• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران چلسی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

خدایااااا
امشب مردان استنفورد مقتدرانه پیروز میدان شوند

درود بر سوپر فرانکی
درود بر آقای خاص

با پیروزی امشب رونی هم احتمال زیاد میاد تیم لندنی
بازیکنی که مردان اولترافورد قدرش را ندانستند
. البته نیاد هم مهم نیست . چلسی اکنون هم بازیکنان باغیرت و بزرگی دارد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

خدایااااا

درود بر سوپر فرانکی
درود بر آقای خاص

شما رو چه حسابی میگی قدرش رو ندونستن؟
بیشترین حقوق رو میگیره طرفدارا دوستش دارن تو موقعی که تو بحران بود همه ازش حمایت کردن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

در نیمه ی اول بازیکنان باتعصب ایوانویچ و تری خوب نفس 2مهاجم متوسط منچستر و گرفتن

داوری کمی مشکوک بود

برای ترسشون از از دست ندادن رونی گذاشتنش کامل بازی کنه بچه روحیش نشکنه
البته بیاد لندن روش دستش میاد

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

خدایااااا

درود بر سوپر فرانکی
درود بر آقای خاص

با یه مسابقه که هنوز نمیشه گفت خاص اگه آخر فصل اخراج نشده باشه اون وقت بگید خاص

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
امشب چلسی میبره این منچستر رو.نیمه اول بازی چنگی به دل نزد

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

دفاع چلسی بی نظیر هست

اشلی کول شجاعانه عجب تکلی زد

جان تری . اشلی کول . ایووانویچ . کیهیل

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوب جای شکرش باقیه کانال ورزش رو داریم و بازی رو نشون دادنند
اما من فقط موندم از داور دیشب والنسیا قیچی کرد اسکار رو کارت نگرفت اما تورس کارت گرفت
وجای شکرش باقیه اون هند غیره عمد رو پتالتی نگرفت داور والی گراهام پل بود صدی 100 میگرفت باریکلاه به اشلی کول من دیشب واقعا ازش خوشم اومد
اما بنظرم جای تورس لوکاکو میومد بهتر بود حالا دیگه فقط میمونه رونی بیاد یا اتوئو و با ویلیان چی بشن تو خط حمله دوتا تموم کننده تمام عیار

Last edited:

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
حیف دروگبا که از چلسی رفت تا 40 سالگی راحت میتونست تو سطح اول فوتبال بازی کنه.الان دروگبا کجا بازی میکنه؟پارسال ترکیه بود اگه اشتباه نکنم.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
الانم دروگبا همونجاس. موضوع مهم اینه که مثل اکثر تیمهای جزیره همش گفته نمیشه این بازیکن میاد اون بازیکن میاد. تکلیف خریدها مشخصه. الان همه میدونیم یه مهاجم به چلسی میاد, باشگاه اعلام کرده رونی و گفته اگه نیاد رونی مهاجم دیگه ای رو میگیریم.

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
ولی متاسفانه چلسی الان مهاجم خوب اصلا نداره کاملا واضح هست که خط حمله ضعیف کار میکنه اگه یکی یا دو تا مهاجم خوب نگیرن من امسال هیچ انتظاری از چلسی برای قهرمان شدن ندارم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احتمالا اتوئو میاد. اتوئو فوروارد خوبی بود. الان نمیدونم چطوره به هر حال بازی کردن در لیگ سطح پایین تری نسبت به لیگهای درجه یک ممکنه از کیفیت بازیکن کم بکنه.

ولی من بعید میدونم با بازی دیشب رونی از یونایتد جدا بشه. به نظر من خود مورینیو هم این احتمال رو میداده و پلن بی ای داشته.

ولی واقعا بازیکن زیاد داره این چلسی. ببین چقدر بازیکن تو خط میانه داره که بازیکنی مثل ماتا رو نیمکت بود. ما اگه یه بازیکن مثل لمپارد یا ماتا یا هازارد داشتیم کیفیت بازی تیممون خیلی بالاتر میرفت و شاید دیشب تیم شما رو شکست میدادیم.

تورس مهاجم خوبیه به شرط اینکه اون اعتماد به نفس و امادگی سابقش رو بدست بیاره.

==============================
یه تیمی مثل چلسی این همه بازیکن داره و باز هم چشش دنبال بازیکن تیم ماست :)

باز ما اگه فان پرسی رو جذب کردیم رونالدو رو از دست داده بودیم و یکی 2 سالی بازیکن شاخص جذب نکرده بودیم)

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
البته این نکته هم هست که خود رونی هم دوست داره بیاد چلسی و این خودش خیلی مهمه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته این نکته هم هست که خود رونی هم دوست داره بیاد چلسی و این خودش خیلی مهمه

هنوز کسی مطمئن نیست که رونی خودش دوست داره بیاد چلسی یا نه.

زیاد به این صحبتهایی که در فروم ها میشه یا در هیس بوک و تو ئیتر میاد توجه نکنید. من پیج خود رونی رو در هیس بوک دارم. اونجا که خودش صحبتی نکرده.

ظرف روزهای اینده مشخص میشه که چه اتفاقی میخواد بیفته.

داوید لوئیز هم دوست داره بره بارسلونا اما خب مورینیو بهش این اجازه رو نداد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورینیو:رونی باید خواسته اش را مطرح کند؛ تساوی نتیجه عادلانه ای بود

2013/8/27 10:04:00
سرمربی 50 ساله چلسی در صحبت هایی اعلام کرد که رونی شایدنظرش را تغییر داده و بخواهددر اولدترافورد بماند

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی از وین رونی مهاجم انگلیسی منچستریونایتد خواسته تا نظرش را به صورت شفاف معلوم کند.

بعد از تساوی بدون گل چلسی و منچستریونایتد در اولدترافورد ژوزه مورینیو باردیگر به صحبت درمورد رونی که آینده اش در یونایتد باتردیدهایی همراه است به صحبت پرداخت. این درحالی است که چلسی تمایل زیادی برای جذب او دارد و این روزها صحبت هایی درمورد تمایل آبی های لندنی به جذب ساموئل اتوئو هم به گوش می رسد. اما گویا مورینیو از تلاش برای جذب رونی ناامید نشده و از این ستاره 27 ساله خواسته تا برنامه هایش را اعلام کند.

مورینیو به خبرنگاران گفت:« ما باید با سران یونایتد صحبت کنیم. اما یونایتد باشگاه ویژه ای است. چون هر تیمی در دنیا وقتی ببنید که یک بازیکن می خواهد رختکن تیمش را ترک کند، از او حمایت نمی کنند. آنها روزهای سختی را برای رونی رقم زده اند و به هر ترتیبی شده از او حمایت می کنند.»

مورینیو ادامه داد:« این ثابت می کند که یونایتد باشگاهی خاص با هوادارانی خاص است و فکر می کنم که حالا خود رونی باید تصمیم بگیرد که می خواهد برود یا نه. اگر او تصمیمش را بگیرد ما اولین کسی هستیم که به تصمیم او احترام گذاشته و ماجرا را تمام شده می دانیم. همه چیز به واکنش اوو به احساسات رونی بستگی دارد. اگر او نمی خواهد از یونایتد جدا شود، ما هم از تلاش برای جذب او دست می کشیم ولی ما می خواهیم بدانیم که چه اتفاقاتی در جریان است.»

در جریان بازی دوشنبه شب، دو تیم چلسی و یونایتد به تساوی بدون گل رسیدند تا هر دو تیم در بالای جدول لیگ برتر باقی بمانند. مورینیو در ادامه به این نکته اشاره کرد که تساوی نتیجه عادلانه ای برای این بازی بود.

او ادامه داد:« فکر می کنم که تساوی نتیجه عادلانه ای بود. هیچ یک از دو تیم تلاش کافی نکرد تا بهتر از تیم حریف باشد. ما در اکثر دقایق ، کنترل توپ و میدان را در دست داشتیم و مشکل چندانی نداشتیم. پاسهای مابرای ضد حملات و ارتباط میان مدافعان و مهاجمانان آنقدرها خوب نبود. ما خلاقانه بازی کردیم و بازیکنانی سرعتی در خط حمله داشتیم ولی پاسهای ساده ای را از دست می دادیم و اشتباهات زیادی داشتیم. در زمینه تهاجمی هم نتوانستیم آن طور که بایدو شاید ظاهر شویم ولی قبل از بازی هم من به بازیکنانم گفته بودم که می خواهیم به پیروزی برسیم و باید برای برد بازی کنیم. فکر می کنم بازیکنانم هم این را درک کردند.»

سرمربی پرتغالی چلسی در ادامه صحبت هایش گفت:« به نظر من ما موقعیت های گل زیادی را خلق نکردیم. چون وقتی توپ را بازیابی می کردیم، خیلی سریع آن را در پاسهایی ساده از دست می دادیم.من بازی را دوباره تماشا می کنم و البته مشخص است که شش، هفت یا هشت پاس ساده ما از دست می رفت. بازی سختی برای یونایتد و برای ما بود. هر دوتیم برای برد می جنگیدند ولی ما در عین حال نمی خواستیم که بازنده باشیم. بازی بزرگی بود ولی درنهایت ما از دو بازی خانگی مان شش امتیاز کسب کرده ایم.»

مورینیو درمورد عملکرد شاگردانش گفت:« بعد از این شروع سخت، بازیکنان ما شرایط خوبی دارند. این بازی تجربه خوبی برای پسران ما بود: 4 بازیکن در خط حمله: ادن آزارد، کوین د بروین، آندره شورله و اسکار همگی بچه هستند. کسب چنین تجربه ای برای آنها خیلی خوب است.»

بالا