سلام؛ چند خبر از یووه
تمرینات یوونتوس برای دیدار مقابل بایرن مونیخ از سرگرفته شد
یوونتوس صدرنشین ایتالیا روز دوشنبه پس از یک استراحت 24 ساعته، بعد از پیروزی بر پسکارا، تمریناتش را برای دیدار برگشت مقابل بایرن مونیخ از سرگرفت.
یوونتوس خود را آماده دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در برابر بایرن مونیخ می کند. بینکونری که در دیدار رفت با 2 گل مغلوب باواریی ها شد در دیدار برگشت دومهره کلیدی خود یعنی استفان لیخشتاینر و آرتورو ویدال را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت.
یوونتوس با پیروزی 2-1 برابر پسکارا، فاصله نه امتیازی خود در صدر جدول سری آ را حفظ کرد، در حالیکه بایرن مونیخ با پیروزی در دیدار هفته جاری اش در بوندسلیگا، سریع ترین قهرمانی بوندسلیگا را به دست آورد.
پوگبا: یووه آماده دیدار مقابل بایرن است
پس از پیروزی یوونتوس در مقابل پسکارا، پل پوگبا به هواداران اطمینان داد: "ما برای دیدار مقابل بایرن مونیخ آماده هستیم و من معتقدم قطعا قادر خواهیم بود، نتیجه را به نفع خود تغییر دهیم."
یوونتوس شب گذشته با گل های دقایق پایانی میرکو ووچینیچ موفق شد با نتیجه 2-1 از سد مهمان 10 نفره خود پسکارا عبور کند و با یک بازی بیشتر، با 12 امتیاز اختلاف نسبت به ناپولی در صدر جدول سری آ جای بگیرد.
هافبک ملی پوش فرانسوی یوونتوس گفت: "ما فقط می خواستیم پیروز شویم و ان را به دست آوردیم. این نتیجه قطعا در راه کسب سری آ برای ما مهم بود."
یوونتوس چهارشنبه شب از بایرن مونیخ پذیرایی خواهد کرد و در پی جبران شکست 2-0 بازی رفت در مقابل قهرمان بوندس لیگا خواهد بود.
پوگبا در این باره گفت: "ما باید مثبت فکر کنیم. ما برای دیدار مقابل بایرن مونیخ آماده هستیم و من معتقدم قطعا قادر خواهیم بود، نتیجه را به نفع خود تغییر دهیم."
آرتورو ویدال و استفان لیخشتاینر دیدار برگشت مقابل بایرن مونیخ را به دلیل محرومیت از دست خواهند داد ولی پوگبا در دیدار مقابل پسکارا در پست جدیدش به جای پیرلو عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت.
پوگبا گفت: "من به خوبی وظیفه خود را ایفا کردم. پیرلو یک بازیکن فوق العاده است و من او را از بچگی تحسین می کردم. حتی اکنون که ما هم بازی هستیم، من بای دقت بیشتری بازی او را تماشا می کنم. دوست دارم از لحاظ حرفه ای شبیه او شوم."
بونوچی: بکن باوئر ما را تهییج کرده است
به نظر می رسد لئوناردو بونوچی یک دلیل غیر فوتبالی محکم برای غلبه بر بایرن مونیخ در بازی برگشت لیگ قهرمانان اروپا دارد: صحبت های فرانس بکن باوئر!
به گزارش Sky Sport، بیانکونری در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی برابر بایرن مونیخ با نتیجه 2-0 شکست خورد تا حضورش در جمع چهار تیم برتر اروپا در هاله ای از ابهام قرار گیرد.
در این بین مدافع می پوش یووه در گفتگو با اسکای می گوید: "ما به صعود به دور بعد ایمان داریم، چون یوونتوس هستیم.
"هنوز مبارزه ادامه دارد و ما چهارشنبه با 110 درصد آمادگی خود به زمین خواهیم رفت. البته این بدان معنی نیست که قرار است از همان ابتدا سراسیمه حمله کنیم. ما 90 دقیقه برای جبران فرصت داریم."
در ادامه بونوچی درباره صحبت های فرانس بکن باوئر درباره جی جی بوفون هم صحبت می کند.
"ما به حرف های او احترام می گذاریم، اما سخنان او باعث تهییج جی جی و کل تیم شده است. ما می خواهیم به مرحله نیمه نهایی صعود کنیم."
جووینکو نمیتواند برابر بایرن بازی کند
سباستین جووینکو،بازیکن ایتالیایی تیم یوونتوس به علت مصدومیتی که در بازی سری آ دچار آن شد نمیتواند در بازی حساس این هفته تیمش برابر بایرن مونیخ، حاضر شود.
سران باشگاه یوونتوس رسما اعلام کردند که جووینکو، این بازیکن کوتاه قامت این باشگاه به علت مصدومیت از ناحیه عضله پا نمیتواند برابر بایرن مونیخ بازی کند؛ این در حالی است که پیش از این پیش بینی میشد وی بتواند در این بازی به زمین برود.
لازم به ذکر است که بازی رفت از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 2-0 به سود بایرن مونیخ تمام شد و حالا یوونتوس کار سختی برای جبران این نتیجه در بازی برگشت دارد.
ووچینیچ: شادی پس از گلم حاصل یک تصمیم لحظه ای بود!
مهاجم بیانکونری درباره شادی پس از گل عجیبش در دیدار روز شنبه یوونتوس و پسکارا تصریح کرد که آن حرکت حاصل یک تصمیم لحظه ای بوده است.
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، میرکو ووچینیچ که در پیروزی 2-1 یوونتوس مقابل پسکارا از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد، پس از گل خود شورت ورزشی اش را در آورده و در هوا چراخاند.
او درباره این حرکت عجیب خود گفت: "این یک تصمیم لحظه ای بود. من احساس کردم که از این کار خوشم خواهد آمد و انجامش دادم."
با این حال سرمربی یووه، آنتونیو کونته از این حرکت ووچینیچ و دریافت کارت زرد او راضی نبود و سعی کرد با زدن ضربه ای به پشت سر مهاجم خود به این اقدام وی اعتراض کند.
میرکو ووچینیچ در این باره با خنده گفت: "پس گردنی او تأثیر گزار بود!"
به هر روی، این اولین مرتبه ای نبود که ووچینیچ چنین شادی پس از گل عجیبی از خود نشان می دهد. وی در رم و تیم ملی مونته نگرو نیز شورت ورزشی خود را همانند این صحنه در آورده بود.
او در ادامه اظهار داشت: "نکته مهم این است که ما پیروز این دیدار شده و سه امتیاز کسب کردیم. بنابراین همه خوشحالند و ما حالا باید به دیدار با بایرن مونیخ فکر کنیم."
رقابت یوونتوس و رئال مادرید بر سر جذب پدیده ایتالیا
دو باشگاه یوونتوس و رئال مادرید آماده ارائه پیشنهادی برای جذب مارکو وراتی هافبک جوان تیم پاریسن ژرمن در تابستان می باشند.
این هافبک 20 ساله که پدیده جدید فوتبال ایتالیا می باشد، توجه بسیاری از باشگاه های بزرگ ایتالیا و اروپایی را به خود جذب کرده است و اکنون غول های اسپانیا خود را برای جذب وی آماده کرده اند.
به گزارش Estadio Deportivo، رئال مادرید مارکو وراتی را به عنوان جایگزینی مناسب برای ژابی آلونسو می خواهد. در همین حال باشگاه یوونتوس نیز به جذب این ملی پوش ایتالیایی برای جانشینی آندرا پیرلو، علاقه مند است.
گزارش ها حاکی از این است که مسئولین بینکونری بازی این هفته مارکو وراتی در مقابل رن را در لیگ 1 فرانسه از نزدیک به نظاره نشسته اند.