• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
بله , همونطور که عرض کردم طی یه مقطع کوتاه به سرپرستی لوچیانو موجی .
از 10 , 15 سال منظورم دوستداران قدیمی فوتبال هستن . خواستم تفکیک کنم این دوستان رو با عزیزانی که 3 , 4 ساله وارد عرصه طرفداری شدن.

دوست عزیز،به شخص از فوتبال دوستان 10 15 ساله هستم،از همون زمان هم دست خیلی از هواداران به کاپ نیمرسید،میگفتن پیف پیف بو میده! :)))
موجی اسطوره ای بود که اسطوره های فوتبال مثل زیدان رو معرفی کرد!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان :happy:
------------------

پیروزی شیرین در رناتو دل آرا ( بولونیا 0 - 2 یوونتوس )
juve-bologna1.jpg

یوونتوسی ها با هدایت انتونیو کونته موفق شدند در یک بازی سخت و فشرده که خطاهای بسیار زیادی را به همراه داشت تیم قدرتی بولونیا را در زمین خودی شکست دهد و با اقتدار در صدر جدول سری آ قرار بگیرد.

نیمه اول دیدار تیم های بولونیا و یوونتوس بدون اینکه توپی از خط دروازه ها عبور کند به پایان رسید و تعداد بالای خطاهای بازیکنان هر دو تیم در این نیمه بسیار جالب توجه می کند و سوت های زیاد داور مانع از سرعت گرفتن بازی می شد.

یوونتوسی ها که با سیستم آشنای 3 - 5 - 2 به میدان آمده بودند از جووینکو و ووچینیچ در خط حمله ی خود بهره می بردند و همان طور که انتظار می رفت نمایش فوق العاده ضعیف این دو بازیکن باعث شده بود تا کیفیت تیمی یووه افت شدیدی پیدا کند.

تمامی توپ هایی که به مهاجمان یوونتوس در این دیدار رسید با بی دقتی و کند بودن بیش از بین رفت تا یووه نتواند از توپ های زیادی که بر روی دروازه ی حریف ارسال می کرد استفاده کند.

در طرف مقابل تیم بولونیا که در هفته های اخیر نتایج فوق العاده ای را کسب کرده بازی بسیار محکمی را مقابل یوونتوس به نمایش گذاشت و دوندگی شدید بازیکنان این تیم بسیار حائز اهمیت بود.

البته میزبان بازی امشب نتوانست در وقت اول موقعیت خطرناکی را بر روی دروازه ی بوفون ایجاد کند و بازیکنان اینم تیم بیشتر دقایق بازی را در مرکز میدان دنبال کردند.

یوونتوس توسط ویدال و پیرلو می توانست با شوت های از راه دور به گل دست پیدا کند اما این دو بازیکن میانی یووه نیز در زدن ضربات اخر موفق نبودند و بانوی پیر نتوانست در وقت اول به گلی دست پیدا کند.

نیمه دوم یوونتوسی ها با انسجام بیشتری بازی را آغاز کردند و صحبت های کونته تاثیر زیادی در روند حرکتی تیم یوونتوس داشت و در همان دقایق ابتدایی جووینکو می توانست دروازه ی حریف را باز کند اما ضربه ی دیدنی وی به بیرون رفت.

در حالی که شصت دقیقه از زمان بازی سپری شده بود کلودیو مارکیزیو با ارسال پاسی دیدنی ووچینیچ را که در موقعیتی مناسب قرار داشت صاحب توپ کرد و مرد هجومی یووه با ضربه ای دیدنی دروازه حریف را باز کرد.

این گل باعث شد تا یوونتوس در ادامه نمایش بسیار بهتری را از خود برجای بگذارد و اگر مهاجمان یوه با دقت بیشتری بازی می کردند تعداد گل های یووه بسیار بالاتر می رفت.

در یک حرکت تیمی فوق العاده کلودیو مارکیزیو موفق شد با ضربه ای دیدنی دروازه ی حریف را برای دومین بار باز کند تا یووه از پیروزی در این دیدار مطمئن شود و مارکیزیو بتواند نمایش بسیار خوب خود را با گلزنی تکمیل کند.

هر چه از وقت بازی در نیمه دوم می گذشت، کیفیت بازی تیم یوونتوس افزایش پیدا می کرد و بانوی پیر در وقت دوم نمایشی متفاوت را از خود بر جای گذاشت و در نهایت موفق شد با نتیجه شیرین دو بر صفر تیم بولونیا را شکست دهد و با اقتدار در صدر جدول سری آ قرار گیرد.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
576096_354586231317003_1547287292_n.jpg

اینم شرایط دُن آنتونیو در آخر این فصل
اون عکس ماروتا عالیه اون بالا :)))))))))))))
اونایی که پشت اون پنجره هستن هم خوشحالی بعد از گل ووچینیج رو بهشون تقدیم میکنیم =)))))))
یه دونه ای به خدا ! حرف نداری ♥
دو ساله داریم حال میکنیم با یووه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نمی دیمش آقا :D

شما یه بنتنر دادید به ما , نه که هیچی ازش درنیامد آخرشم مصدوم شد حالا بچه دست گل رو بدیم ببریدش تیری آنریش کنید :D

دسته ی گل تحویلش دادیم بهتون! بردید تو این مافیا بازی ها خرابش کردین دیگه! :دی
کاسرس هم ارزونی خودتون! میریم که اشلی ویلیامز مدافع سوانسی رو بخریم! :p

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام

چند خبر از یوونتوس؛ ظاهرا پیروزی ها و موفقیت های یووه به خیلی ها فشار آورده که به خوشحالی کردن کونته هم حساس شدن...:)

واکنش به خوشحالی کونته پس از پیروزی دیشب یوونتوس

03b3cd060108755f58fd129f3606dbb70fb1ff0d.jpg

خوشحالی آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس قبل از اتمام بازی، حاشیه ساز و مورد توجه محافل ورزشی قرار گرفت.

یووه دیشب با دو گل برابر میزبان خود بولونیا به برتری دست یافت و آنتونیو کونته پس از هر گل به شدت به خوشحالی پرداخت. همچنین پیش از پایان بازی به دوربین فیلم برداری نزدیک خود بوسه فرستاد و این پیروزی را با بینندگان سهیم شد.

مربی بیانکونری در این مورد به خبرنگاران گفت: "اگر خوشحالی‌ام کسی را آزار داده من پوزش می‌خواهم، اما آیا خوشحالی با هواداران زننده‌تر است یا چیزهای زشتی چون پرتاب سنگ به اتوبوس تیم ما؟"

"اینکه من پیروز و به اسکودتوی دوم خود نزدیک‌تر شدم بی احترامی است؟ بوسه من به دوربین هدیه ای به دخترم بود."

کونته همچنین در خصوص بازی گفت: "گرچه نه بازی به پایان فصل باقی مانده اما ما قدم بزرگی برداشتیم. پیروزی در دلاآرا آزمونی دشوار بود. شکست دادن تیمی که سه پیروزی متوالی کسب کرده بود. ما برترین خط دفاع و دومین خط حمله لیگ را در اختیار داریم و من به این تیم افتخار می‌کنم."

کونته همچنین در خصوص شایعات پیوستن به چلسی، پاریسن ژرمن یا رئال در آینده گفت: "هرچیزی ممکن است اتفاق بیفتد. در حال حاضر با یوونتوس هستم، اما به محک زدن خود در سایر کشورها علاقه مندم ولی در حال حاضر تنها به تیم خود فکر می‌کنم. من فوتبال ایتالیا را می‌فهمم."

کونته: چرا خوشحالی نکنم؟

8c1fff3fe4f352bcdb629f726f553d3c3bb9b29b.jpg

آنتونیو کونته شب گذشته پس از پیروزی تیمش در برابر بولونیا، به خوشحالی پرداخت که این خوشحالی مورد اعتراض هواداران و کادر فنی بولونیا قرار گرفت. کونته درباره بازی دیشب و خوشحالی بعد از بازی به RAI گفت:

" بوسه ای که من فرستادم برای دخترم بود. اگر من نمی توانم با هوادارن تیممم خوشحالی کنم و حرف بزنم باید چه کار کنم؟ خودم را به نیمکت قفل و زنجیر بکنم؟ واقعا عذرخواهی می‌کنم از اینکه پیروزی‌های ما مردم را آزار می دهد اما فکر نمی‌کنم کسی بتوانند مانع خوشحالی من شود!"

"ما چیزهای وحشتناکی دیگری را نیز دیده‌ایم، مانند پرتاب سنگ هواداران تیم‌های مختلف به اتوبوس یووه! پس مشکل چیست؟ چرا من نتوانم خوشحالی کنم؟"

"من اسکودتویی دیگر را فتح کرده‌ام و این یعنی فاقد احترام هستم. واقعا از شنیدن بعضی از مسائل از بعضی افراد تعجب می‌کنم."

"یووه اکنون در حال پرواز کردن است، ما فصل قبل هم چنین عملکردی داشتیم و امسال به نظر وضعیت بهتر است. اما 9 بازی باقیمانده است و تا پایان خط این وضعیت را حفظ خواهیم کرد."

"ما شایسته حضور در این جایگاه هستیم و از این پس تمرکز بهتری روی چمپیونز لیگ‌ خواهیم داشت. یوونتوس از نظر تاکتیکی در خط دفاعی بسیار عالی بود و خط حمله ماهری در تیم داریم، در کل بازی خوبی انجام دادیم و به این تیمم افتخار می‌کنم."

کاسرس راهی بیمارستان شد

e9c73971a3aa51b9edc9d39149ce0bccc9e49cad.jpg

مارتین کاسرس مدافع یوونتوس، شب گذشته طی یک تصادف رانندگی مجروح و راهی بیمارستان شد، اما گفته می‌شود جراحت او جدی نیست.

بازیکن اروگوئه‌ای یووه شب گذشته و پس از بازگشت از بولونیا با اتوموبیل پورشه خود تصادف کرد و به بیمارستان آدلاید ماریا در شهر تورین منتقل شد. این مدافع 25 ساله در بازی عصر دیروز یوونتوس-بولونیا روی نیمکت بیانکونری حضور داشت.

ویدیو های بازی

da1ced40c9ff310f8ca08484f667803e03edb12f.jpg

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
[h=1]موراتا: ابرا گزينه مناسبي براي يوونتوس نيست[/h]
[h=2] مدير باشگاه يوونتوس ايتاليا اذعان کرد اين باشگاه تمايل زيادي براي خريد مهاجم گلزن سوئدي از تيم پاري سن ژرمن ندارد و اين پروژه براي يووه مانند جابجايي يک سنگ بزرگ است.[/h]
00943480.gif

به گزارش الکره ، په په موراتا گفت با وجود اعلام پاول ندود مديرفني تيم در مورد تلاش براي خريد زلاتان ابراهيموويچ در تابستان آينده مسئولان باشگاه تمايلي در اين مورد ندارند.

ابراهيموويچ پس از فرستاده شدن يوونتوس به دسته دوم در جريان پرونده تباني کالچوپولي در سال 2006 اين تيم را ترک کرد.

موراتا به اسکاي اسپورتس گفت :« ابرا بازيکن توانمندي است اما اين بازيکن با توجه به سن و قيمت بالا براي يوونتوس مناسب نيست.»

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
ماروتا: کونته می‌ماند، ایبرا را نمی‌‌خواهیم

آنتونیو کنته، پس از بازی روز شنبه مقابل بلونیا، به خاطر شادی‌هایش مورد انتقاد قرار گرفته بود و تهدید کرد که در پایان فصل یووه را ترک خواهد کرد،جوزپه ماروتا امروز در مصاحبه خود این صحبت‌ها را تکذیب کرد.

جوزپه ماروتا در این خصوص به RadioAnch’io Lo Spor گفت:
” این‌تنها یک اظهار نظر زودگذر و مقطعی بوده است، من پیش از این معتقد بودم که هیچ‌کس مانند الکس فرگوسن نیست، اما خوشحالم که ما مانند او را برای چند سال در کنار خود داریم، کنته سرمربی بزرگی است و برای مدتی طولانی در کنار ما خواهد ماند.”

ماروتا از قهرمانی در فصل جاری مطمئن به نظر می‌رسد، اما جدال با بایرن مونیخ را در چمپیونز لیگ سخت تلقی می‌کند:
” ما در لیگ در جایگاه بسیار خوبی قرار گرفته‌ایم، اما هنوز ۲۷ امتیاز باقی‌مانده است، ما از قدرت و توانایی خود آگاه هستیم و نگرانی از بابت کسب مجدد اسکودتو نداریم، سرمربی داریم که به مانند بازیکنان تشنه موفقیت است، همه با شور و شوق خاصی و شناختی که از اهمیت این پیراهن دارند بازی می‌کنند.وقتی شما در لیگ‌قهرمانان هستید، از یک تورنومنت صحبت می‌کند نه یک لیگ، نگاهی به چلسی بیاندازید.خوشحالیم که به اروپا برگشته ایم ، کارسختی مقابل بایرن داریم، اما اروپا جای انجام دادن کارهای سخت است.”

ماروتا در خصوص ایبراهیموویچ گفت:
” پاول ندود در این باره نظرخود را اعلام کرده است و من نیز با او موافق هستیم، پارامترها و کیفیت ایبرا با تیم ما جور در نمی‌آید، او شانسی برای بازگشت مجدد به یوونتوس نخواهد داشت.”

HOOOORAAAAAY:D

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

کاسرس راهی بیمارستان شد

مارتین کاسرس مدافع یوونتوس، شب گذشته طی یک تصادف رانندگی مجروح و راهی بیمارستان شد، اما گفته می‌شود جراحت او جدی نیست.
بازیکن اروگوئه‌ای یووه شب گذشته و پس از بازگشت از بولونیا با اتوموبیل پورشه خود تصادف کرد و به بیمارستان آدلاید ماریا در شهر تورین منتقل شد. این مدافع 25 ساله در بازی عصر دیروز یوونتوس-بولونیا روی نیمکت بیانکونری حضور داشت.

خدا خیلی به کاسرس رحم کرد که طوریش نشد!!!

خدا رو شکر:happy:

00599612821645935268.jpg

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
آرش جان این یوسف تو کجا بازی میکنه؟

یعنی اگه واقعی باشه خیلی عجیبه که دو نفر اینقدر شیبه بهم باشن!!!

بهنام جان این بازیکن تونسی هست و تیم باشگاهیش هم CLUB AFRICAN
انصافا خیلی شبیهن :دی

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
بالا