• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛

ظاهراً مصدومیت دکتر جدی شده و حضورش در بازی های آینده یووه به طور قطع مشخص نیست، بخصوص که بازی های فوق العاده حساس و سختی از جمله بازی با اینتر در سری آ و بازی با بایرن در لیگ قهرمانان رو پیش رو داریم.

حضور کیه لینی در مقابل اینترمیلان در هاله ای از شک و ابهام

cad1aa56476143080a7653fb4046e4d26d13ba0d.jpg

گزارش های منتشره حاکی از این است که حضور جورجو کیه لینی در دیدار مقابل اینترمیلان در هاله ای از شک و ابهام قرار دارد.

به گزارش Calcio News، وضعیت جورجو کیه لینی مشخص نیست و وی که در تمرینات تیم ملی دچار آسیب دیدگی شده است مشخص نیست که در مقابل اینترمیلان قادر به حضور در میدان باشد.

این بازیکن 28 ساله از ناحیه مچ پا دچار آسییب دیدگی شد و این وب سایت بر این باور ممکن است که وی در طول نه روز تا دیدار مقابل اینترمیلان، به موقع به مرز آمادگی نرسد.

جیاکرینی، یوونتوس را ترک نخواهد کرد

f7b8fac183c08389f3a33bb04177a59e8e96b4b4.jpg

فوریو والکارگی ایجنت امانوئله جیاکرینی، شایعات مربوط به ترک یوونتوس در پایان فصل توسط جیاکرینی تنها بعد از دو فصل حضور در این تیم را تکذیب کرد.

والکارگی در گفتگو با Sportal.it گفت: "شایعات موجود حقیقت ندارند. امانوئله برای یوونتوس خوب است و از تورین نقل مکان نخواهد کرد."

جیاکرینی آگوست 2011 از تیم چزنا به یوونتوس پیوست و در ژوئن 2012 مالکیت کامل او در اختیار باشگاه یوونتوس قرار گرفت. کل هزینه وی برای یوونتوس 7.25 میلیون یورو شد.

والکارگی گفت که هیچ پیشنهاد قابل توجهی برای جذب جیاکرینی دریافت نکرده، هرچند معتقد است که چندین باشگاه عملکرد جیاکرینی را زیر نظر گرفته است.

او گفت: "این بسیار خوب است که بسیاری از باشگاه ها عملکرد وی را زیر نظر دارند وی هیچ چیز رسمی وجود ندارد. انتقال به رم؟ تضمین می دهم که هیچ گونه مذاکره ای با مدیر رم فرانکو بالدینی و مدیر ورزشی این تیم والتر ساباتینی نداشته ام."

جیاکرنی در فصل جاری تاکنون در 18 بازی به میدان رفته است که حاصل آن دو گل و سه پاس گل بوده است.

سوارز: در یک تیم با کلاس جهانی حضور دارم اما ...

b96ed02c6f4c0b5cdd92f08f5f6cfb0ed53d451d.jpg

لوئیس سوارز مهاجم تیم لیورپول که پیشنهاداتی از تیم یوونتوس و تیم های دیگر حاضر در لیگ قهرمانان اروپا دریافت کرده است، گفت: "ممنونم."

گزارش ها حاکی از این است که در طول چند روز گذشته یوونتوس پیشنهادش را برای جذب لوئیس سوارز به 30 میلیون یورو افزایش داده است.

نکته مهم این پیشنهاد حضور یوونتوس در لیگ قهرمانان فصل آینده می باشد درحالیکه لیورپول احتمالا در این مسابقات حضور نخواهد داشت.

سوارز که برای انجام دیدارهای مقدماتی جام جهانی 2014 به اروگوئه سفر کرده است، در گفتگو با رسانه ها گفت: "من از حضور در لیورپول بسیار خوشحال هستم، اما در فوتبال هر اتفاقی ممکن است رخ دهد."

"جاه طلبی های یک بازیکن همیشه وجود دارد، جاه طلبی هایی که همیشه او می خواهد در یک تیم بزرگ و متشکل از بازیکنان نخبه حضور داشته باشد. من در یک تیم باکلاس جهانی حضور دارم، یک تیم بزرگ مانند لیورپول."

"اگر تیم دیگری که چشم انداز حضور در رقابت های بین المللی را در سر می پروراند، به من پیشنهاد دهد از آن ها تشکر می کنم. ما می خواهیم با باشگاه صحبت کنیم که تکلیفمان را روشن کنیم."

سوارز به یک مهره بزرگ در تیم لیورپول در طی هفته های اخیر تبدیل شده است و موفق شده در 40 بازی 29 گل به ثمر رساند، درحالیکه تا ژوئن 2017 هم قرارداد دارد. او در ژانویه 2011 با مبلغ 23 میلیون پوند از آژاکس آمستردام به لیورپول پیوست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سال نو رو به همه دوستان یووه ای بخصوص جواد عزیز تبریک میگم.

خیلی مشتاقم ببینم بازی یووه و بایرن چطوری پیش خواهد رفت.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم سال نو رو به همه تبریک می گم و امیدوام که سالی سرشار از موفقیت رو پیش رو داشته باشید :happy:

سال نو رو به همه دوستان یووه ای بخصوص جواد عزیز تبریک میگم.

خیلی مشتاقم ببینم بازی یووه و بایرن چطوری پیش خواهد رفت.

مهرداد جان خیلی لطف داری :blush:

منم سال نو رو به شما و خانواده محترم تبریک می گم و امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشید :happy:

امیدوارم بازی زیبایی باشه و تمام فوتبال دوستان از دیدن این بازی لذت ببرند :happy:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
vidal-sanchez.jpg

تلاش های ویدال برای جضور سانچز در یوونتوس

2 فروردین 1392

الکسیس سانچز بازیکن سرعتی باشگاه بارسلونا یکی از اهداف تیم یوونتوس برای نقل و انتقالات تابستانی می باشد و در این میان ارتورو ویدال دوست صمیمی سانچز علاقه ی زیادی برای حضور بازیکن بارسا در یووه دارد.

ارتورو در این باره گفت: "من نمی دانم که سانچز به یوونتوس خواهد آمد یا نه ولی من بسیار خوشحال خواهم شد اگر او بتواند راهی یووه شود و ما بتوانیم در کنار هم بازی کنیم."

ویدال در مورد آخرین شامی که این دو بازیکن در کنار یکدیگر بودند گفت: "من نمی توانم در این باره چیزی را بگویم ولی کاملا مشخص است که در ذهن من چه می گذرد ولی آن صحبت ها میان من و سانچز خصوصی بود."

بازیکن شیلیایی یووه در مورد قرارداد خود گفت: "من به تمامی هواداران یوونتوس قول 100% خواهم داد در تیم تورینی ماندگار خواهم شد و فصل آینده نیز با پیراهن سیاه و سفید یووه در میادین حاضر خواهم بود.من هنوز سه سال و نیم دیگر قرارداد دارم و تا آخر هستم."

ویدال در اخرین بخش صحبت های خود به دیدار مقابل بایرن مونیخ اشاره کرد و گفت: "صحبت هاي زيادي درباره اين مسابقه شده است ، بايرن تيم پرافتخار و قابل احترامي است. خوب اين بازي يك بازي بزرگ بين 2 تيم خوب از ليگ قهرمانان هست، و فكر ميكنم كه هم يوونتوس و هم بايرن هر دو براي قهرماني در ليگ قهرمانان شانس زيادي دارند."

gomez2.jpg
مصدومیت مهاجم بایرن مونیخ

2 فروردین 1392

در حالی که کمتر از دو هفته به دیدار حساس تیم های بایرن مونیخ و یوونتوس در مرحله ی یک چهارم نهایی رقابت های جام باشگاه های اروپا زمان باقی مانده، مصدومیت ماریو گومز مهاجم باشگاه آلمانی نگرانی های زیادی را برای کادر فنی این تیم به وجود آورده است.

گومز که برای دیدار تیم ملی آلمان در مقابل قزاقستان در تمرینات این تیم به سر می برد روز گذشته در تمرینات با مصدومیت رو به رو شد و دیدار تی ملی کشورش را از دست داد و پزشکان تیم آلمان در حال بررسی شرایط وی هستند تا مدت دوری وی از میادین را اعلام کنند.

گفتنی است تیم های فوتبال بایرن مونیخ آلمان و یوونتوس ایتالیا روز سیزدهم فرودین ماه در ورزشگاه الینز آرنا به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

Last edited:

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
ویدال در پی انتقام

7959b85c68be76dd982c7e055387530e.jpg

آرتورو ویدال در دو مسابقه حساس یوونتوس برابر اینتر و بایرن مونیخ به دنبال انتقام است.” می خواهم هر کاری که ممکن است را انجام بدهم تا برنده شوم.”

بیانکونری شنبه آتی در دیداری حساس که در سن سیرو برگزار می شود با نراتزوری دیدار می کند، تیمی که در دور رفت این فصل سری آ ۳-۱ یووه را شکست داد.

“مسابقه دشواری خواهد بود و ما باید با نهایت توانمان بازی کنیم. بالاخره دربی ایتالیاست.”

“اینتر باید مقابل ما نتیجه مناسبی بگیرد تا به لیگ قهرمانان برسد، در حالی که این برای ما مثل یک فینال دیگر است.”

“از نظر فیزیکی یوونتوس در فرمی عالی قرار دارد، چون کادر فنی به دقت کارش را انجام می دهد و به ما کمک می کند تا در تمام مسابقات به بهترین شکل بازی کنیم.”

پس از مسابقه برابر اینتر، یووه به آلمان سفر می کند تا در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان به مصاف بایرن مونیخ برود.

این بازی ویژه ای برای ویدال خواهد بود، زیرا این هافبک شیلیایی در آخرین رویارویی اش مقابل مونیخی ها با پیراهن بایرلورکوزن ۵-۱ شکست خورد.

“من احساس می کنم که در بازگشت به آلیانز آرنا می خواهم انتقام بگیرم. می خواهم هر کاری که ممکن است را انجام بدهم تا برنده شوم، گرچه من می دانم که باید آرام بمانم و اجازه ندهم که اسیر شوق انتقام ورزشی بشوم.”

“شکست دادن بایرن مونیخ با انجام یک بازی عالی فوق العاده خواهد بود.”

من یووه را رها نکردم

cb29a394e9d14a257c9a4eb28c0e6833.jpeg

فابیو کاناوارو پاسخ انتقاداتی را که از او می شود داده و او همچنان روی این مسئله پافشاری می کند که او پس از سقوط یوونتوس به سری ب این تیم را رها نکرده است.

این مدافع افسانه ای یکی از بازیکنانی بود که در تابستان ۲۰۰۶ پس از پرونده کالچوپولی تورین را ترک کردند.

اما نفراتی چون جی جی بوفون، پاول ندود و الساندرو دلپیرو تصمیم گرفتند در تورین بمانند و بانوی پیر را به سری آ بازگردانند.

“من از یوونتوس فرار نکردم.”

“فقط خواستم که مرا به یک تیم خارجی بفروشند. من همراه باشگاه این تصمیم را گرفتم که داشت بازیکنان را از روی اجبار می فروخت.”

“بسیاری در ازای مبالغی کم فروخته شدند، مثل زلاتان ایبراهیموویچ و پاتریک ویرا، اما این اشتباه است که بگویند ما فرار کردیم.”

بسیاری از هواداران یوونتوس حاضر نیستند کاناوارو را به دلیل جدایی اش در آن دوران سخت ببخشند، و آنها با بازگشت احتمالی ایبراهیموویچ در فصل آتی هم موافق نیستند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

داشتم هارد سیستمم رو خونه تکونی می کردم و هر چیزی رو حتی صفحات Word سیو شده رو نگاه می کردم که رسیدم به یک صفحه که گویا از روی خبری از سایت یوونتوس سیو شده بود با خوندنش دلم گرفت دوباره داغم تازه شد :(

( چقدر از این رانیری متنفر بودم که الکس رو توی ترکیب نمی گذارش )

0.jpg
دو سال در یک شب ( یوونتوس 1 - 0 زنیت )
28 شهريور 1387
یوونتوس نخستین سه امتیاز ارزشمند خود را در اولین دیدار لیگ قهرمانان اروپا کسب کرد، برای به دست اوردن این سه امتیاز می بایست ازکاپیتان بزرگش الکس دل پیرو ممنون باشد که با ضربه ایستگاهی فوق العاده بار دیگر توان و ارزش خود و بانوی پیر را ثابت کرد.
امشب شاهد یک یوونتوس نه چندان زیبا بودیم، کمی محاصره شده بود و می توان تاکید کرد که از نمایش عالی زنیت غافلگیر شده بود. رانیری برای پیشروی می بایست به فکر هماهنگی بهتر تیمش باشد با این حال نمی توان بازی خوب یاران بانوی پیر را نادیده گرفت. انها برابر تیمی سرسخت و سریع خوب مقاومت کردند و در نهایت نیز سه امتیاز مهم را به نام خود ثبت کردند. هر چند که مصدومیت کامورانزی خبر و اتفاقی ناخوش ایند برای مجموعه سیاه و سفید خواهد بود.

بازی
یوونتوس پیروز شد و برای این پیروزی از دل پیرو ممنون خواهد بود. این کامیابی در حالی به دست امد که زنیت در دقایقی کاملا بازی را بر یووه بسته بود و یوونتوس توان حرکت نداشت. یووه امشب با یووه ای که در دو دیدار سری ا دیدیم متفاوت بود، بانوی پیر در مسابقات اروپایی است و نباید رقبای گروه خود را فراموش کند. برای برتری در این میدان می بایست روش و سیستم مناسب را پیدا کند.

یووه به زحمت افتاد
در نیمه نخست یووه در فکر گلزنی بود اما کمی محتاط پیش می رفت از حملات برنامه ریزی شده خبری نبود اما همچنان می توانست خطرناک ظاهر شود و حریف را از پیشروی بیشتر و خطرناک شدن دور کند. در45 دقیقه نخست شاهد یک بازی بسته و محصور بودیم و زنیتی که با مدافعین بلند قامت خود راه را پیش از قبل بر یووه بسته بودند اما در زمانی که یوونتوس می رفت تا بازی را از ان خود کند، کامورانزی مصدوم می شود، مهره ای ارزشمند که با خروجش مشکلات بانوی پیر بیشتر می شود با این تغییر زنیت به خود اجازه داد تا حملات بیشتری را روی دروازه مهمان ترتیب دهد که در تمامی لحظات بوفون و مدافعین بسیار عالی ظاهر شدند و دروازه تیم را بسته نگاه داشتند.

حملات یووه
از بازی خوب زنیت و ضد حملات این تیم می گذریم و به یووه می پردازیم، شاگردان رانیری نیز در زمانی که حمله ای را تدارک می دیدند خوب ظاهر شدند و توانستند سنگربان زنیت را در چند صحنه به زحمت بیاندازند، ضربه پولسن، ندود و سایرین می توانست گلهایی را در بر داشته باشد، اما یووه امشب در این دیدار کمی در حمله کم تعداد بود و نباید از روحیه نامطلوب ترزگه به راحتی گذشت، رانیری می بایست فکری به حال یکی از بهترین مهاجمین تیمش کند تا یووه به شرایط بهتری برسد. در این دیدار حملات یوونتوس نیز خطرناک بود اما به دلیل اینکه بازی یووه چندان مطلوب نبود این حملات نیز کمتر به چشم امد.

مصدومیت کامورانزی
مائورو خیلی زود از همراهی یووه محروم شد. زمانی که مائورو اسیب دید و قادر به ادامه بازی نشد برخی منتظر دیدن کارت بازی یاکوئنتا بودند، اتفاقی که دردیدار برابر ارتمدیا صورت گرفت اما این بار حریف، رقیبی خطرناک و زهردار بود و نباید با سه مهاجم بازی را ادامه می دادیم. صالی امیجیچ در حد و اندازه های خود ظاهر نشد تا تعویضی ناموفق لقب گیرد.

نیمه دوم
با شروع نیمه دوم بازی بسته و محصور شده همچنان ادامه داشت. زنیت بسیار قدرتمند و باانگیزه تر ظاهر شده بود، خطر نخست با قرار گرفتن یار حریف در افساید دفع شد و در ادامه چندین حمله از مهمان روس. مولینارو در این دقایق بسیار ضعیف بازی کرد، بازی سطح پایین او اعتراض هواداران یووه را به همراه داشت و در نهایت رانیری مجبور به تعویض او با ده چلیه مهره ای که 22 سالگی خود را امروز جشن گرفت شد. در ادامه، بازی چهره زیبایی به خود نگرفت اما یوونتوس کمی بهتر شده بود و حملات حریف را خنثی می کرد. در این دقایق مالافیف با واکنش های عالی از باز شدن دروازه خود جلو گیری می کرد. در چند صحبه سنگربان روسی فوق العاده نشان داد و تحسین حاضرین را برانگیخت.

دل پیرو، شاهزاده دل پیرو
به هر حال یک برای یوونتوس به ثمر رسید. و زنیت با ضربه استثنایی کاپیتان سیاه و سفیدپوشان یووه متوقف شد. یک گل از کاپیتان الکس از روی ضربه ای ایستگاهی به دست امد. یک گل زیبا، ارزشمند، مهم و گلی همراه با تمامی احساسات و افکار یک فانتزی باز که با خود دنیایی از گفته های ناگفته داشت

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بریم برای چند خبر از یووه :happy:
-----------------

دل‌پیرو: هرگز یووه را فراموش نکرده‌ام
timthumb.jpg

الساندرو دل‌پیرو اسطوره افسانه‌ای باشگاه یوونتوس که پس از ۱۹ سال حضور در این باشگاه در پایان فصل به تیم سیدنی اف‌سی استرالیا پیوست، در تازه ترین مصاحبه خود در خصوص شرایط مختلف ایتالیا با روزنامه کوریره دلو اسپرت صحبت می‌کند.

الساندرو عملکردی بسیار خوب در تیم سیدنی داشته و موفق به زدن ۱۲ گل در رویدادهای مختلف برای این تیم شده است، دل‌پیرو در خصوص یوونتوس به کوریره گفت:

” البته که من هرگز یوونتوس را فراموش نکرده‌ام، اما پایان خوبی با آن‌ نداشتم . یووه تیمی است که به ظرفیتی رسیده است که هر کار غیرممکنی را به انجام برساند، هنوز هم آن صحنه را که هواداران در بازی با آتلانتا که اسکودتو را فتح کردیم گریه می‌کردند فراموش نمی‌کنم. اما نمی‌خواهیم از آن احساس صحبت کنم، در کنار آن‌ها بسیاری چیزها را تجربه کرده ام که ارزش بیشتری دارد، پیروزی ها ، گل‌ها و همه لذت‌هایی که در کنار آن‌ها داشتم از همه چیز برایم باارزش تر است. ”

پوگبا ؟

” او بازیکن بسیار باهوش و با استعدادی است، او با عملکرد اخیرش نشان داده که ارزش این همه تعریف و تمجید را دارد. وقتی او در این سن اینگونه بازی میکند، آینده بی‌نظیری برای او می‌توانم تصور کنم. ”

آنلکا ؟

” من در خصوص خرید آنلکا قضاوت نمی‌کنم، امیدوارم بتواند برای یووه گل‌های زیادی به ثمر برساند .! ”

توتی؟

” بازیکنی که هیچ‌گاه فراموش نمی‌کنم، او از با ارزشترین بازیکنان دهه اخیر فوتبال ایتالیاست، او هم رقیب و هم دوست فوق‌العاده ای برای من بود. واقعا لذتی که او از فوتبال بازی کردن می‌برد تحسین برانگیز است، همیشه وقتی وارد زمین می‌شود با عشق تمام به فوتبال وارد زمین می‌شود. ”

شماره ۱۰؟

” این یک شماره پیراهن نیست، این یک دسته شماره است که در طول دوران های مختلف بر تن افرادی بوده است، همیشه می‌گویم بایگانی آن کار صحیحی نبوده است، شاید اکنون کودکی با استعداد وجود داشته باشد که رویای پوشیدن این شماره را در سر دارد، همانطور که من در کودکی این رویا را داشتم “

پوگبا: مدیون یووه هستم
Untitled (10).jpg

پل پوگبا اولین بازی ملی خود برای تیم ملی بزرگسالان فرانسه را انجام داد.

پل پوگبا که در برتری سه بر یک تیم ملی فوتبال فرانسه بر گرجستان در ترکیب این تیم حضور داشت یوونتوس را عامل اصلی این موفقیت می‌داند.

هافبک یوونتوس که به تازگی ۲۰ سال شده است افزود:

” حضورم در ترکیب تیم ملی فوتبال فرانسه برای اولین بار بسیار خوشحالم کردم. من همیشه در تلاش برای حفظ آمادگی ام در ترکیب فرانسه و باشگاهم خواهم بود. واضح است که بدون یوونتوس من به چنین جایگاهی در تیم ملی فرانسه نمی‌رسیدم و این موقعیت را مدیون بیانکونری هستم.”

این در واقع پیامی به منچستریونایتد هم محسوب می‌شود تیمی که پوگبا آن را در تابستان ترک کرد تا به عنوان بازیکن آزاد به یوونتوس بپیوندد.

ماترِی‌: می‌خواهم در هر دو بازی حضور داشته باشم
timthumb (2).jpg

مهاجم ایتالیایی یوونتوس، الساندرو ماتری که دیشب در برج پیرلی شهر میلان حضور داشت مصاحبه‌ای را با کوساتی از اسکای اسپرت ایتالیا ترتیب داد و در خصوص حضورش در مقابل بایرن مونیخ و اینتر میلان صحبت کرد.

ماتری از شرایط تیم و خودت بگو :

” از نظر روحی، روانی و فیزیکی ما کاملا خوب هستیم و با تمام توان آماده این دو بازی پیش رو هستیم، یک هفته فرصت داریم تا خود را آماده دو جدال حساس در هفته آینده کنیم و این بسیار مهم است، از اهمیت هر دو بازی آگاه هستیم، در مقابل اینتر قصد داریم با انتقام پیروزی بازی رفت، پیغامی برای قهرمانی در ایتالیا بفرستیم و در مقابل بایرن قطعاً بازی استراتژیک و با برنامه ای پیش رو خواهیم داشت. ”

ماتری، دوست داری در کدام بازی حضور داشته باشی؟ اینتر یا بایرن ؟

” مطمئناً هردو ( می‌خندد) ، هر بازیکنی دوست دارد در این دو بازی بزرگ حضور داشته باشد، البته این صحبت من است و همه‌چیز به تصمیم سرمربی تیم بستگی دارد.”

رومینگه می‌گوید این بازی فینال‌گونه است؟
” مطمئناً دو تیم قدرتمند و بزرگ اروپا در این بازی رو در روی هم قرار می‌گیرند، اما این بسیار زود است که از فینال صحبت کرد، تیم‌های با کیفیت تری هنوز در لیگ‌قهرمانان باقی‌مانده اند. ”

ایتالیا هفته گذشته مقابل برزیل بازی کرد، از نبودن در آن‌جا پشیمان نیستی؟

” چراکه نه، هر بازیکنی رویای حضور در تیم ملی کشورش را در سر دارد، این هدف هر بازیکنی است، اما من تلاش خود را انجام داده ام و از دعوت نشدنم ناراحت نیستم، به هر حال این نظر سرمربی بوده است، از طرفی بازیکنان را تحسین می‌کنم که از این بازی ۲-۰ با نتیجه تساوی بیرون آمدند و حتی می‌توانستند پیروز بازی باشند. ”

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
[h=1]گلزني دل پيرو به صدرنشين ليگ استراليا[/h]
[h=2] هفته بيست و ششم ليگ حرفه اي فوتبال استراليا ديروز با گلزني مهاجم مطرح و کهنه کار ايتاليايي آغاز شد.[/h]
00942379.jpg

به گزارش خبرگزاري فرانسه از سيدني ، نتايج اين ديدارها به شرح زير است :

ملبورن ويکتوري 2 - 3 پرت گلوري

وسترن سيدني واندررز 1 - 1 اف سي سيدني

- گل تيم اف سي سيدني را آلساندرو دل پيرو در دقيقه 34 به ثمر رساند.دل پيرو اين فصل رقم گل هاي خود در ليگ استراليا را به 13 گل رساند.

در جدول تيم وسترن سيدني با 54 امتياز در صدر تثبيت شد و تيم هاي سنترال مارينرز با 48 و ملبورن ويکتوري با 41 امتياز دوم و سوم هستند.

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
میلان و یووه در پی هرنانس

9a4ec93b995cc0ba1246c95ecc1c2031.jpg

هرنانس هافبک لاتزیو در حال بررسی کردن شرایط برای تمدید قراردادش است، و در همین حال میلان، یوونتوس و چند تیم لیگ برتری قصد دارند پیشنهاداتی برای جذب او ارائه کنند.

ستاره برزیلی نقشی کلیدی در ترکیب لاتزیو دارد اما قراردادش در ژوئن ۲۰۱۵ به پایان می رسد و او در حال مذاکره است تا آن را تا سال ۲۰۱۷ تمدید کند، اما لا گاتزتا دلواسپرت گزارش می دهد که او مردد است. ستاره برزیلی گزینه های زیادی پیش رویش دارد و در سری آ میلان و یوونتوس به او علاقه مند هستند. چند باشگاه لیگ برتری هم قصد دارند در پایان فصل پیشنهاداتی برای خرید این بازیکن ارائه کنند.

اما لاتزیو می خواهد این بازیکن را در ترکیبش حفظ کند و به همین دلیل قیمت این بازیکن را ۱۸ میلیون یورو تعیین کرده است.

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
چکش‌ها هم کوالیارلا را می‌خواهند

3264a590542c89b19e96e54d9fade5d3.jpg

به نظر می رسد که فابیو کوالیارلا آماده ترک یوونتوس می شود، و وستهم یونایتد هم برای جذب این مهاجم ایتالیایی وارد رقابت با فنرباغچه و وولفسبورگ شده است.

این بازیکن در این فصل یکی از گلزنان برتر تیمش بوده و در ۲۴ بازی ۱۱ گل در سری آ، لیگ قهرمانان و کوپاایتالیا به ثمر رسانده است. خروج کوا از تورین، که جایگاهش را در ترکیب اصلی از دست داده، با انتقال فرناندو لیورنته از اتلتیک بیلبائو به یووه اجتناب ناپذیر خواهد بود. این بازیکن ۳۰ ساله از مدتی پیش هم مورد توجه وولفسبورگ و فنرباغچه قرار گرفته است. و طبق گزارش TalkSport وستهم یونایتد هم جدیدترین مشتری کواست.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

در ادامه خبری که جواد جان در مورد مصاحبه آلکس عزیز گذاشته بود، این عکسها و مصاحبه آله هم خالی از لطف نیست...

سیدنی انتخاب درستی بود

الساندرو دلپیرو از تعهدش به سیدنی اف سی گفته، نگاهی دوباره به یوونتوس انداخته و فاش کرده که چرا به فلامنگو نرفته است.

70263455271266777362.jpg

افسانه فوتبال ایتالیا سال گذشته به استرالیا رفت و دیروز در دربی سیدنی موفق به گلزنی شد، و او خبرهای انتقالش به باشگاهی دیگر را رد کرده است.

“هر روز که می گذرد بیشتر متقاعد می شوم که انتخاب درستی برای خودم و خانواده ام انجام دادم.”

“اگر می خواستم تجربه ای نزدیک تر به خانه داشته باشم پیشنهادات دیگر را قبول می کردم، اما یک تغییر واقعی می خواستم. این فرصتی برای انجامش بود. این از آن جور تجربیاتی است که باعث می شود بزرگ شوید، درست؟

“ایتالیا خانه من است و من دلتنگش هستم، اما این آسیب روحی برایم نیست چون من در استرالیا خوشحالم و می دانم که باز خواهم گشت.”

دلپیرو هم مثل آنتونیو کنته سرمربی یوونتوس از رفتار سایر تیم ها با بیانکونری انتقاد کرده، زیرا در این فصل بارها دیده شده که هواداران تیم میزبان به اتوبوس تیم تورینی حمله کرده اند.

“چیزی که واقعا دلم برایش تنگ نشده خشم و گستاخی است که متاسفانه فقط در فوتبال عادی نیست.”

“یکی از مثبت ترین جنبه های تجربه ام در استرالیا و چیزی که باعث شد برای یک فصل دیگر هم بمانم این است که می توانم به خاطر ورزش مورد تشویق قرار بگیرم. با شوق و ذوق از من استقبال شد، و اشتیاق زیادی برای فوتبال وجود دارد، و احترام و علاقه زیادی به این ورزش هست.”

“در هر شهری که از آن دیدار می کنم، نه فقط سیدنی، می توانم این حقیقت را ببینم. فوتبال ورزش اصلی در استرالیا نیست، اما امروز حرفش در تلویزیون و روزنامه هاست، بنابراین علاقه مندی به آن دارد زیاد می شود. به طور کلی ورزش به عنوان بخشی از زندگی و فرهنگ دیده می شود.”

دلپیرو از باشگاه برزیلی فلامنگو هم پیشنهادی دریافت کرد، اما علیرغم فصل بدی که سیدنی داشت در کنار این تیم باقی ماند.

“من نمی خواستم چیزها را نیمه کاره رها کنم، من هرگز چنین کاری نکردم. من بی اندازه از آنهایی که خواستند برای فصل آتی هم کنارشان باشم تشکر می کنم. تیم فوق العاده ای مثل فلامنگو و کشوری مثل برزیل، من نمی توانم بگویم که به آن فکر نکردم…ولی من به فلامنگو نه نگفتم – من به سیدنی بله گفتم. فرق زیادی بین اینها وجود دارد.”

الکس به استرالیا رفت، اما فرانچسکو توتی همچنان در سری آ بازی می کند و با گلزنی برای رم یکی از ستارگان فوتبال ایتالیاست.

“توتی رقیبی بزرگ و هم تیمی عالی بود. احترامی بین ما وجود دارد که فراتر از زمین مسابقه و سابقه مان است. هر کسی که عاشق فوتبال باشد نمی تواند جلوی علاقه اش به کسی مثل او را بگیرد. بله، من او را ستایش می کنم. حسادت؟ نه.”

“رایان گیگز بیش از ۱۰۰۰ بازی انجام داده و من خوش شانس بودم که به عنوان کاپیتان دستش را فشردم. او نمادی است که متعلق به همه فوتبال است، نه فقط منچستریونایتد.”

دلپیرو دوباره تکرار کرده که همیشه هوادار یوونتوس خواهد بود و همچنان با بسیاری از هم تیمی های سابقش در ارتباط است.

“آنها می دانند که من همیشه برایشان آرزوی موفقیت می کنم. اغلب تصاویر آخرین بازی ام در تورین پخش می شود، اما من نیازی به دیدن آن تصاویر ندارم تا احساسی که هواداران به من دادند را بفهمم. آن فراتر از گلها، پیروزی ها و همه چیز بود.”

“آیا من به مربیگری در آینده فکر می کنم؟ صادقانه بگویم، هنوز نه.”

این خبر و عکسها هم مربوط به حدود یک هفته پیش میشه...

حضور الکس دلپیرو در گرند پری استرالیا

امروز از ساعت ۹:۳۰ صبح بوقت ایران در ملبورن استرالیا مسابقات فرمول ۱ در سال ۲۰۱۳ آغاز شد .

این مسابقات بدلیل بزرگ و مهم بودن همواره با حضور اشخاص مطرح سینما , موسیقی , ورزش , روسای کشورها و … رو به رو میشود .

حضور الکس در مسابقات امروز صبح فرمولا وان و مصاحبه او با شبکه اسکای اسپورت فرمولا وان ایتالیا

59306619827631934875.jpg

01991306162447322494.jpg

76220124656874499060.jpg

14083230433592612800.jpg

62134269373154842175.jpg

67574268479913660325.jpg

درود بر آلکس کبیر

70252694262204107851.jpeg

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
contenew10.jpg

چرا او یکی از مربیان برتر سری آ در سال های آتی خواهد بود ؟

4 فروردین 1392

زمانی که 2 سال پیش، آنتونیو کونته به عنوان سرمربی یووه برگزیده شد،او در حال جدا شدن از جهان سری بی ایتالیا و بازگشت به خانه خود بود. کونته 13 سال از دوران بازیگری خود را در یووه سپری کرده بود.

او نیمه دوم دوران بازیگری خود را به عنوان کاپیتان بیانکونری سپری کرده و همچنین در جام جهانی 1994 و رقابت های یورو 2000 آتزوری را همراهی کرده بود.کونته در زمان حضورش در یووه در مجموع موفق به کسب 14 جام شد که در این زمینه تنها کاپیتان افسانه ای یووه،الکس دل پیه رو با 16 جام بالاتر از او قرار دارد.

جوزپه ماروتا مدیر ورزشی یووه،پس از موفقیت های کونته در باری و سیه نا و بازگرداندن آن ها به جمع بزرگان سری آ، کونته را به عنوان جانشین لوئیجی دل نری پس از پایان فصل 11-2010 انتخاب کرد.مبنای انتخاب کونته هم کاملا روشن بود: سپردن سکان هدایت باشگاه به فردی از جنس یووه،آشنا به سبک یووه و آگاه بودن به ارزش های باشگاه.

کونته به واقع تمامی این خصوصیات را در خود داشت.او توانست اولین اسکودتو یووه را بعد از کالچوپولی به تورین بیاورد و نکته جالب تر این قضیه قهرمانی یووه در سری آ بدون تحمل حتی یک شکست بود. در آغاز این فصل علی رغم محرومیت کونته از حضور در کنار یووه به دلیل عدم گزارش تخلف در تیم سیه نا در زمان حضورش در این تیم،یووه توانست رکورد شکست ناپذیری خود را تا رکورد 49 بازی ارتقا دهد.

بازگشت او به کنار زمین و هدایت مستقیم یووه در ادامه راه یووه را قدرتمند تر از گذشته کرد.حضور در جمع 8 تیم برتر اروپا، برتری 9 امتیازی در سری آ نسبت به دیگر رقیبان در حالی که تنها 9 هفته تا پایان این رقابت ها باقی مانده نشان دهنده عملکرد فوق العاده کونته در تیم یوونتوس است.

این موفقیت ها باعث شد که نام کونته برای حضور در تیم های متمول و بزرگ اروپا شنیده شود.شایعات حضور او در چلسی و رئال و علاقه مندی های این دو باشگاه متمول و بزرگ اروپایی اتفاقاتی از این دست بود. پیشنهادهای اینچنینی می تواند برای کونته وسوسه انگیز باشد اما ترک یووه توسط او حداقل در برای چند سال آینده بعید به نظر می رسد.دلایل این استدلال متعدد است:

دلیل اول: آندره ا آنیلی و جوزپه ماروتا توانسته اند یووه را بار دیگر به سطح اول اروپا بازگردانند و خرید بازیکنان تاپی نظیر آرتورو ویدال به یووه برای رسیدن به این جایگاه کمک شایانی کرده است. تیمی که با زحمت و تلاش کونته و بازیکنان در کنار مدیریت به این مرحله رسیده است ترک آن در مرحله باروری به نظر منطقی نیست.

دلیل دوم: خاطرات و افتخارات او با باشگاهش باید مدنظر قرار گیرد.کونته یک juve man است و بسیار بعید است به تیمی که او را در سطح اول ایتالیا مطرح کرد،پشت کند.

دلیل سوم: تاریخچه عملکرد مربیان ایتالیایی در خارج از ایتالیاست.تاریخ همواره ثابت کرده مربیان موفق در فوتبال ایتالیا معمولا در خاک کشورهای بیگانه نتوانسته اند توفقیات زمان حضورشان در ایتالیا را بدست بیاورند.کارلو انجلوتی مثالی عینی از مربیان موفق ایتالیاییست.کارلتویی که در زمان حضورش در میلان موفق به کسب 2 چمپیونز لیگ شد،پس از خروج از ایتالیا تنها موفق به کسب 1 عنوان قهرمانی در لیگ برتر به همراه چلسی شد که در نهایت هم حضورش در این تیم به اخراجش از استمفورد بریج در سال دوم هدایت این تیم منتهی شد.

شروع کار آنجلوتی در پاریس سن ژرمن تنها با یک عنوان نایب قهرمانی در لیگ به پایان رسید.کارشناسان صدرنشینی و قهرمانی محتمل این فصل او را بی ارتباط به خرید ستاره های گران قیمت و اختلاف فاحش مهره های این تیم با دیگر رقیبان سنتی لوشامپیونا و مشکلات مالی رقبای آن ها مرتبط می دانند.

دوران حضور کاپلو در رئال مادرید هم چندان درخشان نبود. درست است که او در طی 2 بازه زمانی حضورش در رئال 2 عنوان قهرمانی لالیگا را برای این تیم به ارمغان آورد اما کسب نتایج ضعیف در اروپا و فوتبال دفاعی و بعضا خسته کننده تیم تحت هدایت او، سبب بروز اختلاف میان او و مدیریت رئال و متعاقب آن جدا شدن از این تیم پرافتخار اسپانیایی بود.

حضور او در تیم ملی انگلستان و عملکرد ضعیف در جام جهانی 2010 و سپس درگیری های او با اتحادیه فوتبال انگلستان بر سر بحث کاپیتانی 3 شیرها در حالی که تیمش از وضعیت مناسبی در راه صعود به یورو 2012 قرار داشت، این بار هم منجر به جدایی کاپلو از تیمی غیر ایتالیایی و ناکامی دیگر بود.

روبرتو مانچینی هم در من سیتی چندان کارنامه درخشانی به جا نگذاشته است.تنها یک FA CUP و یک عنوان قهرمانی لیگ برتر با خرج های میلیونی شیوخ اماراتی و عملکرد غیر قابل دفاع من سیتی طی 2 فصل حضور در اروپا،کارنامه مانچینی را کاملا خاکستری کرده است.

اگر کونته ایتالیا را ترک کند ممکن است نامش به این سیاهه اضافه شود.درست است که کونته توانایی تطبیق سریع با شرایط جدید را دارد اما برای مثال لالیگا سری آ نیست.آنجا فقط کسب نتایج خوب الزامی برای موفق نامیده شدن شما نمی باشد.مربی محبوب قلوب مدیران و هواداران فوتبال در اسپانیاست که توامان 2 پارامتر فوتبال تماشایی و کسب نتیجه را در تیم خود به ارمغان بیاورد.

علاوه بر این ها در اسپانیا و به خصوص در انگلستان مدیران تمایل بیشتری به جذب مربیان اتو کشیده دارند.پارامتری که به نظر در کونته حداقل یافت نشود. حرکات کونته پس از پیروزی برابر بولونیا و عصبانیت استفانو پیولی از واکنش های او در برابر تماشاگران مثال هایی از این دست است.

به نظر می رسد سری آ و یووه بهترین و مناسب ترین جا برای آنتونیو کونته باشد.با افتتاح استادیوم جدید بیانکونری، یووه از نظر اقتصادی نسبت به دیگر رقبا از شرایط بهتری برخوردار است و به نظر می رسد با حضور کونته در این تیم، آینده سری آ تحت سلطه یووه باشد.با لحاظ کردن تمامی این شرایط یووه در سال های آتی یکی از مدعیان و خطرهای احتمالی برای کسب چمپیونز لیگ خواهد بود

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
مشاهده پیوست 328864
آیا کونته در فکر تغییر سیستم است ؟ او یک نابغه ی استراتژی است

6 فروردین 1392

یکی از قدیمی ترین سوالات در فوتبال و اولین سوالی که یک مربی در ابتدای فصل از خود میپرسد این است که " آیا من بازیکنان مناسب برای استفاده از ترکیب مورد نظرم را در اختیار دارم ، یا باید با توجه به بازیکنانی که در اختیار دارم ترکیب مناسب را پیدا کنم ؟ "

برای کونته گزینه ی دوم صحیح است . کونته در این دو فصلی که یووه را در اختیار داشته ؛ عملکرد فوق العاده ای به جای گذاشته و ترکیب چرخشی او اصلی ترین دلیل این موفقیت بوده .

به طور خلاصه ، کونته 6 ماه تلاش کرد تا ترکیبی پیدا کند که بیشترین بهره را از توانایی های بازیکنانی که در اختیار داشت ببرد . پس ، از ترکیب 4-4-2 ساده ی خود به 3-5-2 که ترکیبی فوق تهاجمی به حساب می آید روی آورد .

کم لطفی است ، اگر بگوییم که ترکیب کونته فقط " موفقیت آمیز " بود . یوونتوس در اولین فصل حضور کونته سری آ را بدون شکست تصاحب کرد و امسال ، بانوی پیر هنوز مقام اول لیگ را در اختیار دارد و بار دیگر خود را در لیگ قهرمانان نشان میدهد .

3-5-2 ی کونته در یوونتوس جواب داد ، چرا که کاملا با 11 مرد اصلی کونته متناسب بود . این ترکیب به آن ها اجازه داد تا خط دفاع خود را با 3 دفاع در کلاس بین المللی پر کند ، به پیرلو در خط هافبک دو محافظ قابل اعتماد داد ، فضا های بسیار زیادی برای بال های تیم ایجاد کرد و بازیکنانی مانند جووینکو و میرکو ووچنیچ را دقیقا جایی قرار داد که نگرانی ای بابت دیگر خطوط نداشته باشند و فقط به ایجاد موقعیت گلزنی توجه کنند .

با این وضع ، به نظر نمیرسد کونته دلیلی داشته باشد تا ترکیب یوونتوس را عوض کند ، اما سری آ یک لیگ متعادل نیست . تاکتیک در ایتالیا معنی دیگری دارد و تقریبا همه ی تیم ها در انتخاب تاکتیک فوق العاده اند . عوض کردن تاکتیک تیم تنها مشکلی است که تا قبل از این که دیگر تیم ها راه مقابله با شما را پیدا کنند وجود دارد و کونته به خوبی به این مسئله آگاه است .

فعالیت کونته و یوونتوس در نقل و انتقالات تیم دلیلی مستحکم برای آن است که کونته در آینده به دنبال تغییر تاکتیک است .

فرناندو یورنته در تابستان می آید ، و این نخستین نشانه ای است که ما میبینیم . یورنته مهاجمی تنومند و فیزیکی ست . قد بلند یورنته به او شم گلزنی از ارتفاع و قدرت نبرد هوایی زیادی میدهد . حتی اگر قبول کنیم که او برای سیستمی با 2 مهاجم مناسب است ، باز هم او بدون خلاقیت وینگر ها بازیکنی ناکار آمد خواهد بود .

اخباری نیز از توجه و علاقه ی بیانکونری به ژولیان درکسلر در شالکه و الکسیس سانچز از بارسلونا وجود دارد. در حالی که هر دو بازیکن توانایی بازی در پست مهاجم سایه ( SS ) را دارا هستند ، برای نفوذ سریع از کناره ها و استفاده از فضاهای خالی بال ها نیز بهترین گزینه هستند .

همچنین جووینکو نیز از سرعت قابل توجهی برخورد دار است ، مهاجمان سریع زمانی که فضای خالی برای پرسه زدن داشته باشند ، بسیار مرگ بارند .

سباستین در این فصل نتوانست نمایش قابل قبولی در پست مهاجم سایه از خود بجای بگذارد و بهترین دوران ورزشی خود را در خط حمله ی 3 نفره ی پارما و در بال های این تیم سپری کرد .

و در آخر ، پلوزوی تازه وارد که پس از یک شروع نا هموار در یووه ، بلاخره جایگاه خود را پیدا کرد و توانست اعتماد کونته را جلب کند . جایگزین شدن پلوزو به جای آساموا در ترکیب اصلی به وضوح این مسئله را نشان میدهد .پلوزو کار خود را به عنوان بال چپ در 3-5-2 بسیار خوب انجام داد ، اما او برای ترکیب 4 دفاعه بسیار مناسب تر است .

کونته سابقه ی کار با ترکیب 4-3-3 را در گذشته دارد و هنوز هم زمانی که 3-5-2 در بازی پاسخگو نیست به آن مراجعه میکند ، اما ممکن است که دوباره شاهد بازی تمام وقت یووه با 4-3-3 باشیم ؟

3 مرد دفاعی یوونتوس ، کیه لینی ، بونوچی و بارتزالی انقدر مستحکم هستند که نیازی به مدافع دیگری در آن منطقه نباشد . دلیل اصلی اول بودن یوونتوس در بین تیم های تدافعی اروپا ، همین 3 نفر هستند ؛ دفاع صخره وار یوونتوس !

اما درباره ی 3-4-3 ، گریزی به مقاله ی سم تایگ که چندی پیش منتشر شده بود میزنیم :

" هر دو ترکیب [3-5-2 و 3-4-3 ] مشابه هستند . هردو 3 مدافع وسط در خود جای میدهند ، بازیکنان زیادی در نیمه ی حریف حضور خواهند داشت و هر دوی آن ها به موفقیت یا عدم موفقیت بال های تیم وابسته هستند .

زمانی که یک ترکیب در پیروزی یک بازی باز موفق نباشد ، باید تغییر کند . همانطور که لوچسکو 4-4-2 ی لوزی شکل شاختار را - که روی دو دفاع کناری خود تکیه داشت - زمانی که مقابل آث میلان موفق نبود عوض کرد .

اینجا 3-4-3 وارد شد ، لوچسکو در این ترکیب در هر طرف زمین 2 بال داشت ، به علاوه ی 4 بازیکن که دور از هم قرار گرفتند . چیزی که شبیه به آن را در 4-4-2 ، 4-2-3-1 و 4-3-3 میبینید .

به عبارت دیگر ؛ پیروزی در جنگ برای کناره های زمین ، بستگی به بال های چپ یا راست تیم که تدافعی تر بازی میکنند ندارد و تنها زمانی که با بال های تهاجمی تیم موفقیت حاصل نشد ، بال های تدافعی شروع به کار میکنند . "

سیستم 3-4-3 میتواند کلید حل مشکل حمله های یوونتوس باشد ، حتی بدون خریداری شدن هیچ بازیکن دیگری ، بازیکنان کنونی هم میتوانند خط حمله ی 3 نفره را با ووچنیچ ، جووینکو و یورنته تشکیل دهند .

خط دفاعی تیم دست نخورده باقی می ماند . و خط هافبک میتواند احتمالات بسیاری شامل شود . آساموا توانایی های خود را به عنوان بال چپ ثابت کرده اما پست ذاتی او هافبک وسط است . اما به عنوان یک بال چپ نیز با توجه به سنش میتواند رشد کند .

همچنین مارکیزیو تجربه ی زیادی برای هافبک چپ بودن دارد و حتی در ترکیب 3-5-2 نیز بال های تیم حریف را بسیار آزار میدهد . همینطور ویدال به نظر میرسد بتواند نقش های وسیع تری بازی کند همانطور که در هفته های گذشته گرایش خود را به راست زمین نشان داد .

خط هافبک MVP در فرم کنونی خود بسیار درخشان کار می کنند اما آندره آ پیرلو را فراموش نکنیم که سنش برای فوتبال کم کم بالا میرود و ممکن است فصل آینده آخرین فصل فوتبالی او در این سطحی که ما به آن عادت کرده ایم باشد. در حال حاضر نمیتوان بازیکنی پیدا کرد که تمام قابلیت های پیرلو را در این سطح داشته باشد و بتواند انتظاراتی که ما همیشه از معمار ایتالیایی داشته ایم را برآورده کند .

اما نگران نباشید ؛ بدون شک کونته بیش از ما به حل این مشکل در تیم خود فکر میکند و اگر خرج کردن پول برای خرید وراتی راه چاره ی یووه نباشد ، تغییر تاکتیک میتواند دیگر گزینه ی انتخابی باشد .

امن ترین راه میتواند انتخاب یک سیستم پویا با توجه شرایط و بازیکنان باشد . آساموا میتواند به عنوان بال تیم همراه پیرلو در 3-5-2 بازی را شروع کنند و زمانی که لازم بود ، آندره آ سری به نیمکت تیم بزند و آساموا جای او را در مرکز زمین پر کند و سیستم به 3-4-3 تغییر کند .

سیستم 3-5-2 زمانی که یووه نیاز به افراد بیشتری در محوطه ی جریمه ی خود دارد به راحتی میتواند به 4-3-3 تبدیل شود و 3-4-3 میتواند چهره ی محافظه کارانه ی 3-5-2 برای زمانی باشد که حریف یووه از او قوی تر است .

به هر حال ، کونته یک نابغه ی استراتژی است و ما تنها میتوانیم به این فکر کنیم که نقشه ی او برای بازیکنان جدیدش چیست . اما اگر نقل انتقالات پر کار بود ، بدون شک تغییرات در راه است .

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
پوگبا در دو دقیقه دو تا کارت زرد گرفت تو بازی فرانسه با اسپانیا و اخراج شد:(
کسی بازی رو میبینه؟چه خطایی مرتکب شده؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

پوگبا در دو دقیقه دو تا کارت زرد گرفت تو بازی فرانسه با اسپانیا و اخراج شد:(
کسی بازی رو میبینه؟چه خطایی مرتکب شده؟

تازه داشت بازی ایتالیا تموم می شد و می خواستم برم سراغ تماشای بازی پوگبا که اخراج شد :(

کارت اول که به نظرم بی خودی بهش دادند :|
بلند شد توپ رو بزنه و توپ رو هم صحیح زد ولی وقتی داشت پایین می آمد پاش خورد به بازیکن حریف و داور کارت بهش داد , کارت دوم هم که رفت روی پای بازیکن حریف و البته برخوردش شدید نبود و بازیکن حریف زود پاش رو کشید و زیر پای پوگبا نموند ولی خوب حرکتش می تونست کارت داشته باشه که داورم کارت رو داد :D

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
!کامنت های کاربران سایت گل انگلیسی خیلی باحاله
یوونتوسی ها و میلانی ریختن اونجا! در مورد بازی ایتالیا صحبت میکنند
میلانی ها میگن میلان(-بالوتلی-ایتالیا) بازی رو برد! یووه ها میگن ۶بازیکن ثابت ترکیب یووه ای بودن

یکیشون نوشته:
Milan won the match for Italy
بعد در جواب نوشتن:
JUVENTUS won 4 world cups for italy
که خداییش راست میگه! هر وقت یوونتوس خوب بود ایتالیا هم خوب بوده و هر وقت ضعیف بوده ایتالیا هم ضعیف کار کرده(۲۰۰۸و ۲۰۱۰
ولی بیشترین کامنتی که لایک خورده اینه

Six Juve players, 5 Milan players and 0 Inter players
:D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

کجایید بچه ها که فردا یک داربی حساس داریم و بعدش هم باید به سراغ بایرن بریم :rolleyes:

اما چند خبر از یووه :happy:
-----------------

اول اینتر سپس بایرن مونیخ !
marchisionew10.jpg

کلودیو مارکیزیو ستاره ی میانی تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس در آستانه ی دو دیدار حساس تیم تورینی مقابل اینتر میلان و بایرن مونیخ مقابل خبرنگاران حاضر شد و از حساسیت بالای این دو بازی سخن گفت. مارکیزیو در این رابطه گفت:

"ما سعی می کنم زیاد درباره لیگ قهرمانان فکر نکنیم . ما بازی اینتر را در پیش رو داریم و می خواهیم در این بازی به خوبی عمل کنیم . اولین هدف ما جا گذاشتن ناپولی و میلان در کورس قهرمانی است و البته باختن به اینتر خار بزرگی در چشم ماست ! بعد از باخت 3-1 دور رفت ، حالا بهترین فرصت انتقام است."

وی در ادامه به دیدار مقابل تیم آلمانی اشاره کرد و گفت: "بایرن آشکارا در تجربه و کیفیت از تیم ما بهتر است ، اما به هر حال ما بدون هیچ ترسی به مونیخ می رویم . ما بازی خواهیم کرد ، همان طور که در استمفورد بریج مقابل چلسی ، قهرمان اروپا ، شاختار و سلتیک بازی کردیم . ما می توانیم به هر جا برویم و بازی را ببریم ."

کاهش ضررهای مالی باشگاه یوونتوس
team1.jpg

بر اساس آخرین گزارش های ارسال شده، زیان های مالی باشگاه یوونتوس ایتالیا در فصل 2011 – 2010 به 95.4 ملیون یورو رسید اما بعد از موفقیت در فصل 2012 – 2011 این مبلغ به 48.7 میلیون یورو کاهش یافت.

در فصل 2011 – 2012 درآمدهای پخش تلویزیونی 90.6 میلیون یورو ، بازاریابی 53.5 میلیون یورو ، ورزشگاه 31.8 میلیون یورو ، درآمد حاصل از فعالیت های جانبی 22 میلیون یورو بوده ؛ در مجموع یوونتوس در این فصل 198.6 میلیون یورو درآمد داشته و در مقابل 254.6 میلیون یورو هم مبلغی بوده که این باشگاه در این فصل خرج کرده اما این فصل یوونتوس توانسته که از حضور در لیگ قهرمانان 42.8 میلیون یورو درآمد داشته باشه و این مورد خیلی می تواند به باشگاه کمک کند تا زیان های مالی خودش را کمتر کند "

جدید ترین مصاحبه میرکو ووچینیچ !
vucinicnew2.jpg

میرکو ووچینیچ یکی از بازیکنان فیکس و ثابت یوونتوس که بدون شک انتخاب اول کونته برای حضور در دیدار مقابل بایرن مونیخ و اینتر میلان می باشد در گفتگویی به حضور یووه در آزمونی دشوار اشاره کرد و گفت:

"ما ابتدا به مصاف اینتر میلان خواهیم رفت و پس از ان به آلمان می رویم تا در مقابل تیم قدرتمند بایرن بازی کنیم و اسم دو تیم بیانگر همه چیز است. من بازی برگشت اینتر در لیگ اروپا مقابل تاتنهام را مشاهده کردم و نمایش آنها مثال زدنی بود."

مرد مونتگرویی در ادامه به سرمربی یووه اشاره کرد و گفت: "نتایج کونته با یووه همه چیز را ثابت می کند و او موفق شد در اولین سال حضورش در تورین یک جام را برای ما هدیه بیاورد این موضوع از ارزش بالایی برخوردار است."

"در این فصل نیز ما به دنبال موفقیت های بعدی هستیم و راه سخت خود را در سری آ و رقابت های اروپایی دنبال می کنیم تا بتوانیم پیروزی های خود را جشن بگیریم."

ووچینیچ در پایان به خرید یک مهاجم پرداخت و گفت: "ما از حضور یک بازیکن بزرگ و طراز اول در تیم خود استقابل خواهیم کرد اما نباید فراموش کرد که همه در یوونتوس بازیکنان بزرگی هستند."

شروع ما با حضور در تیم ملی زیر 15 ساله های ایتالیا بود
buffon-totti1.jpg

بالا