درود
خب منم یک سری عکس بذارم:
امان از دست این دوتا بازیکن:دی
کیه لینی با تعصب
و این هم سوپر من
اینم حرفهای بوفون:
جای ندود، کامورانزی و ترزگه در این جشن خالیست
روزهای سخت بوفون به سرعت تمام شد و اکنون او سنگربان تیم قهرمان ایتالیا قلمداد می شود. جیجی در پایان دیدار مقابل کالیاری به خبرنگاران حاضر گفت:
:امروز بهترین روز زندگی من بود. بدون شک بعد از جام جهانی امشب بزرگ ترین روز زندگی من بود."
"سه روز گذشته وحشتناک ترین روزهای زندگی من بود. می ترسیدم از اینکه مانع از این قهرمانی شده باشم. حس وظیفه ی سنگینی روی دوش هایم بود. خوشحالم که اینطور نشد و کار سخت و تلاشمان جواب داد."
دوست دارم این شادی را به کسایی تقدیم کنم. اول از همه به الساندرو دل پیرو، که خوشحالم دوباره باهم می توانیم جشن بگیریم. بعد به کامورانزی، ترزگه و ندود که ای کاش کنار ما بودند."
"از خانواده ام برای اینکه همیشه در کنار من بودن و حمایتم کردند تشکر می کنم."
"من در زمین بازی 5 قهرمانی با یووه دارم. ولی آنها در پرونده من 3 تا ثبت کرده اند.چه کار می توانم بکنم؟ مهم برای من آن شادی که در زمین با آن جام ها کسب کردم."
"ماه آگوست وقتی ورزشگاه را دیدم یه حس عجیبی به من دست داد. یادم آمد که ما در چه باشگاه بزرگی هستیم و به چه تاریخی تعلق داریم. همان لحظه حسی به من دست داد که ما نباید دو فصل گذشته را تکرار کنیم. برای بازی های ملی وقتی رفته بودیم به چند تا از دوستان میلانی گفتم ما این فصل قهرمان می شویم، ولی به من خندیدند."