• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
یوونتوس و اودینزه به توافقات نهایی برای انتقال Cristian Zapata از اودینزه به یوونتوس به قیمت 7 میلیون یورو رسیدند.
آقا الياس ميشه پست زاپاتا را بگين

تور 9 روزه ي يووه هم اغاز شد اول به انگليس براي بازي با نيوكاسل بعد هم به المان و دوباره به انگليس باز مي گردند:D

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
آقا الياس ميشه پست زاپاتا را بگين

تور 9 روزه ي يووه هم اغاز شد اول به انگليس براي بازي با نيوكاسل بعد هم به المان و دوباره به انگليس باز مي گردند:D

زاپاتا مدافع هست

در مورد تور هم مطمئن هستم که موفق میشند 100 درصد.

جهان فوتبال برید کنار که یووه بزرگ و قدرتمند برگشته.:lol:

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
زاپاتا مدافع هست

در مورد تور هم مطمئن هستم که موفق میشند 100 درصد.

جهان فوتبال برید کنار که یووه بزرگ و قدرتمند برگشته.

ديگه فقط يووه يه مدافع ديگه مي خواد
يوونتوس در حال حاضر تيم پر ستاره‌اي نيست (نسبت به اينتر و ميلان) ولي انگيزه ي بسيار بالايي دارند و همين انگيزه مي تواند آنها را به قهرماني اسكودتو برساند و ستاره هاي جديد به فوتبال ايتاليا معرفي كند.

امروز ساعت 7:30 عصر يووه با نيوكاسل بازي داره
نيوكاسل كه با آمدن سام آلاردايس قوي شده است تيم سلتيك اسكاتلند را با نتيجه ي 4-1 برده است.

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
يووه 0- نيوكاسل2
استاديوم سنت جيمز پارك شاهد يك ديدار دوستانه و كاملا جدي يوونتوس و نيوكاسل بود. اما اين ورزشگاه براي يوونتوس كه سومين ديدار خود را برابر اين تيم انگليسي برگزار مي كرد خوش يمن نبود و بيانكونري ها در سومين بازي خود در اين ورزشگاه سومين شكست خود را برابر تيم هاي انگليسي متحمل شدند. بيانكونري ها پس از دو ديدار تداركاتي سبك عصر امروز به مصاف نيوكاسل انگليس رفتند تا اولين بازي رسمي و جدي خود را در تابستان برگزار نمايند. هنوز 9 دقيقه از شروع بازي نگذشته بود كه دروازه بوفون توسط لوكيو باز شد.با اينكه يووه بازي را در شروع نيمه در دست گرفته بود اما خيلي زود گل خورد در ادامه بازي يووه چند موقعيت خود را از دست داد .ترزگه در كنار ياكوينتا مي توانستند گلي براي يووه به ثمر برسانند اما در اين امر ناموفق نشان دادند تا ميزبان در دقايق پاياني با گلزني كرول به گل دوم خود دست يابد. نيمه نخست با همين نتيجه به اتمام رسيد در حالي كه ندود نيز با بدشانسي چند ضربه را به بيرون درورازه زد .هر دو تيم بعد از استراحت 15 دقيقه اي راهي زمين شدند و با آغاز اين نيمه شاهد تغييرات در تركيب نيوكاسل بوديم اما رانيري كه ترجيح داد به مهره هاي تيم فرصت بيشتري بدهد و در ادامه دست به تعويض زد.كيه ليني مدافع بسيار شايسته اي كه جايگزين مولينارو شد .زانتي به جاي آلميرون يار تازه وارد يووه به زمين آمد و صالح حميد ويچ نيز جانشين ماركيوني شد. تمام اين تغييرات نيز نتوانست شكست را از يووه دور كند و بانوي پير ايتاليا در اولين ديدار رسمي خود برابر تيمي انگليسي شكست خورد تا زنگ خطر شكست برابر انگليسي ها همچنان به گوش برسد.

ترکیب اولیه یوونتوس:
بوفون-زبینا-اندراده-گریگرا-مولینارو-تیاگو-المیرون-ندود-یاکوینتا-ترزگه-مارکیونی

تعویض های یوونتوس:
دقیقه 28 نیمه دوم کیه لینی به جای مولینارو
دقیقه 28 نیمه دوم نوچیرونو به جای تیاگو
دقیقه 35 نیمه دوم زانتی به جای المیرون
دقیقه 28 نیمه دوم پالادینو به جای یاکوئینتا
دقیقه 35 نیمه دوم صالح به جای مارکیونی

صحبت های مربی یوونتوس :
كلوديو رانيري مربي يووه پس از اولين شكست تيمش در ديداري دوستانه ضمن ستايش از بازي بازيكنان هر دو تيم گفت: در اين ديدار بر خلاف انتظار كمي نا هماهنگ ظاهر شديم و در كل بازي موقعيت زيادي براي گلزني به دست نياورديم.به ويژه در نيمه نخست كه دو گل ناجور دريافت كرديم .در اين زمان و شرايط كمي در پستي و بلندي قرارداريم و برنامه ما كمي به هم ريخته نشان داد.اما بايد تاكيد كنم كه آنها خيلي خوب و با قدرت ظاهر شدند و بسيار عالي و هماهنگ بازي كردند.و نتيجه خوبي هم به دست آوردند. يووه كمي عجله داشت و كمي نيز با هيجان به بازي ادامه داد افسوس از ان دو گلي كه در نيمه اول دريافت كرديم اگر بازي را خيلي زود با گل شروع نمي كرديم مي توانستيم نمايش بهتري داشته باشيم.در حال حاضر به بازي آينده برابر هامبورگ فكر مي كنم شايد كل تيم را براي شناخت بهتر تغيير دهم .

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
یوونتوس 0
هامبورگ 1

ناهماهنگی = باخت !!!!!!

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
چه خبر از بازيهاي دوستانه يووه ؟؟؟
وضع تيم چطوره؟؟؟

سلام:happy:....احوال شما ؟ خوش اومدی مجددا :

1- در مورد تور گذشته یوونتوس چند پست بالا گویای حال و روز یوونتوس هست:).دلیلش هم بازگشت یوونتوس از یک بحران بزرگ بود که خدا را شکر داره بهتر میشه.:blush:

2-در حال مذاکره با چندتا مدافع هستیم ( میرا از اشتوتگارت ) و چند تای دیگه. یکی دوتا هم هافبک توی طرح نقل و انتقال هستند از جمله تیاگو موتا از بارسا....Ivanovic از Lokomotiv Moscow .....

عکسها:

تیاگو موتا
482882_mediumsquare.jpg

میرا
Juve-will-Fernando-Meira_1cba2c90dd.jpg

3- مارچلو لیپی به باشگاه یوونتوس شدیدا تاکید کرد به دنبال ستاره تیم پورتو Ricardo Quaresma باشند....

Ricardo Quaresma
13469.jpg

Ivanovic
t_ivanovicm_bf5288c.jpg

4- در حال حاضر درگیر دو تورنمنت بزرگ در ایتالیا هستیم که رقابت بین اینتر...میلان...یوونتوس...رم .... بسیار دیدنی هست.

با تشکر از حضور شما

فعلا:)

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
این لباسها رو ببینید.:rolleyes:

فکر کنم همشون فرضی باشند به جز اونی که شمارش قرمز هست:

نظر فراموش نشه:::)

این زیری فکر کنم اصلی باشه: (شاید )
f_juve0708shim_23f0bdd.jpg

===================
t_juve0708shim_914d19f.jpg

t_juve0708shim_68b1ce1.jpg

t_shirt0708vem_1c11ff9.jpg

با تشکر:blush:

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم همشون فرضی باشند به جز اونی که شمارش قرمز هست:

نظر فراموش نشه::
پیراهن قشنگیه

تیم یووه بازی با ناپولی را که در دو نیمه ی 5/22 بود را 1-0 صفر برد
ولی به اینتر 1-0 باخت .
البته بازی با اینتر ذخیره های یووه بودند

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
ترکیب یووه در بازی با ناپولی
Juventus: Belardi; Birindelli, Andrade, Criscito, Molinaro; Nocerino; Almiron, Tiago; Iaquinta, Trezeguet, Del Piero.

ترکیب یوونتوس در بازی مقابل اینتر:
بلاردی - زبینا - بومسانگ - اندراده - مولینارو - صالح - المیرون - زانتی - نوچرینو - پالادینو - زالایتا

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
غرور الکس

دل پیرو و یوونتوس در کنار هم می مونند برای مدت بسیار زیاد و تیفوسی بیانکونری نباید نگران و مضطرب باشند - الکس دل پیرو مایل است که قرارداد خود را با یوونتوس تمدید کند و یک قرارداد معمولی .با ایکه این ملاقات به زودی انجام نمی پذیرد اما همه به این اتفاق ایمان دارند. شاید این اتفاق بعد از اولین بازی یووه در رقابت های امسال سری آ باشد .جامعه بیانکونری همه در انتظار چنین رویداد مهم در باشگاه یووه هستند و باید منتظر چنین رخداد بزرگی در باشگاه یوونتوس باشیم.الکس در بازی مقابل ناپولی بازی کرد و با اتکا به غرور و بزرگی خود موفق شد تک گل یوونتوس را به ثمر برساند.رانیری مربی یوونتوس تورین بعد از بازی مقابل ناپولی خطاب به بازی الکس گفت:الکس با این نمایش اعتماد خود را نسبت به من نشان داد و من با حضور دل پیرو در زمین نسبت به نتیجه دیدار اطمینان دارم.

به گفته مطبوعات ایتالیایی مانوئل بلازی و روبن اولیویرا به زودی یوونتوس را به مقصد موناکو و استاندارد لیژ بلژیک ترک خواهند کرد گفتنی است این خبر هنوز از سوی سران باشگاه یوونتوس تایید نشده است

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
خیلی سعی کردم تو این تاپیک پست ندم ولی دیدم نمیشه!!

آخه " کلوپ هواداران یوونتوس" چیه؟؟؟!!!!!!!

این که شد مثل بقیه تیما. می نوشتید " بیانکونری ها" یا " اولتراهای سیاه و سفید" یا....

بعد هم حداقل یه تاریخچه ای تو پست اول دوم می نوشتید. بگذریم...

یووه این فصل قهرمان سری آ میشه.:king:

messengerium

Registered User
لایک‌ها
109
سلام به همه ی هواداران یووه .
این اولین نوشته ی من توی این کلوپه . چون بدجوری عاشق یووه هستم دوس دارم بازم اینجا مطلب بنویسم .
حدود دو ساعت پیش یووه با 5 گل آ اس رم رو توی یه بازیه دوستانه له کرد ! امیدوارم این شروع خوبی برای یووه ای باشه که حدود یک سال بود کمتر راجع بهش چیزی شنیدیم !!

Juventus 5 - 2 AS Roma

;)

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
من جونم رو واسه یووه میدم
161fs849266.gif

سلام و خوش آمد گویی خدمت شما دوست عزیزم.

امیدوارم باز هم شما را در این تاپیک ملاقات کنیم.:)

ما هم مثل شما هوادار همیشگی یووه عزیز و بزرگ هستیم .;):heart::heart::heart:

موفق باشید.

خیلی سعی کردم تو این تاپیک پست ندم ولی دیدم نمیشه!!

آخه " کلوپ هواداران یوونتوس" چیه؟؟؟!!!!!!!

این که شد مثل بقیه تیما. می نوشتید " بیانکونری ها" یا " اولتراهای سیاه و سفید" یا....

بعد هم حداقل یه تاریخچه ای تو پست اول دوم می نوشتید. بگذریم...

یووه این فصل قهرمان سری آ میشه.:king:

سلام.

با تشکر از حضور شما ( مخصوصا برای اولین بار ).امیدوارم باز هم به این قسمت سر بزنید و ما را خوشحال کنید.:thumbsup:

در مورد اسم تاپیک چشم ( نظر بدی نیست ) اما اگر کسی یووه رو با این اسم نشناسه تکلیف چیه:blush:.امیدوارم به زودی اسم تاپیک با نظر هواداران تعویض بشه.

در مورد قهرمانی هم به لطف خدا و قدرت یووه 100% تایید میشه.:cowboy::king:

موفق باشید.

سلام به همه ی هواداران یووه .
این اولین نوشته ی من توی این کلوپه . چون بدجوری عاشق یووه هستم دوس دارم بازم اینجا مطلب بنویسم .
حدود دو ساعت پیش یووه با 5 گل آ اس رم رو توی یه بازیه دوستانه له کرد ! امیدوارم این شروع خوبی برای یووه ای باشه که حدود یک سال بود کمتر راجع بهش چیزی شنیدیم !!

Juventus 5 - 2 AS Roma

;)

سلام خدمت شما دوست عزیز.خوش آمدید.:specool:

از خبر بسیار عالی شما متشکرم.:heart:

واقعا یووه داره برمیگرده و من امیدوارم که در تمام بازیها اینطور بازی کنند.:thumbsup:

متشکرم

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
f_13m_a256ff4.jpg

f_18m_92ff3bc.jpg

ترکیب رم ( جالب هست:happy: ):
Doni (16° st Curci), Cassetti, Panucci, Mexes, Tonetto (33° st Rosi), Aquilani, Brighi (31° st Nonda) , Taddei ,(1° st Esposito), Giuly (16° st Alvarez), Vucinic (1° st Barusso), Totti

اطلاعات دیگر:( دقایق گلها ):D

11' [0 - 1] M. Vucinic

25' [0 - 2] P. Mexes

29' [1 - 2] D. Trezeguet

35' [2 - 2] D. Trezeguet

67' [3 - 2] V. Iaquinta

77' [4 - 2] A.D. Piero

90' [5 - 2] M. Zalayeta

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292