور است علي رغم آنکه دروگبا 35 سال دارد ولي مي‌تواند سه سال ديگر به فوتبال خود ادامه دهد. سران چلسي دوست دارند اسطوره باشگاه چلسي به عنوان مربي کار خود را آغاز کند ولي مورينيو مي‌خواهد او همچنان به فوتبال خود ادامه دهد.

چندي پيش دروگبا با حضور در زمين تمريني کوبهام در لندن، با مورينيو ديدار کرد که اين موضوع به تمام گمانه‌زني‌ها در اين زمينه دامن زد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ستاره 28 ساله که در بازار نقل و انتقالات زمستانی از نیوکاسل به چلسی منتقل شد، ترسی از رقابت برای حضور درترکیب اصلی آبی های لندنی ندارد

سایت گل- دمبا با، مهاجم باشگاه چلسی اعلام کرده که برای حضور در ترکیب اصلی این تیم مبارزه خواهد کرد و قصد ترک چلسی را ندارد.

این ستاره سنگالی در بازار نقل و انتقالات زمستان گذشته از نیوکاسل به چلسی منتقل شد و حالا برای حضور در ترکیب اصلی رقبایی مثل فرناندو تورس، آندره شورله و روملو لوکاکو را پیش رو دارد و این درحالی است که آنها برای جذب رونی نیز دست به کار شده اند که درخواست آنها با پیشنهاد منفی سران یونایتد مواجه شده است.

دراین میان با اعلام کرده که آمادگی ترک چلسی را ندارد و براین باور است که بارقابت می تواند در ترکیب اصلی چلسی قرار بگیرد.

با در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:«من در چلسی می مانم. فکر می کنم که ما به رقابت کردن نیاز داریم و از بهترین بازیکنان دنیا در تیممان استقبال می کنیم. هرچه رقابت در تیم ما بیشتر باشد، بهتر است. همه بازیکنان می خواهند بازی کنند و این بحث فقط مربوط به فورواردهای تیم نیست. ما همه در یک مسیر حرکت می کنیم، برای باشگاه می جنگیم و تلاش می کنیم تا در بازیها به پیروزی برسیم.»

با در 14 حضوری که در نیم فصل دوم رقابت های لیگ برتر در ترکیب چلسی داشت، تنها 2 گل به ثمر رساند و در بازی دوستانه پنجشنبه شب تیمش مقابل ستاره های اندونزی که با برد 1-8 چلسی همراه بود به گل رسید.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
299279_heroa.jpg
مورینیو به تازگی اعلام کرده بود که به خدمت گرفتن رونی می تواند توازن تیمش را افزایش دهد اما اکنون تاکید کرد که عجله ای برای نهایی کردن این انتقال ندارد.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد نگران عدم پیشرفت تلاش های این باشگاه برای به خدمت گرفتن وین رونی نیست.

پیشنهاد جدید آبی ها برای به خدمت گرفتن مهاجم جدایی طلب منچستریونایتد هم رد شد و انتظار می رود که مدیران این باشگاه به زودی پیشنهادی بهتر برای به خرید این مهاجم ملی پوش انگلیسی ارائه بدهند.

مورینیو به تازگی اعلام کرده بود که به خدمت گرفتن رونی می تواند توازن تیمش را افزایش دهد اما اکنون تاکید کرد که عجله ای برای نهایی کردن این انتقال ندارد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در حال حاضر، می دانید که ما چه کارهایی انجام داده ایم. پیشنهادی رسمی ارائه دادیم و اکنون کار دیگری نمی توانیم بکنیم.

اما ما نگران نیستیم زیرا از بازیکنانی که در اختیار داریم، راضی هستیم."

چلسی در دیدار روز گذشته مقابل ستارگان اندونزی به پیروزی 8-1 رسید؛ دیداری که فرناندو تورس نتوانست در آ« گلزنی کند اما مورینیو معتقد است که اضافه شدن لوکاکو و افزایش رقابت در بین مهاجمان تیم می تواند به پیشرفت تورس کمک کند.

" فکر می کنم فرناندو باید خوشحال باشد زیرا ما در تیم رقابت داریم و فکر می کنم این برای هر بازیکن در هر پست خوب است.

فکر می کنم فرناندو از این شرایط راضی باشد زیرا او در طول دوران حضورش در چلسی تک مهاجم بود و تازه در ژانویه گذشته، دمبا با به تیم اضافه شد. اکنون تیم سه مهاجم دارد و این خوب است."

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد که قصد ندارد در فصل پیش رو از فرانک لمپارد در همه دیدارها استفاده کند.

این هافبک باتجربه که فصل گذشته رکورد گلزنی باشگاه چلسی را شکست، به تازگی قراردادش را با آبی ها برای یک سال دیگر تمدید کرد اما آقای خاص معتقد است که نباید از او انتظار داشت که مانند یک بازیکن 25 ساله در همه دیدارها به میدان برود.

مورینیو به خبرنگاران گفت:" نقش لمپارد در تیم تغییری نخواهد کرد. آنچه باید تغییر کند، تحلیل ما از هر رقابت است.

ما قبلا نیاز به چنین کاری نداشتیم. شرایط ساده بود؛ او در هر بازی به میدان می رفت. من معتقدم که او هنوز همان بازیکن است اما تفاوت هایی وجود دارد. او 35 ساله است و نیاز به زمان برای ریکاوری دارد. شرایط یک بازیکن 25 ساله، با یک بازیکن 35 ساله یکی نیست. این تنها نکته است.

لمپارد می داند که شیوه کاری من چطور است. مثلا همان شرایطی که کلود ماکله له در دو فصل آخر حضورش در چلسی داشت.

او می داند که من از بازیکنانی در این سن چطور بازی می گیرم. من به بازیکنانی که به شناسنامه شان توجهی ندارند، دوست دارم. عملکرد شما نشان می دهد که چقدر بازیکن خوبی هستید نه شناسنامه تان. مسئله اصلی عملکرد است."

لمپارد فصل گذشته 29 بازی در لیگ برتر انجام داد و با زدن 15 گل، به رکورد 203 گل برای چلسی رسید. رکورد قبلی در اختیار بابی تامبلینگ بود.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مورینیو: همه از پیشنهاد ما برای رونی خبر دارند

سرمربی باشگاه چلسی، خوزه مورینیو علیرغم این که هنوز نتوانسته وین رونی را به چلسی اضافه کند، عنوان کرد که از تیمی که در اختیار دارد راضی است.

gwagw2.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی آخر خود در تور آسیایی چلسی گفت: "در حال حاضر همان پیشنهادی را که شما هم می دانید داده ایم، پیشنهادی که هم رسمی و هم رسانه ای است و هیچ چیز دیگری برای گفتن وجود ندارد."

"ولی ما آرام هستیم، وقتی می گویم آرامیم به این معناست که به خاطر داشته هایمان خوشحالیم."

در روز های آینده 6 تن از ستارگان چلسی، یعنی میکل، اسکار، لوئیز، ماتا، تورس و آزپیلیکوئتا نیز به تمرینات چلسی اضافه خواهند شد. بازیکنانی که توسط مورینیو یک استراحت ویژه به خاطر حضور در جام کنفدراسیون ها دریافت کرده بودند.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
برنامه مورینیو برای برخی جوانان چلسی

خوزه مورینیو گزارشی در مورد برخی از بازیکنان جوان چلسی که قرار است به صورت قرضی راهی دیگر باشگاه ها شوند صحبت کرد.

fwawg.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مربی پرتغالی چلسی تحت تاثیر عملکرد بازیکن یاب های چلسی قرار گرفته و آن ها را به خاطر آوردن جوانان آینده دار فوتبال جهان به استمفوردبریج مورد تحسین قرار داده است.

مورینیو در مورد ناتانیل چالوبا، برترین بازیکن جوان سال 2012 انگلستان گفت: "چالوبا، ما فکر می کنیم که او برای آخرین بار به طور قرضی می رود. این قصد ماست، او هم این را می داند، در این مورد با ناتانیل صحبت کرده ایم. او خیلی، خیلی بازیکن خوبیست و من نیز او را خیلی خیلی دوست دارم.

تحت تاثیر او قرار گرفته ام. قطعا او بازیکن چلسیست، ولی او باید در آخرین جدایی قرضی خود هر هفته بازی کند. در نظر ما او اینجاست، او همین حالا هم می تواند در ترکیب ما باشد. ولی ما به یک جدایی قرضی که آخرین آن هاست فکر می کنیم، زیرا او خیلی خوب است."

"از بچه هایی که اینجا داریم، جاش مک ایچران به صورت قرضی می رود، چالوبا هم می رود و قطعا این آخرین فصلیست که چالوبا را قرض می دهیم و در فصل 15-2014 در تیم ما خواهد بود."

"لوکاس پیازون قرض داده می شود، همینطور والاس، زیرا لیگ برتر اجازه بازی کردن به او نداده است. او یک فصل دیگر به صورت قرضی جدا می شود، ولی در اروپا بازی خواهد کرد، نه آمریکای جنوبی."

"ایسلام فروز قطعا در تیم زیر 21 ساله های چلسی خواهد بود و برتراند ترائوره باید صبر کند تا 18 سالش شود و بعد از آن خواهیم دید که چه می شود."

علاوه بر این بازیکنان، پاتریک ون انهولت و گائل کاکوتا برای یک فصل دیگر به صورت قرضی راهی ویتس آرنهام هلند شدند، باشگاهی که ارتباطی قوی با چلسی دارد.

تورگان هازارد، برادر جوان تر ادن هازارد که فصل پیش به همراه برادرش به چلسی پیوست نیز برای یک سال دیگر به زولت وارگم بلژیک قرض داده شد. هازارد در فصل گذشته عملکردی درخشان به همراه این تیم داشت و موفق شد که با این تیم به رده دوم لیگ بلژیک دست یابد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
299585_heroa.jpg
کیهیل: امیدوارم جان تری فصل آینده خیلی مصدوم نشود
مصدومیت های پیاپی جان تری در فصل گذشته و همچنین بازی های خوب داوید لوئیز و برانیسلاو ایوانوویچ موجب شد تا کاپیتان آبی ها در فصل آینده تنها در 11 بازی از ابتدا به میدان برود

سایت گل- گری کیهیل، مدافع چلسی، امیدوار است جان تری در فصل پیش رو در بهترین شرایط آمادگی باشد تا بتوانند بار دیگر در مرکز خط دفاعی آبی ها، در کنار هم بازی کنند.

مصدومیت های پیاپی جان تری در فصل گذشته و همچنین بازی های خوب داوید لوئیز و برانیسلاو ایوانوویچ موجب شد تا کاپیتان آبی ها در فصل آینده تنها در 11 بازی از ابتدا به میدان برود.

اما کیهیل امیدوار است که با بازگشت ژوزه مورینیو، جان تری نیز به روزهای خوبش برگردد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او فصل گذشته مصدومیت هایی داشت و امیدوارم که این فصل آنها را پشت سر گذاشته باشد؛ نه فقط به خاطر خودش، بلکه به خاطر تیم.

مصدومیت های او باعث شد تا ما نتوانیم به مرتب در کنار هم بازی کنیم و خیلی کم این فرصت پیش آمد. فوق العاده خواهد بود اگر او مصدوم نشود و ما بتوانیم به طور مرتب در کنار هم بازی کنیم."

تری که تمام دوران حرفه ای اش را در چلسی سپری کرد، در هر سه دیدار پیش فصل آبی ها در تور آسیایی به میدان رفت و در پیروزی 8-1 مقابل ستارگان اندونزی گلزنی نیز کرد.

او بیش از 500 بازی برای چلسی انجام داده و کمک کرد تا این تیم سه قهرمانی در لیگ برتر، پنج قهرمانی در اف ای کاپ، یک قهرمانی در چمپیونزلیگ و یک قهرمانی درلیگ اروپا به دست بیاورد.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مورینیو: دروگبا در آینده به چلسی بر می گردد

خوزه مورینیو از دیدیر دروگبا، شاگرد سابقش تمجید کرده و بر این باور است او روزی به چلسی بازمی گردد.

mourinhodr.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، خوزه مورینیو بعد از رد شایعه انتقال دروگبا به تیم چلسی به عنوان بازیکن، معتقد است که دیدیر روزی به چلسی باز خواهد گشت.

دیدیر دروگبا که فصل گذشته با تیم گالاتاسرای برابر مورینیو و رئال مادرید بازی کرد و یک گل دیدنی به ثمر رساند، مورینیو را به قول خودش وادار به حمله قلبی کرده است، خوزه در این مورد گفت:" او یک بازیکن است، یک برنده که از بازی کردنش لذت می برد و من به خاطر او تقریبا حمله قلبی دچار شده بودم."

وی ادامه داد:" بگذارید او از چند سال باقی مانده فوتبالش لذت ببرد، اما بعد از آن نباید فراموش کنیم همه در این باشگاه او را دوست دارند و این امری طبیعی است، خیلی طبیعی است. من فکر می کنم او در چلسی آینده ای خواهد داشت."

مورینیو در پاسخ به سوالی که از او در خصوص بازگشت مورینیو به عنوان مربی به چلسی شد گفت:" این خیلی سوال کلی است ، من کاره ای نیستم و تنها مربی ام، آیا او در تاریخ چلسی بازیکن مهمی بوده است؟ بله. آیا او همیشه در ذهن هواداران چلسی، هیئت مدیره چلسی، مالک چلسی ، بازیکنان چلسی و کودکانی که دربا چلسی بزرگ می شوند خواهد ماند؟ بله. این خیلی معمول است که دیدیر در آینده دوباره در چلسی باشد. چطور؟ من نمی دانم."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
چلسی می تواند وین رونی را بخرد

بنا به گفته های مورینیو، چلسی آماده است تا برای خرید وین رونی 30 میلیون پوند خرج کند.

wagh7.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، رونی در منچستر یونایتد مورد بی مهری قرار گرفته و حالا دیگر از او به عنوان مهاجم اول این تیم نام برده نمی شود. وی همچنین از قدیم الایام با دیوید مویس مشکلاتی داشته و حتی مجبور شده که به او غرامت پرداخت کند.

همچنین مدیر اجرایی منچستر یونایتد، اد وودوارد گفته که عجله ای برای تمدید قرارداد رونی که در ژوئن 2015 به اتمام می رسد ندارد.

با این حال چلسی می تواند حقوق 220 هزار پوندی رونی را پرداخت کرده و پیشنهاد قراردادی 4 ساله را بدهد. پیشنهاد اول چلسی چیزی حدود 20 میلیون پوند بوده و حالا گفته می شود که آبی ها در دومین پیشنهاد خود با پیشنهادی 25 میلیون پوندی به سراغ منچستر یونایتد می روند.

مورینیو تاکید کرد که چلسی هرگز نیازی به فروش بازیکنانش ندارد و می تواند حدود 30 میلیون پوند دیگر هم خرج کند.

سرمربی 50 ساله چلسی در این مورد گفت: "باشگاه به سختی کار می کند تا اعداد و ارقام را در راستای قانون فرپلی مالی متعادل نگه دارد. ولی ما هنوز هم می توانیم بر روی بازیکنی که 20، 25 و یا 30 میلیون پوند قیمتش باشد سرمایه گذاری کنیم و تعادل اعداد و ارقام به هم نخورد. نیاز نیست که برای انجام این کار بازیکنانمان را بفروشیم."

هنگامی که از او پرسیده شد که آیا می تواند 50 میلیون پوند برای خرید یک مهاجم پرداخت کند، وی صراحتا پاسخ داد: "مهاجمی که من می خواهم 50 میلیون پوند نمی ارزد."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
برنامه های ویژه مورینیو برای ماتا و هازارد

مورینیو در مصاحبه ای جالب با وبسایت باشگاه چلسی، در مورد بازیکنان خلاق و تکنیکی چلسی صحبت کرد.

ds65gd.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پس از 6 سال دوری حالا بار دیگر مورینیو به عنوان سرمربی چلسی به استمفوردبریج برگشته است و باز هم تیمی جوان و جویای نام در اختیار دارد.

جو کول یکی از بازیکنانی بود که در دوره قبلی مورینیو درخشش زیادی داشت و خیلی ها معتقدند که در آن سال ها او بهترین و زیباترین فوتبال را در انگلستان بازی می کرد. او یکی از بازیکنانی بود که بار ها در مورد مورینیو با رسانه ها صحبت کرده است.

مورینیو در مرور خاطراتش گفت: "جو کول بسیار لذت بخش بود، زیرا همه اعتراف می کردند که او یکی از بهترین استعداد های لیگ برتر و فوتبال انگلیس است."

"اما من زندگی او را خیلی سخت کردم، چون ما در کنار هم دگرگون شدیم و در مرحله انتقال بودیم. او هم این را پذیرفت و جو کول پستش به چیزی که حالا دیگران به آن بازیکن شماره 10 می گویند تغییر پیدا کرد، بازیکنی که بسیار با استعداد است و با دو یا سه حرکت مردم را به وجد می آورد، به کناره های زمین می رود، از چپ به راست منتقل می شود و در کار های تدافعی نیز قوی است."

"او فوق العاده بود و از کاری که برای او انجام دادیم خوش حالم."

مورینیو توضیح داد: "من از آن مربی هایی نیستم که زندگی را برای بازیکن فوق العاده ساده کنم. اگر آن ها بازیکنان بزرگی هستند، باید بیشتر از دیگران بازده داشته باشند، نباید به خاطر کار های کوچکی که انجام می دهند خوشحال باشند."

با حرکت به زمان حال، مورینیو در مورد دو بازیکنی که فصل گذشته عملکردی فوق العاده داشتند صحبت کرد، ادن هازارد و خوان ماتا.

مورینیو گفت: "هازارد استعداد زیادی دارد، همه هم این را می دانند و حالا باید از یک استعداد فوق العاده، به یک بازیکن که آمار و ارقام فوق العاده ای دارد منتقل شود، زیرا فوتبال همه اش در مورد اعداد و ارقام است. او باید استعدادش را به گل ها، پاس گل ها، گل ها در بازی های بزرگ و گل های سه امتیازی انتقال دهد. آماده ام که به هازارد کمک کنم، او هم باید آماده باشد."

"در چلسی دو عنوان بهترین بازیکن فصل داریم، یکی از نظر هواداران و دیگری از نظر بازیکنان. انتخاب بازیکن فصل از نگاه بازیکنان ابداع من بود."

"طرفداران یک نظر دارند و بازیکنان نظر دیگری دارند. در آن زمان من تلاش می کردم که کلودیو ماکلهله را بهترین بازیکن سال کنم. (می خندد)"

"فصل پیش ماتا این جایزه را هم از سوی هواداران و هم سوی بازیکنان دریافت کرد که معنای زیادی دارد، بنابرین بدون هیچ شک و تردیدی او برای برنامه های من مناسب است."

"در مورد این که در کجا و چگونه ماتا بهترین بازده را دارد و در کجا کارش سخت است من نظر خودم را دارم، ولی ما اینجا هستیم تا عملکرد او را نگه داریم و تلاش کنیم که به او در موقعیت هایی که نمی تواند خوب کار کند کمک کنیم."

"من بازیکن پا چپی که در سمت راست بازی کند را بسیار دوست دارم. با روبن و دیمن داف شروع کردم، در اینتز پاندف را داشتم و در رئال مادرید دی ماریا و اوزیل."

"در تور آسیایی من این سیستم را با حضور برتراند ترائوره پیاده کردم. من دوست دارم که وینگر ها به وسط حرکت کنند و برای سمت چپ بازیکنان زیادی داریم، هازارد، موسز و دی بروین. خوان تنها بازیکنی است که در این سیستم می توانم در سمت راست بازی کند، با این حال من فکر می کنم که او در پست شماره 10 بسیار راحت بازی می کند، بنابرین در این دو پست او چیز های زیادی برای ارائه دادن به تیم دارد."

"من همیشه به این بازیکنان خلاق می گویم که اگر بیشتر از دیگر بازیکنان دارید، باید بیشتر از آن ها هم تاثیر گذار باشید. اگر شما قابلیتی را دارید، باید از آن استفاده کنید. اگر می خواهید از این استعداد برای گلزنی یا پاس گل دادن استفاده کنید، این کار را انجام دهید. اگر توپ را از دست دادید، مهم نیست، زیرا در ذهنتان هدف خوبی داشته اید، یا می خواستید که گل بزنید یا این که گل بسازید."

"ولی اگر شما برای تفریح حرکات تکنیکی انجام دهید و توپ را در میانه میدان از دست دهید، سپس دفاع نکنید و تیم گل بخورد، مشکل ایجاد می شود."

"این بازیکنان تفاوت ایجاد می کنند، من هرگز به این بازیکنان خلاق نمی گویم که نمی توانید این کار یا آن کار را انجام ندهید. شما می توانید هر کاری که دوست دارید انجام دهید، زیرا استعداد بیشتری دارید، بنابرین برای گلزنی یا گل سازی حرکت کنید."

"ما حضور من این بازیکنان همیشه برای مقابله با حریف احساس اعتماد به نفس می کنند. تلاش می کنند که یکی دو بازیکن را دریبل بزنند و در یک مسیر درست حرکت کنند. آن ها همیشه آزادی خواهند داشت. ما جو کول را داشتیم، روین را داشتیم، دیمن داف را داشتیم."

"در رئال مادرید من رونالدو، دی ماریا و اوزیل را داشتم. همیشه به بازیکنانم می گفتم که اگر شما متفاوت هستید، پس هستید، بنابرین تفاوت خود را نشان دهید."

بالا