• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
این شبکه ۳ هم شورشو دراورده.به جای بازی یوونتوس بازی میلانو پخش کرد! کدوم کانال ماهواره ای بازی های یوونتوس رو پوشش میده؟

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2

الان دلیل ناراحتی شما چیه دقیقا؟

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
الان دلیل ناراحتی شما چیه دقیقا؟

اینکه بازی رو از دست دادم و نتونستم نگاه کنم! چون رسیور کلا تعطیل بود!
زور داره اخه الان مدعی اصلی قهرمانی یووه است بعد بازی میلان رو پخش میکنن.اونطور که فهمیدم شبکه digisport رومانی بازی های یووه رو با کیفیت hd پخش میکنه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

اله مصاحبه کرده و گفته فینال حذفی اخرین بازی من خواهد بود.
حرفی برای گفتن نیست.

این فایل زیپ ویدیو بازی دیروز هست / البته فقط گلهاست بدون هایلایت ها.

فایل های ضمیمه

• 4-0.rar
    6.7 MB · نمایش ها: 6

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
زور داره اخه الان مدعی اصلی قهرمانی یووه است بعد بازی میلان رو پخش میکنن.اونطور که فهمیدم شبکه digisport رومانی بازی های یووه رو با کیفیت hd پخش میکنه

رئیس این شبکه پولیه ؟ اگه میشه تو پیام خصوصی مشخصاتش رو بفرست برام

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
رئیس این شبکه پولیه ؟ اگه میشه تو پیام خصوصی مشخصاتش رو بفرست برام

اطلاع ندارم دوست عزیز.من شنیدم از بچه ها که این شبکه هنگام پخش لیگ ایتالیا بازی های یوونتوس رو به طور کامل نشون میده.احتمال زیاد پولیه
اینم سایت این شبکه:
Digi Sport

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام

اله مصاحبه کرده و گفته فینال حذفی اخرین بازی من خواهد بود.
حرفی برای گفتن نیست.

خداحافظی اله با یووه

21 روز تا پایان، 21 روز تا رسیدن به اخرین مصاف و دیدار بیانکونری کسی که همیشه بیانکونری ماند. اما علی رغم میل باطنی خود و تیفوسی ها به پایان زندگی سیاه و سفیدش نزدیک و نزدیک تر می شود.

الساندرو دل پیرو، کاپیتان بانوی پیر پس از پیروزی پرگل تیمش مقابل نووارا مصاحبه طولانی ای را با شبکه رای سه ایتالیا داشت، گفت و گویی که بیشتر به اخرین مصاف، اینده و کتاب جدیدش اختصاص داشت که در اینجا به بخش اصلی ان اشاره می کنیم.مصاحبه ای که اکثر رسانه های ایتالیا ان را اعلام خداحافظی پینتوریکیو با یووه دانستند.

lز اله سوال می کنند، فینال کوپا ایتالیا در تاریخ 20 می، واقعا اخرین بازی دل پیرو با پیراهن یوونتوس است

" امروز باید بگویم بله. زمان خواهد گفت که چه می شود. اما حالا به سه بازی پایانی لیگ و فینال کوپا مقابل ناپولی فکر می کنم، لحظات بسیار زیبایی ست که نمی خواهم به هیچ مسئله دیگری فکر کنم و با مسئله دیگری مقایسه کنم، بعد به انچه که خواهد امد می اندیشم.

می دانم که قرداد من به اتمام خواهد رسید، فکر نمی کنم که بشود تا پایان 60 سالگی بازی کرد ( می خندد ) اما یکی دوسال دیگر می توانم همچنان خوب بازی کنم، بعد سالیانه ارزیابی خواهم کرد. "

دیگه نمیدونم بعد از اون با چه دلی فوتبال نگاه کنم :(

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

هیچی نگم بهتره و اما این هم عکس های دو بازی اخیر :)

بازی Novara Calcio v Juventus FC

مشاهده پیوست Novara Calcio v Juventus FC - Serie A.rar

بازی AC Cesena v Juventus FC

مشاهده پیوست AC Cesena v Juventus FC - Serie A.rar

image.php

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

اگر اینطور بود از اول فصل تا سه هفته پیش باید همش بازی میلانو نشون میدادن
بعدشم بارسا تی وی همینشم به زور نشون دادش

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
اگر اینطور بود از اول فصل تا سه هفته پیش باید همش بازی میلانو نشون میدادن
بعدشم بارسا تی وی همینشم به زور نشون دادش
نوید جون مطمینی از هفته سوم تا نیم فصل شما صدر بودید؟

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
خب چند وقتی هست که یه سری پست بی ربط دوستامون میدن که حتی الامکان پست هاشون رو کوت نکردیم
ولی دیگه پستاشون یه جورایی توهم زا شده برا خودشون.یکیش اینکه تا الان صدر بودن :)) یا اینکه اگه شرایط برابر بود اینجوری نمشد :))))
بحث این بود که داوری 7 امتیز از میلان گرفته شده.
4 تا بازی داوری عینا پنالتی و گل های سالم مارو مردود اعلام میکردن که کنته شروع به صحبت کرد و بحث اون امتیار های گرفته شده به تیتر روزنامه ها اروپا هم رسید(نه تنها ایتالیا)
دقیقا اسم این تیم ها رو یادم نیست.ولی جنوا و پارما رو یادمه.فک کنم کیوو هم بود!!!
که به مراتب بیشتر از این ها از ما امتیاز گرفته شد!!!
کسی نمیگه به حق میلان حورده نشده ولی اینکه اون بازی های ما چون اواسط فصل بوده فراموش بشه یه چیز مزخرفی هستش.
بازی قبل میلان هم که ...
====-----====
در کل بحث داوری رو هم نداشته باشیم،یه سری از دوستان فک میکنن یوونتوس 2 هفتس اومده صدر.قبلش قعر نشین بوده :lol:

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب چند وقتی هست که یه سری پست بی ربط دوستامون میدن که حتی الامکان پست هاشون رو کوت نکردیم
ولی دیگه پستاشون یه جورایی توهم زا شده برا خودشون.یکیش اینکه تا الان صدر بودن :)) یا اینکه اگه شرایط برابر بود اینجوری نمشد :))))
بحث این بود که داوری 7 امتیز از میلان گرفته شده.
4 تا بازی داوری عینا پنالتی و گل های سالم مارو مردود اعلام میکردن که کنته شروع به صحبت کرد و بحث اون امتیار های گرفته شده به تیتر روزنامه ها اروپا هم رسید(نه تنها ایتالیا)
دقیقا اسم این تیم ها رو یادم نیست.ولی جنوا و پارما رو یادمه.فک کنم کیوو هم بود!!!
که به مراتب بیشتر از این ها از ما امتیاز گرفته شد!!!
کسی نمیگه به حق میلان حورده نشده ولی اینکه اون بازی های ما چون اواسط فصل بوده فراموش بشه یه چیز مزخرفی هستش.
بازی قبل میلان هم که ...

شایدیم توهم زده باشم ولی حالم از این ناداوری ها بهم میخوره امیدوارم قصدی توش نباشه
تو میگه 4 تا پنالتی چقدر اون پنالتی ها تو اون بازی نقش داشتن؟
کم کم 10 امتیاز میارم که این فصل از ما کم شده خیلی دارم دسته پایین میگم
امیدوارم این توهمی که زدمم تموم بشه!!
در ضمن اگر یووه اندازه میلان مصدوم داشت بی شک جزو 4 تا اولم نبود
بابد فعالیت خودمم تو این بخش محدود کنم تا بعضی مسائل پیش نیاد

موفق باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام/

اون ترس نگاه کردن به خبرها کم نمیشه که هیچ هی بدتر میشه.

فردا بازی داریم با لچه. داریم یه رکورد خوب میزنیم و اون قهرمانی بدون شکست هست به لطف یزدان و بچه ها :rolleyes:/ لچه سخته و امتیاز میخواد برای بقاء. ایشا.. برای برد میریم و موفق میشیم.
یازده و ربع شب/ تو زمین خودمون/
91562145704886832056.jpg

دل پیرو یعنی زندگی

روزهای پایانی ست و هنوز خبری از تغییر شرایط پینتوریکیو در مجموعه بیانکونری نیست و این مسئله نگرانی های تیفوسی های یووه و دل پیرو را دو چندان کرده، با اینکه به هفته های پایانی می رسیم و عکس العملی از سوی سران یووه در خصوص تجدید نظر برای اینده اسطوره باشگاه دیده نمی شود حمایت ها از کاپیتان اله بیشتر و بیشتر می شود.

پس از مصاحبه شب گذشته الساندرو دل پیرو که نشان داد به خداحافظی با یوونتوس نزدیک شده واکنش ها به نظر اندره ا انیلی از سوی تیفوسی ها شکل جدی تری به خود گرفت تا شاید مدیر انیلی به فکر فرو رفته و در هفته های اندک باقی مانده دست به تغییراتی بزند.

اما امروز تمرینات بانوی پیر یک بار دیگر شاهد حضور هوادارانی بود که شدیدا از کاپیتان شان حمایت می کردند. پس از پارچه دست نوشته شده با عنوان " 700 دلیل برای ماندن الکس " که در روز پس از هفتصدمین دیدار دل پیرو با پیراهن یووه در زمین تمرین این تیم توسط تیفوسی ها به نمایش گذاشته شد، نوبت به دست نوشته دیگری رسید که امروز به زمین وینوو و خیابان خارج از مجموعه وینوو اورده شد تا یک بار دیگر علاقه هواداران یوونتوس را برای تمدید قرارداد اسطوره ثابت کند.

هواداران این دست نوشته که روی ان نوشته شده بود " تا پایان دل پیرو در یووه و ما این تمدید قرارداد را می خواهیم " را در تمام طول تمرین به نمایش گذاشتند و در خیابان های اطراف زمین وینوو نیز به گردش در امد، این حمایت مورد توجه شدید رسانه های ایتالیا قرار گرفت و بارها از شبکه های تلویزیونی نشان داده شد.

این حمایت خیلی زود تشکر پینتوریکیو را در بر داشت و او پس از اتمام تمرین به سوی هواداران امد و از انان و احساسات شان تشکر کرد و پس از ان هم پیام کوتاهی فرستاد " از این احساس و مهربانی ممنونم "

با این حال هنوز هم خبری از تغییر شرایط کاپیتان دل پیرو نیست و تیفوسی ها همچنان امید خود را برای ماندگاری اله در کنارشان از دست نداده اند.

پ.ن: خدایا :(

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام درود
به امید برد در این بازی /خب بازیه سختی هر دو تیم سه امتیاز رو میخواند ولی همه میدونم که سه امتیاز از آن ماست..:shades:

Lecce.png
VS.gif
Juventus.png

سری آ ایتالیا
یوونتوس - لچه
زمان : چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه 1391 ساعت 23:15
مکان :ورزشگاه یوونتوس

یوونتوس در خانه میزبان لچه است، تیمی که برای پانزدهمین بار به خانه بانوی پیر سفر می کند، در 14 مصاف قبلی دو تیم که به میزبانی بیانکونری برگزار شده، میزبان توانسته 10 پیروزی ( اخرین پیروزی خانگی در تاریخ 17/10/2010 با نتیجه 4 بر صفر)؛ 3 تساوی ( اخرین تساوی خانگی در تاریخ 3/5/2009 با نتیجه دو بر دو )؛ یک شکست ( اخرین شکست خانگی در تاریخ 25/4/2004 با نتیجه 4 بر 3 )؛ 37گل زده و 11 گل خورده را به دست بیاورد. اما در مجموع دو تیم 37 بار برابر یکدیگر صف ارایی کردند که یوونتوس 25 پیروزی، 8 تساوی، 4 شکست، 76 گل زده و 29 گل خورده را به نام خود ثبت کرده. در این میان 29 دیدار در رقابت های سری ا انجام شده که 19 پیروزی، 6 تساوی، 4 شکست، 59 گل زده و 25 گل خورده یووه در این مسابقات به دست امده. در ده دیدار اخر لچه و یووه نیز 8 پیروزی، یک تساوی، یک شکست، 27 گل زده و 10 گل خورده از ان بانوی پیر است. دیدار رفت نیز با نتیجه یک بر صفر به سود سیاه و سفیدهای شهر تورینو به اتمام رسیده. در میان بازیکنان دل پیرو با 8 بازی و 4 گل زده در صدر بیشترین بازی و تعداد گل ایستاده است.

دیگه در مورد آلکس حرفی نزنیم و فقط صبر کنیم بهتره/امیدوارم که این صبر جواب بده و یک امضای دیگه و یک سال دیگه آلکس رو با یوونتوس داشته باشیم

89611576946199576657.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
در ادامه عکس فرزاد عزیز یه چند تا عکس قدیمی بریم :cool:

دیدار در مرکز حمایتی مبارزه با سرطان در کودکان. توضیح اینکه حتما میدونید که پدر الکس به سرطان مبتلا شد و پسر هر چی دکتر بر بالین پدر آورد نتیجه نداد و فوت کرد. بعد از اون الکس با چند مرکز مبارزه با سرطان کودکان همکاری خودش رو آغاز کرد و این تصویر هم مربوط به دیدار با این کودکان در مرکزی هست که به همت خودش هست. ضمن اینکه همسرش سونیا نیز الان کار اصلیش پیگیری این امور هست تقریبا.
ALEX 0173.jpg

جدالی که بالغ بر 15 سال در دربیهای میلان و یووه به زیبایی و با اوج اخلاق از سوی هر دو طرف دنبال شد.
ALEX 0185.jpg

خوشحالی ملی / شیره ....
ALEX 0381.jpg

هتریک تو یه روز برفی برابر سیه نا
ALEX 0458.jpg

تیریپ زمستونی :دی
ALEX 0578.jpg

هوادارایی که همیشه با تو هستند و تو همیشه با اونهایی
ALEX 0610.jpg

ستاره های فوقالعاده بزرگ یووه در دیوار دفاعی برابر باتی گل
ALEX 0641.jpg

فکر میکنم مراسم انتخاب برترینهای ایتالیا بود. الکس بخاطر قراردادی که با ادیداس داشت مجبور شد که کفش اسپورت بپوشه و خب کت شلوار هم جریان دیگه ای داشته. گوینده سالن هم پیشاپیش به خواست دوستان الکس به این نکته اشاره میکنه که الکس با لباس رسمیش کفش اسپرت پوشیده و لبخند حضار به همین دلیل هست :دی
ALEX 0696.jpg

زیر دست آرایشگر باشگاه! پ.ن: خودش خوشگله ببین میتونی خرابش کنی! :mad: :دی
ALEX 0731.jpg

اینم مصداق خیاط در کوزه افتاد هست. تیم ملی ایتالیا قبل از رفتن به تورنمنت عکسهایی آتلیه ای میگرفتند که اله میره یه عکس از هم تیمی ها بگیره و اینطوری غافلگیر میشه.
ALEX 0770.jpg

شاد باشید

بالا