• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
Official Juventus Jersey 2013-14

1364594747221.jpg

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
Official Juventus Jersey 2013-14

ارش جون این عکس یخورده مشکوکه! :دی اخه ۳تا ستاره رو لباس هست!؟ ایا فدراسیون این اجازه رو به باشگاه یوونتوس میده؟

----------------------------------------------------------
یووه-اینتر

0-1 وقت اول بازی رو به رختکن رفتیم!
ترکیب که تقریبا کامله!!!عجیبه!!!

2-1
ماتری گل دوم رو زد
و تماااااااااااااااااااااام
اینم انتقام بازی رفت...

Last edited:

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
ارش جون این عکس یخورده مشکوکه! :دی اخه ۳تا ستاره رو لباس هست!؟ ایا فدراسیون این اجازه رو به باشگاه یوونتوس میده؟

----------------------------------------------------------
یووه-اینتر

0-1 وقت اول بازی رو به رختکن رفتیم!
ترکیب که تقریبا کامله!!!عجیبه!!!

2-1
ماتری گل دوم رو زد

امسال هم تو مراسم معرفی لباس 3 تا ستاره بود رو پیراهن
در ضمن همین الان هم که 3 تا ستاره رو نمیزنن ولی زیر لوگو نوشته 30sul campo

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
qua-matri1.jpg
شکست اینتر در سن سیرو

10 فروردین 1392
بدون شک برتری یوونتوسی ها مقابل اینتر یکی از نتایج شیرین تیم تورینی در فصل جاری می باشد و این در حالی است که بانوی پیر سه روز دیگر باید در رقابت های لیگ قهرمانان به مصاف بایرن مونیخ برود و این پیروزی شارژ روحی مناسبی برای تورینی ها می باشد.

یوونتوسی ها در ابتدا بازی را با ترکیب بوفون - بارتزالی - بونوچی - کیه لینی - پادوین - ویدال - پیرلو - مارکیزیو - اساموا - کوالیارلا و متری آغاز کردند.

یوونتوسی ها بازی را با سرعت بالایی شروع کردند و در همان دقایق ابتدایی فابیو کوالیارلا مهاجم گلزن تورینی ها توانست به زیبایی وارد دروازه ی اینتر را باز کند و سنگربان نراتزوی نتوانست در مقابل ضربه ی فوق العاده دیدنی فابیو واکنشی نشان دهد و تنها یک تماشاگر بود.

روند هجومی یوونتوسی ها بعد از به ثمر رساندن گل باز هم ادامه داشت و سرعت بالای انتقال توپ از خط میانی به خط حمله یکی از ویژگی های بارز نمایش یووه در وقت اول بود و توانست خطرهای دیگری را بر روی دروازه ی حریف ایجاد کند.

اینترهای که در دقایق زیادی از بازی توان مقابله با قدرت یووه را نداشتند، دست به خطاهای زیادی می زدند و داور دیدار به صورت مداوم بازی را به دلیل خطاهای بازیکنان اینتر متوقف می کرد و این موضوع درگیریهای زیادی را به وجود آورده بود.

یوونتوس که نتیجه لازم را در نیمه اول به دست آورده بود سعی در حفظ گل زده و کنترل بازی داشت و اینترها که بازی را در زمین خودی وگذار کرده بودند تلاش زیادی برای رسیدن به محوطه جریمه یووه انجام می دادند اما در نیمه اول تنها یک موقعیت گلزنی داشتند و در سایر صحنه ها خط دفاعی تیم تورینی بسیار عالی عمل کرد و در نهایت بازی با همان تک گل به پایان رسید.

اینتری ها که بازی را در وقت اول واگذار کرده بودند در ابتدای وقت دوم سعی داشتند گل خورده را جبران کنند و در 54 دقیقه از بازی پالاسیو مهاجم سرعتی اینتر موفق شد دروازه بوفون را باز کند و بازی را به تساوی بکشاند.

برتری اینتری ها زمان زیادی طول نکشید و الساندرو متری مهاجم بلند قامت یووه با زیرکی خود توانست در دقیقه 60 گل دوم یووه را به ثمر برساند و اینتری ها بار دیگر تیم بازنده میدان بودند.

بعد از این گل یووه سعی در آرام کردن بازی داشت و توانست ریتم مشخص خود را به خوبی در میدان پیاده کند و البته تعویض متری با پوگبا باعث شد تا بانوی پیر با نفرات بیشتری در زمین خود حضور داشته باشد و نتیجه را حفظ کند.

هرچه بازی به دقایق پایانی نزدیک می شد، شتاب اینتری ها برای رسیدن به دروازه ی یووه و زدن گل تساوی بیشتر می شد اما خط دفاعی یوونتوس بسیار منسجم و هماهنگ ظاهر شد و اجازه نداد اینتری ها کاری از پیش ببرد و در نهایت یووه موفق شد در زمین اینتر این تیم را شکست دهد و با اقتدار در صدر جدول سری آ قرار گیرد.

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
امسال هم تو مراسم معرفی لباس 3 تا ستاره بود رو پیراهن
در ضمن همین الان هم که 3 تا ستاره رو نمیزنن ولی زیر لوگو نوشته 30sul campo

البته همین امسال با ظرافت خاصی! ستاره سوم رو قرار دادن !یه ستاره بزرگ روی لباس سوم

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
سلام دوستان

تبریک می گم , حالا نوبت بایرنه :rolleyes:

فقط می ترسم بچه ها برای بازی خسته شده باشند :(

واقعا اینتر هیچی نداشت ! یوونتوس نمی خواست زیاد خودشو خسته کنه وگرنه لوله می کرد!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛

تبریک بابت برد فوق العاده یووه مقابل دشمن همیشگیمون....(فقط افسوس بازی رفت رو میخورم که مفت باختیمش)

چند خبر از یوونتوس

ثابت کردیم که بهتر شدیم

66109444971748982806.jpg

آنتونیو کنته پس از پیروزی یوونتوس در سن سیرو از اینتر به دلیل مشکلاتی که برای آنها ایجاد کرده تمجید می کند، اما او به این مسئله هم اشاره کرده که “ما ثابت کردیم که بهتر شدیم.”

بیانکونری در دور رفت این فصل با نتیجه ۳-۱ برابر اینتر در تورین شکست خورد و روند شکست ناپذیری آنها پس از ۴۹ مسابقه در سری آ قطع شد، اما آنها انتقام خودشان را در سن سیرو گرفتند.

“ما به نتیجه ای عالی دست پیدا کردیم، از نظر من اینتر توانایی شکست دادن هر تیمی را دارد.”

“ما ثابت کردیم که از نوامبر بهتر شدیم. من باید از پسرانم تمجید کنم، چون آنها پیوسته آماده این بودند که بهترینشان را ارائه بدهند. مسابقه برابر اینتر همیشه مهم است.”

“ما گام دیگری برای کسب اسکودتو برداشتیم و این یک گام به جلو است، حتی اگر تیم هایی مثل ناپلی و میلان پشت سر ما باشند که آماده اند از هر لغزش ما استفاده کنند.”

“یوونتوس حالا با اعتماد به نفسی عالی به مونیخ می رود. ما با بایرنی قوی رو به رو می شویم، اما همچنان به این رویا عشق می ورزیم. در ایتالیا ما فهمیدیم که در مسیر صحیح هستیم و حالا می خواهیم خودمان را برابر اروپا هم محک بزنیم.”

کنته پس از جنجالی هایی که اخیرا برای یووه ایجاد شد به بررسی پیشنهادات پاری سن ژرمن و چلسی اشاره کرد.

“من با دیدن برخی نظرات در روزنامه ها ناراحت شدم. چیزی که من در اصل گفتم آنجا بود، اما تیترها متفاوت به نظر می رسید. یک روزی شاید من به خارج بروم، اما در حال حاضر اینجا هستم.”

مربی یووه با انتخاب فابیو کوایارلا و الساندرو ماتری باعث غافلگیری همه شد، و البته این دو مهاجم ایتالیایی موفق شدند دروازه اینتر را باز کنند.

“هیچکس مثل من به صورت چرخشی از مهاجمان استفاده نمی کند. کوایارلا در چندین بازی مهم بازی کرده و اغلب در مسابقات بزرگ در ترکیب اصلی قرار می گیرد. من به نگاهی که در چشم بازیکنان است اعتماد می کنم، چیزی که بندرت اشتباه است.”

کوالیارلا: یووه ترسی از بایرن ندارد

58319859409199563230.jpg

فابیو کوالیارلا گلزنی برابر اینتر را یک اتفاق غیر ارادی خواند و تاکید کرد که یووه هیچ ترسی از بایرن نخواهد داشت.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، شوت غافلگیر کننده مهاجم 30 ساله یوونتوس در دقیقه 3، ضمن پایه گذاری پیروزی 2-1 بیانکونری برابر اینتر، طلسم عدم گلزنی کوالیارلا برابر نراتزوری را نیز شکست.

این بازیکن پس از پایان بازی گفت: "این گل کاملا غیر ارادی و غریزی بود. من ابتدا توپ را کنترل کردم و بعد دیدم که فضای لازم برای شوت زنی را دارم و آن توپ گل شد! بسیار خوشحالم، چون این گل به کابوس عدم گلزنی من برابر یک تیم بزرگ پایان داد.

"چرا در آغوش آنلکا قرار گرفتم؟ چون او این را قبل از بازی در رختکن از من خواسته بود. اینکه شادی ات را با نیمکت نشین ها تقسیم کنی بسیار خوب است، چون به هر حال آنها هم در طول هفته با سخت کوشی فراوان تمرین کرده اند."

کوالیارلا ادامه می دهد: "طی دو سال گذشته، سرمربی همواره به صورت چرخشی از مهاجمان استفاده کرده است و بنابراین ما هیج استرسی نداریم و مطمئن هستیم که فرصت به هر کدام از ما خواهد رسید.

"ما هرگز از بازی نکردن عصبانی نمی شویم، چون می دانیم که در صورت آمادگی کامل حتما مورد استفاده قرار خواهیم گرفت."

در ادامه مهاجم بانوی پیر درباره بازی سه شنبه مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا صحبت می کند.

"با تمام احترامی که برای بایرن قائل هستیم، اما ما هیچ ترسی از آنها نداریم. ما با همان انگیزه همیشگی مان به مصاف بایرن خواهیم رفت و تلاش می کنیم که بازی خود را ارائه دهیم.

"سرمربی تیم معمولا در آخرین دقیقه تصمیم خود را برای انتخاب بازیکنان می گیرد و ما هیچ اطلاعی از اینکه چه کسانی در آلمان بازی می کنند نداریم."

ماتری: حالا فقط به بایرن فکر می کنیم

67259501450929712543.jpg

الساندرو ماتری، زننده گل برتری یووه برابر اینتر از علاقه اش به حضور در ترکیب اصلی یووه در بازی سه شنبه شب برابر بایرن می گوید.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، گل مهاجم بیانکونری در کنار گلزنی فابیو کوالیارلا کافی بود تا یوونتوس بتواند در سن سیرو پیروز دربی ایتالیا باشد.

ماتری درباره این بازی می گوید: "کسب این برد بسیار مهم بود و به همین دلیل ما از همان ابتدا با تلاش مضاعف بازی را آغاز کردیم.

"نیکلاس آنلکا قبل از بازی پیش بینی کرده بود که من در این بازی گلزنی می کنم. ما یک سه امتیاز ارزشمند را به دست آوردیم و حالا باید تنها بر روی بایرن مونیخ تمرکز کنیم."

با توجه به مصدومیت شدید سباستین جیووینکو در اثر خطای استبان کامبیاسو در بازی شنبه و البته سرما خوردگی میرکو ووچینیچ حالا این شانس برای ماتری به وجود آمده تا در آلیانز آره نا از ابتدا به زمین مسابقه برود.

"البته که من دوست دارم از ابتدا بازی کنم، اگرچه همه چیز به تصمیم سرمربی بستگی خواهد داشت. هر وقت که من در کنار کوالیارلا به بازی می روم، اشتیاقم به گلزنی افزایش پیدا می کند. ما دو نفر در کنار هم خیلی خوب بازی می کنیم.

"اروپا یک رویا برای ماست و همه بازیکنان می دانند که بایرن تیمی بزرگ متشکل از بازیکنانی با غنای تکنیکی بالا است."

در پایان الساندرو ماتری اضافه می کند: "بازی شنبه در سن سیرو انرژی زیادی از ما گرفت و ما باید تا سه شنبه خود را ریکاوری کنیم."

اما عجب گلی زد کوا!!!!!!!!!

87096928912961497552.jpg

00767326612250612026.jpg

80718409380018610526.jpg

12416336949838422895.jpg

15982793456577863629.jpg

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
بدشانسی محض در آستانه بازی با بایرن!!

بوفون تو تمرینات امروز صبح دچار مصدومیت شد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مصدومیتش در چه حدِ؟ فردا شب اگه بازی رو ببندیم و گل نخواریم راحت میتونیم صعود کنیم

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بایرن در بازی هامبورگ 9 گل به ثمر رسونده !
البته به هیچ وجه یووه رو نباید مقایسه کرد با هامبورگ
ولی خب مهاجمین بایرن در بالاترین سطح خودشون قرار دارن !

بازی زیبایی خواهد بود ... امیدوارم یوونتوس بهترین نتیجه رو بگیره :)

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
دروغ اول آپریل بود ریلکس باشین دوستان :دی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
22 بازیکن یووه حاضر در مونیخ

5f3138078d8ddafa56daa04379cfdb477341e8f3.jpg

آنتونیو کونته عصر یکشنبه 22 بازیکن را برای سفر به مونیخ و دیدار برابر بایرن معرفی کرد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در حالی سه شنبه شب آغاز خواهد شد که در حساس ترین بازی دو تیم بایرن مونیخ و یوونتوس در آلیانز آره نا به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

در فهرست اعلام شده از سوی کونته، نام سباستین جیووینکو، مهاجمی که در بازی شنبه برابر اینتر به شدت آسیب دید نیز دیده می شود. همچنین دی چلیه نیز پس از مدت ها مصدومیت در لیست بازیکنان اعزامی به مونیخ حضور دارد.

لازم به ذکر است، قضاوت این دیدار مهم را مارک کلاتنبرگ انگلیسی بر عهده خواهد داشت.

اسامی 22 بازیکن یوونتوس برای رویارویی با بایرن:

دروازه بانان: 1- بوفون، 30- استوراری، 34- روبینیو

مدافعان: 3- کیه لینی، 11- دی چلیه، 13- پلوسو، 15- بارتزالی، 19- بونوچی، 39- مارونه

هافبک ها: 6- پوگبا، 8- مارکیزیو، 20- پادوین، 21- پیرلو، 22- آساموآ، 23- ویدال، 24- جیاکرینی، 26- لیخشتاینر

مهاجمان: 9- ووچینیچ، 12- جیووینکو، 18- آنلکا، 27- کوالیارلا، 32- ماتری

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

هیچی نمی تونم بگم و فقط منتظر سوت شروع بازی هستم :rolleyes:

اما چند خبر از یووه:happy:
-----------------

کونته : هيچ نتيجه ای دور از دسترس ما نيست
3.jpg

انتونیو کونته سرمربی محبوب و موفق باشگاه یوونتوس پیش از دیدار مقابل بایرن مونیخ اعلام کرد ممکن است تغییراتی در سیستم و ترکیب اولیه ی تیم تورینی شاهد باشیم

"هم ما و هم بايرن به خوبي همديگر را آناليز كرديم ، ما نقاط ضعف بايرن را پيدا كرديم و به سختي تلاش خواهيم كرد. با شور و شوق خاصي بازي مي كنيم و ميجنگيم."

"اين يك روياي بزرگ براي ما هست، چون حالا ما بعد از چند سال غيبت دوباره اينجا هستيم و داريم براي موفقيت تلاش ميكنيم. ما ميدانيم كه يكي از هدف های ما پيروزي و صعود به مرحله بعد است اما براي اين بايد تلاش كرد و جنگيد."

"ما به يك چهارم نهايي رسيديم و حالا مي خواهيم بهترين ها را انجام بدهیم هيچ نتيجه اي دور از دسترس ما نيست. به دنبال برنده شدن هستيم و نميخواهيم به عنوان قرباني باشيم."

کونته در مورد یوونتوس گفت: "ممكن هست با توجه به شرایط مسابقه تغييراتي در بازي ما و چينش نفرات ما از ابتدا صورت گیرد."

"من ميخواهم ثابت كنم كه فوتبال ايتاليايي هنوز هم سطح بالايي دارد و در بالاترين مرتبه قرار دارد ، با اين حال هر مربي ايده و نظر خودش را دارد و ايده و روش خودش را از فوتبال به نمايش مي گذارد."

"من هم ايده خودم را دارم ، من به دنبال فوتبال منظم و هدفمند هستم و آن را مي پسندم ، كه اغلب در انجام آن موفق بوديم و گاهي هم دچار مشكل شديم."

"بازي سختي در پيش داريم ، چرا كه حريف يك تيم سرسخت و قدرتمند هست كه نتايج فوق العاده اي هم گرفته ، حالا آن ها دنبال نمايش قدرتشان در اروپا هستند و ميخوان كه يك بازي بزرگ را انجام بدهند."

"افراد زيادي هستند كه تمايل دارند بازي ما را مقابل بايرن ببيند و ما را به نوعي بسنجند ، اين يك امتحان براي ما خواهد بود كه نشان بدهیم تا چه حد آماده هستيم و شرايطمان خوب است."

کینگ ارتور: بازي در آليانز آرنا براي من ويژه خواهد بود
1.jpg

ارتورو ویدال ستاره ی شیلیایی باشگاه یوونتوس در آستانه ی دیدار حساس مقابل بایرن مونیخ در مقابل خبرنگاران قرار گرفت و در مورد شرایط بازی سخت گفت.

ویدال در این باره گفت: "بازي هايي مقابل چلسي،نورشلند،شاختار انجام داديم و توانستيم با قدرت از مرحله گروهي صعود كنيم و بعد از آن به تيم سلتيك رسيديم كه بازي زيبايي مقابل بارسا انجام داده بود."

"شايد بسياري انتظار ديگری داشتند ولي ما با قدرت و بدون ترس جلو رفتيم ، در واقع بعد از پيروزي مقابل چلسي ما به اعتماد به نفس و باور لازم رسيديم و ثابت كرديم كه يك تيم واقعي هستيم و به همه حريفان يك پيغام مهم داديم."

"بازي با سلتيك اصلا آسان نبود ، اما نمايش خوب و موفقي كه يووه در هر بازي داشت نشان داد كه هدف يووه فقط شركت در ليگ قهرمانان نيست بلكه هدف ما قهرماني هست."

"شايد بازي با بايرن براي هر تيم دشوار باشد ، اما من خوشحالم كه به اين تيم رسيديم ، در واقع اين يك چالش جدي و يك امتحان واقعي براي تيم ما است."

- بازي در آليانز آرنا براي من ويژه خواهد بود ، من زمان زيادي را در آلمان بودم و تيم بايرن به من پيشنهاد داد ولي من ترجيح دادم كه به يوونتوس بيایم."

"آخرين باري كه مقابل بايرن بازي كردم باخت 1-5 من مقابل اين تيم بود ، اين براي ما يك شوك بود چون بايد بعد از آن با دورتموند هم بازي ميكرديم."

"ما دو تيم متفاوت هستيم ، ما از نظر تاكتيكي قوي هستيم و بازيكنان قدرتمند و مختلفي در خط حمله ، اما به طور کلی بایرن قدرت زیادی دارد و هر دو در يك سطح تاكتيكي و فني بازي ميكنيم و به نظرم نمیتوان نتيجه را پيش بيني كرد."

"شايد بيشتر جنگ در ميانه ميدان باشد و قدرت در وسط زمين بتواند خيلي چيزها را مشخص كند ، من سالها در برابر اشتايگر و مارتينز بازي كردم و زماني كه در لوركوزن بودم با اشتايگر آشنا شدم. بازيكن بسيار خوبي كه سالهاي موفقي داشته و تفاوت ها را در آلمان ايجاد كرده است."

"ماركيزيو و پيرلو هم بازيكنان فوق العاده قوي خط هافبك يووه هستند ، كلوديو سبك خاص خود را دارد و پيرلو هم پاس هاي شگفت انگيزي ارسال مي کند و بازي جذابي به نمايش مي گذارد ، خوشبختانه آن ها هم تيمي هاي من هستند و بازي در كنار آن ها لذت بخش است."

"ما در حال تبديل شدن به بهترين خط هافبك اروپا هستيم و مي خوهايم كه اين را نشون بدهيم ، مطمئنا خط مياني يوونتوس كيفيت زيادي دارد و در فرم بالايي بازی می کند."

"كونته بهترين مربي هست كه من تا به حال ديده ام ، او سخت كار مي کند و او يك برنده بزرگ است، او به من سخت تلاش كردن و جنگيدن را ياد داد براي بهتر شدن و پيشرفت کردن."

"فوتبال آلماني و ايتاليايي تفاوت دارد ، در ايتاليا بازي هاي به مراتب تاكتيكي تري هست و همه تيم ها آمادگي زياد و قدرت تاكتيكي خاصي دارند و تا پايان بازي شما را به خسته ميكنند."

"بايرن در بوندس ليگا به ندرت دچار مشكل مي شود و اكثرا برنده خواهد بود. در آلمان تيم هاي كوچك تر براي مسابقه حريف آسان تري خواهند بود."

"من فكر ميكردم كه ميلان بارسا را حذف كند ، به ويژه بعد از نمايشي كه در بازي رفت داشت. تيم هاي ايتاليايي معمولا سازماندهي خوبي در خط دفاعي دارند و اين باعث مي شود كه گل زدن به آنها سخت باشد."

سوپر جیجی : ما براي برد به آلمان آماده ايم
2.jpg

جیجی بوفون سنگربان ملی پوش و افسانه ای باشگاه یوونتوس اعلام کرد تیم تورینی برای پیروزی به آلمان سفر کرده و بازیکنان این تیم تمام تلاش خود را برای موفقیت در این دیدار انجام خواهند داد

جیجی گفت: "من دفاع هاي زيادي را در طول دوران فوتبالم ديده ام كه پشت سر آن ها قرار داشتم ، كونته به خوبي طراوت و فعاليت را به خط مياني يووه برگرداند. يك سال و نيم قبل كونته بود كه پيرلو را به يووه آورد و اكنون او يكي از بهترين هاي دنياست."

"با بازيكنان زيادي كار كرده ام ولي به نظرم پيرلو از نظر هوش و ديد در زمين بازي بسيار كمياب و خاص هست."

"ما براي برد به آلمان آماده ايم و دوست نداريم كه در اين مرحله حذف شویم ، دو تيم در يك سطح فني هستند و بازي برابري را شاهد خواهيم بود ، ممكن هست اتفاقات و لحظات خاص نتيجه بازي را تعيين كنند، اما ما كاملا آماده و هوشياريم و فقط ميخواهيم پيشروي كنيم."

"اومدن به استاديوم آليانز آرنا و بازي با بايرن بسيار لذت بخش خواهد بود و ما تنها براي ارائه فوتبال هميشگي خود به اينجا اومديم."

"آخرين بار ما با نتيجه 4-1 در خانه خودمان شكست خورديم ، اما الان همه چيز عوض شده و ما تيم متفاوت و با روحيه اي هستيم كه فقط براي پيروزي مي جنگد."

بالا