• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛ تبریک بابت برد مقابل میلان و انتقام بازی رفت و یه تبریک زودهنگام بابت قهرمانی مجدد یوونتوس کبیر...

در کل بازی خوبی نبود اما خدا رو شکر 3 امتیاز رو گرفتیم که مهم هم همینه...

چند خبر...

مصاحبه کامل کونته پس از پیروزی مقابل میلان؛ گام بزرگی به سوی قهرمانی برداشتیم

05265135078743975577.jpg

سرمربی یوونتوس پس از پیروزی 1-0 برابر میلان ضمن ابراز خوشنودی از نزدیک شدن تیمش به کسب اسکودتو تصریح کرد که پنالتی پیروزی بخش یووه بدون شک صحیح اعلام شده است.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، با توجه به پیروزی خانگی یکشنبه شب بیانکونری برابر روسونری، این تیم تنها به چهار امتیاز از پنج مسابقه باقی مانده خود برای قهرمانی در سری آ نیاز دارد.

سرمربی یوونتوس، آنتونیو کونته، پس از پایان بازی در گفت و گو با اسکای اسپرت ایتالیا اظهار داشت: "فکر می کنم شکی در صحیح بودن پنالتی ما وجود نداشته باشد. پنالتی ای که ما را در این بازی پا یا پای پیروز کرد."

او ادامه داد: "میلان در نیم فصل دوم بدون شکست بود و ما نیز در حال کسب امتیاز برای قهرمانی بودیم. من باید شاگردانم را به خاطر پیروزی مقابل یک تیم بزرگ ستایش کنم. ما به حفظ نتیجه تساوی راضی نبودیم و از طرف دیگر نمی خواستیم در میان بازی ریسک انجام دهیم."

وی افزود: "ناپولی در رده دوم فشار اندکی به ما آورده بود و ما قصد داشتیم که به یکه تازی خود ادامه دهیم. این ششمین پیروزی متوالی ما بود، اما هنوز هم نباید خود را قهرمان سری آ بدانیم. بازیکنان مدام از من می پرسند که چند قطعه از پازل قهرمانی برای ما باقی مانده است. خب، حالی به آن ها می گویم که ما یک قدم بزرگ رو به جلو برداشتیم. ما می خواهیم کار را هر چه زودتر تمام کنیم تا در انتهای فصل با خیال آسوده بازی های خود را دنبال کنیم."

سرمربی بیانکونری درباره احتمال مسجل شدن قهرمانی این تیم در دربی هفته آینده تورین گفت: "قهرمانی در دربی؟ من به اینکه کجا، چه موقع و مقابل چه تیمی قهرمان شویم اهمیت نمی دهم. برای من تنها مهم است که ما قهرمانی خود را مسجل کنیم. ما می دانیم که دربی سختی های خاص خود را دارد، اما در آن بازی نیز مانند همیشه با عطش پیروزی به میدان خواهیم رفت."

کونته در ادامه پیرامون اهداف فصل آینده یوونتوس در نقل و انتقالات و با توجه به حرکت غیر اخلاقی اخیر سوارز مورد پرسش قرار گرفت که در پاسخ گفت: "مسائل مالی در هنگام برنامه ریزی برای فصل آینده غیر قابل اجتناب است. حفظ شرایط خوب تیم پس از قهرمانی کار آسانی نیست و ما تلاش خواهیم کرد که با سنجش تمامی جوانب، بهترین تصمیم را برای فصل آینده اتخاذ کنیم."​

بارتزالی: یووه با شایستگی در صدر قرار گرفته است

28647927955513478415.jpg

آندرا بارتزالی، مدافع باشگاه یوونتوس معتقد است که آنها با شایستگی 11 امتیاز از تیم دوم سری آ پیش هستند.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، در حالی که به هفته های پایانی سری آ نزدیک می شویم، بیانکونری با پیروزی 1-0 برابر میلان همچنان به یکه تازی خود در ایتالیا ادامه می دهد.

در این بین مدافع مستحکم یوونتوس می گوید: "ما با شایستگی در صدر جدول قرار داریم. ما بازی های خارج از خانه دشواری را با پیرزوی پشت سرگذاشته ایم. برای مثال بازی با اینتر و لاتزیو و البته امشب (یکشنبه) یک بازی خانگی برابر میلان.

"فصل گذشته در چنین شرایط حساسی، ما حتی برای بردن بازی های خانگی هم به مشکل بر می خوردیم، اما امسال با افزایش قدرت تهاجمی می توانیم موقعیت های زیادی را روی دروازه حریفان خلق کنیم."

در ادامه بارتزالی درباره بازی شب گذشته برابر میلان هم می گوید: "این یک بازی بسیار سخت برای ما بود، مخصوصا در نیمه اول.

"میلان ما را مجبور به دوندگی بالا کرده بود، آنها خیلی خوب توپ را به گردش در می آوردند، در حالی که ما آن قدرت تهاجمی همیشه را نداشتیم.

"اما در نیمه دوم ما ضرب آهنگ بازی را افزایش دادیم و همه چیز تغییر کرد."

رونالدو در تمرینات یوونتوس

39824486766179435891.jpg

رونالدو مهاجم سابق تیم اینترمیلان به صورت غیرمنتظره تمرینات یوونتوس را از نزدیک نظاره گر شد و در آغوش آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس قرار گرفت.

رونالدو نظاره گر تمرینات یوونتوس در وینوو بود و به ملاقات کونته و بازیکنان یوونتوس رفت. او سپس از استادیوم یوونتوس و موره این باشگاه (J-Museum) دیدن کرد.

رونالدو عضو کمیته سازماندهی جام جهانی 2014 در برزیل است و در حال حاضر در شهر تورین مشغول آماده شدن برای کنفرانس مطبوعاتی فردا در مورد ارائه برنامه های جام کنفدراسیون ها می باشد.

رایولا یوونتوس را به ادامه مذاکراه بر سر جذب زلاتان تشویق کرد

62055780829544281950.jpg

مینو رایولا ایجنت زلاتان ایبراهیموویچ به یوونتوس پیشنهاد داد مبلغ پیشنهادی خود را برای جذب او افزایش دهند و گفت: "شش ماه پیش مسئولین میلان تصور می کردند که جذب ماریو بالوتلی غیرممکن است."

در هفته‌های اخیر شایعات زیادی مبنی بر علاقه یوونتوس به بازیکن سابقش شنیده می‌شود، رایولا امروز در مصاحبه با روزنامه La Gazzetta dello Sport یوونتوس را به ادامه مذاکرات تشویق کرد.

ایجنت بالوتلی و ایبرا در حالی که لبخندی بر لبانش داشت، گفت: "من هم اکنون به همراه زلاتان سوار بر قطار سرنوشت شده‌ام و هر کسی که بخواهد به ما بپیوندد، به او خوش آمد خواهیم گفت."

"شش ماه پیش مسئولین میلان تصور می‌کردند که جذب ماریو بالوتلی غیر‌ممکن است، اما آن ها تصمیم درست را در زمان مناسب اتخاذ کردند و آرزویشان به واقعیت تبدیل شد."

"بدیهی است که بینکونری به یک بازیکن درجه یک نیاز دارد و در حال حاضر من تصور می‌کنم زلاتان می تواند موفقیت آن ها را تضمین کند."

"دستمزد او ؟ خیلی زود است که وارد این جزئیات شویم، ولی من فکر می‌کنم تنها یوونتوس و میلان به همراه اینتر بتوانند در مورد این مسئله فکر کنند."

"بعد از شنیدن حرف‌های گالیانی مجبورم که بخندم. او گفت که دلش برای تیاگو سیلوا بیشتر از ایبرا تنگ شده است! من متوجه می شوم که او خجالت زده است و با تمام احترامی که برای مدافعان قائلم ولی میلان برای کسب آخرین اسکودتوی خود مدیون گل های ایبراهیموویچ است. در حالی که در از دست دادن اسکودتوی فصل پیش ایبرا کمترین نقش را داشت."

"به هر حال میلان بالوتلی را خرید و من معتقدم او مشکلات آن ها را در خط حمله حل کرد."

رایولا در ضمن تصمیم بالوتلی مبنی بر حضور نیافتنش در مراسم مجله تایم در نیویورک به عنوان یکی از ۱۰۰ شخصیت تأثیرگذار سال را ستود: "این تصمیم خودش بود، جمعه با من تماس گرفت و هنگام بازگشت از رم جهت کم شدن محرومیتش گفت که به نیویورک نمی‌رود و می خواهد به تمرینات بازگردد تا برای بازی با کاتانیا بعد از اتمام محرومیتش آماده باشد."

این یک رفتار حرفه ای بود در حالی که انتخاب از طرف مجله تایم یکه افتخار بزرگ است و ما برای ملاقات ماریو با اسپانسر‌ها و کنسولگری ایتالیا برنامه ریزی کرده بودیم ولی او تمرین به همراه هم‌تیمی‌هایش و تلاش برای کسب سهمیه مستقیم لیگ قهرمانان را ترجیح داد.

من با گالیانی تماس گرفتم و او پس از شنیدن ماجرا حرفی برای گفتن نداشت."

دوئل یووه و میلان برای شکار وراتی

97891097190130666011.jpg

یوونتوس و میلان، دو غول فوتبال ایتالیا برای جذب مارکو وراتی، هافبک ایتالیایی و ملی پوش پاریس سن ژرمن با هم رقابت می کنند.

به گزارش سایت forzaitalianfootball ، هافبک سابق پسکارا تابستان سال گذشته به پاریس رفت و در ترکیب تیم کارلو آنچلوتی، سرمربی سابق میلان قرار گرفت.

آن روزها یوونتوسی ها می خواستند او را به تورین ببرند اما در نهایت وراتی PSG را انتخاب کرد. حالا روزنامه کوریره دلا اسپورتس مدعی شده یوونتوس بار دوم می خواهد شانس خود را امتحان کرده وراتی را به خط هافبک خود اضافه کند. میلانی هم که مشکلات زیادی در خط میانی دارند، می توانند با جذب وراتی به این اوضاع پیچیده سروسامان بدهند.

یووه ای ها حاضرند برای جذب وراتی، لیخشتینر یا ویدال را به پاریس بفرستند و میلانی ها هم می توانند روبینیو یا بوتنگ را برای جذب وراتی، پیشنهاد کنند. اما به نظر می رسد پاریسی ها به توصیه لئوناردو، مدیر ورزشی شان حاضر نخواهند شد این هافبک ایتالیایی را ازدست بدهند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یوه بازیکنای منحصر بفردی به دنیا معرفی کرد و واقعا تو ایتالیا حریفی نداره. ولی نمیدونم چرا تو لیگ قهرمانان حرفی برای گفتن نداره؟؟؟:eek:hno:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند عکس از بازی و البته سنگینی صفحه :blush:

922249_655514474475785_1356690270_o.jpg

920471_655514511142448_1716737289_o.jpg

922311_655514497809116_1588830886_o.jpg

914173_655514564475776_319824662_o.jpg

این هم تیم جوانان یووه که در رده خودشون قهرمانی رو گرفتند و بعد از بازی با میلان ازشون در یووه آرنا تقدیر شد:wub:

30556_466821613387225_1371336784_n.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛ چند خبر از باشگاه

یوونتوس پیشنهاد 45 میلیون یورویی بایرن را رد کرد

77136696866391069858.jpg

مدیر برنامه های سرمربی بایرن مونیخ مدعی شده است که یوونتوس پیشنهاد بایرن برای به خدمت گرفتن ویدال را رد کرده است.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، کوئیکه ریس، مدیر برنامه های سرمربی بایرن مونیخ، یوپ هینکس، در گفت و گو با Cadena Cope درباره پیشنهاد این باشگاه برای به خدمت گرفتن آرتور ویدال سخن گفته است.

وی در این باره اظهار داشت: "پیشنهادی به ارزش 45 میلیون یورو برای خرید ویدال به یوونتوس ارائه کردیم. با این حال آن ها تصریح کردند که قصد فروش این بازیکن را ندارند."

این اولین باری نبود که ویدال مورد توجه بایرن قرار می گرفت. با این حال مبلغ پیشنهادی باوارایی ها نسبت به دفعات گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است.

در این میان با توجه به صحبت های مدیر برنامه های هینکس مبنی بر انتقال گوتزه و لوادونسکی از دورتموند به بایرن در پایان فصل جاری، به نظر می رسد باید به طور حتم انتقال ویدال به بایرن را منتفی دانست.

ویدال خوشحال از حضور در یوونتوس

34425868782656649571.jpg

آرتورو ویدال به هواداران یوونتوس اطمینان داد که او به هیچ وجه قصد ترک یوونتوس در پایان فصل را ندارد.

این هافبک شیلیایی که در تابستان 2011 با مبلغ 10.5 میلیون یورو به یوونتوس پیوست، رئال مادرید، پاریسن ژرمن و بایرن مونیخ را علاقه مند به جذب خود می بیند.

آرتورو ویدال پس از به ثمر رساندن تک گل پیروزی بخش یوونتوس در برابر میلان از روی نقطه پنالتی گفت: "من در مورد آینده ام آرام هستم. من از حضور در اینجا خوشحال هستم و به پوشیدن این پیراهن افتخار می کنم و قصد دارم به حضورم در یوونتوس ادامه دهم."

یوونتوس در آستانه کسب عنوان قهرمانی سری آ ایتالیا قرار دارد، اما این بازیکن سابق بایرلورکوزن معتقد است که کار هنوز تمام نشده است. وی گفت: "ما به چهار امتیاز نیاز داریم، بنابراین باید به کارمان ادامه دهیم. یکشنبه آینده در دربی شهر تورین به مصاف تورینو خواهیم رفت و ما باید خودمان را به خوبی برای آن دیدار آماده کنیم. برد در دو دیدار آینده موجب قهرمانی می شود."

این هافبک 25 ساله همچنین در مورد دیدار شب گذشته در برابر میلان گفت: "دیدار برابر میلان، بازی دشواری برای ما بود. آن ها یک تیم خوب هستند و بازی کردن در برابر این تیم هرگز برای ما آسان نبود. ما خوب بازی نکردیم، اما پیروز شدیم و چیزی که مهم است و به حساب می آید همین می باشد."

زاک: شکست برابر بایرن نباید عامل شرمساری یووه باشد

28996289255069347955.jpg

از نظر آلبرتو زاکرونی، سرمربی تیم ملی ژاپن شکست یوونتوس برابر بایرن مونیخ نباید عامل شرمساری تیم تورینی باشد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، بیانکونری در حالی در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایرن مونیخ با نتیجه 4-0 در مجموع دو بازی رفت و برگشت شکست خورد که تیم مونیخی سه شنبه شب در دور رفت مرحله نیمه نهایی 4-0 بارسونا را نیز مغلوب کرد!

زاک در گفتگو با اسکای گفت: "یوونتوس در کل فصل موفقیت آمیزی را پشت سر گذاشته است، حتی با توجه به حذف از لیگ قهرمانان اروپا.

"من می خواهم اظهار نظری متفاوت با نظر سایرین داشته باشم، از نظر من یووه در برابر بایرن عالی بازی کرد. در واقع مشکل شکست ناپذیری بایرن بود نه ضعف یوونتوس. یووه توانایی انجام کاری بیش از آنچه دیدیم را نداشت."

گفتنی است، آلبرتو زاکرونی 60 ساله، سرمربی سابق میلان، ژانویه 2010 برای یک دوره کوتاه 6 ماهه روی نیمکت یوونتوس نیز نشست که البته بعد از آن جای خود را به چیرو فرار داد.

زلاتان از پیشنهاد یوونتوس استقبال می کند

26943287547680555696.jpg

زلاتان ایبراهیموویچ ستاره سوئدی تیم پاریسن ژرمن فرانسه، در مصاحبه امروز خود اعلام کرد که از پیشنهاد تیم یوونتوس استقبال می‌کند و آن‌ را مایه غرور برای خود می داند.

زلاتان تا سال ۲۰۰۶ در یوونتوس حضور داشت، اما حضور یوونتوس در سری‌ بی سبب شد که او راهی اینترمیلان شود، اما در روزهای اخیر شایعاتی مبنی بر مذاکرات مستقیم کونته با او شنیده می‌شود.

زلاتان در این رابطه گفت: "من اکنون با قراردادم به پاریسن ژرمن پایبند هستم، اگرچه دوست داشتن از جانب یوونتوس، البته اگر صحیح باشد، بسیار مایه مباهات و افتخار است، زیرا آن‌ها باشگاه فوق العاده ای هستند و من تجربه بازی در آن‌جا را نیز دارم. یوونتوس تیم قدرتمندی است و پروژه بزرگی دارد، اگرچه اکنون به حضور در پاریسن ژرمن و قهرمانی با این تیم فکر می‌کنم."

شب گذشته پپه ماروتا مدیر یوونتوس در خصوص جذب زلاتان اعلام کرده بود: "یوونتوس مانند سایر تیم‌های ایتالیایی است، قصد نداریم به قراردادی به این بزرگی فکر کنیم، علی‌الخصوص که شامل مالیات نیز می‌شود. اگر این مالیات کاهش یابد، بسیاری از تیم ها یک سوپر استار مانند زلاتان را می‌خواهند."

ویالی: زلاتان فوق العاده است، اما من کاوانی را ترجیح می دهم

44730716977071566235.jpg

جیانلوکا ویالی، مهاجم دهه 90 باشگاه یوونتوس اگرچه اقدام این باشگاه برای بازگرداندن زلاتان ابراهیموویچ به تورین را مورد تشویق قرار داده است، اما به نظر می رسد که او گزینه های جوان تر را ترجیح می دهد.

به گزارش Sky Sport، طی چند روز اخیر شایعات مبنی بر حضور مهاجم سوئدی پاریسن ژرمن در یوونتوس قوت گرفته است، به طوری که آنتونیو کونته نیز چراغ سبز خود را به حضور زلاتان در خط حمله فصل آینده تیمش نشان داده است.

ویالی در گفتگو با اسکای درباره حضور زلاتان در بیانکونری می گوید: "برای من بازگشت زلاتان به یوونتوس قابل تصور است، اما اگر من تصمیم گیرنده باشم، کاوانی را به دلیل سن کمترش ترجیح می دهم.

"البته با حضور زلاتان هم ما در فصل آینده شاهد یوونتوسی خواهیم بود که توانایی رقابت هم در سری آ و هم در لیگ قهرمانان را خواهد داشت."

کاپیتان یوونتوس در تیم قهرمان سال 1996 اروپا ادامه می دهد: "در واقع با آمدن ایبرا خیلی چیزها در تیم تغییر می کند. مطمئنا تمامی بازیکنان فورا به هوش و درک بالای او در حین بازی پی خواهند برد.

"من نمی خواهم از او به عنوان **** آینده یووه نام ببرم، اما او بازیکنی است که می تواند مسیر حرکتی سایر بازیکنان را به بهترین نحو ممکن تعیین کند. او برای هم تیمی هایش قوت قلب خواهد بود."

گفتنی است، ابراهیموویچ 31 ساله تا ژوئن 2015 با پی اس جی قرارداد دارد، اما قهرمان سری آ به حضور این مهاجم بلند قامت در خط حمله فصل آینده تیمش بسیار امیدوار است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

سلام دوستان؛ چند خبر از باشگاه

بهنام جان دست گلت درد نکنه من دیروز بود یه سر به فروم زدم انگار اصلا فروم نبود :D

اما در مورد مهاجم به نظر منم کاوانی از زلاتان بهتره ولی گویا با سیتی به توافق رسیده و دستمزد نجومی هم قراره بهش بدهند و فعلا باشگاه نمی تونه جذبش کنه و برای باشگاه الان یک مهاجم با تجربه مثل ابرام یک نعمت بزرگ می تونه باشه در حالی که یورنته هم از شروع لیگ با یووه خواهد بود

ولی در کنار این خبرها با کمی بلند پروازی های من یک سوارز رو می طلبه که اگه بیادش با حفظ ویدال و ستاره های فصل پیش می تونه خون تازه ای به یووه برای جام باشگاههای فصل بعد بدهد و امید قهرمانی رو در این مسابقات برامون زنده کنه :happy:

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
به احتمال زیاد از فصل بعد طرفدارهای بعضی‌ تیمها طرفدار بعضی‌ تیمهای دیگر میشوند! اما ما یوونتوسی بودیم و خواهیم ماند

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
بهنام جان دست گلت درد نکنه من دیروز بود یه سر به فروم زدم انگار اصلا فروم نبود :D

اما در مورد مهاجم به نظر منم کاوانی از زلاتان بهتره ولی گویا با سیتی به توافق رسیده و دستمزد نجومی هم قراره بهش بدهند و فعلا باشگاه نمی تونه جذبش کنه و برای باشگاه الان یک مهاجم با تجربه مثل ابرام یک نعمت بزرگ می تونه باشه در حالی که یورنته هم از شروع لیگ با یووه خواهد بود

ولی در کنار این خبرها با کمی بلند پروازی های من یک سوارز رو می طلبه که اگه بیادش با حفظ ویدال و ستاره های فصل پیش می تونه خون تازه ای به یووه برای جام باشگاههای فصل بعد بدهد و امید قهرمانی رو در این مسابقات برامون زنده کنه :happy:

انجام وظیفه بود داداش جواد گل...

اما کلاً این یکی دو روزه فروم کاملاً تحت تاثیر بازیهای بارسا و رئال بود، اللخصوص تاپیک محبوب کل کل که دوستان حسابی از خجالت هم درمیان...:D

در مورد مهاجم ها هم به نظرم اگه باشگاه یکم آینده بین باشه و یکبار برای همیشه یه پولی واسه خرید دوتا مهاجم تاپ مثل سوارز کنار بذاره میتونیم فصل آینده رو بسیار امیدوار باشیم که لیگ قهرمانان رو بدست بیاریم اما با شرایط فعلی زلاتان برامون فوق العاده خواهد بود و میتونه حسابی ضعف خط حمله رو جبران کنه...

البته خود زلاتان همه جوره چراغ سبز رو به یووه نشون داده و باید ببینیم مدیر گرامیمون جناب ماروتا میتونه این لقمه آماده رو واسه باشگاه بگیره یا ...

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
طرفداری- به نقل از روزنامه دلو اسپورت یوونتوس آماده ارائه پیشنهادی 18 میلیون یورویی برای خرید آرین روبن بازیکن بایرن مونیخ می باشد.

به گزارش فوتبال ایتالیا، این روزنامه همچنین عنوان کرده است روبن همواره مورد علاقه آنتونیو کونته مربی تورینی ها بوده است و حتی پس از شکست مقابل بایرن این علاقه بیشتر هم شده است.

در حال حاضر با توجه به این که مونیخی ها اعلام کرده اند هافبک هجومی دورتموند، ماریو گوتزه را خریده اند ممکن است این جا به جایی به انتقال روبن از بایرن به یووه کمک کند.
دلو اسپورت اذعان می کند آلمانی ها برای فروش روبن 18 میلیون یورو را درخواست خواهند کرد.روبن بازیکنی است که یوونتوس همواره به چنین مهره ای برای انجام تاکتیک هایش نیاز داشته.

این بازیکن هلندی در دیدار برابر بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا نیز عالی ظاهر شد.
============================================================
اینم اضافه شد:D
دوستان نظرتون چیه؟!
به نظرم یه خورده پیرمرده و گرنه من خیلی استارتاشو قبول دارم:happy:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به احتمال زیاد از فصل بعد طرفدارهای بعضی‌ تیمها طرفدار بعضی‌ تیمهای دیگر میشوند! اما ما یوونتوسی بودیم و خواهیم ماند

داداش رضای گل خودمون چه طوره ؟
تا بوده همین بوده :D

اینم اضافه شد:D
دوستان نظرتون چیه؟!
به نظرم یه خورده پیرمرده و گرنه من خیلی استارتاشو قبول دارم:happy:

چی بگم والا دوباره داره مثل پارسال می شه و اسم ها داره زیاد و نگران کننده می شه که همین آدم رو می ترسونه :D ( ابرام - سوارز - سانچز - گومز - روبن )
شایعاتی هم هست که می گه ماتری و کوا هم در لیست فروش قرار گرفتند و آرسنالم دنبالشونه .

corapr25.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب به لیست شایعات برای خرید یووه نانی و مجددا کاوانی اضافه شدند :|

اما چند خبر از یووه :happy:
-----------------

انیلی: سری آ در حال تغییر است

C_3_Media_1613155_immagine_ts673_400.jpg

اندره ا انیلی رئیس ارشد باشگاه یوونتوس و یکی ار برترین مدیران فوتبال ایتالیا در جدید ترین مصاحبه ی خود به وضعیت فوتبال ایتالیا و باشگاه های این کشور پرداخت. انیلی در این رابطه گفت:

متاسفانه همه چیز نسبت به قبل عوض شده , سری آ در حال تغییر است. ما مشاهده می کنیم که تیم های انگلیسی به راحتی قادر به تجارت هستند.

تیم های اسپانیایی برای فروختن حق تلویزیونی بازی ها کاملا آزاد هستند و آلمان ها نیز تحت حمایت شرکت های بزرگ هستند.

بروکراسی ما بسیار بیش از حد است, 10 سال طول کشید برای من تا بتوانم مجوز ساخت ورزشگاه جدید را بگیرم.

کونته: ما نباید به دنبال بهانه ای باشیم

C_3_Media_1621377_immagine_ts673_400.jpg

انتونیو کونته سرمربی موفق باشگاه یوونتوس در آستانه ی دیدار حساس تیمش مقابل خبرنگاران حاضر شد و دیدار مقابل تورینو را بسیار مهم قلمداد کرد. کونته در این باره گفت

دربي هميشه يك بازي مهم هست، به خصوص بين 2 تيمي كه بازي هجومي انجام مي دهند بر اساس تملك توپ و خلاقيت.

اين نشان دهنده اين است كه بر روي كاغذ هيچ قدرت داشتن ارزشي ندارد، و رويدادهاي خاص و اتفاقات در اين باره وجود دارد كه مي تواند تعيين كننده باشد.

دربي هرگز نمی تواند مثل بازي هاي ديگر باشد بازي و رقابتي شگفت انگيزه است.

ديدن تورينو در يك وضعيت قدرتمند فوق العادست، حتي اگه جدول اين را نشان بدهد كه آنها براي بقا ميجنگند. اما ما ميدانيم كه با يك تيم عالي روبرو خواهيم شد و بايد كاملا تمركز داشته باشيم.

ما آماده مقابله با تورينو هستيم، آن ها بسيار با انگيزه خواهند بود و ما آماده ايم كه تحت هر شرايط با آن ها مبارزه كنيم.

من فكر ميكنم كه يوونتوس و تورينو مي توانند به اهداف خودشان در اين فصل برسند طبيعي است كه هدف ما بردن اسكودتو هست و تورينو هم در تلاش است تا جز 20 تيم باقي بماند، به نظرم آن ها لياقت اين را دارند.

من به تورينو و هواداراش احترام مي گذارم، من براي سالهاي زيادي آنجا خانه داشتم و زندگي كردم و بنابراين خودم را يك توريني مي دانم.

اين اسكودتو بسيار فوق العاده هست، زيرا در ايتاليا تكرار قهرماني اصلا آسون نيست، به خصوص كه شما در ابتداي كار باشيد.

اگه ما به عنوان قهرماني برسيم، فقط آن را با جنگندگي،عطش، عزم و ثباتي كه داشتيم به دست آورديم. همه چيزهايي كه ثابت كرديم كه بيشتر از بقيه تيم ها داريم.

وی در مورد نقل و انتقالات گفت: اين درست نيست كه اكنون درباره نقل و انتقالات حرف بزنيم، البته همه سوالات مربوط بايد از ماروتا پرسيده شود.

سري آ همچنان يكي از ليگ هاي سخت دنياست، حتي اگه بگوئیم كه بازيكنان درجه يك راهي ايتاليا نمي شوند. اين طبيعي هست كه بازيكنان جوان و تاپ به جايي بروند كه دستمزدهاي بالا و عجيب و غريب پرداخت مي شود، اين در حالي هست كه تيم هاي ايتاليايي قادر نيستند قراردادي بالاي 10 ميليون براي يك فصل ببندند.

کونته در مورد باخت بارسا مقابل بايرن گفت:
ژرمن ها ثابت كردن كه بسيار قوي هستند. اگرچه اين بازي ارتباطي به ما ندارد و نبايد به دنبال بهانه اي باشيم، ما بايد هميشه بالاترين را هدف خود قرار بدهيم زيرا ما يوونتوسيم . من امسال فهميدم كه هنوز هم بايد پيشرفت كنيم.

یوونتوس تیم ششم اروپا

1366978142_C_3_Media_1668854_immagine_ts673_400.jpg

جدید ترین رده بندی برترین تیم های باشگاهی فوتبال اروپا امروز اعلام شد و باشگاه یوونتوس با توجه به عملکرد فوق العاده و همچنین حضور در میان هشت تیم باشگاه های اروپایی چندین پله صعود کرد.

در این رده بندی باشگاه یوونتوس با کسب 25.883 امتیاز در مکان ششم قرار دارد و تیم های فوتبال دورتموند - بایرن مونیخ - رئال - بارسا و پاریس سنت ژرمن بالاتر از یووه قرار دارند.

تیم های فوتبال مالاگا - بنفیکا - چلسی و فنرباغچه در مکان های هفتم تا دهم این جدول حضور دارند.

کامورانزی: حضور زلاتان در یووه چه مشکلی دارد ؟

C_3_Media_1475961_immagine_ts673_400.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پیش‌بازی تورینو-یوونتوس؛ یک قدم دیگر تا اسکودتو

53835349925524716155.jpg

هفته سی و چهارم رقابت های سری آ ایتالیا یکشنبه با برگزاری دربی تورین بین دو تیم تورینو و یوونتوس در ورزشگاه المپیکو این شهر پیگیری خواهد شد. دربی دلاموله امروز ساعت 17:30 در حالی به قضاوت مائور برگونزی 41 ساله آغاز خواهد شد که شاگردان آنتونیو کونته با پیروزی در این دیدار یک قدم دیگر به فتح اسکودتو نزدیک می شوند. در سوی مقابل تورینو که با 36 امتیاز در جایگاه شانزدهم جدول قرار گرفته است، برای جلوگیری از قرار گرفتن در منطقه سقوط به شدت به سه امتیاز این بازی خانگی نیاز خواهد داشت.

41859301571816316703.jpg

1268.png
تورینو

تورینو هفته گذشته در یک بازی دراماتیک با نتیجه 4-3 بازی را به فیورنتینا واگذار کرد. در این دیدار ابتدا ویولا با سه گل از حریف خود پیش افتاد، سپس شاگردان جیامپیرو ونتورا در نیمه دوم توانستند نتیجه را به تساوی بکشانند، اما گل دقیقه 86 رامولو بازگشت به بازی تورینو را بی اثر گذاشت.

تورینو به طور کلی در هفته های اخیز نتایج ضعیفی به دست آورده است. کسب 4 شکست در 6 بازی گذشته نشان دهنده دوران نه چندان خوب شاگردان ونتوراست.

آنها در خط دفاعی تغییر چندانی نسبت به بازی با فیورنتینا نخواهند داشت و تنها تغییر احتمالی می تواند حضور دی آمبروزیو در دفاع راست به جای متیو دارمیان محروم و در سوی مقابل استفاده از سالواتوره ماسیلو به عنوان دفاع چپ باشد.

ونتورا در این بازی نمی تواند از حضور متیو بریگی، به دلیل مصدومیت استفاده کند. میژن باشا، هافبک آلبانیایی تورو بهترین گزینه برای حانشینی بازیکن سابق یوونتوس خواهد بود.

و در خط حمله، بازی های اخیر پائولو باره تو نشان داه که او به فرم همیشگی اش بازگشته و می تواند یکبار دیگر در کنار رولاندو بیانکی زوج خط حمله تورینو را تشکیل دهد.

بازیکنان محروم: جوزپه ویوس و متیو دارمیان

بازیکن مصدوم: متیو بریگی

ترکیب احتمالی تورینو: (2-4-4)

ژیله – دی آمبروزیو – گلیک – اوگبونا – ماسیلو – چرچی – گاتزی – باشا – سانتانا – بیانکی – باره تو

1242%20l.png
یوونتوس

بیانکونری در آخرین بازی خود در سری آ، با کسب پیروزی 1-0 برابر آث میلان در یوونتوس آره نا ضمن حفظ فاصله 11 امتیازی خود با ناپولی، یک گام دیگر خود را به تکرار عنوان قهرمانی سال گذشته نزدیک تر کرد.

حالا شاگردان آنتونیو کونته برای تثبیت اسکودتو به تنها 4 امتیاز از 5 بازی آینده شان نیاز خواهند داشت و البته با توجه به پیروزی شب گذشته ناپولی برابر پسکارا، قهرمانی آنها حداقل یک هفته به تعویق خواهد افتاد.

یووه در خط دفاعی تمام نیروهای خود را در اختیار خواهد داشت و باید یکبار دیگر شاهد حضور باتزالی، بونوچی و کیه لینی، سه مدافع ملی پوش در خط دفاعی سه نفره آنها باشیم.

در این بازی نیز همانند دو بازی گذشته پیش بینی می شود که آنتونیو کونته از شیوه 1-1-5-3 برای آرایش بازیکنانش استفاده کند و در این صورت پل پوگبا می تواند یکبار دیگر به عنوان بازیکن ثابت در ترکیب بیانکونری حضور داشته باشد و مارکیزیو پشت سر مهاجم یووه که احتمالا میرکو ووچینیچ خواهد بود، انجام وظیفه می کند.

گفتنی است، سباستین جیووینکو در این بازی می تواند بانوی پیر را از روی نیمکت همراهی کند.

بازیکن محروم: -

بازیکنان مصدوم: سیمونه په په، مائوریسیو ایسلا و نیکلاس آنلکا

ترکیب احتمالی ییونتوس: (1-1-5-3)

بوفون – بارتزالی – بونوچی – کیه لینی – لیخشتاینر – ویدال – پیرلو – پوگبا – آساموآ – مارکیزیو – ووچینیچ

84556734473558377593.jpg

تورینو2-2یوونتوس، فصل 02-2001 / خوشحالی منحصر به فرد انزو مارسکا بعد از ردن گل تساوی بخش یووه در دقیقه 89

دربی دلاموله از نگاه آمار

1- از سال 1906 تاکنون، در 185 دربی گذشته سهم یوونتوس 76 پیروزی و سهم تورینو 55 پیروزی بوده است. دو تیم 54 بازی را نیز با نتیجه تساوی به پایان رسانده اند.

2- در 13 بازی گذشته، تورینو موفق به شکست دادن همشهری خود نشده است. در واقع آخرین موفقیت تورینو برابر یووه بر می گردد به سال 1995 و پیروزی 2-1 آنها مقابل رقیب خود.

3- بیانکونری از فصل 03-2002 به این طرف، در 7 دربی گذشته گلی دریافت نکرده است.

4- در آخرین رویارویی دو تیم در دور رفت سری آ، شاگردان کونته با دو گل مارکیزیو و یک گل از جیووینکو، 3-0 حریف خود را از پیش رو برداشتند.

5- یوونتوس در این فصل تنها تیمی است که هنوز کارت قرمزی دریافت نکرده و در سوی مقابل شاگردان ونتورا 5 کارت قرمز دریافت کرده اند.

6- رولاندو بیانکی با 10 گل زده بهترین گلزن تورینو تا اینجای فصل بوده و میرکو ووچینیچ هم با 9 گل زده این عنوان را در تیم حریف یدک می کشد.

7- یووه در صورت کسب 7 امتیاز از 5 بازی باقیمانده می تواند جمع امتیازات خود را از 84 امتیاز فصل گذشته که بدون شکست قهرمان سری آ شد نیز افزایش دهد.

8- نام دربی دلاموله، از یک بنای تاریخی در مرکز شهر تورین با نام موله گرفته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

مرسی بهنام جان الکس خودمونه دیگه :happy:

اینطور که گفته می شه بازی رو شبکه ورزش پوشش مستقیم می دهد :rolleyes:

juve - torin .jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان فقط یک امتیاز تا قهرمانی مجدد :happy:

-----------------

تورینو سیاه و سفید شد ( تورینو 0 - 2 یوونتوس )

064.jpg

گل های ارتورو ویدال و کلودیو مارکیزیو در دقایق پایانی باعث شد تا یوونتوسی ها دربی حساس دلاموله را با یک برد شیرین به سود خود به پایان برسانند و یک گام دیگر به اسکودتو نزدیک شوند.

یوونتوسی ها از ابتدا با ترکیب بوفون - بارتزالی - بونوچی - کیه لینی - لختشتاینر - ویدال - پیرلو - پوگبا - اساموا - مارکیزیو و ووچینیچ به میدان رفتند.

بازی در نیمه اول زیر بارش شدید باران انجام شد و همین موضوع سبب شد تا بازیکنان هر دو تیم نتوانند کیفیت واقعی خود را نشان دهند و در بسیاری از صحنها، لیز بودن زمین باعث از دست رفتن تعادل یاران دو تیم می شد.

در دقایق ابتدایی تورینو که در زمین خود بازی می کرد میدان را در اختیار گرفت و از کناره ها سعی داشت حملات خود را پایه ریزی کند ولی مدافعان یووه اجازه حرکت مفیدی را به انها نمی دادند.

آرام آرام یوونتوس توپ و میدان را در اختیار گرفت و به سمت دروازه ی حریف حمله ور شد اما نبود یک مهاجم کارآمد در ترکیب یووه باعث شد تا موقعیت های یووه به راحتی از دست برود و در این میان ووچینیچ بدون شک ضعیف ترین بازیکن بانوی پیر در نیمه اول بود.

میرکو در بعضی از صحنه ها حتی در کنترل کردن توپ نیز دچار مشکل می شد و در ارسال پاس به هم تیمی های خود بسیار بی دقت و کند عمل می کرد. ووچینیچ در دو صحنه نیز موقعیت های مناسب گلزنی را به راحتی از دست داد.

وقت اول دو تیم بازی درگیرانه ای را به نمایش گذاشتند و میانه ی میدان مکانی بود که بازیکنان هر دو تیم برای تصاحب توپ تلاش می کردند که در این میان بازیکنان یووه موفق تر نشان دادند.

در نیمه دوم دو تیم بدون هیچ گونه تغییری وارد میدان شدند و از همان دقایق ابتدایی مشخص بود هیچ کدام از تیم ها انگیزه ای برای ادامه بازی ندارند و بازی سردی را شاهد بودیم.

درگیری ها در این نیمه نیز ادامه داشت و بازیکنان دو تیم به خصوص در خط دفاعی با خطاهای زیادی مانع از حرکات هجومی می شدند و در این میان داور در چندین صحنه مجبور شد از کارت زرد خود استفاده کند.

تورینو که از نتیجه تساوی بسیار خوشنود بود سعی داشت با عقب نگه داشتن بازیکنان خود، مانع از پیشروی یوونتوسی ها شود و در اجرای این برنامه نیز بسیار موفق نشان داد.

یکی از نقاط ضعف یووه در این مسابقه، عملکرد دو بازیکنی کناری بود که بسیاری از حملات یووه از دو سمت انجام می شد اما لختشتاینر و آساموا از فاز حمله بسیار ضعیف نشان دادند و حتی از ارسال توپ های بلند عاجز بودند.

بازی دقایق پایانی خود را دنبال می کرد که یک بار دیگر ارتورو ویدال بازیکن میانی یوونتوس به کمک بیانکونری ها آمد و با ضربه ای فوق العاده دروازه ی تورینو را باز کرد تا قسمت سیاه و سفید ورزشگاه خوشحال شود.

در ادامه خشونت بازی بیشتر شد و بازیکنان تورینو برای جبران گل خورده تلاش می کردند و همین موضوع سبب شد تا درگیری ها در میانه میدان بیشتر شود و یکی از بازیکنان تورینو به تصمیم داور از زمین بازی اخراج شد.

بازی اوقات تلف شده ی خود را دنبال می کرد که نوبت به مارکیزیو رسید تا شایستگی ها خود را ثابت کند و با ضربه ای چکشی دروازه ی ژیله را باز کند و برتری یووه به دو برسد.

در نهایت داور دیدار سوت پایان بازی را به صدا در آورد و یوونتوس در انتظار دیدار هفته آینده مقابل پالرمو و جشن قهرمانی در سری آ می باشد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[FONT=&amp]تبریک به دوستان یووه ای گل...[/FONT]

[FONT=&amp]بازی خیلی خوب و جذاب نبود اما 10 دقیقه آخر فوق العاده بود و چه گلی زد ویدال!!![/FONT]

[FONT=&amp]امیدوارم که یووه از اون شاهکارهای قبلیش انجام نده و ویدال حفظ بشه...[/FONT]

[FONT=&amp]یک نکته جالب اینه که اگه دقت کرده باشین مزدک میرزایی اکثر بازی هایی که از یووه پخش میشه رو گزارش می کنه که بنده خدا خیلی هم تلاش میکنه گزارشگر خوبی باشه اما نمیتونه...[/FONT]

[FONT=&amp]جالبه که صحنه اخراج بازیکن تورینو رو اعلام کرد که اخراج مستقیم بوده در حالی که دو بار صحنه کارت زرد دوم و کارت قرمز پخش شد و این بابا متوجه نشد.[/FONT]

[FONT=&amp]اما هفته آینده انشالا تو زمین خودمون جشن قهرمانی رو به پا میکنیم به امید اینکه سال آینده هتریک رو انجام بدیم و در اروپا مقتدرانه ظاهر بشیم...[/FONT]

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آقا یوونتوس یووتیچ رو چند تا می خواد؟ :دی

بالا