• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
یه صحبت هایی هست میگن رئال واسه گرفتن لواندوفسکی میخواد هیگواین و بنزما رو بفروشه اگه بتونن آقا کریم رو بگیرن خیلی خوبه این فرانسوی ها تو باشگاه ما خوب بازی میکنن :)
نانی هم خیلی عالیه ولی ماروتا از این عرضه ها نداره مگه که خلافش رو ثابت کنه
امروز خوندم که میخوان ایسلا رو برگردونن بجاش اون مهاجم 18 ساله ی اودینزه اگه اشتباه نکنم زیلینسکی رو بگیرن در مورد اینم چیزی نمیشه گفت شاید تو تیم ما جواب نده
آمار یورنته هم گرفتم این فصل تو 21 بازی 2 گل زده؟! درسته؟!

باشگاه رئال دیروز اعلام کرد که برای تامین هزینه خرید مهاجم جدید تیمش که به احتمال زیاد گرت بیل خواهد بود، هیگواین رو خواهد فروخت و بنزما در تیم باقی میمونه که قضیه ی بنزما به خودیه خودش منتفی میشه...

در مورد مهاجم اودینزه هم امیدوارم اتفاق نیفته، چون داستان پارسال دوباره تکرار میشه و از نام های بزرگ می رسیم به بازیکنان به اصطلاح پدیده که تو این چند ساله حسابی از این دست بازیکنان زیاد اومدن و با ضرر فروخته شدن!

اما یورنته هم که کلاً بعد از داستان یوونتوسی شدننش حسابی با بیلسا مربی بیلبائو به مشکل خوردن و اکثراً در این فصل نیمکت نشین بود و آمارش هم همونه!!!

که در کل افت زیادی داشته و امیدوارم سرنوشت آمائوری و یاکوینتا رو پیدا نکنه...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

از این خبر به نظر می رسه که کونته مستقیما باشگاه رو تهدید کرده و خواهان امکانات ( یا همون بازیکنان مورد نظرش ) در تیم شده , امیدوارم مدیر باشگاه طرف کونته رو بگیره و ما رو هم خوشحال کنه :rolleyes:

چند خبر از یووه :happy:
------------------

در مورد آینده بعد از کسب اسکودتو تصمیم خواهیم گرفت

b05c3a8f713a8f35edf98029f47f1f81_immagine_ts673_400.jpg

انتونیو کونته سرمربی یوونتوس در کنفرانس خبری دیدار مقابل پالرمو به صورت شفاف اعلام کرد در صورتی که دیدگاه های باشگاه یوونتوس با وی تفاوت داشته باشد، این موضوع می تواند منجر به ترک یووه شود.

کونته در این باره گفت: "در این 2 سال ما فراتر از انتظاراتی که از ما می رفت پیش رفتیم. و این به واسطه ی همکاری باشگاه، رئیس آنیلی، ماروتا و بازیکنانم بود. بازیکن هایی که من خیلی به آنها احترام می گزارم و هر از گاهی نظرشان را در مورد وضعیت می پرسم."

"خیلی ها انتظار داشتند ما در ابتدا به لیگ اروپا برویم، ولی ما دو سال متوالی قهرمان لیگ شدیم و این یعنی ما حالا سطح توقعات را بالا برده ایم، اینکه چقدر توقعات بالا رفته هم سوال است زیرا ما کار ماکزیمم را انجام دادیم."

"این اتفاقاتی که در این 2 سال افتاد، شانسی نبوده. همه چیز با برنامه و طبق اصول پیش رفته است. پس درست ترین کار این است که ما در انتهای هر فصل بنشینیم و در مورد دیدگاه های خود در مورد آینده صحبت کنیم."

"باید بنشینیم و وضعیت را بسنجیم و ببینیم در ارتباط با هواداران، باشگاه، بازیکن ها و شخص کونته چه کارهایی می توانیم انجام دهیم."

"کونته به عنوان یک انسان، 100 درصد می خواهد در یوونتوس بماند ولی کونته به عنوان یک حرفه ای، به خاطر احترامی که برای این باشگاه و هواداراش قائل است باید بداند در چه وضعیتی قرار دارد."

"یک نگاه حرفه ای اجباری ایجاد می کنک که بعد از نگاه کردن به این دو سال فوق العاده، فهمید چگونه باید ادامه داد و سقف و ابرای اهداف جدید برنامه ریزی کرد."

"پول هرگز برای من مسئله نبوده است. این را قبلا در باری و آتالانتا هم ثابت کردم. مسائل مالی ( حقوق کونته ) کاملا به این موضوع بی ارتباط است."

بازگشت انلکا و ایسلا به ترکیب یوونتوس

33.jpg

انتونیو کونته سرمربی تیم یوونتوس دقایقی پیش اسامی نفرات منتخب خود را برای دیدار مقابل پالرمو اعلام کرد و در این میان نام نیکلاس انلکا و مائوریسو ایسلا دو بازیکن همیشه غایب یووه دیده می شود.

این دو بازیکن یووه که در هفته های اخیر جزو مصدومان تیم تورینی بودند، اکنون شرایط مسابقه را پیدا کرده اند و می توانند یوونتوس را همراهی کنند. در این شرایط تنها سیمونه په په بازیکن مصدوم یووه می باشد.

لیست کامل بازیکنان یوونتوس برای دیدار مقابل پالرمو
بوفون - کیه لینی - کاسرس - پوگبا - مارکیزیو - ووچینیچ - ده چلیه - جووینکو - پلوزو - بارتزالی - بنتنر - انلکا - بونوچی - پادوین - پیرلو - اساموا - ویدال - جیاکرینی - لختشتاینر - کوالیارلا - استوراری - متری - ایزلا - روبینیو - مارونه

گفتنی است دیدار تیم های یوونتوس - پالرمو یک شنبه ساعت 17:30 به وقت تهران برگزار می شود.

از حضور زلاتان استقبال می کنیم ! من جایی نمی روم

1367611639_C_3_Media_1668870_immagine_ts673_400.jpg

کلودیو مارکیزیو ستاره ی میانی یوونتوس امروز در مصاحبه ای به صورت رسمی اعلام کرد به فعالیت خود در تیم تورینی ادامه خواهد داد و تصمیمی برای رفتن به منچستر ندارد.

یک قدم تا اسکودتو مانده ...
"ما به یک امتیاز در تورین نیاز داریم ، و می دانیم که تیم پالرمو برای بقا تلاش میکند و بعید است دوست داشته باشد در جشن ما شرکت کند، این رویارویی در زمان مناسبی هم رخ داده ، زیرا آنها به تازگی از پس اینتر بر آمدن ، پس ما باید خیلی دقت کنیم."

در نقش جدیدت چه احساسی داری ؟ سال آینده باید در میان مهاجمان به دنبالت باشیم؟
"همان طور که در سال های گذشته هم اتفاق می افتاد ، من همیشه بیش از یک نقش داشتم ، بنابراین در این مورد هم احساس خوبی دارم، البته به لطف هم تیم هایم و سبک بازی تیمی. ما حتی وقتی که نقش چند تا بازیکن عوض می شود خیلی خوب ادغام می شویم؛ پس باید بگویم که خوب است."

تابستان نزدیک می شود و شایعات نقل و انتقالات ! اسم تو هم شنیده می شود، چه فکری می کنی ؟ شایعات تو را آزار می دهند؟
"نه ، باعث افتخار است.خوب است که به تو علاقه داشته باشند ، همون طور که از وقتی در یوونتوس بودم پیش آمده است. همیشه شایعه بوده ، همیشه عقیده هایی مبنی بر این بوده که من می روم؛ اما من رابطه ی طولانی با یوونتوس دارم و امیدوارم که بتوانم ادامه بدهم و تجدیدش کنم. پس طبیعی است، همان طور که همیشه گفتم، در فوتبال هرگز همه چیز امن و امان نیست اما من می خواهم بمانم."

حرف بازیکنان بزرگ هم هست، حضور زلاتان در یوونتوس ! چه نظری داری؟
"فقط به دوران بازی او نگاه کنید ، هر جا که رفته برنده بوده ؛ پس قهرمان بزرگی است و اگر بیاید با آغوش گرم از او استقبال می کنم ، او به خوبی می تواند کیفیت تیم را بهبود ببخشد، ولی خوب حقیقت این است که به شرایط بازار و تیم هم باید نگاه کنیم."

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پیش‌بازی یوونتوس-پالرمو؛ تنها یک امتیاز تا فتح اسکودتو

de382012ee2335be2610b3017e0259453a42c936.jpg

رقابت های هفته سی و پنجم سری آ ایتالیا یکشنبه با برگزاری 8 دیدار به پایان خواهد رسید که در یکی از مهم ترین بازی ها یوونتوس صدرنشین باید به مصاف پالرمو برود.

شاگردان آنتونیو کونته در حالی ساعت 17:30 در ورزشگاه یوونتوس آره نا پذیرای پالرمو خواهد بود که برای تثبیت عنوان قهرمانی، بدون توجه به نتیجه بازی ناپولی برابر اینتر، به تنها یک امتیاز نیاز خواهند داشت. پالرمو هم در حال حاضر با 32 امتیاز در جایگاه هفدهم جدول جای گرفته است و برای فرار از سقوط به سه امتیاز این بازی نیاز مبرم دارد.

maxresdefault318.jpg318-640x360.jpg

یوونتوس

بیانکونری با دو گل دقایق پایانی ویدال و مارکیزیو موفق شد دربی دلاموله را با پیروزی پشت سر بگذارد. این سه امتیاز باعث شد تا مدافع عنوان قهرمانی این فرصت را پیدا کند تا جشن قهرمانی را این هفته و در کنار هواداران خود برگزار کند.

یووه در این دیدار نسبت به دیدارهای گذشته، کمترین مصدوم را در اختیار خواهد داشت. در واقع سیمونه په په تنها مصدوم یوونتوس در این بازی خواهد بود.

همچنین، بعید به نظر می رسد آنتونیو کونته در این دیدار شیوه جدید تیمش را نسبت به سه دیدار گذشته تغییر دهد. بنابراین انتظار می رود پیرلو، پوگبا، ویدال و مارکیزیو هر چهار هافبک تاثیرگذار یووه در ترکیب ثابت حضور داشته باشند.

در خط حمله هم به احتمال فراوان طبق بازی های اخیر میرکو ووچینیچ مهاجم نوک بیانکونری در برابر پالرمو خواهد بود. کونته، علاوه بر ماتری و کوالیارلا، آنلکا و جیووینکو را نیز روی نیمکت در اختیار دارد.

بازیکن محروم: -

بازیکن مصدوم:
سیمونه په په

ترکیب احتمالی یوونتوس: (1-1-5-3)

بوفون – بارتزالی – بونوچی – کیه لینی – لیخشتاینر – ویدال – پیرلو – پوگبا – آساموآ – مارکیزیو – ووچینیچ

پالرمو

روسانرو از لحاظ فرم بازی در شرایط فوق العاده ای به سر می برد. برای اثبات این موضوع باید بازی هایی ابتدای فصل آنها را با هفته های اخیر مقایسه کرد.

پالرمو هفته گذشته در حالی که روز خوب نراتزوری نبود، توانست با تک گل ایلیچیچ حریف خود را از پیش رو بردارد. پیش از این آنها در 4 دیدار گذشته موفق شده بودند تیم های رم و سمپدوریا را نیر از پیش رو بردارند و دو تساوی در برابر بولونیا و کاتانیا به دست آورند.

جوزپه سانینو که آخرین وارث نیمکت لرزنده تیم سیسلی است، در این بازی و در جناح راست میشل مورگانلا را در اختیار نخواهد داشت و نیلسون می تواند بهترین گزینه برای جانشینی او باشد.

در خط حمله هم در کنار فابریزو میکولی، مهاجم سابق بیانکونری، جوزپ ایلیچیچ بهترین گلزن هفته های اخیر پالرمو می تواند به میدان برود. البته او طی هفته گذشته با یک مصدومیت جزئی روبرو شده است و حضورش از ابتدای بازی به نظر سرمربی بستگی دارد.

بازیکن محروم: میشل مورگانلا

بازیکن مصدوم: آندرا مونتووانی

ترکیب احتمالی پالرمو:
(2-5-3)

سورنتینو – برگن – دوناتی – آرونیکا – نیلسون – باره تو – آروالو – کورتیچ – گارسیا – میکولی – ایلیچیچ

یوونتوس-پالرمو از نگاه آمار

1- یوونتوس هر سه دیدار گذشته بین دو تیم را بدون دریافت گل، پیروز شده است.

2- در آخرین بازی دو تیم، در دور رفت سری آ یوونتوس موفق شد با تک گل استفان لیخشتاینر میزبان خود را از پیش رو بردارد.

3- یوونتوس در 7 دیدار گذشته خود در سری آ پیروز میدان بوده است.

4- جی جی بوفون در 3 دیدار گذشته، دروازه خود را در سری آ بسته نگه داشته است.

5- پالرمو در 5 بازی گذشته شکست نخورده است. سه پیروزی و دو تساوی حاصل کار شاگردان سانینو بوده است.

6- جوزپ ایلیچیچ، مهاجم اسلوونیایی روسانرو در 5 بازی گذشته 5 بار موفق به باز کردن دروازه حریفان شده است.

7- آرتورو ویدال هم با زدن 4 گل در سه دیدار گذشته، آماده ترین بازیکن یووه در این هفته ها به شمار می رود.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان :happy:

اسکودتو سیاه و سفید شد ! ( یوونتوس 1 - 0 پالرمو )
C_3_Media_1696397_immagine_obig.jpg

یک بار دیگر اسکودتو به اسم یوونتوس سند خود و بانوی پیر موفق شد سه هفته زود تر از پایان رقابت ها عنوان قهرمانی سری آ را به نام خود ثبت کند تا برای دومین سال متوالی قهرمان ایتالیا لقب بگیرد.

یوونتوسی ها همانند همیشه بازی را با سیستم 3 - 5 - 2 و با نفراتی چون جیجی بوفون - بارتزالی - بونوچی - کیه لینی - ویدال - مارکیزیو - ویدال - لختشتاینر - اساموا و ووچینیچ آغاز کردند.

بازی با حملات سریع بازیکنان یوونتوس آغاز شد و این در حالی بود که بانوی پیر با کسب یک امتیاز از این بازی می توانست عنوان قهرمانی رقابت ها را از آن خود کند.

در وقت اول تعداد پاس های اشتباه بازیکنان میانی یوونتوس بسیار بیش از حد معمولی بود و همین موضوع سبب شده بود تا کیفیت بازی تیمی تا حد زیادی کاهش پیدا کند و بازیکنان یووه در فاز تهاجمی با مشکل رو به رو شوند.

دو بازیکن کناری یوونتوس هم نمایش خوبی از خود از بر جای نگداشتند و تنها تا نزدیکی محوطه جریمه ی حریف پیشروی می کردند و بعد از آن توپ را به سادگی هدر می دادند.

در طرف مقابل پالرمو که با تمامی نفراتش در زمین خودی بازی می کرد، سعی داشت با استفاده از ضد حملات و توپ های پشت مدافعان راهی برای رسیدن به دروازه ی یووه پیدا کند اما عملکرد سه مدافع یووه در این نیمه بسیار عالی بود و پالرمو از ایجاد کوچک ترین موقعیتی محروم ماند.

در نیمه دوم یوونتوسی ها سعی داشتند با سرعت دادن به بازی، شانس های خود را برای گلزنی افزایش دهند و در این میان نقش دو بازیکنان کناری بیش از پیش بود اما حرکات تکراری اساموا و لختشتاینر تاثیری در حملات یووه نداشت.

در حالی که بازی هنوز به دقیقه ی 60 نرسیده بود، مدافعان حریف با خطا بر روی مهاجم یوونتوس باعث شدند تا داور دیدار سوت خود را به نشانه ی ضربه ی پنالتی به صدا در بیاورد و همانند همیشه ویدال با ضربه ای دیدنی گل اول یووه را به ثمر رساند.

بعد از گل حملات یوونتوسی ها ادامه داشت و کونته دو بازیکن کناری خود را تعویض کرد تا نوبت به بازی پادوین و پلوزو در دو سمت میدان برسد و یووه با جان تازه ای بازی را دنبال کند.

پالرمو که برای فرار از سقوط به این مسابقه آمده بود سعی داشت حمله ای را به سمت دروازه ی یووه اغاز کند اما مدافعان یووه بسیار منطقی و عالی بازی را دنبال می کردند و تنها در یک صحنه میکولی ضربه ی خود را به تیرک دروازه زد.

در ادامه بازی روال آرام تری به خود گرفت و دو تیم بازی ارام تری را به نمایش گذاشتند و داور دیدار سوت پایان بازی را به صدا در آورد و بانوی پیر با کسب این سه امتیاز عنوان قهرمانی سری آ را از آن خود کرد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

تبریک میگم قهرمانی مجدد یوونتوس رو در سری آ

42911117945408662180.jpg

-----------------------------------------------------------

اینم تنوع در تی شرت یوونتوسی...

انتخاب از شما، خرید هم با خودتون:D

91559761694341108329.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
Untitled.jpg

Untitled1.jpg

Untitled2.jpg

Untitled3.jpg

Untitled4.jpg

Untitled5.jpg

Untitled8.jpg

Untitled7.jpg

Untitled6.jpg

Untitled10.jpg

جواد جان هم گفت از طرفش این قهرمانی رو به همه بچه های گل یوونتوس تبریک بگم :heart:

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
تبریک فراوان به همه یونتوسیهای عزیز.
بازم قهرمان شدیم.
قهرمانی عدد 31 مبارک باشه.
اسکودتو همچنان روی سینه بازیکنا میماند.:)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
من می خواهم به تحسین هم تیمی هایم بپردازم

C_3_Media_1696586_immagine_ts673_400.jpg

از زمانی که یوونتوس را ترک کردم، هرگز فکر نمی کردم که با دیدن پیروزی های تیم بدون من چگونه خواهم بود. هرگز این فکر را نکردم، تا چند روز قبل، هنگامی که ارقام جدول لیگ دومین قهرمانی متوالی را تضمین شده نشان داد، دومین قهرمانی پس از آن «بازگشت فوق العاده».

سعی کردم آن را تصور کنم، اما در «فیلم» من آن تصاویر کمی مبهم شده اند: سوت پایان بازی، دوستان من که غرق در شادی اند، کاپ قهرمانی آماده ی بلند کردن است، با فریادهای هواداران، همه چیز واضح تر می شود و تمرکز دوباره برمی گردد. بازیکنان اصلی هواداران هستند. شما، شما هواداران بازیکنان اصلی هستید.

برای کسانی که فوتبال بازی می کنند، یا حداقل برای من، این فوق العاده است که هواداران را در حال فریاد زدن ببینید، شنیدن این که از خوشحالی فریاد سر می دهند، از هیجان و خوشحالی تا انفجار پیش می روند. این به آن دلیل است که هنگامی که «فیلم» تصور من به سمت واقعیت می رود، هنگامی که یوونتوس دوباره به قهرمانی رسیده است، اولین تفکر من به سمت آن هایی می رود که در حال جشن گرفتن این پیروزی هستند. و این بار من یکی از آن ها هستم.

من می خواهم به تحسین هم تیمی هایم بپردازم، به تحسین یک تیم فوق العاده، تیمی که تا ابد در قبل من خواهد ماند. یک تحسین برای جیجی، کسی که استحقاق بلند کردن کاپ قهرمانی را به عنوان یک کاپیتان دارد. من همه ی کسانی را که سال گذشته جام را به من اختصاص دادند تحسین می کنم. من به ابراز این حالت متقابلانه خوشالم: تایید مجدد این که شما بهترین هستید یک چالش فوق العاده است. کار گروه، کادر فنی، و تمام کسانی که پشت صحنه حضور دارند تحسین می کنم.

کسی که یوونتوس را به خوبی می شناسد، به خوبی آگاه است که متوقف شدن پس از یک پیروزی امکان پذیر نیست. باید یک بار دیگر و دوباره برنده شوید. و دوباره و دوباره.

اسکودتوی متفاوتی را کسب کردم

C_3_Media_1692784_immagine_ts673_400.jpg

یوونتوس با کاپیتان جدید خود، جان لوئیجی بوفون موفق شدند برای سی و یکمین بار عنوام قهرمانی رقابت های سری آ باشگاه های ایتالیا را از آن خود کنند. مرد شماره یک فوتبال ایتالیا و باشگاه یوونتوس در پایان دیدار گفت:

"کسب این اسکودتو برای من احساسی متفاوت نسبت به فصل پیش دارد ولی نه به این معنی که احساس برتری دارم."

"در هفته های اخیر ما تمامی تلاش خودمان را کردیم تا بتوانیم به عنوان قهرمانی سری آ دست پیدا کنیم و این اسکودتو را ما تکه تکه جمع کردیم تا امروز کامل شد."

"تفاوت این قهرمانی با قهرمانی در فصل گذشته در این است که ما چیزی برای از دست دادن نداشتیم و باید در این فصل قهرمان می شدیم و اگر این اتفاق نمی افتاد یعنی اشتباه بزرگی رخ داده است."

"این موضوع باعث شده تا ما مسئولیت و وظیفه ی بسیار سنگینی داشته باشیم و این مهم، کسب اسکودتو را برای ما سخت تر از گذشته کرد."

جیجی بوفون در اخرین جمله ی خود گفت: "من 12 سال است در یوونتوس بازی می کنم و این هفتمین باری بود که من موفق شدم با یووه عنوان اولی را به دست آورم. البته به همراه سری ب، پس پیروزی و برتری به شما برای پیروزی کمک می کند."

کنته: همیشه از این بازیکنان ممنون خواهم بود

timthumb.jpg

آنتونیو کنته سرمربی تیم فوتبال یوونتوس ایتالیا، در پایان دیدار امروز که با برتری تیم تحت هدایتش و کسب دومین جام اسکودتو با این تیم در دو فصل پیاپی همراه بود در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و در خصوص این فصل سخت صحبت کرد.

آنتونیو کنته جوان در این خصوص به اسکای اسپرت ایتالیا گفت:

” بسیار خوشحال و راضی هستم. ارزش تیم ما فوق العاده است که از این فصل سخت و نفسگیر با موفقیت خارج شد و به این بازیکنان افتخار می‌کنم، همانطور که مدعی بودن کار ساده ای نیست، همانگونه که می‌دانیم چمپیونز لیگ انرژی فراوانی از تیم ما گرفت. ما جام را چهار هفته پیش از پایان سری‌آ فتح کردیم و این بسیار شگفت انگیز است، هیچ گاه تشکر کردن از این بازیکنان را متوقف نخواهم کرد، علاوه بر این باشگاه، دستایارانم و.. ”

کنته ادامه داد:

” شکست خانگی مقابل اینتر میلان به ما خیلی چیزها را ثابت کرد، فصل را بسیار با اعتماد به نفس بالا آغاز کردیم و این شکست بسیار لازم به نظر می‌رسید، بازی با اینتر ما را دوباره انگیزه برای بلند شدن داد. ما فهمیدیم و درک کردیم که باید کمی بیشتر روح و اعتماد به نفس تیمی را برای تایید و تثبیت اسکودتو به کار ببریم. عجیب ترین بازی این فصل که خیلی به من و تیم صدمه زد، باخت به سمپدوریا ۱۰ نفره در تورین بود. این بسیار عجیب و عصبانی کننده بود. اما این بازی، از بازی هایی بود که دیگر تکرار نخواهد شد و تنها چیزهایی به ما یاد داد.”

سرمربی تیم یوونتوس ادامه داد:

” در یوونتوس بسیار خوشحال هستم، همیشه از ابتدای آغاز دوران مربیگری آرزوی حضور در اینجا را داشتم. این رویای بزرگی بود که به یوونتوس برگردم و به عنوان مربی جام را فتح کنم. در پایان فصل با باشگاه صحبت خواهیم کرد و در خصوص پروژه پیش رو بحث خواهیم کرد، این به معنی ترک باشگاه در پایان فصل نیست.باید فراموش نکنیم که ما در جمع هشت تیم اروپا قرار گرفتیم، در کنار باشگاههای مانند منچستر یونایتد، چلسی، منچستر سیتی که از نظر اقتصادی بسیار بهتر از ما هستند.”

کنته در پایان گفت:

” ما پس از بازی با بایرن مورد انتقادات شدیدی قرار گرفتیم، همه گفتند که ما وظیفه خود را به خوبی انجام نداده ایم، اما اکنون همه می‌دانند بایرن فوق العاده تر از آن بود که مایی که تازه به این رقابت‌ها برگشته ایم از پس آن ها بر آییم. ما کلاهمان را به احترام بایرن برداشتیم.”

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک به یوونتوسی های عزیز
:cool:
Juventus-Andrea-Pirlo-celeb-September-2012_2836602.jpg

تبریک به یوونتونسی های عزیز
مخصوصا داش جوادمون:happy:

منم تبریک میگم به همه هواداران یووه

ممنونم دوستان خوبم :happy: