• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
منم امیدوارم بایرن رو شکست بدین

چون گربه سیاه رئال مادرید شده تو این چند سال اخیر:hmm:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
منم امیدوارم بایرن رو شکست بدین

چون گربه سیاه رئال مادرید شده تو این چند سال اخیر:hmm:
فکر کنم فقط پارسال حذف کردند، دور دوره ی قبلش هم منچستر رو بردند رفتن فینال، دوره ی قبل هم بارسا رئال رو حذف کرد.
پیشنهاد من اینه که بیشتر نگران یووه باشید، تخصص حذف رئال رو داره

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
فکر کنم فقط پارسال حذف کردند، دور دوره ی قبلش هم منچستر رو بردند رفتن فینال، دوره ی قبل هم بارسا رئال رو حذف کرد.
پیشنهاد من اینه که بیشتر نگران یووه باشید، تخصص حذف رئال رو داره

زمون اوتمارهیتسفلد چند بار هم حذف شدیم یک بار هم کارلوس حذفمون کردولی سال بعدش جبران کرد

امیدوارم تو فینال به یووه بخوریم چون مورینیو مرد بازی های حذفی هست ویووه هم سابقه نائب قهرمانی زیاد داره

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
بوفون رکورد شکنی می کند؟؟

برترین سنگربان 25 سال اخیر دنیای فوتبال، جیانلوئیجی بوفون، کاپیتان تیم فوتبال یوونتوس طبق آمار امشب به دنبال رکورد بسته نگه داشتن دروازه خود در لیگ‌قهرمانان است، او امشب می‌تواند رکورد خود را جابجا کند.

جیانلوئیجی بوفون از دیدار سوم مرحله گروهی لیگ‌قهرمانان که دقیقه ۵۰ از بک‌من نورژلاند گلی را دریافت کرد تاکنون گلی را دریافت نکرده است. این درحالی است که امشب سنگربان بیانکونری باید از دروازه یووه در مرحله یک‌چهارم لیگ‌قهرمانان در برابر بایرن حفاظت کند. جیجی تاکنون ۴۹۰ دقیقه دروازه خود را بسته نگه داشته است ( بازی با چلسی، سلتیک، نورژلاند در تورین و بازی با سلتیک در گلاسکو و شاختار در دونباس آره‌نا + ۴۰ دقیقه از دیدار با نورژلاند در دانمارک ) یووه در این مسابقات که بوفون کلین شیت کرده است ۵ پیروزی ارزشمند به دست آورده است و فعلا تا به اینجای کار بدون باخت به کار خود ادامه داده است.
بوفون امشب به دنبال شکسن رکورد ۵۵۱ دقیقه بسته نگه داشتن دروازه خود در فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۵ خواهد بود.
پس از این بوفون نگاهی به رکورد ۵۵۸ دقیقه بسه نگه داشتن دروازه توسط سباستینو روسی از باشگاه آث‌میلان در لیگ قهرمانان فصل ۱۹۹۴-۹۵ خواهد داشت . البته دیدا برزیلی با بسته نگه داشتن ۶۲۴ دقیقه دروازه خود در اروپا با میلان در فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۵ از این حیث رکورددار است...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
به نظر من یووه نتونست بازی خودش رو به نمایش بگذاره و باختیم و از همه بدتر برای بازی برگشت ویدال و لیخشنایدر رو نداریم :(

فکر کنم 13به در گرفت تیممون رو :D

Iman.Khan

Registered User
لایک‌ها
201
اگه خطا بود می گرفت. اون کچله تو یونتوس خطا وحشیانه زیاد کرد رو بازیکن بایرن اما اخرش که باختیم

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

darkly-ash2012

Registered User
لایک‌ها
16
آقا هر کسی بازی رو دید متوجه شد این یووه که امشب بازی کرد اصلا و ابدا یووه همیشه که نبود هیچ از مواقع بد خودشم افتضاحتر بازی کرد یکی از بدترین بازی هایی که دیدم از یووه تو این مدت من هیچ کس رو جز خود کنته مسئول باخت نمی دونم
تعویض باید بین 2 نیمه انجام میشد که نشد از اون طرف یکی به من بگه تورو خدا این ماتری مترسک که هیچ غلطی بلد نیست بکه واسه چی اصلا بازی می کنه بعد جیاکرینی چرا بازی داده نمیشه کنته اگه یکم فکر می کرد میدید جلو تیمی داره بازی میکنه که 2 تا گوش تکنیکی سرعتی داره بعد اومده تیم رو کاملا قدرتی چیده چه فایده؟؟؟؟ پوگبا باید از اول بازی می کرد جیووینکو باید از اول جایه اون ماتری مترسک بازی می کرد من از مربی مثل کنته که بهش ایمان دارم از این بیشتر انتظار داشتم ترکیب یووه اصلا مناسب بازی با تیمی سرعتی قدرتی مثل بایرن نبود اصلا...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این مواقعه که آدم میگه کاش دل پیرو توی تیم بود، روحیه ایی که واسه بازی های برگشت داشت همیشه کمک میکرد.
ته دلم میگه بازی برگشت رو 2 بر صفر میبریم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این مواقعه که آدم میگه کاش دل پیرو توی تیم بود، روحیه ایی که واسه بازی های برگشت داشت همیشه کمک میکرد.
ته دلم میگه بازی برگشت رو 2 بر صفر میبریم.

بایرن و کلا المانیها تیمهای سخت کوشی هستند

البته به قول دکتر صدر یوونتوس همیشه یوونتوسه و میتونه تو بازی برگشت تو هر نیمه یک گل بزنه

اما خب حریف هم اینتر و ناپولی نیست

من تصور میکنم یوونتوس کارش تمامه
بخصوص با از دست دادن مهره های کلیدی ای مثل ویدال و لیشتشتاینر

ارسال شده توسط برنامه Tapatalk

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
اصلا خوب نبودیم و حق بایرن بود 3 امتیاز
هرچند گل دوم آفساید 100% بود و گل دقیقه 1 هم بی تاثیر تو بازی بی برنامه تیم نبود

این همه بازیکن به اشتباه میخریم و میذاریم توی ترکیب . پولا رو میریزیم توی جوب .
میریم پلوزو میخریم!
این همه منت این جووینکو رو کشیدیم که برگرده یووه . حالا هم که برگشته بازیش بگیر نگیر داره و بیشتر بازیش نمیگیره .

ماتری هم که ماشالا این فصل تنبل شده و مثل پارسال نیست .
و هزاران مشکل دیگه
توی اروپا فعلا حرفی برای گفتن نداریم .
تیم تازه سرپا شده و نباید توقع بیش ازین ازش بره . حد اقل سه چهار سال کار داره تا بشیم یووه ی هفت هشت سال پیش .
باید توی سیاست های باشگاه تغییر ایجاد بشه ، وگرنه فقط یه تیم کالچویی باقی میمونیم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بایرن و کلا المانیها تیمهای سخت کوشی هستند

البته به قول دکتر صدر یوونتوس همیشه یوونتوسه و میتونه تو بازی برگشت تو هر نیمه یک گل بزنه

اما خب حریف هم اینتر و ناپولی نیست

من تصور میکنم یوونتوس کارش تمامه
بخصوص با از دست دادن مهره های کلیدی ای مثل ویدال و لیشتشتاینر

مهرداد جان، فاکتور شانس رو هیچوقت فراموش نکن
3 سال پیش یادت هست وقتی منچستر تو 8 دقیقه دو گل زد و توی نیمه اول 3 هیچ جلو بود کسی فکر نمیکرد بایرن صعود کنه، مطمئنم اون بازی خوب یادته، در عین بی لیاقتی واسه صعود به مرحله ی بعدی صعود کرد

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
افتضاح بودیم:(
گل اول هم که توپ صد بار تغییر مسیر داد!

بازی بعدی با نبود ویدال و لیخت کارمون خیلی سخت میشه...
بازی با پسکارا باید تیم دوم رو بفرستیم تو زمین که بازیکنایی مثل پیرلو و مارکیزیو واسه بازی برگشت اماده باشن...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
دقیقا با حرفهای بیشتر دوستان موافقم یووه گل رو که خورد ترسید و کل تیم از هم پاشید آخه شانس هم نداریم چه موقع گل خوردن بود :(

از طرفی وقتی یک بازی سخت و خسته کننده با اینتر داشتیم و فقط دو روز بعدش باید با بایرن در آلمان بازی کنیم بازی دادن به کوا و ماتری که بازی با اینتر توی ترکیب ثابت بودند اشتباه بود , با این که اگه حذف هم بشیم سال بعد با قدرت بیشتر برمی گردیم ولی بازم می شه به بازی برگشت امیدوار بود بازی برگشت می شه جای ویدال و لیخشنایدر را هم با ایسلا و پوگبا پر کرد :rolleyes:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان، فاکتور شانس رو هیچوقت فراموش نکن
3 سال پیش یادت هست وقتی منچستر تو 8 دقیقه دو گل زد و توی نیمه اول 3 هیچ جلو بود کسی فکر نمیکرد بایرن صعود کنه، مطمئنم اون بازی خوب یادته، در عین بی لیاقتی واسه صعود به مرحله ی بعدی صعود کرد

البته سوتی فراموش نشدنی رافائل یا فابیو مزید بر علت شد

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

دیشب همون طور که دوستان دیگه گفتن یووه اصلا یووه نبود و کلا بهم ریخته و نامنظم بازی کرد و به نظرم اگه بوفون رو نداشتیم چند گل دیگه هم خورده بودیم...

اما یک نکته رو نباید فراموش کرد و اونم اینه که یووه بعد از چندین سال در بازیهای اروپایی حضور داره و خیلی از بازیکنان یووه برای اولین بار دارن این بازیها رو تجربه می کنن؛ از خط دفاع گرفته تا برسه به نوک حمله که ماتری و کوا می شن...

عملکرد یووه تا به اینجا ستودنی بوده و انتظار بیشتری نباید داشت...

کار در بازی برگشت بسیار دشوار هست و نبود بازیکنی مثل ویدال مطمئناً به تیم ضربه خواهد زد اما به هرحال امیدوار هستیم که بتونیم عملکرد مناسبی داشته باشم...

اما یک نکته مهم در بازی دیشب کاملاً به چشم می خورد عملکرد بسیار ضعیف هافبک های یووه بود که باعث شد یووه حتی نتونه موقعیت سازی کنه و به غیر از دو تا شوتی که ویدال زد و نویر گرفت عملاً بازی مال بایرن بود و یووه صرفاً یک تیم دفاع کننده بود و به نظرم نه تنها به یکی دو تا مهاجم شش دانگ نیاز داریم، بلکه یکی دو تا هافبک بازیساز مثل پیرلو نیاز داریم که در مواقع ضروری که بازی تیم نمی گیره بتوننن یک تحرکی به هافبک بدن و تیم از اون شرایط فشار خارج بشه...

بالا