• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
دیشب خیلی برا بوفون ناراحت بودم، خیلی اعصابش از دست بازیکنا خورد بود:(

بایرن 2-0 یوونتوس

بایرن در جنگ نفوذ از کناره ها پیروز شد.

268876hp2.jpg

268858hp2.jpg

268827hp2.jpg

268821hp2.jpg

268809hp2.jpg

268817hp2.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر دوستان یووه ای؛ دوستان نبینم تاپیک رو دور نزول باشه و همه نا امید...
انشالا بازی برگشت هرچند بسیار دشوار و سخت هست اما می شه جبران کرد، اگه هم نشد فدای سر کاپیتان بوفی عزیز:happy:

حکایت شلوغی شهر و هفت تیر کشیدن قورباغه رو همه شنیدید دیگه؟!!!

الان شده حکایت و حال و روز بکن بایر، که حسابی جوگیر شده و فکر کرده خبریه!!!

بکن باور: بوفون باید به فکر بازنشستگی باشد

خوبه آدم یه خورده ظرفیت داشته باشه و البته کمی شعور...

بوفون: بکن باور مردی خبره در فوتبال است

e018efee06ec8d3de9d92f3fb7f5194971eece2d.jpg

جیان لوئیجی بوفون پس از شکست 2-0 یوونتوس در برابر بایرن مونیخ از هواداران تیمش عذرخواهی کرد و در مورد انتقاد فرانتس بکن باور نیز به اظهارنظر پرداخت.

فرانتس بکن باور رییس افتخاری بایرن مونیخ نیز در مورد گلی که بوفون از فاصله 35 متری از آلابا دریافت کرد گفت که بوفون باید از دنیای فوتبال خداحافظی کند.

بوفون در گفتگو با برنامه تلویزیونی Striscia La Notizia گفت: "در این حرفه چنین اشتباهاتی ممکن است رخ دهد. من ناامیدشدم که بازی را واگذار کردیم، بنابراین مجبورم از همه تیم و هواداران عذرخواهی کنم."

"من نمی توانم در مورد صحبت های بکن باور کوچکترین مخالفتی کنم، زیرا او پیشکسوت و مردی خبره و کارکشته در فوتبال است. همه ما فقط باید کمی آرام باشیم و صبر کنیم تا در دیدار برگشت بتوانیم جبران مافات کنیم."

پیرلو: از بازی خود رضایت ندارم

3257d60ea03ca40ab0b467affe05db0b74b7ddab.jpg

هافبک خلاق یوونتوس پس از شکست برابر بایرن در لیگ قهرمانان اروپا تصریح کرد که از نمایش خود در این بازی رضایت ندارد.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، دیدار تیم های بایرن مونیخ و یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا روز سه شنبه با برتری 2-0 میزبان آلمانی همراه بود.

آندرا پیرلو، هافبک بیانکونری درباره این دیدار به اسکای اسپرت ایتالیا گفت: "بایرن را به خاطر نمایش قدرتشان در این بازی ستایش می کنم. با این حال بازی برگشت هنوز باقی مانده است و ما برای آن آماده خواهیم شد.

وقتی شما برای چنین بازی مهمی مدت ها تمرین می کنید و تنها با گذشت 30 ثانیه از بازی گلی دریافت می کنید، همه جوانب بازی شما تحت تأثیر قرار خواهد گرفت."

وی افزود: "با این وجود، بایرن در طول 90 دقیقه برتری خود را در میدان به نمایش گذاشت. ما امیدواریم که بتوانیم در دیدار برگشت بازی را در کنترل خود بگیریم."

در این دیدار یاران پیرلو بار ها توپ را در جریان بازی لو می دادند. به خصوص در یک سوم زمین بازی که پیرلو در آن وظیفه دفاعی خود را انجام می داد، بازیکنان یوونتوس اشتباهات زیادی داشتند.

هافبک سابق میلان در ادامه گفت: "من اولین کسی هستم که می گویم از نمایش خود رضایت ندارم چرا که اشتباهات فراوانی در این دیدار مرکب شدم و ناامیدانه ظاهر شدم. ما حالا باید اشتباهات خود را آنالیز کرده و دلیل وقوع آن ها را پیدا کنیم."

او افزود: "به طور حتم ما در دیدار برگشت نتیجه بهتری می خواهیم چرا که در بازی امشب به آنچه می خواستیم نرسیدیم."

آنلکا به دنبال تمدید قرارداد

ae45972608546386668a0cabf6d7c5f4fa86b398.jpg

با وجود شایعاتی مبنی بر فسخ قرارداد نیکلاس آنلکا، این مهاجم فرانسوی به دنبال تمدید قرارداد فعلی خود با یوونتوس است.

بنا به گزارشات، آنلکا که تنها دو حضور در ترکیب یوونتوس در فصل جاری داشته است، در تمرینات همه را تحت تاثیر قرار داده است و برای پیدا کردن جایی ثابت در تیم تلاش خود را به کار گرفته است.

با این حال، بعید است که قرارداد این مهاجم 34 ساله که در تابستان جاری خاتمه می یابد تمدید شود، زیرا یوونتوس با فرناندو یورنته مهاجم اسپانیایی بیلبائو قرارداد بسته است.

آنلکا که پیش از این پیراهن تیم های پاریسن ژرمن، آرسنال، رئال مادرید، لیورپول، بولتون، چلسی و شانگهای شنهوا را بر تن کرده است، قصد دارد به فعالیتش در فوتبال ایتالیا ادامه دهد.

آنلکا که در سال 2010 از تیم ملی فرانسه خداحافظی کرد، در 69 بازی ملی تنها 14 گل به ثمر رسانده است.

کیه‌لینی: امیدمان را از دست نداده‌ایم

e5ef4dcdd89af453be1d71db36c81d244246497a.jpg

جورجیو کیه‌لینی مدافع یوونتوس پس از شکست تیمش مقابل بایرن مونیخ اذعان کرد حریف، تیم برتر میدان بود:

"اما ما می‌توانیم در ادامه بهتر باشیم و رویایمان هنوز پایان نیافته است!"

کیه‌لینی به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: "ما انتظار بازی سختی در آلیانز آرنا داشتیم. بایرن در حفظ توپ فوق العاده بود. قطعا هنوز امیدواریم. 90 دقیقه فرصت داریم و یک هفته زمان برای آماده‌سازی تیم."

او در ادامه گفت: "ما امشب تحت فشار بودیم اما رویایمان را برای حضور در نیمه نهایی از دست نداده‌ایم."

دیدار برگشت دو تیم روز چهارشنبه در تورین برگزار خواهد شد.

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
C_3_Media_1514103_immagine_ts673_400.jpg

حمایت شدید پرندلی و ماروتا از جیجی بوفون

پنجشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۲
بعد از اظهارات غیر حرفه ای بکن باوئر در مورد جیجی بوفون سنگربان تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس، چزاره پرندلی و ماروتا به حمایت شدید از بوفون پرداختند. ماروتا در این رابطه گفت:

"- برخی اظهارات از نماد هایی چون بکن باوئر می تواند ناراحت کننده باشند. این اظهار نظر ها یک نماد دیگه یعنی بوفون را مورد خطاب قرار دادن، کسی که عملکردش نه تنها برای یوونتوس و هوادارنش، بلکه در آتزوری هم مورد رضایت همه بوده است."

"علاوه بر این بوفون یک انسان خاص است، یک بازیکن حرفه ای و بزرگ و نمونه ی انسانیت، کسی که همه ی بازیکنان جوان او را به عنوان یه الگو می بینند. او باید محترم شمرده شود."

در همین رابطه پرندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا نیز گفت: "-بوفون با کنایه و منطق خوبی به صحبت های بکن باوئر پاسخ داد. وی بزرگی و بلوغ خودش را با واکنشی که در زمین به این اظهارات خواهد داد، نشون می دهد. علاوه بر این، بازنشسته ها آدم های عاقلی هستند."

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
بکن بائر اظهار نظرهای عجیب زیاد انجام میده مخصوصا در این اواخر و منم با خیلی هاش موافق نیستم مخصوصا با این مصاحبش در مورد بوفون
بوفون هنوز هم یکی از بهترین هاست
ولی بکن بائر هم شخصیت بزرگیه درست نیست شما از الفاظی مثل قورباغه در موردش استفاده کنید.
اتفاقا شاید این مصاحبه به ضرر بایرن تموم بشه چون انگیزه بوفون رو بیشتر می کنه که در بازی برگشت یکی از بهترین بازیهاش رو انجام بده.
ضمنا شما اینم در نظر بگیرید که قبل از بازی بعضی از ایتالیاییها هم نویر رو مسخره کرده بودن!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
ولی بکن بائر هم شخصیت بزرگیه درست نیست شما از الفاظی مثل قورباغه در موردش استفاده کنید.

سلام دوست من

بله درسته بکن بائر شخصیت بزرگی داره و منظور بهنام جان هم که این نبود که ایشون خدای نکرده اون موجود هستند و فقط ضرب المثل زدند :)

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بکن بائر نشون داد بیشتر اسم بزرگی داره طرز رفتار و صحبت کردن هرکسی نشانه ی شخصیتشه همونطوری که بوفون راحت میتونست جواب بده اما عذر خواهی کرد و به نظرش احترام گذاشت :blush:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

دوست عزیز منظورم من از قورباغه این نیست که مثلاً بکن بائر قورباغه ست و فقط ضرب المثلی که به نظرم به این شرایط می خورد این بود...

اما شما اینو در نظر بگیر که بوفون برای ما یوونتوسی ها یک اسطوره و یک نماد بزرگ محسوب می شه و به نظر خود من تو بازی با بایر نه تنها بد نبود، بلکه یکی از بهترین بازیهاش رو انجام داد و چند گل حتمی رو گرفت و اگر کسی دیگه تو دروازه بود یووه باخت سنگین تری رو متحمل می شد...

خود من قبل از این داستان خیلی برای بکن بائر احترام قائل بودم و در حد یک اسطوره دوستش داشتم اما مصاحبه ای که بکن بائر انجام داد واقعاً دور از ادب و احترام بود و تا حدی از این داستان ناراحت شدم که دیگه حداقل از نظر شخصیتی اصلاً در حد اسطوره و نماد نمی بینمش...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از یووه :happy:
------------------

ما 18 ماه فوق العاده را پشت سر گذاشتیم
C_3_Media_1656980_immagine_ts673_400.jpg

سرمربی موفق یوونتوس در آستانه دیدار این هفته یووه مقابل پسکارا در برابر خبرنگاران قرار گرفت و در مورد شرایط بانوی پیر سخن گفت .

« استوراري فردا درون دروازه قرار خواهد گرفت. بوفون بعد از بازي اينتر دچار بيماري شد و اين مشكل بعد از بازي با بايرن مونيخ دوباره ديده شد »

« بعد از بوفون يك دروازه بان بسيار خوب وجود خواهد داشت كسي كه در هر تيم ديگري در سري آ انتخاب اول خواهد بود »

« من امروز تنها درباره بازي پسكارا صحبت خواهم كرد. اين يك بازي هست كه به ما اجازه اين را مي دهد كه آجري ديگر را براي برنده شدن اسكودتو بگذاريم »

« ما فاصله خوبي با رقباي خود داريم اما ما باز هم بايد تمركز داشته باشيم و ادامه بدهیم تا زماني كه محاسبات رياضي و امتيازات به ما بگويد كه ما قهرمانيم »

« تنها برنده شدن در ديدار فردا مهم نيست ولی برنده شدن اسكودتو در دومين فصل متوالي فوق العادست، اين بسيار شگفت انگيز خواهد بود »

« فکر نمیکنم کسی وقتی که داشتم تصمیمات را اتخاذ میکردم می آمد و به من می گفت که خسته هستم، چون در این صورت این یک گل به خودی می شد و به این معنی تعبیر می شد که آن ها برای بازی چهارشنبه مقابل بایرن هم خسته هستند »

« ما بايد نگاه واقع بينانه داشته باشيم. در 17،18 ماه گذشته يوونتوس موفق به كسب اسكودتو، سوپر كاپ شده و ما در اين فصل هم در صدر جدول قرار داريم و هم توانستيم به نيمه نهايي كوپا ايتاليا برسيم و در حال حاضر هم در يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان قرار داريم »

« ما دو فصل را در مكان هفتم جدول به پايان رسانديم »

« ما نبايد هرگز آن را فراموش كنييم - خودم، باشگاه، بازيكنان و به ويژه طرفدارانمان. آنها بايد درك كنند كه چه چيز فوق العاده اي در حال اتفاق افتادن است. بردن اصلا آسان نيست »

« آساموا و مارونه قطعا بازي خواهند كرد. آساموا بعد از جام ملت هاي آفريقا دوران سختي را پشت سر گذاشت، اما من مي دانستم كه اينطور مي شود. اگر زمان به عقب باز ميگشت من مي خواستم كه او را 7 يا 10 روز قبل از تعطيلات در اختيار داشته باشم »

امیدواری ماتری و حمایت از بوفون
87724421244041942112.jpg

الساندرو متری مهاجم بلند قامت باشگاه یوونتوس در جدید ترین مصاحبه خود به حمایت از جیجی بوفون سنگربان افسانه ای باشگاه ایتالایی پرداخت. متری در این مصاحبه گفت:

بازی مقابل بایرن مونیخ ؟

چه چيزي ميتوانم بگويم ، ما با قدرت زياد بايرن مونيخ امتحان شديم .

ما سعي كرديم كه بازي خودمان را به نمايش بگذاريم ولي موفق نبوديم ، بايرن يكي از بهترين و قدرتمندترين تيم هاي اروپا هست و آنها در سطح بارسا و رئال قرار دارند .

بايرن علاوه بر ويژگي هاي فني بالايي كه داشت ، سرعت بازي زيادي هم به نمایش گذاشت و اين موضوع ما را شگفت زده كرد ، در اين مدت هيچ حريفي تا اين حد در بازي هاي هوايي قدرتمند نبود .

ما به لحاظ تكنيكي هم مشكلاتي داشتيم ، در بسيار از دقايق اشتباهات زيادي انجام داديم و چيزهايي رخ داد كه در بازي هاي ديگر اتفاق نخواهد افتاد .

ما بعد از گذشت 30 ثانيه گل خورديم و مطمئنا دريافت همچين گلي تيم را دچار مشكل ميكند و ما آماده اين موضوع نبوديم .

ما اكنون بايد به فكر بازي پسكارا و برد در اين بازي باشيم ، و فاصله خودمان را با تيم دوم جدول حفظ كنيم تا بعد از آن با آرامش به ليگ قهرمانان بازگرديم ، فاصله ما با بايرن وجود دارد ولي با كار سازماندهي شده و نظم شما ميتوانيد آن را پر كنيد فقط لازم هست كه ما همان يوونتوس هميشگي باشيم . بعد از آن شكست ما هنوز ايمان داريم كه ميتوانيم و قدرت جبران نتيجه را داريم .

بعضي از حرف هايي كه درباره بوفون زده ميشود درست نيست ولي بوفون با هوشمندي و احترام خاصي پاسخ داد ، او يكي از بهترين ها در زمان خود است و جز برترين هاي تاريخ است در نقش خود درست مانند مارادونا و مسي

نظر و تشخيص مربي از همه چيز مهم تر هست و مشخص است كه او بايد تصميم بگيرد .

در يوونتوس بازيكنان بزرگي مانند بوفون،كيليني،بارتزالي،پيرلو وجود دارند كه افتخارات و دستاوردهاي زيادي دارند و كساني كه منتقد هستند ميتوانند در مورد گذشته آنها هم تحقيق كنند و سپس حرف بزنند.

در یوونتوس نیمکت نشینی هم افتخار است
marrone.jpg

بازیکن جوان و آینده دار باشگاه یوونتوس که در اغلب بازی های این فصل نیمکت نشین بوده در مصاحبه جدید خود درباره شرایط خود در یووه و رسیدنش به پیراهن این تیم صحبت کرده .

اولين حضورت در يووه را به ياد داري ؟

به یاد دارم که اولين بازي ما در فصل بود و ما بايد مقابل كيه وو قرار ميگرفتيم ، من در حال گرم كردن بودم ولي راستش اصلا فكر نميكردم كه شانس بازي كردن و حضور در زمين به من برسد ، اما با اين حال فررا من را فراخوند . بستگان و خانواده من هم حضور داشتند ، من بسيار هيجان زده شده بودم و فقط بعد از چند دقيقه تعويض شدم , هرگز آن لحظه را فراموش نخواهم كرد .

سال بعد من به سيه نا رفتم و مجبور شدم براي مدتي دور از خانوادم باشم زيرا آنها ها زندگي در تورين را ترجيح ميداند ، ولي در كل من آنجا هم احساس خوبي داشتم و خوشحال بودم .

اما من دوست داشتم كه به يوونتوس منتقل شوم و با كونته كه مربي من در توسكاني بود كار كنم ، من ممنون او هستم .

من توانايي انجام اين كار رو داشتم و ميتوانستم از عهده آن بر آيم ، او من را به يووه آورد و من مديون او هستم بابت اين معامله بزرگ !

يوونتوس يكي از مهمترين باشگاه ها در جهان هست ، به طوري كه هيچ ناراحتي و شرمساري را از نشستن بر روي نيمكت اين تيم حس نميكنم ، نكته مهم اين هستش كه سعي كنيد هميشه آماده باشيد . و شايد زماني كه نوبت بازي شما شد ، شما بتوانيد با نمايش و عملكرد عالي خودتون مربي را تحت تاثير قرار بديد .

زلاتان فوق العاده است
C_3_Media_1679007_immagine_ts673_400.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
اسامی بازیکنان یوونتوس برای دیدار مقابل پسکارا

1c8648c25dcdaa6fb5ec364520bbf2b9cb7dbcd8.jpg

یوونتوس در حالی روز شنبه به مصاف پسکارا خواهد رفت که جورجیو کیه لینی، آندرا بارتزالی و نیکلاس آنلکا را در اختیار نخواهد داشت و جی جی بوفون نیز بیمار است.

آندرا بارتزالی و جورجیو کیه لینی به دلیل محرومیت و نیکلاس آنلکا به دلیل مشکلات خانوادگی، از لیست یوونتوس برای دیدار مقابل پسکارای پایین جدولی خارج شدند.

از طرف دیگر آنتونیو کونته امروز در کنفرانس مطبوعاتی اش گفت که جی جی بوفون را به دلیل وجود علائم آنفولانزا بر روی نیمکت خواهد گذاشت. مارکو استوراری جانشین بوفون خواهد شد.

انتظار می رود آرتورو ویدال و استفان لیخشتاینر که به دلیل محرومیت دیدار برگشت مقابل بایرن مونیخ را از دست خواهند داد، از ابتدا در ترکیب یوونتوس به میدان روند.

اسامی بازیکنان یوونتوس برای دیدار مقابل پسکارا به شرح ذیل می باشد:

1 بوفون، 6 پوگبا، 8 مارکیزیو، 9 ووچینیچ، 11 دی چلیه، 12 جووینکو، 13 پلوسو، 19 بونوچی، 20 پادوین، 21 پیرلو، 22 آساموا، 23 ویدال، 24 جیاکرینی، 26 لیخشتاینر، 27 کوالیارلا، 30 استوراری، 32 ماتری، 33 ایسلا، 34 روبینیو، 36 روگانی، 39 مارونه.

تشابه جانلوئیجی بوفون و جان آبراهام ستاره سینمای بالیوود هند!!!

91497274761331730257.png

Last edited:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
1365243076_C_3_Media_1648563_immagine_ts673_400.jpg

عذر خواهی رسمی بکن بائر از بوفون !

شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۲
بعد از اينكه بكن بائر رئيس افتخاري باشگاه بايرن مونيخ آلمان پس از ديدار این تیم برابر باشگاه يوونتوس ایتالیا، بوفون را يك بازنشسته ناميده بود امروز از او عذر خواهي كرد‏.

« من قصد توهين به او را نداشتم، اما... »

« من از بوفون عذر خواهي ميكنم اگر احساسات او با حرف ها و كلمات من برانگيخته شد، من همچين قصد و منظوري را نداشتم »

« به هر حال، من اعتقاد دارم كه بوفون بايد مي توانست از گل اول و دوم جلوگيري كند »

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان با گل های وچینیچ :D پسکارا رو 2-1 زدیم :happy:
خوشحالی بعد از گل ووچینیچ هم در نوع خودش جالب بود آنیلی داشت خوشحالی می کرد که یهو خوشکش زد :lol:
----------------

صدای اسکودتو می آید ( یوونتوس 2 - 1 پسکارا )
------------------------------.jpg

در شبی که تیم پسکارا با تمامی نفرات خود دفاع مستحکمی را در برابر بازیکنان یووه تشکیل داده بود، میرکو ووچینیچ مهاجم آماده ی یووه موفق شد با ضربات خود دروازه ی این تیم قعر نشین را فرو بریزد

یوونتوسی ها نیمه اول را با ترکیب استوراری؛ بونوچی، مارونه، پلوزو؛ لیختشتاینر، ویدال، پوگبا، جاکرینی، آساموا؛ ووچینیچ، جووینکو به میدان آمدند و این برای اولین بار بود که چنین نفراتی در کنار هم بازی را از ابتدا آغاز می کردند و کونته بسیاری از بازیکنان خود را به دلیل محرومیت و مصدومیت در اختیار نداشت و به عده ای دیگر استراحت داده بود.

همانطور که انتظار می رفت یوونتوس از همان ابتدا توپ و میدان را به صورت کامل در اختیار گرفت و توانست در دقایق ابتدایی حملاتی را بر روی دروازه ی حریف آبی پوش انجام دهد.

پسکارا که برای کسب یک امتیاز راهی این دیدار شده بود سعی داشت با دفاع منطقه ای و بستن راه های نفوذ، اجازه ندهد تیم تورینی حمله ای را پی ریزی کرد و در این میان تمرکز نفرات در خط دفاعی پسکارا بسیار جالب توجه بود.

یوونتوسی ها که اساموا و لختشتاینر را در دو سمت زمین در اختیار داشت بیشتر حملات خود را از کناره ها ترتیب می داد و در این میان لختشتاینر نقش پر رنگ تری داشت اما توپ های ارسالی از جناحین به راحتی توسط مدافعان برگشت داده می شد.

شوت های از راه دور پوگبا نیز توانست یوونتوس را در نیمه اول به گل برساند و تمامی عناصر هجومی یووه در این دیدار، موقعیت های به دست آمده را به راحتی از دست دادند تا بازی در نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.

گفتنی است در نیمه اول سباستین جووینکو به شدت مصدوم شد و کوالیارلا جانشین وی شد.

نیمه دوم یوونتوس سعی داشت با نفرات بیشتری در حمله حضور پیدا کند تا بتواند از خط دفاع فشرده ی حریف عبور کند و راهی برای رسیدن به دروازه حریف پیدا کند اما بازیکنان دفاعی پسکارا به کمک دیگر بازیکنان این تیم خط مستحکمی را جلوی دروازه ی خودی تشکیل داده بودند.

حملات یووه لحظه به لحظه بیشتر می شد اما بانوی پیر نمی توانست از موقعیت های خود استفاده کند و دروازه بان حریف نقش مهمی را در حفظ دروازه ی پسکارا ایفا می کرد.

در حالی که بازی به دقیقه 73 رسیده بود خطای ریتزو بر روی بازیکنان یووه باعث شد تا داور نقطه پنالتی را نشان دهد و میرکو موفق شد به زیبایی دروازه حریف را باز کند.

دقایقی بعد از به ثمر رسیدن این گل، بار دیگر نوبت به میرکو رسید تا با استفاده از خلاقیت خود به زیبایی هر چه تمام دروازه ی حریف را برای دومین بار فرو بریزد و اختلاف را دو برابر کند.

بعد از این یووه باز هم به حملات خود ادامه داد تا شمار گل های خود را افزایش دهد اما در یک ضد حمله تیم پسکارا بسیار موفق نشان داد و در 83 دقیقه از بازی با ضربه ای دیدنی دروازه ی استوراری را فرو ریخت.

در نهایت بازی با نتیجه دو بر یک به سود یوونتوس به پایان رسید و تیم تورینی با کسب این پیروزی یک گام دیگر به کسب اسکودتو نزدیک شد

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
C_3_Media_1648646_immagine_ts673_400.jpg

بوفون بودن آسان نیست

شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۲
جیجی بوفون اعتراف می کند که نمایش او در برابر بایرن مونیخ احتمالاًً بدترین نمایش او در لیگ قهرمانان اروپا در طول دوران ورزشی اش است. او بوفون بودن را نیز آسان نمی داند.

دروازه بان افسانه ای یوونتوس در ثانیه 30 بازی مقابل بایرن مونیخ در مرحله ی یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مغلوب شوت راه دور آلابا که با برخورد به ویدال تغییر مسیر داده بود شد. سپس او در گل دوم که توسط توماس مولر به ثمر رسید تها توانست ضربه ی گوستاوو را دفع کند.

او در مصاحبه با روزنامه ی اکیپ فرانسه گفت: «بسیاری از ما آن شب بد بازی کردیم، از جمله خود من. این احتمالاً بدترین نمایش من در لیگ قهرمانان اروپا در طول دوران ورزشی ام بود. من یکی از باتجربه ترین بازیکنان یوونتوس هستم، بنابراین احتمالاً نمایش بد من روی سایر هم تیمی هایم نیز تاثیر داشته است.»

امروز رئیس افتخاری بایرن مونیخ، فرانتس بکن باوئر از بوفون به خاطر بازنشسته نامیدن او عذرخواهی کرد و بیان کرد که قصد توهین به او را نداشته است.

بوفون در این باره می گوید: «چیزی برای گفتن ندارم. بکن باوئر مردیست که تاریخ فوتبال را نوشته است، برای باشگاهی بزرگ کار می کند و من به او احترام می گذارم.»

او می گوید که بوفون بودن آسان نیست: «من 18 سال است که فوتبال بازی می کنم و یک چیز را می توانم به شما بگویم: بوفون بودن آسان نیست! هر زمانی که من اشتباهی مرتکب می شوم، مردم تا 10 روز در مورد آن صحبت می کنند. گویی که زلزله آمده است و زمین زیر پایمان در حال لرزیدن است! البته از سویی دیگر، این برای من به آن معنا است که مردم استاندارد بسیار بالایی را از من انتظار دارند.»

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛ قبل از هرچی بردمونو تبریک میگم...

عکس روز؛ خوشحالی عجیب ووچینیچ بعد از گلزنی در بازی امشب!!!

کاملاً بدون شرح!!!
blinksmiley.gif

:thumbsdow

08357096558700629385.jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام دوستان؛ قبل از هرچی بردمونو تبریک میگم...

عکس روز؛ خوشحالی عجیب ووچینیچ بعد از گلزنی در بازی امشب!!!

کاملاً بدون شرح!!!
blinksmiley.gif

:thumbsdow

08357096558700629385.jpg

از این کارا میکنن این بازیکنای اجنبیمون که مهندس دوس نداره شبکه سه بازیهای یووه رو پخش کنه:D

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
ایبرا فوق‌العاده است

1365194757431.jpeg

آندره آ پیرلو در واکنش به شایعه بازگشت زلاتان ایبراهیموویچ به یوونتوس این ستاره سوئدی را بازیکنی بزرگ نامیده است.

اخیرا خبرهایی در خصوص علاقه مندی یووه به ایبرا منتشر شده، هفت سال پس از زمانی که این بازیکن ۳۱ ساله از بیانکونری جدا شد تا به اینتر ملحق شود.

و ملی پوش ایتالیایی اذعان کرده که هر تیمی با داشتن ستاره ای چون مهاجم پاری سن ژرمن تیم بهتری خواهد شد.

“PSG تیم بزرگی است. و ایبراهیموویچ یک بازیکن بزرگ است.”

“او فوق العاده است.”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛ چند خبر از یووه

تمرینات یوونتوس برای دیدار مقابل بایرن مونیخ از سرگرفته شد

e825811f503270b2075e7ee9174c42a9ae1d24d4.jpg

یوونتوس صدرنشین ایتالیا روز دوشنبه پس از یک استراحت 24 ساعته، بعد از پیروزی بر پسکارا، تمریناتش را برای دیدار برگشت مقابل بایرن مونیخ از سرگرفت.

یوونتوس خود را آماده دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در برابر بایرن مونیخ می کند. بینکونری که در دیدار رفت با 2 گل مغلوب باواریی ها شد در دیدار برگشت دومهره کلیدی خود یعنی استفان لیخشتاینر و آرتورو ویدال را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت.

یوونتوس با پیروزی 2-1 برابر پسکارا، فاصله نه امتیازی خود در صدر جدول سری آ را حفظ کرد، در حالیکه بایرن مونیخ با پیروزی در دیدار هفته جاری اش در بوندسلیگا، سریع ترین قهرمانی بوندسلیگا را به دست آورد.

پوگبا: یووه آماده دیدار مقابل بایرن است

52a7525cada6d41727ddffc5fc85d6722a5d71a7.jpg

پس از پیروزی یوونتوس در مقابل پسکارا، پل پوگبا به هواداران اطمینان داد: "ما برای دیدار مقابل بایرن مونیخ آماده هستیم و من معتقدم قطعا قادر خواهیم بود، نتیجه را به نفع خود تغییر دهیم."

یوونتوس شب گذشته با گل های دقایق پایانی میرکو ووچینیچ موفق شد با نتیجه 2-1 از سد مهمان 10 نفره خود پسکارا عبور کند و با یک بازی بیشتر، با 12 امتیاز اختلاف نسبت به ناپولی در صدر جدول سری آ جای بگیرد.

هافبک ملی پوش فرانسوی یوونتوس گفت: "ما فقط می خواستیم پیروز شویم و ان را به دست آوردیم. این نتیجه قطعا در راه کسب سری آ برای ما مهم بود."

یوونتوس چهارشنبه شب از بایرن مونیخ پذیرایی خواهد کرد و در پی جبران شکست 2-0 بازی رفت در مقابل قهرمان بوندس لیگا خواهد بود.

پوگبا در این باره گفت: "ما باید مثبت فکر کنیم. ما برای دیدار مقابل بایرن مونیخ آماده هستیم و من معتقدم قطعا قادر خواهیم بود، نتیجه را به نفع خود تغییر دهیم."

آرتورو ویدال و استفان لیخشتاینر دیدار برگشت مقابل بایرن مونیخ را به دلیل محرومیت از دست خواهند داد ولی پوگبا در دیدار مقابل پسکارا در پست جدیدش به جای پیرلو عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت.

پوگبا گفت: "من به خوبی وظیفه خود را ایفا کردم. پیرلو یک بازیکن فوق العاده است و من او را از بچگی تحسین می کردم. حتی اکنون که ما هم بازی هستیم، من بای دقت بیشتری بازی او را تماشا می کنم. دوست دارم از لحاظ حرفه ای شبیه او شوم."

بونوچی: بکن باوئر ما را تهییج کرده است

c1fb1b510332ad37408235842dcf6acf7e12e57e.jpg

به نظر می رسد لئوناردو بونوچی یک دلیل غیر فوتبالی محکم برای غلبه بر بایرن مونیخ در بازی برگشت لیگ قهرمانان اروپا دارد: صحبت های فرانس بکن باوئر!

به گزارش Sky Sport، بیانکونری در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی برابر بایرن مونیخ با نتیجه 2-0 شکست خورد تا حضورش در جمع چهار تیم برتر اروپا در هاله ای از ابهام قرار گیرد.

در این بین مدافع می پوش یووه در گفتگو با اسکای می گوید: "ما به صعود به دور بعد ایمان داریم، چون یوونتوس هستیم.

"هنوز مبارزه ادامه دارد و ما چهارشنبه با 110 درصد آمادگی خود به زمین خواهیم رفت. البته این بدان معنی نیست که قرار است از همان ابتدا سراسیمه حمله کنیم. ما 90 دقیقه برای جبران فرصت داریم."

در ادامه بونوچی درباره صحبت های فرانس بکن باوئر درباره جی جی بوفون هم صحبت می کند.

"ما به حرف های او احترام می گذاریم، اما سخنان او باعث تهییج جی جی و کل تیم شده است. ما می خواهیم به مرحله نیمه نهایی صعود کنیم."

جووینکو نمی‎‌تواند برابر بایرن بازی کند

6d20399eabc7ef0de26e4bd668c5e264c420cce4.jpg

سباستین جووینکو،بازیکن ایتالیایی تیم یوونتوس به علت مصدومیتی که در بازی سری آ دچار آن شد نمی‌تواند در بازی حساس این هفته تیمش برابر بایرن مونیخ، حاضر شود.

سران باشگاه یوونتوس رسما اعلام کردند که جووینکو، این بازیکن کوتاه قامت این باشگاه به علت مصدومیت از ناحیه عضله پا نمی‌تواند برابر بایرن مونیخ بازی کند؛ این در حالی است که پیش از این پیش بینی می‌شد وی بتواند در این بازی به زمین برود.

لازم به ذکر است که بازی رفت از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 2-0 به سود بایرن مونیخ تمام شد و حالا یوونتوس کار سختی برای جبران این نتیجه در بازی برگشت دارد.

ووچینیچ: شادی پس از گلم حاصل یک تصمیم لحظه ای بود!
08357096558700629385.jpg
مهاجم بیانکونری درباره شادی پس از گل عجیبش در دیدار روز شنبه یوونتوس و پسکارا تصریح کرد که آن حرکت حاصل یک تصمیم لحظه ای بوده است.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، میرکو ووچینیچ که در پیروزی 2-1 یوونتوس مقابل پسکارا از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد، پس از گل خود شورت ورزشی اش را در آورده و در هوا چراخاند.

او درباره این حرکت عجیب خود گفت: "این یک تصمیم لحظه ای بود. من احساس کردم که از این کار خوشم خواهد آمد و انجامش دادم."

با این حال سرمربی یووه، آنتونیو کونته از این حرکت ووچینیچ و دریافت کارت زرد او راضی نبود و سعی کرد با زدن ضربه ای به پشت سر مهاجم خود به این اقدام وی اعتراض کند.

میرکو ووچینیچ در این باره با خنده گفت: "پس گردنی او تأثیر گزار بود!"

به هر روی، این اولین مرتبه ای نبود که ووچینیچ چنین شادی پس از گل عجیبی از خود نشان می دهد. وی در رم و تیم ملی مونته نگرو نیز شورت ورزشی خود را همانند این صحنه در آورده بود.

او در ادامه اظهار داشت: "نکته مهم این است که ما پیروز این دیدار شده و سه امتیاز کسب کردیم. بنابراین همه خوشحالند و ما حالا باید به دیدار با بایرن مونیخ فکر کنیم."

رقابت یوونتوس و رئال مادرید بر سر جذب پدیده ایتالیا

6a36c3646aa1ec5e1a6d5d1835d469015b9f4181.jpg

دو باشگاه یوونتوس و رئال مادرید آماده ارائه پیشنهادی برای جذب مارکو وراتی هافبک جوان تیم پاریسن ژرمن در تابستان می باشند.

این هافبک 20 ساله که پدیده جدید فوتبال ایتالیا می باشد، توجه بسیاری از باشگاه های بزرگ ایتالیا و اروپایی را به خود جذب کرده است و اکنون غول های اسپانیا خود را برای جذب وی آماده کرده اند.

به گزارش Estadio Deportivo، رئال مادرید مارکو وراتی را به عنوان جایگزینی مناسب برای ژابی آلونسو می خواهد. در همین حال باشگاه یوونتوس نیز به جذب این ملی پوش ایتالیایی برای جانشینی آندرا پیرلو، علاقه مند است.

گزارش ها حاکی از این است که مسئولین بینکونری بازی این هفته مارکو وراتی در مقابل رن را در لیگ 1 فرانسه از نزدیک به نظاره نشسته اند.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
دو تردید بزرگ کونته برای بازی با بایرن

به نظر می رسد آنتونیو کونته برای رویارویی با بایرن مونیخ دو تردید بسیار مهم برای انتخاب بازیکنانش داشته باشد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، بازی برگشت دو تیم در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اورپا در حالی چهارشنبه شب در تورین برگزار می شود که بیانکونری بازی رفت را 2-0 به قهرمان بوندسلیگا واگذار کرده است.

در این بین کونته برای بازی برگشت علاوه بر استفان لیخشتاینر و آرتورو ویدال محروم، سباستین جیووینکو را نیز به دلیل مصدومیت در بازی آغاز هفته مقابل پسکارا در اختیار نخواهد داشت.

جانشینی پل پوگبا به جای ویدال امری بدیهی به نظر می رسد، اما تردید اصلی سرمربی یووه تصمیم گیری برای جناح راست تیمش است.

با توجه به بازی های گذشته یوونتوس، به نظر می رسد سیمونه پادوین در مقابل مائوریسیو ایسلا و مارتین کاسرس که به تازگی از بند مصدومیت رها شده است، شانس بیشتری برای بازی در این پست داشته باشد.

دومین تردید کونته انتخاب زوج میرکو ووچینیچ در خط حمله خواهد بود که در اینجا هم شانس فابیو کوالیارلا نسبت به الساندرو ماتری بیشتر به نظر می رسد.

به هر حال پیش بینی می شود ترکیب یوونتوس –البته در صورت استفاده از شیوه 2-5-3– برای رویارویی با بایرن بدین صورت باشد:

بوفون – بارتزالی – بونوچی – کیه لینی – پادوین – پوگبا – پیرلو – مارکیزیو – آساموآ – ووچینیچ - کوالیارلا

بالا