• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مشاهده پیوست 405104

مارک شوارتزر به چلسی پیوست

این دروازه‌بان 40ساله استرالیایی اخیرا از فولام جدا شده بود.

سایت گل – چلسی خبر خرید مارک شوارتزر، دروازه‌بان فولام را تایید کرده است.

آنها او را به صورت رایگان به دست آوردند.

شوارتزر قراردادی یک‌ساله با چلسی امضا کرده و قرار است ذخیره پتر چک باشد.

ژوزه مورینیو پس از رفتن هنریکه هیلاریو و راس ترنبال، و ماندن تیبو کورتوا در اتلتیکو مادرید برای یک فصل دیگر به دنبال خرید دروازه‌بانی جدید بود.

گفته می‌شود آنها با مبلغ 7 میلیون پوند می‌خواستند جان رادی را از نوریچ بخرند اما در عوض شوارتزر 40ساله را برگزیدند که با آمدن مارتن استکلنبرگ از رم از فولام جدا شد.

او گفته است: «این باشگاهی فوق‌العاده است و یکی از بزرگ ترین و بهترین باشگاه‌های دنیاست. افتخاری برای من است که با چلسی قرارداد بستم. من نیاز نداشتم چندان فکر کنم تا به این تصمیم برسم.»

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

دم سران چلسی گرم

از اشتبا سال گذشته پند گرفتن

دارن کولاک میکنن

3 جام مال بچه های لندن هست

البته رقبا هم مثه بایرن و psg سرسختن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
PSG ظاهرا کاوانی رو داره از چنگ چلسی در میاره.

آره هر کسی چلسی دست گذاشته روش دارن میبرن

کاوانی
ژابی آلونسو

اگر کاوانی و ببرن مهاجم فینیشر فقط میمونه زلاتان یا ایلماز گالا

همه چی تکمیله فقط یه مهاجم تاپ مونده بخریم

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

آره هر کسی چلسی دست گذاشته روش دارن میبرن

کاوانی
ژابی آلونسو

اگر کاوانی و ببرن مهاجم فینیشر فقط میمونه زلاتان یا ایلماز گالا

همه چی تکمیله فقط یه مهاجم تاپ مونده بخریم
زلاتان بعیده بیاد. کریستین بنتکه, مهاجم استون ویلا هم یه گزینه دیگه چلسی هست.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
زلاتان بعیده بیاد. کریستین بنتکه, مهاجم استون ویلا هم یه گزینه دیگه چلسی هست.

آره . اونم دیدم تو لیسته
ولی کاوانی و ایلماز باز بهترن . زلاتان که احتمالش کمه

اگه آلونسو هم بگیرن خیلی خوبه

راستی تورس چی میشه ؟ رفتنیه ؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

آره . اونم دیدم تو لیسته
ولی کاوانی و ایلماز باز بهترن . زلاتان که احتمالش کمه

اگه آلونسو هم بگیرن خیلی خوبه

راستی تورس چی میشه ؟ رفتنیه ؟

مورینیو تو کنفرانس مطبوعاتیش گفته بود باید تمام بازیکنا رو تو تمرین ببینه, بعدش تصمیم میگیره کدوم بازیکنا رو میخواد. تورس هم هنوز مشخص نیست دیگه باید بیاد تو تمرین تیم. ولی میدونیم که چه تورس بمونه چه نمونه یه مهاجم دیگه میگیره چلسی.
فقط در جواب یه خبرنگار بلژیکی گفته بود که لوکاکو و کوین دی بروین رو میخواد که بمونن.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
مورینیو تو کنفرانس مطبوعاتیش گفته بود باید تمام بازیکنا رو تو تمرین ببینه, بعدش تصمیم میگیره کدوم بازیکنا رو میخواد. تورس هم هنوز مشخص نیست دیگه باید بیاد تو تمرین تیم. ولی میدونیم که چه تورس بمونه چه نمونه یه مهاجم دیگه میگیره چلسی.
فقط در جواب یه خبرنگار بلژیکی گفته بود که لوکاکو و کوین دی بروین رو میخواد که بمونن.

تورس بره یه تیم دیگه هم حتی باز به نفع خودشه
چون بمونه ذخیره میشه و حرص میخوره

کلن ولی همه چیز اگر مهاجم تاپ رو هم بگیریم برای شروع یه فصل رویایی آماده ست

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

گزارشی از تمرینات امروز چلسی

لوکاکو، چالوبا و کوین دی بروین قصد دارند که خوزه مورینیو را تحت تاثیر عملکرد خود قرار دهند.

untitlqwq.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، امروز چهره های جدید و قدیمی در کوبهام و زیر نظر خوزه مورینیو کار کردند، مورینیویی که آشنا شدن با بازیکنان جدید چلسی را ادامه می دهد.

مورینیو هنگامی که بر روی کار آمد، قول داد که تیمی ساخته شده از جوانان آکادمی و جوانان باشگاه تشکیل دهد تا این که میلیون ها پوند در بازار نقل و انتقالات خرج کند.

اولین کسانی که از آکادمی به تمرینات تیم اصلی ملحق شدند، ایسلام فروز، ناتانیل چالوبا و جاشوا مک ایچران بودند تا مورینیو نشانه هایی از عملی کردن وعده خود بروز دهد.

wafg.jpg

همچنین کوین دی بروین و والاس در جمع آبی پوشان حضور داشتند، علاوه بر آن ها میکل اسین نیز به لندن برگشته بود و بازیکنان ارشد چلسی همچون فرانک لمپارد در زمین تمرین کوبهام حضور داشتند.

بازیکنانی که در تمرینات نبودند، داوید لوئیز، اسکار، ماتا، تورس و میکل بودند که در جام کنفدراسیون ها حضور داشتند. بدین ترتیب مورینیو هنوز فرصت صحبت کردن با فرناندو تورس، کسی که گفته می شود احتمال جداییش از جمع آبی پوشان وجود دارد صحبت نکرده است.

چلسی به دنبال یک مهاجم جدید می باشد که ادینسون کاوانی یکی از اصلی ترین گزینه هاست. با این حال همین حالا هم آبی ها یک جانشین برای این بازیکن در صورت عدم پیوستن به چلسی دارند. روملو لوکاکو این شخص است و به نظر می رسد که مورینیو بر روی این بازیکن 20 ساله برنامه ریزی کرده است.

منبع
80584046668800868648.jpg

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
مورينيو: موهايم را بي دليل سفيد نکرده ام

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، معتقد است در دومين مقطع حضورش در اين باشگاه، بيش از قبل آماده رساندن اين تيم به موفقيت است.

مورينيو در اولين دوره حضورش در چلسي، با اين تيم پنج جام مختلف از جمله دو قهرماني در ليگ برتر به دست آورد اما اختلافش با رومن آبراموويچ موجب شد تا از اين باشگاه جدا شود.

او در 6 فصلي که از چلسي دور بود، هدايت اينتر و رئال را برعهده گرفت و با اين دو تيم جام هاي مختلفي از جمله قهرماني در سري آ، لاليگا و چمپيونزليگ را به دست آورد.

او در گفتگو با خبرنگاران تايلندي در بانکوک گفت:" شغل من، شغلي است که تجربه در آن اهميت زيادي دارد. من دو سال در ايتاليا و سه سال در اسپانيا بودم. اين تجربه ها من را به مربي بهتري تبديل کرده است. من نسبت به دفعه قبلي که سرمربي چلسي بودم، در شرايط بهتري هستم.

موهايم سفيد شده اند اما به نظر من نشانه خوبي است. اين موهاي سفيد نشان مي دهند که نسبت به گذشته بهتر هستم.

البته هنوز هم وقتي تيمم پيروز نمي شود، ناراضي و ناراحت خواهم بود. اين به بازيکنان بستگي دارد که به من کمک کنند تا به نتيجه اي که مي خواهم، برسيم."

او همچنين در مورد مارکو فن خينکل، يکي از خريدهاي جديد چلسي، گفت:" مارکو يکي از آينده دارترين فوتباليست هاي اروپاست. من از مدت ها قبل بازي هاي او را دنبال مي کنم. ما نمي خواهيم او را از همين ابتدا تحت فشار بگذاريم زيرا مي خواهيم در ليگ برتر جا بيفتد."

Varzesh3

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
untitlsss.jpg

لالکویچ 20 ساله که در 14 سالگی به چلسی پیوست، به آبی ها تیم جوانان چلسی در راه قهرمانی های مختلف کمک های فراوانی کرد.

این بازیکن اسلواکیایی، نیمی از فصل گذشته را در ویتوریا گویمارائس گذرند. لالکویچ امروز نیز به صورت قرضی به والسال که در لیگ دسته اول باشگاه های فوتبال انگلیس حضور دارند قرض داده شد.

همچنین دنیل پاپوئه، بازیکن جوان و غنایی چلسی نیز به صورت قرضی راهی کلچستر شد. او تا 12 ژانویه سال آینده در این باشگاه توپ خواهد زد.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
ایوانویچ: هیچ مشکلی با سوارز ندارم
5ici.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، سوارز به دلیل حرکت ناشایست خود 10 بازی محروم شد و گفته می شود که لیورپول را ترک خواهد کرد."

ایوانویچ امروز در بانکوک گفت: "من بعد از بازی به صورت مستقیم در مورد سوارز صحبت کردم، هرچیزی که در زمین اتفاق افتاد همانجا تمام شده است. او یکی از بهترین مهاجمان لیگ برتر است، هیچ مشکلی با او ندارم."

ایوانویچ که گفته می شود خود مورد علاقه باشگاه هایی از جمله موناکو و پاریسنت ژرمن قرار گرفته، اهمیت چندانی به نقل و انتقالات نمی دهد.

مدافع با تجربه چلسی ادامه داد: "اول از همه این که ما اندکی دور از واقعیت هستیم. ما بر روی این شایعات چندان تمرکز نمی کنیم. من همیشه گفته ام از بودن در چلسی بسیار خوشحالم. همه چیز را برای باشگاه با سخت کوشی انجام خواهم داد. هیچ چیزی تا آخرین روزی که من در چلسی هستم تغییر نمی کند."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مک ایچران: حضور در چلسی رویای کودکی من است

untitlkhk.jpg

هافبک جوان چلسی، جاشوا مک ایچران عنوان کرد که با مورینیو در باره ماندن در چلسی و یا جدایی به صورت قرضی صحبت خواهد کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مک ایچرات فصل گذشته به صورت قرضی در میدلزبرو بازی کرد و عملکرد درخشانی از خود به جای گذاشت.

هافبک جوان و خلاق تیم ملی زیر 21 ساله های انگلیس که محصول آکادمی باشگاه چلسیست، برای اولین بار در سال 2010 مقابل زیلینا در لیگ قهرمانان برای آبی ها به میدان رفت.

مک ایچران گفت: "من بازیکن چلسیم و از بچگی رویای من بازی کردن برای این تیم بوده است. بنابرین می خواهم در این فصل برایشان بازی کنم."

"ولی اگر رئیس از من بخواهد که به صورت قرضی جدا شوم، به او گوش می دهم و می روم. این به مربی مربوط می شود.او به من گفت که در آسیا با من صحبت می کند بنابرین من منتظر هستم."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
مورینیو: ممکن است باز هم خرید کنیم

295340_heroa.jpg

شایعاتی در مورد پیوستن وین رونی هم به چلسی به گوش می رسد و مورینیو هم احتمال یک خرید گران قیمت را رد نکرد.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، احتمال انجام خریدهای بیشتر در بازار نقل و انتقالات تابستانی را رد نکرد.

آبی ها تاکنون در این تابستان بازیکنانی مانند کوین ده بروین، مارکو فن خینکل، آندره شورله و مارک شوارتز را به خدمت گرفتند. در این بین شایعاتی در مورد پیوستن وین رونی هم به چلسی به گوش می رسد و مورینیو هم احتمال یک خرید گران قیمت را رد نکرد.

او که همراه با تیمش در تایلند است و فردا دیدار دوستانه مقابل سینگا آل استارز انجام خواهد داد، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" باشگاه های بزرگ همیشه با بازیکنان بزرگ در ارتباط هستند اما همیشه شایعاتی هم وجود دارد.

تا 31 آگوست اگر بازیکنی را بتوانیم به خدمت بگیریم که کیفیت تیم را بهتر کند، این کار را انجام خواهیم داد اما تمرکز من، پیشرفت بازیکنان فعلی است.

ما می خواهیم از همان ابتدا در صدر جدول باشیم و برای قهرمانی می جنگیم."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
عذرخواهی چلسی از فدراسیون فوتبال برزیل

278607_heroa.jpg

این هافبک باتجربه در دو دیدار دوستانه سال گذشته برزیل مقابل روسیه و ایتالیا حضور نداشت و به همین دلیل، اسکولاری او را در فهرست منتخبش برای رقابت های جام کنفدراسیون ها قرار نداد.

سایت گل- باشگاه چلسی از فدراسیون فوتبال برزیل به خاطر سو تفاهمی که موجب شد رامیرس، هافبک برزیلی این باشگاه، نتواند در رقابت های جام کنفدراسیون ها، تیم ملی کشورش را همراهی کند، عذرخواهی کرد.

این هافبک باتجربه در دو دیدار دوستانه سال گذشته برزیل مقابل روسیه و ایتالیا حضور نداشت و به همین دلیل، اسکولاری او را در فهرست منتخبش برای رقابت های جام کنفدراسیون ها قرار نداد.

خوسه ماریا مارین، رئیس فدراسیون فوتبال برزیل، تعهد رامیرس به تیم ملی کشورش را زیر سوال برد و اما باشگاه چلسی مسئولیت این اتفاق را برعهده گرفت.

یکی از سخنگویان باشگاه چلسی گفت:" برخلاف آنچه رسانه ها گزارش کرده اند، باشگاه چلسی تایید می کند که رامیرس به دلیل مصدومیت در دو دیدار دوستانه تیم ملی برزیل مقابل ایتالیا و روسیه حضور نداشت.

ماهیچه ران پای چپ او دچار آسیب دیدگی شده لود و به همین خاطر او در فاصله 17 تا 28 مارس تحت درمان بود.

در تمام این مدت ما اطلاعات لازم را به پزشک تیم ملی برزیل منتقل کردیم و درمان های لازم با تایید کادر پزشکی دو تیم صورت گرفت.

با این وجود، باشگاه چلسی از اینکه اطلاع نداد که رامیرس قادر به همراهی دوباره تیم ملی کشورش است."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
b0f46bb45a955e51196b59feaba5a0d93665c326.jpg

مورینیو: به لمپارد گفتم چلسی را ترک نکند

مورینیو اعلام کرد که پس از بازگشت به استمفوردبریج، با لمپارد صحبت کرده بود که جایی نرود.

به گزارش اسکای اسپورت، لمپارد در فصل گذشته پیش از اینکه قرارداد خود را با چلسی تمدید کند در آستانه رفتن به آمریکا بود. اما وی قرارداد خود را تمدید کرد و در لندن ماندگار شد.

مورینیو به اسکای اسپورت نیوز چنین گفت:" در آن زمان، من عضوی از باشگاه نبودم، اما به عنوان یک دوست با لمپارد صحبت کردم و خواستار ماندن وی شدم. "

" من به وی گفتم با شناختی که از تو دارم به نفعت هست که به آمریکا نروی. تو بازیکنی هستی که باید هر هفته در بالاترین سطح رقابت کنی. تو به رقابت واقعی نیاز داری. "

" اگر به آمریکا بروی، آنجا کشور بی نظیری است، فوتبال در حال پیشرفت است و تو آنجا بسیار مهم هستی. اما اگر به آنجا بروی از زندگی خود لذت نمی بری. تو هنوز وقت فراوانی برای لذت بردن از زندگی ورزشی خود داری. "

" از نظر من، تمام تلاش خود را برای ماندن در چلسی بکن، اگر چلسی تو را نمی خواست حتما در لیگ برتر انگلیس بمان چرا که باید در سطح بالا بازی کنی. اما او به من گفت که در هیچ باشگاه انگلیسی به جز چلسی بازی نخواهد کرد. "

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
91a7d0f573aeaab593105cbe78b3e1c9579ef865.jpg

مورینیو: لیگ اروپا؟ نه سطح ما بالاتر است
مورینیو پس از اعلام اینکه کسب لیگ اروپا نا امید کننده است، رافا بنیتز سرمربی پیشین چلسی را مورد انتقاد قرارداد.

به گزارش دیلی میل، آبی های لندن در سال گذشته با پیروزی 2-1 برابر بنفیکا، موفق شدند تا لیگ اروپا را فتح کنند. اما مورینیو که پس از 6 سال برای بار دوم سرمربی چلسی شده است، قصد دارد برای سومین بار پس از قهرمانی با پورتو و اینتر، لیگ قهرمانان اروپا را با چلسی فتح کند.

مورینیو چنین گفت:" این تنها رقابت اروپایی است که ما باید در آن رقابت کنیم و تمام توان خود را بر روی آن متمرکز کنیم. "

" من علاقه ای به فتح لیگ اروپا ندارم. این یک ناامیدی بزرگ برای من است. من دوست ندارم بازیکنانم فکر کنند که لیگ اروپا رقابت ماست. "

با توجه به اینکه مورینیو تلاش فراوانی برای جذب وین رونی، مهاجم منچستریونایتد دارد، آینده تورس در چلسی در هاله ای از ابهام قرار گرفته است. مورینیو رونی را به عنوان هدف شماره یک خود قرار داده است. اما مورینیو معتقد است که تورس همچنان آینده خوبی در چلسی دارد.

مورینیو افزود: بازیکنان خوب در باشگاه های بزرگ، همواره تحت چنین فشارهایی قرار دارند. تنها چیزی که می توانم قول دهم این است که تمام تلاش خود را برای گرفتن بهترین بازی از بازیکنانم انجام خواهم داد. "

" اما در پایان، آنها نیز وظایفی دارند و تورس نیز موظف است تا با دیگر بازیکنان رقابت کند. "

مورینیو در مورد بازی کردن رونی به عنوان یار تعویضی فن پرسی نیز چنین گفت:" اگر وین انتخاب دوم منچستریونایند باشد، آنگاه وی در تیم ملی به مشکل بر می خورد. "

بالا