• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
کتاب«سرمربی»و رازهای موفقیت مورینیو:در چلسی حس کردم که باید درآن زمان، یک مربی جنجالی بود.

در کتاب«سرمربی» کتابی که در اواخر ماه میلادی در انگلیس به فروش می رسد، سرمربی پرتغالی کلیدهایی که او را به موفقیت رسانده را شرح می دهد

سایت گل- هفت سال بعد از ترک چلسی و خداحافظی نه چندان دلنشین ژوزه مورینیو از رومن آبراموویچ بعد از تساوی این تیم در لیگ قهرمانان اروپا مقابل روزنبورگ، آقای خاص حالا به نیمکت مربیگری آبی های لندنی بازگشته است.

با خاطراتی دلنشین از موفقیت هایی که با تیم لندنی کسب کرده، حالا ژوزه مورینیو کلیدهای موفقیتش در دوره اول حضورش برروی نیمکت مربیگری را به رشته تحریر درآورده . مورینیو در کتاب «سرمربی» که در اواخرماه جاری میلادی در انگلیس به فروش می رسد، به جزئیاتی از جمله نکات روانی که به او اجازه دادند تا چلسی را به جمع تیم های برتر فوتبال انگلیس برساند، اشاره کرده است. او با چلسی دو بار قهرمان لیگ برتر شد، اتفاقی که شاید نیم قرن بعد از اولین قهرمانی چلسی در لیگ برتر رقم خورد. خود مورینیو می گوید:« وقتی درسال 2004 برای اولین بار به چلسی رسیدم، توقعات مشخص و قابل قبولی را برای خودم و برای بازیکنان تعریف کردم. ما در زمان مناسب و ایده آلی از کارنامه های ورزشی مان با هم آشنا شدیم.»

سرمربی پرتغالی ادامه داد:« در آن زمان بازیکنان چلسی به یک لیدر نیاز داشتند ومن به شیوه خوب و مناسبی توانستم این توقع را برآورده کنم. من مبدل به لیدر جنجالی و پربرخورد شدم، چون در آن زمان حس می کردم که تیم به چنین ***** نیاز دارد. مااز گفتن اینکه بهترین هستیم ترسی نداشتیم. می گفتیم که می خواهیم قهرمان شویم و یا اینکه ما خاص هستیم.» و بدین ترتیب استراتژی جنگ های روانی و لفظی اش با همکارانی مثل فرگوسن، ونگر و بنیتس را توجیه کرد.

در کتاب «سرمربی» مورنیو به این نکته اشاره کرده که همیشه سعی می کرده تا به بازیکنانش نزدیک شود و هیچ وقت با ستاره های بزرگ مشکلی نداشته:« من آن کسانی که می گویند که داشتن یک ستاره بزرگ درتیم یک مشکل است و یا کسانی که می گویند که نمی توان 2 یا 3 ستاره تراز اول را درکنار هم در یک تیم داشت را درک نمی کنم. من حتی 11 ستاره در تیمم داشتم.»

اقای خاص البته فاکتورها و عوامل دیگری را هم در موفقیتش تاثیرگذار می داند:« خیلی ها می گویند که نمی توان با بازیکنان دوست بود. ولی من دقیقا برعکسش را می گویم. مورینیو براین باور است که اگر سرمربی دوست بازیکنانش نباشد، آنها نمی توانند به حداکثر پتانسیلشان در تیم برسند. وقتی درک متقابل بیشتری وجود داشته باشد، هدایت تیم کار آسان تری است.»

سرمربی پرتغالی اعلام کرده که واقعا خوش شانس بوده که تجربه مربیگری در پرتغال،اسپانیا، ایتالیا و انگلیس را داشته و البته یادآوری کرده که شیفته فرهنگ فوتبالی انگلیس است:« جو، فشردگی و حساسیت و احساسات حاکم برفوتبال انگلیس چیزی است که قابل مقایسه با سایر کشورها نیست.»

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
برنامه لیگ رو میتونی بزاری دادا کاکلش رو؟
این کل بازیهای چلسی تو لیگ برتر هست تا پایان فصل که اگه تغییری تو زمان بازیها انجام بشه تو این لینک سریعا اعمال میشه:

زمان نوشته شده رو هم 3 ساعت ونیم بهش اضافه کنی میشه بوقت ایران.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
پس هفته سوم بازی با یونایتد هست یکی از سایتهای هوادار قبلا گفته بود بازی هفته دوم هست بنظرت تغییر ندادن که مثلا از اول هفته دوم بوده بعد عوض کردن بردن هفته سوم؟

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
پس هفته سوم بازی با یونایتد هست یکی از سایتهای هوادار قبلا گفته بود بازی هفته دوم هست بنظرت تغییر ندادن که مثلا از اول هفته دوم بوده بعد عوض کردن بردن هفته سوم؟
بخاطر بازی با بایرن بازی استون ویلا که هفته سوم بود چهارشنبه برگزار میشه. بازی با یونایتدم که هفته دوم بود همون زمان خودش برگزار میشه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
فردا با یک بازی خوب چلسی قدرتشو به رخ همگان خواهد کشید البته حیف چند تا بازیکن غایب هستند
راستی دوستان خدا به داد تیم برسه بازی با منچستر داور حوادث دو فصل پیش رو تکرار نکنه دیگه قصشم سره دراز دارد و همه میدونین چجور سره تیم چلسی رو بریدن ............

Last edited:

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
نه بابا بعضی وقتا از این اتفاق ها میفته همیشه که نیست ولی جالبه اشتباهات داوری همیشه ضرر بوده برا ما مثل بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان با بارسلونا و نیمه نهایی با لیورپول

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو: چلسی می تواند قهرمان این فصل لیگ برتر باشد

سرمربی پرتغالی که بین سال های 2004 تا 2007 هدایت چلسی را برعهده داشت، در این تابستان برای دومین مقطع هدایت آبی ها را برعهده گرفت

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، معتقد است که تیمش می تواند این فصل قهرمان لیگ برتر شود و تایید کرد که هیچ یک از مدعیان آنقدر قدرتمند نیست که رقابت قهرمانی را خراب کند.

سرمربی پرتغالی که بین سال های 2004 تا 2007 هدایت چلسی را برعهده داشت، در این تابستان برای دومین مقطع هدایت آبی ها را برعهده گرفت. او در 6 فصل که از چلسی دور بود، با اینتر و رئال به موفقیت های زیادی رسید.

مورینیو به خبرنگاران گفت:" شنیدم که ونگر، مربی ای که سال هاست در لیگ برتر کار می کند، گفته شش تیم مدعی قهرمانی هستند؛ من با او موافقم.

ما فکر نمی کنیم که تیمی بتواند با کسب 95 یا 100 امتیاز، رقابت قهرمانی را خراب کند. این برای لیگ برتر خوب است. اما در مورد خودمان، باید بگویم، بله، ما می توانیم قهرمان شویم.

ما با صفر امتیاز اغاز می کنیم و باید بازی به بازی پیش برویم. ما بازیکنان خوبی داریم. بازیکنانی بااستعداد که به پایان دوران حرفه ای شان نرسیده اند و تعداد بازیکن جوان که هنوز در لیگ برتر بازی نکرده اند.

اما من فکر می کنم، بله، این تیم گام به گام بهتر خواهد شد و اشتباهات کمتری خواهد داشت و مستحکم تر خواهد شد.

لیگ این فصل قوی تر خواهد بود زیرا تیم های بیشتری برای قهرمانی می جنگند اما چند سال قبل، تیم های بزرگتر، بهتر بودند.

سال گذشته می شد حدس زد که منچستریونایتد قهرمان شود؟ فکر نمی کنم. قهرمانی آنها به این خاطر بود که بقیه رقبا فصل خوبی نداشتند.

دو فصل پیش هم همین طور بود، وقتی که منچسترسیتی قهرمان شد. آیا آنها تیمی استثنایی بودند؟ فکر نمی کن. بقیه تیم ها اشتباهات زیادی داشتند و در نهایت سیتی به قهرمانی رسید."

مورینیو سپس در مورد آمار فوق العاده تیم هایش در لیگ های مختلف صحبت کرد و از آنها به عنوان دلیلی برای ارائه فوتبالی تهاجمی در فصل پیش رو نام برد.

" رکورد تعداد امتیاز در لیگ برتر؟ چلسی من. رکورد تعداد امتیاز در لالیگا؟ رئال مادرید من. رکورد تعداد گل در لالیگا؟ رئال مادرید من. رکورد پیروزی های پیاپی لیگ برتر؟ دقیقا مطمئن نیستم اما فکر کنم آن هم همچنان متعلق به ما باشد.

ما نمی توانیم تنها با پیروزی 1-0 پیش برویم؛ با دفاع کردن و حمله نکردم. تیم های من، تیم هایی هجومی هستند. به بازیکنانی که در اختیار دارم، نگاه کنید: اسکار، ماتا، ده بروین و شورله. با این بازیکنان، ما نمی توانیم فیزیک بازیی کنیم.

بازیکنان من تکنیکی هستند. آنها توپ می خواهند و برای بازی به توپ نیاز دارند. من می خواهم حمله کنیم و بر بازی مسلط باشیم."

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
احیانا کسی خبر نداره که بازی چلسی رو شبکه 3 یا ورزش پخش میکنه یا نه؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
چرا ماتا رو توی بازی نذاشته بود ؟
نکنه بهش اعتقاد نداره یا سیاست مضخرف باشگاه برای بازیکنان که سنشون داره زیاد میشه دامن گیرش شده ؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
این تیم الان جوان هست حالا تابیان قشنگ خودشونو پیدا کنن کمی طول میکشه از این حرف مورینیو اصلا خوشم نیومد اگه جام نگیریم استعفا میدم و گفته من مثل اون مربیها نیستم که چند سال تو یه تیم صبر کنن تا نتیجه بگیرن

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
چرا ماتا رو توی بازی نذاشته بود ؟
نکنه بهش اعتقاد نداره یا سیاست مضخرف باشگاه برای بازیکنان که سنشون داره زیاد میشه دامن گیرش شده ؟
قبل بازی گفته بود ماتا مصدومیت جزئی داشته و خوب تمرین نکرده و اگه لازم نشه ریسک نمیکنه و ازش استفاده نمیکنه. لوئیز هم مصدوم بود. ویکتور موزس و ازپلیکوئتا هم بخاطر خستگی ناشی از سفر بازیهای ملی ازشون استفاده نکرد.

Last edited:
بالا