• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
رئال 3-1 چلسی رو شکست داد. حق رئال پیروزی بود, رونالدو 2تا گل زد و هر بارم مورینیو رو چپ نگاه کرد. چلسی هم موقعیتهای خوبی داشت که کاسیاس خیلی خوب کار کرد, ولی کلا رئال بهتر بود.
چلسی تو آخرین بازی پیش فصلش با رم بازی میکنه.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
ابزار دست مربی بازیکن هست مربی بدون بازیکن یعنی هیچ همونطور که اگه کاپلو و گاس هیدینک رواسه تیم های لیگ ما بیارن بازم یاد نمیگیرن منطقه بازی رو عوض کنن و با 10 تا پاس تو عرض اینکارو میکنن

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
خوندم که چک وهازارد و لمپاردو ایوانویچ خراب کردن خوب توئ همچین بازی حساسی واقعا نمیدونم چرا یهو وا دادند
لمپارد تو 5 بازی قبلی اصلا بازی نکرده بود و مصدوم بود. مورینیو تاکید داشت تو این بازی حتما باید لمپارد بازی کنه تا تو جریان بازی قرار بگیره, لوئیز هم قرار بود بازی کنه که مصدومیتش اجازه نداد (لوئیز کلا از 6 بازی یه نیمه واسه چلسی بازی کرده). ماتا هم مصدوم بود. در کل بازی برابر اینتر و میلان و رئال و رم برای بازیکنای جوونی مثل فن گینکل و دی بروین تجربه خوبی قبل از شروع فصل هست.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
انصافا دفاع واشتباهات اونها باعث این باخت شد مخصوصا رو گل سوم خیلی راحت رونالدو اومد بدون اینکه کسی مزاحمش بشه بایه هد گل سوم رو زد و اون هم ایوانویچ که کلا من اسمش رو بازیکن 50*50گذاشتم یعنی یه بار میاد یه حرکتی میکنه به نفع چلسی میشه گاهی اوقات هم اشتباهاتش گرون تموم میشه برای چلسی الحق اگه دفاع خوب عمل میکرد نهایتش اینبود که بازی تو وقت قانونی مساوی میشد از هازارد و لمپارد انتظار میرفت که قدره موقعیتها رو بدونن ولی متاسفانه چی بگم ولی خوب نباید فراموش کرد همین لمپارد با گلزنی های خوبش چلسی رو به لیگ قهرمانان اروپا رسوند

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
الان چلسی تازه شروع کرده با مورینیو مطمئن باشید تا اخر فصل چلسی رئال رو هم میبره.فقط اگه تو نقل و انتقالات یکم بیشتر خرج کنه عالیه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
تو این بازی هم مورینیو 6تا تعویض کرده بود. تو لیگ قهرمانان قدرت تیمها از دور اول مرحله حذفی مشخص میشه. فعلا هدف بازی اول با هال سیتی هست.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
جالبه یه جور میگن رئال چلسی رو ترکوند که بایرن 6تا به بارسا زد همچین حرفی نزد به قوله دوستان تازه با مورینیو شروع کردن و لوئیز و ماتا هم نداشتن واقعا جای تحسین داشت با این تیم جوان انقدر خوب بازی کردن و انشالله این نقاط ضعف کوچک تبدیل به نقاط قوت بشه تو تیم و خط حمله و دفاع چلسی زبان زد بشه تو لیگ و تمام جامها فقط این رونی بیاد چی میشه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
جالبه یه جور میگن رئال چلسی رو ترکوند که بایرن 6تا به بارسا زد همچین حرفی نزد به قوله دوستان تازه با مورینیو شروع کردن و لوئیز و ماتا هم نداشتن واقعا جای تحسین داشت با این تیم جوان انقدر خوب بازی کردن و انشالله این نقاط ضعف کوچک تبدیل به نقاط قوت بشه تو تیم و خط حمله و دفاع چلسی زبان زد بشه تو لیگ و تمام جامها فقط این رونی بیاد چی میشه
احسان جان از حق نگذریم تو این بازی هافبکهای رئال بهتر بودن, پاس اشتباه نداشتن ولی هافبکهای چلسی پاس اشتباه زیاد دادن. رئال بهتر بازی کرد بدون حرف و حدیث هم بازی رو برد. شما هم زیادی درگیر این بازی شدی, مورینیو از قبل هم گفته بود فشار حتما بردن رو روی تیم نمیزاره ولی گفته بود ببریم هم چه بهتر. در بازی با میلان و اینتر هم همینو گفته بود. وقتی مربی میگه هدف پیدا کردن ترکیب ایده آل هست دیگه شما هم اینقدر خودتو اذیت نکن دیگه.
قبل از بازی با میلان ازش پرسیده بودن بین اینکه لیگ برتر رو ببری یا تو فینال لیگ قهرمانان بایرن رو شکست بدی کدوم رو ترجیح میدی, گفت: هیچکدوم الان فقط به بازی با هال سیتی فکر میکنم و بعد از اون به بازی بعدی و...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داداش من زیاد رو این بازی حساس نشدم دوستان جوری صحبت میکنن که باعث میشه ادم حساسیت نشون بده خداکنه تو جام قهرمانان به هم بخورن این دوتیم اونوقت چلسی واقعی رو ببینن

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: تا روز پایانی برای خرید رونی تلاش می‌کنیم

سرمربی چلسی اعلام کرد تیمش تا روز پایانی نقل و انتقال‌ها برای خرید مهاجم منچستریونایتد تلاش می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه چلسی مدت زیادی است که برای امضای قرارداد با وین رونی ابراز تمایل کرده و دو بار هم پیشنهاد خود را به دفتر باشگاه منچستریونایتد فرستاده است.

این دو پیشنهاد از سوی یونایتدها رد شد ولی ژوزه مورینیو اعلام کرده که تا روز پایانی نقل و انتقال‌ها به دنبال خرید رونی خواهد بود.

«همان طور که می‌دانید به همراه تیم در اردوی پیش فصل آمریکا هستم. به همین خاطر نمی‌دانم در باشگاه چه اتفاق‌هایی در حال رخ دادن هستند. برای خرید رونی پیشنهادمان را ارائه کردیم که با واکنش منچستریونایتد روبه‌رو شد. باید ببینیم چه پیش می‌آید. در حال حاضر کار دیگری از دستمان بر نمی‌آید.»

وی افزود: همه کارهای ما قانونی است. پیشنهاد رسمی خودمان را به باشگاه‌شان فرستاده‌ایم. در مورد خرید رونی نه مصاحبه‌ کردیم و نه حرفی به زبان آوردیم. هیچ صحبتی هم با بازیکن یا مدیر برنامه‌هایش انجام ندادیم. مهاجمان خوبی در تیم‌مان داریم اما دوست داریم این مهاجم هم در ترکیب تیم ما باشد. کارهایمان روی برنامه است و تلاش برای خرید رونی را هم تا روز پایانی فصل نقل و انتقال‌ها انجام خواهیم داد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مورینیو: تا روز پایانی برای خرید رونی تلاش می‌کنیم
تو همین مصاحبه گفته بارسا هیچ شانسی برای گرفتن لوئیز نداره و باید بدنبال مدافع دیگه ای باشه.
چلسی 4:30 بامداد یکشنبه با رم بازی میکنه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
باریکلا به لمپارد که خودشو دوباره داره به اوج بر میگردونه یادمون نره تو لیگ برتر با گلهای لمپارد تو چند بازی اخر به جام اروپا رسیدیم البته گله تورس هم که دیگه تکمیل کننده بود

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دادا ممنون بابت خلاصه بازی که گذاشتی اما راجب گل اول که چلسی خورد واقعا از همچین دروازه بان باتجربه ای این اشتباه بعید بود و طرفداران رو یخرده راجب به خودش به فکر فرو برد انشالله که دیگه شاهد همچین اشتباهاتی از سوی دروازه بانان تیم محبوبمون نباشیم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دادا ممنون بابت خلاصه بازی که گذاشتی اما راجب گل اول که چلسی خورد واقعا از همچین دروازه بان باتجربه ای این اشتباه بعید بود و طرفداران رو یخرده راجب به خودش به فکر فرو برد انشالله که دیگه شاهد همچین اشتباهاتی از سوی دروازه بانان تیم محبوبمون نباشیم

خواهش میکنم داداش .
تو این بازی پتر چک گلر نبود ...شوارزر تو گل بود و این اشتباه رو کرد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
لمپارد: برای اولین دیدار فصل مقابل هال سیتی آماده ام

این هافبک باتجربه به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه آشیل پا، بیشتر دیدارهای پیش فصل چلسی را از دست داد اما در دو دیدار اخیر آبی ها به میدان رفت.

سایت گل- فرانک لمپارد، هافبک چلسی، تاکید کرد برای اولین دیدار تیمش در فصل جدید لیگ برتر مقابل هال سیتی آماده خواهد بود.

این هافبک باتجربه به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه آشیل پا، بیشتر دیدارهای پیش فصل چلسی را از دست داد اما در دو دیدار اخیر آبی ها به میدان رفت.

هرچند لمپارد در دیدارهای پیش فصل تنها 90 دقیقه برای آبی ها بازی کرد اما اعلام کرد که آماده است در اولین دیدار فصل در استمفوردبریج از ابتدا به میدان برود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دیگر دردی احساس نمی کنم. شرایط خوبی دارم. دوست دارم فکر کنم که کاملا آماده هستم و می توانم مقابل هال به میدان بروم.

من در اولین هفته پیش فصل تمرین کردم و اکنون در آخرین هفته بار دیگر شرایط بازی کردن را به دست آورده ام. من به سختی تمرین می کنم. در این فاصله کاملا مراقب خودم بودم. پس اگر سرمربی من را بخواهد، کاملا آماده بازی هستم."

لمپارد همچنین می خواهد در دیدار چهارشنبه شب انگلیس مقابل اسکاتلند، سه شیرها را همراهی کند.

" منتظرم تا به اردوی انگلیس بروم و دوست دارم جزئی از تیم در این دیدار باشم. دیدار فوق العاده ای خواهد بود. می دانم که همه منتظر این بازی هستند. این قابل درک است."

بالا