این شبکه ۳ هم شورشو دراورده.به جای بازی یوونتوس بازی میلانو پخش کرد! کدوم کانال ماهواره ای بازی های یوونتوس رو پوشش میده؟
Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
الان دلیل ناراحتی شما چیه دقیقا؟
این شبکه ۳ هم شورشو دراورده.به جای بازی یوونتوس بازی میلانو پخش کرد! کدوم کانال ماهواره ای بازی های یوونتوس رو پوشش میده؟
Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
الان دلیل ناراحتی شما چیه دقیقا؟
اینکه بازی رو از دست دادم و نتونستم نگاه کنم! چون رسیور کلا تعطیل بود!
زور داره اخه الان مدعی اصلی قهرمانی یووه است بعد بازی میلان رو پخش میکنن.اونطور که فهمیدم شبکه digisport رومانی بازی های یووه رو با کیفیت hd پخش میکنه
رئیس این شبکه پولیه ؟ اگه میشه تو پیام خصوصی مشخصاتش رو بفرست برام
سلام
اله مصاحبه کرده و گفته فینال حذفی اخرین بازی من خواهد بود.
حرفی برای گفتن نیست.
اینکه بازی رو از دست دادم و نتونستم نگاه کنم! چون رسیور کلا تعطیل بود!
زور داره اخه الان مدعی اصلی قهرمانی یووه است بعد بازی میلان رو پخش میکنن.اونطور که فهمیدم شبکه digisport رومانی بازی های یووه رو با کیفیت hd پخش میکنه
نوید جون مطمینی از هفته سوم تا نیم فصل شما صدر بودید؟اگر اینطور بود از اول فصل تا سه هفته پیش باید همش بازی میلانو نشون میدادن
بعدشم بارسا تی وی همینشم به زور نشون دادش
خب چند وقتی هست که یه سری پست بی ربط دوستامون میدن که حتی الامکان پست هاشون رو کوت نکردیم
ولی دیگه پستاشون یه جورایی توهم زا شده برا خودشون.یکیش اینکه تا الان صدر بودن ) یا اینکه اگه شرایط برابر بود اینجوری نمشد )))
بحث این بود که داوری 7 امتیز از میلان گرفته شده.
4 تا بازی داوری عینا پنالتی و گل های سالم مارو مردود اعلام میکردن که کنته شروع به صحبت کرد و بحث اون امتیار های گرفته شده به تیتر روزنامه ها اروپا هم رسید(نه تنها ایتالیا)
دقیقا اسم این تیم ها رو یادم نیست.ولی جنوا و پارما رو یادمه.فک کنم کیوو هم بود!!!
که به مراتب بیشتر از این ها از ما امتیاز گرفته شد!!!
کسی نمیگه به حق میلان حورده نشده ولی اینکه اون بازی های ما چون اواسط فصل بوده فراموش بشه یه چیز مزخرفی هستش.
بازی قبل میلان هم که ...