سلام دوستان
هیچی نمی تونم بگم و فقط منتظر سوت شروع بازی هستم
اما چند خبر از یووه:happy:
-----------------
کونته : هيچ نتيجه ای دور از دسترس ما نيست
انتونیو کونته سرمربی محبوب و موفق باشگاه یوونتوس پیش از دیدار مقابل بایرن مونیخ اعلام کرد ممکن است تغییراتی در سیستم و ترکیب اولیه ی تیم تورینی شاهد باشیم
"هم ما و هم بايرن به خوبي همديگر را آناليز كرديم ، ما نقاط ضعف بايرن را پيدا كرديم و به سختي تلاش خواهيم كرد. با شور و شوق خاصي بازي مي كنيم و ميجنگيم."
"اين يك روياي بزرگ براي ما هست، چون حالا ما بعد از چند سال غيبت دوباره اينجا هستيم و داريم براي موفقيت تلاش ميكنيم. ما ميدانيم كه يكي از هدف های ما پيروزي و صعود به مرحله بعد است اما براي اين بايد تلاش كرد و جنگيد."
"ما به يك چهارم نهايي رسيديم و حالا مي خواهيم بهترين ها را انجام بدهیم هيچ نتيجه اي دور از دسترس ما نيست. به دنبال برنده شدن هستيم و نميخواهيم به عنوان قرباني باشيم."
کونته در مورد یوونتوس گفت: "ممكن هست با توجه به شرایط مسابقه تغييراتي در بازي ما و چينش نفرات ما از ابتدا صورت گیرد."
"من ميخواهم ثابت كنم كه فوتبال ايتاليايي هنوز هم سطح بالايي دارد و در بالاترين مرتبه قرار دارد ، با اين حال هر مربي ايده و نظر خودش را دارد و ايده و روش خودش را از فوتبال به نمايش مي گذارد."
"من هم ايده خودم را دارم ، من به دنبال فوتبال منظم و هدفمند هستم و آن را مي پسندم ، كه اغلب در انجام آن موفق بوديم و گاهي هم دچار مشكل شديم."
"بازي سختي در پيش داريم ، چرا كه حريف يك تيم سرسخت و قدرتمند هست كه نتايج فوق العاده اي هم گرفته ، حالا آن ها دنبال نمايش قدرتشان در اروپا هستند و ميخوان كه يك بازي بزرگ را انجام بدهند."
"افراد زيادي هستند كه تمايل دارند بازي ما را مقابل بايرن ببيند و ما را به نوعي بسنجند ، اين يك امتحان براي ما خواهد بود كه نشان بدهیم تا چه حد آماده هستيم و شرايطمان خوب است."
کینگ ارتور: بازي در آليانز آرنا براي من ويژه خواهد بود

ارتورو ویدال ستاره ی شیلیایی باشگاه یوونتوس در آستانه ی دیدار حساس مقابل بایرن مونیخ در مقابل خبرنگاران قرار گرفت و در مورد شرایط بازی سخت گفت.
ویدال در این باره گفت: "بازي هايي مقابل چلسي،نورشلند،شاختار انجام داديم و توانستيم با قدرت از مرحله گروهي صعود كنيم و بعد از آن به تيم سلتيك رسيديم كه بازي زيبايي مقابل بارسا انجام داده بود."
"شايد بسياري انتظار ديگری داشتند ولي ما با قدرت و بدون ترس جلو رفتيم ، در واقع بعد از پيروزي مقابل چلسي ما به اعتماد به نفس و باور لازم رسيديم و ثابت كرديم كه يك تيم واقعي هستيم و به همه حريفان يك پيغام مهم داديم."
"بازي با سلتيك اصلا آسان نبود ، اما نمايش خوب و موفقي كه يووه در هر بازي داشت نشان داد كه هدف يووه فقط شركت در ليگ قهرمانان نيست بلكه هدف ما قهرماني هست."
"شايد بازي با بايرن براي هر تيم دشوار باشد ، اما من خوشحالم كه به اين تيم رسيديم ، در واقع اين يك چالش جدي و يك امتحان واقعي براي تيم ما است."
- بازي در آليانز آرنا براي من ويژه خواهد بود ، من زمان زيادي را در آلمان بودم و تيم بايرن به من پيشنهاد داد ولي من ترجيح دادم كه به يوونتوس بيایم."
"آخرين باري كه مقابل بايرن بازي كردم باخت 1-5 من مقابل اين تيم بود ، اين براي ما يك شوك بود چون بايد بعد از آن با دورتموند هم بازي ميكرديم."
"ما دو تيم متفاوت هستيم ، ما از نظر تاكتيكي قوي هستيم و بازيكنان قدرتمند و مختلفي در خط حمله ، اما به طور کلی بایرن قدرت زیادی دارد و هر دو در يك سطح تاكتيكي و فني بازي ميكنيم و به نظرم نمیتوان نتيجه را پيش بيني كرد."
"شايد بيشتر جنگ در ميانه ميدان باشد و قدرت در وسط زمين بتواند خيلي چيزها را مشخص كند ، من سالها در برابر اشتايگر و مارتينز بازي كردم و زماني كه در لوركوزن بودم با اشتايگر آشنا شدم. بازيكن بسيار خوبي كه سالهاي موفقي داشته و تفاوت ها را در آلمان ايجاد كرده است."
"ماركيزيو و پيرلو هم بازيكنان فوق العاده قوي خط هافبك يووه هستند ، كلوديو سبك خاص خود را دارد و پيرلو هم پاس هاي شگفت انگيزي ارسال مي کند و بازي جذابي به نمايش مي گذارد ، خوشبختانه آن ها هم تيمي هاي من هستند و بازي در كنار آن ها لذت بخش است."
"ما در حال تبديل شدن به بهترين خط هافبك اروپا هستيم و مي خوهايم كه اين را نشون بدهيم ، مطمئنا خط مياني يوونتوس كيفيت زيادي دارد و در فرم بالايي بازی می کند."
"كونته بهترين مربي هست كه من تا به حال ديده ام ، او سخت كار مي کند و او يك برنده بزرگ است، او به من سخت تلاش كردن و جنگيدن را ياد داد براي بهتر شدن و پيشرفت کردن."
"فوتبال آلماني و ايتاليايي تفاوت دارد ، در ايتاليا بازي هاي به مراتب تاكتيكي تري هست و همه تيم ها آمادگي زياد و قدرت تاكتيكي خاصي دارند و تا پايان بازي شما را به خسته ميكنند."
"بايرن در بوندس ليگا به ندرت دچار مشكل مي شود و اكثرا برنده خواهد بود. در آلمان تيم هاي كوچك تر براي مسابقه حريف آسان تري خواهند بود."
"من فكر ميكردم كه ميلان بارسا را حذف كند ، به ويژه بعد از نمايشي كه در بازي رفت داشت. تيم هاي ايتاليايي معمولا سازماندهي خوبي در خط دفاعي دارند و اين باعث مي شود كه گل زدن به آنها سخت باشد."
سوپر جیجی : ما براي برد به آلمان آماده ايم

جیجی بوفون سنگربان ملی پوش و افسانه ای باشگاه یوونتوس اعلام کرد تیم تورینی برای پیروزی به آلمان سفر کرده و بازیکنان این تیم تمام تلاش خود را برای موفقیت در این دیدار انجام خواهند داد
جیجی گفت: "من دفاع هاي زيادي را در طول دوران فوتبالم ديده ام كه پشت سر آن ها قرار داشتم ، كونته به خوبي طراوت و فعاليت را به خط مياني يووه برگرداند. يك سال و نيم قبل كونته بود كه پيرلو را به يووه آورد و اكنون او يكي از بهترين هاي دنياست."
"با بازيكنان زيادي كار كرده ام ولي به نظرم پيرلو از نظر هوش و ديد در زمين بازي بسيار كمياب و خاص هست."
"ما براي برد به آلمان آماده ايم و دوست نداريم كه در اين مرحله حذف شویم ، دو تيم در يك سطح فني هستند و بازي برابري را شاهد خواهيم بود ، ممكن هست اتفاقات و لحظات خاص نتيجه بازي را تعيين كنند، اما ما كاملا آماده و هوشياريم و فقط ميخواهيم پيشروي كنيم."
"اومدن به استاديوم آليانز آرنا و بازي با بايرن بسيار لذت بخش خواهد بود و ما تنها براي ارائه فوتبال هميشگي خود به اينجا اومديم."
"آخرين بار ما با نتيجه 4-1 در خانه خودمان شكست خورديم ، اما الان همه چيز عوض شده و ما تيم متفاوت و با روحيه اي هستيم كه فقط براي پيروزي مي جنگد."