• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خب بسلامتی کیلینی دوباره مصدوم شده

بازی پنجشنبه شب با برزیل رو 100% از دست میده.ولی احتمالا به بازی با بایرن میرسه.

از اون ور کاسرس اون یکی مدافع 2 شب پیش یه تصادف وحشتناک داشته.تا 20 روز قادر به باز ینیست.

64a9f2462bf0.jpg

شانس آورده ماشینش پورشه بوده نه پراید!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من موندم این با ایربگ چطور این شکلی متلاشی شده؟ انگار ایربگ روی فرمون عمل کرده...

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
مارتین کاسرس از ده روز دیگر اجازه تمرین کردن خواهد داشت

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
[h=1]مدير يوونتوس : کونته در تيم ما مي ماند[/h]
[h=2] مديرفني باشگاه فوتبال يوونتوس اعلام کرد سرمربي اين تيم به حضورش در فصل‌ آينده ادامه خواهد داد.[/h]
00036068.jpg

ماروتا گفت آنتونيو کونته با وجود تهديد به کناره گيري از هدايت يووه کنار نخواهد رفت.

کونته پس از پيروزي بر بولونيا از احتمال مربيگري در خارج از ايتاليا از فصل آينده خبر داد.اما ماروتا گفت :«اين فقط يک اظهار نظر بعد از بازي بوده است.کونته مربي بزرگي است و من اميدوارم او براي مدتي طولاني در يوونتوس بماند.من درک مي کنم که همه مثل آلکس فرگوسن فکر نمي کنند اما من يقين دارم کونته براي چند فصل ديگر در يووه مي ماند.»

ماروتا همچنين از نحوه برخورد طرفداران تيم هاي حريف يوونتوس در سري آ انتقاد کرد و گفت :«

شرايط خطيري در بازي هاي خارج خانه ما حاکم است.وقتي ما در خارج از خانه هستيم معمولا با اسکورت پليس تردد مي کنيم.فکر مي کنم رفته رفته به دوران گلادياتورها بازمي گرديم و دنياي فوتبال به تنهايي قادر نيست با معضلات فرهنگي مقابله کند.»

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
انتونیو کونته در پاسخ به این سوال که فرگوسن یووه خواهی بود گفت" این مسئله را امتحان خواهم کرد"

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
جیجی بوفون در خصوص اینده کونته در یووه " او در کنارمان خواهد ماند. "

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر دوستان یوونتوسی عزیز

پیشاپیش سال جدید رو به همه تبریک میگم و آرزوی سالی خوب و پربار ...

17140152946420210159.jpg

01906610289869622347.png

و در آخر آرزوی سالی پر از جام و موفقیت برای یوونتوس عزیز...

63535085878903392424.gif

65308874156836158886.jpg

Last edited:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سال نو رو به همه ی تیفوسی های ایران به خصوص بچه های گل این تاپیک تبریک میگم
سالی سرشار از موفقیت و شادی توام با سلامتی برای همشون ارزومندم

پ.ن ۱: فورزا یووه:heart:
پ.ن ۲ : شک نکنید سی.ال واسه ماست:cool:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛ چند خبر از یوونتوس 92 :)

کیه لینی مصدوم شد!

98a0bf77ca8e5a2b6b92211ce5073fd4c4afd0bb.jpg

جورجیو کیه لینی به دلیل مصدومیت دیدار تیم ملی ایتالیا در برابر تیم های برزیل و مالت را از دست داد. مدافع میانی تیم یوونتوس و تیم ملی ایتالیا در تمرینات از ناحیه مچ پا دچار آسیب دیدگی شد و بازی های این تیم را از دست داد.

پس از این آسیب دیدگی پزشکان تیم ملی تصمیم گرفتند که کیه لینی را برای ادامه درمان در اختیار باشگاهش قرار بگذارند.

بدین ترتیب کیه لینی دو دیدار ایتالیا در برابر برزیل و مالت را از دست خواهد داد.

یوونتوس علاقه مند به جذب سوارز

a347ff3825911c12f9b610e2fe1cf6023415ff93.jpg

گزارش های رسیده حاکی از این است که باشگاه یوونتوس مذاکراتی با ایجنت لوئیس سوارز مهاجم لیورپول که ارزشش 30 میلیون یورو تخمین زده می شود، مذاکراتی داشته است.

به گزارش Sportmediaset، یوونتوس مجددا علاقه مند به جذب لوئیس سوارز مهاجم اروگوئه ای لیورپول می باشد.

پیش از این در تابستان گذشته یوونتوس قصد داشت سوارز را جذب کند ولی لیورپول قرارداد وی را تا ژوئن 2018 تمدید کرد.

در حال حاضر شایعه شده که کونته، سوارز را گزینه ای ایده آل برای تقویت خط حمله تیمش می داند و خواهان جذب وی، پس از انتقال فرناندو یورنته از آتلتیک بیلبائو با قراردادی آزاد می باشد.

در اوایل هفته، پپه ماروتا مدیر تیم یوونتوس علاقه این باشگاه را به جذب زلاتان ایبراهیموویچ تکذیب کرد و معتقد بود که او دستمزدی بیش از شرایط سنی اش دریافت می کند.

گفتنی است که لوئیس سوارز در حال حاضر 26 سال دارد و در صدر جدول گلزنان لیگ برتر انگلیس قرار دارد.

مذاکرات ایجنت سانچز با باشگاه یوونتوس

83fc24ba7f2cc7fc12ce70464e415c459682bd03.jpg

ایجنت الکسیس سانچز در پایان ماه با باشگاه یوونتوس دیدار خواهد داشت تا در مورد انتقال احتمالی این بازیکن به یوونتوس مذاکره نماید.

ایجنت مهاجم شیلیایی بارسلونا، الکسیس سانچز، قصد دارد تا با مسئولان یوونتوس دیداری انجام دهد تا در مورد انتقال احتمالی این بازیکن به یوونتوس مذاکره نماید.

بنا به گزارش‌های قبلی یوونتوس پیش از این مذاکرات خود را با بارسلونا برای این انتقال آغاز کرده است.

به غیر از یوونتوس، اینترمیلان، منچسترسیتی و لیورپول دیگر تیم‌هایی هستند که خواهان جذب الکسیس از بارسلونا هستند.

کونته: سعی خواهم کرد سرالکس فرگوسن یوونتوس باشم

af9b2288f7fbe7b3092aae325c9ff328b8dc059b.jpg

آنتونیو کونته که چند روز پیش، به دلیل اتفاقات رخ داده پس از بازی در مقابل بولونیا تهدید کرده بود که ایتالیا را ترک خواهد کرد، روز چهارشنبه به هواداران یوونتوس گفت که سعی خواهد کرد به سر الکس فرگوسن یوونتوس تبدیل شود.

مربی یوونتوس که پس از جشن خوشحالی بعد از گلش در مسابقه مقابل بولونیا مورد انتقاد قرار گرفته بود، گفته بود که برای ادامه فعالیت مربیگری کشور ایتالیا را ترک خواهد کرد.

روز چهارشنبه آنتونیو کونته برای دریافت جایزه اش در کاتانزارو حاضر شد و با بنری بزرگ مواجه شد که روی آن نوشته بود: فرگوسن-منچستر یونایتد = کونته-یوونتوس.

او در پاسخ به این مسئله گفت: "سعی خواهم کرد. من تلاش می کنم که با کسب پیروزی های پی در پی به شخصیت فوق العاده و افسانه ای همچون سر الکس فرگوسن نزدیک شوم."

فرگوسن از سال 1986 هدایت تیم منچستریونایتد را برعهده گرفته است و طی این مدت موفق شده 12 قهرمانی در لیگ برتر، 5 FA Cup ، چهار جام اتحادیه، 10 جام خیریه، 2 لیگ قهرمانان اروپا، یک جام در جام اروپا، یک سوپرجام اروپا، یک جام بین قاره ای و یک جام باشگاه های جهان کسب کند.

وی ادامه داد: "وقتی کار من با یوونتوس به پایان رسید، پس از آن سعی خواهم کرد در خارج از کشور خودم را به چالش بکشم، اما امیدوارم در آینده ای دور این اتفاق رخ دهد. لازم نیست طرفداران یوونتوس محبت خود را به من ابراز کنن. من همیشه می دانم که چه مقدار آن ها از من و تیم مراقبت و حمایت می کنند."

بوفون: بایرن از رویارویی با یووه ناراحت است

961637a732955ab5511f066b91794e15feced936.jpg

دروازه بان تیم ملی ایتالیا معتقد است که بایرن مونیخ از تقابل با قهرمان سری آ خوشحال نیست.

بوفون اعتقاد دارد که بایرن کارنامه بهتری نسبت به یووه در لیگ قهرمانان دارد اما این بار یوونتوس را محکوم به صعود به مرحله بعد می داند.

بوفون ادامه داد:" ما باید راه خود در لیگ قهرمانان را به خوبی ادامه دهیم، تا به این جای کار عملکرد بسیار خوبی داشته ایم و باید این روش را ادامه دهیم."

دروازه با با تجربه یوونتوس گفت:" مشخص است که در مرحله یک چهارم نهایی به تیمی با کلاس جهانی و بالا برخورد می کنیم، مانند بایرن مونیخ. من فکر نمی کنم که آن ها از این قرعه خوشحال باشند. ما در سال های اخیر به تیمی ترسناک تبدیل شده ایم و قدرت خود را باز یافته ایم."

بوفون در مورد قهرمانی در لیگ قهرمانان به وب سایت رسمی باشگاه گفت:"قهرمانی در این رقابت ها بسیار دشوار است. سه یا چهار تیم وجود دارند که مدعی اصلی قهرمانی به شمار می روند که بایرن مونیخ یکی از آن هاست. بایرن در سال های اخیر عملکرد بهتری نسبت به ما داشته است اما حضور دوباره ما در این مرحله نشان می دهد که یوونتوس سال های افت را پشته سر گذاشته است. برای بازی کردن در چنین سطحی باید بسیار مراقب و محتاط بود. اختلاف برد و باخت در این بازی بسیار اندک است."

بوفون: خوشحالم که توتی به تیم ملی آمده است

127e99cdb656847d8953468acace2bfca8f9e298.jpg

دروازه بان تیم ملی ایتالیا معتقد است که فرانچسکو توتی هنوز هم از بهترین های ایتالیا است.

کاپیتان تیم آ اس رم بعد از جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان از بازی های ملی خداحافظی کرد، اما به تازگی پراندلی از او برای بازی های ملی دعوت کرده است.

تیم ملی ایتالیا در روز سه شنبه در یک بازی دوستانه در مقابل تیم ملی برزیل قرار خواهد گرفت.

کاپیتان تیم ملی یوونتوس در این رابطه گفت:" بدون شک توتی همچنان از بازیکنان موثر ایتالیاست. من و او روابط بسیار خوبی با هم داریم. ما از تیم ملی نوجوانان ایتالیا با هم هستیم. او همیشه از بازیکنان بزرگ ایتالیا خواهد بود و حضور او در این سطح نشان می دهد که هیچ چیز نمی تواند مانع پیشرفت او در فوتبال شود. این نظر من در مورد فوتبالیستی است که تاریخ فوتبال ایتالیا را رقم زده است."

بوفون ادامه داد که امیدوار است هم تیمی هایش نمایش خوبی در مقابل قهرمان پنج دوره از رقابت های جام جهای داشته باشند.

"ما در روز سه شنبه در یک بازی دوستانه در مقابل برزیل قرار خواهیم گفت و با اینکه این بازی امتیاز خاصی برای ما نخواهد داشت ما هرگز دوست ندارم که بازنده باشیم. این یک رقابت بسیار هیجان انگیز خواهد بود و کار سختی در مقابل برزیل در پیش خواهیم داشت."

لوکا آنتونلی دیگر بازیکن تیم ملی ایتالیا در مورد دعوت شدن توتی به تیم ملی گفت:"شرایط فیزیکی توتی نشان می دهد که او می تواند در تیم ملی از بهترین ها باشد. آرزوی من این است که در کنار این بازیکن در جام جهانی ۲۰۱۴ بازی کنم."

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
بر اساس اخبار واصله از ایتالیا قرار است پول پوگبا از همان دقیقه اول در بازی یوونتوس-بایرن به میدان برود. برخورداری از فیزیک بدنی و مهارت در مهار توپ های هوایی از دلایل به کارگیری این جوان 20 ستاه است.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488

بعد ازینکه بوفون دیروز گفت " من در دوران فوتبال خودم افتخار کار کردن با مربیان بزرگی رو داشتم، ولی بهترین مربی من کونته بوده" یه بحث و نظرسنجی توی رسانه های ایتالیا شکل گرفته در مورد این قضیه و همه دارند در موردش حرف می زنند.

کوریره نظرسنجی گذشته که بهترین مربی بوفون کی بوده ؟ (این نظرسنجی ها ممکنه در ادامه تغییر کنند چون تازه اول نظرسنجیه)

کونته 28 درصد،
لیپی 27.8 درصد
کاپلو 19.7 درصد،
آنجلوتی 6.4 درصد،
آریگو ساکی 5.7 درصد رای آوردند.
و...

توتو اسپورت هم نظرسنجی گذشته و نوشته آیا با بوفون هم عقیده اید ؟

75 درصد : بله، حق با بوفون است.
17.4 درصد : نه، لیپی بهترین بوده است.
4.5 درصد : نه، کاپلو بهترین بوده است.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
سوارز از پیشنهاد یووه اروپایی استقبال کرد

ستاره خط حمله تیم لیورپول، لوئیز سوارز به طور آشکار از پیشنهاد یوونتوس و یا باشگاهی که در لیگ‌قهرمانان بازی می‌کند استقبال کرد و گفت: ” به این پیشنهادها خوش آمد می‌گویم ”

در روزهای گذشته شایعاتی مبنی بر استقبال باشگاه یوونتوس از گرفتن شرایط به خدمت گرفتن سوارز از لیورپول و گرفتن پروپوزال این بازیکن از تیم لیورپول استقبال به عمل آورده است، در این میان نقطه قوت بیانکونری برای این انتقال، حضور قطعی در فصل بعد لیگ‌قهرمانان اروپاست، جایی که سوارز به صراحت اعلام می‌کند آرزوی بازی در آن را دارد:

” در لیورپول بسیار خوشحال هستم، اما در این فوتبال چیزی مشخص نیست، یک بازیکن جاه‌طلب همیشه دوست دارد در یک تیم بزرگتر بازی کند، اکنون من در یک تیم با طراز جهانی هستم، اگر تیمی دیگر با شرایطی بهتر که در رقابت‌های بین‌المللی اروپایی بازی‌کند به من پیشنهاد دهد به شدت از آن استقبال خواهم کرد، با باشگاه در این خصوص صحبت خواهیم کرد تا مشخص کنیم، آیا لیورپول را ترک خواهم کرد یا نه؟”

سوارز یکی از حیاتی ترین بازیکنان تیم لیورپول در فصل جاری رقابت‌ها بوده است، این بازیکن موفق شده است ۲۹ گل در ۴۰ بازی برای این تیم به ثمر برساند، سوارز ژانویه ۲۰۱۱ با ۲۳ میلیون پوند از آژاکس به لیورپول پیوست.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
واااای من که خیلی دوست دارم بیاد یووه
البته اگه تورس نشه!
ps: (در اینجا تورس شدن به عنوان یک فعل بکار رفته، مثلا میگن فلانی تورس شده :دی)

بالا