• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

چلسی را در 2013-2014 با حضور مورینیو ببینید

حداقل 2 جام از 3 جام ممکن رو این شخص برای چلسی خواهد گرفت
طرفداران عاشق او هستند . چیزی که در مادرید قدرش را ندانستند به دلیل سیاست های حاکم در مادرید

بهترین بازیکنان دنیا در رئال بود اما با او نساختند و قدرش را نداشتند

اما در استنفورد چلسی را با حضور مورینیو بالاتر و شاخ تر از تیمهای دیگر خواهید دید

شاید تنها رقیب سرسخت اروپایی چلسی امسال فقط بایرن باشد که بایرن سال پیش توسط همین چلسی و دروگبا به آتش کشیده شد و اشکهای مونیخی ها دریای سرخ راه انداخت

فقط چلسی با حضور مورینیو

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
مورينيو رسما مربي چلسي شد

باشگاه فوتبال چلسي انگليس ژوزه مورينيو مربي اسبق خود و ملقب به «آقاي خاص» را با قراردادي چهار ساله براي دومين بار به خدمت گرفت.

به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن، اين مربي پرتغالي که اين هفته رئال مادريد را ترک کرد، در نخستين حضور خود در چلسي در سال هاي 2005 و 2006 با اين تيم لندني فاتح ليگ برتر انگليس شد اما در سال 2007 در پي اختلاف با رومن آبراموويچ مالک ميلياردر چلسي از اين باشگاه جدا شد.

ران گورلي مدير اجرايي چلسي گفت: «از اينکه مورينيو بار ديگر به ما پيوست خوشحالم. موفقيتهاي پياپي، او را به يک نامزد برجسته براي مربيگري تيم ما تبديل کرده بود.»

خبر امضاي قرارداد مورينيو با چلسي چندان غير منتظره نبود زيرا اين مربي به يک شبکه تلويزيوني فوتبال در اسپانيا گفته بود تا پايان هفته هدايت اين تيم را بر عهده خواهد گرفت.

روي فاريا، سيلوينو لورا و ژوزه مورايس، مورينيو را به عنوان کمک مربي در چلسي همراهي خواهند کرد. استيو هالند،‌ کريستوف لوليکان و کريس جونز اعضاي فعلي کادر فني چلسي نيز همچنان در اين تيم فعاليت خواهند کرد.

باشگاه چلسي اعلام کرد مورينيو تا ساعاتي ديگر در مراسمي رسما به هواداران اين تيم معرفي خواهد شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
0,,10268%7E11984845,00.jpg

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
پيام مورينيو به هواداران چلسي

ژوزه مورينيو، سرمربي جديد چلسي، به قولي که در سال 2004 و در اولين مقطع حضورش در اين باشگاه به هواداران داده بود، تاکيد کرد.
پيام مورينيو به هواداران چلسي
مورينيو که در سال 2007 چلسي را ترک کرده بود، امروز با قراردادي 4 ساله به اين باشگاه پيوست و در طول هفته آينده به طور رسمي به رسانه ها معرفي مي شود.

اما او از طريق سايت رسمي باشگاه، براي هواداران چلسي پيامي فرستاد و قولي که 9 سال قبل به آنها داده بود را تکرار کرد.

به گزارش گل، در اين پيام آمده است:" اين دقيقا همان پيامي است اما اکنون مي توانم بگويم که من يکي از شما هستم و اين کمي شرايط را متفاوت مي کند. من در طول دوران حرفه اي ام دو دوره فوق العاده داشتم، چلسي و اينتر. و البته چلسي براي من مهمتر است.

قرار گرفتن مقابل چلسي براي من بسيار بسيار دشوار بود؛ من اين کار را دو بار انجام داد و خيلي بد نبود.

به خاطر بازگشتم بسيار خوشحالم. بايد خودم را آماده کنم تا در زمان ورودم به باشگاه احساساتي نشوم. اما واضح است که خيلي خوشحالم. گرفتن اين تصميم خيلي راحت بود.

من با رئيس ملاقات کردم و فکر مي کنم تنها پس از 5 دقيقه به توافق رسيديم؛ جلسه اي کوتاه اما ثمربخش. من از رئيس پرسيدم مي خواهي من برگردم،؟ او در جواب گفت مي خواهي برگردي؟ و من چند دقيقه فکر کردم و تصميم نهايي را گرفتم."

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
بالاک: افتخارات فراوانی منتظر چلسی و مورینیو است
به گزارش سایت بین المللی گل، اسطوره آلمانی سابق چلسی و کاپیتان اسبق ژرمن ها، از بازگشت مورینیو به چلسی حمایت کرد و معتقد است وی در چلسی به موفقیت های فراوانی دست خواهد یافت.

چلسی سال گذشته موفق به کسب لیگ اروپا شد؛ اما در دور گروهی از لیگ قهرمانان اروپا حذف شد و در لیگ به رتبه ای بهتر از سوم دست پیدا نکرد.

بالاک معتقد است مورینیو می تواند نتایج نه چندان موفق این چند وقت اخیر چلسی را متحول کند. همچنین وی باور دارد که سرمربی پرتغالی می تواند بهترین بازی را از بازی سازانی نظیر ماتا و اسکار بگیرد؛ کاری که در پورتو با دکو انجام داد.

بالاک به سایت گل چنین گفت:" مورینیو یک مربی بسیار باهوش است و می تواند تیم کنونی چلسی را رو به چلو حرکت دهد و جام های فراوانی کسب کند. "

" چلسی در حال حاضر دارای بازیکنان ریزنقش و تکنیکی فراوانی می باشد؛ برعکس تیم اول مورینیو در چلسی که بیشتر از بازیکنان تنومند و قدرتی تشکیل شده بود. "

"در پورتو وی بازیکنان ریز نقش فراوانی همانند دکو در اختیار داشت و توانست با این بازیکنان به افتخارات بسیاری دست پیدا کند. "

ستاره 26 ساله اسبق بایرن مونیخ و بایر لورکوزن، در 167 بازی خود برای چلسی 26 گل به ثمر رساند و زیر نظر مورینیو در سال 2007 موفق به کسب جام حذفی انگلیس شد.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
رسمی؛ چلسی با لورکوزن برای خرید شورله به توافق رسید

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، در این هفته شایعاتی پیرامون دلسرد شدن مورینیو نسبت به پیوستن شورله مطرح شده بود. با این حال باشگاه چلسی در بیانیه ای رسمی بر روی وبسایت خود توافق با لورکوزن را تایید و عنوان کرد که شورله در حال گذراندن تست های پزشکی و توافق بر سر مسائل شخصی قراردادش می باشد.

تا روز های آینده شورله رسما به عنوان اولین خرید مورینیو در دوره دوم حضور خود در استمفوردبریج معارفه خواهد شد.

باشگاه لورکوزن نیز در بیانیه ای رسمی بر روی وبسایت خود جدایی شورله را تایید کرد، آن ها به عنوان جانشین این بازیکن مهاجم کره ای، هونگ مین سون را به خدمت گرفتند.

شایان ذکر است که مورینیو مانع از انتقال دی بروین به عنوان بخشی از قرارداد آندره شورله به لورکوزن شد و دی بروین هیچگونه نقشی در این انتقال ندارد و یکی از بخش های برنامه های مورینیو رای فصل آینده می باشد.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
توافق 49 میلیون پوندی چلسی با ناپولی

رادیو مارته، رادیوی رسمی باشگاه ناپولی دقایقی پیش در بیانیه ای خبر از توافق چلسی و این باشگاه ایتالیایی برای انتقال ادینسون کاوانی، مهاجم گلزن اروگوئه ای داد.

_49______wga9wg_single_image.jpg

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، این شبکه رادیویی اعلام کرد: "ما از یک منبع بسیار موثق خبری دریافت کرده ایم، چلسی و ناپولی بر سر انتقال کاوانی به توافق رسیده اند."

"قبل از رسمی شدن این انتقال ناپولی می خواهد جانشین کاوانی را تضمین کند."

این رادیو در مورد مبلغ انتقال کاوانی به چلسی نیز توضیح داد: "مثل انتقال لاوتزی به پی اس جی در سال گذشته، ناپولی مبلغی کمتر از مبلغ قید شده در بند آزاد سازی قراداد کاوانی دریافت خواهد کرد. این مبلغ 58 میلیون یورو (49 میلیون پوند) می باشد."

در مورد حقوق کاوانی نیز گفته شد: "این بازیکن نیز سالیانه 8.5 میلیون پوند دریافت خواهد کرد."

به نظر می رسد که این انتقال تقریبا قطعی شده، بنابراین آبی ها موفق شدند که رقبای خود برای خرید کاوانی، یعنی منچستر سیتی و رئال مادرید را پشت سر بگذارند.

کاوانی فصل پیش با 29 گل زده آقای گل سری آ شد.

منــبع

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
کاواني با چلسي به توافق رسيد

برخي از رسانه‌هاي ايتاليايي از توافق نهايي ادينسون کاواني با چلسي خبر دادند.

يورو اسپورت نوشت، برخي از رسانه‌هاي ايتاليايي مدعي شدند که مهاجم اروگوئه‌اي فصل گذشته ناپولي با حقوق بر 7.2 ميليون پوند در سال با چلسي به توافق رسيده است. با اين حال بايد مسئولان باشگاه ناپولي را براي پايين آوردن مبلغ رضايتنامه‌اش راضي کند.

به گزارش ايسنا، کاواني همچنان به همراه تيم ملي اروگوئه در برزيل است و فردا شب در بازي رده‌بندي جام کنفدراسيون‌ها مقابل ايتاليا به ميدان خواهد رفت.

با اين حال طبق گزارش روزنامه‌هاي ايتاليايي نماينده کاواني بر سر قراردادي 5 ساله که ساليانه مبلغ 7.2 ميليون پوند را به حساب کاواني مي‌ريزد توافق کرده‌اند. هفته گذشته کاواني گفته بود براي انتقالش به يک باشگاه ديگر نياز دارد که گفت‌وگوي رودررويي با اورليو ديلورنتيس رييس باشگاه ناپولي انجام دهد. با اين حال ديلورنتيس در پاسخ گفته بود که هر گونه جلسه‌اي بين طرفين ضرورتي ندارد و کاواني تنها در صورتي به يک باشگاه ديگر فروخته مي‌شود که شرايط آزاد کردن خود را طبق قراردادش انجام دهد.

باشگاه ناپولي اعلام کرده که براي انتقال کاواني به اين تيم تنها در صورتي راضي به معاوضه بازيکن مي‌شود که به ازاي مهاجم اروگوئه‌اي راميرس را از آبي‌هاي لندن به خدمت بگيرد اما سران چلسي تاکنون به اين معاوضه علاقه‌اي نشان نداده‌اند.

به نظر مي‌رسد در رقابت باشگاه‌هاي بزرگ براي جذب کاواني منچسترسيتي از دور خارج شده که رئال مادريد پس از توافق مدير برنامه‌هاي اين مهاجم با چلسي، تمرکز خود را روي جذب لوئيس سوارس گذاشته‌اند.

Alef

Registered User
لایک‌ها
186
کاواني با چلسي به توافق رسيد

برخي از رسانه‌هاي ايتاليايي از توافق نهايي ادينسون کاواني با چلسي خبر دادند.

يورو اسپورت نوشت، برخي از رسانه‌هاي ايتاليايي مدعي شدند که مهاجم اروگوئه‌اي فصل گذشته ناپولي با حقوق بر 7.2 ميليون پوند در سال با چلسي به توافق رسيده است. با اين حال بايد مسئولان باشگاه ناپولي را براي پايين آوردن مبلغ رضايتنامه‌اش راضي کند.

به گزارش ايسنا، کاواني همچنان به همراه تيم ملي اروگوئه در برزيل است و فردا شب در بازي رده‌بندي جام کنفدراسيون‌ها مقابل ايتاليا به ميدان خواهد رفت.

با اين حال طبق گزارش روزنامه‌هاي ايتاليايي نماينده کاواني بر سر قراردادي 5 ساله که ساليانه مبلغ 7.2 ميليون پوند را به حساب کاواني مي‌ريزد توافق کرده‌اند. هفته گذشته کاواني گفته بود براي انتقالش به يک باشگاه ديگر نياز دارد که گفت‌وگوي رودررويي با اورليو ديلورنتيس رييس باشگاه ناپولي انجام دهد. با اين حال ديلورنتيس در پاسخ گفته بود که هر گونه جلسه‌اي بين طرفين ضرورتي ندارد و کاواني تنها در صورتي به يک باشگاه ديگر فروخته مي‌شود که شرايط آزاد کردن خود را طبق قراردادش انجام دهد.

باشگاه ناپولي اعلام کرده که براي انتقال کاواني به اين تيم تنها در صورتي راضي به معاوضه بازيکن مي‌شود که به ازاي مهاجم اروگوئه‌اي راميرس را از آبي‌هاي لندن به خدمت بگيرد اما سران چلسي تاکنون به اين معاوضه علاقه‌اي نشان نداده‌اند.

به نظر مي‌رسد در رقابت باشگاه‌هاي بزرگ براي جذب کاواني منچسترسيتي از دور خارج شده که رئال مادريد پس از توافق مدير برنامه‌هاي اين مهاجم با چلسي، تمرکز خود را روي جذب لوئيس سوارس گذاشته‌اند.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

2013-2014

فقط چلسی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی

با حضورررررررررررر آقای ی ی ی ی ی خااااااااااص ص ص ص ص ص ص ص

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
چلسی با مورینیو 13 روز دیگه (26 تیر) اولین بازیشو تو بانکوک تایلند انجام میده, بعد 2 بازیه دیگه در ادامه تور آسیاییش تو مالزی و اندونزی انجام میده و 10 مرداد باید با اینتر بازی کنه تو تور آمریکا. نکته جالب تور آمریکا اینه که مورینیو مقابل تیم سابقش اینتر قرار میگیره و ممکنه در فینال مقابل رئال هم قرار بگیره (اگه این 2 تیم به فینال برسن).

vahid25 TM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ایوللللللللللللللللللللللللللللللل
یاد روزایی افتادم که چلسی با مورینیو کولاک میکرد و به هیچ تیمی اجازه خود نمایی در زمین رو نمیداد
واقعا هم زیبا بازی میکرد هم نتیجه میگرفت
اون موقع لمپارد و دروگبا ستاره های تیم بودن
عاشق چلسیممممممممممممممم
نه از وقتی که آبراموویچ اومد و قدرت گرفت از بچگی عاشقش بودم
امیدوارم اینبارم موفق باشه با آقای خاص و بتونیم دوباره چمپیونز لیگ رو فتح کنیم

بالا