درود
خیلی حس خوبی هست اولی :دی واقعا جدا از عنوان و اینها من شخصا اون آرامشش رو دوست دارم.
حالا هنوز فاز دومش مونده که کوپا ایتالیا باشه. امیدوارم اونم بگیریم . ضمن اینکه امیدوارم الکس ممثل همیشه قلب ما رو تو مشتش نگه داره و یه پشت پای فنی و ریز بزنه به عاملین. همین :دی
منم باز تیریک میگم. و تشکر از مرجان و بهروز (واقع منتظر بودن کم حالتی بود برای اون حس) و فرزاد و امین عزیز و مهدی و یکی دو تا از دوستان که اسمشون رو نمیدونم. این قهرمانی واقعا دلچسبی ویژه ای داشت همونطور که اقا ساسان گفتند. بهر حال ممنون. بقیه هم که یووه ای هستند :دی
یه پ.ن: برای فرزاد . داداش این اینتر شما خونها به دل ما کرده. یه روز بهتر بیشتر تلافی میکنیم :دی تا نابود کامل تلاش میکنیم :lol: خیلی میخوامت
دیشب من از خوشحالی چند تا از دوستان رو جا انداختم روم به دیوار. مژگان خانم و فری خان و عرفان عزیز هم تبریک میگم:دی
خیلی عکس هست گفتم همه رو جمع کنم تو یه فایل بذارم. برای همین باشه امشب که کامل بشه بعد منتخب هاش رو تو تایپک میذاریم همه با هم
سه تا مصاحبه حاضر کردم و چند تا عکس مختلف. تا بعد
اول کاپتان
دلپیرو میپذرید که بعد از حوادث سال 2006 این اسکودتو طعم ویژه ای دارد و در ادامه میگوید: من و یووه همیشه برای برای موفقیت شروع میکنیم و این گاهی اتفاق نمی افتد که در سالهای اخیر این زیاد بوده است. اما این پیروزی حالا طعم بسیار ویژه ای دارد.
امشب تجربه جدیدی بود. شادی و شور و شوق عجیبی در ورزشگاه دیدیم. بازی کردن و یا نکردن مهم نبود. در حال حاضر فقط میخواهم خوشحال باشم و شادی کنم ( میخندد)
دلپیرو در پاسخ به آینده میگوید: در فاصله چند روز بازی آخر در سری آ را داریم و فینال کوپا . باید به این دو فکر کرد و بعد فرصت بسیار است. حالا من میخواهم فقط شاد باشم.
دلپیرو اولین بازیکن وفادار یووه بعد از 2006 بود . و گلهای بسیاری زده و در پاسخ به پیشنهادات همیشه به راحتی گفته نه؛
آن یک حادثه بود و رخ داد. در سری بی ما فوقالعاده بودیم و برای ما تجربه خوبی بود. من بوفون کلدودیو و سایرین. همان حادثه حالا این پیروزی را دو چندان میکند. درباره آینده در آینده صحبت میکنیم. تکرار میکنم یوونتوس در حال باید فقط خوشحال باشد.
در نهایت الکس با این جمله روبرو میشود: دلپیرو از معدود بازیکنانی است که به لحاظ هوشیاری قادر به مصاحبه است پس از شامپاین؛ او میگوید: من تجربه کمی در این چیزها دارم (میخندد)
کونته:
فوقالعاده بود فوقالعاده و سخت. در تلاشیم تا آن را بدون شکست به پایان ببریم و تاریخی کنیم.
احساس قابل وصفی نیست. ما یک فصل عالی بودیم و خیلی خوشحالیم که دست نیافتنی شدیم
من از بازیکنان که خیلی سخت کار کردند تشکر میکنم و از هواداران که حمایت صد در صدی داشتند . در این راه میلان یک چالش بزرگ بود و باید به آنها احترام گذاشت. جنگ یک طرفه ای نبود و آنها خوب بودند. این عنوان فراتر از انتظار ابتدایی ماست.
بازی لچه یک لغزش کوچک اتفاقی بود و در این هفته خیلی به آن اشاره شد. میخواهیم با 37 بازی بدون شکست را به سی هشت برسانیم و تاریخ بسازیم.
این اسکودتو اولمن نیست (میخندد) میخواهم شاد باشم و با بازیکنان شادی کنم اما خیلی هرج و مرج شده و این از علاقه وافر هواداران بعد از این چند سال سخت است.
با بازیکنان شادی کردید؟ بله در رختکن همه همدیگر را در آغوش گرفتیم و شادی کردیم. ما با هم موفق شدیم و نه تک تک. مدیر اولین فرد بود که در جمع ما حاضر شد و همینطور ندود و ماروتا
این اسکودتو چندم است؟ روی کاغذ میگویند28 اما باشگاه برای همه روشن ساخته که این 30 است. ما سه ستاره میخواهیم و این حتی روی بطری های شامپاین نیز مشخص است .
بوفون:
این بسیار بی معنی بود برای یک خطا و ارتباط این به نتیجه نهایی . ما در سال اشتباهاتی داشتیم اما اشتباه من در بازی با لچه بسیار به من فشار وارد کرد و من میترسیدم که حاصل کار را نابود نکنم و برای همین سه روز گذشته برای من خیلی سخت گذشت.احساس مسئولیت سنگینی مرا فرا گرفته بود.
جمله ای است که میگوید کار سخت پرداختنی است. من همیشه فکر میکردم این جمله بیست درصد حقیقت دارد و هشتاد درصد آن فصیح و بلیغ بودن این جمله است که زیباست. اما حالا میبینم نه جای 80 و بیست باید عوض شود. این پیروزی و این شب زیباترین پیروزی من در عمرم بعد از قهرمانی فیفا است.
من میدانم در ذهن هواداران در این لحظات سوالات بسیاری است از اینکه الکس با ما میماند و ادامه میدهد و بازهم با هم جشن میگیریم یا نه . من هم میخواهم به این اضافه کنم. فکر میکنم به کامورانزی و ترزگه و بوفون که آنها نیز بخاطر وفاداریشان لایق حضور در این جشن بودند.
شاید من بازیکنی بودم که بعد از 2006 بیشترین پیشنهادات را داشتم. ولی به سری بی رفتیم. تنها چیزی که ما را حفظ میکرد عشق به باشگاه و حس تعلق در یووه و احترام به هواداران و دوستی بین ما بود. با این وجود شاید سخت نبود اما حضور در سری بی خیلی سخت بود.
من برای زندگی ورزشی ام یک معامله بزرگ کردم. شش سال سخت داشتم و حالا میبینم و مطمئن هستم که این ارزشش را داشت.
او در پاسخ به شماره اسکودتو میگوید: این در زمانهای طولانی احتمالا هرگز به پایان نخواهد رسید. از اینتری ها تشکر میکنم و به زانتی میگویم به تو ایمان دارم دوست خوبم. باشگاه و ما سی اسکودتو کسب کرده ایم و عده ای میگویند 28!
من قهرمانی هایی بدست اورده ام فکر کنم 5 تا آنها را در موزه بگذارید . مهم این است حالا ما شادی کنیم.
روزی که به دیدن ورزشگاه جدید رفتیم رویایی در سرم شکل گرفت و قهرمانی در ورزشگاه جدید بود که حالا رخ داده. آنجا به ما روحیه مضاعفی داد و در موفقیت ما نقش داشت و به ما یادآور شد که اینجا ورزشگاه چی تیمی است تا ما بهتر دو سال گذشته را فراموش کنیم.
مرسی همه