ندود: یوونتوس می خواهد روند پیروزی هایش را ادامه دهد

پاول ندود، ستاره چکی سابق یووه و یکی از مدیران ورزشی فعلی باشگاه می گوید قهرمان ایتالیا به روند پیروزی های خود ادامه خواهد داد و دوران تازه ای برای این باشگاه آغاز شده است.
به گزارش سایت فوتبال ایتالیا، یوونتوس روز یکشنبه برای دومین بار پیاپی قهرمان سری آ شد اما ندود معتقد است هنوز کارهای زیادی باقی مانده که باید انجام دهند: "جوزپه موراتا، مدیر ارشد باشگاه و آنتونیو کونته، سرمربی تیم هم بارها در مورد قدم های بعدی باشگاه صحبت کرده اند. ما دو سال پیاپی قهرمان سری آ شدیم و جام حذفی را هم به خانه آوردیم اما هنوز هم کارهای زیادی برای انجام دادن باقی مانده است. ما باید به ارزیابی این نکته بپردازیم که چه تصمیماتی باید برای حفظ این نوار پیروزی ها و پیشرفت بیشتر اتخاذ شود."
قهرمانی یوونتوس در فصل گذشته یک سورپرایز واقعی بود اما ندود معتقد است امسال کار آنها سخت تر بود: "همه وظایف خود را به خوبی انجام دادند؛ چه سرمربی تیم چه بازیکنان. آنها بعد از قهرمانی سال گذشته باز هم به پیشرفت ادامه دادند. پس باید به آنها احترام گذاشت. تکرار قهرمانی در ایتالیا و پیشروی تا مراحل حذفی در لیگ قهرمانان اروپا با کادر فعلی، یک موفقیت کامل و بی چون و چراست!"
وی در پایان از مدیرعامل جدید باشگاه گفت: "و باید از آندرهآ آنیلی تشکر کرد. او سه سال پیش تیم مدیریتی جدید و کارآمدی تشکیل داد و از آن روز یوونتوس توانسته به موفقیت های مختلفی دست پیدا کند!"
==================================================================================
کونته: خرید زلاتان به تنهایی یووه را قهرمان اروپا نمی کند

طرفداری - سرمربی بانوی پیر معتقد است که خرید بازیکنانی همچون سوارز یا هیگواین یا زلاتان به تنهایی باعث قهرمانی یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا نخواهد شد.
بسیاری یکی از نقاط ضعف یووه در این فصل نداشتن مهاجمی شش دنگ می دانستند و معتقد هستند که اگر یووه بازیکنانی همچون زلاتان یا سوارز را به خدمت بگیرد بسیاری از مشکلاتش حل خواهد شد ولی سرمربی این تیم مخالف این نظریه است. به عقیده کونته داشتن مهاجمی با توانایی بالا به تنهایی برای قهرمانی در اروپا کافی نیست.
قهرمان این فصل سری آ در بازی در مقابل بایرن در مجموع دو بازی رفت و برگشت با ۴ گل مغلوب شد که بسیاری دلیل اصلی این باخت را عدم توانایی یووه در گلزنی می دانستند. با این حال کونته احساس می کند که یووه باید به دنبال تقویت خود در دیگر نقاط زمین نیز باشد، اگر قصد دارد که با بهترین های اروپا برابری کند. کونته مدل بایرن مونیخ را بسیار شایسته تقلید می داند.
او در مورد خرید مهاجم جدید برای تیمش به La Gattezza dello sport گفت:" من فقط می توانم بخندم زمانی که مردم می گویند که یووه با خریدن دو یا سه مهاجم خوب می تواند قهرمان لیگ قهرمانان شود، شرایط در واقعیت بسیار دشوار تر است. اختلاف زیادی بین ما و جام قهرمانی در لیگ قهرمانان وجود دارد. سوارز و هیگواین و زلاتان بازیکنان بزرگی هستند و شما نمی تواند به آن ها نه بگویید و اگر توانایی آن را داشتیم با تک تک آنها قرارداد می بستیم ولی این کار برای قهرمانی در لیگ قهرمانان کافی نیست. ما باید شیوه کاری بایرن مونیخ را الگوی خود قرار دهیم، من در این مورد با مدیر عامل باشگاه نیز صحبت کرده ام.
من شنیده ام که روبن در مورد پیروزی های بایرن گفته است که این ها نتیجه تلاش کار گروهی بازیکنان بوده است. بازیکنان بایرن این موضوع را به خوبی درک کرده اند. روبن و ریبری بازیکنانی با توانایی های فردی بالایی هستند ولی موفقیت یک تیم بسته به هماهنگی بازیکنان با درک بالا از یکدیگر است. به هر حال ما باید به بازیکنان فعلی یووه احترام بگذریم ولی هنوز هم می توان پیشرفت داشت.
یوونتوس در هفته گذشته قهرمانی خود در لیگ ایتالیا را قطعی کرد.
=============================================================================================
بوفون: عملکرد پراندلی فوق العاده بوده است

جی جی بوفون عملکرد چزاره پراندلی در تیم ملی ایتالیا را فوق العاده توصیف کرد.
به گزارش فوتبال-ایتالیا، آتزوری تابستان گذشته با هدایت پراندلی توانست به فینال یورو 2012 راه یابد و در حال حاضر در آستانه حضور در مرحله نهایی جام جهانی 2014 برزیل قرار دارد.
و سنگربان شماره یک و کاپیتان ایتالیا تاکید می کند که سرمربی سابق فیورنتینا مهمترین نقش را در موفقیت های یک سال گذشته تیم ملی داشته است.
"عملکرد فوق العاده چزاره پراندلی در تیم ملی ایتالیا باعث شده تا ما به یک تعادل در استحکام خط دفاعی و قدرت تهاجمی برسیم."
بوفون درباره ادامه حضورش در تیم ملی هم می گوید: "زمان هرگز متوقف نمی شود، من اولین بازی ام را در سن 17 سالگی انجام دادم و حالا 35 ساله هستم. من نمی توانم جلوی تیک تاک ساعت را بگیریم، ولی در کنار آن از گذشته خودم احساس آرامش می کنم و نگرانی هم بابت آن ندارم.
"همواره آینده به جوانان تعلق خواهد داشت و من تلاش می کنم که بتوانم تجربیاتی که طی این سالها کسب کرده ام را به نسل بعد انتقال دهم."
جیان لوئیجی بوفون طی 16 سال حضور در تیم ملی ایتالیا، 126 بار پیراهن آتزوری را به تن کرده است.
==============================================================
تمجید هم تیمی سابق از آنتونیو کونته
مارک یولیانو هم تیمی سابق آنتونیو کونته با تمجید از وی گفت که او باید در فصل 14-2013 نیز هدایت یوونتوس را در اختیار داشته باشد.
پس از کسب دومین اسکودتوی متوالی توسط یوونتوس با هدایت کونته، شایعاتی مبنی بر ترک این باشگاه از سوی این مربی جوان شنیده می شود.
مارک یولیانو رد مصاحبه با Tutto Juve گفت: "کونته و مدیران باشگاه، شایسته تشویق می باشند. آن ها در طول دو فصل اخیر کارهای استثنایی انجام دادند. کونته باید همچنان بر مسند مربیگری تیم باقی بماند. او یک پروژه فوق العاده در پیش گرفته است و من تصور نمی کنم که باشگاه را ترک کند. به هر حال او یک یوونتوسی است."
=======================================================
جووینکو به فعالیتش در یوونتوس ادامه خواهد داد
ایجنت سباستین جووینکو می گوید که احتمال تمدید قرارداد این بازیکن بیشتر از ترک این باشگاه در تابستان می باشد.
شایعات حاکی از این بود که این بازیکن ممکن است راهی ناپولی شود، اما کلودیو پاسکوالین ایجنت جووینکو آن را تکذیب کرد.
پاسکوالین به calciomercato.it گفت: "شایعات در مورد ناپولی پوچ و واهی می باشند. او بیش از هر زمانی قصد دارد که به کارش در یوونتوس ادامه دهد."
"فارغ از هر چیزی، در حال حاضر امکان ادامه فعالیت او در فصل آینده بسیار زیاد است. ما در حال مذاکره با مدیران باشگاه هستیم و مجددا مذاکره خواهیم کرد، حتی با اینکه عجله ای در کار نیست."
جووینکو در 29 بازی برای قهرمان فصل جاری سری آ موفق شد، 7 گل به ثمر رساند.
پاسکوالین ادامه داد: "انتقاد بخشی از بازی است. او تا به حال یک فصل بسیار مثبت را پشت سر گذاشته است. آنتونیو کونته سرمربی تیم بیشتر اوقات او را در ترکیب اصلی به کار می گمارد و تنها با مصدومیت این روند متوقف شد."