سلام دوستان؛ چند خبر از یوونتوس 92
کیه لینی مصدوم شد!
جورجیو کیه لینی به دلیل مصدومیت دیدار تیم ملی ایتالیا در برابر تیم های برزیل و مالت را از دست داد. مدافع میانی تیم یوونتوس و تیم ملی ایتالیا در تمرینات از ناحیه مچ پا دچار آسیب دیدگی شد و بازی های این تیم را از دست داد.
پس از این آسیب دیدگی پزشکان تیم ملی تصمیم گرفتند که کیه لینی را برای ادامه درمان در اختیار باشگاهش قرار بگذارند.
بدین ترتیب کیه لینی دو دیدار ایتالیا در برابر برزیل و مالت را از دست خواهد داد.
یوونتوس علاقه مند به جذب سوارز
گزارش های رسیده حاکی از این است که باشگاه یوونتوس مذاکراتی با ایجنت لوئیس سوارز مهاجم لیورپول که ارزشش 30 میلیون یورو تخمین زده می شود، مذاکراتی داشته است.
به گزارش Sportmediaset، یوونتوس مجددا علاقه مند به جذب لوئیس سوارز مهاجم اروگوئه ای لیورپول می باشد.
پیش از این در تابستان گذشته یوونتوس قصد داشت سوارز را جذب کند ولی لیورپول قرارداد وی را تا ژوئن 2018 تمدید کرد.
در حال حاضر شایعه شده که کونته، سوارز را گزینه ای ایده آل برای تقویت خط حمله تیمش می داند و خواهان جذب وی، پس از انتقال فرناندو یورنته از آتلتیک بیلبائو با قراردادی آزاد می باشد.
در اوایل هفته، پپه ماروتا مدیر تیم یوونتوس علاقه این باشگاه را به جذب زلاتان ایبراهیموویچ تکذیب کرد و معتقد بود که او دستمزدی بیش از شرایط سنی اش دریافت می کند.
گفتنی است که لوئیس سوارز در حال حاضر 26 سال دارد و در صدر جدول گلزنان لیگ برتر انگلیس قرار دارد.
مذاکرات ایجنت سانچز با باشگاه یوونتوس
ایجنت الکسیس سانچز در پایان ماه با باشگاه یوونتوس دیدار خواهد داشت تا در مورد انتقال احتمالی این بازیکن به یوونتوس مذاکره نماید.
ایجنت مهاجم شیلیایی بارسلونا، الکسیس سانچز، قصد دارد تا با مسئولان یوونتوس دیداری انجام دهد تا در مورد انتقال احتمالی این بازیکن به یوونتوس مذاکره نماید.
بنا به گزارشهای قبلی یوونتوس پیش از این مذاکرات خود را با بارسلونا برای این انتقال آغاز کرده است.
به غیر از یوونتوس، اینترمیلان، منچسترسیتی و لیورپول دیگر تیمهایی هستند که خواهان جذب الکسیس از بارسلونا هستند.
کونته: سعی خواهم کرد سرالکس فرگوسن یوونتوس باشم
آنتونیو کونته که چند روز پیش، به دلیل اتفاقات رخ داده پس از بازی در مقابل بولونیا تهدید کرده بود که ایتالیا را ترک خواهد کرد، روز چهارشنبه به هواداران یوونتوس گفت که سعی خواهد کرد به سر الکس فرگوسن یوونتوس تبدیل شود.
مربی یوونتوس که پس از جشن خوشحالی بعد از گلش در مسابقه مقابل بولونیا مورد انتقاد قرار گرفته بود، گفته بود که برای ادامه فعالیت مربیگری کشور ایتالیا را ترک خواهد کرد.
روز چهارشنبه آنتونیو کونته برای دریافت جایزه اش در کاتانزارو حاضر شد و با بنری بزرگ مواجه شد که روی آن نوشته بود: فرگوسن-منچستر یونایتد = کونته-یوونتوس.
او در پاسخ به این مسئله گفت: "سعی خواهم کرد. من تلاش می کنم که با کسب پیروزی های پی در پی به شخصیت فوق العاده و افسانه ای همچون سر الکس فرگوسن نزدیک شوم."
فرگوسن از سال 1986 هدایت تیم منچستریونایتد را برعهده گرفته است و طی این مدت موفق شده 12 قهرمانی در لیگ برتر، 5 FA Cup ، چهار جام اتحادیه، 10 جام خیریه، 2 لیگ قهرمانان اروپا، یک جام در جام اروپا، یک سوپرجام اروپا، یک جام بین قاره ای و یک جام باشگاه های جهان کسب کند.
وی ادامه داد: "وقتی کار من با یوونتوس به پایان رسید، پس از آن سعی خواهم کرد در خارج از کشور خودم را به چالش بکشم، اما امیدوارم در آینده ای دور این اتفاق رخ دهد. لازم نیست طرفداران یوونتوس محبت خود را به من ابراز کنن. من همیشه می دانم که چه مقدار آن ها از من و تیم مراقبت و حمایت می کنند."
بوفون: بایرن از رویارویی با یووه ناراحت است
دروازه بان تیم ملی ایتالیا معتقد است که بایرن مونیخ از تقابل با قهرمان سری آ خوشحال نیست.
بوفون اعتقاد دارد که بایرن کارنامه بهتری نسبت به یووه در لیگ قهرمانان دارد اما این بار یوونتوس را محکوم به صعود به مرحله بعد می داند.
بوفون ادامه داد:" ما باید راه خود در لیگ قهرمانان را به خوبی ادامه دهیم، تا به این جای کار عملکرد بسیار خوبی داشته ایم و باید این روش را ادامه دهیم."
دروازه با با تجربه یوونتوس گفت:" مشخص است که در مرحله یک چهارم نهایی به تیمی با کلاس جهانی و بالا برخورد می کنیم، مانند بایرن مونیخ. من فکر نمی کنم که آن ها از این قرعه خوشحال باشند. ما در سال های اخیر به تیمی ترسناک تبدیل شده ایم و قدرت خود را باز یافته ایم."
بوفون در مورد قهرمانی در لیگ قهرمانان به وب سایت رسمی باشگاه گفت:"قهرمانی در این رقابت ها بسیار دشوار است. سه یا چهار تیم وجود دارند که مدعی اصلی قهرمانی به شمار می روند که بایرن مونیخ یکی از آن هاست. بایرن در سال های اخیر عملکرد بهتری نسبت به ما داشته است اما حضور دوباره ما در این مرحله نشان می دهد که یوونتوس سال های افت را پشته سر گذاشته است. برای بازی کردن در چنین سطحی باید بسیار مراقب و محتاط بود. اختلاف برد و باخت در این بازی بسیار اندک است."
بوفون: خوشحالم که توتی به تیم ملی آمده است
دروازه بان تیم ملی ایتالیا معتقد است که فرانچسکو توتی هنوز هم از بهترین های ایتالیا است.
کاپیتان تیم آ اس رم بعد از جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان از بازی های ملی خداحافظی کرد، اما به تازگی پراندلی از او برای بازی های ملی دعوت کرده است.
تیم ملی ایتالیا در روز سه شنبه در یک بازی دوستانه در مقابل تیم ملی برزیل قرار خواهد گرفت.
کاپیتان تیم ملی یوونتوس در این رابطه گفت:" بدون شک توتی همچنان از بازیکنان موثر ایتالیاست. من و او روابط بسیار خوبی با هم داریم. ما از تیم ملی نوجوانان ایتالیا با هم هستیم. او همیشه از بازیکنان بزرگ ایتالیا خواهد بود و حضور او در این سطح نشان می دهد که هیچ چیز نمی تواند مانع پیشرفت او در فوتبال شود. این نظر من در مورد فوتبالیستی است که تاریخ فوتبال ایتالیا را رقم زده است."
بوفون ادامه داد که امیدوار است هم تیمی هایش نمایش خوبی در مقابل قهرمان پنج دوره از رقابت های جام جهای داشته باشند.
"ما در روز سه شنبه در یک بازی دوستانه در مقابل برزیل قرار خواهیم گفت و با اینکه این بازی امتیاز خاصی برای ما نخواهد داشت ما هرگز دوست ندارم که بازنده باشیم. این یک رقابت بسیار هیجان انگیز خواهد بود و کار سختی در مقابل برزیل در پیش خواهیم داشت."
لوکا آنتونلی دیگر بازیکن تیم ملی ایتالیا در مورد دعوت شدن توتی به تیم ملی گفت:"شرایط فیزیکی توتی نشان می دهد که او می تواند در تیم ملی از بهترین ها باشد. آرزوی من این است که در کنار این بازیکن در جام جهانی ۲۰۱۴ بازی کنم."