• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

این هم لینک دانلود مراسم که یووه دات آر گذاشته بدونه ف ی ل ت ر ه البته هنوز خودم دانلودش نکردم :)

30 (45).jpg

مراسم کامل جشن قهرمانی باشگاه یوونتوس!

کیفیت: FLV
حجم: 192

باز هم لینک پیدا کردم در هین پست قرار می دهم:rolleyes:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
كونته: دل پيرو تاريخ يوونتوس است

مشاهده پیوست 146650
سرمربي يوونتوس پس از پيروزي تيمش در آخرين مسابقه رقابت‌هاي لاليگا با تمجيد از دل پيرو او را تاريخ باشگاه يوونتوس ناميد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يوونتوس كه پيش از اين قهرماني خود را در رقابت‌هاي سري A ايتاليا قطعي كرده بود در آخرين مسابقه خود در يك ديدار تشريفاتي به مصاف آتلانتا رفت و حريف خود را با نتيجه‌ سه بر يك شكست داد.

آنتونيو كونته سرمربي يوونتوس پس از اين پيروزي گفت: اين نتيجه‌ براي من و بازيكنان كاملا رضايت بخش است. ما فصل بسيار خوبي را پشت سر گذاشتيم. تمام كردن ليگ بدون شكست دستاورد بسيار خوبي است و هيچ كس نمي‌تواند در اين زمينه به ما برسد. تنها كاري كه آن‌ها مي‌توانند انجام دهند، اين است كه موفقيت ما را تكرار كنند.

سرمربي يوونتوس با اشاره به خداحافظي الساندرو دل پيرو از يوونتوس پس از 19 سال، گفت: دل پيرو تاريخ يوونتوس است. تنها كاري كه مي‌توانم انجام دهم، اين است كه از او تشكر كنم. البته او در ديدار نهايي جام حذفي ايتاليا در كنار ما خواهد بود.

مسابقه فينال جام حذفي ايتاليا كه يكشنبه آينده بين دو تيم يوونتوس و ناپولي برگزار مي‌شود، آخرين مسابقه رسمي دل پيرو همراه يوونتوس خواهد بود.

كونته درباره وضعيت آسيب ديدگي‌ كيليني و احتمال غيبت او در رقابت‌هاي يورو 2012، گفت: او از ناحيه ران درد شديدي دارد و قطعا به فينال جام حذفي نمي‌رسد، اما براي ارزيابي وضعيت او نياز به آزمايش‌هاي بيشتر است.

سرمربي يوونتوس در پايان گفت: ما بايد اين لحظات خوشحالي را در ذهن خود نگه داريم تا در آينده تمام تلاش خود را براي تكرار اين تجربه انجام دهيم. با توجه به موقعيت تيم در ابتداي فصل بايد بپذيريم كه پيشرفت ما خيره كننده بوده است.

دل پیرو: به قهرمانی‌هایم فکر می‌کنم تا جدایی از یادم برود!
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، یوونتوس در دیدار هفته پایانی خود برابر آتالانتا 3 بر یک به پیروزی رسید.

الساندرو دل پیرو در این دیدار آخرین بازی خود برای بیانکونری در سری A را انجام داد و توانست گل دوم تیمش را نیز به ثمر برساند.

دل پیرو در این خصوص گفت: قهرمانی ما در این فصل لحظه فوق‌العاده‌ای را برای من رقم زد. ارتباطی که بین من و هواداران وجود دارد به هیچ وجه قابل توصیف نیست. از همه آنها تشکر می‌کنم. خوشحال هستم و به تمام چیزهایی که دارم افتخار می‌کنم. امروز، روز بسیار خوبی است. از اینکه فصل آینده نمی‌توانم در این تیم به فوتبالم ادامه دهم بسیار ناراحت هستم. البته با یوونتوس و هواداران آن قهرمانی‌های زیادی را بدست آورده‌ام و نمی‌توانم چیزی بیش از این بخواهم. به همین قهرمانی‌ها فکر می‌کنم زیرا نمی‌خواهم به جدایی از یووه فکر کرده و ناراحت شوم. روی دیدار فینال کوپا ایتالیا برابر ناپولی تمرکز می‌کنم.

دل پیرو در اظهار نظرهایی اعلام کرده که هنوز برای بازنشستگی تصمیم نگرفته و احتمال می‌رود به لیگ حرفه‌ای آمریکا و یا لیگ برتر انگلیس برود.

وی افزود: می‌توانم به عنوان مدیر مشغول به فعالیت شوم. در فرم خوبی قرار دارم. تصور می‌کنم به دنیا آمده‌ام که تا جایی که می‌توانم فوتبال بازی کنم. می‌توانم این کار را انجام دهم و این موضوع مرا خوشحال می‌کند. بارها گفته‌ام که تجربه بازی در انگلیس چیزی است که می‌تواند بسیار عالی باشد. بدون شک نمی‌خواهم برای امضای قراردادی 19 ساله با تیمی وارد مذاکره شوم. به همین خاطر در حال حاضر نمی‌دانم باید چکار کنم.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
ستایش یووه و جدایی دل پیرو از زبان مسولین بانوی پیر و ایتالیا
alexbaby1.jpg

همیشه قهرمانی زیباست، به یادماندنی و دوست داشتنی ، مخصوصا اگر این قهرمانی پس از گذشت چند سال سیاه و تلخ به دست بیاید. یوونتوس برای بازگشت سخت مبارزه کرد و دست از مبارزه نکشید و تیفوسی هایش نیز هرگز حاضر به کنار کشیدن از حمایت شان نشدند تا یک بار دیگر مجموعه بیانکونری در کنار هوادارانش جشن بازگشت باشکوهی را برگزار کند.

اما این جشن شیرین و ارزشمند همراه با تلخی خاصی بود، اشک خوشحالی و اشک غم هر دو در کنار یکدیگر ریخته شد و فضای خاصی به شهر تورینو و ورزشگاه یوونتوس داد و حس عجیبی به کلیه بیانکونری های دنیا. شوق قهرمانی و غم جدایی اسطوره باعث شد تا یکی از به یادماندنی ترین غروب های یوونتوسی همه یوونتوسی های جهان رقم بخورد.

اندره ا انیلی ، مدیر یوونتوس ضمن تشکر و قدردانی از تیم و کونته گفت " یک فصل استثنایی همراه با غرور بسیار زیاد برای اینکه هرگز عادت مان را برای پیروزی ترک نکردیم و همیشه به دنبال برتری بودیم و حالا ما قهرمان ایتالیاییم.

ممنونم از شما، از شما هواداران که همیشه کنارمان بودید و هستید و ما همیشه شما را حس می کنیم. ممنونم از شما که صبر کردید و بعد از دو سال سیاه به ما اعتماد داشتید. ممنونم از همه همکاران، از باشگاه، ممنونم از جان الکان، ممنونم از دل پیرو ککه همیشه کاپیتان ما خواهد ماند. "

جان کارلو ابته، رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا که از تلویزیون مراسم قهرمانی یوونتوس را دنبال می کرد نیز گفت
" تبریک به یوونتوس که خیلی خیلی شایسته بود. یک فصل استثنایی و فوق العاده، برای فوتبال ایتالیا نیز بازگشت یوونتوس بسیار مهم است میتواند شرایط ما را در اروپا نیز بهتر کند.

اما این بیست و هشتمین اسکودتو یووه است، باید به قانون احترام گذاشت. ستاره سوم امکان پذیر نیست. فکر می کنم باید به دنبال راه حلی باشیم، یووه می خواهد با سه ستاره بازی کند مطمئنا این سه ستاره در رده بندی اصلی تغییراتی انجام نمی دهد. "

اما الکس دل پیرو " دل پیرو را همیشه دوست داشتم، یک شخص استثنایی، الگویی برای فوتبال. خیلی خوشحالم و هیجان زده که دل پیرو و اینزاگی در روز پایانی گل می زنند. دل پیرو در فرم ایده الی قرار دارد و متاسفم برای او، چون می توانست همچنان ادامه دهد. مطمئنا او و بوفون نمونه های فوتبالند به ویژه برای یوونتوس که به سری ب رفت و انان در کنارش ماندند. دیدن صحنه هایی که استادیوم برای دل پیرو می ایستد فوق العاده است. بارها تکرار شده، این زیبایی فوتبال است. الکس فهمید و به خوبی با رفتاری کاملا حرفه ای دنیا را به ستایش خود واداشت. او فهمید که برای ادامه فوتبال باید چه کند و همیشه موفق بود. "

لوچانو موجی، مدیر سابق یوونتوس که همیشه نزد تیفوسی های یووه مورد توجه ست نیز از این قهرمانی گفت.

" فصل سرانجام تمام شد و یوونتوس با شایستگی کامل به قهرمانی رسید. خب باید به اندره ا انیلی و ماروتا برای داشتن این تیم تبریک بگویم و همین طور کونته برای داشتن یک گروه بزرگ که همه تیم های لیگ را ازار دادند. برگشت شادی به مجموعه یووه و خوشحالی تیفوسی ها بعد از سال 2006 فوق العاده دیدنی ست. مدیران یووه باید دست به کار شوند و از اسکودتوهای گرفته شده بگویند و این افتخارات را به باشگاه برگردانند.

اما الکس دل پیرو، یک سمبل، یک الگو واقعی برای یوونتوس. یک الگو با خصوصیات کامل، یک ورزشکار کامل و با تجربه با بهترین واکنش ها و عکس العمل ها، یک مهره تمام حرفه ای و انسانی واقعی. مطمئن هستم که تنها یوونتوسی ها از رفتن او ناراحت نشدند، امروز اشک های تلخ و پشیمانی زیادی برای رفتن او در سراسر دنیا ریخته شد. الساندرو اخرین پرچم دار فوتبال است و امسال نمایشی را نشان داد که تنها از او برمی امد. هرگز دست به مجادله نزد و هر بار که انتخاب شد بهترین بود.حالا دیگر فوتبال ایتالیا اصالت خود را از دست می دهد. او همیشه و همیشه و البته امسال با رفتارش به خیلی ها درس داد. "

جانی پتروچی، رئیس کمیته ملی المپیک ایتالیا نیز در خصوص یووه و دل پیرو صحبت کرد

" به هر سوالی جز تعداد اسکودتوهای یووه پاسخ می دهم، این سوال را از من نپرسید. یوونتوس امسال فوق العاده بود و شایسته این قهرمانی. جشن باشکوهی را برگزار کردند و شادی گروه هواداران این تیم دیدنی بود.

دل پیرو تنها تاریخ یوونتوس نیست، او تاریخ فوتبال است. او ورزشکاری بود که همیشه از خطوط ویژه ای که برای خود گذاشته بود خارج نشد، همیشه با توجه به خصوصیات بزرگ و ویژه اش رفتار کرد و بزرگ ماند. او ورشکاری ست که من همیشه عاشقش بودم و همیشه تحسینش می کردم.

به همه کسانی که می گویند یوونتوس باید برگردد به عقب می گویم که صحبت کردن از جشن دیگران اسان است؟ به هر حال این مجموعه هماهنگی و نظم ویژه ای داشت و بسیار خوب برنامه خود را برای بازگشت انجام داد.

و اما انیلی، او را تحسین می کنم، باشگاه را به خوبی ***** کرد و موفق شد. "

جوزپه ماروتا، مدیر ورزشی یوونتوس هم این قهرمانی را شایسته زحمات و اندیشه های کونته دانست " یوونتوس و کونته اغاز باشکوهی را شروع کردند، یک مسئله زیبا و باشکوهی ست که امروز اینجاییم و جشن می گیریم. کونته شایستگی های خود را ثابت کرده و حالا زمان تایید اوست. لحظات دیدنی با حضور یوونتوسی ها در میدان رقم خورد. احساس خوبی دارم که همه با خانواده های شان اینجا هستند. کونته گفت که رویایش قراداد جدیدی ست، مطمئنا این ارتباط طولانی مدت خواهد بود. بازی مهم دیگری در پیش است و ما به فینال و جام دیگری می اندیشیم. در این فصل تیم سخت تلاش و تمرین کرد. کیفیت و کمیتی که نیاز بود به بهترین نحو دیده شد و این تیم فصل استثنایی را رقم زد. "

روبرتو مانچینی، مربی ایتالیایی منچسترسیتی که قهرمانی ارزشمندی را در اخرین لحظات بازی و فصل انگلیس به دست اورد نیز در خصوص قهرمانی یووه گفت " می خواهم به انها برای قهرمانی تبریک بگویم. بسیار عالی کار کردند، یک فصل عالی که نشان از کار و تمرین زیاد انان داشت. انها با اعتماد فصل را شروع کردند و شایسته این قهرمانی بودند. "

یکی از خوشحال ترین مربیان سابق بیانکونری ست که امروز همانند کلیه تیفوسی های بانوی پیر از قهرمانی یووه و بالا بردن اسکودتو توسط کاپیتان اله سر از پا نمی شناسند. مارچلو لیپی، مربی سابق یووه در خصوص اخرین بازی الساندرو دل پیرو در ورزشگاه یوونتوس گفت

" یوونتوس در دینا یعنی دل پیر، وقتی که در دنیا می گویم دل پیرو یعنی یوونتوس، نمی دانم که میان انها چه اتفاقی افتاد. نمی دانم که واقعا این بازی اخر او در این ورزشگاه باشد اما ای کاش با این پیراهن از دنیای فوتبال خداحافظی می کرد. "

رکوردهایی که یوونتوس جا به جا کرد
teamnew27.jpg

یوونتوسی ها با سرمربیگری انتونیو کونته علاوه بر کسب مقام قهرمانی موفق شدند رکوردهای جدیدی را در تاریخ سری آ رقم بزنند و از این حیث یکی از برترین سال های یووه در تاریخ ثبت می شود.

یوونتوس تنها تیم تاریخ ایتالیا شد که در لیگ 20 تیمی بدون شکست قهرمان می شود.

یوونتوس دومین تیم تاریخ ایتالیا شد که بدون شکست قهرمان می شود

یوونتوس سومین تیم تاریخ ایتالیا شد که یک فصل را بدون شکست تمام می کند.

یوونتوس با 20 گل خورده، رکورد کمترین گل خورده تاریخ سری آ در لیگ 20 تیمی که 24 گل خورده بود و به طور مشترک متعلق به مودنا - یوونتوس و میلان را شکست.

الکس با این گل مقابل اتالانتا در سری آ 188 گله شد، و در جدول بهترین گل زنان تاریخ سری آ، به رکورد سینوری رسید و نفر 8 م تاریخ سری آ شد.

در این فصل 19 بازیکن مختلف یوونتوس گل زدند که در نوع خود رکورد جدیدی می باشد

پیرلو با 13 پاس گل، بهترین پاس گل دهنده ی فصل سری آ شد.

هفت یوونتوسی در لیست ابتدایی پرندلی
prandelli.jpg

با اتمام رقابت های این فصل ایتالیا که با قهرمانی مقتدرانه یوونتوس به پایان رسید، چزاره پرندلی خیلی زود لیست ابتدایی خود را برای مسابقات یورو که زمان زیادی به شروع ان باقی نمانده اماده و اعلام کرد.

در لیست 32 نفره مربی اتزوری ها، نام 7 بیانکونری بوفون – کیه لینی – بارتزالی – مارکیزیو – جاکرینی – پیرلو – بونوچی را می بینیم. در این میان نامی از په په ، دچلیه و حتی متری دیده نمی شود.

گفتنی ست این گروه 32 نفره برای تست فیزیکی انتخاب شدند و پس از تست چزاره پرندلی نفراتی را کنار خواهد زد و در ادامه تنها نفرات اعزامی به یورو را معرفی و اعلام می کند.

image.php

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
آلکس که با گلزنی و فتح اسکودتو وارد یوونتوس شده بود ، با گلزنی و فتح اسکودتوی 30ام از یوونتوس خداحافظی کرد

مشاهده پیوست 147436

کمتر کسی فکر می کرد در سپتامبر سال 93 یک جوان اهل ترویزو بتواند دراولین بازی رسمی اش به عنوان بازیکن ثابت در لباس سیاه و سفید بانوی پیر ایتالیا مقابل پارما هت-تریک کند.
او از پادووا آمده بود تا در کنار بزرگان آن زمان خودی نشان بدهد. مثل اینکه قرار بود از همان ابتدا این جوان گمنام زندگی حرفه ای فوتبالی اش را با افتخار شروع کند.در اولین فصل حضورش یوونتوس بعد از 8 سال ناکامی توانست اسکودتو را فتح کند. آلکس در یووه پیشرفت می کرد و پله های رشد را یکی پس از دیگری می پیمود.
در فصل 97-98 یکی از بهترین فصل های آله بود. توانست در رقابت های سری آ 21 گل و در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا 10 گل به ثمر برساند و آقای گل اروپا شود.
در اکتبر سال 98 در بازی اودینزه برخورد سختی با مارکو زانچی داشت و تمام فصل را از دست داد. کمتر امیدی به بازگشت مجدد آله بود ولی هنرمند کوچک برگشت.
پینتوریکو لقبی بود که جیانی آنیلی برای آلکس انتخاب کرد. آنیلی بزرگ آله را هنرمند کوچک نامید و از تاریخ 98 این لقب به همراه دل پیرو دوست داشتنی بود.
آله دوست داشتنی توانست در کنار بازیکنان بزرگی در تاریخ یووه بازی کند؛ جیانلوکا ویالی، فابریزیو راوانلی، آنتونی کونته، چیرو فرارا، زین الدین زیدان و ... بازیکنان بزرگی بودند که آله در طی این دوران هم بازی آنها بود.
اوج درخشش آلکس سال 2005-2006 بود که با وجود نیمکت نشینی توانست در رقابت های سری آ 20 گل به ثمر برساند و رکورد خوزه آلتافینی را که زدن 6 گل به عنوان بازیکن جانشین بود را از آن خود کند. در ژانویه سال 2006 آلکس با هت-تریک مقابل فیورنتینا توانست بهترین گل زن یوونتوس شود و رکورد 182 گل جیامپیرو بونیپرتی فقید را پشت سر بگذارد و با 185 گل همچون ستاره بدرخشد. ولی این سال نه برای آله و نه برای یوونتوس سال خوشایندی نبود.
در سالی که تیم ملی ایتالیا در جام جهان درخشید و فاتح این جام شد ماجرای کالچو پولی بوجود آمد. جام های یووه گرفته شد و به ناحق گورخر ها را به سری ب تبعید کردند. در این سال بود که وفاداری آله و چند بازیکن دیگر برای هواداران و خانواده آنیلی اثبات شد.

مشاهده پیوست 147437

آلکس عنوان کرد: هواداران و خانواده آنیلی لایق این فداکاری هستند. آلکس به همراه ندود، ترزگه،بوفون و کامورانزی در یووه ماندند و در سری ب جنگیدند. از دید هواداران بازیکنانی که جدا شدند خائن بودند؛ زلاتان ابراهیموویچ، لیلیان تورام، فابیو کاناوار و جیانلوکا زامبروتا خائنین به میراث یوونتوس بودند. آلکس در سال 2008 رکورد حضور با پیراهن بیانکونری که از آن گتانو شیره آ بود با 552 بازی از آن خود کرد تا مجددا رکورد شکنی هایش ادامه دار باشند. در همین سال با به ثمر رساندن 21 گل آقای گل سری آ ایتالیا شد و جایزه کاپوکانونیرو را به دست آورد. سال قبل هم توانسته بود عنوان آقای گلی سری ب را به دست بیاورد.
در بازی های پیش فصل 2008-2009 در بازی مقابل منچستریونایتد وقتی رانیری او را تعویض کرد، حاضران ورزشگاه اولترافورد همه ایستاده او را تشویق کردند و 70هزار نفر به احترام آلکس سرپا ایستادند. در همین سال در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید و یوونتوس همگروه شدند در بازی که در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو انجام میشد یووه توانست رئال را با دو گل آلکس شکست دهد تا بتواند رئال را در خانه خود بعد از سال 1962 پشت سر بگذارد.
برند شوستر مربی وقت رئال مادرید بعد از بازی هنرمند کوچک را بسیار ستود و از بازی اش ستایش کرد. آلکس همچنین توانست یک رکورد دیگر هم به جا بگذارد.
او توانست در سال 2010 بیشترین حضور یک بازیکن یوونتوسی در سری آ را با 445 بازی از آن خود کند و با به ثمر رساندن 273 گل عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه یوونتوس را به خود اختصاص دهد.
آلساندرو دل پیرو توانست در دوران بازیگری خودش در یوونتوس تورین ایتالیا تمامی عناوین معتبر باشگاهی و اروپایی را به دست آورد و در سطح جهانی هم به همراه تیم ملی ایتالیا عنوان قهرمانی جام جهانی 2006 آلمان به خانه بیاورد.
عناوین باشگاهی که آله بدست آورده به این شرح زیر هستند؛
• قهرمانی سری آ: ۱۹۹۵، ۱۹۹۷، ۱۹۹۸، ۲۰۰۲، ۲۰۰۳ ،٢٠١٢
• نایب قهرمانی سری آ: ۱۹۹۴، ۱۹۹۶ ،۲۰۰۰، ۲۰۰۱
• قهرمانی جام حذفی : ۱۹۹۵ •
نایب قهرمانی جام حذفی : ۲۰۰۲، ۲۰۰۴ •
قهرمانی سوپر کاب ایتالیا : ۱۹۹۵، ۱۹۹۷، ۲۰۰۲، ۲۰۰۳ •
نایب قهرمانی سوپر کاب ایتالیا : ۱۹۹۸، ۲۰۰۵
• قهرمانی سری ب: ۲۰۰۷ •
قهرمانی جام باشگاه‌های اروپا : ۱۹۹۶ •
نایب قهرمانی جام باشگاه‌های اروپا : ۱۹۹۷ ، ۱۹۹۸، ۲۰۰۳ •
نایب قهرمانی جام یوفا : ۱۹۹۵ •
قهرمانی اینترتوتو : ۱۹۹۴ •
قهرمانی سوپر کاپ اروپا : ۱۹۹۶ •
قهرمانی جام باشگاه‌های جهان : ۱۹۹۶

مشاهده پیوست 147438

آلکس تبدیل به یک قهرمان شد و قهرمانانه در تیم خود جنگید. امسال تیمی رویایی به مربیگری دون آنتونیو بسته شد ولی حضور آلکس در ترکیب اصلی کمرنگ تر بود. یووه فصل را بی نظیر شروع کرد و ادامه داد. میانه های فصل بود که آنیلی جوان حامل پیامی برای هواداران متعصب یوونتوسی بود. اعلام کرد که دیگر قرارداد دل پیرو دوست داشتنی تمدید نخواهد شد. حقیقت تلخی که هرچه به پایان فصل نزدیک می شد رنگ واقعیت به خود می گرفت. بالاخره دیدار نهایی یووه فرا رسید.
یوونتوس-آتالانتا در ورزشگاه یوونتوس جدید. آلکس در آخرین بازی خانگی تیم اش توانست گلزنی کند تا هواداران باز هم با گل از آله پذیرایی کنند. آلکسی که با زدن گل در یوونتوس کار خود را آغاز کرده بود، با به ثمر رساندن آخرین گل دوران بازیگری خود در تیم محبوب اش وداعی تلخ داشته باشد.
در دقیقه 55 بازی آنتونیو کونته ، آلکس را تعویض کرد و تمام ورزشگاه به احترام او ایستادند و به پاس 19 سال زحمت اش برای بانوی پیر تشویق اش کردند. آله بعد از تعویض خود در شرایطی که بازی در جریان بود دور استادیوم را به حاطر قدردانی از هواداران پیمود و از آنها تشکر کرد. بازی تحت تاثیر حرکت او قرار گرفته بود و حتی بازیکنان آتالانتا هم درون زمین به تشویق این اسطورۀ فراموش نشدنی دنیای فوتبال می پرداختند.
آلکس که با گلزنی و فتح اسکودتو وارد یوونتوس شده بود ، با گلزنی و فتح اسکودتوی 30ام از یوونتوس خداحافظی کرد. وداعی تلخ برای او و هواداران.ولی اتفاقی که دیر یا زود باید رخ می داد. عصر طلایی دل پیرو به پایان رسید . در حافظه هواداران ثبت شد.
همه هواداران آله را دوست دارند و دوست خواهند داشت. این مرد 19 سال قبل بی توقع آمد ، ولی امروز با غرور و افتخار رفت! ...

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام دوستان
تبریک برای قهرمانی.

کسی لینک ویدئوی آخرین گل کاپیتان دل پیرو رو داره بذاره دانلود کنیم؟

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
سلام دوستان
تبریک برای قهرمانی.

کسی لینک ویدئوی آخرین گل کاپیتان دل پیرو رو داره بذاره دانلود کنیم؟

خدمت شما.لینک از یوتوب.خلاصه بازی اخره که 3 دقیقه است.
[video=youtube;7C8cFaQXVTQ]http://www.youtube.com/watch?v=7C8cFaQXVTQ[/video]

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
دوستان دنبال لینکی از مراسم قهرمانی و اهدای جام هستم که کامل باشه (همون 20 دقیقه ای که لینکش در اولین پست این صفحه است) فقط hd باشه
مرسی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

این هم یک کلیپ از بازیکنان در جمع تورینی ها پیشنهاد می شه HD دانلود کنید حجم HD تقریبا 58 مگه راستی با ف یلت ر ش ک ن دانلود شود :happy:

دوستان دنبال لینکی از مراسم قهرمانی و اهدای جام هستم که کامل باشه (همون 20 دقیقه ای که لینکش در اولین پست این صفحه است) فقط hd باشه
مرسی

حامد جان متاسفانه خودم هم خیلی گشتم هنوز چیز خوبی بهتر از همونی که گذاشتم نبود :(

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بمناسبت خداحافظی دل پیرو

شرمنده کیفیت عکسها یه نمه زیادی بالاست ...
صفحه میترکه ولی خب چاره ای نیست :D

TOPSHOTS-Juventus-forward-Ales_54294902916_54115221152_960_640.jpg

Juventus-captain-Alessandro-De_54294902922_54115221152_960_640.jpg

Juventus-forward-Alessandro-De_54294902928_54115221152_960_640.jpg

Juventus-Alessandro-Del-Piero-_54294902934_54115221152_960_640.jpg

Real-Madrid-Juventus-4-partido_54294902940_54115221152_960_640.jpg

Juventus-Alessandro-Del-Piero-_54294902946_54115221152_960_640.jpg

: Del Piero in the Gala of the 8th edition of the Laureus World Sports Awards 2006, held at the Palau Sant Jordi in Barcelona

Gala-de-la-8-edicion-de-los-Pr_54294902952_54115221157_400_640.jpg

: Italy coach Marcello Lippi embraces Alessandro Del Piero after his team's victory in the semifinal World Cup Germany 2006

ROM84-DORTMUND-ALEMANIA-04-07-_54294902958_54115221157_400_640.jpg

MIL02-MILAN-ITALIA-21-11-05-El_54294902964_54115221157_400_640.jpg

Italy-s-Alessandro-Del-Piero-c_54294902970_54115221152_960_640.jpg

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تو این عکس ظاهرا گالیانی رییس لیگ ایتالیا بوده ...

ROM72-TURIN-ITALIA-29-05-05-El_54294902977_54115221152_960_640.jpg

: Alessandro Del Piero celebrates with coach Fabio Capello League 2005

Juventus-coach-Fabio-Capello-r_54294902983_54115221152_960_640.jpg

آرام کردن گتوسو در بازی با سوئد :

italy-s-Gennaro-gattuso-center_54294902989_54115221152_960_640.jpg

Juventus-Alessandro-Del-Piero-_54294902995_54115221152_960_640.jpg

یورو 2004 :

Italy-s-Alessandro-Del-Piero-L_54294903001_54115221152_960_640.jpg

Italy-s-Alessandro-Del-Piero-L_54294903007_54115221152_960_640.jpg

Italy-s-soccer-aces-Francesco-_54294903013_54115221152_960_640.jpg

Juventus-coach-Marcello-Lippi-_54294903019_54115221157_400_640.jpg

PROVIDES-ALTERNATIVE-CROP-OF-X_54294903025_54115221152_960_640.jpg

13372082771.jpg

RETRANSMISSION-FOR-IMPROVED-TO_54294903031_54115221157_400_640.jpg

.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
الترا دراگي هاي يوونتوس در نامه اي به آنيلي خواستار تمديد قراداد الکس شدن.

نويسنده هاي اين نامه تيفوسي هاي بيانکونري هستند ( اطمينان مي دهيم کم نيستند) که از رفتار رئيس آندره آ آنيلي در مقابل کاپيتان ما دل پيرو ناخوشنود اند. هرچه باشد الساندرو دلپيرو در پيروزي ها و شکست هاي 19 سال گذشته ي يووه سهيم بوده است و مستحق اين رفتار نيست.

اينکه يوونتوس توسط گروهي اداره مي شود که الويت هاي خود را اقتصادي قرار داده اند و در مقابل مي خواهند از غرور ما هزينه کنند، قابل توجيه نيست در نتيجه ما هوادارها تصميم گرفتيم از جايگاه کاپيتانمان دفاع کنيم. الساندرو دل پيرو شخصيت برجسته اي در يوونتوس و فوتبال جهان است و نشان داده است هنوز بازيکن مفيدي است.

رفتاري که رييس آندره آ آنيلي در پيش گرفته است بي احترامي به دوستاران و شخص خود او است.

ما تيفوسي هاي يوونتوس اعلام مي کنيم اگر خواسته ها ما ناديده گرفته شود قدم هاي زير را بر مي داريم :

- تجمع در مقابل ساختمان مرکزي يوونتوس

- بايکوت و خودداري از رفتن به ورزشگاه و فروشگاه هاي يوونتوس

- تمديد نکردن بليط هاي فصل براي فصل آينده (يکي از منابع اصلي درآمد از ورزشگاه)

- ادامه دادن نامه ها و جمع کردن امضا و ....

ما مي خواهيم همه در زير پرچم يوونتوس احترام ببيند و بگذاريم خود الکس، و نه کس ديگري در مورد آينده اش تصميم بگيرد. دل پيرو بارها گفته است که مي خواهد در يوونتوس بماند و اگر آقاي آنيلي بخواهند حتي مجاني هم قرارداد امضا مي کند.

ما اين نامه را نوشتيم چون مي خواستيم رسانه ها و روزنامه ها را دعوت به صحبت در مورد اين مسئله کنيم. ما مي خواهيم داستاني را ادامه بدهيم که نمي توان آن را يکطرفه به پايان رساند.

با تشکر که اين نامه را خوانديد، با اميد بهترين ها براي باشگاه يوونتوس.

آنيلي تهديد شد | ورزش 3

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
واقعا حیفه الکس از تیم بره،الان اون جزیی از تاریخ یووه است و باید فوتبالشو تو یووه تموم بکنه.هیچ وقت یادم نمیره الکس و جی جی موقعی که تیم به دسته پایین تر سقوط کردند تیمو به پول نفروختن و موندن و دوباره قهرمانی تیمو دیدن

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

با تاخیر برد آخر رو هم تبریک میگم و مجددا قهرمانی رو
بدون باخت تو ایتالیا قهرمان شدن با وجود همه تیمهای قدیمی (7 خواهران) و خلاصه کلی امار های خوب و جالب در بازیهای بزرگ نکته ای قابل اعتناست.
تیم خوبی داشتیم ولی نه اونقدر خوب که اول فصل شروع کردیم. به مرور تیم بهتر شد و از کار کونته نمیشه گذشت هرچند هنوز هم خیلی نقاط ضعف داریم ولی خوب بودیم. نیمه های فصل بود که گفتم از اون افول خودمون دور شدیم و احیا شدیم / اون موقع هر اتفاقی هنوز ممکن بود بیافته حتی افت توی نیم فصل دوم مثل هر دو سال گذشته ولی فرقش اینبار این بود که ما دیگه رو حادثه گل نمیزدیم و موقعیت سازی و بازی خوبی نمایش میدادیم. نقطه قوت ما امسال حضور کامل بوفون و امادگی خط دفاعمون بود و خب اگر اون جلو تیم همیشه خوب گل میزد میتونستیم زودتر از اینها هم اولی رو تثبیت کنیم. خیلی روزها ما رنج بردیم از این موضوع و حتی 6-7 تا مساوی پشت بند هم دادیم که از اون بحران خوب در اومدیم

بهرحال امسال تموم شد و خوب تمو شد. ایشا... حذفی رو هم میگیریم و رویایی تمومش میکنیم.

از عکسها و ویدیو های دوستان خیلی سپاس. /
رفتن الکس چیزی نیست که من بتونم درباره اش حرفی بزنم. حس خاصی به ادم دست میده و یه جوریه. نمیدونم دنبال معجزه بگردیم یا نه ولی هنوز یه ذره امید دارم که یه اتفاقی یه جوری رغم بخوره که نه سیخ بسوزه و نه کباب. این مرد واقعا یک مرد هست امیدوارم باهاش مردونه رفتار بشه.

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
بلاخره معجزه ای شد و این شبکه 3 بازی فینال حذفی رو میخواد پخش کنه! از الان باید به فکر یک شبکه خوب بود برای دیدن مراسم قهرمانی چون نشون نمیدن
به امید قهرمانی یووه

يکشنبه 31/02/1391 ساعت : 23:15
فينال جام حذفي ايتاليا : يوونتوس - ناپولي
زنده از شبکه سه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بریم برای گرفتن جام دوم :happy:

بلاخره معجزه ای شد و این شبکه 3 بازی فینال حذفی رو میخواد پخش کنه! از الان باید به فکر یک شبکه خوب بود برای دیدن مراسم قهرمانی چون نشون نمیدن
به امید قهرمانی یووه

يکشنبه 31/02/1391 ساعت : 23:15
فينال جام حذفي ايتاليا : يوونتوس - ناپولي
زنده از شبکه سه

بهترین شبکه Rai ایتالیا و TRT 3 ترک هستش که هر دو شبکه HD هم دارند ولی مال Rai باز نمی شه به راحتی درحالی که اون یکی در ترک زده آزاد هستش ( البته من تا حالا ازش بازی ندیدم نمی دونم واقعا آزاد هست یا نه )

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
سلام دوستان

بریم برای گرفتن جام دوم :happy:

بهترین شبکه Rai ایتالیا و TRT 3 ترک هستش که هر دو شبکه HD هم دارند ولی مال Rai باز نمی شه به راحتی درحالی که اون یکی در ترک زده آزاد هستش ( البته من تا حالا ازش بازی ندیدم نمی دونم واقعا آزاد هست یا نه )

TRT 3 با سیستم Biss کدگذاری میشه..چون این سیستم براحتی با دادن کد شکسته میشه تقریبا آزاد تلقی میشه.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

TRT 3 با سیستم Biss کدگذاری میشه..چون این سیستم براحتی با دادن کد شکسته میشه تقریبا آزاد تلقی میشه.

بله درسته دوست من
ولی منظور من شبکه HD این کانال بود که جلوش زده FTA و سیستم کدی برایش در نظر نگرفته :)

Untitled.jpg

بالا