JUVENTUS CAMPIONI D'ITALIA
جا داره یه تبریک ویژه بگم به جواد داداش که تو این چند سال تاپیک رو حفظ کرده و همچنین پیشینیان و بعد آقا ساسان و روبی عزیز و همینطور رضا و در ادامه هم سایر دوستان که تو این دو سال تلخ و کلا این 6 سال طاقت فرسا کم نیاوردند. میدونم خیلی ها یادم نمیاد الان بگم از حسین و استارتر و ... اخرشم یه ذره خودم.
واقعا تو این مدتی که من پی تی بودم همیشه این جو تاپیک یووه رو جور دیگه ای میدیدم و مثل قبلا که دو سه بار گفتم بازم دوست دارم اعتراف کنم که فقط و فقط به خاطر یووه و این تاپیک اومدم. روزهایی بود که باخت میدادیم اونم پشت سر هم و اعصاب تعطیل بود ولی خب اینجا با هم درد دل کردیم و بهم امید دادیم. دو فصل گذشته واقعا سخت بود . یکی از یکی بدتر ولی خب حالا بالاخره ما برگشتیم و حالا باید به آینده واقع بینانه تر نگاه کرد. حالا حالا ها کار داریم.
روبی جان بنده نیز اگرچه حس پیدا کردنش نیست ولی بگم :دی اول فصل یه شب با رضا و جواد چت میکردیم که من گفتم قهرمان میشیم اگر یه مدافع دیگه هم بگیریم. که نظرم رد شد. :دی جواد و رضا الان باید بیان توضیح بدن :دی ولی خب اون مدافع رو نگرفتیم ولی اول شدیم.
راستشو بگم اون شب خودم به حرفم اطمینان 70 درصدی داشتم . یعنی فکر میکردم اگر یه سری اتفاقات بد نیافته و روحیه ام برگرده میتونیم. بین راه یه مقداری دو دل شده بودم ولی از هفته دهم پانزدهم به بعد خیلی امیدوار شدم. حتی تو اون 6 تا مساوی بازم امیدوار بودم و میدونستم میشه. بخاطر اینکه تیم یه دست شده بود و واقعا خوب بازی میکرد.
حالا دیگه هر چی بود تاریخ شد و ما رسیدیم به 30 اسکودتو واقعی . هر کی هر چی میخواد بگه. ما تو زمین گرفتیم جلو چشم همه.
بازم تبریک به همه دوستان
پ.ن: آقا همیشه اینقدر همه فعال باشند. :دی مرسی