سلام دوستان؛
اول فکر کردم دکتره ولی گویا آساموا هستش بنده خدا انگار زیرش رو خالی کردن
جواد جان فکر نکنم آساموا باشه، اگه توجه کرده باشی پاش سفیده و فکر میکنم کوآ باشه...
چند خبر...
ویدال: این مهمترین گلم برای یوونتوس بود
آرتورو ویدال گل امروزش برابر تورینو در دربی دلاموله را مهمترین گل خود از زمان ورودش به تورین دانست.
به گزارش Forza Italian Football، هافبک شیلیایی بیانکونری با گل دقایق پایانی خود، قفل دروازه ها را در دربی دلاموله باز کرد تا نهایتا یووه با پیروزی 2-0، در یک قدمی فتح اسکودتو قرار بگیرد.
ویدال پس از این بازی در گفتگو با اسکای گفت: "این مهمترین گلم از زمان حضورم در یوونتوس بود. حالا ما فاصله کمی با اسکودتو داریم.
"بازی سختی را پشت سر گذاشتیم، تورینو برای قرار گرفتن در جایگاه مناسب در جدول با تاکتیک بسیار فشرده ای بازی می کرد. به هر حال مهم کسب پیروزی و از دست ندادن امتیاز بود تا بتوانیم به قهرمانی زودهنگام دست پیدا کنیم."
وبدال در پایان تاکید کرد: "حالا ما فقط بر روی بازی برابر پالرمو تمرکز خواهیم کرد."
مارکیزیو: حالا می توانیم جشن قهرمانی را در کنار هواداران برگزار کنیم
کلودیو مارکیزیو از اینکه او و هم تیمی هایش می توانند جشن قهرمانی را هفته آینده و در حضور هواداران یوونتوس برگزاز کنند، بسیار خوشحال است.
به گزارش Juventus.com، گل دقیقه 92 هافبک شماره 8 یوونتوس برای تثبیت پیروزی 2-0 در دربی تورین کافی بود.
مارکیزیو بعد از بازی عصر امروز گفت: "این بازی شباهت زیادی به بازی رفت داشت. ما در آن بازی هم در یوونتوس آره نا دقایق سختی را پشت سر گذاشتیم، اما به هر حال توانستیم گلزنی کنیم و شخصیت بزرگ تیممان را نشان دهیم.
"جدا از گلزنی، من از کسب پیروزی و قرار گرفتن در یک قدمی اسکودتو بسیار خوشحالم. ما می دانستیم که پیروزی در دربی فرصت خوبی است تا جشن قهرمانی را در کنار هوادارانمان برگزار کنیم. اگرچه نباید فراموش کرد که باید هفته آینده برابر پالرمو بازی کنیم که برای نجات از سقوط می جنگد و بدون شک بازی دشواری خواهد بود."
گفتنی است، مارکیزیو در بازی رفت دربی نیز با 2 گل خود پایه گذار شکست 3-0 شاگردان ونتورا شده بود.
کونته: امیدوارم مصدومیت زانتی جدی نباشد
به نقل از اینتر دات ای ار، آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس پس از پیروزی تیمش برابر تورینو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از آنالیز بازی دو تیم، به مصدومیت زانتی پرداخت و گفت: "امیدوارم مصدومیت او جدی نباشد. من برای او و میلیتو بهترین آرزوها را دارم، آنها سه گانه را با اینتر کسب کردند و قهرمانان بزرگی هستند."
"امیدوارم هر دوی آنها هر چه سریعتر بهبود یابند تا شاهد حضور دوباره آنها را در زمین باشیم."
کونته در ادامه درباره دربی تورین گفت: "ما با جزئیات زیادی خود را برای این بازی آماده کرده بودیم که همین جزئیات ما را به پیروزی رساند. تورو تا آخرین دقایق بازی ما را در امر گلزنی ناکام گذاشته بود و عملکرد آنها شایسته ستایش است.
"گل هایی که در این بازی به ثمر رساندیم، اهمیت زیادی برای ما خواهند داشت، چون حالا دیگر ما به تنها یک امتیاز برای کسب دومین اسکودتوی پیاپی خود نیاز داریم. بردن جام در فاصله سه هفته مانده به پایان لیگ کار بی نظیری خواهد بود و نباید فراموش کنیم پیروزی امروز ما در یک جو سنگین، تاثیر زیادی در رسیدن به این دستاورد بزرگ داشته است."
کونته درباره استفاده از سیتسم 1-1-5-3 برای سومین بازی پیاپی نیز گفت: "ما هافبک های بسیار بزرگی داریم و در این دوره از فصل من ترجیح دادم که از یک شیوه جایگزین استفاده کنیم. وظیفه سرمربی این است که از یک سیستم مناسب برای آرایش بازیکنانش استفاده کند. پوگبا پیشرفت بی نظیری داشته است و ما این شیوه را انتخاب کردیم، اگرچه کمی از قدرت تهاجمی تیممان کاسته شده است.
"من امروز واقعا از عملکرد تیمم خوشحالم. بازی می توانست با یک امتیاز برای ما به پایان برسد، اما به جای آن ما به تلاش خود ادامه دادیم و در آخرین دقایق بازی پیروزی را به دست آوردیم. من با گروهی از بازیکنان کار می کنم که واقعا نمی دانم چگونه باید از تلاش های آنها تشکر کرد."
ویدال یوونتوسی به مراتب قوی تر از این می خواهد
تیم فوتبال یوونتوس در آستانه کسب دومین اسکودتوی متوالی خود قرار دارد، اما آرتورو ویدال معتقد است که هنوز راه طولانی در پیش است.
به گزارش Juventusfc.ir، یوونتوس تنها یک امتیاز می خواهد تا قهرمانی خود را مسجل کند. با این حال باخت در مقابل لاتزیو در مرحله نیمه نهایی کوپا ایتالیا و شکست در بازی رفت و برگشت در مقابل بایرن مونیخ در دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان به رویاهای آنان در گرفتن جام بیش تر خاتمه داد.
بازیکن شیلیایی یووه در این باره گفت: "ما هنوز باید خود را بهبود بخشیم. شما همیشه به پیشرفت احتیاج دارید و این چیزی است که ما می خواهیم انجام دهیم، به دلیل این که هدف ما برنده شدن در همه رقابت هاست."
ویدال ۲۵ ساله در بازی دیروز مقابل تورینو گل زیبایی به ثمر رساند و در نهایت بانوی پیر موفق شد مقابل گراناتا به برتری برسد.
ویدال در این باره خاطر نشان کرد: "بازی دشواری بود. تورینو خوب بازی کرد و از لحاظ آمادگی تاکتیکی خودش را اثبات کرد. تورینو حریف دشواری است و همیشه در دربی ها بسیار خوب کار می کند."
"برد ما در این بازی حیاتی بود و در حال حاضر تا رسیدن به هدف فاصله ی اندکی داریم. اما هنوز یک امتیاز باقی مانده است و باید به خوبی خود را آماده کنیم چرا که بازی دشوار و بزرگی در مقابل پالرمو خواهیم داشت. و پس از آن ما می توانیم جشن بگیریم."
یووه با ۱۱ امتیاز اختلاف نسبت به ناپولی پیشتاز سری آ است و آن ها در پایان هفته میزبان پالرمویی هستند که در خطر سقوط قرار دارد.
مارکیزیو منتظر بازی با پالرمو است
کلودیو مارکیزیو هافبک خوش استیل یوونتوس در انتظار چالش بازی با پالرمو است که در آخر هفته برگزار خواهد شد. در صورت گرفتن یک امتیاز دیگر توسط یووه، قهرمانی آن ها قطعی خواهد شد.
به گزارش Juventusfc.ir، در حال حاضر بانوی پیر با شکست ۲-۰ تورینو در یک قدمی فتح مجدد اسکودتو قرار دارد.
مارکیزیو در این باره گفت: "گذشته از گلی که به ثمر رساندم، از پیروزی تیم و نزدیک تر شدن به اسکودتوی دوباره خوشحالم."
"ما اکنون فرصت آن را به دست آوردیم که جشن اسکودتو را در خانه و در کنار هواداران خود برگزار کنیم. حتی ما می خواهیم در مقابل پالرمویی که برای ماندن در سری آ تلاش می کند پیروز شویم."
روز گذشته یوونتوس در ورزشگاه المپیک تورین موفق شد با دو گل دیرهنگام ویدال و مارکیزیو به پیروزی برسد.
بازیکن تیم ملی ایتالیا در این باره افزود: "این بازی شبیه رویارویی اول فصل بود. ما در ورزشگاه یوونتوس نیز به سختی می توانستیم به دروازه آن ها برسیم."
"این یک رویارویی دوباره بود و ما با مدیریت بازی موفق به گلزنی شدیم و این امتیازات نشان از نمایش عملکرد بزرگ است."
یوونتوس علاقه مند به جذب پدیده اودینزه
باشگاه یوونتوس علاقه مند به جذب پیوتر زیلینسکی هافبک تیم اودینزه می باشد.
پس از عملکرد فوق العاده این بازیکن در برابر لاتزیو، یوونتوس علاقه مند به جذب هافبک تیم ملی زیر 21 سال لهستان شده است.
به گزارش Sportmediaset، یوونتوس تحت تاثیر عملکرد این بازیکن 18 ساله قرار گرفته است، اگرچه هنوز تماسی برای جذب این بازیکن جوان با تیم اودینزه برقرار نکرده است.
زیلینسکی که عضو تیم جوانان اودینزه می باشد، برای اولین بار در نوامبر سال گذشته برای تیم اودینزه در سری آ به میدان رفت، زمانیکه به عنوان جانشین آنتونیو دی ناتاله در برابر کالیاری وارد زمین شد.