• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
آقا یوونتوس یووتیچ رو چند تا می خواد؟ :دی

سلام داش امیر با خیال راحت برید بگیریدش یووه اصلا معلوم نیست چه کار داره میکنه :دی

ولی می گن جاکرینی + 20 تا که تقریبا می شه 30-32 و اینا (البته اگه دست پایین بگیریم قیمت جاکرینی رو ) ;)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام داش امیر با خیال راحت برید بگیریدش یووه اصلا معلوم نیست چه کار داره میکنه :دی

ولی می گن جاکرینی + 20 تا که تقریبا می شه 30-32 و اینا (البته اگه دست پایین بگیریم قیمت جاکرینی رو ) ;)

از این مدیران باشگاه ما هم همچین بخاری بلند نمیشه! هیئت مدیره همه بالای 70 سالن!
فصل پیش اومدیم ریکی الوارز رو بخریم، اینقدر این مذاکرات رو کش دادن تا همه عالم و آدم فهمید که ما اینو می خوایم و آخر سر هم اینتر اومد با 2 میلیون بالاتر برداشت بردش تو فقط یه هفته!!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
از این مدیران باشگاه ما هم همچین بخاری بلند نمیشه! هیئت مدیره همه بالای 70 سالن!
فصل پیش اومدیم ریکی الوارز رو بخریم، اینقدر این مذاکرات رو کش دادن تا همه عالم و آدم فهمید که ما اینو می خوایم و آخر سر هم اینتر اومد با 2 میلیون بالاتر برداشت بردش تو فقط یه هفته!!

امیر خان باز خوبه مدیرای آرسنال تو هرچی تبحر نداشته باشن، سال قبل تو انداختن بازیکن به یووه تبحرشون رو خیلی خوب ثابت کردن و بنتننر رو آنچنان به یووه انداختن که خودشون هم الان تو بهت و حیرتن...:D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اینم شادی بعد از گل ویدال خیلی جالبه عکس آخر انگار کل نیمکت رو پوشش داده :D

Torino+FC+v+Juventus+Serie+A+JDb61xlrEU-x.jpg

Torino+FC+v+Juventus+Serie+A+38dyY4D4lyUx.jpg

Torino+FC+v+Juventus+Serie+A+oausxfau3Dsx.jpg

Torino+FC+v+Juventus+Serie+A+gI4PY24E0ynx.jpg

پ.ن : دیگه داریم به قهرمانی نزدیک می شیم و صفحه سنگین کردن ها هم داره شروع می شه :blush:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
پ.ن : دیگه داریم به قهرمانی نزدیک می شیم و صفحه سنگین کردن ها هم داره شروع می شه
جواد جان تا باشه از این سنگین کردن ها!:p:heart:

C_3_Media_1678037_immagine_ts673_400.jpg

خریدهای خوبی انجام خواهیم داد

دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۲

ماروتا مدیر نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس که نقش اصلی در خرید و فروش های باشگاه تورینی را عهده دار است در جدید ترین مصاحبه ی خود از خرید بازیکنان جدید خبر داد.

ماروتا که از محبوبیت بسیار پایینی در میان هواداران باشگاه یوونتوس برخوردار است در این باره گفت: "آرین روبن و الکسیس سانچز دو بازیکن بسیار فوق العاده و در سطح کلاس جهانی هستند."

"روبن بازیکن بزرگی است که در بهترین تیم اروپا فوتبال بازی می کند و سانچز نیز کیفیت بالایی دارد. من همه این بازیکنان را تحسین می کنم و این ها از بهترین های اروپا هستند."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
اون استوک سبزه پای کیه؟!:D:blink:

اول فکر کردم دکتره ولی گویا آساموا هستش بنده خدا انگار زیرش رو خالی کردن :D

:blush:

//

یعنی بشنویم و باور کنیم ! اونم ماروتا :دی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛

اون استوک سبزه پای کیه؟!
biggrinsmiley.gif
blinksmiley.gif
اول فکر کردم دکتره ولی گویا آساموا هستش بنده خدا انگار زیرش رو خالی کردن
biggrinsmiley.gif
جواد جان فکر نکنم آساموا باشه، اگه توجه کرده باشی پاش سفیده و فکر میکنم کوآ باشه...
winksmiley02.gif

چند خبر...

ویدال: این مهمترین گلم برای یوونتوس بود

79609103431217639774.jpg

آرتورو ویدال گل امروزش برابر تورینو در دربی دلاموله را مهمترین گل خود از زمان ورودش به تورین دانست.

به گزارش Forza Italian Football، هافبک شیلیایی بیانکونری با گل دقایق پایانی خود، قفل دروازه ها را در دربی دلاموله باز کرد تا نهایتا یووه با پیروزی 2-0، در یک قدمی فتح اسکودتو قرار بگیرد.

ویدال پس از این بازی در گفتگو با اسکای گفت: "این مهمترین گلم از زمان حضورم در یوونتوس بود. حالا ما فاصله کمی با اسکودتو داریم.

"بازی سختی را پشت سر گذاشتیم، تورینو برای قرار گرفتن در جایگاه مناسب در جدول با تاکتیک بسیار فشرده ای بازی می کرد. به هر حال مهم کسب پیروزی و از دست ندادن امتیاز بود تا بتوانیم به قهرمانی زودهنگام دست پیدا کنیم."

وبدال در پایان تاکید کرد: "حالا ما فقط بر روی بازی برابر پالرمو تمرکز خواهیم کرد."

مارکیزیو: حالا می توانیم جشن قهرمانی را در کنار هواداران برگزار کنیم

55749427437849155342.jpg

کلودیو مارکیزیو از اینکه او و هم تیمی هایش می توانند جشن قهرمانی را هفته آینده و در حضور هواداران یوونتوس برگزاز کنند، بسیار خوشحال است.

به گزارش Juventus.com، گل دقیقه 92 هافبک شماره 8 یوونتوس برای تثبیت پیروزی 2-0 در دربی تورین کافی بود.

مارکیزیو بعد از بازی عصر امروز گفت: "این بازی شباهت زیادی به بازی رفت داشت. ما در آن بازی هم در یوونتوس آره نا دقایق سختی را پشت سر گذاشتیم، اما به هر حال توانستیم گلزنی کنیم و شخصیت بزرگ تیممان را نشان دهیم.

"جدا از گلزنی، من از کسب پیروزی و قرار گرفتن در یک قدمی اسکودتو بسیار خوشحالم. ما می دانستیم که پیروزی در دربی فرصت خوبی است تا جشن قهرمانی را در کنار هوادارانمان برگزار کنیم. اگرچه نباید فراموش کرد که باید هفته آینده برابر پالرمو بازی کنیم که برای نجات از سقوط می جنگد و بدون شک بازی دشواری خواهد بود."

گفتنی است، مارکیزیو در بازی رفت دربی نیز با 2 گل خود پایه گذار شکست 3-0 شاگردان ونتورا شده بود.

کونته: امیدوارم مصدومیت زانتی جدی نباشد

96078490294134621827.jpg

به نقل از اینتر دات ای ار، آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس پس از پیروزی تیمش برابر تورینو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از آنالیز بازی دو تیم، به مصدومیت زانتی پرداخت و گفت: "امیدوارم مصدومیت او جدی نباشد. من برای او و میلیتو بهترین آرزوها را دارم، آنها سه گانه را با اینتر کسب کردند و قهرمانان بزرگی هستند."

"امیدوارم هر دوی آنها هر چه سریعتر بهبود یابند تا شاهد حضور دوباره آنها را در زمین باشیم."

کونته در ادامه درباره دربی تورین گفت: "ما با جزئیات زیادی خود را برای این بازی آماده کرده بودیم که همین جزئیات ما را به پیروزی رساند. تورو تا آخرین دقایق بازی ما را در امر گلزنی ناکام گذاشته بود و عملکرد آنها شایسته ستایش است.

"گل هایی که در این بازی به ثمر رساندیم، اهمیت زیادی برای ما خواهند داشت، چون حالا دیگر ما به تنها یک امتیاز برای کسب دومین اسکودتوی پیاپی خود نیاز داریم. بردن جام در فاصله سه هفته مانده به پایان لیگ کار بی نظیری خواهد بود و نباید فراموش کنیم پیروزی امروز ما در یک جو سنگین، تاثیر زیادی در رسیدن به این دستاورد بزرگ داشته است."

کونته درباره استفاده از سیتسم 1-1-5-3 برای سومین بازی پیاپی نیز گفت: "ما هافبک های بسیار بزرگی داریم و در این دوره از فصل من ترجیح دادم که از یک شیوه جایگزین استفاده کنیم. وظیفه سرمربی این است که از یک سیستم مناسب برای آرایش بازیکنانش استفاده کند. پوگبا پیشرفت بی نظیری داشته است و ما این شیوه را انتخاب کردیم، اگرچه کمی از قدرت تهاجمی تیممان کاسته شده است.

"من امروز واقعا از عملکرد تیمم خوشحالم. بازی می توانست با یک امتیاز برای ما به پایان برسد، اما به جای آن ما به تلاش خود ادامه دادیم و در آخرین دقایق بازی پیروزی را به دست آوردیم. من با گروهی از بازیکنان کار می کنم که واقعا نمی دانم چگونه باید از تلاش های آنها تشکر کرد."

ویدال یوونتوسی به مراتب قوی تر از این می خواهد

04042069672054992824.jpg

تیم فوتبال یوونتوس در آستانه کسب دومین اسکودتوی متوالی خود قرار دارد، اما آرتورو ویدال معتقد است که هنوز راه طولانی در پیش است.

به گزارش Juventusfc.ir، یوونتوس تنها یک امتیاز می خواهد تا قهرمانی خود را مسجل کند. با این حال باخت در مقابل لاتزیو در مرحله نیمه نهایی کوپا ایتالیا و شکست در بازی رفت و برگشت در مقابل بایرن مونیخ در دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان به رویاهای آنان در گرفتن جام بیش تر خاتمه داد.

بازیکن شیلیایی یووه در این باره گفت: "ما هنوز باید خود را بهبود بخشیم. شما همیشه به پیشرفت احتیاج دارید و این چیزی است که ما می خواهیم انجام دهیم، به دلیل این که هدف ما برنده شدن در همه رقابت هاست."

ویدال ۲۵ ساله در بازی دیروز مقابل تورینو گل زیبایی به ثمر رساند و در نهایت بانوی پیر موفق شد مقابل گراناتا به برتری برسد.

ویدال در این باره خاطر نشان کرد: "بازی دشواری بود. تورینو خوب بازی کرد و از لحاظ آمادگی تاکتیکی خودش را اثبات کرد. تورینو حریف دشواری است و همیشه در دربی ها بسیار خوب کار می کند."

"برد ما در این بازی حیاتی بود و در حال حاضر تا رسیدن به هدف فاصله ی اندکی داریم. اما هنوز یک امتیاز باقی مانده است و باید به خوبی خود را آماده کنیم چرا که بازی دشوار و بزرگی در مقابل پالرمو خواهیم داشت. و پس از آن ما می توانیم جشن بگیریم."

یووه با ۱۱ امتیاز اختلاف نسبت به ناپولی پیشتاز سری آ است و آن ها در پایان هفته میزبان پالرمویی هستند که در خطر سقوط قرار دارد.

مارکیزیو منتظر بازی با پالرمو است

08532847818915295279.jpg

کلودیو مارکیزیو هافبک خوش استیل یوونتوس در انتظار چالش بازی با پالرمو است که در آخر هفته برگزار خواهد شد. در صورت گرفتن یک امتیاز دیگر توسط یووه، قهرمانی آن ها قطعی خواهد شد.

به گزارش Juventusfc.ir، در حال حاضر بانوی پیر با شکست ۲-۰ تورینو در یک قدمی فتح مجدد اسکودتو قرار دارد.

مارکیزیو در این باره گفت: "گذشته از گلی که به ثمر رساندم، از پیروزی تیم و نزدیک تر شدن به اسکودتوی دوباره خوشحالم."

"ما اکنون فرصت آن را به دست آوردیم که جشن اسکودتو را در خانه و در کنار هواداران خود برگزار کنیم. حتی ما می خواهیم در مقابل پالرمویی که برای ماندن در سری آ تلاش می کند پیروز شویم."

روز گذشته یوونتوس در ورزشگاه المپیک تورین موفق شد با دو گل دیرهنگام ویدال و مارکیزیو به پیروزی برسد.

بازیکن تیم ملی ایتالیا در این باره افزود: "این بازی شبیه رویارویی اول فصل بود. ما در ورزشگاه یوونتوس نیز به سختی می توانستیم به دروازه آن ها برسیم."

"این یک رویارویی دوباره بود و ما با مدیریت بازی موفق به گلزنی شدیم و این امتیازات نشان از نمایش عملکرد بزرگ است."

یوونتوس علاقه مند به جذب پدیده اودینزه

18876149365574950504.jpg

باشگاه یوونتوس علاقه مند به جذب پیوتر زیلینسکی هافبک تیم اودینزه می باشد.

پس از عملکرد فوق العاده این بازیکن در برابر لاتزیو، یوونتوس علاقه مند به جذب هافبک تیم ملی زیر 21 سال لهستان شده است.

به گزارش Sportmediaset، یوونتوس تحت تاثیر عملکرد این بازیکن 18 ساله قرار گرفته است، اگرچه هنوز تماسی برای جذب این بازیکن جوان با تیم اودینزه برقرار نکرده است.

زیلینسکی که عضو تیم جوانان اودینزه می باشد، برای اولین بار در نوامبر سال گذشته برای تیم اودینزه در سری آ به میدان رفت، زمانیکه به عنوان جانشین آنتونیو دی ناتاله در برابر کالیاری وارد زمین شد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر دوستان یووه ای؛

بعد از مصدومیت خاویر زانتی و احتمال خداحافظی اجباری این بازیکن از فوتبال خیلی از بزرگان فوتبال دنیا پیام هایی رو برای این بازیکن ارسال کردن که تو بینشون پیامهای یووه ای ها خوندنی بود...

همدردی بزرگان فوتبال با زانتی
...

کوالیارلا بازیکن تیم یووتوس در حرکتی زیبا در صفحه ی فیس بوک خود نوشت:

"ما در حال حاضر یک شخصیت بزرگ دارای شور و اشتیاق فراوان هستیم، اما حال که او مصدوم شده است من هم با زانتیِ بزرگ همدردی می کنم."

جی جی بوفون هم در مصاحبه ای جالب به حمایت از خاویر زانتی پرداخت:

"
زنده باد زانتی، زنده باد کاپیتان کبیر. من منتظرت می مانم تا دوباره روبروی هم بازی کنیم."

الکس دل پیرو نیز در صفحه رسمی فیسبوک خود، پیامی را برای زانتی فرستاد که به این شرح است:

"برایت آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم و شما را برای بازگشت به میادین تشویق می کنم."

چند خبر...

سه نماینده یوونتوس در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو

64497839020171501659.jpg

آنتونیو کونته به همراه بپه ماروتا، مدیر اجرایی و فابیو پاراتیچی، مدیر فنی باشگاه یوونتوس بازی امشب دو تیم رئال مادرید و بورسیا دورتموند را از نزدیک تماشا خواهند کرد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین دو تیم رئال مادرید و دورتموند در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو آغاز خواهد شد و این در حالی است هیئت سه نفره اعزامی بیانکونری این بازی را از نزدیک نظاره گر خواهند بود.

رسانه های ایتالیایی خبر داده اند که آنتونیو کونته برای دیدن بازی کریم بنزما و گونزالو ایگواین، دو مهاجم رئال به مادرید سفر کرده است.

گفتنی است، هفته گذشته، کونته به همراه فابیو پاراتیچی بازی دو تیم بایرن مونیخ و بارسلونا را نیز از نزدیک در ورزشگاه آلیانز آره نا نظاره گر بودند.

امشب، رئال مادرید برای جبران شکست 4-1 بازی رفت به میدان خواهد آمد.

کونته او را می خواهد؛ جیووینکو در یووه ماندنی شد

40646537943864877115.jpg

مدیر برنامه های سباستین جیووینکو تایید کرد که موکل او برای فصل آینده نیز در یوونتوس آره نا باقی خواهد ماند.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، مهاجم تیم ملی ایتالیا تابستان گذشته بعد از پشت سر گذاشتن دو فصل موفقیت آمیز در پارما دوباره به تورین بازگشت.

اگرچه او با به ثمر رساندن 11 گل در 40 دیدار، فصل سختی را پشت سر گذاشته است، اما هنوز به طور واضح شایعات مربوط به حضور او در لیست فروش یوونتوس مورد تایید قرار نگرفته است.

آندرآ دی آمیکو در گفتگو با Sport Italia می گوید: "اینکه او می تواند فصل آینده در ازای پول نقد با یک بازیکن تیم دیگر معاوضه شود، فقط یک شایعه است.

"جیووینکو به شدت مورد علاقه آنتونیو کونته است و هر تصمیمی که در باشگاه گرفته می شود، باید با موافقت نهایی سرمربی تیم انجام شود."

مدیر برنامه های جیووینکو ادامه می دهد: "پیشنهاد معاوضه او با یک بازیکن دیگر برخلاف میل کونته است. سرمربی تیم به او به عنوان یک عنصر مهم و ارزشمند در تیمش نیاز دارد."

گفتنی است، سباستین جیووینکو 26 ساله پس از پشت سر گذاشتن دوره مصدومیت یک ماهه خود، می تواند از هفته آینده در ترکیب بیانکونری به میدان برود.

ایگور تودور سرمربی هایدوک اشپیلت کرواسی شد

73268105170211100517.jpg

ایگور تودور بازیکن سابق یوونتوس و سیه نا، به عنوان سرمربی جدید تیم هایدوک اشپیلت کرواسی انتخاب شد.

تودور که 35 سال دارد، جانشین میسو کرستیچویچ شده و تا پایان فصل وظیفه هدایت هایدوک اشپیلت را برعهده خواهد داشت.

تودور که در دو پست مدافع و هافبک بازی می کرد، در سال 2008 به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

تودور که هیچ سابقه مربیگری ندارد، دو بار به همراه یوونتوس قهرمان سری آ شده است.

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
C_3_Media_1630189_immagine_ts673_400.jpg
من هیچ پشیمانی از ترک میلان ندارم

چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲

اندره ا پیرلو ستاره ی میانی باشگاه یوونتوس در جدید ترین مصاحبه ی خود اعلام کرد در آینده ای نه چندان دور به عنوان مربی فعالیت خود را در دنیای فوتبال ادامه خواهد داد.

پیرلو در ابتدا گفت: "من به پیوستن به چلسی و یا رئال نزدیک بودم اما برلوسکونی پا در میانی کرد و من در میلان ماندم ."

"من هیچ پشیمانی از ترک میلان ندارم ! من به یک تغییر نیاز داشتم و بهترین تغییر این بود که در جای دیگری به بازی خود ادامه دهم ."

"هم چنین، میلان نیز کار بسیار خوبی کرد که بازیکنی را در پست من به جای من بازی داد . من خوشحال هستم که پیشنهاد یوونتوس را قبول کردم و به اینجا آمدم ."

"کونته با تمرینات و تاکنینک هایش مرا شگفت زده کرد ! از او چیزهای زیادی یاد گرفتم ."

"قبلا تصمیمی مبنی بر مربی شدن نداشتم اما الان به خاطر چیزهایی که کونته به من آموخته است می توانم این تصمیم را بگیرم ."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب دیگه , فقط یک امتیاز تا 31 قهمرمانی فاصله داریم و احتمالا یک شنبه این یک امتیاز هم می گیریم و جشن قهرمانی رو برگذار می کنیم :happy:

راستی بازار شایعات هم برای یووه خیلی بیش از پیش داغ شده و باید منتظر موند و دید که چه می شود :دی
-----------------

اینم جدول سری آ

juve - .jpg

و بازی های پایانی لیگ

juve.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از یووه :happy:
------------------

ما در اینجا متوقف نخواهیم شد

003.jpg

جیجی بوفون سنگربان افسانه ای باشگاه یوونتوس در جدید ترین مصاحبه ی خود به شرایط تیمو تورینی اشاره کرد و از تکرار قهرمانی در سری آ ابراز خشنودی.

جیجی در این باره گفت: "در فصل قبل ما با انگیزه تر بودیم ولی هنوزم بردن برای ما یک دستاورد مهم و بزرگ است."

"ثابت کردن خودمان و تکرار قهرمانی اصلا آسون نبود اما ما با قدرت و جدیت توانستیم اسکودتو امسال را ببریم و از ابتدا تا پایان در صدر جدول دیده شدیم."

بوفون در ادامه به کونته اشاره کرد و گفت: "او انتخاب درستی برای یووه بود و این را به خوبی ثابت کرد."

جیجی پیرلو نیز پرداخت و گفت: "قطعا او می تواند در آینده مربی شود. او در طول 2 سال قبل بازیکن فوق العاده ما بود."

"یوونتوس 2 فصل خوب را پشت سر گذاشت, اما همه ما میدانیم که این پایان کار نیست و باید هنوز پیشرفت کنیم. دیدن تیم هایی مثل بایرن به ما یاد می دهد که باید به کجا برسیم."

ویدال بهترین بازیکن ماه یوونتوس

C_3_Media_1690252_immagine_ts673_400.jpg

پایگاه خبری هواداران باشگاه یوونتوس در ایران و به نقل از طرفداری
آرتورو ویدال با گلزنی های مداوم خود طی هفته های اخیر موفق شد در رقابت با میرکو ووچینیچ و پل پوگبا، عنوان برترین بازیکن یوونتوس در ماه آپریل را کسب کند.
به گزارش Juventus.com، هافبک شیلیایی بیانکونری در هر ۴ دیدار یووه در سری آ طی ماه گذشته حضور داشت و ۴ گل حیاتی نیز به ثمر رساند تا آنها در آستانه تکرار عنوان قهرمانی فصل گذشته خود قرار بگیرند.
دو گل برابر لاتزیو، یک گل از روی نقطه پنالتی برابر میلان و گل سرنوشت ساز او در دربی تورین بدون شک تاثیر به سزایی در انتخاب ویدال به عنوان بازیکن ماه یوونتوس داشته است.
گفتنی است این انتخاب هر ماه توسط اعضای رسمی کانون هواداران باشگاه انجام می شود و هافبک ۲۵ ساله یوونتوس جایزه خود را در بازی یکشنبه شب یوونتوس-پالرمو از دست یک هوادار خوش شانس دریافت خواهد کرد.

روسی: اگر یوونتوس با بایرن مونیخ برخورد نمی کرد …

timthumb.jpg

juventusfc.ir - پائولو روسی اسطوره فوتبال ایتالیا معتقد است در صورتیکه یوونتوس با قرعه بایرن مونیخ رو به رو نمی شد، اکنون این تیم به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسیده بود.
به گزارش سایت فوتبال ایتالیا، روسی پس از پیروزی ۷-۰ بایرن مونیخ در مجموع دو دیدار در برابر بایرن مونیخ، نسبت به قدرت غول باواریا متقاعد شده است.
مهاجم سابق یوونتوس پس از مشخص شدن حضور بایرن مونیخ و بروسیا دورتموند در فینال لیگ قهرمانان اروپا گفت: “بایرن مونیخ نشان داد که از استحکام دیوانه کننده ای برخوردار است.”
“یوونتوس بدشانس بود که با قرعه بایرن مونیخ مواجه شد. من نمی دانم که آن ها چگونه با دیگر تیم ها بازی می کردند، ولی مطمئنم که ان ها می توانستند به نیمه نهایی صعود کنند. بارسلونا غیرقابل تشخیص بود و بدون هیچ گون ریتم و تاکتیکی بازی می کرد.”
بانوی پیر در هر دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه ۲-۰ مغلوب بایرن مونیخ شده بود.

پ.ن: البته هنوز هم در مورد شایعات نقل و انتقالات گویا تیم حرف اول رو می زنه و هر کی ندونه ماروتا مدیر نقل و انتقالاتمونه می گه یووه کل ستاره های اروپا رو داره می خره :D

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پ.ن: البته هنوز هم در مورد شایعات نقل و انتقالات گویا تیم حرف اول رو می زنه و هر کی ندونه ماروتا مدیر نقل و انتقالاتمونه می گه یووه کل ستاره های اروپا رو داره می خره :D

زلاتان، سانچز، بنزما و سوارز که دیگه مال خودمونه، حالا به این لیست طولانی، ژکو - دی ماریا - هیگواین - بلاژیکوفسکی و کوئنترائو رو هم اضافه کنید که با این حساب یه تیم تمام و کمال رو برای فصل آینده داریم که یحتمل قهرمانی اروپا مال خودمونه...

پ.ن: خواهشاً ماروتا جان یکی دوتا بازیکن برای تیمهای دیگه هم بذار:lol:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
زلاتان، سانچز، بنزما و سوارز که دیگه مال خودمونه، حالا به این لیست طولانی، ژکو - دی ماریا - هیگواین - بلاژیکوفسکی و کوئنترائو رو هم اضافه کنید که با این حساب یه تیم تمام و کمال رو برای فصل آینده داریم که یحتمل قهرمانی اروپا مال خودمونه...

بهنام اگه ماروتا بتونه از این بالایی ها که تو گفتی سه تاشو بخره فقط سه تا!!! من یه شارژ واسه تو و جواد میگیرم :):p

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
امروز اخبار اعلام کرد که هیگواین فصل دیگه از ریال جدا میشه.

خدا کنه یوونتوس بگیرش:rolleyes:

اما دوستان ی سوال؟

پ.ن ینی چی؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

بهنام اگه ماروتا بتونه از این بالایی ها که تو گفتی سه تاشو بخره فقط سه تا!!! من یه شارژ واسه تو و جواد میگیرم :):p

تازه بهنام جان گومز و نانی و روبن رو جا گذاشتند :دی

امروز اخبار اعلام کرد که هیگواین فصل دیگه از ریال جدا میشه.

خدا کنه یوونتوس بگیرش:rolleyes:

اما دوستان ی سوال؟

پ.ن ینی چی؟

واقعا تیم به چند تا مهره خوب احتیاج داره اگه هیگواین بیاد یووه که عالی می شه :rolleyes: ولی نباید ماروتا رو دست کم گرفت یادم وسط فصل یه بازیکن خرید و به خاطر دیر تحویل دادن مدارکش توی تیم قبلیش بازی کرد ( فکر کنم پولی یا همچین اسمی بود )
همون پا نوشت یا توضیحات پاورقی هستش :D

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
بهنام اگه ماروتا بتونه از این بالایی ها که تو گفتی سه تاشو بخره فقط سه تا!!! من یه شارژ واسه تو و جواد میگیرم
smilingsmiley.gif
tonguesmiley.gif

تازه بهنام جان گومز و نانی و روبن رو جا گذاشتند :دی
واقعا تیم به چند تا مهره خوب احتیاج داره اگه هیگواین بیاد یووه که عالی می شه :rolleyes: ولی نباید ماروتا رو دست کم گرفت یادم وسط فصل یه بازیکن خرید و به خاطر دیر تحویل دادن مدارکش توی تیم قبلیش بازی کرد ( فکر کنم پولی یا همچین اسمی بود )
همون پا نوشت یا توضیحات پاورقی هستش :D

عرفان جان ظاهراً مدیرمون رو خیلی دست کم گرفته...

عرفان خان 3 تا که سهله؛ ماروتا یکیشون رو هم بگیره من برای شما یه شارژ می گیرم:p

جواد جان در مورد پولی کاملاً درست می گی؛ نیم فصل جناب ماروتا نیمی از مالکیتش رو از سمپدوریا خرید و قرار بود که از نیم فصل برای یووه بازی کنه که شاهکارش در دیر ارسال کردن مدارک باعث شد تا آخر فصل برای همون سمپدوریا بازی کنه...

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یه صحبت هایی هست میگن رئال واسه گرفتن لواندوفسکی میخواد هیگواین و بنزما رو بفروشه اگه بتونن آقا کریم رو بگیرن خیلی خوبه این فرانسوی ها تو باشگاه ما خوب بازی میکنن :)
نانی هم خیلی عالیه ولی ماروتا از این عرضه ها نداره مگه که خلافش رو ثابت کنه
امروز خوندم که میخوان ایسلا رو برگردونن بجاش اون مهاجم 18 ساله ی اودینزه اگه اشتباه نکنم زیلینسکی رو بگیرن در مورد اینم چیزی نمیشه گفت شاید تو تیم ما جواب نده
آمار یورنته هم گرفتم این فصل تو 21 بازی 2 گل زده؟! درسته؟!

بالا