سلام دوستان
از این خبر به نظر می رسه که کونته مستقیما باشگاه رو تهدید کرده و خواهان امکانات ( یا همون بازیکنان مورد نظرش ) در تیم شده , امیدوارم مدیر باشگاه طرف کونته رو بگیره و ما رو هم خوشحال کنه
چند خبر از یووه :happy:
------------------
در مورد آینده بعد از کسب اسکودتو تصمیم خواهیم گرفت
انتونیو کونته سرمربی یوونتوس در کنفرانس خبری دیدار مقابل پالرمو به صورت شفاف اعلام کرد در صورتی که دیدگاه های باشگاه یوونتوس با وی تفاوت داشته باشد، این موضوع می تواند منجر به ترک یووه شود.
کونته در این باره گفت: "در این 2 سال ما فراتر از انتظاراتی که از ما می رفت پیش رفتیم. و این به واسطه ی همکاری باشگاه، رئیس آنیلی، ماروتا و بازیکنانم بود. بازیکن هایی که من خیلی به آنها احترام می گزارم و هر از گاهی نظرشان را در مورد وضعیت می پرسم."
"خیلی ها انتظار داشتند ما در ابتدا به لیگ اروپا برویم، ولی ما دو سال متوالی قهرمان لیگ شدیم و این یعنی ما حالا سطح توقعات را بالا برده ایم، اینکه چقدر توقعات بالا رفته هم سوال است زیرا ما کار ماکزیمم را انجام دادیم."
"این اتفاقاتی که در این 2 سال افتاد، شانسی نبوده. همه چیز با برنامه و طبق اصول پیش رفته است. پس درست ترین کار این است که ما در انتهای هر فصل بنشینیم و در مورد دیدگاه های خود در مورد آینده صحبت کنیم."
"باید بنشینیم و وضعیت را بسنجیم و ببینیم در ارتباط با هواداران، باشگاه، بازیکن ها و شخص کونته چه کارهایی می توانیم انجام دهیم."
"کونته به عنوان یک انسان، 100 درصد می خواهد در یوونتوس بماند ولی کونته به عنوان یک حرفه ای، به خاطر احترامی که برای این باشگاه و هواداراش قائل است باید بداند در چه وضعیتی قرار دارد."
"یک نگاه حرفه ای اجباری ایجاد می کنک که بعد از نگاه کردن به این دو سال فوق العاده، فهمید چگونه باید ادامه داد و سقف و ابرای اهداف جدید برنامه ریزی کرد."
"پول هرگز برای من مسئله نبوده است. این را قبلا در باری و آتالانتا هم ثابت کردم. مسائل مالی ( حقوق کونته ) کاملا به این موضوع بی ارتباط است."
بازگشت انلکا و ایسلا به ترکیب یوونتوس

انتونیو کونته سرمربی تیم یوونتوس دقایقی پیش اسامی نفرات منتخب خود را برای دیدار مقابل پالرمو اعلام کرد و در این میان نام نیکلاس انلکا و مائوریسو ایسلا دو بازیکن همیشه غایب یووه دیده می شود.
این دو بازیکن یووه که در هفته های اخیر جزو مصدومان تیم تورینی بودند، اکنون شرایط مسابقه را پیدا کرده اند و می توانند یوونتوس را همراهی کنند. در این شرایط تنها سیمونه په په بازیکن مصدوم یووه می باشد.
لیست کامل بازیکنان یوونتوس برای دیدار مقابل پالرمو
بوفون - کیه لینی - کاسرس - پوگبا - مارکیزیو - ووچینیچ - ده چلیه - جووینکو - پلوزو - بارتزالی - بنتنر - انلکا - بونوچی - پادوین - پیرلو - اساموا - ویدال - جیاکرینی - لختشتاینر - کوالیارلا - استوراری - متری - ایزلا - روبینیو - مارونه
گفتنی است دیدار تیم های یوونتوس - پالرمو یک شنبه ساعت 17:30 به وقت تهران برگزار می شود.
از حضور زلاتان استقبال می کنیم ! من جایی نمی روم

کلودیو مارکیزیو ستاره ی میانی یوونتوس امروز در مصاحبه ای به صورت رسمی اعلام کرد به فعالیت خود در تیم تورینی ادامه خواهد داد و تصمیمی برای رفتن به منچستر ندارد.
یک قدم تا اسکودتو مانده ...
"ما به یک امتیاز در تورین نیاز داریم ، و می دانیم که تیم پالرمو برای بقا تلاش میکند و بعید است دوست داشته باشد در جشن ما شرکت کند، این رویارویی در زمان مناسبی هم رخ داده ، زیرا آنها به تازگی از پس اینتر بر آمدن ، پس ما باید خیلی دقت کنیم."
در نقش جدیدت چه احساسی داری ؟ سال آینده باید در میان مهاجمان به دنبالت باشیم؟
"همان طور که در سال های گذشته هم اتفاق می افتاد ، من همیشه بیش از یک نقش داشتم ، بنابراین در این مورد هم احساس خوبی دارم، البته به لطف هم تیم هایم و سبک بازی تیمی. ما حتی وقتی که نقش چند تا بازیکن عوض می شود خیلی خوب ادغام می شویم؛ پس باید بگویم که خوب است."
تابستان نزدیک می شود و شایعات نقل و انتقالات ! اسم تو هم شنیده می شود، چه فکری می کنی ؟ شایعات تو را آزار می دهند؟
"نه ، باعث افتخار است.خوب است که به تو علاقه داشته باشند ، همون طور که از وقتی در یوونتوس بودم پیش آمده است. همیشه شایعه بوده ، همیشه عقیده هایی مبنی بر این بوده که من می روم؛ اما من رابطه ی طولانی با یوونتوس دارم و امیدوارم که بتوانم ادامه بدهم و تجدیدش کنم. پس طبیعی است، همان طور که همیشه گفتم، در فوتبال هرگز همه چیز امن و امان نیست اما من می خواهم بمانم."
حرف بازیکنان بزرگ هم هست، حضور زلاتان در یوونتوس ! چه نظری داری؟
"فقط به دوران بازی او نگاه کنید ، هر جا که رفته برنده بوده ؛ پس قهرمان بزرگی است و اگر بیاید با آغوش گرم از او استقبال می کنم ، او به خوبی می تواند کیفیت تیم را بهبود ببخشد، ولی خوب حقیقت این است که به شرایط بازار و تیم هم باید نگاه کنیم."