• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛ از همه ممنون بابت پیام های تبریک شون...

عکس های بازی هم رسید...

جای آلکس خیلی خالیه...:happy:

76573633487834144157.jpeg

87370998505596041482.jpeg

44718415835243440888.jpeg

78772195423847724551.jpeg

09190691590358982185.jpeg

76331336240297907548.jpeg

29705006068873278958.jpeg

99837617813892762593.jpeg

50237426138080507641.jpeg

22697005570967702505.jpeg

38656307473673531084.jpeg

72054551868483747513.jpeg

20950348499986654663.jpeg

43073463089244768025.jpeg

18431816647914450934.jpeg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خوب در ادامه عکس های بهنام جان یک سری عکس دیگه از جشن و گردش بازیکنان :happy:

نمونه عکس ها , فقط جهت سنگین کردن صفحه :D

Juventus+v+Citta+di+Palermo+Serie+LYIAo7HeXbBx.jpg

Juventus+v+Citta+di+Palermo+Serie+NkSTCdepzXix.jpg

Juventus+v+Citta+di+Palermo+Serie+pRGGAO0nV_2x.jpg

Juventus+v+Citta+di+Palermo+Serie+RahW95m-kX8x.jpg

(13.07 MB)​

پ.ن : پیشنهاد می کنم حتما دانلودش کنید :blush:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دل پیرو: یوونتوس توقف ناپذیر است

afb2c1d88771abb7b0300ed2a7a0b72db6b8a47c.jpg

الساندرو دل پیرو اسطوره باشگاه یوونتوس ضمن تبریک قهرمانی دوباره تیم محبوبش تاکید می کند که تصور قهرمانی یوونتوس بدون حضور او برایش مشکل بوده است.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، پینتوریکوی محبوب هواداران تابستان سال گذشته یوونتوس را به مقصد سیدنی استرالیا ترک کرد و پس از 19 سال، قهرمانی بیانکونری در سری آ را در خانه مسکونی اش در سیدنی تماشا کرد!

دل پیرو در وبسایت شخصی خود این قهرمانی را این گونه تبریک گفت:

"از وقتی که یوونتوس را ترک کردم، تصور قهرمانی این تیم بدون حضور من برایم مشکل بود، تا چند روز پیش که یووه امتیازات لازم را جمع کرد و تنها یک قدم با دومین اسکودتوی پیاپی خود پس از یک بازگشت بزرگ به سری آ فاصله داشت.

"من سعی کردم که دوباره لحظه قهرمانی را در ذهنم تصور کنم، اما در حافظه من خاطرات کمی تیره و تار بود: آخرین سوت، دوستانم که خوشحالی می کردند، جامی که آماده بالا رفتن بود و هیاهوی تماشاگران. و این بار با هیاهوی تماشاگران دوباره همه چیز زنده شد. در واقع این هواداران بودند که نقش اصلی را در قهرمانی ایفا کردند.

"...شما هستید که این سناریو را به تصویر می کشید!

"برای آنهایی که فوتبال بازی می کنند، حداقل برای من، دیدن خوشحالی هواداران، فریاد زدن آنها با نهایت شادی و به وجد آوردنشان بزرگترین افتخار است.

"و این دلیل اصلی زنده شدن خاطرات من بود. وقتی یوونتوس دوباره اسکودتو را فتح کرد (چه جمله جذابی است این بردن دوباره...) اولین سوال من درباره حس کسانی بود که این پیروزی را جشن می گیرند و حالا خودم یکی از آنها هستم!

الساندرو دل پیرو در ادامه می نویسد:

"می خواهم از هم تیمی هایم تشکر کنم، از این تیم بی نظیر که همیشه در قلب من خواهد ماند. یک تشکر ویژه برای جی جی که با شایستگی باید این جام را بالای سر ببرد.

"باید از همه کسانی که این افتخار (بالا بردن جام) را فصل گذشته به من هدیه دادند هم تشکر کنم. همچنین باید از کل مجموعه باشگاه تشکر کنم، کادر فنی، مدیران و کسانی که در پشت صحنه این کار بزرگ حضور داشتند."

و در پایان...

"کسانی که یوونتوس را می شناسند، به خوبی می دانند که غیر ممکن است که آنها با یک قهرمانی متوقف شوند. شما باید جام را دوباره، دوباره و دوباره فتح کنید.
با عشق... الساندرو"

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از یووه :happy:
-----------------

بوفون: کنته بهترین مربی من بوده است

timthumb.jpg

سنگربان و کاپیتان افسانه ای باشگاه یوونتوس ایتالیا، جیانلوئیجی بوفون در تازه ترین مصاحبه خود پس از فتح سی و یکمین اسکودتو با یوونتوس اذعان می‌کند که کنته بهترین مربی بوده که در یووه با او کار کرده است.
بوفون به وبسایت فیفا گفت:
” قطعاً هر مربی در توسعه و پیشرفت من تاثیر خاصی داشته اشت. سخت است اما می‌خواهم بگویم کنته بهترین سرمربی دوران ورزشی من بوده است. در این مدت کوتاه او توانست تنفس تازه ای به تیم در دو فصل اخیر وارد کند تا جایی بهتر از رده هفتم پیدا کنیم و او قطعا یک برنده واقعی است. یوونتوس برای من زندگی از موفقیت، تلاش و تعهد بوده است. خانواده ای که من در آن رشد کرده و به دیگران کمک کرده تا رشد کنند. این به مانند راه زندگی است. هیچ وقت احساس نمی‌کردم که کاپیتان بودن تنها بستن بازوبند کاپیتانی نیست، یک کاپیتان واقعی نقشی اساسی در زمین مسابقه و حتی در رختکن و در سرنوشت کلی یک بازی دارد. در دوران فوتبالی من پنج مدافع هستند که بدون شک رابطه خوبی با آن‌ها داشته ام، کاناوارو، تورام، بارزالی، بونوچی و کیه‌لینی.”

یوونتوس را انتخاب کردم و قهرمان شدم

timthumb (1).jpg

پوگبا ستاره ی فرانسوی باشگاه یوونتوس که از وی به عنوان یکی از استعداد های دنیای فوتبال نام برده می شود، بعد از قهرمانی تیم تورینی در سری آ به تمجید از انتونیو کونته سرمربی یووه پرداخت.

پوگبا که تنها 20 سال سن دارد این باره گفت: "کونته در این فصل شانس خوبی به من داد و او تنها به نمایش بازیکنانش نگاه می کند و کاری به سن و سال ندارد و همین موضوع سبب شد تا من در ترکیب اصلی قرار کیرم."

"کونته فشار زیادی به من آورد و مجبوز شدم تا تلاش خود را بیش از پیش کنم تا بتوانم خواسته های او را برآورده کنم."

وی در ادامه گفت: "من از حضور در یوونتوس بسیار خوشحال هستم و موفق شدم با این تیم به عنوان قهرمانی دست پیدا کنیم. این یک جشن بزرگ است و من خوشحالم که در این مراسم حضور دارم."

ترزه گه قهرمانی یوونتوس را تبریک گفت

timthumb (2).jpg

دیوید ترزه گه مهاجم سابق تیم یوونتوس برد در برابر پالرمو و کسب ۳۱ امین اسکودتوی یوونتوس را تبریک گفت. هم تیمی سابق او الساندرو دل پیه رو نیز قبل از این پیام تبریکی را به باشگاه ارسال کرده بود.
ترزه گه در اکانت رسمی خود در توئیتر نوشت:
“من می خواهم به خاطر قهرمانی که به دست آمد درود و تبریک خود را یوونتوس و تمام هواداران تیم ارسال کنم .”
با گلی که آرتور ویدال از روی نقطه ی پنالتی به ثمر رساند یوونتوس در ورزشگاه خودش جشن قهرمانی را برپا کرد و دومین اسکودتوی متوالی را در فاصله ی سه هفته به پایان رقابت ها کسب کرد.
ترزه گه که در ریورپلاته توپ می زند، ۱۱ سال در تورین برای یوونتوس بازی کرد و به عنوان یک قهرمان شناخته شد. او در ۳۱۸ حضوری که در تمام رقابت ها برای یوونتوس انجام داد ۱۷۱ گل به ثمر رساند.

کونته این فصل را در یوونتوس خواهد بود
1367873666_b05c3a8f713a8f35edf98029f47f1f81_immagine_ts673_400.jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ندود: یوونتوس می خواهد روند پیروزی هایش را ادامه دهد

18721cf3c157008cb62d12a5dfaa8249a250ca8a.jpg

پاول ندود، ‌ستاره چکی سابق یووه و یکی از مدیران ورزشی فعلی باشگاه می گوید قهرمان ایتالیا به روند پیروزی های خود ادامه خواهد داد و دوران تازه ای برای این باشگاه آغاز شده است.

به گزارش سایت فوتبال ایتالیا، یوونتوس روز یکشنبه برای دومین بار پیاپی قهرمان سری آ شد اما ندود معتقد است هنوز کارهای زیادی باقی مانده که باید انجام دهند: "جوزپه موراتا، مدیر ارشد باشگاه و آنتونیو کونته، سرمربی تیم هم بارها در مورد قدم های بعدی باشگاه صحبت کرده اند. ما دو سال پیاپی قهرمان سری آ شدیم و جام حذفی را هم به خانه آوردیم اما هنوز هم کارهای زیادی برای انجام دادن باقی مانده است. ما باید به ارزیابی این نکته بپردازیم که چه تصمیماتی باید برای حفظ این نوار پیروزی ها و پیشرفت بیشتر اتخاذ شود."

قهرمانی یوونتوس در فصل گذشته یک سورپرایز واقعی بود اما ندود معتقد است امسال کار آنها سخت تر بود: "همه وظایف خود را به خوبی انجام دادند؛ چه سرمربی تیم چه بازیکنان. آنها بعد از قهرمانی سال گذشته باز هم به پیشرفت ادامه دادند. پس باید به آنها احترام گذاشت. تکرار قهرمانی در ایتالیا و پیشروی تا مراحل حذفی در لیگ قهرمانان اروپا با کادر فعلی، یک موفقیت کامل و بی چون و چراست!"

وی در پایان از مدیرعامل جدید باشگاه گفت: "و باید از آندره‌آ آنیلی تشکر کرد. او سه سال پیش تیم مدیریتی جدید و کارآمدی تشکیل داد و از آن روز یوونتوس توانسته به موفقیت های مختلفی دست پیدا کند!"
==================================================================================

کونته: خرید زلاتان به تنهایی یووه را قهرمان اروپا نمی کند

ea8a78d3bf557d50ef02e18f178bbadc62aef819.jpg

طرفداری - سرمربی بانوی پیر معتقد است که خرید بازیکنانی همچون سوارز یا هیگواین یا زلاتان به تنهایی باعث قهرمانی یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا نخواهد شد.

بسیاری یکی از نقاط ضعف یووه در این فصل نداشتن مهاجمی شش دنگ می دانستند و معتقد هستند که اگر یووه بازیکنانی همچون زلاتان یا سوارز را به خدمت بگیرد بسیاری از مشکلاتش حل خواهد شد ولی سرمربی این تیم مخالف این نظریه است. به عقیده کونته داشتن مهاجمی با توانایی بالا به تنهایی برای قهرمانی در اروپا کافی نیست.

قهرمان این فصل سری آ در بازی در مقابل بایرن در مجموع دو بازی رفت و برگشت با ۴ گل مغلوب شد که بسیاری دلیل اصلی این باخت را عدم توانایی یووه در گلزنی می دانستند. با این حال کونته احساس می کند که یووه باید به دنبال تقویت خود در دیگر نقاط زمین نیز باشد، اگر قصد دارد که با بهترین های اروپا برابری کند. کونته مدل بایرن مونیخ را بسیار شایسته تقلید می داند.

او در مورد خرید مهاجم جدید برای تیمش به La Gattezza dello sport گفت:" من فقط می توانم بخندم زمانی که مردم می گویند که یووه با خریدن دو یا سه مهاجم خوب می تواند قهرمان لیگ قهرمانان شود، شرایط در واقعیت بسیار دشوار تر است. اختلاف زیادی بین ما و جام قهرمانی در لیگ قهرمانان وجود دارد. سوارز و هیگواین و زلاتان بازیکنان بزرگی هستند و شما نمی تواند به آن ها نه بگویید و اگر توانایی آن را داشتیم با تک تک آنها قرارداد می بستیم ولی این کار برای قهرمانی در لیگ قهرمانان کافی نیست. ما باید شیوه کاری بایرن مونیخ را الگوی خود قرار دهیم، من در این مورد با مدیر عامل باشگاه نیز صحبت کرده ام.

من شنیده ام که روبن در مورد پیروزی های بایرن گفته است که این ها نتیجه تلاش کار گروهی بازیکنان بوده است. بازیکنان بایرن این موضوع را به خوبی درک کرده اند. روبن و ریبری بازیکنانی با توانایی های فردی بالایی هستند ولی موفقیت یک تیم بسته به هماهنگی بازیکنان با درک بالا از یکدیگر است. به هر حال ما باید به بازیکنان فعلی یووه احترام بگذریم ولی هنوز هم می توان پیشرفت داشت.

یوونتوس در هفته گذشته قهرمانی خود در لیگ ایتالیا را قطعی کرد.

=============================================================================================

بوفون: عملکرد پراندلی فوق العاده بوده است

7a837e8d88512244bc15c958ce2674538b571590.jpg

جی جی بوفون عملکرد چزاره پراندلی در تیم ملی ایتالیا را فوق العاده توصیف کرد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، آتزوری تابستان گذشته با هدایت پراندلی توانست به فینال یورو 2012 راه یابد و در حال حاضر در آستانه حضور در مرحله نهایی جام جهانی 2014 برزیل قرار دارد.

و سنگربان شماره یک و کاپیتان ایتالیا تاکید می کند که سرمربی سابق فیورنتینا مهمترین نقش را در موفقیت های یک سال گذشته تیم ملی داشته است.

"عملکرد فوق العاده چزاره پراندلی در تیم ملی ایتالیا باعث شده تا ما به یک تعادل در استحکام خط دفاعی و قدرت تهاجمی برسیم."

بوفون درباره ادامه حضورش در تیم ملی هم می گوید: "زمان هرگز متوقف نمی شود، من اولین بازی ام را در سن 17 سالگی انجام دادم و حالا 35 ساله هستم. من نمی توانم جلوی تیک تاک ساعت را بگیریم، ولی در کنار آن از گذشته خودم احساس آرامش می کنم و نگرانی هم بابت آن ندارم.

"همواره آینده به جوانان تعلق خواهد داشت و من تلاش می کنم که بتوانم تجربیاتی که طی این سالها کسب کرده ام را به نسل بعد انتقال دهم."

جیان لوئیجی بوفون طی 16 سال حضور در تیم ملی ایتالیا، 126 بار پیراهن آتزوری را به تن کرده است.
==============================================================

تمجید هم تیمی سابق از آنتونیو کونته

مارک یولیانو هم تیمی سابق آنتونیو کونته با تمجید از وی گفت که او باید در فصل 14-2013 نیز هدایت یوونتوس را در اختیار داشته باشد.

پس از کسب دومین اسکودتوی متوالی توسط یوونتوس با هدایت کونته، شایعاتی مبنی بر ترک این باشگاه از سوی این مربی جوان شنیده می شود.

مارک یولیانو رد مصاحبه با Tutto Juve گفت: "کونته و مدیران باشگاه، شایسته تشویق می باشند. آن ها در طول دو فصل اخیر کارهای استثنایی انجام دادند. کونته باید همچنان بر مسند مربیگری تیم باقی بماند. او یک پروژه فوق العاده در پیش گرفته است و من تصور نمی کنم که باشگاه را ترک کند. به هر حال او یک یوونتوسی است."

=======================================================
جووینکو به فعالیتش در یوونتوس ادامه خواهد داد

ایجنت سباستین جووینکو می گوید که احتمال تمدید قرارداد این بازیکن بیشتر از ترک این باشگاه در تابستان می باشد.

شایعات حاکی از این بود که این بازیکن ممکن است راهی ناپولی شود، اما کلودیو پاسکوالین ایجنت جووینکو آن را تکذیب کرد.

پاسکوالین به calciomercato.it گفت: "شایعات در مورد ناپولی پوچ و واهی می باشند. او بیش از هر زمانی قصد دارد که به کارش در یوونتوس ادامه دهد."

"فارغ از هر چیزی، در حال حاضر امکان ادامه فعالیت او در فصل آینده بسیار زیاد است. ما در حال مذاکره با مدیران باشگاه هستیم و مجددا مذاکره خواهیم کرد، حتی با اینکه عجله ای در کار نیست."

جووینکو در 29 بازی برای قهرمان فصل جاری سری آ موفق شد، 7 گل به ثمر رساند.

پاسکوالین ادامه داد: "انتقاد بخشی از بازی است. او تا به حال یک فصل بسیار مثبت را پشت سر گذاشته است. آنتونیو کونته سرمربی تیم بیشتر اوقات او را در ترکیب اصلی به کار می گمارد و تنها با مصدومیت این روند متوقف شد."

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اینم مصاحبه کامل بوفون با سایت فیفا

بوفون: توماس انکونو، من را عاشق دروازه بانی کرد

238383hp2.jpg

جیان لوییجی بوفون یکی از بهترین دروازه بان های دنیا می گوید که بازی های تماشایی توماس انکونو، او را عاشق دروازه بانی کرده است و به همین دلیل نام فرزندش را لوییس توماس گذاشته است.

به گزارش ایرنا از سایت ˈفیفاˈ، بوفون در 15 سال گذشته همواره دروازه بان شماره یک ایتالیا بوده و توانسته جانشین خوبی برای دینو زوف در تیم یوونتوس باشد.

او اولین بار در 29 اکتبر سال 1997 برای تیم ملی فوتبال ایتالیا در مقابل روسیه به میدان رفت و بعد از آن 125 بار دیگر دستکش های دروازه بانی لاجوردی پوشان را به دست کرد.

او در سال 2006 با تیم ملی ایتالیا به قهرمانی در جام جهانی رسید و سپس جایزه یاشین را به عنوان بهترین دروازه بان دریافت کرد.

بوفون از زمان ورود چزاره پراندلی به تیم ایتالیا از سال 2010 نیز بازوبند کاپیتانی این تیم را از آن خود کرده است.

وی اکنون در 35 سالگی هیچ برنامه ای برای بازنشستگی ندارد و با قدرت در مسابقات به میدان می رود.

او هنوز هم تشنه موفقیت های بیشتر با تیم یوونتوس است و آرزوهای بزرگی برای تیم ملی فوتبال ایتالیا دارد.

بوفون در 14 سالگی، کار خود را به عنوان یک هافبک دفاعی در فوتبال آغاز کرد اما به گفته خودش بعد از دیدن بازی های توماس انکونو کامرونی در جام جهانی 1990 ایتالیا بود که عاشق دروازه بانی شد.

وی در مصاحبه مفصلی که با سایت ˈفیفاˈ داشته است، گفت: مهارهای تماشایی توماس بود که من را عاشق دروازه بانی کرد. او خیلی زود به قهرمان زندگی من تبدیل شد تا جایی که اسم پسرم را به یاد او لوییس توماس گذاشتم. بعد از تولد او نکونو هم به من تبریک گفت.

این دروازه بان ایتالیایی در مورد این حرف که می گویند دروازه بان ها مثل قالی کرمان:D می مانند و با بیشتر شدن سنشان بهتر می شوند، خاطرنشان کرد: نمی دانم. در واقع 30 سالگی مرحله مهمی در زندگی و همچنین در ورزش است. به محض اینکه از 30 سال عبور می کنید باید روی تجارب خود تکیه کنید. در عین حال باید برای حفظ آمادگیتان بیشتر تلاش کنید.

بوفون در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا دروازه بان هایی که کاپیتان هستند می توانند وظایف خود را به درستی انجام بدهند، تصدیق کرد: من هرگز فکر نکرده ام که کاپیتان بودن فقط بستن بازوبند کاپیتانی است. یک کاپیتان واقعی کسی است که نقش مهمی در تیم چه در زمین و چه در خارج از زمین دارد. فرقی نمی کند کجای زمین باشد.

او از فابیو کاناوارو، لیلیان تورام، آندرا بارتزالی، لئوناردو بونوچی و جورجو کیه لینی به عنوان مدافعان مورد علاقه خود نام برد و ادامه داد: به نظر من به خوبی مهار کردن توپ به اندازه زدن گل مهم است. دروازه بان ها خوب می دانند که اگر اشتباهی مرتکب شوند، جبرانش چقدر سخت خواهد بود. دروازه بانی نیاز به تمرکز بالایی دارد. یک دروازه بان هرگز نمی تواند راحت و آسوده باشد.

کاپیتان تیم ملی فوتبال ایتالیا از مهار کردن شوت زین الدین زیدان در فینال جام جهانی 2006 به عنوان یکی از بهترین بازی هایش نام برد و افزود: انتخاب کردن یکی، کار بسیار دشواری است. خوشبختانه تعداد کمی از این لحظه ها را داشته ام.

وی با اشاره به 23 گلی که در 34 مسابقه لیگ ایتالیا در اولین فصل حضورش در یوونتوس در مسابقات 2001/2 دریافت کرد، گفت: مطمئنا این بهترین رکورد من بوده است.

بوفون که تا کنون 500 بازی باشگاهی و 126 بازی ملی برای ایتالیا در کارنامه اش ثبت کرده است، همچنین زلاتان ایبراهیموویچ را خطرناک ترین مهاجم دنیا می داند که همیشه مشکلات زیادی برای او درست می کند.

این بازیکن در مورد مسابقات جام کنفدراسیون ها نیز ابراز امیدواری کرد، تیم های ایتالیا و برزیل به فینال برسند.

پ.ن: دوستان این ترجمشو یه خورده مختصر کردن تو سایت فیفا کاملش هست در ضمن اون قالیه کرمان رو هم شراب بخونید از ابتکارات مترجم ایرنا بود:D
Buffon: A big save is as important as a goal - FIFA.com

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
اگرچه دیر شده اما قهرمانی رو تبریک میگم
تازه اونم یه دلیلی داره :D
دیشب داشتم یه سری لباسای قدیمیم رو مرتب میکردم و سروسامون میدادم ، یییهو رسیدم به لباس یووه که 13 سال پیش خریده بودم.... یادش بخیر اون موقع یادمه 4-5 ت خریده بودمش :D
تبریییک

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پیش‌بازی آتالانتا-یوونتوس؛ قهرمان با ترکیبی متفاوت به میدان می‌رود؟

17857602357694220617.jpg

هفته سی و ششم سری آ ایتالیا امشب با برگزاری 9 دیدار به پایان می رسد که در یکی از آنها تیم یوونتوس باید در برگامو به مصاف آتالانتا برود.

شاگردان استفانو کوانتونو در حالی امشب ساعت 23:15 میزبان قهرمان زودهنگام این فصل سری آ هستند که تا پایان هفته سی و پنجم با 39 امتیاز در جایگاه چهاردهم جدول قرار گرفته اند. بیانکونری هم در حال حاضر 83 امتیازی است و امیدوار است با پیروزی در هر سه دیدار آینده بتواند رکورد 91 امتیازی یوونتوس فابیو کاپلو در فصل 06-2005 را به نام خود تغییر دهد.

72305398372368980881.jpg

22773047953991915549.png
آتالانتا

نراتزوری بعد از برد 4-3 برابر اینتر در سن سیرو، در چهار بازی بعد دیگر موفق به کسب پیروزی نشده و دو تساوی و دو شکست حاصل کار آنها در هفته های اخیر بوده است.

اگرچه تعداد زیادی از مصدومین آتالانتا در این دیدار باز خواهند گشت، اما به نظر می رسد که کوانتونو از همان ترکیب برابر پاراما که البته با شکست 2-0 آنها هم همراه بود استفاده کند.

تنها تغییر می تواند رقابت بین جورجی و رایموندی برای قرار گرفتن در جناح راست این تیم باشد. چیگارینی و بوناونتورا هم همانند اغلب بازی های این فصل، مهمترین عناصر میانه میدان نراتزوری خواهند بود.

ژرمن دنیس، بهترین گلزن آتالانتا در این فصل بدون شک گزینه قطعی کوانتونو برای پیکان خط حمله خواهد بود و از بین مورالز و لیواخا یک نفر پشت سر دنیس قرار خواهد گرفت.

بازیکن محروم: -

بازیکنان مصدوم: ایگور بودان، جودو ماریلونگو، ریکاردو کاتزولا و فرانکو برینزا

ترکیب احتمالی آتالانتا: (1-1-4-4)

کانسیلی – فری – استنداردو – لوچینی – بریویو – جورجی – چیگارینی – بیوندینی – بوناونتورا – مورالز – دنیس

35899145695128977245.png
یوونتوس

بیانکونری با پیروزی 1-0 هفته گذشته برابر پالرمو برای دومین فصل پیاپی قهرمان سری آ ایتالیا شد. شاید تنها انگیزه یووه در سه بازی باقیمانده پیروزی در هر سه دیدار و کسب بیشترین امتیاز در تاریخ سری آ باشد.

به نظر می رسد که کونته با تغییرات زیادی نسبت به بازی برابر پالرمو تیمش را راهی میدان کند. مهمتزین تغییر می تواند بازگشت به آرایش 2-5-3 باشد. محرومیت سه جلسه ای پل پوگبا تاثیر به سزایی در این تغییر داشته است.

از سوی دیگر، بارتزالی دیگر محروم یوونتوس در این دیدار خواهد بود و استفاده از استوراری، کاسرس، مارونه و پلوسو به عنوان دروازه بان و عناصر دفاعی تیم می تواند تغییر دیگر در ترکیب بیانکونری باشد.

در خط میانی هم حضور بازیکنانی مانند ایسلا، پادوین و جیاکرینی در ترکیب اصلی دور از انتظار نخواهد بود و در نهایت پیش بینی می شود جووینکو و ماتری پس از هفته ها دوباره به عنوان مهاجم ثابت در برگامو به میدان بروند.

بازیکنان محروم: آندرا بارتزالی و پل پوگبا

بازیکن مصدوم: سیمونه په په

ترکیب احتمالی یوونتوس: (2-5-3)

استوراری – کاسرس – مارونه – پلوسو – ایسلا – پادوین – پیرلو – جیاکرینی – آساموآ – ماتری – جووینکو

آتالانتا-یوونتوس از نگاه آمار

1- نراتزوری هر پنج دیدار گذشته خود را برابر بیانکونری واگذار کرده است.

2- یوونتوس 9 بازی از 10 دیدار گذشته خود را برابر آتالانتا با پیروزی پشت سر گذاشته است.

3- آخرین برد آتالانتا برابر یووه بر می گردد به فوریه سال 2001.

4- یوونتوس در آخرین رویارویی دو تیم، در دور رفت این فصل رقابت های سری آ موفق شد با گلهای ووچینیچ، پیرلو و مارکیزیو، 3-0 میهمان خود را از پیش رو بردارد.

5- شاگردان آنتونیو کونته در هشت دیدار گذشته خود در سری آ پیروز شده اند.

6- جی جی بوفون در 6 بازی از 8 بازی گذشته خود در این فصل سری آ دروازه خود را بسته نگه داشته است.

7- ژرمن دنیس، مهاجم آرژانتینی آتالانتا با 15 گل زده و آرتورو ویدال هافبک شیلیایی یووه با 10 گل زده، بهترین گلزنان دو تیم تا اینجای این فصل محسوب می شود.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک :happy:
------------------

آتالانتا 0-1 یوونتوس

161163847.jpg

یوونتوس در هفته ی سی و ششم رقابت های سری آ، به مصاف میزبان خود، آتالانتا رفت و موفق شد این تیم را با تک گل الساندرو ماتری از پیش روی بردارد. ترکیب ابتدایی یوونتوس در غیاب بوفون و بارتزالی که به صلاح دید کونته در استراحت به سر می بردند، این گونه بود: یوونتوس (2-5-3) : مارکو استوراری؛ جورجو کیه لینی، لوکا مارونه، مارتین کاسرس؛ پائولو ده چلیه (فدریکو پلوزو '76)، امانوئله جاکرینی، آندره آ پیرلو، سیمونه پادویین (آرتورو ویدال '69)، مائوریسیو ایسلا؛ الساندرو ماتری، فابیو کوالیارلا (نیکولاس آنلکا '68).

در همان ابتدای مسابقه و در دقیقه ی ششم بازی، آتالانتا مجبور شد دست به تعویضی اجباری بزند و کریستین رایموندی را از زمین خارج کند تا لوئیجی جورجی در زمین حضور یابد و جای خالی این مهره ی مصدوم را برای آتالانتا پر کند. شش دقیقه ی بعد، الساندرو ماتری موفق شد در دقیقه ی هجدهم، دروازه ی آندره آ کونسیلی را با پاس دیدنی آندره آ پیرلو باز کند. یوونتوس در این نیمه توانست یکی از دو شوت در چهارچوب خود را وارد دروازه ی حریف کند. در دقایق پایانی نیمه ی نخست نیز، آندره آ پیرلو با کارت زرد توسط داور این مسابقه جریمه شد. آتالانتا نیز در نیمه ی اول موفق به ایجاد چند موقعیت خطرناک شد اما تمام ضربات آنان در خارج از چارچوب قرار داشت، یک بار نیز تیر دروازه ی مارکو استوراری توسط آتالانتایی ها به لرزه درآمد.

در نیمه ی دوم، دو تیم نتوانستند از موقعیت های خود روی دروازه های بکدیگر استفاده ای ببرند و بازی با نتیجه ی یک بر صفر به سود یوونتوس میهمان پایان یافت.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کونته و الگو برداری از بارسلونا

0022a58878438e459c505dcd0c894758cb0ee5e6.png

سرمربی یوونتوس می گوید بلند پروازی اش برای پیاده کردن مدل بازی بارسلونا در بیانکونری کافی بوده است تا مدیر باشگاه برای جذب وی متقاعد شود.

به نقل از ساکروی، سرمربی 43 ساله یوونتوس، آنتونیو کونته، در سال 2011 هدایت این تیم را بر عهده گرفته و موفق شد در دو سال پیاپی یووه را به کسب عنوان قهرمانی سری آ نائل کند.

کونته که دومین قهرمانی اش با یوونتوس را در روز یکشنبه هفته جاری با برد 1-0 مقابل پالرمو جشن گرفت، در آتوبیوگرافی خود اقدام به شرح مصاحبه شغلی خود پیش از پذیرش سمت سرمربیگری یوونتوس پرداخت.

او در این باره نوشته است:

"در سال های اخیر، یوونتوس تیمی بوده که به حریفاش اجازه داشتن مالکیت توپ در جریان بازی را داده است. به جای آن، من خواستم که حریفان ما پیش از بازی از رویارویی با ما هراس داشته باشند."

"یوونتوس به بازیکنانی نیز دارد که تشنه پیروزی هستند، بازیکنانی که به هدف تیم ایمان دارند. در حال حاضر نام ها چندان اهمیتی ندارند، اما ما باید ایده جدیدی را در فوتبال اجرا کنیم که در آن ها همه بازیکنان هم در حمله و هم در دفاع شرکت می کنند، همانند آنچه در بارسلونا انجام می شود."

"من اعتقاد دارم که با کار فراوان و داشتن ایده ای مدرن در فوتبال می توان یوونتوس را به قله های فوتبال ملی و اروپایی بازگرداند."

در حال حاضر یوونتوس که از پیش قهرمان سری آ شده است با رکورد 84 امتیاز فصل پیش خود تنها یک امتیاز فاصله دارد. این تیم همچنین این فرصت را دارد تا در انتهای فصل رکورد بیشترین امتیاز کسب شده در یک فصل توسط این باشگاه (91) را جابجا کند.
=============================================================
صحبت های بازیکنان یوونتوس پس از پیروزی مقابل آتالانتا

f9dfa3b3c8faa0e1c982ca32348fb08941157b68.jpg

پائولو دی چلیه، مارکو استوراری و کلودیو مارکیزیو پس از پیروزی 1-0 یوونتوس در زمین آتالانتا در صفحه فیسبوکشان در مورد این دیدار صحبت کردند.

پائولو دی چلیه با آپلود یک عکس از خودش در صفحه فیسبوکش گفت: "پیروزی بزرگی بود، آماده بازگشت به تورین هستیم، شب بخیر."

همچنین مارکو استوراری دروازه بان ذخیره یوونتوس که امشب وظیفه حراست از دروازه اش را بر عهده داشت، پس از بازی در صفحه فیسبوکش نوشت: "امروز با وجود اینکه تیمی متفاوت داشتیم، باز هم قدرتمند بودیم. زنده باد یوونتوس."

کلودیو مارکیزیو نیز که در این دیدار در ترکیب آنتونیو کونته جایی نداشت، پس از پیروزی برابر آتالانتا در صفحه فیسبوکش نوشت: "اکنون به وینوو رسیدیم. امشب آزمون بزرگی پیش رو داشتیم. پیروزی با یک گل و نزدیک شدن به رکورد. هز اتفاق بزرگی ممکن است رخ دهد. شب بخیر."
=====================================================
ماتری خوشحال از گل سه امتیازی خود

fee088c5e3ff5dd207a8f83c59a1f06ba6f10194.jpg

الساندرو ماتری از به ثمر رساندن گل سه امتیازی اش در برگامو ابراز خوشنودی کرد.

به گزارش Juventus.com، چهارشنبه شب بیانکونری موفق شد در ادامه روند پیروزی های متوالی اش در سری آ، آتالانتا را با تک گل مهاجم 28 ساله خود شکست دهد.

ماتری در حالی که لبخند به لب داشت درباره گل زیبای خود به خبرنگاران گفت: "گل امشب من یک گل بسیار زیبا و البته با ارزش بود، اما من گلی که به کیه وو زدم را ترجیح می دهم.

"قهرمانی دوباره در سری آ؟ اتفاق بسیار ارزشمندی است، اما من به دستاوردهای شخصی هم نگاه می کنم. این واضخ است که عملکرد یک مهاجم را با تعداد گلهای زده اش ارزیابی می کنند و من فکر می کنم با توجه به دقایق حضورم در زمین، آمار گلزنی قابل قبولی داشته ام.

"هر بازیکنی دوست دارد که در اکثر دقایق یک فصل به میدان برود، ولی همه می دانیم که این امر غیر ممکن است."

مهاجم سابق کالیاری درباره آینده اش در بیانکونری نیز گفت: "من می خواهم در بین مهاجمان فصل آینده حضور داشته باشم. صحبت از حضور بازیکنان بزرگ عملکرد مهاجمین ما را تحت تاثیر قرار داده است.

"مطمئنا با حضور بازیکنان با کیفیت موفقیت در اروپا دست یافتنی خواهد بود، اما فکر می کنم که فتح دو اسکودتوی پیاپی می تواند دلیل خوبی برای تقدیر از بازیکنانی باشد که در این مسیر به تیم کمک کردند."

لازم به ذکر است، الساندرو ماتری در این فصل سری آ، طی 20 بازی 7 گل به ثمر رسانده است

m-o-h-s-e-n

Registered User
لایک‌ها
1,723
گفتن اینکه دوره بارسا به سرآمده،اغراق آمیز است؛ به احترام هاینکس کلاه از سر برمی دارم.
285372_838.jpg
سایت گل- آنتونیو کنته سرمربی موفق یوونتوس روز یکشنبه دومین قهرمانی متوالی تیمش در رقابت های سری آ را شاهد بود و در گفتگو با روزنامه گاتزتادلوسپورت به بررسی شرایط مختلف دنیای فوتبال پرداخته؛ از حذف بارسا و وابستگی این تیم به مسی گرفته،تا الگویش در دنیای مربیگری و حال و روز یوونتوس و بازیکنان مدنظرش برای خریداری. روزنامه های اسپانیایی هم به بازتاب بخش های مهم این صحبت ها پرداخته اند.

کنته درمورد شرایط بارسلونا گفت:«گفتن اینکه دوره بارسا به سر آمده، اغراق آمیز است. از مدتها پیش و درحالی که هنوزقهرمانی بارسا ازنظر محاسبات ریاضی مسجل نشده بود، هم می بایست این تیم را قهرمان دانست. آنها به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسیده اند و به نظر من صحبت کردن راجع به اینکه دوره این تیم تمام شده،اغراق آمیز است. واقعیت این است که آنها اخیر خیلی به مسی وابسته بوده اند.

او در بخش دیگری از صحبت هایش از آریگو ساکی به عنوان سرمربی ایتالیایی ای که بیشترین تاثیرگذاری را روی او داشته یادکرد و در مورد سرمربیان بزرگ حال حاضر دنیای فوتبال گفت:«میلان ساکی به تاریخ پیوست و مسیر مهمی را طی کرد. او سرمربی ایتالیایی ای است که بیشترین تاثیر را روی من داشته. درمورد گواردیولا هم باید بگویم که او یکی از بهترین سرمربیان حال حاضر دنیای فوتبال است. مورینیو هم می داند که چطور صد درصد توان ممکن را از بازیکنانش بگیرد. قهرمانی سه گانه با اینتر مثال خوبی برای قدرت و اراده بالای اوست. او تیم را به بالاترین سطح ممکن می رساند و با پایان دوره از تیم می رود.به علاوه به احترام یوپ هاینکس کلاه از سر برمی دارم. او در سال 1998 با رئال مادرید قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا راتجربه کرد و درآن زمان تیمش یک فوتبال متفاوت را پیاده می کرد. ولی در آن سیستم باقی نمانده و پیشرفت کرده.سبک بازی بایرن به آن ایده ای که هاینکس در ذهنش دارد،شباهت زیادی دارد.»

سرمربی یوونتوس در ادامه از دیگو آرماندو مارادونا به عنوان بهترین بازیکن 30 سال اخیر دنیای فوتبال نام برد:«مارادونا ، بهترین بازیکن سی سال اخیر دنیای فوتبال است. مهار او برای خود من خیلی سخت بود. در چشم های او، خوشبختی یک بچه ای که انگار برای اولین بار است فوتبال بازی می کند،دیده می شود. بعد از او، مسی و رونالدو، پدیده اینتر هستند.»

او درمورد خریدهای آتی تیمش گفت:«برای فصل آینده ممکن است برای خرید زلاتان ایبراهیموویچ( پاری سن ژرمن)، گونسالو ایگواین (رئال مادرید) و لوئیس سوارس(لیورپول ) وارد عمل شویم. به این بازیکنان نمی توان نه گفت. اگر دست من بود دوست داشتم هر سه تای آنها را خریداری کنم. ولی حتی دراختیار داشتن این بازیکنان هم به منزله قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا نخواهد بود.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛ 3 خبر

شنبه روز تاج گذاری قهرمان سری آ

40068928603445906596.jpg

یوونتوس، قهرمان این فصل ایتالیا شنبه هفته آینده بعد از بازی برابر کالیاری در یوونتوس آره نا اسکودتو را بالای سر خواهد بود. به گزارش Juventus.com، در حالی که دو هفته به پایان رقابت های فصل 13-2012 سری آ باقی مانده است، بیانکونری به دلیل انجام بازی آخر در خانه سمپدوریا، جشن قهرمانی را یک هفته زودتر و در خانه مقابل هواداران خود برگزار خواهد کرد.

گفتنی است، یوونتوس با پیروزی 1-0 برابر پالرمو در فاصله سه هفته مانده به پایان رقابت ها، دومین اسکودتو پیاپی خود را به همراه آنتونیو کونته مسجل کرد و حالا می تواند در آخرین بازی خانگی خود در فصل جاری جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

بازی یوونتوس – کالیاری شنبه ساعت 20:30 به وقت تهران در یوونتوس آره نا برگزار خواهد شد.

یورنته به قدرت یووه ایمان دارد

54490612764780632331.jpg

فرناندو یورنته، مهاجم فصل آینده یوونتوس تاکید کرد که به یکی از بهترین باشگاه های اورپا پیوسته است. به گزارش فوتبال-ایتالیا، یوونتوس ژانویه امسال موفق شد پس از کش و قوس های فراوان و با استفاده از قانون بوسمن، مهاجم ناراضی اتلتیکو بیلبائو را برای فصل آینده به خدمت بگیرد.

یورنته درباره این انتقال گفت: "در حال حاضر، آنها یکی از بهترین های اروپا هستند و این را با دوبار قهرمانی پیاپی در سری آ به عنوان قدرتمندترین تیم ایتالیا نشان داده اند.

"من از پیوستن به چنین تیمی خیلی خوشحالم، البته در حال حاضر تنها به بیلبائو فکر می کنم و می دانم که اتفاق مهمی در آینده انتظار مرا می کشد."

مهاجم 28 ساله تیم ملی اسپانیا در این فصل لالیگا طی 23 بازی تنها 2 بار موفق به گلزنی شده است که البته در اکثر دیدارها به عنوان یار جانشین به میدان رفته است.

به احتمال فراوان هیگواین فصل آینده به یووه می رود

85286236965532022030.jpeg

بنا بر گزارش ها گونزالو هیگواین مایل است رئال را ترک کند و به یوونتوس ملحق شود.

به گزارش فوتبال اسپانیا، گفته ها در اوایل این هفته نشان داد گروهی که به مادرید سفر کرده بودند در نظر داشتند مهاجم آرژانتینی این تیم را زیر نظر بگیرند، حال در مذاکرات دو باشگاه برای انتقال هیگواین باز شده که او در تابستان مادرید را به مقصد تورین ترک نماید. روزنامه دلو اسپورت امروز نوشت که قبل از توافق دو باشگاه خود هیگواین با یوونتوس به توافق رسیده و آماده است که به این تیم بپیوندد. گفته می شود این بازیکن بعد از بازی با گالاتاسارای در لیگ قهرمانان اروپا این موضوع را بیان کرده و از علاقه خود به یووه گفته است.

تورینی ها علاقمند هستند تا این بازیکن ۲۵ ساله را با مبلغ ۲۰ میلیون یورو به تیم خود اضافه نمایند، اما ممکن است این مبلغ تا ۲۵ میلیون یورو هم افزایش پیدا کند.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بوفون: فلسفه یووه بردن است

0751d1d8ca8ac5fd9e10715cf8514491b5377038.jpg

جیان لوییجی بوفون سنگربان تیم فوتبال یوونتوس، اذعان می‌کند که دومین اسکودتو با آنتونیو کونته احساس و حال و هوایی متفاوت دارد، اما ذهن و فلسفه یوونتوس همیشه ”محکوم به بردن است.”

به گزارش Juventusfc.ir، بیانکونری برای دومین فصل پیاپی با هدایت آنتونیو کونته به قهرمانی در سری‌آ رسیده است و بعد از بازی با کالیاری کاپ قهرمانی را بالای سرخواهد برد، بوفون که در مدرسه نوجوانان یووه در تورین حضور داشت به دانش آموزان گفت:

“اقتدار این اسکودتو به اندازه اقتدار اسکودتو فصل قبل نیست، اما به هر حال فصل در کل مثبتی پشت سرگذاشته شده است، این فصل احساس متفاوتی وجود دارد. ما تیمی بودیم که از جولای تا کنون محکوم به برد بوده ایم، اگرچه اکنون یک احساس شیرین داریم. مدیریت پیروزی‌ها در زمانی که همه منتظر نشسته اند تا شما اشتباه کنید و زمانی که فشار مردم روی دوش‌های خود را احساس می‌کنید ساده نیست. اگرچه رسیدن به آن سخت است، اما وقتی به این موفقیت و نتایج می‌‌رسید احساس خوبی به شما دست می‌دهد.”

یووه سمپدوریا و کالیاری را تا فتح رسمی سی و یکمین اسکودتو تاریخ حیات خود پیش رو دارد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از یووه :happy:
------------------

میخواهیم به بهترین شکل فصل را تمام کنیم
C_3_Media_1683057_immagine_ts673_400 (1).jpg

آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس که توانست در دومین فصل پیاپی دومین اسکودتو را برای یووه به ارمغان بیاورد در آستانه بازی مقابل کالیاری در برابر خبرنگاران قرار گرفت .

" ما می خواهیم که همچنان تلاش کنیم و تمام کارهایی که تا به الان انجام دادیم را بازهم ادامه دهیم و هدف ما به پایان بردن لیگ با بهترین نتیجه ممکن است "

" می خواهیم به یک رکورد بسیار مهم برسیم که آن باعث ایجاد انگیزه ی مضاعفی در ما خواهد شد "

" اگر ما بتوانیم در این بازی هم برنده شویم، مطمئنا برای ما رضایت بخش و خوب خواهد بود "

" فصل گذشته ما مراسم بسیار زیبایی را برگزار کردیم و حالا من از هواداران درخواست دارم که در پایان بازی برای هجوم آوردن به درون زمین اصرار نکنند "

" ما می خواهیم که در برابر هواداران خود جشن قهرمانی را برگزار کنیم و می خواهیم همگی در کنار هم به بهترین شکل ممکن جشن بگیریم "

برای قهرمانی همه کار کردیم
C_3_Media_1683301_immagine_ts673_400.jpg

کلودیو مارکیزیو هافبک تکنیکی و با محبوب یوونتوس اعتقاد دارد که یووه همچنان به فکر قهرمانی های بیشتری است اما در عین حال نیاز به قوی تر شدن هم دارد .

" فصل سختی را پشت سر گذاشتیم اگرچه به ظاهر برای ما ساده بود اما همه میدانند که همیشه تکرار قهرمانی سخت است "

" ما در ایتالیا به جایگاه خوبی رسیدیم و در این فصل هم آن را بار دیگر تثبیت کردیم "

" اما مشخص است که برای بدست آوردن عناوین و قهرمانی های بیشتر نیاز به قوی تر شدن داریم "

" ما تلاش داریم که قهرمانی های بیشتری را کسب کنیم بنابراین باید مجهزتر هم بشویم "

" اکنون لازم است که از ماتری بیشتر گفته شود, بازیکنی که کارهای زیاد و مهمی را انجام داده و سزاوار تقدیر است "

" اما به طور کلی این موفقیت ها و 2 اسکودتو نتیجه یک کار گروهی بود که ما آن را انجام دادیم و همه در آن نقش دارند "

" ما همه کار انجام دادیم و همه چیزمان را برای کسب این 2 عنوان قهرمانی دادیم "

پیرلو: کنته با ما خواهد ماند
timthumb.jpg

آندره‌آ پیرلو هافبک طراح و بازیساز ایتالیایی تیم فوتبال یوونتوس، در تازه ترین مصاحبه خود عنوان می‌کند انتظار دارد فصل ۲۰۱۳-۱۴ را نیز زیر نظر آنتونیو کنته آغاز کند و انتظار ترک این تیم را ندارد.
کنته اخیراً از باشگاه انتظاراتی برای بهبود و تقویت تیم در فصل آینده چمپیونز لیگ داشته، که طبق شایعات تهدید کرده در صورت برآورده نشدن آن تصمیم به ترک یووه خواهد گرفت، پیرلو با تجربه در این خصوص به اسکای اسپرت می‌گوید:

” وضعیت حال حاضر کنته عجیب است. اما ما قطعاً او را تابستان با خود خواهیم داشت و او با ما خواهد ماند .”

کنته دو فصل فوق العاده را در بیانکونری با فتح دو اسکودتو، یک سوپرکاپ و حضور در میان هشت تیم برتر اروپا برای خود رفم زده، این در حالی بوده که بیانکونری دو فصل را با رده هفتمی به کار خود پایان داده بود. پیرلو ادامه داد :

“اسکودتو نخست بسیار دور از انتظار بود، اما هر دوی آن‌ها بسیار زیبا و لذت بخش به دست آمد، نماد اسکودتو؟ ویدال می‌تواند گزینه ای خوب برای این عنوان باشد، او در این دو سال کمک زیادی به یوونتوس کرده است، اما مهم تیم است که این فاکتور مهمی برای یووه است و همه ی بازیکنان شایسته این عنوان هستند.”

کاپلو: کنته می‌تواند مرا شکست دهد
timthumb (1).jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
قبل از هرچی تبریک مجدد به مناسبت سی و یکمین اسکودتو...:happy:

و اما قبل از خبر مربوط به بازی امشب یک خبر خوشحال کننده اضافه کنم که ظاهراً یوونتوس با هیگواین مهاجم آرژانتینی رئال مادرید به توافق رسیده و بزودی قراردادی چهار ساله و با دستمزد 4.5 میلیون یورو برای هر فصل امضا خواهد کرد...
:)

دوستان یوونتوسی:

هیگواین رو یوونتوسی بدونید...:happy:

85286236965532022030.jpeg

سری آ: یوونتوس 1 - 1 کالیاری؛ کونته به کاپلو نرسید

85187690344376951550.jpg

هفته سی و هفتم سری آ ایتالیا با برگزاری دیدار بین دو تیم یوونتوس و کالیاری آغاز شد و دو تیم با نتیجه 1-1 به تقسیم امتیازات رضایت دادند.

بازیکنان یوونتوس: استوراری، بارتزالی، بونوچی، کیه لینی، ایسلا، جیاکرینی، ویدال، مارکیزیو، مارونه، جووینکو، ماتری

بازیکنان کالیاری: آگاتزی، پریچو، روستینی، آستوری، مورو، اکدال، کونتی، ناینگولان، دسنا، ایباربو، پینیلا

در دقیقه 12 شوت زیبای ویدال را آگاتزی دروازه بان کالیاری راهی کرنر کرد.

در دقیقه 13 ایباربو مهاجم کالیاری در یک ضد حمله زیبا از زمین خودی پا به توپ شد و با عبور از مارکیزیو و بارتزالی با استوراری تک به تک شد و موفق شد دروازه قهرمان سری آ را باز کند.

در دقیقه 14 مارتین کاسرس به دلیل مصدومیت آندرا بارتزالی جانشین او شد.

یوونتوس بارها به دروازه کالیاری حمله کرد و صاحب کرنرهای پیاپی شد اما نتوانست از آن ها استفاده کند.

در دقیقه 32 شوت مارکیزیو را دروازه بان کالیاری مهار کرد.

در دقیقه 34 ضربه آزاد زیبای جووینکو به تیر افقی دروازه کالیاری برخورد کرد و در برگشت کیه لینی و ویدال موفق نشدند از موقعیت استفاده کنند.

نیمه اول با وجود اینکه توپ و زمین در اختیار یوونتوس بود اما این کالیاری بود که موفق شد پیروز از میدان بیرون بیاید.

نیمه دوم دیدار بدون هیچ تغییری در ترکیب دو تیم آغاز شد و کمی بازی متعادل تر از پیش دنبال شد.

در دقیقه 51 میرکو ووچینیچ جانشین سباستین جووینکو شد.

در دقیقه 54 شوت زیبای جیاکرینی را آگاتزی به کرنر فرستاد تا یوونتوس همچنان در باز کردن دروازه مهمان خود ناکام بماند.

در دقیقه 61 سرانجام طلسم دروازه کالیاری شکست و سانتر زیبای جیاکرینی با ضربه سر ویدال همراه شد و میرکو ووچینیچ در دهانه دروازه راحتترین کار ممکن را کرد و دروازه خالی را باز کرد تا کار به تساوی بکشد.

در دقیقه 65 داویده آستوری در تیم کالیاری جای خود را به سباستین اریکسن داد. در دقیقه 71 نیز ماتری جای خود را در تیم یوونتوس به کوالیارلا داد.

در ادامه حملات دامنه دار یوونتوسی ها به نتیجه ای نرسید و دو تیم به تساوی 1-1 رضایت دادند. بدین ترتیب آنتونیو کونته نمی تواند به رکورد امتیازات فابیو کاپلو در یک فصل دست پیدا کند.

در پایان این دیدار یوونتوس که پیش از این قهرمانی خود را قطعی کرده بود با 87 امتیاز در صدر جدول قرار دارد. تیم کالیاری نیز با 44 امتیاز در مکان یازدهم جدول قرار دارد.

بالا